annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

SYLVELIN

I natt drømte jeg det, jeg har vært aller mest redd for å drømme.

Sylvelin ble gjenopplivet. Jeg fikk være med på den siste melkinga hennes en gang til. Det var helt forferdelig. Trodde jeg hadde kommet meg skikkelig over dette med min vakreste, skjønneste, fineste, søteste ku, men nei, i natt drømte jeg om henne. Jeg ser henne for meg, hun står der på båsen sin, glad og lykkelig. Melker akkurat det hun gjorde siste kvelden jeg var med. 12,2 kg. På sine tre spener. Uff nei, jeg vil ikke skrive mere om det.




Sylveliiiin ♥ Savner deg, ikke engang det å ikke se deg i Smørlia er forferdelig..

- Mistet noen du er glad i?

- Drømmer du vonde drømmer?

-ANNA <3

 • FJØSVOKTER

  Heihei alle sammen!! Sorry for lite blogging de siste dagene, men har vært dårlig nett, og har vært med til viken en tur. Skulle jo hilse på Sylvelin! Men det vart jo veldig mislykket, for hun og følget hennes hadde rømt... Jaja. Men fikk hilst på noen andre daaa.







  I dag har det vært skole, igjeeen. Vi danset i en time, for vi skal være med på noe den 6. og 7. september. Husker ikke. SÅ HAR VI HATT BYGGFAG! Jeg, Synne og Livø er jentene:-) Vi fikk lov til å skru fast fjøler på gjerdet i dag. Moorsomtt:-)

  I efta har jeg vært i fjøset. Lenge siden jeg har vært med hjemme! Haha, sparket fotball med grisene! Nå er alle folka borte, så jeg skal passe på Fru Volvo, min kjære purke, som skal ha grisunger. Er litt morsomt å ha ansvaret når det kommer grisunger! Mange tror sikkert det er kjempeekkelt og alt det der, men det er faktisk mest koselig! Grisungene blir jo så fort tørre, at de blir søte med en gang! Så det skal bli gøy :-)

  Har tenk å ta bilder og sånn da, så dere får en smakebit av hvor søte de faktisk er! Elsker grisunger, boksatavelig talt!



  Vesle- Sylva


  Bella som sikkler..

  Da blogges vi senere!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du grisunger?

  ANNA <3

 • VIDEODAGBOK DEL 2

  Hei!! Nå kommer del 2 av dagboken!

   

  Håper det faller i smak!

  - ANNA <3

   




 • hits