annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

TEENAGER POSTS 31.10.2013


Lenge siden jeg har lagt ut teenager posts! 

Nå er jeg ferdig med leksene og de tre innleveringene vi hadde til i morgen *stolt* I dag har vi forresten tatt sprøyte, uff liker ikke det :( men det gikk faktisk greit, jeg lever jo..

Det snødde faktisk når jeg gikk til skolen i dag, og det er så trivelig, med mindre at jeg fikk snø på øye, så det så jo egentlig ut som at jeg hadde grått eller noe..

- Synes om teenager posts?

- Hvem likte du best?

- Har du hatt en fin dag?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TUSEN TAKK :)

  Tusen takk for kjempefine kommentarer i forrige innlegg :) 

  I dag har jeg hatt en helt grei dag, egentlig. Har flira en del, haha. Sikkert veldig slitsomt og forklare meg ting, siden jeg sitter i en helt annen verden :p

  Blogga ikke i går, siden vi har hatt naturfag prøve i dag, og da måtte jeg nesten øve på den. Gikk ikke så veldig bra, men får håpe at det blir bedre enn 2-.

  Har ikke så mye mer og skrive, så da blogges vi i morgen eller noe ;)

  - Har du hatt en fin dag?

  - Liker/likte du naturfag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SÅNN HAR JEG DET 27.10.2013

  Det er vel ikke alle som har sånn at alt går på skinner hele tiden? I livet mitt er det ikke på skinner og bruksanvisning. Det er vel takket være skolen at det ikke er det. Var en ting i videoen som jeg ikke nevnet, men som egentlig skulle si. Jeg har blitt veldig dårlig til å følge med i timene av en eller annen merkelig grunn. Jeg ødelegger veldig mye for meg selv, fordi jeg får ikke gjort leksene mine skikkelig, siden jeg ikke skjønner bæret.. Det går greit i de fagene der det bare skal leses litt for å finne svarene, men er værre når jeg faktisk må forstå det. Må bare klare og finne igjen motviasjon og fokuset mitt, så blir det vel bedre håper jeg.

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR..

  .. but it´s not so easy to wear, when it´s not real...

  - Hvordan har du det?

  annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FORANDRING FRYDER :)

  Hei alle sammen!! Dette har vært en veldig rar lørdag på en måte, siden jeg ikke har vært i fjøset og klippet kuer hele dagen lang :p 

  I dag har bestemor vært her en tur, så jeg fikk gjort ferdig siste hælen på strikkinga mi, så har jeg ryddet rommet og "grynna" et bord. Har et brunt bord som skal inn på rommet mitt, men skal male det hvitt først ;) Kommer bilder av rommet når jeg har fått ordnet det ;)

  I aften var jeg med til fjøset. Vi fikk to kalver i kveld! Frøya og premiekua STASLIN fikk kalv i kveld! Staslin fikk en søt kukalv og Frøya fikk en okse :) Kommer bilder av de søte i morgen. Skal også lage video i morgen, fikk ikke tid i dag, så skal gjøre det i morgen :)

  Da håper jeg alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen :) Gled dere eller noe sånt, haha

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du vært med på en dyrefødsel noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FREDAG?

  Sorry asså folkens for så lite blogging denne uka! Har vel så og si ikke blogget noe? Mandag var vel sist.. Har ikke skjedd så veldig mye denne uka. Har hatt matteprøve, og fikk utrolige 2+! Hva skjer med verden? Har også hatt RLE prøve. Kunne gått litt bedre, men skjønner man ikke alt, så er det vanskelig og gjøre. I dag hadde vi gym, og sprang skolejogg for siste gang. Er så irritert over at vi ikke vant! Men jeg gjorde mitt beste, så da kan jeg nesten ikke gjøre mer. 

  På onsdag, haha, så falt jeg på sykkelen på vei til skolen. Resulterte bare til blått kne og blå ankel.. Haha, er egentlig typisk meg så fort det blir snø..

  I helga har jeg ikke så store planer, tenkte jeg skulle lage en liten videoblogg til dere, ellers er det vel fjøs? hihi

  Håper dere alle får en fin kveld! Kommer innelgg i morgen :)

  - Hatt en fin uke?

  - Har dere planer for helga?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VIDEOKLIPP STAVANGER 2013

  Fikk laget og lastet den opp til slutt! Håper dere liker den, er egentlig litt om hva vi gjorde og sånn, hihi :) I morgen blir det sikkert ikke blogging siden jeg har lang dag.. 

  Sylvelin har forresten kalvet!! En søt liten(stor) okse!


  Håper dere alle får en fin kveld, og takk for at dere leser og kommenterer bloggen min :)

  - Synes om videoen?

  - Gratulere Sylvelin som mamma? hihi :)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VINTERJAKKEN 2013

  Heihei dere! Har dere hatt en fin søndag? Jeg er endelig ferdig med å klippe åringene, og det er så herlig! Alt i alt har jeg igjen 2 kuer, og jeg har klippet til sammen 42 dyr :-O Hvor har det blitt av alle? Haha

  Men over til det dette innlegget skulle handle om.. Nemlig VINTERJAKKEN 2013. Jeg kommer nok ikke til å bruke denne jakken hele vinteren, fordi jeg har så utrolig mange jakker.. Men dette er den nyeste og den jeg elsker over alt på jord akkurat nå. Kan vise alle jakkene mine i et innlegg senere kanskje?


  Dette er en parkas fra Cubus. Kjøpte den når jeg var i Stavanger for 499 kr :) 

  Skal få satt sammen en video til dere, som kommer i morgen, håper jeg. Tirsdag, blir det nok ikke blogging, for har skole, leksehjelp og trafikalt grunnkurs.

  Håper dere alle får en fin søndag videre!

  - Hvilken vinterjakke har du i år?

  - Hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KU, KALV OG KVIGE

  Ja, har vært mye i fjøset i dag. Har klippet 5 åringer, som vil si kukalver som er 1 år og 2 kuer. 
  Har att og klippe 7 kukalver og 1 ku & 1 kvige, så skal bli utrolig godt å bli ferdig! Kjenner jeg er lei kuhår nå, haha.

  Nå sitter vi foran tven og ser på Skal vi danse og venter på pizza. Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • THANK GOD ITS FRIDAY..

  Var så deilig og ta helg nå. Har hatt en heilt grei dag egentlig! Åå, det er så godt når skoledagen ikke blir nervepirrende eller noe.. I norsken skal vi forresten ha et sånn poplyrikk prosjekt om norske sanger, og jeg fikk favorittsangen min OLAV OLAV av Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga!! Ble så glad♥

  Så i gymmen i dag, sprang jeg og Lars 8 runder, en bedre enn sist, så det er jeg tilfreds med :)

  Vi fikk besøk  i aften som skal være her hele helga, så det blir koselig :) Jeg har igjen og klippe 1 kvige, 3 kuer og 12 åringer, så må vel begynne i morgen, så jeg blir ferdig. Skal også lage en video fra Stavanger til dere, hihi. Ha en fin kveld alle sammen!

  - Syntes du det var godt med helg?

  - Hva skal du i helga?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TRAFIKKSENTERET I MORGEN

  Hei dere! Sorry for null blogging i går, men hadde skole, leksehjelp, fele og trafikalt grunnkurs. Jeg og Synne var på kafé etter det, til mamma hentet oss. Så selvsagt så vi på Farmen :)

  I dag har jeg hatt ein ok dag. Kunne vært bedre men det gikk. Hadde RLE prøve i dag da.. -_- Åsta redda dagen min da, for hun ble med meg hjem fra skolen, etter vi hadde vært på kafé. Er så lenge siden hun har vært her, så det var på tide :) Love you sweetiee <33


  Åsta mi♥

  Åsta skal ligge her til i morgen bare så dere vet det..... :D

  - Hatt en fin dag?

  - Har dere vært på trafikksenteret?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • VINTERDAGEN

  Hei alle sammen! Er dere klar over at det er vinterdagen i dag? Gleder meg på at snøen kommer nå! Dagen i dag har vært helt grei i bunn og grunn. I kveld er det konferansetime (..). Har ikke før klokka er halv ni da men. Blir vel Farmen når jeg kommer hjem :)

  Men nå har jeg fele jeg skal øve på! Så har jeg fått et bord jeg skal ha på rommet, men jeg må male det først. Det blir bra vet dere, haha :p Den skjortegreie kommer i løpet av uka en gang.

  - Viste du at det var vinterdagen i dag?

  - Har dere samtaletimer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VINNER AV LINKERUNDEN ER TREKT!

  Hei hei dere! Håper dere alle har hatt en fin søndag :) Jeg har klippet Frøya, Roselin, Fredlin og Sylvelin i dag. Sylvelin er så utrolig pen!! Elsker henne over alt på jord, haha :)

  Men så over til linkerunden jeg hadde i dag :) Tusen takk til de som meldte seg på :) Vil bare si at alle bloggene er supre, men jeg kan nesten bare ha en vinner. Og det blir:

  SARAI94.BLOGG.NO!

  Dette er en super søt jente, med navn Siri. Hun blogger mye om antrekk, antrekk og inspiriasjon (synes vertfall jeg) Jeg personlig elsker bloggen hennes!! Leser den hver dag, og jeg får veldig mye inspirasjon av henne :) Håper alle tar en titt innom denne bloggen, for den er bare helt super! Gratulerer :) Hun har forresten veldig oversiktig design og ryddig design, noe som er et stoort pluss!

   


  Kvelden i kveld har egentlig gått til strikking og tvtitting!! Er jo snart Farmen og de må man vel se på ;) Uff i morgen er det skole igjen, og jeg er ikke klar for det, kjenner jeg. Forresten hva synes dere om å ha linkerunder? Kan ha linkerunder oftere hvis dere vil det. Ha fast eller noe.

  - Har du tittet innom bloggen til Siri før?

  - Vil du ha linkerunder oftere?

  Vi blogges!!

 • LINKERUNDE!

  Hei dere! Tenkte og kjøre igang en liten linkerunde idag! Skal klippe noen kuer i dag, så da er det linkerunde til i kveld. Vinneren blir trekt i kveld. Alt du trenger og gjøre er å skrive at du er med, eller noe sånt. Du kan også skrive hvorfor akkurat du  bør vinne.


  Så fikk jeg en kommentar i høstferien, eller noe. Det skal jeg prøve og få gjort ut i uka en gang.

  Men nå er det vel klipping av kuer, så da blogges vi i kveld! Håper at mange blir med på linkerunden!

  - Er du med på linkerunden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • STRIKKING

  Hei dere! I dag har jeg ikke gjort så særlig mye. Bestemor har vært her og lært meg og strikke hel på sokkene mine. Husker ikke såå veldig mye men nå er jeg nesten ferdig!

  I aften var jeg i fjøset.. Haha det er bra at det ikke er folk der når jeg rensker hos kuene, kalvene og åringene, for kjeften min går konstant! Og så ble jeg flyforbanna på Sandra, fordi hun oppfører seg som en idiot.. Hun sparket etter meg i dag, og traff meg så vidt på armen. Da blir jeg sint. Det gjorde ikke vondt eller noe, men det er så irriterende.

  Akkurat nå sitter vi og ser på Skal vi danse og venter på pizza. Er såå deilig med helg :) i morgen kommer det en overraskelse på bloggen ;)

  - Kan du og strikke?

  - Ser du på Skal vi danse?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommentere ALLTID tilbake <3

 • MINE SISTE UKER I INSTABILDER

  Hei alle sammen! Har dere hatt en fin dag? Sorry for at jeg ikke har blogget, men som sagt så var jeg på Valle med noen i klassen i morgen, og var sliten når jeg kom hjem, så da prioriterte jeg ikke bloggen. I dag har jeg vært på skolen. En helt grei dag med gym :) I aften har jeg vært i fjøset, så har derfor ikke tatt noen nye bloggbilder, så kommer instagrambilder fra de siste ukene :)


  annahammerdalen

  I kveld er det The Voice og strikking som står på programmet tror jeg.. Skal bli så utrolig godt med helg nåå!

  - Har dere hatt en fin dag?

  - Hva gjør dere i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNKJØPSVIDEO FRA HØSTFERIEN 2013

  Hei dere! Videoen skulle jeg selvsagt egentlig komme i går, men hadde problem med kommunikasjon så det gikk ikke helt etter planen. Men så sette jeg på opplastning før jeg sykla til bussholdeplassen i dag, og da har den lastet seg opp! Men nok snikk snakk her kommer den :)

  Jeg har lagt til prisen og hvilken butikk det er fra, fordi ellers hadde filmen blitt alt for lang! Men bare kom med tips til hvordan dere vil at jeg skal gjøre det ;)

  I morgen skal jeg til Valle med noen i klassen. Aner ikke når vi kommer hjem, men kommer vel et innlegg i morgen kveld.

  - Synes om innkjøpene?

  - Handler du mye i feriene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • DAGENS OUTFIT #07.10.2013 + VIDEO PÅ VEI!

  Hei dere! Tenkte jeg skulle legge ut dagens antrekk i dag, fordi den videoen er så treig.. Brukte sykt lang tid på å redigere den, så håper dere liker den når den kommer!  Genser: BikBok   Singlet: B-young   Bukse: BikBok

  Er det flere enn meg som syntes det var tungt å begynne på skolen igjen? Kom meg gjennom dagen til slutt, haha. Nå må jeg øve på fele og rydde ferdig rommet. Ser ikke ut her etter at jeg laget den innkjøpsvideoen...

  - Synes om antrekket?

  - Har du skole eller ferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JÆREN OG STAVANGER 2013

  Hei dere! Nå tenkte jeg og skrive litt om turen til meg og Synne, skriver litt om hver dag og legger til bilder. Skal prøve og ikke gjøre det alt for kjedelig ;) haha

  Mandag:

  Vi reiste fra Otta klokka 05.45, så var oppe ganske tidelig. Vi var i Oslo klokka halv 10. Er så glad at det ikke var noen som kjente oss, for vi tulla og sprang rundt på Oslo S. Vi var der 1,5 time, før vi reiste videre til Bryne. Vi ble vertfall skikkelig lei tog! Vi var på Bryne klokka 18.46. Da møtte vi endelig LIV!! Var utrolig deilig og se henne igjen! Vi var på Peppes og spiste pizza, før vi var på Jærhagen (?) og handla. Var vertfall godt og legge seg den kvelden :)
  Tirsdag:

  På tirsdag var vi først på en stor XXL butikk, GMAX og Hööks, før vi reiste på Kvadrat. Det var et stor kjøpesenter det, men litt rørete. Hehe, jeg gikk meg bort flere ganger, så ja.. Var også på Biltema, som låg like utenfor. Husker ikke helt når Liv henta oss, men var vertfall en fin dag. Om kvelden var det strikking, haha.
  Onsdag:

  Onsdag var desidert en av favoritt dagene! Først gikk jeg og Synne på Europris og Jærhagen. Kjøpte ikke så mye den dagen, siden vi skulle være med Liv og se på fjøs! Det var kjempestore fjøs med robot og alt. Helt anderledes en de fjøsa oppi her. Var vertfall en kjempeopplevelse, men jeg er ikke sikker på om jeg kunne tenkt meg og hatt noe sånt selv. Det er jo kult, men allikevel :p Ble en lang dag, så var deilig og komme til Liv igjen. Om kvelden kosa vi oss selvsagt, haha :)
  Torsdag:

  På torsdag tok vi toget ned til Stavanger. Vi gikk litt rundt og på et kjøpesenter som het Arkaden. Vi ble litt lei, så vi fant et kart og gikk til Madla Amfi. Det ble en lang gåtur, haha. Var bra at det ikke var jeg som hadde kartet, for da hadde vi ikke kommet til Madla Amfi for å si det sånn. Liv kom og hentet oss om kvelden. Vi var også innom og så på strendene på Sola og de var så fine!! Tok dessverre ikke bilder fra det..  Fredag og Lørdag:

  Fredag var vi på Tasta Senteret. Når vi hadde gått over hele kjøpesenteret ble vi leie. Så vi tok første buss til Sandnes. Der fant vi et kjøpesenter som het Amfi Vågen tror jeg. Fikk jo vertfall brukt opp alle pengene mine.. Vi tok toget fra Sandnes til Klepp, hvor Liv hentet oss. Det ble en trivelig kveld med pakking, haha og hamburger :) Liv bare lo når vi pakket, siden vi hadde handlet så mye. Vi la oss litt for sent den kvelden siden det ble så tungt og stå opp på lørdagsmorgen. Lørdag tok vi toget fra Bryne klokka 05.54. Det var veldig trist og si hadet til Liv, men vi hadde det utrolig fint. Hadde det ikke vært for Liv hadde vi ikke fått opplevd noe av det! Togturen hjem føltes som en evighet! Vi så på mange filmer da, men det tok liksom så lang tid allikevel. Var hjemme ca halv 7, og da var det rett i dusjen og få ut mat av bag og klær :)


  Skal jeg beskrive turen med et ord så er det fantastisk. Det var en kjempeopplevelse som jeg har skrevet mange ganger nå.. Jeg har spilt inn innkjøpsvideo, mangler bare og redigere den og laste den opp. Den kommer i morgen eller i kveld. Tror i morgen, men er ikke sikker. Får se hvor lang tid den bruker på å laste seg opp. Men så lurer jeg også på hav dere syntes om innlegget? Var dette en grei måte og gjøre det på eller?

  NEI I MORGEN ER DET SKOLE IGJEN!! KILL MEE!!!..... trist at den er over..

  - Har du vært på Jæren eller Stavanger?

  - Hva syntes dere om innlegget?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • HJEMME!

  Nå er jeg hjemme igjen. Vil først takke Ida som har blogget for meg mens jeg har vært borte! Er kjempetakkenemlig for det :)

  Nå skal ikke jeg skrive noe om turen og legge ut bilder før i morgen. Rett og slett fordi jeg gidder ikke nå.. haha. Har kjøpt kjempemasse(...) og har hatt det superduperfint!

  Der ser dere jo hvordan jeg har hatt det :)

  Håper dere alle får en fin kveld videre, og så snakkes vi i morgen!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Har du hatt eller har du høstferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • kafe og fotografering - ida

  Halo! Nå skal jeg på kafe for å møte ei venninne og vi skal prøve å ta noen bilder ute idag :-) Legger kanskje ut noen om jeg får noen bra.

 • nyter høstferien - ida

  Heihei! Nå er det Ida som blogger for Anna er jo i Stavanger og koser sikkert ræva av seg der :-) Det er utrolig lenge siden jeg har blogget så unnskyld for at det ikke blir så veeeldig interresange innlegg. Jeg kan vel egentlig bare fortelle litt om hva jeg har gjort i høstferien? Idag har jeg gjort INGENTING, eller jeg var i fjøset en liten tur idag, men ellers, INGENTING. Men etterpå så skal jeg rydde og henge opp noen nye ting jeg kjøpte på IKEA igår. Var i Trondheim fra søndag til onsdag og jeg savner den byen allerede. Kan se for meg å bo der i fremtiden :-) 

  Visst det er noe dere lurer på sså er det bare å spørre :-) (og bare kjeft på meg med den dårlige bloggingen min, men jeg gjør mitt beste)


  Et njuuudeligt gammelt bilde av meg og Anna

  Men vi snakkes sikkert senere i kveld, og i morgen :-)
 • hits