annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tilbakeblikk; september, oktober, november & desember

Hei alle sammen! Da kjører vi på med siste tilbakeblikk og tar fatt på det nye året. Jeg fikk ikke tid til å blogge i går da skjønner dere, for var i Lom hele dagen og så fikk vi besøk på kvelden og da glemte jeg det.. Men nå har vi igjen to dager av ferien og så er det skole igjen... Gleder meg ikke sånn supermasse for å si det sånn.


 

SEPTEMBER

Jeg begynte september på Brimi Sæter. Var der i to dager, før det barst til Lom på praksis igjen.

Så gikk det en uke der jeg ikke blogget, for jeg var på Brimi Sæter. Melket og tegnet, fikk besøk av både lærere og en vennninne. Nå husker jeg ikke bombesikkert om jeg var nede i bygda en dag, jeg var kanskje det og så på kalvene vi selv hadde fått :-) Så var jeg så heldig å få være med folket fra sætera på Vianvang :)

 

Så fikk jeg vite noe som har preget bloggen de siste måndene. Ikke bare bloggen, men også meg. Vår allers kjære Semon gikk bort. Kanskje den beste læreren jeg noen gang har hatt. Han som har hjulpet meg og gjort meg trygg på skolen. Så når han plutselig ble borte, ble det veldig veldig rart å gå på skolen. Den uka det skjedd var jeg bare på skolen 2 dager. MEN jeg har vært veldig heldig, for den læreren jeg hadde under praksis, han har hjulpet meg veldig masse og vi har snakket veldig mye sammen. Han er den jeg stoler på på skolen nå, og jeg vet ikke hvordan dette skulle gått uten han. Jeg er vertfall veldig heldig.

Men oppi alt det tunge, fikk faktisk Sylvelin tittelen Nyt Norge kua 2015. Det var jo et lite lys i alt det mørke.

Såå kom heldigvis den etterlengtede høstferien!

 

OKTOBER

Høsteferien ja. Jeg var på Brimi hver eneste dag i høstferien, og jeg og Synne klippet også kuer der. Da fikk jeg ikke tid eller ork til så mye annet. Eldri overnattet hos meg, og vi hadde det kjempemorsomt som alltid, haha.

Jeg var jo på Brimi i helgene også, og jeg klarte jo å surre meg til å havne under en ku.. Hun tråkka på meg, men alt skjedde så fort vet du! Herregud for et liv, haha.

Jeg har som sagt en kjempesnill lærerer, så jeg fikk være med å kjøre disse skjønne her hjem igjen!


Så gikk det mye slag i slag med skole og fele.

Så var vi på bursdagfeiring til Marit, suuupergøy :-D

 

NOVEMBER

Første uka i november gikk selvsagt med til praksis, vi ble ferdig med praksis noe som var veeeeeeldig trist.. Blir lei meg nå bare av å tenke på det, haha.

Og jeg klaget over å være tilbake på skolebenken ser jeg..

Jeg fikk fort fulle dager, og jeg var mye sliten etter vi begynte på skolen igjen.

Vi var på konsert, der jeg og Eldri klarte å prestere med å komme for sent ut på scena.. Det var flaut det...

Så var vi på seminar og fest. Det var moro begge deler, selv om jeg ikke hadde skuldre igjen etter seminaret. Herregud!

Jeg var hos doktoren og fant ut at jeg hadde hvilepuls på 130, og de fant ut litt andre ting også. Graves sykdom har jeg.

 

DESEMBER

Jeg var jo sååå ufattelig dårlig til å blogge i desember! Vi hadde dramatisering på skolen, jeg var på Gjøvik på sykehuset og ja. Var jo et heeeelvets stress med julegaver for var så redd for å ikke bli ferdig! Men jeg kom i mål 22. desember klokka 02.00 og da var jeg så sliten at dere aner ikke! Men jeg var også glad for at jeg var ferdig. Ble ikke mange timene med søv da, men det måtte jo gå, haha.

Så kom julaften, den koseligste dagen i året!

Juledagene går jo i et kjør. Julemiddager, jeg fikk besøk av Eldri som overnattet her og vi feira nyttårsaften. 


Da var 2015 unnagjort, og 2016 kan komme. Blir spennende å se hva dette året har å bringe, men jeg håper det ikke skjer alt for mye. Vi trenger litt pause også, vertfall gjør jeg det!

Nå i aften skal jeg være med noen venninner, så det blir gøy :)

Håper dere alle får en fin dag videre og en fin kveld!

- Hvordan ble ditt 2015?

- Har dere planer for resten av dagen?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 

 • Tilbakeblikk; juni, juli & august

  Hei alle sammen og godt nyttår! Mange som feiret hardt i går kveld, tenker jeg :) 2016 er i gang og jeg begynte dagen med fjøsstell på Brimi. Men nå er det vel tid for noen flere tilbakeblikk på 2015.


   JUNI

   Juni begynte med konfirmasjon. Nå husker jeg ikke 100% om det var sist i mai og først i juni, men innlegget med noen bilder fra konfirmasjon kom først i juni.. hahah

  Jeg var hos Eldri dagen før kappleiken og vi hadde det morro som alltid, hha

  Kappleiken var i år på Rudi og vi vant vår klasse!

  Og så kom jeg ikke opp muntlig, og da var jeg selvsagt overlykkelig <3

   Så fikk vi sommerfeire, jeg var hos frisøren og på skolen etter bøker og sånn og så begynte endelig sommerjobben, den beste av dem alle!

  Måtte frem med snikkerferdighetene mine pga den dumme kanina, hhaha

  OG vi lufta kuene her hjemme!

  JULI

  I juli postet jeg hele to innlegg her på bloggen. I juli var jeg på jobb hver eneste dag og jeg og Eldri hadde det veldig mye moro sammen. Vi gikk mye etter kuene, men vi har ikke vært de heldigste med været. Mye vind og sånn kaldt vondt vær. Men noen sommerbilder skal dere allikevel få (Og scooterfallet,hahah)  :)
  AUGUST

  I august skjedde det mye. Det var Landsfestival, vi var i Karlstad, Oslo og skolestart.  Jeg var vel ikke den som var det gladeste for å begynne på skolen igjen, men det var jo bare to uker med vanlig skole før praksis så jeg hadde egentlig ingen grunn til å klage! Men jeg savnet sommer allerede, og da er det ikke godt å tenke på noe annet... heheh

  Den siste uka av august var proppa med alt mulig rart. Møte og jeg overnattet hos venninner. Jeg og Eldri skulle ha Full House maraton, men vi så kanskje to episoder. Vi var mye ute på scooter og hadde det moro med andre ting den helga, hahah
   

  Da var det unnagjort tre måneder til. Gleder meg til jeg er ferdig med tilbakeblikk, for det er litt vanskelig å klare få det interessant, hahah.

  Da blogges vi, i morgen hvertfall! Herregud Tour de Ski begynner i dag også, nervepirrende...

  Håper alle får en fin dag og kveld!

  - Hva er dine beste minner fra sommermåndene?

  - Feira du hardt i går?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Nyttårsforsetter? Nyttårstanker? Takknemlig.

  Ja, da var siste dagen i 2015 kommet. Dette året har virkelig inneholdt litt av hvert, både positivt og negativt. Men det er vel det som er livet. Og kanskje akkurat i år, har jeg tenkt veldig over dette. Jeg setter mer pris på hva jeg har og hvem jeg har rundt meg, spesielt etter jeg begynte på skolen og innså hvor mye folk gjør for meg. Jeg er kjempeheldig for at det er så mange som vil hjelpe meg og støtter meg. Hjelp har jeg fått, og hjelp får jeg. Jeg står i gjeld til mange når man tenker på alle som har hjulpet meg, så jeg har mer enn nok med å finne måter å takke folk på. Og den som hjulpet meg mest det siste halvåret er verdens beste lærerer. Jeg kan fortelle alt til han, og da mener jeg alt! Vi hadde praksis sammen, det takket være en annen en som har hjulpet meg, som dere som har lest bloggen min vet at jeg mistet nå i høst. Og kanskje derfor har den andre læreren betydd så mye for meg, fordi da har jeg hatt en jeg kan snakke og gråte med. Sorg tar tid, og det er ikke mange måndene siden, og derfor er det ganske nært enda. Noen dager bedre enn andre. Men som jeg skrev lenger opp, det er vel det som er livet.

  Så nå som det nærmer seg nyttår, er det jo myyye snakk om nyttårsforsetter. Tror faktisk ikke jeg har hatt noen forsetter siden 2012, og de forsette kan jeg for så vidt prøve meg på igjen i år. Det går jo i å trene, ikke gi opp med engang, ikke bli så fort sur og bli flinkere på skolen.

  Jeg har ikke tatt meg tid til å ta bilder i kveld, men jeg har bilder med akkurat samme antrekk. Jeg har jo ikke forandret meg siden august 2014, så da hahha. Bare at i kveld har jeg ikke på høye hæler...  Håper dere alle får en kjempefin kveld og jeg vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år! Takk til dere alle som har fulgt bloggen min i år og håper dere kanskje vil følge med i 2016 også. Og så skal jeg bli flinkere til å blogge i 2016 også. Ikke legge macen under sofaen og la den ligge der i 2 uker.. heheh.

  Godt nyttår alle sammen!

  - Hvordan feirer dere i kveld?

  - Er dere klare for 2016?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • Tilbakeblikk; april, mai

  Heia alle sammen! Da var det april og mai! Var tenkt på og ta juni også, men i kveld holder det med to måneder, hehe.


   

  APRIL

  Starten av april var jo påske, og den påska var jeg og Synne på Brimi. 

  Etter påskeferien var vi på skolen en uke, før vi skulle ut i praksis!!

  Pappa hadde bursdag

  Mens vi hadde praksis fikk jeg og Mali ut på ski en av dagene :-)


  Jeg bestilte iPhone 6

  Og siste uka av praksisen som også var siste uka av april, hadde jeg fjøset på Brimi :-)

  MAI

  Så flink som jeg er, begynte jeg mai med å være forkjølet. Vondt i halsen, tett i hodet og alle steder. Men jeg hadde fjøset på Brimi den helga og da hadde jeg andre ting å tenke på :)

  Såå spilte vi fele for biskopen, det var nervepirrende det!

  Så var jeg med og beisa litt

  Så kanskje det morsomste i hele mai, nemlig turen jeg og Eldri hadde til Smørlia. Vi hadde egentlig fint vær og vi fikk gått turer, solbrent og hele pakka. Vi spilte også veldig mye yatzy når været ikke var på vår side og vi hadde noen turer med reinen, hahah. Og vi feira selvsagt at jeg ikke kom opp i matte, mens Eldri stakkar kom opp i engelsk.

   

  Og da kan dere tenke dere hvor flaut det var på 17.mai...

  Så var jeg mye trett, for det siste jeg skrev i mai, var at jeg ikke var så flink til å blogge for jeg sovnet på sofaen etter skolen...


   

  Da var 2 måneder unna gjort. Blir ikke ferdig til 2015 er over, men jeg var sen i fjor også, som vanlig.. ahha

  Håper dere alle får en fin kveld og så blogges vi i morgen!

  - Har du noen minner fra april og mai?

  - Ikke sant det er vondt å være solbrent?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tilbakeblikk; januar, februar & mars

  Hei på dere! Da var det tilbakeblikk innlegg igjen. Er rart å tenke på at det er et år siden sist jeg hadde det! Blir spennede (synes jeg) å se gjennom året som har gått og hva jeg har vært borti og opplevd :-)


   JANUAR

  Northig klær kom i hus, herregud det var en lykkens dag det!

  Begynte med bildeprosjektet mitt, fikk opp bilder overalt til slutt, hehhe

   

  OG SÅ KANSKJE DET SOM FIKK MEST OPPMERKSOMHET ETTER JUL, MELKEKARTONGEN!

  Så var jeg veldig skolelei i januar, for det ser jeg at jeg har skrevet noe om, hehhe.

   

   

  FEBRUAR

  Vi begynte februar med folkemusikktreffen, noe som var veeeeldig gøy :)

  Jeg hadde mine faste "beklager for at jeg ikke har blogget" innlegg, hehhehe

  jeg hadde tull med e-post, brukernavn og passord som vanlig, like irriterende hveer eeeeneste gang..

  Jeg hadde et nyttårsønske om at Sylvelin skulle ta kalv, og det hadde hun :)

  Vi hadde veldig mange fine soloppganger i februar :D

  17. februar ble jeg 17 år! Var også da jeg fikk stativ og fjernkontroll til kamera.


  19. februar tok Petter VM-gull i sprint og jeg var ooooverlykkelig! Den dagen var også den første dagen jeg kjørte scooter igjen :-)

  Avslutta feburar med herrestaffet i VM, og endte selvsagt bra det også!

   

  MARSI

  I mars beisa jeg og Mali hytta vi hadde snekra. Ble vel kanskje lei beising da for å si det sånn, hehe

  Så var jeg på Vårslepp. Jeg spilte bare, før vi dro hjem igjen, ahha

  Så har jeg sakte skrevet jævla norsk, og det skjønner jeg veldig godt. Jeg liker ikke norsk, og jeg hadde egentlig en veldig tåpelig grunn å være irritert for også. Men jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor vi skulle ha om reklame for hundrende gang.

  Men så hadde jeg en fin dag i Smørlia, som fikk opp humøret noe!

  Så har jeg vært på fest igjen, veeeldig morsom, utenom at jeg spydde så utrolig mange ganger... hahhaa

  Så begynte jeg påska med å være på Brimi, og første kvelden jeg var der kom det en supersøt kalv :-)


   

  Da var de første tilbakeblikkene unnagjort. Er rart hvor lite man faktisk husker. Føles jo ut som at det er tuuusen år siden noe av det, men neida.

  Vi blogges også i morgen, motivasjoenen min for bloggen har liksom begynt å komme sakte men sikkert tilbake! 

  - Har du noen fine minner fra de første tre måndene av 2015?

  - Hva skal du i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Propellen Lillemor!

  Da fikk vi endelig en etterlenget helg! Jeg er utkjørt og veldig klar for helg! Dette har vært den verste dagen på leeeeenge! Jeg avsluttet dagen i fjøset og Lillemor er så søt! Herregud, tror hun har en slags sykdom, hun er jo helt propell noen ganger!
  Myrtel  Sylvelin <3  og Sylva :-)

  Vet ikke hvilken blogging det blir i morgen enda. Jeg fant ut det når jeg var i fjøset da, at jeg skulle lage en video til dere når jeg er i skikkelig dårlig humør! Jeg sier så veldig mye rart når humøret ikke er topp, og plutselig eksploderer det bare for meg! I fjøset gikk det utover meg selv og kalvene, jeg hyla når de stanget meg av liggepallen, hahahaha! Det var vondt.

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Synes du det er godt med helg?

  - Hva er dine planer for kvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tilbakeblikk; oktober, november & desember

  Da kjører vi på med siste del av tilbakeblikk :-) Kommer et til innlegg i løpet av dagen/kvelden med noe annet

  OKTOBER

   I starten av oktober var det høstfeire da. Jeg var i fjøset hjemme, et par ganger på Brimi, kjørte scooter og Eldri var her en tur. Var også i oktober at rommet mitt ble ferdig malt. Det kommer romvideo snart :-)

  Ellers i oktober så skjedde det ikke så veldig mye. Jeg hadde tatt på meg arbeid i noen uker, og da ble det ikke tid til så mye annet :-)

  jeg følte at jeg ble litt kort..

  Sylvelin ble mamma for første gang!

  Og hun ble mamma til lille Sølve :-)

   

  NOVEMBER

  November begynte jeg med fjøs på Brimi og fjøs her hjemme. 

  Vi i bygdeungdomslaget var i Lom og pyntet på Midtgard

  Så var det praksis, de 3 herligste ukene av skoleåret hittil

  Jeg var superheldig med været, for når jeg var ferdig med praksis begynte det og snø :-)

   

  DESEMBER

  I tida før jul var det mye juleting som måtte ordnes. Julegaver, jeg monterte ny sofa på rommet og litt fjøs var det også. Jeg var veldig sliten etter 3 uker med praksis, og var vel ikke akkurat super motivert for de ukene med skole før jul. Men nå sitter jeg er og skriver dette så jeg overlevde jo.

  Vi fikk grisunger!

  Jeg laget min første fine hårfrisyre 

   

  Så var det endelig juleferie! Jeg begynte helga sammen med Synne med fjøs på Brimi. Bedre start på en ferie går det ikke ann å få!

   

  Så var det julaften og jul og da har dagene gått slag i slag frem til nyttårsaften.

  Så var det nyttårsaften. Jeg var i fjøset om aften, for jeg måtte nå være med den siste gangen i 2014 sammen med Sylvelin. Kvelden feiret jeg sammen med mamma & pappa, Ingebjørg & Tor, Bestemor & Bestefar og Tante & Onkel.

  Og her i Hammerdalen sparer vi ikke på noe. Jeg var borti fjøset med finstasen for å ønske Sylvelin Godt nyttår. Håper jeg får med meg henne så lenge som mulig, og aller helt inn i 2016.

   

  Da var alle tilbakblikk innleggene gjort! Det kommer et innlegg senere som sagt, men nå skal jeg se på Petter Northug! :-)

  - Hva er ditt beste minne fra 2014?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tilbakeblikk; august & september

  Hei alle sammen! Hvordan går det med dere på nyåret? Her går dagene som normalt, egentlig. Har vært i fjøset i aften, så derfor ble innlegget litt senere en planlagt. Men nå tar vi litt mer tilbakeblikk!

  AUGUST

  Jeg begynte august med en Otta tur, der jeg kjøpte noen nye ting. Hadde vel ikke noe særlig bruk for de da. Det var Ragnhild jeg var med da :)

  Så gikk det slag i slag frem til Osloturen. Jeg hadde fjøs, fri, fjøs, så siste morgen før vi reiste til Oslo var jeg, Synne og jente i klatreparken. Det var så morsomt!  Så gjorde jeg og Synne oss klare for Oslotur! Før vi reiste da, så klarte flinke Synne teorien på scooter og hadde bursdag :-D

  I Oslo hadde vi det kjempemorsomt! Vi shoppa, var på omvisning inne i slottet og gikk på Karl Johan osv. Jeg fikk blant annet kjøpt nytt kamera. En tur jeg sent vil glemme :-)

  Så etter Osloturen var det midtsommersfest, noe som var kjempemorsomt og siste dag i ferien var jeg på jobb. Ingebjørg Bratland hadde konsert den dagen da, så det var ikke akkurat en dårlig dag å ha jobb på :-)

  Så begynte skolen igjen. Jeg grudde meg noe så veldig! Jeg savnet Synne så fælt, og alle de andre vennene mine også! Jeg pratet med Synne da etter skolen på mobilen. Jeg gikk jo bare og ventet på helg jeg, for da skulle jeg se Synne igjen! Gleden jeg hadde da jeg møtte henne igjen tror jeg jeg aldri har hatt før!

  Jeg hadde også fjøs på Brimi Sæter i helgene litt, som regel søndagene. Var også i Viken og hilste på kalvene og vi feiret bursdagen til bestemor og gammeltante.

   

  SEPTEMBER

   I september kom kuene hjem igjen! Det var godt det!  Den dagen de 12 første kom, hadde jeg fjøset selv for å være snill, hihih

  Så begynte oppussing av rommet mitt.

  Jeg møtte Synne

  Vi fikk årets første kalv!

  Jeg hjelpte Ingebjørg med en skoleoppgave

  Så var det fullt opp med fjøs, og jeg begynte på MOPEDKURS!!!

   

  Jeg besto teorien på moped, og hadde endelig scooterlappen!

   

  Jeg var også på Ottamartna og Lillemor & Myrtel ble født :-)

   

  Da kommer de tre siste måndene i løpet av helga! Den siste tingen jeg bestilte har også kommet til Lom og Northugklærne mine ble sendt fra Tsjekkia i dag! :-)

  - Begynte du på ny skole i høst?

  - Hva er dine beste minner fra høstmåndene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tilbakeblikk; mai, juni & juli

  Da kjører jeg på med tilbakeblikk fra morgen av, haha. Kommer et annet innlegg i kveld :-)

   

  MAI

  Natt til første mai, var jo vi jentene samlet sammen og på første mai var vi avsted og prøvde den nye resturanten som hadde kommet. Ellers så var mai måned en veldig fin måned med veldig mye fint vær! Haha. 

  Lom fikk en ny prest i mai, selveste Einar Gelius. Vi i juniorlaget var med og spilte i kirka den søndagen.

  Så vet dere, var det klart for SKRIFTELIG EKSAMEN! Her skal der få lese hva jeg skrev den dagen:

  "Ja, jeg kom opp i engelsk skriftlig. Æsj, er mitt eneste ord på det. Trodd jeg kom til å gråte, men jeg ble faktisk mer sint. Har jo ikke noe å være sint på, men uff jeg haaaaater engelsk!! Får trøste meg med det at jeg ikke kommer opp til engelsk muntlig da ;-) Alltid sagt at torsdag er djevelens dag, haha!"

  Til mamma skrev jeg:
  "E kåm upp i engelsk for faan!!!!" "jaja, men kåfår engelsk daaaaa!!!! æsj"
  Men jeg fikk meg en stor opptur når det gjaldt engelsk. Jeg så veldig mørkt på det når vi hadde forbredelse, jeg skjønte ikke bæret og klarte ikke lese noe. Men når vi hadde selve eksamen, fikk jeg hjelp og jeg kom i mål! Og engelsk var ikke så aller verst allikevel, takket være læreren vi hadde. Jeg klarte og få 4, og var så fornøyd at jeg kunne grått en hel dag!
  Så i mai var det både 17. mai og en konfirmasjon. Da fikk jeg bruke bunad, noe jeg eeeelsker, haha :-)
  Så var jeg og Synne på Flåklypa. Tror Marit også var der også. Eller ja hun var det.
  JUNI
  I juni begynte mitt livs mareritt. Jeg var så solbrent at jeg fikk blemmer på ryggen. Jeg klarte ikke å ligge på ryggen når jeg sov og ikke å ha sekken på ryggen. Det har faktisk resultert i at jeg sover på magen den dag i dag. Har gjort det helt siden det skjedde.
  Jeg falt på sykkel, som dere ser på leggene mine. Har arr den dag i dag, haha!
  Så var det tid for muntelig eksamen! Jeg krysset alt jeg hadde for ikke å komme opp i norsk. Hvem tror dere kom opp i norsk? Jo, meg. Jeg gråt og gråt. Igjen. Jeg gråt først når vi kom opp og så gråt jeg på forbredelse dagen. Jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å klare det. Jeg skulle slippe å ha presentasjon. Det var viktig at jeg møtte opp. Og det gjorde jeg. Jeg overlevde, og jeg besto. Herregud, jeg var så glad og læreren var tilfreds, nei da var det bare lykke!
  Så midt mellom muntlig og avsluttningsturen til 10.klasse døde farfar. Var ikke akkurat sånn jeg ville at starten på Osloturen skulle være. Men Osloturen er en tur jeg aldri kommer til å glemme. Selv om jeg gikk meg bort fra jentene jeg var med, så endte alt bra, haha!
  Så var det og få overstått de to tristeste tingene i 2014. Begravelsen til farfar og avluttning 10.klasse. Begravelsen har jeg ikke skrevet så mye om, og kommer heller ikke til å skrive noe om.
  Men av sluttning 10.klasse. Drep meg. Jeg gråt og gråt.

  "I går kveld var jeg på skoleavsluttning, og det var så utrolig trist. Når lærerene begynte å holde taler for oss, gråt jeg resten av kvelden. Er så trist og tenke på at denne gjengen på bildet over ikke kommer til å være samlet i et klasserom mer, og at vi ikke skal ha de samme lærerene mer. Kontaktlæreren vår kommer jeg til å savne kjempemye! Han har gjort så mye for meg og vært så snill, og uten han hadde jeg nok ikke kommet meg gjennom ungdomsskolen!"

  Dette er en herlig gjeng, som jeg håper får alt godt i fremtiden! Og jeg savner fortsatt alle sammen, hehe :-)

  MEN SÅ BEGYNTE SOMMERFERIEN!

  Jeg begynte i sommerjobben på Brimi Sæter. Der jeg har det helt supert hvert år. Jeg var jo helt i ekstase når kuene kom, så ja. Jeg var også hjemme et par turer før juni var over, der jeg hadde kosete Sylvelin :-)

   

  JULI

  Om juli er det ikke så veldig mye og si. Det var jobb og være i Smørlia. Legger ut noen bilder til dere, så dere slipper og lese mer :-)

   

  Nå begynner tilbakeblikk innleggene og komme langt! De siste kommer i 2015 haha :)

  - Vi liker best sommer, eller?

  - Hva gjør du siste dagen i 2014?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tilbakeblikk; april

  Hei alle sammen! Takk for fine kommentarer i forrige innlegg! I dag orker jeg ikke skrive for tre månder, så det blir bare en i dag :-) Det har også skjedd noe tull med iMovie, så videoen kommer mest sannsynlig på bloggen i morgen! Men den blir nok lagt ut på youtube i kveld, hvis det ikke skjer noe uventet!

   

  APRIL

  I april tror jeg faktisk at jeg hadde veldig mye bloggmotivasjon for jeg ser at det er mye bilder! Og godt humør. Men det var også en periode med mye skolearbeid, MEN jeg var veldig tilfreds med karakterene jeg fikk i f.eks naturfag og samfunnsfag :-D Og jeg fikk verdens største opptur på skrivedagene i norsk :-)

   

  Før påskeferien var vi på russerevy, noe som var kjempemorsomt! Så i påskeferien var jeg og noen av vennene mine på en hytte! Vi hadde kjempemorsomt, et minne for livet! Og vi i familien var på mange fjellturer ellers :-)

  Så laget jeg bloggens første vlog. Den dagen hadde vi mattetentamen da, så det var ikke så veldig ideelt, men det skjedde så mye etter skolen at det ble en ganske vellykket en allikevel!

  Så ble jeg så solbrent, starten på et mareritt, haha. Mer om solbrent når jeg skriver om mai :-)

   

  - Ikke sant det er vondt å være solbrent?

  - Ikke sant vinterfjellet er fint?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tilbakeblikk; januar, februar & mars

  Hei alle sammen! Fra i går til i dag så har Åsta vært hos meg. Derfor har det ikke vært blogging.  Vi har laget en video til dere, som jeg skal redigere i kveld. Men nå blir det tilbakeblikk!

  Januar 2014

   I januar skjedde det ikke så veldig mye. Eller et minne for livet da. NM på Lillehammer, der jeg og Ragnhild så Petter Northug! Dere kan jo tenke dere hvordan jeg var da!

  Så i januar sendte jeg min motbydlige mobil på reperasjon, haha! Tulla, den er ikke motbydelig, bare noen ganger. Det var veldig godt å ikke ha mobil, og jeg gledet meg ikke til jeg hente den igjen heller haha! Den var borte godt som hele januar.

  Vi hadde volleyball på skolen noe jeg hatet noe så forferdelig. Men takke meg til volleyball, i stedet for basket! Jeg husket jeg gruet meg så til volleyball og ble kvalm bare tanken! Og så spurte jeg dere hva dere synes var positivt og negativt med sosiale medier, og det hjelpte meg veldig mye på oppgaven jeg måtte skrive! Ellers var januar en ok måned.

   

  FEBRUAR

  Februar månden var jeg ganske blid tror jeg, først i månden vertfall etter det jeg har sett over hit til. Jeg begynte februar med en jentekveld, og det er jo superkoselig da! Og så husker jeg at jeg var så opptatt av at håret skulle være flettet om natten, haha! Og også ishockey var en stor del av fritiden på kvelden. Husker jeg hadde dobbel hump på kneet. Blått og så helt forjævlig ut!

  Men så kom smellen igjen. Jeg har vertfall skrevet at jeg hadde 3 uker som var så fine, så endret alt seg på grunn av at laget mitt tapte en finale i bandy i gymmen. Der har dere Anna i et nøtteskall. Men det var ikke bare det. Jeg ble også veldig forkjølet! Jeg fikk gå tidlig fra gymmen den fredagen det begynte, fordi jeg ikke orket noen ting. Det er så slitsomt å begynne å føle seg syk på skolen. Har jeg rette forkjølelsen så klarer jeg ikke sitte, for jeg får så vondt nederst i ryggen. Noe jeg fikk den fredagen. Jeg hadde bursdag den uka jeg var syk, vi hadde bandyturnering som jeg pressa meg med på, men gymmen orket jeg ikke. Jeg skulle egentlig ikke vært med på bandyen heller, for jeg sprang i 10 sekunder, så hostet jeg så det sang..

  Men oppturene begynte også! Jeg begynte og forbedre meg i mange fag, og i samfunnsfag ble det 5+ og 6-. Vinterferie fikk vi også i slutten av månden, der vi og Synne reiste til Lillehammer på en liten shoppingtur!

   

  MARS

   I mars så fylte bloggen hele 2 år! Nei da var jeg litt stolt, haha! Dere har vært med meg på oppturer og nedturer i løpet av de to årene, for å si det sånn!

  Ellers i mars var jeg vel ganske tilfreds. Selvsagt litt på skolen var det, men ellers var det ok. Vi har mye på skiturer, jeg var med venner og fjøs, hihihi :-)

  Ble også feier i løpet av de skiturene, hahha!

  Det var tilbakeblikk på de tre første månedene det! Fy det tar en stund å lage sånne innlegg! 

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen! (pakken min fra makestyle ble sendt i dag, hihih)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Husker du noe spesielt fra januar-mars?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Juleverksted i Hammerdalen

  I ettermiddag har vi hatt et lite juleverksted her i Hammerdalen. Jeg, lillebror og lillesøster har laget noen julekort, og jeg har pakket inn litt gaver. Vi ble ikke ferdig med å lage kort til alle, men det kommer jo også en dag i morgen!  I dag var det skole igjen da, og det var ikke så godt å begynne igjen, haha :-) Ellers så gleder jeg meg på helg igjen jeg!

  Håper dere alle har hatt en super dag, så blogges vi i morgen!

  - Har du juleverksted før jul?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • TILBAKEBLIKK; ANTREKK

  Har bladd gjennom outfit kategorien på bloggen min nå, for liksom å se om jeg har noen fast stil.. Har vel egentlig ikke det tror jeg, og jeg har jo også forandret meg en del haha! Helt sykt? Her skal dere få noen bilder fra antrekk jeg har hatt.

  08.10.2012

  09.10.2012

  Julekvelden 2012

  17.02.2013

  09.03.2013

  17.05.2013

  Juleball og julekvelden 2013

  14.01.2014

  20.01.2014

  22.01.2014

  06.03.2014

  08.03.2014

  07.04.2014

  18.04.2014

  17.05.2014

  10.06.2014

  18.06.2014

  Ble veldig mange bilder nå meeen.. Disse antrekkene begynte i 2012, og det siste er fra nå i juni. 

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hvilken stil har du?

  - Synes om alle antrekkene? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TILBAKEBLIKK; STAVANGER & JÆREN

  Denne turen var så utrolig fin! Minne for livet ♥

  Viste dere det at i morgen er det 2 år siden jeg opprettet bloggen? Er helt sykt og tenke på, og hvor mye bloggingen min har forandret seg. I morgen kommer det et innlegg om akkurat "fødselsdagen" til bloggen haha

  - Hva er ditt beste minne fra 2013?

  - Har du vært i Stavanger og Jæren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin  - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅRET SOM GIKK; NOVEMBER & DESEMBER 2013

  Hei! Tenk det er siste dagen i 2013 i dag! Har jo vært innom en del blogger i det siste, og mye går jo på 2014. Gleder du deg til 2014? Jeg vet faktisk ikke. Jeg får bare ta det som det kommer og håpe på å få det beste ut av alt. I kveld skal vi til tante og feire nyttårsaften der, men tror det kommer et innlegg til før jeg drar :-) Outfit kanskje?

   

  ♥♥ NOVEMBER ♥♥

  Vi fikk et nytt familiemedlem! Og nei, ikke et menneske, men en ny ku. Kua heter Livø, og hun er så utrolig pen! Har blitt veldig glad i den kua på den lille stunden hun har vært hos oss ♥ Ikke sant hun er fin? :-)

   

  Vi hadde veldig mange tentamner i november. Matte og norsk vertfall. INGEN TENTAMEN I ÅR GIKK BRA. Men jeg er ikke såå mistilfreds heller, fordi selv om 3 av de gikk dårlig, så ble det jo ikke karakter 1. Bare på matta det, det ble 1+...

   

  Bloggen fikk ENDELIG et nytt design! Hadde jo samme designet nesten et år, haha..

   

  Fikk en ny favorittsang, eeelsker den! 

   

  Hadde noe opplæring i fjøset helga før den 23. fordi da skulle jeg og Synne ha fjøset her selv. Så begynte jeg den patetiske konkurransen med meg selv, om ikke å være sur. Være blid og smile i en uke. Klarte den vel sånn ca, men jeg ble ikke sur over ting jeg vanligvis ville blitt sur over, haha. Smilte faktisk på leksehjep når jeg strevde med matta, APPLAUS TIL ANNA HAMMERDALEN!

   

  Vi var på energisenteret! Jeg skrev feil i forrige innlegg tror jeg, for da var vi på trafikksenteret. Det var egentlig morsommere på energisenteret enn det var på trafikksenteret. Var veldig mye rart der, og vi var der faktisk fra barneskolen en gang, men de  har forandre veldig mye siden da.

    

  Og kjøpte mine nye favorittsko ♥

   

   

  ♥♥ DESEMBER ♥♥

  Jeg begynte med de berømte desember bildene mine, haha. Hadde egentlig de mest, for å legge ut et innlegg hver dag. Noen dager gikk det ikke fordi det skjedde så mye, men har de fleste!   

  Første uka i desember hadde vi prøve nesten hver dag. Engelsktentamen, matteprøve, naturfag prøve og geografiprøve. Fredag fikk vi vite hva vi kom opp i muntlig. Jeg gråt jo når jeg kom opp i tysk, og det var jo ikke flaks jeg hadde når jeg kom opp i det. Tysk skriftlig får jeg til, men muntlig, neei... Å få helg den fredagen var så godt! Så dagen før muntlig var jeg på Jul i Flåklypa, og den var så fiin!

   

  De siste dagene før ferie var egentlig nokså morsomme. Lagde invitasjon, bordkort, juleverksted osv. Jeg skulle være flink og planlegge sminkevideo til dere, som skulle komme først i uka, men den ble jo selvsagt noen dager forsinket..

   

  Og så var det juleball. Og det må jeg skrive litt om igjen, for det var så morsomt!! Det er desidert den morsomste kvelden jeg har hatt på lenge! Det er vi i 10. klasse som er verter. Hva det egentlig vil si, er jeg ikke helt sikker på, men er vel at vi liksom har ansvaret og skal få med alle og sånt. Vi hadde et lite skuespill,  alle fra klassen sang siste del av "Under månen" og gutta hadde laget en kjempemorsom dans! Det ble mye dansing, en konkurranse og kåring. Jeg var jo så heldig og ble ballets dronning, og det var jo morsomt det :-) UANSETT EN KVELD SOM JEG IKKE KOMMER TIL Å GLEMME MED DET FØRSTE!

   

  Og dagene før julaften gikk det i pepperkakebaking, litt fjøs, monopol og vi var i Lom på helsehjemmet og besøkte farfar.

   

  På julaften så jeg vel egentlig bare på TV. Alle de fine filmene på NRK, pynte meg til kvelden og besøk av bestemor og bestefar på kvelden. Veldig koselig kveld som vanlig1

   

  Resten av jula har vi vært på besøk hos farfar, sett julefilmer, vært ute og rent oss, hatt besøk av Gunhild (trykk her for å komme til bloggen hennes), vært i fjøset hos Sylvelin, og ja :) 

  I kveld skal jeg som sagt til tante og onkel, men det kommer nok et til innlegg :-) 

  - Hvordan har ditt 2013 vært?

  - Hvordan skal du feire nyttårsaften?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅRET SOM GIKK; SEPTEMBER & OKTOBER 2013

  Hei ♥

  Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Jeg har vært i Lom en tur i dag og fjøset i kveld. Dagens solstråle er definitivt Sylvelin ♥ Hun er så søt at jeg smiler hver gang jeg ser henne, søta selv :-) Men nå er det klart tilbakeblikk på september og oktober!

   

  SEPTEMBER ♥♥

  Først i september hadde jeg fjøset alene her hjemme. Var bare grisene, melke to kuer og gi kalvene deres melk.

  Så begynte klipping av kuer.

  Vi hadde orienteringsdag i Kleppdalen, noe som var kjempemorsomt! Orientering er desidert det morsomste vi har i gymmen :D

  Det var så søte!!!

  Så videre ble det bestemt at jeg og Synne skulle til Stavanger i høstferien!! Det kommer mer om den litt lenger ned. 

   

  Hadde et par uker der jeg var veldig sliten, mye skolearbeid og kanskje litt lite motivasjon. Begynte med trafikalt grunnkurs, så det ble også noen lange dager i blant, men jeg kom meg jo gjennom det også.

  Så fikk jeg favoritt bildet mitt med Sylvelin, haha!

   

  Så var jeg på Ottamartnan med noen venninner! Det var kjempemorsomt!

   

  Og så begynte Stavangerturen!  →

   

  ♥♥ OKTOBER ♥♥

  Vi hadde jo høstferie først i oktober og da var vi i Stavanger! Dere kan få lese innlegget om turen her →  http://annasylvelin.blogg.no/1381066267_jren_og_stavanger_201.html

  Og Ida var kjempesnill og var gjesteblogger igjen :) Skylder den jenta maaange tenester!

   

  Vi var på energisenteret et sted, husker ikke hvor, men Åsta var med meg hjem dagen før, og sov over til den dagen! Noen ganger er det fint å bo i Garmo også, kommer sist, og kommer hjem først :D

   

  Det var jo fortsatt klipping av de siste kuene og åringene. 


   

  Oktober i bunn og grunn en kjedelig måned i bloggverden, men en litt krevende måned for Anna ;-)

   

  - Hvordan var din oktober og september?

  - Synes om innlegget?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • ÅRET SOM GIKK; JULI & AUGUST 2013

  Hei! Har vært i fjøset i aften, så innlegget kommer ikke før nå. Sylvelin var så søt i fjøset i kveld, for jeg skulle hente en melkemaskine, og da la hun hode på kneet mitt, så jeg skulle klappe henne ♥ Men nå må vi vel ta tilbakeblikk på juli og august :)

   

  ♥ JULI ♥♥

  Ja, i juli var jeg jo helt på ræva til å blogge. Men jeg jobba veldig mye så da ble det ikke så mye tid til det. Jeg bestilte verdens beste jakke, hettejakke og bikini. Var faktisk i Lom et par turer og i Smørlia. Kan jo egentlig bare slenge med noen bilder, morsomere det en å lese alt det kjedelige jeg skriver :p

   

  ♥♥ AUGUST ♥♥

  Først i august bestilte jeg macen min da ♥ Jeg brukte jo bare iPaden og blogga med hele sommeren, men det gikk jo veldig fint! Så tok jeg meg noen rideturer på Vågåfru, haha. Det gikk liksom hakk i hel til skolen begynte. Var egentlig veldig lei, den dagen jeg skulle hjem. Liksom litt sliten og gledet meg til å komme hjem. Bodde jo bokstavlig talt i en bag hele sommeren, med tanke på klær. Jeg og Synne var jo på Lillehammer en tur da, før skolen startet.

   

  Så mandag den 19. begynte skolen igjen. Og jeg grudde meg noe så forferdelig! Hadde ikke så mye og grue meg til, men gjorde det allikevel. Var ikke så verst når jeg først kom i gang igjen. Sov 2,5 time natta til første skole dag, og det ser dere på denne videoen her, fordi jeg blunker veldig masse! Også første videoen jeg redigerte med macen, så det ble en rask og rar video haha

   

  Så var jeg og Synne så heldige at vi fikk jobb på konserten til Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland, og det var en suuuper konsert!

   

  Gikk fra Nåvårsetra med nesten 40 kuer. Ååå det var så fin en dag <3 Dere ser jo her på bildet, alle kuene og enda ble ikke alle med på bildet.

   

  Og vi fikk årets første kalv :)

   

  Håper dere likte innlegget, så får dere ha en fin kveld videre :)

  - Savner du sommeren?

  - Syntes du det var nervepirrende å starte på skolen etter sommerferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅRET SOM GIKK; MAI & JUNI 2013

  Hei alle sammen! Vi har hatt besøk av Gunhild i dag! Vi har gjort litt forskjellig, blant annet vært ute og rent oss. DET ER SÅ MORO, HAHA! Men nå kommer tilbakeblikk på mai og juni :)

   

  ♥ MAI ♥ 

  Første helga i mai hadde jeg besøk av Karoline! Det var supermorsomt å ha henne på besøk igjen, og det er altfor lenge siden jeg har sett henne.. Vi var i Lom en tur og hadde det superkoselig  ♥  

  Så fikk vi helg midt i uka, så Ida var med meg hjem og overnattet :-) Elsker og ha besøk!

  Karoline og meg ♥

  Ida ♥

  Den helga som kom da kom Gunhild oppover. Jeg fikk nye joggesko, Gunhild var veldig forkjølet men vi hadde det veldig moro da :-) Gunhild tok veldig mange fine bilder av Bella, som dere kan se ♥♥HER♥♥
  Så var det 17. mai som vi er så glad i :-) Var på Garmo Skole og feiret der, og så var vi vel hos bestemor på kvelden. Samme helga var også jeg og Synne i fjøset på Brimi og, vi tok turen til Lom for og se på at "låmveræin"  ble konfirmert.
  Helga etter 17. mai var det konfirmasjoen min! Det var så trivelig og se alle folka samlet og været var fint og alt var egentlig perfekt!! Er ikke så mye mer å si enn det :p
  Siste som skjedde i mai var at vi hadde idrettsdag og jeg var tilfreds :-)
  ♥♥ JUNI ♥♥
  Først i juni kjøpte jeg min kjære iPad, som jeg blogget med hele sommeren, selv om det nesten ikke ble blogging om sommeren, haha.
  Jeg kjøpte verdens beste anorakk, verdens beste flisjakke og verdens beste softshellbukse!!

   

   

  Vel til skolen var slutt hadde jeg bare challenge her på bloggen, så jeg husker ikke så mye av hva jeg gjorde da.. Hadde en pizzakveld med de beste jentene og hadde PRYO uke på barnehagen i Garmo. Tror kanskje det var i juni vi rydda bolvassvegen. Så var jeg litt trist siden vi hadde siste norsktimen med Ingrid.. :(


   

  Og så begynte livet på sætra, og da ble det veldig lite blogging.. Men på jobb hadde jeg det veldig fint!

   

  Som sagt, så skal jeg spise pizza, så blogges vi i morgen!

  - Ble mange bilder, så hva synes du om bildene?

  - Har du noen spesielle minner fra mai og juni?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅRET SOM GIKK; MARS & APRIL 2013

  Hei! Har dere hatt en fin dag? Jeg har vært i Lom på helseheimen hos farfar en tur i dag og i fjøset i aften, så derfor kommer ikke innlegget før nå. Siden vi har igjen litt over en uke med ferie enda, tenkte jeg også å lage en/flere video til dere. BARE KOM MED TIPS!! Men nå kommer tilbakeblikk; mars og april.

   

  ♥ MARS ♥

  Først i mars kom jeg og Synne hjem fra Oslo. Den perioden vi var der, var det Ida som blogget her. Love you, sweetieeee ♥

   

  Budeiun AS hadde arbeid på Brimi. Husker at det var veldig mange trivelige stunder der. Det var morsomt!! Så hadde vi hjemmedag i mat og helse. Det var ikke noe jeg gledet meg til så jeg var glad vi fikk det overstått! Er ikke så glad i å stå på kjøkkenet og kokke, og egentlig ikke å gjøre husarbeid heller, hehe.

   

  Vi hadde skidag på Lemonsjøen fra skolen. Jeg gikk på ski sammen med Eldri, og vi hadde det kjempemorsomt! Etter den dagen var det påskeferie! I påskeferien var vi mange turer i Smørlia, så jeg hadde egentlig en kjempefin påskeferie!

   

  APRIL 

  Budeiun AS hadde sitt siste oppdrag noe som var super trist!! Så var vi i Gausdal på kappleik. Det var egentlig en morsom dag, heldigvis, siden vi reiste tidlig og seent hjemme.

   

  Jeg og noen venninner var på russerevy og det var kjempemorsomt! Før vi reiste på revyen var vi på bowling og det var kjempemorsomt! En av de morsomste kveldene i april!


  Så fikk jeg meg en ny bestevenn, Lillemor, men hun døde så alt for tidlig..
   
  Og jeg og Synne hadde årets første bad!
  Nå skal jeg spise, så vi blogges i morgen!
  - Hva har du gjort i dag?
  - Gjorde du noe av det samme? haha
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • ÅRET SOM GIKK; JANUAR OG FEBRUAR 2013

  Hei tenkte og begynne med tilbakeblikk innleggene mine! Det kommer et innlegg om det hver dag fram til nyttårsaften. Hvis jeg ikke har reknet helt feil, så skal det komme to månder hver dag, til til og med tirsdag :-) So enjoy! PS: tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen min, og dere som har kommentert :-)

  ♥ JANUAR ♥

  Meldte oss på vandreutstilling. Det er noe jeg IKKE angrer på! Kommer mer om den lengre ned 

   

  Det var en periode jeg var sinnsykt god i Wii! Haha, ble veldig lei til slutt men det var jo veldig morsomt. Her er en video, haha fra baseball. Det var det jeg var best i :-D

   

  Januar var egentlig en veldig kjedelig måned, for det var ikke så veldig mye som skjedde. Var kanskje den el som skjedde på skolen, som jeg ikke har skrevet noe om. Jeg var syk da, og hjemme fra skolen, jeg brente meg med rettetanga haha. Jeg la vertfall ut en den teenager posts, så kan vel sende med et bilde av de også :)

   

  FEBRUAR 

  Den 11. februar ble Staslin kåret til den beste kua i Lom og Skjåk på vandreutstillinga! Det var kjempemorsomt! Jeg var jo selvsagt stolt, siden jeg hadde plukket ut kuene og var den yngste som var med! Dere kan lese innlegget om det ♥HER 

   

  Jeg var på overnatting hos Eldri. Herregud vi hadde det så moro!! Den helga kommer jeg aldri i verden til å glemme! Her er en video vi laget den kvelden :)

   

   

  Jeg hadde bursdag den 17. februar og ble 15 år. Men det er det liksom ikke noe å skrive om. MEN i vinterferien var jeg og Synne i Oslo! Det var kjempemorsomt, og trivelig! Vi kjørte buss dit, og var der i 5 dager. To dager var reise da :) Dere kan lese om turen ♥ HER 

   

  Det var januar og februar det! I morgen kommer mars og april :) For meg er det morsomt og lage sånne innlegg, for jeg husker jo IKKE hva jeg gjorde disse månedene, haha! Er ikke greit å ha kortidshukomelse, så fint og friske den litt opp igjen, haha Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Liker du sånne innlegg?

  - Gjorde du noe morsomt i januar og februar?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TILBAKEBLIKK: OKTOBER, NOVEMBER & DESEMBER 2012

  Tusen takk til alle som leser bloggen min, og til de som kommenterer :-)

  Hei på deg! Tenkte jeg skulle legge ut de 3 siste månedene nå jeg :-) Nå har jeg vel så og si ferdig med deg jeg skal, så da kan julaften bare komme! Fant til og med igjen rette julekula til TL'en så da blir det jul på han også!

  OKTOBER

  Oktober ja.. Hva skjedde da? Jo vi hadde høstferie! Det var jo kjempemoro! Eldri var her og greier! Vi hadde det så moro de dagene! Vi var på noe som het Undermän på skolen. Det var jo kjempefint! Basar var jeg også på, og da vant jeg jo den fine flaska, matboksen og sekken.. haha. Kom jo veldig mye snø i oktober, men den ble jo selvsagt borte...Var val også i oktober vi fikk ny norsklærer. Så feiret vi bursdag til Ragnhild og Synne :-)

  NOVEMBER

  Vi hadde lyrikkveld. Det gikk bedre enn forventet som jeg har skrevet 100 000 ganger nå.Såå har Budeiun AS vært veldig aktiv i november. Er kanskje i november vi har tent best, hvis det ikke er desember.. Er ikke helt sikker. Så i gymmen en gang fant jeg og Synne alle postene! Det var moro! Har jo drevet med egentrening så mye av tiden har gått til trening. På skolen har mye av tiden gått til matte.. Har brukt mange studietimer på å rette mattelekse og prøver, for å få det til bedre.. November med korte ord: Dritt lei den måneden!

  DESEMBER

  1. desember var det kaldt! Vi i Budeiun AS var i Lom og solgte varer. Vi vant en pris på 500kr for beste markedsføringspris. Vi hadde muntlig tentamen, som jeg er litt skuffet over. Kjøpt julegaver har jeg gjort, og nå venter jeg egentlig bare på å få en fin jul og et godt nyttår, og møte det nye året med POSITIV innstilling! Så var det juleball da :-)

  Det var året mitt det.. Tenk snart er det 2013! Verden gikk ikke under 21. desember heller.

  - Synes om innlegget?

  - Likte du bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • TILBAKEBLIKK: JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2012

  Hei! Tenkte jeg skulle legge ut juli, august og september nå :-) Håper dere liker det :-)

  JULI

  Starten på juli var jo kjempekjedelig. Var på konfirmantleir. Så startet jeg på sommerjobb på fjellet, der jeg og Synne bodde alene! Det var jo kjempemoro! Hvis du vil vite litt mere om denne måneden se på disse to klippene:

  AUGUST

  Ja, jeg var jo fortsatt på fjellet. Hadde liksom avsluttningsfest for vi som arbeidet i sommer da. Vi var i Oslo og Sverige en tur, og det var jo fint :-) Det som var veldig trist, var å flytte ned fra fjellet. Vi var der til siste søndag i ferien, som vi startet på skolen mandag. Det var en trist søndag med masse rydding og vasking.. Ja på den mandagen var det skole. Jeg gledet meg ikke i det hele tatt, skulle så gjerne ønske vi hadde ferie! Jeg ble plassert fremst i klasserommet, noe jeg ikke likte i starten, men jeg ble jo vandt til det også :-)

  haha

  SEPTEMBER

  Var vel i september vi hadde orienteringsdag i Kleppdalen. Det var kjempemoro! Så hadde jeg og Synne fjøset alene på Brimi Sætra en helg. Jeg glemte igjen traktorveksa min på kirka.. Uff da var jeg fortvilet! Peer Gynt på skolen! Det var moro det! Tror det har vært det morsomste med skolen hittil i år! Såå fikk vi jo første kalven!! Det er jo alltid stas!! Fikk også ny telefon! iPhone 4S ♥

  Sånn, da var juli, august og september gjort :-)

  Har akkurat sett på julekongen nå! Synes Peder er blitt så søt og snill ♥

  - Synes om innlegget?

  - Gjorde du noe av det samme?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommentere ALLTID tilbake <3

   

   

   


 • TILBAKEBLIKK: APRIL, MAI & JUNI 2012

  God morgen!! Da kommer tilbakeblikk på april, mai og juni :-) Hope you like it ♥

  APRIL

  April skjedde det egentlig ikke så mye. Var skole og sånt da, og påskeferie. Hehe 1. april, men da sov jeg bort nesten hele dagen, fordi jeg hadde vært på jentekveld kvelden før! Var på fotballturnering i Skjåk da.Så på at de lille spilte :-) Pappa var i London da. I påsken så gikk vi til Steinbua og på Høgkollen. Det var 2 fine turer:-)

     MAI

  1. mai tok jeg og Synne første badet :-) Husker den dagen veldig godt!! Vi hadde det kjempemoro! Så var det jo 17.mai, og det var jo kjempemoro! Men det som har gjort størst suksess var jo selvsagt elevbedriftsdagen! Den dagen Budeiun AS ble opprettet! Sitter igjen med mange fine minner av den bedrifta! Var vel også i mai, det ble bestemt hvem vi skulle dele rom med på leirskolen. Jeg ble jo så glad at jeg gråt av glede! Miiiinner... :-) Så kjørte jeg traktor, nede på jordet, HELT alene! Haha, stort for meg det! Og selvsagt var det med TL'en.

  JUNI

  1. juni hadde vi idrettsdag i skjåk. Husker ikke så veldig mye av den dagen faktisk. Så var vi jo på Bjørnsund. Det var en kjempefin tur! En leirskole jeg seeent vil glemme! Så hadde vi jo bondebryllup! Det var også veldig fint! Vi var på Glad, ung og spræk. Da var ikke jeg helt frisk, så jeg husker ikke så mye av den dagen. Og selvsagt var det siste skoledag i 8. klasse! Haha, jeg fikk feire liksom 1,5 time etter de andre, fordi jeg måtte gjøre ferdig traktorveska mi.. Den største nedturen den måneden var vel konfirmantleir. Uff, det var kjedelig det!

  Det var 3 måneder til det :-)

  Akkurat nå sitter jeg og ser på Julemorgen. Er ikke akkurat de artigeste programmene de sender, men JULEMORGEN ER JULEMORGEN!

  Håper dere likte innlegget!

  - Synes om innlegget?

  - Likte dere bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   


 • TILBAKEBLIKK: JANUAR, FEBRUAR & MARS 2012

  Hei alle sammen!! Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan året mitt har vært jeg :-) Deler det opp da, så det ikke skal bli så mye på en gang:-)

  JANUAR

  Starten på januar var jo selvsagt fin den. 1. nyttårsdag og alt det der :-) Hugser veldig godt at jeg grudde meg litt til vi skulle begynne på skolen igjen! Men det gikk egentlig greitt det, slik jeg hugser det. Jeg begynte med noe som vi kalte "muntlig høring" i noen fag, siden jeg ikke pratet noen ting i timene. Jeg hadde det i naturfag, engelsk og litt norsk. Hvis dere skjønner, var det egentlig veldig godt, for da bøvde jeg ikke å tenke på det i timene, så da fikk jeg konsentrert meg om det jeg skulle. Så hadde vi jo en kjempefin jentekveld, der vi feiret bursdagen til Livø! Det var kjempetrivelig :-) Så kjøpte jeg jo dataen min :-)

  FEBRUAR

  I februar hadde jo jeg bursdag:-) 14år. haha. Drev jo med mitt på skolen, var i fjøset osv. Husker veldig lite! Feiret jo bursdagen min og Åsta sin, hjemme hos meg. Da hadde vi det kjempemorsomt! Vi snøbadet, så film og hadde det kjempekoselig!   MARS

  Bloggen ble opprettet! 03.03.2012 :-) I mars hadde vi vinterferie. Det er jo alltid godt! Så hadde vi skidag på lemonsjøen og kappleik :-) Var vel i mars jeg pratet med en dame fra PPT. Sylvelin ble 6år, og farfar ble 85, så vi var på Ørje og feiret bursdagen hans! Er veldig sjelden vi er borte fra hjemme på vinterstid, siden vi har fjøset, men det var en VELDIG koselig tur!

  Ja, det var januar, februar og mars det :-) april, mai og juni kommer senere :-) Ikke sikkert det blir i dag, men de kommer :-)

  - Hvordan var januar, februr og mars for deg?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

  Hei! Jeg heter Anna og bor på verdens beste sted! Jeg blogger om hverdagen min, outfit, kuene mine og masse masse mere! Kommenterer alltid tilbake, så bare legg igjen en kommentar!!!<3 Håper bloggen faller i smak:-)

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits