annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sommer en dag, så var det over

Jeg er så skuffa over været at dere aner ikke! Vi har hatt noen fine dager, men så kommer det regn og vind igjen.. Vi hadde en fin dag da, for noen dager siden der jeg fikk tatt noen skikkelig fine bilder av kuene :-)I morgen skal jeg til Viken og hilse på kalvene :-) Gleder meg så veldig mye til det, savner de sååå veldig mye! :-)

Håper dere alle har hatt noen fine dager og får noen fine dager :-)

- Hva synes dere om bildene?

- Hva gjør dere for tiden?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Scooterfall og Sylvelin

  Hei alle sammen! Nå begynner det jammen å bli en stund siden sist! Jeg har det jo helt konge med sommerjobb og kuene mine :-)  Men så har det skjedd andre ting også. Lørdag for snart to uker siden falt jeg så lang jeg var på scooter. Jeg fikk jo panikk og tenkte herregud nå ser ikke scooteren bra ut. Jeg kjente jo at jakka jeg hadde på meg hadde blod på armen, men jeg ville helst ikke se. Det var jo også godt vær, så jeg kjørte i shorts, så blodet fra kneet så jeg, men ikke at jeg hadde rispa meg opp på låret. Det så jeg når sårene ble rensket. Heldigvis ble det ikke verk eller noe annet i sårene, så de har grodd fint. Mye av det takket være Ola som rensket sårene :-)  Hahah, jeg som nesten ikke klarer å se i speilet når jeg har inn øredobber, ville helst ikke se på sårene heller. Men nå er det skorpe så da er det ikke så ille :-)


  Ellers har vi ikke vært så heldige med været i det siste. Det blåser og regner, så jeg synes veeeeldig synd på kuene nå. Stakkars, de har det veldig fint når det er fint vær, men når det er sånn som nå, da tror jeg de savner båsen hjemme..

  Så er det Sylvelin som er så heldig å få bildefrua her i dag. Hver gang jeg tar bilder av henne poserer hun nesten som en model, hahaha. Derfor legger jeg ut bilder av denne herlige tugga her <3  Da håper jeg dere alle koser dere, og at dere har noe bedre vær, enn det det er her :-)

  - Har dere falt på scooter noen gang?

  - Hvilket vær har dere?

  - Går det bra med dere? :-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits