annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Wow, jeg gleder meg til en mandag!!

Det er jenta si det, som ikke holder det hun lover... Jeg har rett og slett glemt bloggen jeg. Men jeg kan jo fortelle litt fra de siste dagene. 

Torsdag var jeg med Ragnhild hjem fra skolen og overnattet til fredag. Vi hadde det supergøy, og Ida & Marit kom også. Skoledagen fredag var den siste før vi skal ut i praksis. Siden jeg har verdens beste lærere fra i fjor og han nye i år, så kommer jeg meg gjennom praksis perioden jeg også. 

Så fra fredag og til i dag har jeg overnattet hos Eldri. Og herregud vi har hatt det så gøy. Vi skulle egentlig ha Full House maraton, men det har vi nesten ikke sett på. Vi har sett Tina og Bettina, Fanthomas, One Direction.. Og så har vi vært mye ute og spilt Hay Day.

Ja i morgen drar jeg som sagt til fjells, for har fjøs i morgen tidlig. Og i går fikk jeg en melding fra Niels Henrik med ett veldig søtt og et bilde som gjør at jeg gleder meg enda mer:

Se da, det har kommet kalv!! :-) Gud som jeg gleder meg :-)

Det blogger jeg mest sannsynelig i morgen, for jeg må føre logg også, så da blir det to fluer i en smekk :-)

Håper alle får en fin dag og en fin kveld!

- Hva har dere gjort i helga?

- Gleder dere dere til i morgen?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Marco Elsafadi!!!

  Halloen alle sammen! I dag har vi vært på foredrag til Marco Elsafadi. Han hadde et veldig relevant foredrag, egentlig noe alle bør tenke over. Det gikk for på det meste på å være imøtekommende og si hei, inkludere alle osv. Etter foredraget fikk vi fri, så jeg var hjemme mye tidligere enn vanlig. 

  Nå etterpå skal jeg på møte. Det blir vel gøy. I morgen må jeg prate med en på kommunen, for jeg er "med" i ungdommens fylkesting, men det er rett og slett noe jeg ikke har tid til og jeg har heller ikke så særlig interesse av det. Det får være nok at jeg er i ungdomsrådet.

  hahahha, har jeg fortalt at på slutten av sommerferien så gikk jeg meg til ett gjerde? Falt rett over på noen steinheller, haha. Det er det lille såret jeg har på armen. Det store er etter scooteren hahah.

  Men da håper jeg dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morra! :-)

  - Har Marco Elsafadi hatt foredrag for dere?

  - Gleder dere dere på heeeelg? :-D

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Flettemette

  Hallo alle sammen!! I dag ble det en laaang dag :-) Skolen begynte 07.20, etter skolen var det fele og så var jeg på kafe med Ragnhild. Herregud, var jo ikke hjemme før klokka var nesten 18.. Men det har jo vært en fin dag da, etter klokka 12, haha.

  I går skrev jeg att jeg ikke hadde så mange planer denne uka, men i dag ble det plutselig noen fler. Jeg kom på at jeg skal på ett møte i morgen. Og torsdag til fredag har jeg planer og fra fredag til søndag. Men jeg skal oppdatere dere også!


  I morgen skal vi til Otta på et foredrag. Så er vi faktisk så heldige att vi slipper å dra på skolen etterpååå :-D Det er herlig det!

  Håper dere alle sammen har hatt en fin dag og får en fin kveld! :-)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Liker dere foredrag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Vi har faktisk fiiin vær!

  Heiia alle sammen!! Jeg hadde ikke trodd det, men det er faktisk gøy å blogge igjen! I vår hadde jeg ikke særlig til motivasjon, men nå begynner det å komme seg veldig! :-) Som jeg skrev i går, skulle jeg legge ut litt bilder fra helga. Det har vært en helt utrolig helg med masse fint vær og jeg fikk se Sylvelin igjen.. Gjennsynsglede delux  Er så glad i Sylvelin!!

  Kuene på Brimi Sæter

  Tatrii<3

  Dokka<3

  Irene <3

  verdensbeste sommerjobb<3

  I morgen skal jeg på fele ellers skjer det ikke så mye denne uka :-) Gleder meg til helga da, for da skal jeg og Eldri ha Full House maraton :-)

  Men da blogges vi i morgen!

  - Synes om bildene?

  - Har dere hatt en fin dag i dag?

  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Innkjøpsvideo fra Oslo!

  Beklager at den ikke kom som planlagt, men tror dere ikke at når jeg skulle legge den ut, så hadde det skjedd en kommunikasjonsfeil, så det gikk ikke.. Men da kommer den nå :-) 

  I helga har jeg fått att bilder, men de kommer ikke før i morgen! Ha en super kveld alle sammen! :-)

  - Hva har dere gjort i helga?

  - Synes om innkjøpsvideoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tidelig helg

  Hallo alle dere!

  Da var endelig første uke av skoleåret unna gjort. I morgen skal jeg ikke på skolen, siden jeg skal i gravøl. Etter det drar jeg til fjells og da kommer jeg ikke ned igjen før søndagskveld. Men før jeg drar i morgen skal jeg legge ut innkjøpsvideoen som jeg spilte inn i kveld :-)

   


  Men da kommer det en video i morgen :-) Håper dere alle har hatt en fin dag!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har dere sommervær?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Nå er jeg tilbake!!

  Hei alle sammen!! Nå er det jammen lege siden jeg har skrevet noe her..Jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått blogget mer, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Nå har skolen begynt igjen, og jeg skulle virkelig ønske vi hadde noen uker til med ferie. Sommeren har vært så veldig bra og jeg har kost meg kjempemasse med både kuer, jobb og venner :-) Men nå som sommeren er over skal jeg bli flinkere til å blogge igjen! Det kommer faktisk snart en innkjøpsvideo, for vi har vært i Sverige og Oslo!!

  Ellers har det ikke skjedd så mye i sommer :-) Nå har jeg noen ting jeg skal ordne opp i, i helga skal jeg på jobb og så var det videoen, hahahah.. Gleder meg allerede til neste sommer jeg!!  En ting til da, jeg og Sylvelin har vært med i bondebladet en gang i sommer, :-D  Da håper jeg dere alle får en fin kveld videre, også blogges vi i morgen! :-)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Synes dere det var greit å begynne på skolen igjen?

  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Sommeren i Smørlia over

  Hei! 

  Nå er det altså ikke Anna som skriver, men venninnen hennes Eldri siden Anna er på ferie. Vet ikke helt hva jeg skal skrive for å være helt ærlig, men satser på å snakke litt om sommeren..:-P 

  Denne sommeren har både jeg og Anna bodd i Smørlia og det har vært veldig gøy! Merker at jeg kommer til å savne det når skolen starter på igjen. Haha..på starten av ferien bodde jeg i hytta til Anna siden jeg ikke hadde starta å jobbe ennå og koste meg med late dager der, mens Anna sto opp 6 om morgenen :D Ellers så har vi ikke gjort  så mye egentlig. Sommeren i Smørlia innebærer litt tråkking etter kyr og sånn, men det går jo greit. Denne sommeren har vi faktisk gått bare 1 gang opp Bakksælabakkjen (vet det er fint å skrive dialekt og bokmål om hverandre) med kvigene til Anna. Ellers så har jeg vært i Oslo et par ganger på Norway Cup og Real Madrid kamp. Man merker at det er litt godt å komme se fra også. Og så har vi fått to skjønne okskalver på sætra der jeg er! Har desverre ikke bilde, men de er to hjerteknusere♥  


  Slenger med et bilde fra ifjor som jeg fant. 

  Jeg beklager for at dere fikk et dårligere innlegg nå enn det dere er vant til, men jeg håper det går for en gang. ;-)

  - Hva har dere gjort i  sommer? 

  - Gleder dere dere til skolestart? 

  - Kom du inn på den skolen du ville? 

  -  Eldri :)♥
 • hits