annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

KVIGENE UTE OG VIDEOER PÅ VEI!Hei alle sammen!! Nå er jeg hjemme en tur. Skal være hjemme til i morgen, før jeg skal til fjøset igjen i morgen aften og onsdagsmorgen, så har jeg fri til lørdag :-)

Akkurat nå har jeg spilt inn videoer med svar på spørsmålsrunden til dere :-) Må redigere først, men del 1 kommer om ikke så alt for lenge.

Siden sist har jeg vært i Lom, fjøs, hatt besøk  og fjøs, haha. Er ikke så veldig mye som skjer.

- Hva gjør du for tiden?

- Gleder du deg på video?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MELKINGA I GANG!

  Hei alle sammen! Tenkte jeg skulle gi en liten lyd fra meg da :-) Hadde tenkt å blogge i går, men det orket jeg rett og slett ikke. Kuene kom i går, så jeg har tenkt på de. I dagtidlig var jeg i fjøset, nå har jeg fri frem til fjøset i aften. Er så herlig å være igang! 

  //bilder fra i fjor

  Jeg vil også takke for alle spørsmålene jeg har fått til spørsmålsrunden! Skal svare på den når jeg kommer ned til Garmo en tur :-)

  Da håper jeg at det ikke blir altfor lenge til vi blogges igjen, så håper jeg dere alle får en fin dag videre!

  - Synes om bildene?

  - Hva skal du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SPØRSMÅLSRUNDE!! SPØR I VEI!

  Hei alle sammen!! Tenkte og kjøre igang en spørsmålsrunde :-) Dere kan spørre om alt mellom himmel og jord, så kommer svarene om ikke så alt for lenge!

  SPØR I VEI!

  - Noe du lurer på?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SUPER DAG, REISER I MORGEN

  Hei alle sammen! I dag har jeg hatt en veldig fin dag i dag :-)  Etter jeg kom hjem har tiden for det meste gått til å pakke. Uff, hater å pakke, og det tar så lang tid! Så klarer jeg ikke å bestemme meg for hva jeg skal ta med, så ender som oftest opp med alt for mye.. Har pakket ned i 2 bagger nå, og enda så mangler jeg både jakker, sko, fjøsklær og toalett-og sminkesaker.. Haha

  Vet ikke når det blir blogging igjen nå, men det tar nok ikke så lang tid! Tenkte kanskje og starte en spørsmålsrunde i morgen :-)

  Håper dere alle får en fin start på sommerferien, så blogges vi i morgen eller noe :-)

  - Liker du å pakke?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JOBB PÅ TIRSDAG

  Hei alle sammen!! Har dere hatt en fin dag?

  I dag har jeg ikke gjort så mye, byfolket reiste i dag og jeg har begynt og forberedt meg på å flytte på fjellet. Reiser oppå på tirsdag. Og som dere kanskje husker fra tidligere år, så er ikke bloggingen på topp om sommeren. Hvordan bloggingen blir i sommer vet jeg ikke enda, men det skal prøve og bli litt bedre enn den har vært før!

  I morgen skal jeg til Lom og kjøpe nye arbeidsbukse og litt sånn. Den jeg bruker har jeg brukt i snart 4 år! Så må jeg få pakket i løpet av kvelden og litt sånn.

  Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen!

  - Skal du jobbe i sommer?

  - Hvor lenge er det lengste du har hatt en bukse?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNKJØPSVIDEO FRA OSLO

  Håper dere likte innkjøpene! Ble vertfall veldig tilfreds med det jeg kjøpte :-) Spesielt skjørtene hihi

  I dag har jeg vært i Lom i hele dag, og når jeg kom hjem redigerte jeg videoen og den har lastet seg opp i kveld. Derfor er innlegget litt sent :-) I morgen kommer det en "plan" på en måte på bloggingen fremover.

  - Synes om innkjøpene?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TUSEN TAKK FOR 3 SUPRE ÅR!

  Kommer til å savne hver og en av dere♥

  I går kveld var jeg på skoleavsluttning, og det var så utrolig trist. Når lærerene begynte å holde taler for oss, gråt jeg resten av kvelden. Er så trist og tenke på at denne gjengen på bildet over ikke kommer til å være samlet i et klasserom mer, og at vi ikke skal ha de samme lærerene mer. Kontaktlæreren vår kommer jeg til å savne kjempemye! Han har gjort så mye for meg og vært så snill, og uten han hadde jeg nok ikke kommet meg gjennom ungdomsskolen!

  I dag har jeg vært i gravel til farfar. Veldig fin gravel, presten var superflink til å prate, men det var selvsagt veldig trist.

  - Synes du det er trist å forlate klassen?

  - Ditt beste minne fra grunnskolen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • AVSLUTTNING NESTE

  Hei alle sammen!! I dag har jeg vært og levert de siste skolebøkene, og vært med noen venner, så vi har hatt det veldig morsomt! Når jeg kom hjem, så har jeg dusjet og ordnet meg til avsluttning. Uff, jeg gleder meg egentlig ikke til avsluttning, kommer til å bli trist. Er veldig rart at jeg allerede har gått 3 år på ungdomsskolen..  Vet ikke hvordan det blir med blogging i morgen, for jeg skal i begravelse til farfar.

  - Er du ferdig på skolen?

  - Synes du det er trist?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS ANTREKK #18.06.2014

  Tusen takk for alle fine kommentarer i forrige innlegg ♥

  Hei alle sammen! Da er jeg tilbake fra Oslotur. Har hatt en fin tur, med besøk på Stortinget og mye annet moro! Har også shoppet, så kommer innkjøpsvideo om ikke så lenge :-) Har spilt den inn, men mangler og redigere den. Uansett her er dagens antrekk!

  I morgen må jeg til Lom en tur og levere noen skolebøker og ordne et par andre ting også. På kvelden er det avsluttning, det blir trist..

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Synes om antrekket?

  - Har du hatt noen fine dager?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • REST IN PEACE FARFAR ♥

  I høst, andre uka etter vi hadde begynt på skolen ble farfaren min sendt på sykehus. Han bodde langt fra her, og han var jo så syk at han ble sendt på helsehjemmet i Lom. Han hadde både dårlige og gode dager, i jula syntes jeg det var greit og besøke han, for da var han bedre. Men etter han hadde hatt bursdag, har det bare gått nedover og siste gang jeg besøkte han var 17.mai.

   

  Farfar var en veldig god og snill person, og det vil jeg alltid huske. Jeg har veldig mange gode minner fra både fjellet og den gangen jeg og pappa var kjøpte ny bil. Husker farfar var helt "låk" som vi sier, til å få meg med hjem til ham og Eli, og hvor glad jeg var når jeg satt i bilen hans på vei hjem til han. Jeg hadde jo nesten aldri vært der før, som jeg kunne huske vertfall. Og hvis det var noe jeg lurte på hvordan det var i gamle dager, så var det bare og spørre ham. Han hadde alltid et svar :-)

  Men i dagtidlig sovnet han inn.. Jeg vet hvor syk han var, men samtidig ville jeg jo ikke at han skulle dø. Men sånn syk som farfar var, har han det mye bedre nå, enn han har hatt det den siste tiden. Jeg er veldig glad i deg, farfar og du kommer alltid til å bli husket ♥

  Kua fra forrige innlegg døde i natt også, så har vært en tung dag her i dag. Er ikke ofte man mister to stykker på samme natt/morgen..

  Jeg drar forresten til Oslo i morgen på klassetur. Blir nok ikke blogging før på onsdag, og kanskje jeg lager noen forhåndsinnstilte innlegg, vet ikke enda.

  RIP farfar & Tora 

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • IKKE ALT ER BRA

  Hei alle sammen!!

  Huff, vi har en ku nå som virkelig ikke er frisk. Det er så vondt å se henne, så jeg ville ikke være med til fjøset i kveld. Jeg klarer å se på henne og sånt, men jeg vil ikke være borti der og stelle de andre når hun ligger der sånn som hun gjør. Vi er ikke helt sikre på hva som feiler henne heller, så det er ikke så greitt dette her!

  Håper virkelig du blir frisk, Tora! Dette er bilder fra i sommer.

  I går kveld var jeg i fjøset, "belønnet" meg selv med et fjøsstell. Var egentlig ikke lyst til å være med, men det ble morsomt allikevel :-)

  Vi reiser forresten til Oslo på mandag på klassetur, gleder meg kjempemasse!! 

  - Har du vært borti syke dyr?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MUNTLIG EKSAMEN OVERSTÅTT!

  Åå nå er jeg så glad og blid her jeg sitter, for muntlig eksamen er overstått! Fikk ikke blogget i går for hadde nok og tenke på.. 

  I går klokka 09.00 så fikk vi tema. Jeg var veldig heldig for fikk "Språkhistorie og dialekter & sosiolekter". Da slapp jeg heldigvis å sammenligne tekster, noe jeg er helt forferdelig til, haha. Dagen begynte greitt, fikk hjelp til å komme i gang med presentasjonen og vi hadde en studietime. Etter studietimen skulle det være rettleiing. Da kom nervøsiteten frem med en gang. Begynte nesten å gråte under rettleiingen, men holdte det så vidt inne. Så litt etterpå gikk ikke alt som planlagt. Jeg begynte og gråte, og klarte ikke å stoppe. Jeg gikk og snakket med læreren oss hadde, og hun var så snill :-) Man kan vel nesten si at jeg gråt meg vekk fra en presentasjon. Fikk masse tips og sånt, og skulle slippe å ha presentasjon. Gud så godt det var å reise fra skolen den dagen :-)

  Så i dag da begynte jeg dagen veldig fint for jeg forsov meg.. Er så typisk, den ene dagen i året jeg helst ikke skal gjøre det, så gjør jeg det. Men jeg kom meg på skolen i god til før jeg skulle inn. Det var nesten verst like før jeg skulle inn, da var jeg nervøs da! Men jeg gråt heldigvisikke! Selve utspørringen gikk egentlig greit, mye bedre enn jeg hadde trodd. Så var utrolig glad når jeg gikk ut av det rommet og det hjelpte også på at læreren var så glad! :-)

  I mellomtiden til vi fikk vite karakterene våre, var jeg med Synne, Ragnhild og Lars. Vi så på litt av bondebryllupet, spiste litt og følgte Synne til skolen. Mens hun var inne var vi i ballbingen og sånn før vi fikk karakterene våre. Og jeg er supertilfreds!! Ble så glad og blid jeg, selv om jeg bare fikk 3. Men for meg er det beste som kunne hendt, for jeg var redd får at kjeften min skulle låse seg! Uansett er jeg glad :-)

  Håper alle som har hatt muntlig er tilfredse, så blogges vi i morgen!

  - Er du ferdig med muntlig?

  - Ikke sant det er herlig å vere glad og blid? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NORSK MUNTLIG

  Med min gode uflaks kom jeg opp i norsk muntlig.. Var jo det jeg ikke ville komme opp i, og jaggu gjorde jeg det.. Sånn egentlig vil jeg bare hyle ende ut, men kan nesten ikke gjøre det.. Tårene trillet selvsagt når vi fikk vite det, men jeg får jo ikke gjort noe med det. Får vel egentlig bare krysse fingrene for at det går bra på fredag. Skal inn klokka 09.00 så jeg blir ferdig tidlig, heldigvis!

  Orker ikke ta bilder i dag, så er bare arkivbilde..

  Blogges i morgen, hvis jeg får tid :-) Noe jeg sikkert gjør.. Jobber ikke akkurat livet av meg, for det klarer jeg ikke :-P

  - Skal du opp til muntlig?

  - Har du vært oppe i norsk noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS ANTREKK #10.06.2014

  Hei alle sammen!! Har dere hatt en fin dag i dag? :-)

  Dagen min har vært helt grei. Fotball i gymmen var veldig morsomt haha :-) Så har vi egentlig ryddet resten av dagen. Eller jeg har ryddet resten av dagen fordi jeg hadde så mye. Er ikke alltid det lønner seg og ha det så rotete. Var jo ark fra helt siden vi begynte i høst, som jeg ikke hadde satt inn i permen enda.. Ble ferdig til slutt da. Avsluttet dagen ute med hele 10.klasse. Det var trivelig :-)   

  Så har jeg hatt noen uhell igjen.. Jeg har klart og rispe meg opp på leggene av pedalene på sykkelen. Det miste er vertfall det, de to andre er etter jeg falt haha. Så knærne er røde etter at jeg falt i gymmen i dag.. Veldig stygt, men det får så bare være..


  I morgen får vi vite hva vi kommer opp til muntlig, herregud jeg gruer meg!! Men jeg overlever vel.

  - Får du ofte skrubbsår?

  - Er du rotete?

  - Synes om antrekket?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • ØVELSEKJØRING - PASS DERE!  I sted så var onkel her en tur og var med meg og kjørte traktor. Skal snart ta katet og trenger å øve en del, så da er det fint å ha en onkel som er med deg :-) Øvet på å rygge og gire, og gikk egentlig veldig fint! Så det med overskriften at dere skulle passe dere, er kanskje lurt, men jeg er ikke så aller verst heller da, haha :-)

  Håper dere alle får en fin dag videre! Jeg skal til fjøet i aften, så kommer kaaaaanskje et innlegg i kveld, vet ikke enda :-)

  - Har du kjørt traktor noen gang?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • THE FAULT IN OUR STARS

  Ble ferdig med denne boken i går kveld, og jeg gråt haha! En utrolig fin bok, og anbefaler alle å lese den! Augustus Waters virker som en drømmetype, og Hazel Grace akkurat det samme. Vakker vakker bok! Gleder meg helt sykt til å se filmen nå :-)

  Har hatt en veldig fin dag i sola, nydelig vær :-) Grilla og kosa oss i sted, og så har jeg vært i fjøset. Vet ikke helt hva jeg skal i morgen, men jeg har mine planer, hehe.

  Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen!

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har du lest The Fault In Our Stars?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • POSITIV UTFORDRING DEL 3 OG UTFORDRER 2 NYE!

  Hei alle sammen!! Har dere hatt en fin dag hittil? Været her har vært litt dårlig i dag, regner i skrivende stund, får tro det blir bedre til både i morgen og mandag :-) Men da var det siste del av denne utfordringen, og jeg har likt denne utfordringen veldig godt!

  1. The Fault In Our Stars. Vet ikke om man kan ta den med, men elsker virkelig den boka. Første boka jeg leser på lenge, og den er veldig fin!
  2. Smørli-tur. Vi var i Smørlia en tur i dag, og det var jo en fin tur det :-)
  3. Vi fikk tak i nye stoler ute. Vi var veldig heldige, siden det var flere som ville ha sånne stoler vi skulle, men vi var først og fikk de siste haha.

  Ja da skal jeg utfordre to nye da. Da utfordrer jeg tattavkvinnene.blogg.no og odarenate.blogg.no til å legge ut 3 positve ting i tre dager :-) Håper dere tar utfordringen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Noe positivt som har skjedd?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • POSITIV UTFORDRING DEL 2

  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Da kommer del to av den postive utfordringen ♥

  1. Studietimen. Hadde en veldig morsom studietime i dag, for vi var på Bergom og hadde det bare gøy. Var på en lekeplass og litt sånn. Uansett, det var veldig morsomt!
  2. 5- på qupertest. Jeg vet ikke om dette er positivt enda, for tror jeg skal springe den en gang til på tirsdag. Var ikke helt i toppform, men jeg er tilfreds også. Men til mer og mer jeg tenker på det, til mer og mer skulle jeg ønske at jeg hadde sprunget litt bedre, haha.
  3. Vi får besøk av byfolket i kveld. I kveld kommer søskenbarnet mitt med familie, og de har en liten guttunge som ble født for ikke så lenge siden. Har en på snart 3 år også, og de er noen sjarmører hele gjengen :-)

  Konserten i går var forresten veldig fin, veldig mye bra, og jeg synes det gikk bra med gruppa jeg var med på også. Jeg falt vertfall ikke av noen gang, så jeg er tilfreds :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Noe positivt som har skjedd hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • POSITIV UTFORDRING DEL 1

  Hei alle sammen!! For et par dager siden ble jeg utfordret av ritamarita.blogg.no til å gjøre en positiv utfordring. Hele greia går ut på at jeg skal skrive 3 positive ting som har skjedd den dagen, i 3 dager. Siste dagen utfordrer jeg en ny en. Håper dere liker denne utfordringen! :-)

  1. Jeg hadde mattefremføring. Vet at dette her ikke er så positivt, men jeg klarte og prate, og læreren hørte hva jeg sa, så jeg synes det var en positiv ting :-)
  2. Musikkskolekonsert. Skal på musikkskolekonsert i kveld, og gleder meg! Skal spille fele sammen med jr.laget og bare felene, så det blir morsomt!
  3. Jeg er ikke så solbrent lengre. Blemmene på ryggen min har sprukket, og det svir ikke så veldig mye lengre!! DET ER SÅ POSITIVT, haha! :-)  Håper alle sammen får en fin dag videre!

  - Hva synes du om denne utfordringen?

  - Hva positivt har skjedd deg i dag? 

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MINE TANKER OM MUNTLIG EKSAMEN #VIDEO

  Hei alle sammen!! 

  Sorry for at jeg ikke blogget i går, men sier hvorfor i videoen!

  Tenkte jeg skulle lage en video til dere da, for det første at det jeg sier i videoen er ikke så enkelt og få skrevet ned så det gir mening, og det er så mye enklere og si alt på en video!

  Håper at dere likte videoen!

  - Skal du opp til muntlig?

  - Synes om videoen?

  - Hva ville du kommet opp i hvis du fikk velge?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • CASUELLE NAILPOLISH  Noen av bildene som egentlig skulle komme i går. Har ikke så mye å si, bare at jeg er sykt solbrent, og hadde litt problemer med og sove i natt.

  I dag har jeg vært på skolen, tenkt bedrift, vært på kafé og spist middag og vært på jr.øving. Etter jr.øving spilte vi på helsehjemmet. En fin dag og kveld alt i alt :-)

  I morgen vet jeg ikke hvordan bloggingen blir, men det kommer en video om ikke alt for lenge.

  - Liker du og lakke neglene?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SOLBRENT OG NEGLLAKK

  Hei alle sammen!! Skal si det er et nydelig vær ute nå! Har hatt sol i hele dag, og nesten vindstilt :-) Sovnet i stolen en gang i dag, så har blitt solbrent på låra (-_-) og har laget vassballongen med ryggen mot sola, så er litt sår på ryggen ja, haha! 

  Nå har jeg dusjet og lakket både tåneglene og fingerneglene, så jeg er bokstavelig talt klar for sommeren!!

  Nå hadde jeg tatt nye bilder til dere, men på en eller annen måte får jeg ikke lastet de opp!!!!! Jaja, da får dere se de når jeg får lastet de opp ;-)

  Håper alle har hatt en fin dag, og at dere får en fin start på uka som kommer!!

  - Har du hatt fint vær i dag?

  - Funker bildeopplasteren hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits