annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Late late, og bilder fra Smørliaaa

Beklager for dårlig blogging, men jeg har vært litt opptatt de siste dagene. I dag så vakna jeg ikke før klokka var 1, hehehe. Men jeg har jo ikke postet de de siste bildene fra fjellturen, så da gjør jeg det :-) Svar på spørsmålsrunde del 1, kommer mest sannsynlig i morgen! :-)

I aften skal jeg til fjøset og i kveld skal vi se på The Fault in Our Stars! :-) Så har faktisk jeg og mamma vært ute og kjørt i dag, og det gikk horvelig bra, haha. Ble litt kveling i starten, så ja hahhahha.

Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

- Hva har du gjort i dag?

- Har du planer for helgen?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Bytta ut melkekyra med reinsdyra!

  Her er fra den fineste dagen vi hadde i Smørlia! Når vi kom ned igjen fra fjellturen var disse på jordet vårt! :-) Heldig som jeg var fikk jeg noen knallbilder av de med Glittertind i bakgrunnen :-)  Sorry for null blogging i går, men var på fele og med i fjøset og da orket jeg ikke. I morgen skal jeg spille inn videoer forresten, skulle egentlig i aften men jeg sovna, hahaa

  - Hva synes du om bildene?

  - Har du sett reinsdyr i virkeligheten?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <2

 • Solbrent, brilleskille og en herlig hyttetur!

  Dette er flott! Jeg ser ut som en tomat og det er 17.mai i morgen..

  Jeg og Eldri har vært på hyttetur, som dere sikkert vet og vi har hatt det så utrolig fint! Det kommer bilder i et annet innlegg for jeg orker ikke skrive så veldig mye nå. Jeg har tatt noen nydelige fjellbilder, men de er pa kamerat, så her er det noen fra mobilen:

  Dette er faktisk Glittertind! :-)

  Ja som sagt er det 17.mai i morgen! Jeg gleder meg veldig, noe jeg gjør hvert år og håper det blir en fiiin dag :-) Jeg får satse på at jeg ikke er så rød, så blir vel dagen fin allikevel!

  - Tips mot solbrenthet?

  - Gleder du deg til morgen dagen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Snart klar for avreise!

  Da er jeg nesten ferdig pakket til en langhelg i Smørlia! Jeg og Eldri har handlet nesten alt i dag, mens jeg tar de siste tingene i morgen. Gleder meg så sykt nå! Jeg har planer for bloggen, men torsdag og fredag kommer det nok ikke noen innlegg her. Håper det er greitt, men jeg har planene klare til jeg kommer tilbake :-) Og da er det jo 17.mai og greier!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen! :-)

  - Får dere langhelg i morgen?

  - Gleder du deg til 17.mai?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OSLOTUR LIKE RUNDT HJØRNET

  Hei alle sammen! Da er Osloturen endelig bestemt, og jeg og Synne skal straks bestille billetter :-) Gleder meg veldig mye nå, komme vekk fra bygda i noen dager.. Vi drar på tirsdag og kommer hjem på fredag.

  Er helt sykt å tenke på at det snart er skole igjen.. Mindre enn to uker igjen.. Så i aften skal jeg til fjøset, før jeg drar til Smørlia, har fri i morgen og fredag, fjøs i helga, mandag vet jeg ikke, tirsdagsaften så drar vi, fredagskvelden kommer vi igjen, lørdag er det midtsommerfest, og søndag vet jeg ikke. Men det blir nok blogging til dere, haha :-)

  - Hva skal du den siste uka før skolen begynner?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JÆREN OG STAVANGER 2013

  Hei dere! Nå tenkte jeg og skrive litt om turen til meg og Synne, skriver litt om hver dag og legger til bilder. Skal prøve og ikke gjøre det alt for kjedelig ;) haha

  Mandag:

  Vi reiste fra Otta klokka 05.45, så var oppe ganske tidelig. Vi var i Oslo klokka halv 10. Er så glad at det ikke var noen som kjente oss, for vi tulla og sprang rundt på Oslo S. Vi var der 1,5 time, før vi reiste videre til Bryne. Vi ble vertfall skikkelig lei tog! Vi var på Bryne klokka 18.46. Da møtte vi endelig LIV!! Var utrolig deilig og se henne igjen! Vi var på Peppes og spiste pizza, før vi var på Jærhagen (?) og handla. Var vertfall godt og legge seg den kvelden :)
  Tirsdag:

  På tirsdag var vi først på en stor XXL butikk, GMAX og Hööks, før vi reiste på Kvadrat. Det var et stor kjøpesenter det, men litt rørete. Hehe, jeg gikk meg bort flere ganger, så ja.. Var også på Biltema, som låg like utenfor. Husker ikke helt når Liv henta oss, men var vertfall en fin dag. Om kvelden var det strikking, haha.
  Onsdag:

  Onsdag var desidert en av favoritt dagene! Først gikk jeg og Synne på Europris og Jærhagen. Kjøpte ikke så mye den dagen, siden vi skulle være med Liv og se på fjøs! Det var kjempestore fjøs med robot og alt. Helt anderledes en de fjøsa oppi her. Var vertfall en kjempeopplevelse, men jeg er ikke sikker på om jeg kunne tenkt meg og hatt noe sånt selv. Det er jo kult, men allikevel :p Ble en lang dag, så var deilig og komme til Liv igjen. Om kvelden kosa vi oss selvsagt, haha :)
  Torsdag:

  På torsdag tok vi toget ned til Stavanger. Vi gikk litt rundt og på et kjøpesenter som het Arkaden. Vi ble litt lei, så vi fant et kart og gikk til Madla Amfi. Det ble en lang gåtur, haha. Var bra at det ikke var jeg som hadde kartet, for da hadde vi ikke kommet til Madla Amfi for å si det sånn. Liv kom og hentet oss om kvelden. Vi var også innom og så på strendene på Sola og de var så fine!! Tok dessverre ikke bilder fra det..  Fredag og Lørdag:

  Fredag var vi på Tasta Senteret. Når vi hadde gått over hele kjøpesenteret ble vi leie. Så vi tok første buss til Sandnes. Der fant vi et kjøpesenter som het Amfi Vågen tror jeg. Fikk jo vertfall brukt opp alle pengene mine.. Vi tok toget fra Sandnes til Klepp, hvor Liv hentet oss. Det ble en trivelig kveld med pakking, haha og hamburger :) Liv bare lo når vi pakket, siden vi hadde handlet så mye. Vi la oss litt for sent den kvelden siden det ble så tungt og stå opp på lørdagsmorgen. Lørdag tok vi toget fra Bryne klokka 05.54. Det var veldig trist og si hadet til Liv, men vi hadde det utrolig fint. Hadde det ikke vært for Liv hadde vi ikke fått opplevd noe av det! Togturen hjem føltes som en evighet! Vi så på mange filmer da, men det tok liksom så lang tid allikevel. Var hjemme ca halv 7, og da var det rett i dusjen og få ut mat av bag og klær :)


  Skal jeg beskrive turen med et ord så er det fantastisk. Det var en kjempeopplevelse som jeg har skrevet mange ganger nå.. Jeg har spilt inn innkjøpsvideo, mangler bare og redigere den og laste den opp. Den kommer i morgen eller i kveld. Tror i morgen, men er ikke sikker. Får se hvor lang tid den bruker på å laste seg opp. Men så lurer jeg også på hav dere syntes om innlegget? Var dette en grei måte og gjøre det på eller?

  NEI I MORGEN ER DET SKOLE IGJEN!! KILL MEE!!!..... trist at den er over..

  - Har du vært på Jæren eller Stavanger?

  - Hva syntes dere om innlegget?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • HØSTFERIEN: FEIRETUR MED SYNNE!!!

  Jeg gleder meg så utrolig masse til høstferien! Og skal jeg fortelle dere hvorfor?

  Den 30. september drar nemlig jeg og Synne til STAVANGER! Vi skal på besøk til Liv, budeia på Brimi Sæter. Vi bestilte billetter på mandag, og vi drar veldig tidlig, og skal kjøre tog i litt over 13 timer. Blir så utrolig morsomt og ja!! Vi skal shoppe MASSE og jeg tror Liv ville vise oss noen fjøs :) Jeg  fornye garderoben min, er så utrolig lei masse av klærne mine nå.. Vi kommer vel hjem på lørdagskvelden, drar fra Stavanger rundt klokka 6 om morgenen, og Otta ved 19 tida. ÅÅÅ jeg gleder meg så masse!!!

  Vi har bestemt oss for vertfall to kjøpesentre vi skal innpå, det er nemlig Tasta Senteret og Madla Amfi :) Dere som leser bloggen til Anna Rasmussen kjenner vel igjen navnene? Gleder meg verfall utrolig masse!

  I aften har jeg og Synne hatt fjøset på Brimi. Vi har det jo hele helga da;) Gikk vertfall fint, utenom at det gikk to kuer på forbrettet for oss.. Huff, men vi fikk de på bås til slutt. Var jo også i Lom i dag og så på fotballturnering, og de er så flinke :) Virkelig morsomt og se på, haha savner når klassa mi var på den alderen og spilte.. Var jo morsomt! Jeg var jo aldri flink i fotball, men det var jo morsomt allikevel.

  Nå skal vi se på Skal vi danse? og spise pizza!! Er ikke noe som er så godt som hjemmelaget pizza fra Hammerdalen :)

  - Hva skal du i høstferien?

  - Har du vært i Stavanger noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OSLOTUREN MED SYNNE!

  Da kommer innlegget om Osloturen jeg var på i vinterferien! Blir både ord og bilder, så håper dere liker det :)

  Tirsdag:

  Turen startet klokka 06.05. Da reiste vi fra bussholdeplassen i Garmo. Turen var egentlig lang, for vi var ikke på Oslo bussterminal før klokka var 11.55. Men vi leste bøker, hørte på radio og tok noen bilder, så de timene bli ikke så lange som vi kanskje trodde.  Når vi kom til Oslo ble vi tatt i mot av min tante. Var kjempemorsomt og se henne igjen! Vi tok t-banen opp til henne. Vi spiste litt, før vi gikk ned på Storo Storsenter en tur. Det tar mellom 5-10 minutter og gå. Jeg hadde ikke med penger den dagen, så kjøpte ikke noe. Når vi kom opp til tante igjen spiste vi taco, før jeg og Synne var med til kjæresten til søskenbarnet mitt og det andre søskenbarnet mitt og hadde filmkveld. Vi så Tina og Bettina The Movie og koste oss kjempemasse! Fin start på ein fin feire ♥

  Onsdag:

  På onsdag våknet vi klokka 08.30, dusjet, ordnet oss og spiste frokost.

  På Storo handlet jeg myye den dagen!

  Husker ikke om vi var på Storo to ganger, men blir ikke fortustet om vi var det. Vi så på VM-kveld på kvelden, og det var jo dagen Petter Northug vant 15 km fristil individuell start! Gråt jeg når han sto øverst på pallen. Petter er min gutt♥

  Torsdag:

  Var opp til klokka var 08.30 den dagen også. Vi var først på Storo, så jeg fikk kjøpt meg et par støvletter jeg sikla etter, så reiste jeg og Synne på Aker brygge. Der var vi ikke så lenge for de drev og bygde der, så vi gikk og prøvde og finne Karl Johan. Spurte etter veien et par ganger men fant fram til slutt.  Vi så jo en rosa traktor på Moods of Norway butikken! Der var det også kjempe mange fine klær!

  Var den ikke fin? Vi kjøpte oss også kjempefine luer i en sånn "bod" på Karl Johan

  Når vi kom opp til tante Haldis så la vi egentlig bare fra oss posene våre og gikk ned på Storo igjen. Det var da vi kjøpte Tangle Teezer. Vi gikk opp igjen, Synne ville bytte tangle teezeren sin, så vi måtte ned en tur til. Da sprang vi opp igjen, så vi fikk også en trimtur, haha :)

  Fredag:

  På fredag var tante Haldis med oss ned til byen. Vi var på Oslo City, Byporten Shopping og Karl Johan. Vi var ikke der så lenge, men fikk kjøpt et par ting på den turen.

  Etter vi kom til tante Haldis igjen spiste vi litt, før vi dro til Storo for siste gang. Der fikk jeg kjøpt det siste jeg "trengte". Dipliner var egentlig det eneste jeg ønsket meg, og det var det jeg nesten kjøpte til sist, haha.

  Om kvelden var jeg og Synne alene litt, og vi tulla en del.. haha. Når tante Haldis og onkel Arve kom hjem igjen hadde de med pizza så vi kosa oss resten av kvelden!

  Lørdag:

  Da var siste dagen kommet! Var trist og pakke og si farvel til tante Haldis, onkel Arve og Ann Helen! Gleder meg masse til jeg ser de igjen! 

  Men vi fikk kjempemasse mye godteri hos onkel Arve! Bare se her:

  Jumobomais er en kjempegod lade!

  Hvis dere lurer på hvorfor vi sitter med Norgelue så er det fordi vi sitter og hører på at Marit Bjørgen vinner 3-mila :)

  Aaa, endelig ferdig! Gratulerer til dere som gadd og lese hele innlegget! Ble litt langt, men tenkte og ta alt i en gang, for det blir så surrete med flere deler, og da glemmer jeg ratt en del osv.

  Håper dere liker innlegget for har sittet nesten 2 timer med det.. hihi.

  - Synes om innlegget?

  - Synes om bildene?

  - Har du vært i Oslo noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits