annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nå er vi lykkelige!

Måten kuene våre oppførste seg i dag på, tror jeg er definisjon på lykke! Tror dette er noe av det fineste og morsomste jeg ser! :-) Synes synd på alle dere som går glipp av sånne ting, haha

Om noen dager reiser de til fjells, og er nok ikke bare jeg som gleder meg til det! :-) Har gledet meg veldig på denne dagen, men uheldig vis så melker Sylvelin enda, så hun fikk ikke være med ut.. Men men, det blir jo snart hennes tur også! :-)

- Hva synes du om bildene?

- Har du sett kuer som får komme ut for sommeren?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Nå har sommeren begynt!  Pernille :-)  I går kom kuene!! :-)  Nå har vi endelig fått fint vær og kuene har kommet til fjells. Jeg aner egentlig ikke hva jeg skal skrive, men jeg er fryktelig glad nå :-) Bare at akkurat nå kjeder jeg meg. Gleder meg til jeg kommer på plass i Smørlia for da får jeg litt å fordrive dagene mine med :-) 

  Så gleder jeg meg veldig til jeg ser Sylvelin igjen, haha. Har da ikke sett henne på kjempelenge, haha.

  Men da blogges vi kanskje allerede i morgen. Siden jeg skal hjem etter rene klær i morgen, så da tar jeg meg kanskje tid til et blogginnlegg også :-)

  Håper dere alle har noen fine dager nå!

  - Har du sommerjobb?

  - Har du fått "sommerværet"? :-)

   Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • I morgen er det avreise! :-)

  Ja i morgen er dagen kommet! Vi flytter til fjells for sommeren! :-) Har gledet meg siden jul til denne dagen og nå begynner det endelig. Med tanke på bloggen vet ikke hvor ofte det skjer noe her, men jeg skal gjøre mitt beste for at det blir oppdatert her, hvertfall med bilder!   I dag har jeg som sagt vært hos frisøren og klippet håret. Tok bare det slitte så er ikke så veldig stor forskjell bare litt kortere enn på bildene her.

  Da håper jeg dere alle får en fin start på ferien, så blogges vi så fort jeg kan! :-)

  - Skal du ha sommerjobb?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Sooommerfeire og partyhard!

  Endelig har vi fått sommerferie! Ble et kort innlegg sist, men nå har vi endelig fått sommerferie! I går så var det fest og i dagtidlig var jeg i fjøset. Hadde aldri i verden trodd at fjøs skulle hjelpe mot fyllesyke, hahaha.  Begynner på jobb tirsdag, så da blir det så som så med blogging, men kommer snart med sommerbilder av kuene. ÅÅ det er så herlig å endelig ha fått sommerferie. I morgen skal jeg til frisøren og litt sånt :-)

  Håper dere alle sammen har hatt en fin helg, og at dere får en fin kveld :-)

  - Nå har vel dere også fått sommerferie?

  - Skal du jobbe i sommer?

  Vi blogges!!

  - annnasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Svar på spørsmålsrunde del 2

  Hallo alle sammen! Da kommer svar på spørsmålsrunde del 2! :-) Er litt i seneste laget, men er noe som heter bedre sent enn aldri... :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag og at dere fikk svar på det dere lurte på :-)

  - Synes om svarene?

  - Har dere fått sommerferie?? :-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Bobblegum og avsluttning

  Halloen!! Litt forsinket med alt, men skal spille inn spørsmålsrunden etterpå. 

  I går var vi på Rudshøgda, og kom ikke hjem før halv 8 - 8, og så hadde jeg så vondt i hodet at jeg rett og slett ikke orket å blogge.. Nå i dag så har jeg vært på møte, beisa med mamma, fjøset og så var vi på avsluttning til Garmo skole. I morgen skal vi til Dovre, så det blir ikke gøy. Gleder meg minimalt for å si det sånn... Men får trøste meg med at det bare er igjen 3 skoledager av året! :-)  Da skal jeg komme med et mye bedre (bilde) innlegg i morgen.. hahaha har sagt det i en uke så nå må jeg jaggu gjøre det også! 

  Men vi blogges!! Håper alle har hatt en super kveld :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har dere sommeravsluttninger?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 3, 2, 1 nesten sommer!!

  Herregud, vi er ikke akkurat overøst med godt vær! Var ute i sted, og da gikk jeg med bobblejakke, hahaha. I fjor denne tiden gikk jeg med shorts og skjørt, men den tanken har ikke falt meg inn enda.. Men nå er det en uke igjen og så er det ferie og kaaanskje godt vær! :-)

  I morgen skal vi på tur, og tirsdag har vi fri. Jeg skal prøve å få spilt inn siste del av spørsmålsrunde for det har jeg glemt i dag. 

  Men da blogges vi i morgen!

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Er det noe tegn til sommer der du bor?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Ølgjæret og JEG KOM IKKE OPP MUNTLIG!! :-D

  Hei alle sammen! 

  Først tenkte jeg at jeg ville svare på et par spørsmål. Fikk noen spørsmål om ølgjæret, og hva det skulle hjelpe mot. Det skal hjelpe mot hår, hud, negler osv. Etter det jeg har lest skal vertfallet håret bli sterkere og vokse fortere. Så da måtte jeg selvsagt prøve, selv om det smaker dass. Jeg pleier å blande det ut med appelsin juice, og så drikker jeg et glass med juice like etterpå, for da får jeg skylt vekk det meste av smaken :-)

  Så i dag hadde vi årets siste gymtime og muntlig trekk. JEG KOM IKKE OPP, så jeg er superlykkelig! Herregud, nå kan vi liksom ta ferie :-)

  I løpet av helga skal jeg prøve å få spilt inn siste runde av spørsmålene og så må jeg prøve å få bytt header og litt sånn også :-) Nå etterpå skal jeg og onkel ut å kjøre og i morgen har jeg egentlig ikke så mange planer. Gleder meg masse til neste helg da, for da skal det festes!! :-D  Da blogges vi i morgen, med bedre bilder! :-) (hahah det sa jeg i forrige innlegg også...)

  - Kom dere opp i muntlig?

  - Fikk du svar på ølgjæret?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • Kommer dette til å virke da..??

  Hallo! Beklager for at jeg ikke var innom her i går, men vi var hos bestemor og bestefar en tur i går kveld. Hadde en ganske chill skoledag i går, var hos doktoren og i dag har jeg heller egentlig ikke gjort så veldig mye. Etter skolen var jeg på kafe med Ragnhild, før vi var på Rema 1000 og kjøpte ølgjær. Så jeg er spent på om ølgjæret får noen effekt på håret mitt :-)

  Vi har en ganske rolig skoleuke og neste uke er heller ikke så verst. Gjelder å se om noen kommer opp muntlig.. Kommer jeg opp, da dør jeg hahah. Og så er det snart midtsommerfest og sommerfeire!!! :-)

  I morgen kommer det et bedre innlegg, med bedre bilder! Herregud er skikkelig ræva på å blogge nå! 

  . Hva har dere gjort idag?

  - Har du prøvd ølgjær?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 1.plass på G-kappleik!!

  Jooohuu vi vant lagspel jr!! Det var så morsomt å vinne, haha :-) Var en kjempefin dag på Rudi, herregud det var jo så fint der! Selv om det ble litt forsinket, så var det ikke sånn at du ble sur og grinete over det. Nei det var rett og slett gøy :-D

  Nå skal jeg straks ut å kjøre med onkel, så det blir gøy! Vi har hatt besøk av tante og onkel i dag også, og så har jeg tatt en ørliten runde på scooteren...

  I morgen er det skole igjen, så da.. ja, vet ikke hva jeg skal skrive jeg. Skal klippe håret neste mandag da, og i morgen skal jeg til doktoren. Gleder meg til denne uka er over, for da er det bare en igjen og så er det ferie!!!

  Håper dere alle har hatt en fin helg og får en fin kveld! :-)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har du vært med på G-kappleik noen gang?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • Maja, Fjellros og Lykke ute på tur

  Hei alle sammen! Det har vært så deilig med en avspasseringsdag! Nå sitter jeg hos Eldri og vi har vært ute og utforsket naturen. Neida bare kødder, vi har kjørt scooter. Har aldri ledd så mye som da, hahahah! Så har vi hilst på de skjønne kvigene hennes!

     I morgen er det som sagt kappleik, men kommer kanskje ett innlegg før vi drar :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag!

  - Hva synes du om bildene?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenter ALLTID tilbake <3

 • Tidlig helg!

  Vooohoo dette er herlig, fikk helg i dag! :-) Gleder meg så sykt til skolen er over nå, og vi har faktisk bare igjen 2 uker, så er det hele over. Ellers så er det egentlig ikke så mye igjen heller. Det som kanskje står mest i hodet er muntlig trekk, men det er nå bare og krysse fingrene for ikke å komme opp!  Så gleder meg veldig til i morgen for eg skal overnatte hos Eldri! Vi har det alltid gøy, så det blir gøy, haha. Lover at det blir bedre bilder i neste innlegg, hahaha.

  Da håper jeg alle får en fin kveld, og at dere har hatt en fin dag!

  - Har dere mye å gjøre på skolen den siste tiden?

  - Gleder du deg på helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tut og kjør!

  Hallo! Da er vi egentlig tilbake til normalen igjen. Helga og i går gikk i ett kjør, så jeg har vært veeeldig sliten og TRØTT i dag. Men så fikk jeg et kick nå i sted, for onkel har vært med meg og kjørt bil! Og nå har jeg lært å gire også, så nå begynner vi å komme oss :-)

  Til helga er det kappleik, så da blir det fullt kjør da også, haha. Gleder meg vertfall til denne uka her er over, men vi får holde oss i skinnet, snart er det ferie!
  Ingebjørg har tatt bildene.

  Nå er det meningen pappa skal være med å kjøre litt og så må jeg dusje. Ser vel ut som en dass, haha. Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi kanskje i morgen! :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Hvordan er været hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenter ALLTID tilbake <3

 • Konfirmasjon over!

  Da var søstera mi konfirmert! Var en morsom dag i går, men herregud, jeg har aldri hatt så vondt i hodet noen gang! Kjenner det litt i dag også, så håper ikke atpålaget blir alt for mye styr, for det er ikke sikkert hodet mitt klarer, hahaha. Men uansett, her er noen bilder fra gårdagen!

  Nå er det ike lenge før det er sommerferie og det gleder jeg meg sykt til!!! :-) Gleder meg også til denne skoleuka her er over, er ikke motivert, haha. I morgen skal onkel være med meg å kjøre da, så det gleder jeg meg til :-)

  Håper dere alle har hatt en fin helg og en fin dag! :-)

  - Har du vært på konfirmasjon i helga?

  - Gleder du deg på sommerferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits