annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

ÅRETS FØRSTE KALV ER KOMMET!!

Hei alle sammen! Sorry for null blogging på to dager, men her skal dere få forklaringen!

På tirsdag hadde jeg laaang dag. Var på leksehjelp og fele etter skolen, og på idrettsbanen og så på at lillebror spilte fotball på kvelden. Men hovedgrunnen til at jeg ikke blogget tirsdag var at årets første kalv kom! Nora fikk sin 5.kalv, og han heter AK, som står for Arne Kristian. Han er så søt! Var i fjøset til klokka var nesten 00.00 om kvelden, og sovnet ikke før etter klokka 01.00..

Så i går var Ida med meg hjem fra skolen :) Vi skulle egentlig ordne noe, men vi fikk ikke gjort deet. Men vi fikk gjort lekser! Faen, USBen min klikket så jeg mistet matteleksa, norsken og engelskleksa! Hater lekser på data, bokstavelig talt. Og grunnen til at keg ikke blogget var fordi i hadde ikke nett i går.

Vet ikke hvordan det blir med blogging de neste dagene, for etter skolen i morgen drar jeg på jobb.

- Har du kuer?
- Liker du lekse på data?
Vi blogges!!
- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #26.08.2013  Bluse fra Bikbok                      Tubebh fra Gina Tricot

  Bukse fra Cubus

  Klokke fra Next 2

  Armbånd: julegave så vet ikke.

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi senere!

  - Synes om outfiten?

  - Har DU hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VIDEO: HVERDAGSSMINKE

  Hallo alle sammen! Er jammen lenge siden jeg har har lagt ut to innlegg på en dag! Men her kommer videoen jeg snakket om før i dag; hverdassminke.

  Håper dere liker videoen da! Skal lage romvideo snart også, men må rydde osv først.

  Vi blogges en eller annen gang i morgen. Blir sikkert ikke før i morgen kveld. Hvis det er interesse, så tenkte jeg at jeg skulle begynne for fullt med dagens outfit! 

  - Bruker du noe av den samme sminken?

  - Vil du ha mer outfit på bloggen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VIDEOBLOGG PÅ VEI!

  Hei dere! I dag skal jeg spille inn videoblogg til dere om hverdagsminken min, så den kommer i aften/kveld. 


  Da får dere som også har fin vær nyyte det! I morgen er det dessverre skole igjen.. Forresten, hvis det er noen i bygda som kjeder seg, så er det bare og komme til meg på kaffebesøk! Har kaker og alt det der i kjøleskapet ;)

  - Hva synes du om videobloggen jeg skal lage?

  - Hvordan er været hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GÅTT MED NESTEN 40 KUER!

  Hei dere! I dag har jeg vært i Smørlia, eller gått til Smørlia da, for vi har hatt innover nesten 40 kuer i dag! Har vært varmt, så kuene var ikke så veldig lyst til å gå.. Men jeg har tatt noen bilder til dere da :)


  Dette var noen av de vertall :)

  I morgen tenkte jeg og spille inn en liten video til dere! Skal være sminke jeg bruker til hverdags, så håper den vil falle i smak! Nå etterpå skal jeg og Ingebjørg ut og plukke litt rips, så skal vi ha pizza i kveld tenker jeg.   Tenkte kanskje og komme med teenager posts i kveld, hvis det er noen som ønsker det?

  - Har du hatt en fin dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • DET ER SÅ MORO!

  Hei alle sammen! Da er det endelig helg igjen. Denne uka har vært mye lengre enn alle andre uker! Men i bunn og grunn en helt grei første uke, utenom at vi hadde matteprøve i dag. Fikk helt hjerneteppe, men håper at det gikk bra på det jeg svarte på :)

  Pratet så vidt med Ingrid i dag også, savner henne :( Men over til det som var moro! Vi hadde orientering i gymmen, og det er så utrolig morsomt! Skal ha orientering i gymmen neste uke også, og jeg gleder meg allerede! Morsomste vi har hatt denne uka er faktisk gym.

  I helgen skjer det ikke så veldig mye. Tror kanskje jeg skal til fjellet i morgen og gå med noen kuer, ellers har jeg ikke planer for helga :)

  I kveld skal jeg og søster se på "Til siste hinder". Den filmen er så fiin <3 Kommer kanskje et innlegg til i kveld, får se hva det blir.

  - Liker du orientering?

  - Hva skal du i helgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FANTASTISK KONSERT!

  Konserten med Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland var kjempefin! Mange fine sanger og de sang utrolig bra! Masse folk og været var fint, så det var ingen verdensting og klage på :) De sang til og med Olav Olav!!!  Nå må jeg finne meg noe mat, for er sulten :):)

  - Var du på konserten?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JOBB I MORGEN!

  Hei alle sammen! Har dere hatt en fin dag? Dagen min har vært uuuutrolig kjedelig, og litt vanskelig :) Men nå er dagen slutt, så da er det på´n igjen i morgen. Uff.. Men det er en ting i morgen da jeg gleder meg utrolig til! Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland skal ha konsert på Brimi Sæter i morgen, så jeg skal jobbe!! Første opptur etter at skolen startet... 

  Kommer en outfit i kveld, tenker jeg :) Tror jeg skal på idrettsplassen en tur og se på fotballkamp om litt, så det blir ikke før etter det.

  - Har du hatt en fin dag?

  - Jobber du selv om skolen har begynt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • DAGENS OUTFIT #20.08.2013

  Hei alle sammen!! Da kommer dagens outfit :) Var dette jeg brukte i går, men da hadde jeg en klokke på handa og blomsterklyper i håret.
  Skjorte fra KappAhl                Bukse fra Bikbok

  Da håper jeg at dere likte outfiten min, så blogges vi senere! Vet ikke om det kommer flere innlegg senere i kveld.

  - Synes om outfiten?

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FØRSTE SKOLEDAG; VIDEOBLOGG!

  Hei dere! Vet at videoen kommer sent, men har vært i Smørlia, som jeg sier i videoen, og akkurat spist omelett :) Denne videoen prøvde jeg og redigere så godt jeg kunne, men er ikke så særlig flink..

  VAR UTROLIG GODT Å SE IGJEN ALLE VENNINNENE MINE I DAG!! HAR SAVNET DERE <3

  - Synes om videoen?

  - Hvordan var din første skoledag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNKJØPSVIDEO FRA LILLEHAMMER!!

  Hei dere! Nå har jeg endelig laget innkjøpsvideoen fra Lillehammer! Den ble litt lang men.. Også første gang jeg bruker iMovie, så redigeringen er ikke helt på topp.

  Da håper jeg dere liker videoen og innkjøpene!

  Uff i morgen er det skole.. Gruer meg! Dette er faktisk første innlegget jeg blogger med Macbooken så hadde litt problemer med å kopiere og lime inn, haha.

  - Synes om innkjøpene?

  - Har du noe likt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SISTE JOBBDAG :(

  Herregud denne ferien har gått fort! Var ferdig på jobb for ca en halv time siden, og i morgen har jeg fri. Mandag er det skole igjen, GRUUUER MEG! Skal forresten spille inn innkjøpsvideo i morgen, for reiser fra fjellet først på dagen.

  I aften er det vært nesten 120 mennesker her på slekstreff. Har vært med og hjulpet til, men fikk fri for ikke så lenge siden ;)

  Digger forresten macen!! Blogger fra paden nå da, men skal skrive et lite innlegg om macen i løpet av de neste dagene.

  - Har/hvor har du jobbet i sommer?
  - Hva skal du gjøre de siste dagene av ferien, eller har du begynt på skolen igjen?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FINALLY!!

  Endelig har min Macbook Air kommet!!

  Kommer innkjøpsvideo fra Lillehammer når jeg kommer hjem ;) Kjøpte utrolig masse så er bare og glede seg!

  - Hva skal du i dag?
  - Gjort siste inn kjøpene før skolestart?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LILLEHAMMER NESTE!

  Hei dere! Vet at dette innlegget kommer sent, men er hjemme nå og skal til Lillehammer i morgen med Synne!! Vi skal ta bussen fra her klokka 06.00, og er på Lillehammer ca klokka 09.00. Kommer innkjøpsvideo etter den turen :) 

  Ja er vel egentlig ikke så mye mer og si.. Tusen takk til alle dere som er innom bloggen min og kommenterer selv om jeg har vært helt "ræva" til å blogge i sommer.. Fy flate er jo bare en uke til skolen begynner igjen!! Hjeeeeelp! Gruer meg og har motivasjon helt på bakken..

  Forresten, GRATULERER TIL SYNNE SOM HADDE BURSDAG DEN 12. AUGUST! KJEMPEGLAD I DEG, OG HÅPER DU HADDE EN KJEMPEFIN DAG ♥

  - Skal du på shopping i dag?

  - Hva synes dere om video?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • TIDEN FLYR..

  Hei dere! Akkurat nå er jeg hjemme. Hadde fri i dag, så er hjemme en tur. Sitter og ser på The Lying Game og skal straks dusje. Blogger fra dataen nå, og den nye har fått leveringsdato den 14. august, så det er bare og vente!

  Uff, jeg begynner for alvor og grue meg til skolen begynner igjen.. Så begynner det og gå inn at vi ikke skal ha Ingrid i norsk, noe som er forferdelig dumt.. VIL HA HENNE! Hun var blid hele tiden og har hjulpet meg med så masse! Får klump i halsen når jeg tenker på det;-(

  Jeg skal vel egentlig bare jobbe og en tur til Lillehammer de siste dagene før skolen starter. Kunne tenkt meg og klippet håret og tatt permanent igjen, haha den setningen passet virkelig ikke inn. Må forresten kjøpe meg ny iPhone lader, for den er litt ødelagt.. haha.

  Tror bare at jeg avrunder før innlegget blir altfor kjedelig. Er bare en måned til det begynner og kalve også!!

  - Har dere hatt en fin sommer?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 14 DAGER TIL SKOLE..

  .. Jeg dør.. Vil ikke begynne på skolen igjen! Sommeren har gått altfor fort! Gruer meg allerede til første skoledag;( Men for å få tankene over på noe annet legger jeg ut litt bilder fra de siste dagene :)

  Ene kvelden var jeg så trøtt!! Og det fikk jeg svi for.. Synne og Emilie hadde på meg den fæle lua, la vitaminbjørner i fanget på meg og snudde solbrillene mine..

  Jeg og Synne var ute på en ridetur på Dina. Det var koselig :):)

  Såå blid med New Holland jakke- og caps!

  Fine Nyros <3

  Jeg har forresten ridd på Vågåfru! 2 ganger til og med! Haha jeg falt ikke av! Synne sa at jeg kom til å falle av og brekke armen.. IKKE DENNE JENTA!!

  Her er fina selv<3

  - Gleder du deg til skole?
  - Har du ridd på en ku noen gang?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTIDD tilbake <3

 • ENDELIG BESTILT!

  Ville bare oppdatere og si at jeg har bestilt meg Macbook Air!! Bestilte i går, men mamma må betale får de starter og produsere den. Kommer bilder og litt mer spesefikt om hva s om er på den, når den kommer :)

  Nå er jeg akkurat ferdig for dagen, så sitter og slapper av. Skal spise pavlova senere!!

  - Har du mac?
  - Hva synes du om mac?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HER ER JEG HAHA!!

  Hei dere! Lenge siden dere har hørt fra meg? Har ikke blogget selv siden 12.juli.. Jaja men Synne har jo steppet fint inn for meg:)

  Jeg har fått gjort en god del siden sist! Har vært i Smørlia to ganger, hjemme, jobbet, vært fin vær og fått bestemt meg for å kjøpe ny data! Er så dritta lei den samsung greia jeg har, så blogger fra ipaden nå også.. Kanskje dere vil se bilde av hvilken data jeg har bestemt meg for?

  Macbook air :) Gleder meg til jeg får bestilt!!

  Ja så hadde jeg plastret handa som dere kanskje fikk med dere? Jeg hadde nemlig skåret meg av et knust norgesglass så det var derfor.. Veldig vondt de første dagene, men det gikk fort over. 4 fingrer til også fordi huda sprakk pga alle såpene jeg brukte, så det tørka ut og sprakk.. Men borte nå, bare litt tørr ;)

  Tok noen bilder av fjorårets kviger som jeg slenger med :)

  Fikk slag i dag også for det er bare 19 dager igjen til skolen begynner.. SMIL TIL SOLEN, DRIT I SKOLEN!!

  Håper dere nyter de siste feriedagene, så blogges vi så fort som mulig! Vertfall når jeg får ny data :)

  - Hatt noen fine dager?
  - Synes om bildene?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits