annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hun er min engel, min engel!

Siden det er såpass lenge siden jeg har vært innom her, og sånn helt ut av det blå fikk jeg veldig lyst til å fortelle dere litt om Sylvelin 599. Hun som står i fjøset her 20 meter fra meg :)

Den 21.09.2012 kom en skjønn liten skapning til verden. Sylvas første kukalv, vesle lille Sylveros som hun da het. Hun var noe for seg selv fra første stund. Kos og tull var det fra starten av. Når våren kom reiste Sylveros til Viken og kom tilbake om høsten. Da var det klipping og insiminering som sto på planen. Alt det kom Sylveros seg kjempefint gjennom. Vi tar turen til Smørlia, sommeren 2014. Jeg har vært på Brimi og blir plukket opp fordi Sylveros og gjengen er på Nåvårsætra. Vi går opp bakkene, jeg først, så Sylveros og deretter resten. Sylveros går hak i hel hvor en jeg går, og jeg tenkte bare: "Herregud, jeg tror du har fått feil navn jeg!" Hun var så lik bestemora si, Sylvelin 393. Og jeg sa høyt til henne, du må nok hete Sylvelin. Og Sylvelin ble det. Vi fikk så mange minner allerede da. Vi kom ned fra fjellet og i oktober kom kalven din, Sølve. Du var så god og snill, og jeg ble så forferdelig glad i deg! Vi gikk en nervepirrende tid i møte, det store spørsmålet om hun skulle bli med meg til fjellet en sommer til, der jeg skulle bo hele sommeren sammen med henne. Og ja, det gjorde hun. Vi hadde en så fin sommer som jeg aldri kunne drømt om. Vi fikk melding på Instagramen vår om vi hadde Nyt-Norge kua.. Jeg la ut bilde av Sylvelin og tenkte jaja, vi har kanskje ikke noen sjans, men det hadde jo vært gøy allikevel! Og først ble vi ukesvinner og det var jo stort bare det! Men så plutselig en kveld når jeg kom inn fra fjøset, sjekket jeg tilfeldigvis instagram, og der stod det; Sylvelin var Nyt-Norge kua 2015! Jeg var stolt som en hane og Sylvelin fikk kraftfor i premie. Vi har hatt en fin vinter sammen og vi klarte jammen å bli med kalv igjen, så jeg og Sylvelin er så klare for sommeren at dere skulle bare visst!

Dette skrev jeg i fjor, og det er like sant i år, som i fjor:

"Men det var dette å ha en Sylvelin ku. Sylvelin skal ha bjelle. Sylvelin skal være glad i mennesker. Sylvelin skal være glad i meg. Sylvelin skal melke bra. Sylvelin skal ta kalv. Sylvelin skal stå stille. Sylvelin skal alt. Sylvelin er ingen robot og kan ikke klare alt, men hun skal prøve å gjøre så godt hun kan, og det er godt nok for meg. Jeg kan ikke bestemme at Sylvelin skal stå stille å melke 40kg om dagen, for det er opp til Sylvelin selv. Men jeg kan være med å prøve og gjøre dagen hennes bedre, og vise at jeg er glad i henne, for det er jeg!"

11951277_1619040108377372_7553647193231000462_n.jpg

Nå kommer jeg sterkere tilbake håper jeg :) Kanskje dette fine været er med å gire meg opp litt? Uansett, vi er kjempeklare for sommeren!

- Er du glad i kuer?

- Tips for hvordan blogge fast?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

  Hei! Jeg heter Anna og bor på verdens beste sted! Jeg blogger om hverdagen min, outfit, kuene mine og masse masse mere! Kommenterer alltid tilbake, så bare legg igjen en kommentar!!!<3 Håper bloggen faller i smak:-)

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits