annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nei nå!

Huff, nå har jeg ikke blogget siden søndag, og jeg er så dom. Legger planer og lover ut, men fullfører aldri. Det har egentlig skjedd "mye" denne uka, jeg har vært sliten og rett og slett ikke hatt motivasjonen på topp.Men i dag har jeg sett Andre Villa, Johann Koss, Daniel Franck, Andreas Håtveit og Trude Dybendahl i Vågå. Og etter det var det konsert, så i dag har det vært en veldig fin dag! :-)

Men da kommer jeg sterkere tilbake i morgen, så da blogges vi da!

- Hva har dere gjort denne uka?

- Har dere sett kjendiser i det siste?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Uken som gikk..

  Hei alle mann!

  Da skal jeg begynne med uken som gikk, som jeg egentlig skulle begynne med for to uker siden.. Men hos meg blir det alltid endring i planene, så det kommer først nå. Men håper dere kommer til å like det, og jeg har det fra en blogg jeg leser; kristipedersen.blogg.no :-)


   

  Ukenes innkjøp

  Denne uka er det ikke noe spesielt jeg har kjøpt, mat. Så da må det bli den herlige yogurten jeg kjøpte :-)  Ukens film/serie

  Denne uka blir det serie, for nå ser jeg på The secret life of an american teenager for tusende gang.. Men herregud elsker Shailene Woodley :-)

  Ukens mat

  Denne uka her det helt klart vært Stratos Melky :-)

  Ukens høydepunkt

  Ååå, det må være kvelden i går. Hadde virkelig en super kveld med venner og jeg savner de så fælt <3 Ooog at det bare var to månder til jul i går :-D

  Ukens nedtur

  Kanskje at det kom snø på onsdag?? Det er liiitt tidlig enda.

  Ukens latter

  Hahhahahha, den var nok i går kveld :-)  Ukens irritasjon

  Hahhahaha, at Lykkeros har klart å ta kraftfor hos Sylvelin

  Ukens surring og glemming

  Jeg glemmer alltid hvor jeg har lagt meterstokken og blyanten min.. Og denne uka har vært skikkelig ille..


   

  Så er det bare en ting, har jeg en veeeldig kjedelig uke, kommer jeg ikke til å lage et sånt innlegg, for herregud det blir kjedelig det, ahhaha.

  Håper dere alle får en fin kveld!

  - Har dere hatt en fin uke?

  - Din irritasjon denne uken?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Bursdagsantrekk #24.10.15

  Hei alle sammen! Da er det ikke lenge til jeg drar i bursdag. Det blir gøy, ahhah. Drar ikke før om ja, ikke helt sikker. 2 timer eller noe. Så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut bursdags antrekk :-)
  Cardigan//H&M Trikottop//H&M Bukse//H&M

  Jeg skal i bursdag til Marit, men det er verdens beste Eldri som blir 16 i dag! Gratulerer så mye med dagen snuppa <3

  Håper dere alle får en fin fin lørdagskveld! :-)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har dere planer for kvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Å sette tankene på plass..

  .. Er det egentlig mulig.

  Noen ganger er det bare så mange tanker som surrer rundt i hodet på en gang. Nå tenker jeg egentlig på alt som skal skje fremover. Jeg gleder meg ikke til vi skal inn igjen på skolen og ha vanlige fag igjen. Du føler kanskje at du må begynne to ganger. Og hvordan blir det å ha fellesfag etter alt som har skjedd? Men det er egentlig ikke bare det. Det er så mye man ikke klarer og sette fingeren på.

  Nå har jeg sett litt gjennom bloggen, spesielt fra desember 2012. Hvor lik jeg fortsatt er i tankegangen, hva jeg var opptatt av og rett og slett for mye jeg husker fra den tida. Og det er sikkert, tida fra ungdomsskolen er en tid jeg aldri vil glemme. Noen ganger kjenner jeg på savnet av lærerene jeg hadde der, spesielt kontaktlæreren vi hadde. At jeg hadde han som jeg kunne føle meg trygg på. Det tenkte jeg ikke på før de siste måndene av 10. klasse, men nå tenker jeg veldig ofte på det. Og da tenker jeg også hvor heldig jeg var i fjor. Den suuupre kontaktlæreren jeg hadde og også den supre assistenten. De også var snille som dagen var lang, og de som har gjort at jeg begynte på andre året på bygg. Og han som jeg liker å kalle "kontaktlæreren" min han er egentlig bare god som gull. Han er supersnill, har har alltid godt humør, jeg føler jeg kan fortelle alt til ham og vi sender meldinger i helgene og på kveldstid til hverandre. Jeg har aldri hatt en lærer jeg kan gjøre sånt med. Og selv om du ikke tror det selv, så blir du jo glad i lærerene dine. Jeg har alltid blitt glad i de lærerene jeg har hatt, og noen selvsagt mer enn andre. Så på en måte vil det bli veldig rart den dagen man slutter forgått på skolen. Men en liten fantasi inni meg gjør at jeg håper at det skal gå ann og ha kontakt med de aller beste :-)

   

  Dette bildet er tatt før jeg reiser på avslutting i 10.klasse. Når jeg begynte i 8.klasse hadde jeg aldri trodd jeg skulle gråte så mye som jeg gjorde den kvelden. Ungdomsskolen var veldig veldig trygt.

   

  Når jeg begynte å blogge var det kanskje for å få litt mer orden på tankene men også for å dele. Jeg vil ikke vri om sannheten, selv om jeg noen ganger har gjort det, når ting blir altfor vanskelig. Men jeg er jo ikke den eneste som kan ha en dårlig dag. Livet er livet, og egentlig er mange av vi like. Kanskje noen av dere som leser bloggen meg er lik meg på en måte? Jeg tror jeg kan satse en del på at det er ikke mange som har det perfekt hele tiden og ikke har problemer i det hele tatt. Men det er bare å stå på, for det kommer en ny dag.

  Jeg vet ikke hvor lenge hver og en av dere har følgt med her, men tusen takk for alle kommentarer og tilbakesvar på alt jeg har lagt ut. Dere er gull verdt. Jeg har ikke vært verdens flinkeste blogger i det siste, og jeg kan heller ikke si at jeg at jeg pluteslig blir myyye bedre, for det blir jeg ikke, men jeg tar det sakte, steg for steg. OG plustelig en dag er jeg tilbake for fullt. Men sånn jeg er nå, er jeg ikke flink nok til å disponere tiden min så jeg får tid til alt.

  Jeg finner mye glede i bloggen, så jeg kommer nok ikke til å slutte med dette med det første :-)

  - Har du mange tanker i hodet?

  - Hvis du er ferdig på ungdomsskolen, husker du tiden som noe positivt eller negativt?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Et plagg, tre antrekk

  Dette gikk egentlig ikke som planlagt.. Skulle ta bilder ute, men fy det var kaldt i dag i "så" lite klær.  Så da ble det bilder inne på det rotete rommet mitt :-)

  Da er det den gråe genseren som liksom er plagget da. Elsker gråe gensere for de kan brukes til alt.

  Genser: H&M Skjørt: H&M Stilongs: KappAhl eller noe.  


  Skjorte: KappAhl Bukse: H&M

  Kosebukse fra Cubus.

  Kan gjøre dette igjen hvis det er interesse for det, men da skal jeg ta det ute, så blir det litt bedre bilder.

  Håper dere alle får en fin kveld!

  - Hva synes du?

  - Gira på mer? (Helst ute, ikke sant?)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Innkjøpsvideo fra H&M #18.10.15

  God morgen alle sammen :-D Da kommer innkjøpsvideoen :-) 

  Håper dere likte videoen og innkjøpene :-)

  Da blogges vi senere i dag med "et plagg, tre antrekk" :-)

  - Synes om innkjøpene?

  - Liker du H&M?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Hva sier dere???

  I morgen tenkte jeg gjøre et innlegg som ALDRI har blitt gjort her på bloggen før. "Et plagg, tre antrekk." Kunne det vært spennende? Men det blir ikke før i morgen ettermiddag, for først på dagen kommer innkjøpsvideoen. Den laster seg opp nå, så da får vi håpe på det beste :-)

  Jo så skjønner dere det, husker dere at jeg hadde fem i en videoblogg? Tenkte og ta en sånn :-) Så fast mandager skal det bli et innlegg som heter "Uken som gikk".

  Da blogges vi i morra! :-)

  Håper dere alle får en fin dag og kveld!

  - Hva gjør dere denne lørdagen?

  - Vil dere ha "et plagg, tre antrekk" og "fem i en videoblogg"?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • En liten sniktitt, før video!

  I morgen skal jeg spille inn en innkjøpsvideo fra H&M. Henta pakka i går, så har faktisk ikke åpnet plastikkposene som de er i enda, haha.  Så fikk jeg deksel av mamma på onsdag! Var det ikke fint? Var jo selvsagt selveste Sylvelin :-)

  Ble ikke lange innlegget, men jeg kommer tilbake i morgen. Og forhåpentligvis kommer videoen i løpet av helga :-)

  Da håper jeg dere alle får en fin kveld :-)

  - Har dere fått noe i posten i det siste?

  - Har du et spesielt mobildeksel?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3  

 • Smil til bloggen!!

  I dag fikk jeg hjelp av min kjære lillebror, som ville være med og ta noen bilder til bloggen :-) Synes jeg har vært flink nå for nå har jeg blogget 2 dager på rad.. Trodde seriøst at det var flere men, jajaj. Tre dager i dag da:)  I dag har jeg egentlig ikke gjort så særlig, hahah. Har nå vært på skolen da og fele.Så gjør egentlig ikke så veldig mye spennende.. Kanskje jeg skal begynne å trene nå? Synes egentlig ikke at det er noe gøy å trene, så kanskje noen av dere har noe motivasjon for hvordan? 

  Da håper jeg dere alle får en fin fin kveld, så bloggæs vi i morra!

  - Har dere hatt en fin dag?

  - Flere som sliter med motivasjon for å trene? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Du vet at...

  ... du er glad i kalvene dine, når du ikke klarer å holde kjeft når du ser de.

  I dag har vi endelig hatt hjem igjen de kjære åringene mine. Lillemor, Myrtel, Avril osv. Har savnet de sååå mye, at det var var skikkelig godt å ha de her igjen! Nå er alle kuene, kvigene og kalvene på plass, så nå kam bare vinteren komme for min del :-)  Jeg skrev for noen dager siden om det var de siste "sommerbildene", men eg kan vel erklære att disse er det siste som er blitt tatt. 

  Tusen takk for alle som er innom bloggen min! Får mye mer motivasjon av å se statistikken så høy, og da skal det komme et bedre innlegg i morgen! :)

  Håper alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen :-)

  - Er du glad i dine dyr, hvis du har?

  - Hvis du ikke har dyr, er det ett dyr du kunne tenkt deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Den følelsen når...

  ... når en ku dytter deg over ende, for så å trampe på deg og løpe videre.

  Det å jobbe med kuer er verdens beste ting, men sånn som jeg er har jeg lett og ta noen ting som en selvfølge. Som for eksempel det som skjedde i går, har jeg aldri tenkt på. Jeg skulle ha kuene ut, og når en av de siste mangler så velter hun meg, trakker meg på armen og låret med framføttene og hopper over med bakføttene. Alt skjedde jo så fort at jeg var jo kjempeheldig at hun ikke traff hodet mitt. Som jeg har sagt hele uka nå, så har jeg hatt flaks i uflaksen. Jeg var litt skjelven etter på, men herregud det gikk jo bra, så får bare det ikke skjer igjen :-)

  Ellers har dette vært en fin helg egentlig. Jeg har kjørt bil med onkel og vært i fjøs, og da blir det ikke tid til så mye annet. I morgen skal vi ha hjem åringene fra Viken, noe jeg gleder meg veeeeldig masse til! :-) Har ikke sett de på veldig lenge nå, så det skal bli godt å få de hjem.

  Da blogges vi i morgen :-)

  - Har dere hatt en fin helg?

  - Skole i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Di siste "sommerbildene"?  Hei dere! Nå har vi så og si satt inn alle dyra utenom kalvene i Viken. Så da har jeg kanskje noen ku utebilder av de :-P Men det ser vi. Skal vertfall bli veldig godt med helg igjen kjenner jeg nå. Men det er nå ikke sååå veeeeldig lenge til jul nå da.

  Da blogges vi i morgen, med ett bedre innlegg håper jeg, ahha.

  - Gleder dere dere til jul?

  - Hva gjør dere da?

  VI blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Kanelsnurrens dag...

  ... var på søndag. Da fikk jeg plutselig ett kikk og måtte lage det! Jeg er ikke akkurat særlig glad i å bake, og det merket jeg også, for etter 4 snurrer begynte jeg å bli lei, hahha  Nå holde ikke jeg det jeg lovte, fordi jeg laget snurrer søndag i går og på mandag var jeg i fjøset, og etter fjøset var vi med en venninne som nylig har fått katet! :-)

  I morgen lover jeg og holde tida, for jeg har noen bilder på vent. I kveld har jeg forresten øvelskjørt og det går heldigvis bare bedre og bedre, hahah.

  Da kommer jeg sterkere tilbake i morgen, og håper dere alle får en fin kveld! :-)

  - Bakte du snurrer på kanelsnurrens dag?

  - Hva gjør dere denne uka?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Dett var dett...

  Denne høstferien har virkelig gått i ett, og nå er den snart over også..! Og så jeg har som alltid vært flink til å blogge... Beklager men jeg har sett ut som en dass hver dag og jeg har vært i fjøset sent og tidlig. Men i dag har jeg tatt meg sammen, "sminka" meg og tatt bilder til dere!

  Nå er det praktisk talt snart tilbake til normalen. Jeg gleder meg ikke sånn supermye til det, men det må nå bare gå. Det er jo ikke lenge til jul og jeg har allerede begynt å hørt på julesanger...

  Så skal jeg lage video til dere snart! :-) Det gleder jeg meg til, men jeg må vente litt. Så lover jeg at jeg skal bli flinkere nå. På alt med blogg. Jeg blir fort sløv og tenker "æsj, jeg tar det i morgen" Dag etter dag.. Men nå fikk jeg litt motivasjon etter vi var ute og tok bilder for det er så fine farger nå!

  Men da blogges vi i morgen! :-)

  Håper dere alle får en fin i dag og kveld :-)

  - Har dere gjort noe gøy den siste uka?

  - Liker dere høstfargene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits