annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hvor lenge holder det..?

.. seg ryddig??

Beklager, men nå har jeg glemt bloggen litt igjen. Men nå er jeg tilbake, haha. Nå har vi endelig fått høstferie, og det er så godt :-) De første dagene av ferien har jeg ryddet og vasket rommet mitt og så har jeg vært på Brimi. I morgen skal jeg til Lom på kafe og fjøs da. Her er noen bilder av det "ryddige" rommet mitt. En så lenge..Og så hvor fin månen er i kveld!! :-)
Håper dere alle får en fin fin ferie :-)

- Har dere høstferie nå?

- Har du planer for høstferien?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • Trøsten i dyra

  Det er en ting som alltid kommer til å gjøre meg glad, og det er kuene og kalvene våre. De er en enorm trøst, og de får meg til å tenke på andre ting. Det høres kanskje rart ut, men sånn er det.  Gardslykke  Gyda, Salros og Liv


  Liv og Gyda  Her har vi kalv nr 700 :-)

  Birgitte  Hans-Ola  Dagfinn, Fjellmøy og Kvitmons  Dagfinn og Birgitte

  Vi blogges i morgen eller noe :-)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Finner dere trøst i dyra deres?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Endelig skjer det noe positivt!

  Etter noen innlegg jeg har brukt lang tid på, vanskelige å skrive, blir lei meg osv,  har det endelig kommet en liten opp tur nå! Jeg sjekket meg tilfeldigvis inn på instagram etter jeg var i fjøset i dag. Og det første som møter meg er at Sylvelin har blitt Nyt Norge kua 2015! Jeg ble så rørt, og så glad at jeg visste ikke hva jeg skule gjøre!   Og jeg finner veldig mye trøst i Sylvelin også, for hun er jo alltid der. Det høres kanskje rart ut, men sånn føler jeg det. Jeg ble vertfall veldig glad og vart tenkt på å skrive at jeg håper Sylvelin også ble det, men det skjønner jo ikke hun en dritt av hahah.

  - Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått!

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tomrommet..

  Nå har vel det verste sjokket gått over, selv om alt er helt uvirkelig enda. Det å gå på skolen er ikke gøy. Det er trist og rart. Nå har jeg bare vært på skolen to dager etter jeg fikk vite det og de to dagene var to mental harde dager.  Hadde det ikke vært for han, hadde jeg aldri gått andre året på bygg. Bare fordi han og en til tok seg bryet med å ordne så jeg slapp å ut i en snekkerbedrift. Og bare de sier om hvor snill og god han var. Når jeg begynte på VG1 var jeg verdens største pingle og det er jeg fortsatt, men Semon gjorde så jeg ble tøffere. Jeg fant tidlig ut at det ikke var farlig å gå til han, om det var noe. Du kunne liksom fortelle alt sånn som det var, fordi han forsto og ville gjøre ting bedre. Når jeg begynte på skolen igjen nå i høst var jeg nervøs og egentlig redd for hvordan ting kom til å bli. Men så hadde jeg en prat med Semon og da ble plutselig alt mye lettere med en gang, for jeg visste att han ville være der og da var det bare prate med han og ting ville ikke føles så vanskelig lengre. Det savner jeg allerede, og vi har bare gått noen uker på skolen enda. Men for Semon skal jeg gjøre det jeg kan for å bestå VG2. Kanskje er han der ett eller annet sted.. ♥

  Tomrommet etter han kommer aldri til å bli fyllt og jeg kommer heller aldri til å glemme alt han far gjort for meg. Vi blir alltid satt på prøve, men nå må det snart være nok..

  - Anna ♥

 • Hvorfor skjer sånne ting? hvil i fred♥

  Gårdagen ble plutselig snudd på hodet. Når jeg våknet i dagtidlig håpet jeg at alt sammen bare var en drøm. Men det var det ikke.. Det kom som et sjokk og det har egentlig ikke gått helt opp enda. Er det virkelig sant? Kan han ikke bare komme kjørende i bilen sin og si at alt bare var en forferdelig drøm? Nei, desverre. En av verdens beste lærere det går ann å få er borte. Alle sier at vi skal ta vare på de gode minnene, og om han er det bare gode minner.  Alt han har hjulpet meg med. Uansett hvilket problem jeg har kommet med til ham, har han alltid sagt:  "Dæ skas få te, Anna", "Jammen dæ ska åss e ordne, så slæpp du tænkje på dæ" og sist med ikke minst " Åss æ hær får å hjølpe de". 

  Men i sånne situasjoner blir ord så små. Nå virker alt bare håpløst og fælt. Hvordan vil resten av skoleåret bli når han ikke er der? Vite at han ikke kommer tilbake uansett hvor lenge vi venter. 

  Han var en gledesspreder og han så alle. Jeg kommer aldri til å glemme han og alt han har gjort for meg. Hvil i fred, kjære deg♥

  Denne kalven fikk i går navn etter han♥

  - Anna♥

 • Vianvang, ku og kalv

  Ja nå er det en stund siden jeg har blogget, kremt kremt.. Hele forrige uke var jeg på Brimi Sæter. Eller fra søndag til søndag da. Hadde vertfall en veeeeldig fin uke! Der gikk det i melking og litt tegning osv. Jeg elsker jo å melke, så jeg skal ikke klage jeg :-D

  Så i går var jeg først i fjøset og gav kalver melk! For siden sist jeg blogget har vi nemlig fått 8 kalver! Så det var en herlig start på dagen før skolen. På skolen gjorde jeg vel egentlig ikke så mye, hehe husker ikke helt faktisk :-P Så i går kveld var de ansatte på Brimi Sæter på Vianvang. Det var kult, og det var så utrolig fint der. Hadde en superfin kveld og det var så koselig :-) Hadde vertfall en fin kveld, og i dagtidlig fikk jeg melding om at jeg skulle få fri fra skolen i dag. Så jeg har ikke gjort noe særlig i dag, bare vært på fele :-)

  Her er litt blder fra den siste uka  Skal bli flinkere nå, lover ahhahha

  - Hva har dere gjort den siste uka?

  - Har du vært på Vianvang noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Liten gnist av sommer enda og Sylvelin er hjemme!!

  Halloen der :-) Er ikke alltid alt går etter planen. Tenkte jeg skulle blogge litt når jeg var på sætera. men jeg glemte det. 

  Men i dag har jeg vært på skolen og tegna. Ikke sånn blå himmel og grønt gress, men en vegg på en måte. Er litt vanskelig å forklare. Men jeg regner med att det vil ikke dere høre noe om, så da legger jeg ut noen bilder fra di siste dagene jeg :)

  Bilde fra mandag, vi hadde kuene inn på jordet


  Her skal jeg og Brimi kuene gå til feltet :-)


  Ferdig inne i fjøset :-)

  Var så fint tirsdagskveld!

  Sylvelin er endelig hjemme!!

  Meg og Tatri :-)

  Pildur


  Den nye kalven :)


  Pildur :-)

  Hildur :-)

  Har egentlig ikke så veldig mye mer og utrette nå. I morgen begynner jeg med kuklipping, så da blir det fullt kjør med det. Herregud det er 35stk som skal klippes, men alle er ikke kommet inn enda. Men jeg regner med att vi blogges i morgen :-) Er så jævlig til vær, at det er ikke så særlig med bra bilder man får tatt..

  Håper alle får en fin kveld!

  - Har dere hatt en fin start på uka?

  -  Ikke sant kattungene var søte? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits