annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

JULEKJOLER JEG HAR HATT DE SISTE ÅRENE

Okey, denne hadde jeg i 3., 4., og/eller 5. klasse. Det er ikke de siste årene da, men den er så fin så jeg måtte bare ta den med. Den var lang, selv om den liksom ser litt kort ut nå. Husker jeg brukte den når jeg var Bamsefar i Hakkebakkeskogen ♥ minner

Denne brukte jeg vertfall i 7. og på juleballet i 8. klasse. Tror kanskje jeg brukte den i 6. klasse også. Uansett, jeg tror faktisk den passer enda og den er jo så søt! Pleier og brukte enten en svart eller hvit jakke over.

Denne kjolen fra B-young brukte jeg på juletrefesten i Garmo i fjor. Har brukt den på et par bursdager også da. Den er så fiiin!

Nellykjolen min elsker jeg over alt på jord, hihi. Jeg brukte den på juleballet i fjor og på avsluttningen i vår. Den er så fin, men mamma måtte sy den inn siden den var litt for stor til meg (haha)

Da blir det spennende og se da, hvilken juleballkjole jeg skal bruke i år! Forresten, takk for alle fine kommentarer jeg fikk angående mattetentamen :) Jeg fikk bare 1+ på den (som vil si 7,5p), men vi får håpe jeg lærer det jeg gjorde feil... jaja

- Synes om kjolene?

- Hvem likte du best?

- Hvem synes du jeg skal bruke på ballet i år?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ET LITE INNKJØP #29.11.2013

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  - Synes om skoene?

  - Har du like eller noe som ligner?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MATTETENTAMEN OVER

  Lite kreativ overskrift, haha. I går var det "mattetentamen i morgen" og i dag var den. Det gikk ikke så veldig bra, ble egentlig mange oppgaver jeg ikke svarte på. Men vi får krysse fingrene, og håpe jeg fikk rett på det jeg svarte på.

  Ja, når jeg våknet i dagtidlig var det masse snø ute!! Er jo veldig morsomt med snø, men jeg skulle jo aldri syklet til bussholdeplassen idag. Bruker som oftest 5 minutter hvis jeg er rask, men i dag brukte jeg 20 minutter!! Og så tryna jeg, så to blåe kne, here we goo! Men som takk da, så har jeg og noen til vært ute og akt i kveld, og det var super morsomt!! Lenge siden jeg har hatt det så morsomt på en kveld. Håper virkelig snøen blir nå!

  - Snø hos deg?

  - Liker du å sykle i snøen? anbefaler ikke

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MATTETENTAMEN I MORGEN -_-

  Okey dere, da er det mattetentamen i morgen. Det blir ikke bra. Gruer meg veldig, for føler ikke at jeg kan noe.. Kan vel redde meg inn hvis jeg klarer og holde konsentrasjoen, men jeg vet rett og slett ikke om jeg klarer og ha fokus så lenge, når jeg ikke klarer og konsentrere meg gjennom en hel skoletime... Men vi får krysse fingra og håpe på det beste!


  Nå må jeg begynne og øve, leser bare på det letteste, vist ikke blir motivasjoen min dratt ut av meg med en gang! På mandag har vi forresten engelsktentamen, sukk. Så får dere andre som har mattetentamen, norsk - eller engelsktentamen ha lykke til dere også!

  - Har dere hatt mattetentamen?

  - Mangler du mange tentamner?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TEENAGER POSTS #26.11.2013

   

  Kommer sterkere tilbake i morgen..

  - Synes om teenager posts?

  - Hvem ble favoritten?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ENERGISENTERET + BRA JEG IKKE ER KOKK

  Hei hei! Da var helga over og en ny skoleuke er igang. Vi har vel ikke hatt vanlig skoledag i dag, for vi har vært på Energisenteret på Hunderfossen. Det var vel helt ok det. Hehe vi hadde sånn avstemningsgreie, der vi skulle stemme på hva vi skulle gjøre når det begynte og brenne på komfyren. 1. Kvele flammene med vann eller 2. Legge på et lokk. Hehe, jeg var den eneste som tok nr 1, og det var også feil. Bra det ikke har skjedd her hjemme, for da har ikke kjøkkenet vårt sett sånn ut som det gjør nå :p

  Blinkskudd -_-

  Akkurat nå så jeg at vi har innlevering i et hefte i morgen, så jeg må få rompa i gir å få gjort det! Herregud.

  Forresten Farmen i kveld, det er morsomt :) HA EN FIN KVELD ALLE SAMMEN!

  - Har du vært på Energisenteret før?

  - Ser du på Farmen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NOEN FAVORITT TWEETS!  Legger ut noen av mine favoritt tweets fra den siste tiden. De to siste anbefaler jeg alle å lese, for da får man virkelig tårer i øynene :) Men alle er jo fine på sin måte :)

  - Likte dere tweetsene?

  - Hvem ble favoritten?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • CUPCAKEEVENING  I går kveld så bakte jeg og Synne cupcakes. Ble de ikke fine? :) haha

  Tror dere ikke at når jeg skulle blogge i går kveld, så gikk sikkringen i gangen, oppe og kjelleren, så nettet ble utkoblet og da fikk jeg ikke blogget.. Haha dere skulle sett meg og Synne når vi prøvde og fikse fanskapen.. Men siden den ikke hadde gått i stua, så fortsatte vi og se på TV vi. 

  - Liker du cupcakes?

  - Hva gjør du når sikkringen går?

  Vi blogges!! 

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TIDLIG MORGEN

  Hører på denne sangen her dag inn og dag ut! Elsker den ♥ Det er jo ikke så veldig lenge til juul :D

  Ja i dag var jeg opp ca kvart over 6, siden jeg skulle være med til fjøset. Gikk greit det. Og når jeg var ferdig i fjøset fikk jeg skikkelig julestemning av å se ut, så har tatt noen bilder til dere :)
  I aften kommer Synne siden vi skal ha fjøset. Hun skal også sove over her i natt, fordi vi skal ha fjøset i morgen tidlig. Ellers skal jeg vel egentlig bare se på sport og litt sånn i dag. Kommer et innlegg til senere  idag.

  - Synes om bildene?

  - Er det snø hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • ITS COLD OUTSIDE...

  Begynner og kjenne at det er vinter nå! Var -15 grader når jeg reiste fra hjemme i dagtidlig, så angrer på at jeg ikke hadde på meg stillongs. Men det har gått greitt det, helt til jeg skulle gå hjem igjen :p Har hatt en helt ok dag, ikke mer enn det. I morgen kveld skal jeg på Vinstra og spille fele, så aner ikke hvordan blogginga blir i morgen. Vi får se ;-) Tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen min de siste dagene ♥

  - Hvor kaldt er det hos deg?

  - Har du hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • AND THATS WHO I AM

   

  ♥♥♥

  - Hvem likte du best?

  - Kjente du deg igjen i noen av de?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HIMMEL PÅ JORD

  Hei dere! Først vil jeg dele en kjempefin sang med dere! Kjempefin når Kurt Nilsen synger den ♥

  I dag har det vært en heilt grei dag. Vi hadde prøve i naturfag da, og det gikk helt ok. Blir nok ikke toppkarakter. Men vi fikk igjen skrivedagen i nynorsk, og selv om jeg fikk 3+, så er jeg så tilfreds at jeg smiler når jeg ser på det! Målet var å få bedre enn i vår (som var 2+) og det greide jeg! Hahha. Etter skolen var jeg på leksehjelp og fele. Gjett en gang da, hvem som glemte igjen fela si hjemme idag.. Men jeg har heldigvis en søster også, som går på fele, hehe.

  Jeg var så glad for å se Synne igjen i dag, siden hun var på hospitering i går :) I aften (haha) har jeg vært i stråååålende humør! Dere skjønner det at jeg har konkurranse med meg selv; skal ikke være sur på godt over en uke! Lykke til, sier jeg haha.

  - Har du hørt sangen før? Likte du den?

  - Hvordan er humøret ditt for tiden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MY MIND SAYS NOVEMBER..

  ... but my heart says christmas

  Hadde det enda vært 24. desember nå... Eller vertfall 1. desember! Gleder meg til å begynne juleforbredelser, men ikke alt som skjer på skolen den siste tiden. Juleballet blir stas :)

  - Gleder du deg til jul?

  - Julestemning i hjertet ditt også? :p

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • STORM

  Hei alle sammen!! Så bra at det var så mange som likte innlegget jeg la ut i går :) I dag skulle det egentlig komme en romvideo, men æsj, det ble ikke noe av. Har klippet den siste kua(!!!) og sett på at Ole Einar Bjørndalen vant! Jeg ble så glad, skulle vært her, ropte så det sto etter. JA!

  I helga har jeg jo vært under opplæring, så neste helg braker det løs! Det skal bli morsomt. Siste kua kalvet på fredagskveld også, og kalven hennes heter Storm, siden det blåste så den kvelden, haha. I kveld har jeg dusjet og krøllet håret, og nå er det Robinson og Farmen.

  Håper dere alle har hatt en fin helg, så skal det komme noen skikkelig innlegg til uka. Video kommer det nok, kanskje antrekk og noe til ;)

  - Har du hatt en fin dag?

  - Blåser det mye hos deg?

  - Noe ønsker til innlegg på bloggen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • A REAL CINDERELLA BALL

  Tenk om vi hadde hatt sånne ballkjoler da? Det hadde vært morsomt :) Men man kan jo få så mange fine kjoler som ikke er så store, så det er ikke synn i oss :p På skolen der jeg går, er det korte kjoler som er inn, og det vel egentlig helt greit for meg. Husker jeg så en film en gang, A Cinderella Story. Hun som spilte hovedpersonen hadde den fine kjolen!!

  - Hvilken synes du var finest?

  - Er det korte eller lange ballkjoler på skolen din?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN ETTERLENGTET HELG...

  Hei alle sammen! Da var den endelig fredag! Har gledet meg siden tirsdag på denna dagen nå, hehe. I dag har det vært en helt ok dag, om jeg kan si det sånn.   Akkurat nå er jeg veldig tilfreds, for nå har Synne fått ordnet noe, og da trenger vi ikke tenke mer på det :) Fy flate jeg gleder meg!!!!!!!

  I aften var jeg med til fjøset, lært skylling og vask. Og tro det eller ei, Vesle-Sylva melket 20,7kg i kveld!! Guud, så stolt jeg ble :D

  I  morgen skal jeg vel oppi bygdahuset på julemarked en tur, så har jeg litt andre ting å gjøre også, tenker jeg.

  - Godt med helg?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENE GÅR NÅ

  Da var det torsdag da. Denne uka har vært så utrolig treig, hvis man kan si det på den måten... Vi hadde prøve i dag, og det gikk ikke så bra. Er så slitsomt, for alt skal være så vanskelig og gå i mot meg for tiden. Men jeg lo veeeldig mye på jr. øving i dag, haha.

  Jeg kan vel ikke si at jeg gledet meg spesielt til å begynne med lekse i aften. Men det hadde jeg faktisk ikke grunn til, for det var så lett! Er så herlig og ikke sitte i en evighet med leksene. Men tørket noen tårer i sted, da jeg så geografiprøva, haha. I morgen har vi vel en helt vanlig skoledag tror jeg. Skal være med i fjøset i helgen, for må lære vasken og litt sånt, siden jeg og Synne skal ha fjøset neste helg :D Det blir så moro! 

  I kveld skal jeg ikke gjøre så veldig mye, har en haug med folk jeg må kommentere tilbake til, så skal jeg se på One Tree Hill tror jeg. Kommer forresten en video i helga, men hva det er, sier jeg ikke enda.

  - Har du hatt en fin dag?

  - Synes du dagene går sakte?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • TIL UNGDOMMEN

  Hei mine kjære lesere! 

  Er vel ikke bare meg som har vært på skolen idag?  Vi har ikke hatt en helt normal dag, siden vi har vært i Vågå på dokumentaren "Til Ungdommen". Det var en helt ok, film. Synes den var kjempekjedelig i starten, men det er kanskje fordi jeg ikke interesserer meg for politikk, men etter smellet var den veldig fin, men litt treg i slutten. 

  Når vi kom på skolen igjen var det geografi og matte. Fy, så vanskelig. Etter skolen var jeg på leksehjelp. Hadde jo egentlig tenkt og bli ferdig med matteleksa, men jeg arbeide med det vi drev med i timen i stedet. Fyttikatta jeg ble så lei! Skjønner ikke så veldig mye av det heller, og da går konsentrasjon over et annet sted..

  Sorry for fæle bilder, men ja..

  Nå skal jeg spise og gjøre lekser, i morgen er det Valle på hospitering eller hva det heter. Ha en fin aften og kveld videre alle sammen!

  - Har du sett "til ungdommen"?

  - Hva har du gjort?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DET SOM SNER//jul i flåklypa

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Denne sangen er perfekt ♥ Får skikkelig julestemning av den, haha. Skal serriøst se Jul i Flåklypa, fikk ikke kommet meg avgårde i går, så det var litt synd da..

  Hehe, ble et lite juleinnlegg dette her da. 

  I dag har det ikke skjedd så veldig mye, så derfor takker jeg for meg. Har lekser jeg må gjøre + en ting til som dere ikke får vite, mohahaha!


  - Liker du jul i flåklypa?

  - Har du sett den nye filmen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OM MEG

  Hei alle sammen! Tenkte jeg skulle skrive et innlegg med litt fakta om meg, fordi jeg nytt design med en "om meg" knapp. Siden jeg ikke har noe særlig til faktainnlegg fra før, så kan jeg jo ramse opp litt nå :)

  Jeg heter Anna (som dere kanskje skjønner;p) og bor i Lom kommune.

  Jeg bor på en gård med kuer, kalver, griser og en katt

  ♥ Har verdens beste venner, og hadde ikke klart meg uten de


  ♥ De siste årene har jeg hatt sommerjobb på Brimi Sæter

  ♥ Har alltid hatt ku som favorittdyret mitt. Som oftest på skrivedager skriver jeg om ku, på barneskolen tegnet jeg ku og lekte ku. ALT HANDLER OM KU!

  ♥ Jeg spiller fele og er med i Lom Juniorspelmanslag.

  ♥ Har vel egentlig alltid likt matte, men de siste årene har jeg ikke fått det til!! Og da blir det litt ork på en måte, men jeg jobber veldig med matte, for å få det til!

  ♥ Jeg valgte bloggnavnet "annasylvelin" fordi jeg har en yndlingsku som her Sylvelin. Er faktisk noen som har trodd at jeg heter Anna Sylvelin, haha


  ♥ Elsker og gå på ski, og være på fjellet :)

  ♥ Jeg er veldig glemst og surrete! Kan si noe til meg, og har glemt det 5 minutter etterpå.

  ♥ Det går helt fint og prate til meg, men noen ganger tror jeg det er lurt å forsikre seg om jeg faktisk følger med. Er flink til å jatte med og etterpå har jeg faktisk ikke fått med meg noen ting..

  ♥ En av de tingene jeg kanskje er litt kjent for er at jeg er sta og egen! Vil ha rett, gjøre som jeg selv vil og ikke diskuter med meg, for jeg tror at jeg selv har rett :p

  ♥ Får dårlig samvittighet veldig fort


  ♥ Etter jul kommer jeg og familien på melkekartongen :)

  Mister fort konsentrasjonen. Det er slitsomt med lekser og skolearbeid generelt. Får jo ikke gjort noe, siden jeg sitter i heeelt andre tanker!

  ♥ Kommer alltid i julestemning veldig tidlig, og elsker julen mer enn noe annet!

  ♥ Hehe, jeg har Macbook Air, iPad retina og iPhone 4S

  ♥ Elsker å gjøre ting, som ingen liksom har forventet! mohaha

  Ja det var litt om meg, kan hende jeg fyller på dette innlegget senere, men da er det bare og trykke på "om meg" knappen hvis du vil skjekke det ut!

  - Hva synes du om sånne innlegg?

  - Har vi noe tilfelles?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NYTT DESIGN!

  Hei alle sammen! Har dere merket at jeg har byttet design? Fikk skikkelig lyst til å gjøre noe med bloggen i aften. Har også smekka inn en ny header og profilbilde, men det kommer nytt om ikke alt for lenge, skal ta nye bilder og lage en skikkelig header for en gangs skyld;)

  Trenger vel ikke skrive mer, bloggdesignet er av Ina Anjuta, og jeg seriøst digger designene hennes!!

  - Hva synes du om designet?

  - Forandring fryder eller?

   Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULESTEMING <3

  Hei alle sammen! Har dere hatt en fin dag hittil? Jeg har vært i Lom på Nille og spilt fele sammen med jr. laget. Begynner jo og bli veldig mye jul i butikkene nå, og jeg kommer i mer og mer julestemning for hver dag som går! Men klager ikke, er så koselig at ♥ Har akkurat sett på Jul i Flåklypa, bakomfilmen :)

  I aften skal jeg og Synne på Brimi. Vi har forresten vare igjen en ku her hjemme som skal kalve! Tenk, da har det kommet 31 kalver! Neste helg, blir det vel litt opplæring av diverse, siden jeg og Synne (hvis hun kan) skal ha fjøset hjemme den 23.november. Det blir morsomt!

  Men da blogges vi kanskje i kveld eller i morgen. Kan hende jeg kjører igang en linkerunde, så følg med!

  - Har du kommet i julestemning?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • STORY OF MY LIFE

  Denne sangen her er helt rå! Selv om du ikke er fan av One Directon, hør på den!

  Nå er vi endelig ferdig med skrivedagene i norsk, og jeg er så glad for det! Var skikkelig vanskelig, så tror ikke det blir noe særlig bra karakter...

  Men dere får ha en super kveld alle sammen!

  - Synes om sangen?

  - Hva skal du i helgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ET NYTT FAMILIEMEDLEM

  Eller vet ikke om jeg kan kalle det familie medlem da, men for meg er alle her hjemme familie ♥

  Vi har nemlig kjøpt en ny ku, siden vi skal slakte en ku med driter noe helt jævligt, om jeg kan stave det på den måten. 

  I morgen har vi skrivedag i nynorsk, uff. Håper det går bedre nå eller det det gjorde i vår, for i vår så gikk det jo rett til huttiheita, haha.

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du nynorsk eller bokmål?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JUST GIRLY THINGS #04.11.2013  jeg får så utrolig mye inspirasjon av å se på sånne bilder! Kunne lagt ut sikkert hundre til, men da har dere sikkert ikke orket og sett på alle. 

  Tirsdag (morgen) blir det nok ikke bloggen, for etter leksehjelp drar jeg til Otta på myrkegreie, husker ikke hva det het. Så har vi skrivedager på torsdag og fredag, men da skal jeg få blogget, for har ikke lekse :D

  - Synes om bildene?

  - Får du inspirasjon av sånne bilder?

  - Har du skrivedager denne uka?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HUMOR PÅ EN SØNDAG

  Tenkte egentlig bare og legge ut et par videoer som jeg synes er morsomme! Bare for å få litt latter på en nokså rolig søndag.

  Harregud må du ha det inn med spisepinner, eller? haha

  Stakar samsung telefon har fått anoreksi!

  Elsker denne :)

  Håper disse videoene fikk dere til å dra litt på smilebåndet :) Ha en fin søndagskveld videre alle sammen!

  - Likte du noen av videoene?

  - Hva har du gjort denne søndagen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NELLY FAVORITTER #1


  Ha en fin kveld alle sammen!

  - Likte du noen av de?

  - Hva skal du i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SISTE INNSPURT

  Hei alle sammen! Ble ikke blogging i går, siden vi var på noe felegreie i går kveld. Var ikke hjemme før klokka var halv 12, så da orket jeg ikke å blogge. Vi hadde forresten qupertest på skolen i går, og jeg er ikke tilfreds.... 

  I dag skal jeg male ferdig bordet mitt, øve på fele, ordne noe som jeg ikke sier og til fjøset tenker jeg ;) Jeg har jo et innlegg til dere som jeg har glemt og publisert! Det kommer kanskje i løpet av helge, hvis det ikke skjer noe ekstra ordinært. 

  Og forresten, GRATULERER TIL RAGNHILD SOM HADDE BURSDAG I GÅR!! Håper du hadde en kjempefin dag, og jeg er utrolig glad i deg ♥

  Jeg satt og så gjennom arkivet mitt for november i fjor, og det gjorde at jeg fikk veldig masse bloggmotivasjon! Skal bli flinkere, bedre bilder og mer interessante innlegg, kom gjerne med tips hva dere vil ha mer av!

  - Hva vil du ha mer på bloggen/ hva liker du å lese/se?

  - Hva skal du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits