annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

LITT NYTT

Hei alle sammen! Nå ble det litt sent innlegg, men har vært på fjellet i hele dag. Har vært i fjøset både morgen og kveld, og hjulpet Hans med litt forskjellig på dagtid. Men jeg begynner jo dagene på beste måte når jeg her på sætra. Melke og være sammen med kuene. Jeg snakker jo som en foss når jeg er sammen med kuene, så de hører veldig mye rart i løpet av de timene jeg er sammen med de. Jeg har på en måte 27 bestevenner til, som jeg kan fortelle alt til ♥Så har jo noen ting jeg må fortelle dere. Har huket seg opp en del i løpet av denne uka, for jeg har bestemt jeg for så mye haha!

1. 9.september begynner jeg på mopedkurs. På onsdag bestemte jeg meg for at jeg skulle ta lappen på scooter. Så på torsdag meldte Ragnhild og jeg oss på mopedkurs, sammen med 3 til. Gleder meg til den lappen er i boks :-D

2. Jeg har blitt nestleder i Lom Bygdeungdomslag. Gleder meg til å begynne med det :-) Fikk noen meldinger om det, og virket veldig morsomt!

3. Jeg skal "pusse opp" rommet mitt. Skal male veggene i en hvitfarge, og senga skal males hvit. Vi begynner fort som rakkern! Kommer til å komme bilder etter hvert, nå vi begynner.

4. Jeg har opprettet en egen FACEBOOKSIDE til bloggen!! Der legger jeg ut link til innleggene, når de blir publisert på bloggen. Lik gjerne siden >HER<

Da tror jeg ikke det var mer, ikke som jeg kommer på nå hvertfall. Begynne på skolen 07.20 i morgen, så vet ikke hvordan humøret er i morgen..  Da håper jeg dere alle får en fin start på uka som kommer, så blogges vi i morgen :-)

- Hva har du gjort i dag?

- Har du mye på programmet for tiden?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KVELDENS ANTREKK #30.08.2014

  Hei alle sammen! Har dere hatt en fin lørdag? Nå kommer antrekket for i kveld, før jeg drar i 70-årslag!   Kjole fra Gina TricotJakke fra JenJenHouseOverdel fra KappAhlSko fra JenJenHouse

  Da håper jeg alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Synes om antrekket?

  - Hva skal du i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • T.G.I.F

  Hei alle sammen!! Ååå, det er så herlig med helg :-D I dag har vi vært på Galdhøpiggen, og det var jo en veldig fin tur det. Var jo veldig synd at det var tåke når vi var på toppen, så vi så ingenting.. Men ellers var det en fin tur, hadde det vertfall trivelig med de jeg gikk sammen med!

  Her ser dere den tåkete Galdhøpiggen, haha

  Så har jeg ikke sagt så mye om skolen enda her på bloggen. Nå har jeg gått på skolen i to uker, og jeg trives vel ikke helt enda. Er veldig uvant og ikke ha alle venninnene mine rundt meg, og ikke ha de samme lærerene. Men jeg håper alt går seg til etterhvert.

  Så har jeg en siste ting å fortelle dere; jeg skal nemlig begynne på mopedkurs! Den 9.september begynner jeg på kurs, så da er det ikke lenge før jeg har scooterlappen! Skal kjøpe meg scooter også, så har noen ting å se frem til :-) 

  Kommer et innlegg på søndag, med litt hva som skjer, for kom på at det er myyyye mer! Haha :-) Ønsker dere en fin helg!

  - Har du vært på Galdhøpiggen noen gang?

  - Har du scooterlappen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • KALVENE PÅ SOMMERBEITE

  Gleder meg til å få disse hjem nå!! Var så koselig og se de i kveld :-) Enda morsommere er det at de kommer løpende bort til meg, selv om jeg ikke har sett de i hele sommer! Blir nesten rørt jeg haha!

  - Synes om bildene?

  - Er du klar for høsten nå?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KATTEVASK  //Nikon D5200//

  Har ikke jeg søt katt, så vet ikke jeg :-) Elsker det bildet der hun gjesper!! Og elsker det nye kameraet :-)

  - Synes om bildene?

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JEG LEVER FORTSATT

  Hei sann!! Nå må jeg virkelig beklage at jeg ikke har blogget siden onsdag, men jeg har liksom hatt nok å drive med. På torsdag måtte jeg pakke til turen jeg var på fra fredag til lørdag. Var en fin tur det, men det var litt dårlig vær.. Ble veldig kald, men jeg overlevde!

  Etter turen så var jeg sammen med Synne! Og jeg var så glad for å se henne igjen!! Merker at det er veldig rart og ikke ha bestevenninnen sin, like rundt hjørnet lengre.. 

  Jeg overnattet hos Synne i natt, mamma hentet meg i dagtidlig, vi var på kamp der jeg møtte Åsta. Så dro vi hjem og jeg fikk ordna kjolen min.

  Love youu ♥


  Dere får ikke bedre bilde, før lørdag, for da skal jeg bruke den :-)

  I aften har jeg vært på Brimi Sæter. Fjøs. Var så koselig å se alle kuene igjen! Har savnet de, så jeg har jo skravla i ett sett i hele aften..

  Men nå må jeg nesten avrunde. Vi skal på Sognefjellet i morgen, så da må jeg nesten være utkvilt! Kommer innlegg i morgen, med bedre bilder enn i dag :-P

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  - Har du vært på Sognefjellet før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tllbake <3

 • INNKJØPSVIDEO FRA OSLO

  Ja nå blogget jeg ikke i går, fordi jeg ikke orket å redigere innkjøpsvideoen i går. Så var jeg litt sur, sliten og lei i går, så da tenkte jeg at det var best og holde meg unna bloggen.. Men i dag traff jeg *********** etter skolen, så humøret er mye bedre i aften haha :-) ♥ Er ikke så mye som skal til for at humøret forandrer seg

  Håper dere liker videoen, så blogges vi i morgen!

  - Synes om innkjøpene?

  - Hvordan er humøret ditt for tiden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FØRSTE SKOLEDAG OVERSTÅTT

  Hei alle sammen!! Var det godt å være tilbake på skolebenken?  Spør dere meg, så synes jeg vel egentlig ikke det. Var så nervøs på starten, men heldigvis har jeg noen VELDIG snille personer rundt meg! Jeg er jo nokså blug, og tørr ikke å ta meg til så mye, så det er godt å ha kjentfolk rundt seg :-) Om jeg kommer til å trives på byggfag er et annet spørsmål, men jeg håper det, hvis ikke blir det et slitsomt skoleår. Det er noen ting jeg gruer meg til, hospitering blant annet. Men det er en stund til, så jeg får ikke grue meg allerede nå, haha.

  Etter jeg kom hjem har pratet en time og 11 minutter med Synne. Var så godt å høre stemmen hennes! Savner henne allerede, men ser henne på lørdag da :-)

  Her snakker jeg med Synne, haha, mens jeg rigger opp kameraet til en innkjøpsvideo. Fikk spilt inn ny ;-)

  Men da blogges vi i morgen, skal få redigert videoen til dere, men nå er jeg veldig sliten, så må nok vente til i morgen..

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Synes du det var godt å begynne igjen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SOMMERFERIEN OVER

  Ja, da skriver jeg siste innlegget i sommerferien 2014. Kjenner at jeg virkelig ikke vil tilbake på skole. Var på jobb i dag, og kommer til å savne alle sammen kjempemye!! De er så snille alle sammen :-)

  Jeg har hatt en veldig fin sommerferie, det er helt sikkert og vist! Selv om det for meste har gått i å  jobbe, sove, jobbe, og vært i Oslo en tur, så kunne den ikke vært bedre :-)

  I går kveld var jeg på fest da. Hadde det veldig morsomt! Koselig å se igjen så mange kjente fjes, og alle venninnene mine! Var ikke hjemme før klokka 3, og sovna ikke før 4, så har vært litt trøtt i dag. Var på jobb til klokka 10, så var ikke beste kombinasjonen haha!

  Men nå runder jeg av her, får har ikke så mye mer og fortelle. Skal redigere innkjøpsvideo nå, blir ikke den beste, for det ble litt dårlig lys. Men jeg orker ikke og har ikke tid heller til å spille inn en ny.. ( jeg må spille inn ny, klarer ikke å redigere noe som er så dårlig..)

  Vi blogges i morgen! Da skal dere få høre hvordan min første dag på bygg og anlegg gikk haha :-)

  - Er du tilfreds med sommerfeiren?

  - Gleder du deg til skole i morgen? (hvis du begynner da)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HJEMME OG BORT IGJEN

  Hei alle sammen! Da er jeg hjemme igjen, og tilbake på rett jord igjen haha. Jeg og Synne hadde det kjempefint i både på torsdag og i går. Vi var jo på slottet, og det var jo en opplevelse uten like! Etter vi var på slottet gikk vi til Aker Brygge som dere ser på bildene under. Vi var også på Storo en tur når vi kom tilbake.  Så i går kveld kom jeg hjem igjen. Men jeg reiser til Lom om ikke så alt for lenge, for skal på midtsommersfest. Ååå jeg gleder meg sånn til å møte Lars <3

  Jeg er ikke hjemme i morgen, for skal på jobb til klokka 10. Men det blir blogging i morgen kveld. Har spilt inn innkjøpsvideo til dere, men må redigere den først.

  Da håper jeg dere alle får en fin dag videre, så blogges vi i morgen!!! Nyt de siste fridagene nå!

  - Hva er dine planer for dagen?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OSLOVE

  Vi nyter virkelig dagene her i Oslo :-) I dag skal vi på omvisning på slottet, så det gleder vi oss til! I går gikk vi fra Storo til Karl Johan, og det ble en lang, men veldig fin tur!

  Skal hilse fra Synne og takke for alle helsingene hun fikk på dagen sin :-)

  - Synes om bildene?

  - Har du vært på slottet før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BESTEJENTA BLIR 16 ÅR!

  I dag fyller verdens beste jente 16 år, nemlig Synne! Gratulerer så mye med dagen snuppa miii ♥

  Synne er jo min bestevenninne, og har vært det veeeeldig lenge nå! Jeg er utrolig avhengig av henne, og hun er alltid der når jeg trenger henne. Hun er snill, morsom, omsorgsfull, ansvarlig, ja rett og slett verdens beste :-)

  De 3 siste årene har Synne vært veldig stor hjelp for meg. Hun har vært med meg når jeg trengte hjelp med skolearbeid, hvordan hun var før vi skulle opp i muntlig alle tre årene, ja rett og slett alt. Vi har jobbet sammen på Brimi Sætra i tre år nå, og jeg blir like glad hver gang jeg ser henne :-)

  Vi har gjort veldig mye helsprøtt sammen haha og mye morsomt. Vi planla og ha lange, store ballkjoler på juleballet, som ingen viste noe om. Vi har vært i Oslo sammen, Stavanger og i dag så drar vi til Oslo igjen. Turer med deg er like morsomme hele tiden og jeg gleder meg til å dra til Oslo med deg igjen :-)

  Men nå drar du snart til Valle, og jeg kommer til å savne deg kjempemye! Vil egentlig ikke at du skal dra, men jeg kan jo ikke være egoistisk heller.. Det er bare så rart, at nå drar du faktisk, vi skal ikke gå på samme skole lengre, og jeg kan ikke løpe til deg når det er noe jeg ikke skjønner.. Kommer til å savne deg kjempemasse, så du må nok forberede deg på besøk i helgene :-P

  " Best friends? No, more like sisters ♥"

  Håper du får en super dag, selv om du skal være sammen med meg, og gratulerer med teorien :-*

  - Har du en bestevenn som betyr alt for deg?

  - Gratulere Synne med dagen? :-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NÅ HAR JEG FIKSET DET

  Hei alle sammen!! Sorry for at dere ikke fikk til å spille av videoen fra i går! Vet ikke helt hva som skjedde, men nå har jeg fått ordnet det, musikken ble borte, så kan hende det var den som gjorde det :-P Her er den vertfall!

  Håper dere liker den :-)

  - Får du til å spille av den nå?

  - Hvis ja, hva synes du?

  Vi blogges!!

  - annasylevelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TANKER OM LITT AV HVERT OG TIDEN FREMOVER - VIDEO

  Her får dere et lite innblikk i hva som foregår for tiden. 

  Prosjektet mitt i dag er fuglekasse, haha :-)

  - Synes om videoen?

  - Er du i godt humør i dag?

   Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 10 DAGER TIL HELVETE BRYTER LØS

  10 dager igjen til skolen begynner, og jeg gruer meg noe veldig.. Får krysse fingre og håpe at alt går bra. Det er jo bare vidregående, eller..? :-(  Passer ikke med smilebilde egentlig, men smiler mest fordi jeg gleder meg til Oslotur! Gleder meg sånn til å komme vekk fra bydga haha!

  - Gleder du deg til skole?

  - Hvilken klasse skal du begynne i?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OSLOTUR LIKE RUNDT HJØRNET

  Hei alle sammen! Da er Osloturen endelig bestemt, og jeg og Synne skal straks bestille billetter :-) Gleder meg veldig mye nå, komme vekk fra bygda i noen dager.. Vi drar på tirsdag og kommer hjem på fredag.

  Er helt sykt å tenke på at det snart er skole igjen.. Mindre enn to uker igjen.. Så i aften skal jeg til fjøset, før jeg drar til Smørlia, har fri i morgen og fredag, fjøs i helga, mandag vet jeg ikke, tirsdagsaften så drar vi, fredagskvelden kommer vi igjen, lørdag er det midtsommerfest, og søndag vet jeg ikke. Men det blir nok blogging til dere, haha :-)

  - Hva skal du den siste uka før skolen begynner?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNKJØPSVIDEO FRA OTTA

  Ble ikke så mye denna gangen, men håper dere liker innkjøpene allikevel :-) Ha en super dag videre alle sammen!

  - Synes om innkjøpene?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #01.08.2014


  Hei alle sammen! Har dere hatt en fin dag i dag?

  Etter jeg hadde vært i Lom i går, så Ragnhild til meg i går kveld. Vi hadde en kjempekoselig kveld, og i dag har vi vært på Otta. Kjøpte noen småting, som kommer i ein innkjøpsvideo i morgen.

  - Synes om antrekket?

  - Har dere hatt en fin dag i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   
 • hits