annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hun lever fortsatt altså!

 

Anna lever fortsatt altså, det er bare det at hun ikke har hatt noe særlig tid til blogging. Nå er det Synne som blogger, fordi jeg synes at det er for lenge siden hun har blogget nå! Har akkurat hjulpet henne med og kommentere tilbake til 49 blogger! Er ikke jeg snill?? neida ;P  Haha, Anna synes jeg oppfører meg som ei mor for henne, fordi jeg alltid går og passer på henne. Men hun hadde ikke klart seg uten meg, da hadde hun frøset ihjel oppe ved dammen, fordi jeg ikke hadde vært der for å hjelpe henne med å ha igjen jakken hennes! haha, lurer på hva dere tror om henne?? Neida, hun klarer en del ting selv altå, bare ikke alt... Hun kan melke, stå i oppvasken hele dagen og ikke minst vekke meg om morgenen! Hadde ikke klart meg jeg heller uten henne, for da hadde jeg sovet enda! Haha, våkner aldri av alarmen selv, så hjemme er det mamma som vekker meg... Det er veldig slitsomt for da er jeg avhengig av at noen må vekke meg...Dette er da meg! Jeg er 14 år, (blir 15 i august) altså like gammel som Anna :) Jeg er veldig glad i dyr! Har kyr, hester og hunder hjemme og elsker dem! Har egen hest, Laingens Dina som er ein dølahest etter Vår Ilva og Vår Dølen! Hun er 6 år, men ser mye eldre ut p.g.a hun har grå hår i manen... Har også ei dølahoppe til, Vår Ilva, altså mor til Dina, som er mamma si :D Så har søstera mi 2 shettiser som heter Nicoline og Speedy og de er virkelig noe for seg selv... Tanta mi har også hesten sin hos oss. Hun er ei blanding mellom Oldenburger og Quarter og heter Isabella! :D  Vi har også to hunder. Ei BorderCollie tispe som heter Santhi, og ei Schæfertispe som heter Shakira! Og så har vi mange kyr, så jeg gidder ikke å nemne alle de... haha!

Så da  veit dere alt om meg liksom! :D

Dette er Dina! (Ikke se på dekkenet, for på dette bilde har dekkenet sklidd litt bak og bretta seg framme så det er veldig stygt...)

 

Over til hva vi har gjort i sommer :D

Vi har jobba veldig mye, men også hatt det VELDIG moro! Vi har bada, sett på film, hatt besøk og mye, mye annet! Jeg har ridd, og Anna har faktisk sagt at hun skal prøve! :D Siv har vært her to ganger, Liv har vært her og kommer tilbake også (gleder meg veldig!), Emilie har kommet, og vi fikk besøk av Marit, ei som gikk i 10. klasse i fjor! Veldig koselig ^^ Kan ikke skryte av at vi har vært sunne altså :/ Godteri, potetgull, brus,burn... ja, trenger jeg å si mer? Vi hadde planer om at vi skulle trene i sommer, men har ikke gjort det EN eneste gang... Eller på en måte, jeg har jo ridd, og det er veldig god trening i det! :D Vi har vært i fjøset mye i sommer, både morgen og kveld! Det er ikke noe som her så koselig som å stå opp med kubjeller og rauting overalt <3 Emilie har også med seg hesten sin, så vi rir mye sammen. Vi har også barneridning og det er stas å få sitte oppå en hest for de små barna som er på besøk her om sommeren!Anna sammen med Petter! så søte de er <3

 F.v. Søte Lambi og Milo! 

  Anna er svært fotogen! søt du æ!

 

Dina og meg, og rosa skal det være! haha, jeg elsker rosa!! :D  Hun er på "slankeleir" i sommer, fordi hun er så feit....

 

Så da håper jeg dere liker innlegget mitt, så ka+nskje vi snakkes en annen gang Anna ikke har tid til å blogge :) Er det noe dere lurer på om meg, så kjenner Anna meg ganske godt, så hun kan sikkert svare på det!

 

- Noe du lurer på?

- Har du dyr?

- Synes om bildene?
 

 • LENGE SIDEN SIST

  Ja, nå er det noen dager siden sist.. Det jeg bestilte kom på lørdagen og jeg er kjempetilfreds! Har dessverre ikke tatt bilde av det enda, men skal få med meg Synne og få ordnet det en dag. Har også plåstret 5 fingre og et tvers over handa så er litt vanskelig og skrive, så legger ut noen bilder av dyra her :)

  Jeg og Synne har jo også bada en del, og de siste dagene har det vært herlig vær og badevær!

  Men nå må jeg kommentere tilbake til 40 stk, så jeg har litt å gjøre på fridagen min :p

  - Hatt noen fine dager?
  - Synes om bildene?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BESTILT

  Hei alle sammen!! Går satt jeg og Synne på Stormberg sin nettside, og fant fire ting jeg klikket hjem :)

  Diamant fleecejakke

  Steindaleb college hettejakke

  Lindholmen bikinioverdel- og bukse

  Synne bestilte seg også dette, så det blir kjempemoro når det kommer :)

  - Har du bestilt noe nytt i det siste?
  - Hva skal du i dag?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENE GÅR..

  Heihei alle sammen! En liten stund siden jeg har blogget sist, men det har ikke skjedd så mye, så det har liksom ikke vært vits.

  Siden sist, har foreksempel de to siste valpene reist.. Det var litt trist. Den siste reiste i dag. Hos meg og Synne fikk den kallenavet "Pingla" fordi den hadde hjerteband :)

  Vi har bada hverdag utenom en, fordi det ble så dårlig vær og klokka hadde blitt så mye. I går var det veldig kaldt.. Kom nesten ikke utti!

  I dagtidlig var første fjøsstellet jeg ikke var med på siden kuene kom opp. Var godt og sove litt ut, selvom jeg ikke sov så godt etter Synne hadde stått opp.. Har fri til det er fjøsstell i kveld, også tror jeg at jeg skulle være med i oppvasken etter fjøsstellet.

  Da avrunder jeg her, for har litt kommentering og ta igjen. Håper dere alle får en fin dag, blogges vi om ikke altfor lenge!

  - Gjort noe morsomt de siste dagene?
  - Har du bada mye i sommer?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits