annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

ÅRET SOM GIKK; NOVEMBER & DESEMBER 2013

Hei! Tenk det er siste dagen i 2013 i dag! Har jo vært innom en del blogger i det siste, og mye går jo på 2014. Gleder du deg til 2014? Jeg vet faktisk ikke. Jeg får bare ta det som det kommer og håpe på å få det beste ut av alt. I kveld skal vi til tante og feire nyttårsaften der, men tror det kommer et innlegg til før jeg drar :-) Outfit kanskje?

 

♥♥ NOVEMBER ♥♥

Vi fikk et nytt familiemedlem! Og nei, ikke et menneske, men en ny ku. Kua heter Livø, og hun er så utrolig pen! Har blitt veldig glad i den kua på den lille stunden hun har vært hos oss ♥ Ikke sant hun er fin? :-)

 

Vi hadde veldig mange tentamner i november. Matte og norsk vertfall. INGEN TENTAMEN I ÅR GIKK BRA. Men jeg er ikke såå mistilfreds heller, fordi selv om 3 av de gikk dårlig, så ble det jo ikke karakter 1. Bare på matta det, det ble 1+...

 

Bloggen fikk ENDELIG et nytt design! Hadde jo samme designet nesten et år, haha..

 

Fikk en ny favorittsang, eeelsker den! 

 

Hadde noe opplæring i fjøset helga før den 23. fordi da skulle jeg og Synne ha fjøset her selv. Så begynte jeg den patetiske konkurransen med meg selv, om ikke å være sur. Være blid og smile i en uke. Klarte den vel sånn ca, men jeg ble ikke sur over ting jeg vanligvis ville blitt sur over, haha. Smilte faktisk på leksehjep når jeg strevde med matta, APPLAUS TIL ANNA HAMMERDALEN!

 

Vi var på energisenteret! Jeg skrev feil i forrige innlegg tror jeg, for da var vi på trafikksenteret. Det var egentlig morsommere på energisenteret enn det var på trafikksenteret. Var veldig mye rart der, og vi var der faktisk fra barneskolen en gang, men de  har forandre veldig mye siden da.

  

Og kjøpte mine nye favorittsko ♥

 

 

♥♥ DESEMBER ♥♥

Jeg begynte med de berømte desember bildene mine, haha. Hadde egentlig de mest, for å legge ut et innlegg hver dag. Noen dager gikk det ikke fordi det skjedde så mye, men har de fleste! 

Første uka i desember hadde vi prøve nesten hver dag. Engelsktentamen, matteprøve, naturfag prøve og geografiprøve. Fredag fikk vi vite hva vi kom opp i muntlig. Jeg gråt jo når jeg kom opp i tysk, og det var jo ikke flaks jeg hadde når jeg kom opp i det. Tysk skriftlig får jeg til, men muntlig, neei... Å få helg den fredagen var så godt! Så dagen før muntlig var jeg på Jul i Flåklypa, og den var så fiin!

 

De siste dagene før ferie var egentlig nokså morsomme. Lagde invitasjon, bordkort, juleverksted osv. Jeg skulle være flink og planlegge sminkevideo til dere, som skulle komme først i uka, men den ble jo selvsagt noen dager forsinket..

 

Og så var det juleball. Og det må jeg skrive litt om igjen, for det var så morsomt!! Det er desidert den morsomste kvelden jeg har hatt på lenge! Det er vi i 10. klasse som er verter. Hva det egentlig vil si, er jeg ikke helt sikker på, men er vel at vi liksom har ansvaret og skal få med alle og sånt. Vi hadde et lite skuespill,  alle fra klassen sang siste del av "Under månen" og gutta hadde laget en kjempemorsom dans! Det ble mye dansing, en konkurranse og kåring. Jeg var jo så heldig og ble ballets dronning, og det var jo morsomt det :-) UANSETT EN KVELD SOM JEG IKKE KOMMER TIL Å GLEMME MED DET FØRSTE!

 

Og dagene før julaften gikk det i pepperkakebaking, litt fjøs, monopol og vi var i Lom på helsehjemmet og besøkte farfar.

 

På julaften så jeg vel egentlig bare på TV. Alle de fine filmene på NRK, pynte meg til kvelden og besøk av bestemor og bestefar på kvelden. Veldig koselig kveld som vanlig1

 

Resten av jula har vi vært på besøk hos farfar, sett julefilmer, vært ute og rent oss, hatt besøk av Gunhild (trykk her for å komme til bloggen hennes), vært i fjøset hos Sylvelin, og ja :) 

I kveld skal jeg som sagt til tante og onkel, men det kommer nok et til innlegg :-) 

- Hvordan har ditt 2013 vært?

- Hvordan skal du feire nyttårsaften?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅRET SOM GIKK; SEPTEMBER & OKTOBER 2013

  Hei ♥

  Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Jeg har vært i Lom en tur i dag og fjøset i kveld. Dagens solstråle er definitivt Sylvelin ♥ Hun er så søt at jeg smiler hver gang jeg ser henne, søta selv :-) Men nå er det klart tilbakeblikk på september og oktober!

   

  SEPTEMBER ♥♥

  Først i september hadde jeg fjøset alene her hjemme. Var bare grisene, melke to kuer og gi kalvene deres melk.

  Så begynte klipping av kuer.

  Vi hadde orienteringsdag i Kleppdalen, noe som var kjempemorsomt! Orientering er desidert det morsomste vi har i gymmen :D

  Det var så søte!!!

  Så videre ble det bestemt at jeg og Synne skulle til Stavanger i høstferien!! Det kommer mer om den litt lenger ned. 

   

  Hadde et par uker der jeg var veldig sliten, mye skolearbeid og kanskje litt lite motivasjon. Begynte med trafikalt grunnkurs, så det ble også noen lange dager i blant, men jeg kom meg jo gjennom det også.

  Så fikk jeg favoritt bildet mitt med Sylvelin, haha!

   

  Så var jeg på Ottamartnan med noen venninner! Det var kjempemorsomt!

   

  Og så begynte Stavangerturen!  →

   

  ♥♥ OKTOBER ♥♥

  Vi hadde jo høstferie først i oktober og da var vi i Stavanger! Dere kan få lese innlegget om turen her →  http://annasylvelin.blogg.no/1381066267_jren_og_stavanger_201.html

  Og Ida var kjempesnill og var gjesteblogger igjen :) Skylder den jenta maaange tenester!

   

  Vi var på energisenteret et sted, husker ikke hvor, men Åsta var med meg hjem dagen før, og sov over til den dagen! Noen ganger er det fint å bo i Garmo også, kommer sist, og kommer hjem først :D

   

  Det var jo fortsatt klipping av de siste kuene og åringene. 


   

  Oktober i bunn og grunn en kjedelig måned i bloggverden, men en litt krevende måned for Anna ;-)

   

  - Hvordan var din oktober og september?

  - Synes om innlegget?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • ÅRET SOM GIKK; JULI & AUGUST 2013

  Hei! Har vært i fjøset i aften, så innlegget kommer ikke før nå. Sylvelin var så søt i fjøset i kveld, for jeg skulle hente en melkemaskine, og da la hun hode på kneet mitt, så jeg skulle klappe henne ♥ Men nå må vi vel ta tilbakeblikk på juli og august :)

   

  ♥ JULI ♥♥

  Ja, i juli var jeg jo helt på ræva til å blogge. Men jeg jobba veldig mye så da ble det ikke så mye tid til det. Jeg bestilte verdens beste jakke, hettejakke og bikini. Var faktisk i Lom et par turer og i Smørlia. Kan jo egentlig bare slenge med noen bilder, morsomere det en å lese alt det kjedelige jeg skriver :p

   

  ♥♥ AUGUST ♥♥

  Først i august bestilte jeg macen min da ♥ Jeg brukte jo bare iPaden og blogga med hele sommeren, men det gikk jo veldig fint! Så tok jeg meg noen rideturer på Vågåfru, haha. Det gikk liksom hakk i hel til skolen begynte. Var egentlig veldig lei, den dagen jeg skulle hjem. Liksom litt sliten og gledet meg til å komme hjem. Bodde jo bokstavlig talt i en bag hele sommeren, med tanke på klær. Jeg og Synne var jo på Lillehammer en tur da, før skolen startet.

   

  Så mandag den 19. begynte skolen igjen. Og jeg grudde meg noe så forferdelig! Hadde ikke så mye og grue meg til, men gjorde det allikevel. Var ikke så verst når jeg først kom i gang igjen. Sov 2,5 time natta til første skole dag, og det ser dere på denne videoen her, fordi jeg blunker veldig masse! Også første videoen jeg redigerte med macen, så det ble en rask og rar video haha

   

  Så var jeg og Synne så heldige at vi fikk jobb på konserten til Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland, og det var en suuuper konsert!

   

  Gikk fra Nåvårsetra med nesten 40 kuer. Ååå det var så fin en dag <3 Dere ser jo her på bildet, alle kuene og enda ble ikke alle med på bildet.

   

  Og vi fikk årets første kalv :)

   

  Håper dere likte innlegget, så får dere ha en fin kveld videre :)

  - Savner du sommeren?

  - Syntes du det var nervepirrende å starte på skolen etter sommerferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅRET SOM GIKK; MAI & JUNI 2013

  Hei alle sammen! Vi har hatt besøk av Gunhild i dag! Vi har gjort litt forskjellig, blant annet vært ute og rent oss. DET ER SÅ MORO, HAHA! Men nå kommer tilbakeblikk på mai og juni :)

   

  ♥ MAI ♥ 

  Første helga i mai hadde jeg besøk av Karoline! Det var supermorsomt å ha henne på besøk igjen, og det er altfor lenge siden jeg har sett henne.. Vi var i Lom en tur og hadde det superkoselig  ♥  

  Så fikk vi helg midt i uka, så Ida var med meg hjem og overnattet :-) Elsker og ha besøk!

  Karoline og meg ♥

  Ida ♥

  Den helga som kom da kom Gunhild oppover. Jeg fikk nye joggesko, Gunhild var veldig forkjølet men vi hadde det veldig moro da :-) Gunhild tok veldig mange fine bilder av Bella, som dere kan se ♥♥HER♥♥
  Så var det 17. mai som vi er så glad i :-) Var på Garmo Skole og feiret der, og så var vi vel hos bestemor på kvelden. Samme helga var også jeg og Synne i fjøset på Brimi og, vi tok turen til Lom for og se på at "låmveræin"  ble konfirmert.
  Helga etter 17. mai var det konfirmasjoen min! Det var så trivelig og se alle folka samlet og været var fint og alt var egentlig perfekt!! Er ikke så mye mer å si enn det :p
  Siste som skjedde i mai var at vi hadde idrettsdag og jeg var tilfreds :-)
  ♥♥ JUNI ♥♥
  Først i juni kjøpte jeg min kjære iPad, som jeg blogget med hele sommeren, selv om det nesten ikke ble blogging om sommeren, haha.
  Jeg kjøpte verdens beste anorakk, verdens beste flisjakke og verdens beste softshellbukse!!

   

   

  Vel til skolen var slutt hadde jeg bare challenge her på bloggen, så jeg husker ikke så mye av hva jeg gjorde da.. Hadde en pizzakveld med de beste jentene og hadde PRYO uke på barnehagen i Garmo. Tror kanskje det var i juni vi rydda bolvassvegen. Så var jeg litt trist siden vi hadde siste norsktimen med Ingrid.. :(


   

  Og så begynte livet på sætra, og da ble det veldig lite blogging.. Men på jobb hadde jeg det veldig fint!

   

  Som sagt, så skal jeg spise pizza, så blogges vi i morgen!

  - Ble mange bilder, så hva synes du om bildene?

  - Har du noen spesielle minner fra mai og juni?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅRET SOM GIKK; MARS & APRIL 2013

  Hei! Har dere hatt en fin dag? Jeg har vært i Lom på helseheimen hos farfar en tur i dag og i fjøset i aften, så derfor kommer ikke innlegget før nå. Siden vi har igjen litt over en uke med ferie enda, tenkte jeg også å lage en/flere video til dere. BARE KOM MED TIPS!! Men nå kommer tilbakeblikk; mars og april.

   

  ♥ MARS ♥

  Først i mars kom jeg og Synne hjem fra Oslo. Den perioden vi var der, var det Ida som blogget her. Love you, sweetieeee ♥

   

  Budeiun AS hadde arbeid på Brimi. Husker at det var veldig mange trivelige stunder der. Det var morsomt!! Så hadde vi hjemmedag i mat og helse. Det var ikke noe jeg gledet meg til så jeg var glad vi fikk det overstått! Er ikke så glad i å stå på kjøkkenet og kokke, og egentlig ikke å gjøre husarbeid heller, hehe.

   

  Vi hadde skidag på Lemonsjøen fra skolen. Jeg gikk på ski sammen med Eldri, og vi hadde det kjempemorsomt! Etter den dagen var det påskeferie! I påskeferien var vi mange turer i Smørlia, så jeg hadde egentlig en kjempefin påskeferie!

   

  APRIL 

  Budeiun AS hadde sitt siste oppdrag noe som var super trist!! Så var vi i Gausdal på kappleik. Det var egentlig en morsom dag, heldigvis, siden vi reiste tidlig og seent hjemme.

   

  Jeg og noen venninner var på russerevy og det var kjempemorsomt! Før vi reiste på revyen var vi på bowling og det var kjempemorsomt! En av de morsomste kveldene i april!


  Så fikk jeg meg en ny bestevenn, Lillemor, men hun døde så alt for tidlig..
   
  Og jeg og Synne hadde årets første bad!
  Nå skal jeg spise, så vi blogges i morgen!
  - Hva har du gjort i dag?
  - Gjorde du noe av det samme? haha
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • ÅRET SOM GIKK; JANUAR OG FEBRUAR 2013

  Hei tenkte og begynne med tilbakeblikk innleggene mine! Det kommer et innlegg om det hver dag fram til nyttårsaften. Hvis jeg ikke har reknet helt feil, så skal det komme to månder hver dag, til til og med tirsdag :-) So enjoy! PS: tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen min, og dere som har kommentert :-)

  ♥ JANUAR ♥

  Meldte oss på vandreutstilling. Det er noe jeg IKKE angrer på! Kommer mer om den lengre ned 

   

  Det var en periode jeg var sinnsykt god i Wii! Haha, ble veldig lei til slutt men det var jo veldig morsomt. Her er en video, haha fra baseball. Det var det jeg var best i :-D

   

  Januar var egentlig en veldig kjedelig måned, for det var ikke så veldig mye som skjedde. Var kanskje den el som skjedde på skolen, som jeg ikke har skrevet noe om. Jeg var syk da, og hjemme fra skolen, jeg brente meg med rettetanga haha. Jeg la vertfall ut en den teenager posts, så kan vel sende med et bilde av de også :)

   

  FEBRUAR 

  Den 11. februar ble Staslin kåret til den beste kua i Lom og Skjåk på vandreutstillinga! Det var kjempemorsomt! Jeg var jo selvsagt stolt, siden jeg hadde plukket ut kuene og var den yngste som var med! Dere kan lese innlegget om det ♥HER 

   

  Jeg var på overnatting hos Eldri. Herregud vi hadde det så moro!! Den helga kommer jeg aldri i verden til å glemme! Her er en video vi laget den kvelden :)

   

   

  Jeg hadde bursdag den 17. februar og ble 15 år. Men det er det liksom ikke noe å skrive om. MEN i vinterferien var jeg og Synne i Oslo! Det var kjempemorsomt, og trivelig! Vi kjørte buss dit, og var der i 5 dager. To dager var reise da :) Dere kan lese om turen ♥ HER 

   

  Det var januar og februar det! I morgen kommer mars og april :) For meg er det morsomt og lage sånne innlegg, for jeg husker jo IKKE hva jeg gjorde disse månedene, haha! Er ikke greit å ha kortidshukomelse, så fint og friske den litt opp igjen, haha Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Liker du sånne innlegg?

  - Gjorde du noe morsomt i januar og februar?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULEAFTEN BILDER

  Hei! Hadde en kjempefin kveld i går, med god mat, fine presanger og god stemning :) Her kommer noen vellykkede bilder og noen misslykkete bilder..

  Skal snart til bestemor og bestefar, så dere får ha en fin kveld videre!!

  - Hadde du en fin kveld i går?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • OUTFIT JULEAFTEN #24.12.2013
  Kjolen er fra jenjenhouse. Den samme som jeg brukte på julballet :)

  I morgen kommer det noen tullebilder som ikke ble helt bra, men dagen i dag er for seriøs til å legge ut sånne bilder! Håper dere alle får en super kveld, så blogges vi i morgen!

  - Synes om outfiten?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OG DA RINGTE KIRKEKLOKKENE, SÅ VAR DET JUL!

  GOD JUL ALLE SAMMEN!!

  Endelig er det julaften!! Våknet veldig tildlig i dag, og kikka på telefonen. Herregud er den ikke mer? Men jeg har også vunnet i en julekalender på bloggen, TATTAVKVINNENE.BLOGG.NO!


  Dagen i dag, går vel egentlig mest til TV. Askepott, Reisen til julestjernen, Donald Duck osv. Kommer kanksje et innlegg senere i aften, med bilder av antrekket for i kveld :)

  - GOD JUL ALLE SAMMEN!

  - Hva gjør du på julaften?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LILLE JULAFTEN!

  Dette er vertfall en dag jeg har ventet lenge på! Egentlig dagen på lille julaften er vi bare rolig hjemme, men i dag har vi vært på besøk hos farfar en tur.

  Akkurat nå har vi vært på låven med grøt til nissen, og i kveld skal vi vel se på grevinna og hovmesteren og litt sånt :) Herregud, alt er så koselig nååå ♥

  - Hva har du gjort i dag?

  - Skal du se Grevinnen og hovmesteren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • CHRISTMASTREE 2013

  God kveld ♥

  Da var denne dagen her også unna gjort. Har vel egentlig ikke gjort så mye siden sist jeg blogget. Var i fjøset i aften, hællandussen Sylvelin er så søøøt! Glad i deg, gullet mitt ♥ 

  Men vi har jo også fått opp juletreet i dag! Synes pappa fikk kjøpt et kjempefint tre i år, så jeg er tilfreds :)  Det ble jo fint! Kan hende det kommer flere og bedre bilder senere, men nå skal jeg se på Mikkes Jul i Andeby :):)

  - Synes om bildene?

  - Har du pyntet juletreet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BITTE LILLE JULAFTEN!

  2 dager igjen til julaften! Klarer snart ikke vente mer! Dagene går så utrolig sakte, men i morgen skal vi på besøk til farfar en tur, så får håpe at den dagen går litt fort! Kvelden på lille julaften er jo alltid koselig da, med hovmesteren og grevinna og tv-programmet Kvelden før kvelden. 

  Til nå så har jeg ryddet rommet og litt sånn. Har ikke så veldig mye mer og fortelle, så tenkte jeg skulle dele denne morsomme videoen med dere!

  Vi blogges senere i kveld! Ha en fin dag videre folkens!

  - Synes du dagene før julaften går sakte?

  - Hva gjør du de siste dagene før jul?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULEFORBEREDELSE, ALT I BOKS

  Hei alle sammen! Kan ikke beskrive hvor deilig det er med feire nå! Men fyttikatta hvor stiv jeg er i føttene etter julballet! Må rigge ned trappa og klarer knapt og bøye meg ned på huk, haha.

  I dag har jeg fått klippet kujura og halene, så juleaften kan bare komme for meg! Mamma har pyntet med nisser i dag og i morgen skal vi ha inn juletreet :) I romjula tenker jeg kommer det noen sånne tilbakeblikk-innlegg.  Håper dere synes det er morsomme innlegg! :) Vi blogges igjen i morgen, får se hvilket innlegg det blir.

  - Det fleste har vel juleferie nå?

  - Er du ferdig med juleforbredelsene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • PEPPERKAKEBAKING  Har gjort veldig lite idag. Er jo utrolig godt med ferie! Haha, er så stiv i føttene etter all dansinga i går! Synne har noen bilder, som mest sannsynlig kommer om noen dager :)

  I morgen skal jeg klippe kujura til jul, så da er vel egentlig alt på min liste gjort :)

  - Har du baket pepperkaker i år?

  - Er du ferdig med alt til jul?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BALLETS DRONNING

  Ble ikke blogging i går siden det var juleball.

  I går kveld var det som sagt juleball. Jeg og Synne har hatt planlagt noe helt siden høstferien som vi ikke har sagt til noen. Vi bestemte oss nemlig for og kjøpe lange ballkjoler, siden vi viste at ingen andre kom til å gjøre det. Vi var veldig nervøse på vei til Lom, men det gikk heldigvis fint. Underholdninga gikk veldig fint, dansinga var egentlig helt på topp, selv om jeg holdt på å falle i kjolen min et par ganger, haha. Det var egentlig en helt fantastisk kveld! Og ikke nok med det, JEG FIKK TITTELEN BALLETS DRONNING! Det var litt rart å gå opp på scenen som ballets dronning, men etterpå var det egentlig bare morosomt! Gullmedaljen jeg har på bildet er liksom premien jeg fikk.  Kommer flere bilder senere, som Synne har tatt. Håper dere alle får en fin dag, for jeg har JULEFERIE NÅ!!!!!

  - Har du blitt ballets dronning noen gang?

  - Har du juleferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SMINKEVIDEO//JULEBALL 2013

  Håper dere liker den! Den er ikke så bra, men håper dere skjønte det :) Som dere ser, er ikke diplineren helt perfekt :p

  - Synes om videoen?

  - Noen look du er lyst til at jeg skal lage?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SMINKEVIDEO KOMMER I KVELD!!

  Sminkevideoen kommer om et par timer, skal bare redigere og laste opp ;) Så håper den vil falle i smak!

  Da blogges vi om ikke alt for lenge!

  - Gleder du deg?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULETREFEST + KVELDENS OUTFIT

  Hei alle sammen! Kjapt innlegg nå, før jeg drar på juletrefest! Gleder meg kjempemasse, så håper dette blir en fin kveld. I kveld har jeg på den røde kjolen fra Nelly, en overdel og støvletter. Ble dessverre ikke bilde med støvlettene.


  Video kommer i morgen, lover. Fikk ikke den tida jeg trodde i dag, så derfor kommer det i morgen.

  - Synes om outfiten?

  - Har du vært på juletrefest noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KOMMER (NESTEN) SOM PLANLAGT!

  Jeg skulle egentlig spille inn video til dere i dag, men sånn ble det ikke. Jeg har gjort lekser nå, og så har jeg rett og slett ikke overskudd til å begynne med det nå. Jeg skal på juletrefest i morgen kveld, så det kan hende jeg spiller inn da, og da kommer videoen på onsdag. Men mest sannsynlig leggerjeg bare ut selve øyenskygge og mascara greia, for ellers blir det så veldig mye redigering. Og hvis dere vil se hva jeg gjør før øyenskyggen og sånn, kan dere jo bare se på en annen sminkevideo jeg har.

  Kommer forresten en annen video før julaften eller på julaften, til en helt spesiell :) Kan dere gjette hvem det er? 

  Men da avslutter vi for i dag :) Kommer et innlegg i morgen, med oppdatering om hvordan det blir med den sminkegreia. Kan hende temaet i morgen bil kvelden outfit!

  - Har du mye å gjøre?

  - Liker du videoer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • SISTE UKA FØR FERIE

  Søndag igjen da. Skole igjen i morgen. Faktisk i dag, så er det ikke sånn at "uff i mårgå æ d skule at". Er faktsik mer: " Bli løle å bynde mæ bordkorte, haha." Er jo siste uka før ferie, så skal jo bli godt å få unna gjort den.

  I løpet av de første dagene, så kommer det en video med sminke til juleballet. Må bare få bestemt det siste av looken, og bestemme meg får når jeg skal få spilt det inn.

  Akkurat nå har jeg sett på Johannes Thingnes Bø. Han er jo utrolig flink og sjarmerende! Håper han får til myyye fremover!

  Håper dere får en fin dag i dag, så blogges vi kanskje i kveld?

  - Gleder du deg på skole i morgen?

  - Hørt om Johannes Thingnes Bø?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • YOU MUST ALWAYS REMEMBER..

  - Likte du quota?

  - Så du på Ole Brumm når var mindre?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BELLA I WILL ALWAYS LOVE YOUUUUU

  Bella var så søt i går kveld, for hun låg og koste seg sammen meg meg, haha. Hun har blitt en skikkelig lat katt, men hun er jo sukker søt ♥


   

  Legger også med en video jeg laget av henne for en stund siden. Da var hun bare en liten kattunge :) Hun var så søøøt♥

  Kommer mest sannsynlig et innlegg senere i kveld, ha en fin dag alle sammen!

  - Er ikke Bella søt?

  - Har du noen dyr?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SANTA LUCIA OG FREDAG DEN 13.

  Heeelg♥

  Santa Lucia var litt uheldig i år, siden den ble på en fredag, men jeg har egentlig ikke hatt noen stor ulykke i dag. Bare att jeg falt og sikkert har to blåe knær igjen..

  Til at dette faktisk har vært fredag den 13., har jeg hatt en veldig fin dag :) Takk Gud, for at juleballinvitasjoen ikke ble en katastrofe! Egentlig trodde jeg at den ikke kom til å bli så godt likt, men det ble den heldigvis. Da blir Frøken Hammerdalen glad! Og det gjorde at dagen min ble så fin ♥

  Hehehehehehe, vet at jeg ikke smiler på bildet, men er sliten nå og orker ikke lage et falsk smil i dag.. haha

  Denne sangen måtte jeg ta med i dag. Synes den fra Jul i Svingen er mye finere enn den rette :-)

  - Har du hatt ulykke i dag?

  - Liker du best rette Santa Lucia sangen eller den fra Jul i Svingen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULEKONSERT I UTGARD

  Hei dere! Ja i kveld er det konsert igjen, men i kveld skal vi synge. Blir vel koselig det. Hadde en framføring på skolen i dag, og det er kjempemange flinke solister! 

  Nå har jeg ordnet invitasjon til juleballet, skulle egentlig gjort bordkortene nå også, men får vente til senere i kveld(etter konserten) eller i morgen tidlig.

  - Har dere juleball?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BLÅGUTTEN

  Hører på sanger fra Jul i Blåfjell i ett kjør!

  Har ikke så mye og fortelle egentlig. Vi har øvet på en julekonsert i dag, og i morgen er det konsert først på dagen og om kvelden, hvis jeg husker rett.

  Nå skal jeg ut og prøve å finne noen kongler. Skal prøve noe til bordkortene, haha.

  - Har dere julekonserter på skolen?

  - Har du hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MUNTELIG OVERSTÅTT + NYE BALLSKO

  Hei alle sammen! Sorry for at det ikke ble blogging i går, men jeg måtte nesten prioritere og lese på tysk, siden vi har hatt muntlig tentamen i det i dag. Det gikk sånn passe. Jeg håpte bare jeg ikke skulle få 1, og det gjorde jeg heldigvis ikke. Før jeg skulle inn og etter jeg hadde vært inne handlet jeg julegaver. Tror faktisk jeg er ferdig :D

  I går kveld var jeg forresten på Jul i Flåklypa. Den var så utrolig fin og morsom!!


  Så har jeg jo kjøpt meg nye ballsko til juleballet. Er en stund siden jeg fikk de, men har bare glemt og vise de :) 

  Jeg synes de er super søte, hihi :) Kommer flere og bedre bilder når det nærmer seg juleball!

  - Har du hatt muntlig tentamen?

  - Sett Jul i Flåklypa?

  - Synes om skoene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULEMUSIKK I FJØSET

  Hei alle sammen! Har dere hatt en fin søndag? Ragnhild har vært hos meg i dag, så vi har øvd på tyske gloser. Jeg syntes vi var flinke jeg, haha. Var et ord vi sa veldig mye, men som vi ikke viste hva betydde, men vi fant det nå ut til slutt. Lykkelig var ordet haha. Så i aften har jeg vært med til fjøset. Jeg og mamma hadde det alene, fordi pappa er i Skjåk tror jeg. Vi hadde med CD-spiller så vi har hært på julemusikk :) Odd Nordstoga og Sissel Kyrkjebø. Haha, kuene var litt skremte med en gang..

  Dere får ønske meg lykke til i morgen, for da får vi vite hvilket tema vi får..

  - Hører du mye på julemusikk?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • KANALTRAILER TIL YOTUBE

  Hei alle sammen! I dag har det vært en utrolig rolig dag. Sov lenge og har egentlig bare sett på sport i dag. I aften har jeg dusja og laget en kanaltrailer til Youtubekanalen. I morgen kommer Ragnhild og det gleder jeg meg til :)

  Håper dere alle får en fin kveld!

  - Har du youtubekanal?

  - Synes om videoen?

  Vi blogges!!

  - annasyvlelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EVERYONE HAVE A FRIEND

  " A friend is someone who understand your past, believes in your future and accepts you just the way you are"

  - Synes om bildet?

  - Likte du quoten?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TYSK I PRØVE MUNTLIG

  Heeeelg!!♥

  Ja som dere ser, kom jeg opp i tysk i prøve muntlig.  Og jeg gråt. Og gråt. Tårene trillet gjennom hele den rettleingstimen. Jeg hadde overhodet ikke trodd at jeg skulle reagere sånn. Jeg tenkte at viss jeg noen gang kom opp i tysk, skulle jeg bli litt glad siden det ikke er engelsk. Men tanken på at jeg faktisk må prate tysk, gjør meg nervøs, redd og skjelven. Men jeg har noen supre venninner som stilte opp for meg i dag, og det er jeg super takknemlig for

  I helga skjer det ikke så stort. På søndag kommer Ragnhild, så vi skal lese på tysk sammen. Ellers skal jeg vel se på Petter Northug vertfall og ut, siden det har kommet så mye snø!! :)

  - Har du tysk?

  - Gode venner er godt og ha, ikke sant?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULEKONSERT

  Hei dere! Blir et kjapt innlegg nå, for skal på julekonsert! Skal spille fele, så ja.. På bildet ser dere kvelden outfit :)

  Håper dere alle får en fin kveld!

  - Er du med i musikkskolen?

  - Synes om kjolen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • STOPP TIDEN!

  Hei dere! Håper dere alle har hatt en super dag, for det har egentlig jeg :) Prøven vi hadde i dag, gikk egentlig helt greit, og matteprøva i går gikk ikke så galt heller! I morgen har vi geografiprøve, så da får vi håpe at det går bra også :) 

  Noen som lurer på overskriften? Jo, dere skjønner at på fredag får vi vite hva vi kommer opp i i muntlig.. Jeg gruer meg noe veldig, og blir ikke akkurat bedre av å tenke på det, hehe. Jeg har et par fag jeg håper jeg skal komme opp i, og ganske mange jeg overhodet ikke har lyst til! Men dere skal få høre på fredag, hva det ble ;-)

  - Har dere prøve muntlig?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SURRETE SIER DU?

  Hei dere! Har dere hatt en fin dag? Skjønner ikke helt, men jeg trodde serriøst det var onsdag i dag! Så, hehe, trodde vi hadde naturfagprøve i dag jeg, men det var vist i morgen vi har den. Prat om å være surrete! Jaja, har hatt en kjempefin dag, utrolig nok, så skal ikke klage på at jeg er surrete da

  Nå ser jeg på Jul i Svingen, så da blogges vi i morgen!

  - Trodde du det var onsdag i dag?

  - Er du surrete?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • STILLE SENKER NATTEN SEG...

  Da er endelig den siste tentamenen overstått! Vi hadde engelsktentamen idag, og jeg kan med handa på hjertet si at det gikk ikke så bra som jeg hadde håpet.. Men det kan vel ikke gå verre enn mattetentamen, så ja.. Etter skolen var jeg på jr. øving for vi skal spille i Utgard på torsdag. Det blir morsomt :)

  I går kveld var det så koselig! Så på Jul i Svingen, Den unge Fleksnes og Nissene over skog og hei :) Hehe, og på iPaden ser jeg på Jul i Blåfjell, så det er maksimalt med julestemning!

  Kvelden i kveld, går vel omtrent til det samme, samt lekser.

  - Liker du den sangen?

  - Er du ferdig med alle tentamene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DET ER 1. DESEMBER I DAG!

  Endelig er det 1. desember! Nå kan man høre på julesanger, uten at man ikke trenger å tenke på at det er for tidlig. Dere som leste bloggen min i fjor, husker kanskje at jeg la ut et bilde hver dag til 24. desember og tenkte jeg skulle gjøre det samme i år. Før i dag var jeg og søster ute og bygde en snømann i all snøen :)

  Så har jeg vært i Lom en tur, ned i Utgard og sett på fotball. Vi skulle egentlig rekke og se Lillebror spille, men det gjorde vi ikke. Ble nå veldig fint nedi der, STORT! 

  Akkurat nå er jeg veldig usikker på om jeg skal til fjøset i aften eller gjøre unna noe lekser. Men i kveld skal jeg vertfall se på julekalendere!! :)

  - Er du glad for at det endelig er desember?

  - Ser du på noen julekalendere?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits