annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

SMINKEVIDEO // SMOKEY EYES

//forhåndsinnstilt innlegg

Her kommer videoen! Håper dere liker den! Jeg er mest sannsynlig vis på toget nå. På veei til Stavanger :) Som sagt, håper dere liker den og tusen takk til alle som titter innom bloggen min :) Setter utrolig stor pris på det! 

- Hva synes du om looken?

Tusen takk for at akkurat du tok turen innom bloggen min :)

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DA SITTER JEG HER...

  Hei dere! Dette blir vel siste innlegget før jeg drar til Stavanger. Må pakke og sånn, så blir ikke tid til flere. Har spilt inn en video til dere som jeg skal redigere senere, og forhåndspublisere i morgen eller på tirsdag. Jeg drar til Synne i kveld, og vi drar tiiiidlig i morgen. Skal kanskje prøve og blogge på toget, men jeg skal ta med kamera og ta masse bilder, kanskje videosnutter også, som kommer enten lørdagskveld eller søndag.

  Jeg personlig gleder meg litt til å ta litt fri fra bloggen i noen dager nå. Men bloggen blir ikke stående helt alene og forlatt. Ida, en av mine bestevenner, skal blogge her fra torsdag til lørdag! Så det kan dere bare glede dere til. Hun er myee flinkere til å blogge en det jeg er. 

  I dag har jeg ikke fått gjort så veldig mye, sov lenge, gitt vann til kuene, lagde video og dusjet. NÅ MÅ JEG SERIØST BEGYNNE OG PAKKE! Har bare det problemet at jeg vet ikke helt hva jeg skal pakke.. Laste ned apper på iPaden må jeg gjøre også, halleljua det er deilig med ferie!

  Tusen takk for alle fine kommentarer jeg får, setter utrolig stor pris på det!

  - Hvilken video tror du det er?

  - Liker du og pakke?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FIN DAG PÅ OTTAMARTNA

  Hei alle sammen! I dag har jeg vært på Ottamartnaen. Kjøpte ikke så mye, men så veldig mye rart.. haha. Synne og Marit tok også noen bilder av meg i dag, som de ville jeg skulle legge ut på bloggen, haha.

  Meg og Synne på en gravemaskin, som jeg skal kjøpe en vakker dag. (Bare at det skal være New Holland)

  Like ukonsentrert som vanlig haha

  Sånn skal jeg også kjøpe :)

  De stapper i meg sukkerspinn, til ja.. Haha, trenger ikke kjøpe selv, når andre gjør det :p

  I kveld skal jeg bare slappe av, siste kveld hjemme, før jeg drar til Stavanger. Må pakke og sånt i morgen, men skal lage en video til dere i løpet av morgen dagen.

  - Synes om bildene?

  - Har du vært på martna noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GOD HØSTFERIE!

  Endelig er det høstferie!! 
  Fikk ikke blogget i går, fordi det var først Otta, skole, trafikalt grunnkurs og så var jeg på besøk hos farfar etterpå. Forresten prøven jeg ikke fikk øvd på til i går, gikk rett til "fjøset"... Uff, den blir ikke morsom og få igjen..
  I dag har vi hatt tyskprøve og det gikk heldigvis litt bedre, håper jeg da.. Så har jeg hatt elevsamtale. Kjenner jeg får hjertebank hver gang de sier at jeg skal ha det :( Men det gikk vel ikke så verst, håper jeg selv da. Så hadde vi gym idag, og jeg sprang oppigjen qupertesten. Fikk 5 (!!) og jeg er tilfreds. Kunne ikke fått en bedre måte og ta høstferie på  :)
  I aften har jeg vært i fjøset hos mine skjønne kalver og kuer, og hatt i vann til kuene :)
  - Har du hatt en fin dag?
  - GOD HØSTFERIE!!
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 • IN MY HEAD; 93% OF THIS WEEK IS ALREADY DONE

  Bøver jeg og si mer? Er så klar for høstferie nå at, jeg klarer ikke konsentrere meg om noe. Glemte også igjen engelskbøkene som vi har prøve i i morgen, så sliter litt der. Får krysse fingra og håpe på det beste. I morgen er det også trafikalt grunnkurs, etter skolen så blir nokså sen hjem. Kommer kanskje innlegg sent i morgen kveld.

  - Har du hatt en fin dag?

  - Har du hatt trafikalt grunnkurs?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SMINKEVIDEO//HVERDAGSMINKE

  Hei dere! I går fikk jeg laget og lastet opp sminkevideo! Min aller første, så det er forklaringen på at den er så dårlig.. Skal finne en annen plass neste gang, for det ble veldig dårlig lys ser jeg.. Men håper dere liker den allikevel da :)

  Som jeg sier i videoen, så er det NESTEN hverdagssminken min, men skal kjøpe BB cream i Stavanger ;)

  Kan hende det kommer en ny en på søndag, hvis jeg får laget på lørdag.. Men jeg må begynne og forbrede meg og pakke nå snart hvis ikke kan det gå til h*lveteæ.. Har fått gjort unna noe lekse til i morgen, men har to prøver på torsdag, men jeg har egentlig god kontroll på det :)

  Skjønner ikke hva det er med meg og svart/hvitt, men har fått helt hekta på det!! haha

  - Synes om videoen?

  - Liker du svart/hvitt bilder?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SMINKEVIDEO PÅ VEI!

  Gidder ikke skrive noe langt innlegg, men det er sminkevideo på vei. Kommer kanskje sent i kveld eller i morgen. Skal redigere den nå :) 

  Jeg er utrolig sliten og trøtt i dag, og kald, så mamma tror kanskje jeg brygger på en forkjølelse, håper ikke det!! Men nå må jeg begynne og redigere, så ha en fin dag videre mine søte lesere :)

  - Hvordan er din mandag?

  - Hvordan er været hos deg? her blåser det 

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • UMOTIVERT FOR NY UKE..

  Gleder meg så lite som går ann til denne uka som kommer nå.. Har så mye lekse og prøver at jeg tror jeg døøør! Har en innlevering av et hefte på onsdag, 2 prøver på torsdag og en prøve på fredag + 10 nr i matte denne uka...  Men nå skal jeg slutte og klage, ellers blir dette innlegg bare våås.

  Nå skal jeg se på Robinsonekspedisjoen og grue meg til i morgen haha. Har hatt en fin helg, men er litt glad for at den er over, fordi jeg er sliten. Har klippet 6 kuer i dag som jeg tok et skikkelig kult bilde av! Legger det kanskje ut i morgen. Skal også prøve og lage video enten i kveld, før jeg legger meg eller i morgen.

  - Motivert før siste uka til høstfeire? (hvertfall for meg)

  - Har du hatt en fin helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • HØSTFERIEN: FEIRETUR MED SYNNE!!!

  Jeg gleder meg så utrolig masse til høstferien! Og skal jeg fortelle dere hvorfor?

  Den 30. september drar nemlig jeg og Synne til STAVANGER! Vi skal på besøk til Liv, budeia på Brimi Sæter. Vi bestilte billetter på mandag, og vi drar veldig tidlig, og skal kjøre tog i litt over 13 timer. Blir så utrolig morsomt og ja!! Vi skal shoppe MASSE og jeg tror Liv ville vise oss noen fjøs :) Jeg  fornye garderoben min, er så utrolig lei masse av klærne mine nå.. Vi kommer vel hjem på lørdagskvelden, drar fra Stavanger rundt klokka 6 om morgenen, og Otta ved 19 tida. ÅÅÅ jeg gleder meg så masse!!!

  Vi har bestemt oss for vertfall to kjøpesentre vi skal innpå, det er nemlig Tasta Senteret og Madla Amfi :) Dere som leser bloggen til Anna Rasmussen kjenner vel igjen navnene? Gleder meg verfall utrolig masse!

  I aften har jeg og Synne hatt fjøset på Brimi. Vi har det jo hele helga da;) Gikk vertfall fint, utenom at det gikk to kuer på forbrettet for oss.. Huff, men vi fikk de på bås til slutt. Var jo også i Lom i dag og så på fotballturnering, og de er så flinke :) Virkelig morsomt og se på, haha savner når klassa mi var på den alderen og spilte.. Var jo morsomt! Jeg var jo aldri flink i fotball, men det var jo morsomt allikevel.

  Nå skal vi se på Skal vi danse? og spise pizza!! Er ikke noe som er så godt som hjemmelaget pizza fra Hammerdalen :)

  - Hva skal du i høstferien?

  - Har du vært i Stavanger noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FOTBALLTURNERING I GROV

  Skal til Grov og se på lillebror spille fotball i dag, så kommer et innlegg senere i kveld :) Har forresten fjøset på Brimi i helga, så deee :)

  - Hva skal du i dag?

  - Liker du fotball?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LITE INTERESSERT..

  Hei dere! Uff sorry for dårlig blogging de siste dagene.. SKAL SKJERPE MEG! Skal lage en plan eller noe jeg skal følge.. Hvis jeg har humør og sånt så kommer det mest sannsynelig en sminkevideo etter helga :) Har liksom vært litt umotivert i det siste pga masse lekse og framføring, pugging og ja...

  Men i morgen skal jeg springe qupertesten og på jobb, så det kommer til å bli en bra dag!!!

  Nå har jeg en drøss med engelsk og gjøre, så har jeg masse bøker som trenger papir. Oppdaterer forresten oftrere på instagram, @annahammerdalen ;)

  - Har du mye å gjøre?

  - Gleder du deg like mye på helga som jeg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • KLIPP AV KALVENE MINE - VIDEO

  Hei dere! Mikset sammen denne videoen i går kveld, etter fjøset. Ikke sant de er søte? :)

  Nå er Synne her, så vi har bestilt togbilletter! Kan dere gjette hvor vi skal? Så skal vi også bestille sko :) Kommer bilde

  - Synes om videoen?

  - Kan dere gjette hvor vi skal i høstferien?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SUNDAY IS NOT FUNDAY..

  Vet at jeg har skrevet det før, men jeg er helt sikker på at søndag er den kjedeligste dagen i uka, hvis det ikke er noe spesielt! I dag reiste tante Haldis og onkel Arve igjen. Tante Haldis var så snill og hadde bokpapir på atlaset mitt, fordi ingen her hjemme ville hjelpe meg! TUSEN TAKK :):) Ellers har jeg ikke gjort noe, sett på film og slappet av.. Så har jeg vært i fjøset da for å prøve og gire meg litt opp igjen. Svartlin er så søt!! Har filmet litt fra fjøset i kveld, som jeg skal sette sammen til en film, senere i kveld.  Akkurat nå sitter jeg og koser meg med sjokolademousse, herlig! Uff, i morgen er det skole igjen...

  - Har du hatt en morsom dag?

  - Gleder du deg til skolen i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • SKUMMLET? NEI

  Hei alle sammen! Har fått noen spørsmål om det er skummelt å klippe kuer og hvordan jeg gjør det. Å klippe en ku er ikke vanskelig i det hele tatt, men noen ganger kan det være skummelt hvis kua er sint eller gal.. Vil jo ikke ha en fot i fjeset heller..

  Bilde fra i fjor. Bruker ikke hørselvern og støvmaske nå, for det er så varmt, haha.

  Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hvordan jeg klipper en ku da.. Jeg bruker en klippemaskin fra Delaval. Hvis dere har klippet med en barberermaskin noen gang, så er det på samme måten liksom :) Det er veldig morsomt og klippe kuene hvis de har mye hår, for da ser man at håret blir mindre og de blir renere :) I kveld har jeg klippet 8 stykker. 5 igjen som står inne.

  - Kunne du tenkt deg og klippet en ku?

  - Hva gjør du denne lørdagskvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • UKENS INSTAGRAMBILDER

  Hei alle sammen! Da var det endelig helg igjen! Tenkte og legge ut noen instagram bilder fra uka jeg da :) I dag har vi hatt qupertest og jeg følte meg ikke noe særlig i slag, så jeg tok det rolig, haha dere skulle vært der! Skal springe den opp igjen neste fredag og da skal jeg gi alt jeg har!  ♥ Meg og beste Synne       ♥ New Holland TL100       ♥ Klippet Nora      ♥ Konsert på Brimi Sæter med Sigrid Moldestad og Sofie Livebrant

  ♥ Sylva ble mamma til Svartlin!       ♥ Her slår man seg til rette!       ♥  Bella er så glad i Ricola!         ♥ Snart helg, trodde jeg var klar for qupertest..


  ♥  Hello Kitty og prinsesse papir på skolebøkene!    ♥ Søteste Svartlin<3     ♥  Kuer jeg skal klippe       ♥   Lekser med musikk

  I kveld kommer min tante og onkel fra Oslo, noe jeg gleder meg til! Er ikke sikker på hva jeg skal i helga, men må vel klippe flere kuer! Har klippet 7 kuer i dag, 10 tilsammen.

  Skal prøve og lage video igjen snart, noen ønsker?

  - Synes om bildene?

  - Har du noe videoønske?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SONGS IN MY HEAD..

  Tenkte jeg skulle legge ut noen sanger som har stått myye på repeat i sommer. Noen har kommet nå i det siste også da ;)

   

  1. Wake me up - Avicii

  2. Burn - Ellie Goulding

  3. Wrecking Ball - Miley Cyrus

  4. Olav Olav - Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland

  5. Svein Svane - Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland

  6. Still into you - Paramore

  7. Roar - Katy Perry

  Det var jo noen da. Blir nok ikke blogging før i morgen kveld, for jeg skal klippe noen kuer etter skolen i morgen. Jeg oppdaterer forresten oftere på instagram enn det jeg gjør her ;)

  - Liker du noen av disse sangene?

  - Din favoritt sang atm?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KJEMPEFIN ORIENTERINGSDAG!

  ååå, gårdagen var kjempefin! Elsker virkelig orienteringsdager! Jeg var på gruppe med Synne, og vi fant alle postene på 2timer og 7 minutter. Kjempefin dag, med fint vær og "perfekt" form, haha.

  Dagen i dag har heller ikke vært så verst.. Kunst og handverk, hvor vi skal lage film. I studietimen hadde jeg en prøve, gikk helt greit. Så har vi hatt naturfagprøve som ikke gikk så greit. Matte til slutt, vart noe rart også. 

  Så har vi fått 3 kalver i dag! 1 okse og to tvillingkukalver! Skulle gjerne vært med til fjøset i kveld, men har masse lekser å gjøre... Fuck my life haha

  - Har du hatt noen fine dager?

  - Har dere masse prøver?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • LEITE ETTER LYKKA

  Hei alle sammen! Jeg fikk ikke tid til å blogge i går, fordi jeg var på jobb. Skulle egentlig blogge når jeg kom hjem, men hadde ikke bloggmotivasjon..

  I dag var det skole igjen da. Hardt å begynne igjen etter helg, haha. Har vel egentlig ikke noe spesielt og fortelle.. JO fikk en kukalv i går! Sylva ble mamma 3. gang og hun heter Svartlin. Helt svart og hun er så søt!♥ 

  I morgen er det orienteringsdag og jeg gleder meg kjempemasse!! I år skal vi gjøre det kjempebra, så det kommer til å bli en god treningsøkt tror jeg, haha. I aften skal jeg gjøre unda noe lekse, og begynne og øve så vidt på prøve. Har to prøver på onsdag, så det er bare og henge i!

  - Hardt å begynne igjen?

  - Har dere orienteringsdag på skolen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MY BEAUTIFUL COWS <3  Tenkte bare og dele noen sommerbilder av kuene fra i sommer! Mange minner bak disse bildene! Savner sommer.. 

  I dag har jeg klippet 3 kuer og vært på besøk hos farfar. Sitter og venter på pizza nå, skal bli godt :-)

  - Synes om bildene?

  - Ikke sant pizza er godt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INSTA PICTURES

  @annahammerdalen

  Endelig helg! Hadde gym i dag, som jeg hadde gledet meg på hele uken, så var godt at det endelig kom! Tok også nesten hele fjøset alene i dag også ;)

  - Herlig med helg?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • FJØSET ALENE!

  Hallo alle sammen! Fikk dessverre ikke tid til å blogge i går, fordi jeg var i fjøset og i fjellet om kvelden. Fikk hilst på Sylvelin! Hun er så søt ♥

  Først på dagen i dag, var jeg på Otta, før jeg kom på skolen. Var vel på skolen ca 12.40. Norsk, engelsk og naturfag. I aften var jeg i fjøset alene! Gikk veldig fint :) Stelte grisene, rensket hos kuer, kalver og kviger, melket to kuer og ga to kalver melk av tåteflaske. Jeg elsker fjøøøset! haha  I morgen er det endelig gym igjen! Gleder meg til orientering! Får se, kanskje jeg skal lage en video til dere i morgen? Prøve og ta igjen den tapte bloggingen! Forresten null hull hos tannlegen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du gym?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN TIL!!

  Hallo alle sammen :) jeg lovet og komme med et innlegg og her kommer det! Dagen i dag har vært lang og mye vanskelig stoff osv. Men jeg skal bli flinkere til å spørre, så kanskje det vil gå litt bedre. Men jeg gjorde dagen litt bedre ved å kjøpe med meg pizza hjem og det har kommet en oksekalv til!!

  Uff imorgen skal jeg til tannlegen.. Håper på null hull! Atm sitter jeg og ser på OTH, og venter på Asbjørn Brekke Show :)

  - Hatt en fin dag?
  - Liker du tannlegen?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • @annahammerdalen

  Hei dere! Sorry for så lite blogging, men i går natt sov jeg 2,5time og var på helsehjemmet til klokka 22.00 i går. Tiden har rett og slett ikke strukket til. Men i helga laget jeg meg endelig en instagram! Jeg følger tilbake ;)

  Nå har jeg ikke peiling på når neste innlegg kommer, men det skal ikke ta flere dager! Skal komme et i morgen, skal gjøre mitt beste!

  - Har du instagram?

  - Jeg følger tilbake ;)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits