annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Godt nyttår alle sammen!!

Da nærmer 2015 seg med stormskritt! Jeg har "avsluttet" dagen med å være med i fjøset. Jeg så på Sylvelin og tenkte at jeg er veldig heldig som fikk en så fin, kosete og god melkekvige som henne! Det er veldig morsomt at hun er den kviga som melker mest!

Og nå sitter vi her og bare venter og venter på det nye året :-)Da håper jeg dere alle får en fin feiring, så blogges vi på nyåret ??

- Hvordan feirer du i kveld?

- GODT NYTTÅR!

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake

 • Tilbakeblikk; mai, juni & juli

  Da kjører jeg på med tilbakeblikk fra morgen av, haha. Kommer et annet innlegg i kveld :-)

   

  MAI

  Natt til første mai, var jo vi jentene samlet sammen og på første mai var vi avsted og prøvde den nye resturanten som hadde kommet. Ellers så var mai måned en veldig fin måned med veldig mye fint vær! Haha. 

  Lom fikk en ny prest i mai, selveste Einar Gelius. Vi i juniorlaget var med og spilte i kirka den søndagen.

  Så vet dere, var det klart for SKRIFTELIG EKSAMEN! Her skal der få lese hva jeg skrev den dagen:

  "Ja, jeg kom opp i engelsk skriftlig. Æsj, er mitt eneste ord på det. Trodd jeg kom til å gråte, men jeg ble faktisk mer sint. Har jo ikke noe å være sint på, men uff jeg haaaaater engelsk!! Får trøste meg med det at jeg ikke kommer opp til engelsk muntlig da ;-) Alltid sagt at torsdag er djevelens dag, haha!"

  Til mamma skrev jeg:
  "E kåm upp i engelsk for faan!!!!" "jaja, men kåfår engelsk daaaaa!!!! æsj"
  Men jeg fikk meg en stor opptur når det gjaldt engelsk. Jeg så veldig mørkt på det når vi hadde forbredelse, jeg skjønte ikke bæret og klarte ikke lese noe. Men når vi hadde selve eksamen, fikk jeg hjelp og jeg kom i mål! Og engelsk var ikke så aller verst allikevel, takket være læreren vi hadde. Jeg klarte og få 4, og var så fornøyd at jeg kunne grått en hel dag!
  Så i mai var det både 17. mai og en konfirmasjon. Da fikk jeg bruke bunad, noe jeg eeeelsker, haha :-)
  Så var jeg og Synne på Flåklypa. Tror Marit også var der også. Eller ja hun var det.
  JUNI
  I juni begynte mitt livs mareritt. Jeg var så solbrent at jeg fikk blemmer på ryggen. Jeg klarte ikke å ligge på ryggen når jeg sov og ikke å ha sekken på ryggen. Det har faktisk resultert i at jeg sover på magen den dag i dag. Har gjort det helt siden det skjedde.
  Jeg falt på sykkel, som dere ser på leggene mine. Har arr den dag i dag, haha!
  Så var det tid for muntelig eksamen! Jeg krysset alt jeg hadde for ikke å komme opp i norsk. Hvem tror dere kom opp i norsk? Jo, meg. Jeg gråt og gråt. Igjen. Jeg gråt først når vi kom opp og så gråt jeg på forbredelse dagen. Jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å klare det. Jeg skulle slippe å ha presentasjon. Det var viktig at jeg møtte opp. Og det gjorde jeg. Jeg overlevde, og jeg besto. Herregud, jeg var så glad og læreren var tilfreds, nei da var det bare lykke!
  Så midt mellom muntlig og avsluttningsturen til 10.klasse døde farfar. Var ikke akkurat sånn jeg ville at starten på Osloturen skulle være. Men Osloturen er en tur jeg aldri kommer til å glemme. Selv om jeg gikk meg bort fra jentene jeg var med, så endte alt bra, haha!
  Så var det og få overstått de to tristeste tingene i 2014. Begravelsen til farfar og avluttning 10.klasse. Begravelsen har jeg ikke skrevet så mye om, og kommer heller ikke til å skrive noe om.
  Men av sluttning 10.klasse. Drep meg. Jeg gråt og gråt.

  "I går kveld var jeg på skoleavsluttning, og det var så utrolig trist. Når lærerene begynte å holde taler for oss, gråt jeg resten av kvelden. Er så trist og tenke på at denne gjengen på bildet over ikke kommer til å være samlet i et klasserom mer, og at vi ikke skal ha de samme lærerene mer. Kontaktlæreren vår kommer jeg til å savne kjempemye! Han har gjort så mye for meg og vært så snill, og uten han hadde jeg nok ikke kommet meg gjennom ungdomsskolen!"

  Dette er en herlig gjeng, som jeg håper får alt godt i fremtiden! Og jeg savner fortsatt alle sammen, hehe :-)

  MEN SÅ BEGYNTE SOMMERFERIEN!

  Jeg begynte i sommerjobben på Brimi Sæter. Der jeg har det helt supert hvert år. Jeg var jo helt i ekstase når kuene kom, så ja. Jeg var også hjemme et par turer før juni var over, der jeg hadde kosete Sylvelin :-)

   

  JULI

  Om juli er det ikke så veldig mye og si. Det var jobb og være i Smørlia. Legger ut noen bilder til dere, så dere slipper og lese mer :-)

   

  Nå begynner tilbakeblikk innleggene og komme langt! De siste kommer i 2015 haha :)

  - Vi liker best sommer, eller?

  - Hva gjør du siste dagen i 2014?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tilbakeblikk; april

  Hei alle sammen! Takk for fine kommentarer i forrige innlegg! I dag orker jeg ikke skrive for tre månder, så det blir bare en i dag :-) Det har også skjedd noe tull med iMovie, så videoen kommer mest sannsynlig på bloggen i morgen! Men den blir nok lagt ut på youtube i kveld, hvis det ikke skjer noe uventet!

   

  APRIL

  I april tror jeg faktisk at jeg hadde veldig mye bloggmotivasjon for jeg ser at det er mye bilder! Og godt humør. Men det var også en periode med mye skolearbeid, MEN jeg var veldig tilfreds med karakterene jeg fikk i f.eks naturfag og samfunnsfag :-D Og jeg fikk verdens største opptur på skrivedagene i norsk :-)

   

  Før påskeferien var vi på russerevy, noe som var kjempemorsomt! Så i påskeferien var jeg og noen av vennene mine på en hytte! Vi hadde kjempemorsomt, et minne for livet! Og vi i familien var på mange fjellturer ellers :-)

  Så laget jeg bloggens første vlog. Den dagen hadde vi mattetentamen da, så det var ikke så veldig ideelt, men det skjedde så mye etter skolen at det ble en ganske vellykket en allikevel!

  Så ble jeg så solbrent, starten på et mareritt, haha. Mer om solbrent når jeg skriver om mai :-)

   

  - Ikke sant det er vondt å være solbrent?

  - Ikke sant vinterfjellet er fint?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tilbakeblikk; januar, februar & mars

  Hei alle sammen! Fra i går til i dag så har Åsta vært hos meg. Derfor har det ikke vært blogging.  Vi har laget en video til dere, som jeg skal redigere i kveld. Men nå blir det tilbakeblikk!

  Januar 2014

   I januar skjedde det ikke så veldig mye. Eller et minne for livet da. NM på Lillehammer, der jeg og Ragnhild så Petter Northug! Dere kan jo tenke dere hvordan jeg var da!

  Så i januar sendte jeg min motbydlige mobil på reperasjon, haha! Tulla, den er ikke motbydelig, bare noen ganger. Det var veldig godt å ikke ha mobil, og jeg gledet meg ikke til jeg hente den igjen heller haha! Den var borte godt som hele januar.

  Vi hadde volleyball på skolen noe jeg hatet noe så forferdelig. Men takke meg til volleyball, i stedet for basket! Jeg husket jeg gruet meg så til volleyball og ble kvalm bare tanken! Og så spurte jeg dere hva dere synes var positivt og negativt med sosiale medier, og det hjelpte meg veldig mye på oppgaven jeg måtte skrive! Ellers var januar en ok måned.

   

  FEBRUAR

  Februar månden var jeg ganske blid tror jeg, først i månden vertfall etter det jeg har sett over hit til. Jeg begynte februar med en jentekveld, og det er jo superkoselig da! Og så husker jeg at jeg var så opptatt av at håret skulle være flettet om natten, haha! Og også ishockey var en stor del av fritiden på kvelden. Husker jeg hadde dobbel hump på kneet. Blått og så helt forjævlig ut!

  Men så kom smellen igjen. Jeg har vertfall skrevet at jeg hadde 3 uker som var så fine, så endret alt seg på grunn av at laget mitt tapte en finale i bandy i gymmen. Der har dere Anna i et nøtteskall. Men det var ikke bare det. Jeg ble også veldig forkjølet! Jeg fikk gå tidlig fra gymmen den fredagen det begynte, fordi jeg ikke orket noen ting. Det er så slitsomt å begynne å føle seg syk på skolen. Har jeg rette forkjølelsen så klarer jeg ikke sitte, for jeg får så vondt nederst i ryggen. Noe jeg fikk den fredagen. Jeg hadde bursdag den uka jeg var syk, vi hadde bandyturnering som jeg pressa meg med på, men gymmen orket jeg ikke. Jeg skulle egentlig ikke vært med på bandyen heller, for jeg sprang i 10 sekunder, så hostet jeg så det sang..

  Men oppturene begynte også! Jeg begynte og forbedre meg i mange fag, og i samfunnsfag ble det 5+ og 6-. Vinterferie fikk vi også i slutten av månden, der vi og Synne reiste til Lillehammer på en liten shoppingtur!

   

  MARS

   I mars så fylte bloggen hele 2 år! Nei da var jeg litt stolt, haha! Dere har vært med meg på oppturer og nedturer i løpet av de to årene, for å si det sånn!

  Ellers i mars var jeg vel ganske tilfreds. Selvsagt litt på skolen var det, men ellers var det ok. Vi har mye på skiturer, jeg var med venner og fjøs, hihihi :-)

  Ble også feier i løpet av de skiturene, hahha!

  Det var tilbakeblikk på de tre første månedene det! Fy det tar en stund å lage sånne innlegg! 

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen! (pakken min fra makestyle ble sendt i dag, hihih)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Husker du noe spesielt fra januar-mars?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Romjula i gang!

  Hei alle sammen!! Og god jul! I går ble det ikke blogging, for i går kveld var vi hos tante og onkel.

  Men hadde dere en fin julaften? Julemat og julepresanger. Jeg fikk veldig mye fint og er veldig glad for alt :-) Julematen er jo også alltid en inner tier! Jeg har nå alt bestilt noe fra makestyle også jeg, som dere skal få se når det kommer :-)


   

  Jeg har også begynt og ordnet i stand bilder på rommet mitt nå. Har ordnet klart to rammer, så må jeg kjøpe et par til. Jeg har bare hvite, men jeg vil ha svarte, for det er det som blir finest. Da blir det også romvideo i løpet av de neste ukene!

  Kan hende jeg også lager noen tilbakeblikk innlegg i løpet av de neste dagene også! 2014 er trosalt ved veiens ende..

  - Hadde du en fin julefering?

  - Fikk du noe av det du ønsket deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • God jul fra meg :-)

  GOD JUL ALLE SAMMEN! 

  Håper dere alle får en superfin kveld med venner og familie!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Kvelden før kvelden i kveld

  Denne dagen har vært lang. Lille julaften, dagen før dagen, kvelden før kvelden! Jeg har ikke gjort så veldig mye i dag egentlig. Har vært innom noen fra slekta i dag da. I aften tok jeg en runde med smileLab, og ble veldig tilfreds! Dere skal få et innlegg om det senere :-) Jeg tok noen bilder av Bella i sted for hun satt foran juletreet, er hun ikke skjønn? hihi  Nå er det ikke lenge før mamma og pappa kommer inn fra fjøset, og da blir det lille julaften mat og grevinnen og hovmesteren om en stund! 

  - Flere som ser Grevinnen og Hovmesteren?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • White Christmas  Fy søren, får man ikke bare maks julestemning når det er snø ute? Jeg er så glad denne dagen her er unnagjort! Lille julaften i morgen og så kommer hele jula :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag :-)

  - Er det snø hos deg?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Christmas is so close...

  Hei alle sammen! Det ble dessverre ikke noe særlig med blogging denne helga. Fjøset på Brimi har vært første prioritet selvsagt og så overnattet Synne her, og da tar jeg meg ikke tid til bloggen.

  Mellom fjøsstellene i dag kom det opp ca 120 nisser her hjemme.
  De neste dagene har jeg ikke så mye på programmet, så bloggingen skal bli bedre enn den har vært. 

  Denne tiden før jul er så koselig! Nå snør det ute, nissene har kommet opp og alt er bare bra!

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har dere pyntet noe til jul?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Nå tar vi juleferie!

  Nå er det endelig juleferie! I dag har jeg egentlig hatt en veeeldig fin dag, for jeg Synne har vært med meg på skolen & Ida og Åsta kom også :-) Kunne ikke fått en bedre siste skoledag før jul. Nå er jeg sliten og litt vondt i hodet, aner ikke hvorfor, har jo ikke gjort noen ting i dag.. 

  MEN det er så herlig for nå er jeg ferdig med alt som heter julegaver, og i helga skal jeg begynne juleferien på det perfekte vis med fjøs på Brimi! Jeg gleder meg, for jeg savner kuene oppå der, hihi ♥

  Jeg har en tag på lur til dere, jeg må bare fikse noen ting først :-)

  Håper dere alle hatt en fin dag, og får en fin kveld, så blogges vi i morgen!!

  - Har du juleferie nå?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Siste innspurt før jul

  God kveld i stua, haha :-) Tusen takk for så mange kommentarer på forrige innlegg! I går ble det rett og slett ikke overskudd til å blogge. Jeg har ikke hatt overskudd til så veldig mye i det siste, jeg har rett og slett vært sliten..  Men nå er det igjen 3 dager av skoleåret i 2014, og vi har igjen 2 halvdagsprøver. Jeg gleder meg så til vi er ferdige med alt, og bare kan ta ferie! Det skjer nå litt dagene før helg også, i morgen skal jeg på juletrefest, torsdag etter skole skal jeg ordne håret til lillesøster igjen og så har jeg en rapport som skal leveres på fredag som jeg ikke har begynt med enda.. Jeg kan vel bare si at jeg gleder meg helt sykt på feire nå!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva gjør du om dagen?

  - Når får du juleferie?

   Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tips til frisyre juleball 2014

  Hei alle sammen! Nå nærmer det seg juleballstider, og mange har kanskje alt hatt juleball. Lillesøsteren min skal ha juleball på torsdag, og i år var det jeg som fikk oppdraget med å stelle hår. Dette er en frisyre jeg har hatt veldig lyst til å lage lenge, men ikke klart på meg selv. Dette er jo første gang jeg laget den på noen andre, men ble litt tilfreds. Beste gang skal den ikke være så rufsete. Nå ble den rufsete da fordi jeg måtte ta opp igjen noen fletter. Inspirasjonen er hentet fra ei som heter zolvi1 på youtube og en frisyre fra tre nøtter til Askepott.

  På bildene under her får dere forklaring på hvordan dere gjør det.

  Først setter man alt håret opp i en høy hestehale, sånn som på bildet over.

  Så setter man på en dounuthårstrikk (aner ikke hva man kaller det, men det er sånn hårstrikk man lager dounut med). Jeg delte også av en liten del som jeg får bruk for senere.

  Deretter fletter jeg små fletter av det resterende håret. Det er flere fletter en på bildet, for jeg måtte ta opp å gjøre flere. Har du tykt hår trenger du ikke så mange, som hvis du har tynt. 

  Så utvider jeg flettene så de blir større, og ruller flettene innover og fester de med fliseklemmer. Sånn gjør jeg hele veien rundt, til dounuten er dekt av hår, sånn som på bildet under.  Så deler jeg den resterende hårbiten, deler den i to og krøller den. Og da ble resultatet sånn :-)

  Det tok litt tid å lage den, men øvelse gjør mester. På torsdag blir den ikke så rufsete for å si det sånn.

  Håper dere likte innlegget, og at noen av dere fikk tankene i sving, hihi :-)

  - Har du klar hårfrisyre til juleball/julebord?

  - Hva synes du om denne frisyren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Innkjøp #13.12.14

  Hei alle sammen! I dag har jeg vært med Ragnhild til Otta. Jeg har endelig fått handlet de siste julegavene, så nå er det ute av verden. Fikk også handlet meg noen ting selv, som jeg trenger/trenger ikke. Haha, her er det vertfall:

  Hettejakke og cozybukse fra Cubus

  Heftemasse og limstift fra Notabene.

  Varmebeskyttende fra Lindex og smilelab fra Vita

  Tørr shampo fra Vita, Mega Volume Miss Manga og kostesett fra Lindex

  5 børster, rooosaaa :-)

  Duftlys fra Nille

  Og julegaver selvsagt!

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Er du ferdig med julehandelen?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Myrtel og Lillemor har kommet i trassalderen..

  .. Og det er heller ikke så enkle å ta bilder av for tiden.

  Ja, så var det dette med dyr. Har de egentlig noe trassalder i det hele tatt? Jeg tror kalvene våre har det, vertfall noen av de. Lillemor elsker for eksempel å stange hode i flisbøtta, noe som begynner og bli litt slitsomt nå som hun har blitt så sterk. UANSETT hva jeg gjør slutter hun ikke, haha.

  Vi har også en kalv som heter Avril, og hun ER i trassalder, det skal jeg garantere. I går kveld skulle jeg hjelpe Dagros med å drikke fra automate, og Avril sto bak meg hele tiden og dytta i meg. En gang dytta hun så hardt, at jeg slo hodet rett i automaten. Det var vondt.. Hun også er på samme måte som Lillemor, hun kutter aldri ut.

  Håper dere alle får en super kveld, så blogges vi i morgen!

  - Tror du dyr kan være i en slags trassalder? haha

  - Hva skal du gjøre i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Lille Kjelegrisen og de andre små

  Hei alle sammen! Det ble ikke blogging i går, og her under skal dere få se bilder av hvorfor, hihi :-)

  Her er "Kjelegrisen" min! Mamma og pappa var borte i går kveld, så jeg var grisebudeie for de, siden det var en purke som fikk grisunger.

  Siden de to øverste bildene, var de eneste vellykka bildene jeg fikk i går kveld, var jeg innom der i stad og tok bilde av de med speilrefleksen! De ble myyyyye bedre :-)  De er jo veldig søte når de er så små!! Så er det veldig herlig å legge ut bilde av disse, for jeg ser ut som et vrak i dag, hehe. Var og sjekket purka siste gang klokka 23.00 i går, og det tærer både på humør og energi, haha!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Er ikke grisunger søte?

  - Hva har du gjort i dag da?

  VI blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Juleverksted i Hammerdalen

  I ettermiddag har vi hatt et lite juleverksted her i Hammerdalen. Jeg, lillebror og lillesøster har laget noen julekort, og jeg har pakket inn litt gaver. Vi ble ikke ferdig med å lage kort til alle, men det kommer jo også en dag i morgen!  I dag var det skole igjen da, og det var ikke så godt å begynne igjen, haha :-) Ellers så gleder jeg meg på helg igjen jeg!

  Håper dere alle har hatt en super dag, så blogges vi i morgen!

  - Har du juleverksted før jul?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Dropla med Garmoskirken i bakgrunnen :-)

  Jeg bare elsker dette bildet! Fant det igjen for en stund siden, og redigerte det bare litt for det var så himmla mørkt.

  Uka som kommer skal jeg prøve å få laget en video, som jeg egentlig skulle laget for leeenge siden. Skal prøve i morgen, hvis jeg får tid.

  Håper dere alle har hatt en fin helg, og får en super start på uka som kommer!

  - Hva synes du om bildet?

  - Hva har du gjort i helga?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Tenn lys, et lys skal brenne...

  Jeg syntes dette bildet ble så fint :-)

  Kjøpte en adventsstake i går, og det ble så koselig på rommet mitt!! Gleder meg bare enda mer til jul!

  - Synes om bildene?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Montering av ny sofa!

  Nå har det endelig blitt ny sofa! Og nå er det heller ikke lenge før det blir romvideo! Jeg og lillebror monterte denne nå i kveld, og ble veldig tilfreds med hvordan det ble! Mangler bare å henge opp litt på veggene nå, så blir dette braa :-D

  I morgen skal Ragnhild være med meg hjem fra skolen, gleder meg suuuuper masse! :-)

  Håper dere alle får en super kveld, så blogges vi i morgen♥

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes du det er gøy å montere ting?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Endring igjen, og sånn blir det ut jula!

  Hei på dere! Da var det første desember! Jeg elsker jo desember, og alt som har med jul å gjøre hehe :-) I dag var det skole igjen, og det var jo ikke så morsomt å være tilbake på skolebenken.. Men det er jo snart juleferie da!

   

  Så har jeg laget ny header og sett inn nytt profilbilde. Ble ikke akkurat sånn jeg ville ha det, men det er jo bare ut jula, haha :-) Det KAN hende det blir endring hvis jeg tar noen andre bilder jeg vil bruke, men mest sannsynlig ikke.  Håper dere alle får en fortsatt fin 1.desember, så blogges vi i morgen :-)

  - Synes om nye headeren?

  - Har du åpnet kalenderen i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits