annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Flinka, eller ikke..

Nå fikk jeg tid til et blogginnlegg fordi jeg forsov meg i dag.. Husker ikke at mamma vekte meg i dag, og plutselig roper hun at jeg skal være på skolen på 5 minutter. Med scooter tar det 20-25min og kjøre, så jeg var her på skolen til 10 over 8, mens de andre har gym. Men men, alle kan da forsove seg noen ganger :-P

Nå går vi inn i en ny konfirmasjonshelg. Søsteren min skal konfirmeres på søndag, så hos oss skjer det nok denne helga. I kveld er det bilbingo og pizzakveld, så det kommer til å bli en laaaaaaaaaang dag! I morgen er det Flåklypa Grand Prix, så må vel til Lom en tur da også :-)

Vi blogges nå vertfall igjen i morgen! Jeg har vært så dårlig på å ta bilder den siste tiden og jeg har vært dårlig på å stelle meg selv også. Så har jeg som sagt vært veldig trett(igår sovnet jeg på sofaen igjen) og da ble bloggen glemt. 

Men da blogges vi!

- Hva er dine planer for helga?

- Har du forsovet deg til skolen noen gang?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • "Årets sommerlook"

  Halloen! Nå sitter jeg nede litt, før jeg drar igjen, for jeg skal være med Eldri. I går ble det ikke tid til blogg, pga fjøs og så var pappa med meg og øvelseskjørte :-) MEN jeg tok noen herlige bilder til dere daaa 
  Turte prøver ny stil, hhahaha


  I morgen har vi halvdagsprøve i matte og torsdag har vi fri, så jeg aner ikke hva jeg skal gjøre torsdag, men finner vel på noe :-) Er helt kjørt i hodet for tiden, gleder meg til sommerferie nååååååå!!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! :-)

  - Fikk ikke Turte finn "sommerlook"?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1 - video

  Da er del 1 ute! Det har tatt hele dagen å laste den opp, og så har jeg vært i fjøset og sett på film, så beklager for sent innlegg, men bedre sent enn aldri? :-P

  Håper dere alle har hatt en fin dag!

  - Synes om svarene?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Late late, og bilder fra Smørliaaa

  Beklager for dårlig blogging, men jeg har vært litt opptatt de siste dagene. I dag så vakna jeg ikke før klokka var 1, hehehe. Men jeg har jo ikke postet de de siste bildene fra fjellturen, så da gjør jeg det :-) Svar på spørsmålsrunde del 1, kommer mest sannsynlig i morgen! :-)

  I aften skal jeg til fjøset og i kveld skal vi se på The Fault in Our Stars! :-) Så har faktisk jeg og mamma vært ute og kjørt i dag, og det gikk horvelig bra, haha. Ble litt kveling i starten, så ja hahhahha.

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du planer for helgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Bytta ut melkekyra med reinsdyra!

  Her er fra den fineste dagen vi hadde i Smørlia! Når vi kom ned igjen fra fjellturen var disse på jordet vårt! :-) Heldig som jeg var fikk jeg noen knallbilder av de med Glittertind i bakgrunnen :-)  Sorry for null blogging i går, men var på fele og med i fjøset og da orket jeg ikke. I morgen skal jeg spille inn videoer forresten, skulle egentlig i aften men jeg sovna, hahaa

  - Hva synes du om bildene?

  - Har du sett reinsdyr i virkeligheten?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <2

 • Vlog fra 13. mai!

  Da kommer videoen som jeg laget 13.mai :-) Dere får være med på en nesten typisk Anna Hammerdalen dag.. Stresset om morgenen er faktisk veldig typisk, men aften er ikke helt typisk siden vi skulle bort.

  Nå må jeg snart begynne med en innkjøpsvideo og svar på spørsmålsrunden :-) Men jeg skal vente til i morgen eller noe, for jeg ser ikke så særlig bra ut akkurat nå, hahahaha!

  Håper dere alle har hatt en fin dag og at dere likte videoen! :-)

  - Synes om vloggen?

  - Hadde du en fin feiring i går?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • God 17.mai til dere alle!

  Gratulerer så mye med dagen! Håper dere alle har hatt en super dag :-) Hilsen solbrilleskille Hammerdalen :-)

  - Hva har dere gjort på nasjonaldagen?

  - Har dere hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Solbrent, brilleskille og en herlig hyttetur!

  Dette er flott! Jeg ser ut som en tomat og det er 17.mai i morgen..

  Jeg og Eldri har vært på hyttetur, som dere sikkert vet og vi har hatt det så utrolig fint! Det kommer bilder i et annet innlegg for jeg orker ikke skrive så veldig mye nå. Jeg har tatt noen nydelige fjellbilder, men de er pa kamerat, så her er det noen fra mobilen:

  Dette er faktisk Glittertind! :-)

  Ja som sagt er det 17.mai i morgen! Jeg gleder meg veldig, noe jeg gjør hvert år og håper det blir en fiiin dag :-) Jeg får satse på at jeg ikke er så rød, så blir vel dagen fin allikevel!

  - Tips mot solbrenthet?

  - Gleder du deg til morgen dagen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Spørsmålsrunde!! (Og jeg kom ikke opp!!!!!)

  Dette har vært en så jævlig dag! Jeg var så nervøs at hele kroppen min ristet, men jeg kom ikke opp!! Så da ble jeg så glad at da skalv jeg lenge etterpå, hahaha!

   

  Men over til det dette innlegget skal handle om! Spørsmålsrunde! Dere skjønner sikkert selv hva det er greit å spørre om, og så kommer svarene til uka. Svarene kommer på video, så det er bare å komme med spørsmål :-)  Nå kommer det ikke flere innlegg før på lørdag. Jeg blir borte, men jeg skal love at jeg "jobber" med bloggen mens jeg er borte. Videoer som må spilles inn og redigeres, haha 

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi!

  - Spørsmål til spørsmålsrunden?

  - Spør i vei!!

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Snart klar for avreise!

  Da er jeg nesten ferdig pakket til en langhelg i Smørlia! Jeg og Eldri har handlet nesten alt i dag, mens jeg tar de siste tingene i morgen. Gleder meg så sykt nå! Jeg har planer for bloggen, men torsdag og fredag kommer det nok ikke noen innlegg her. Håper det er greitt, men jeg har planene klare til jeg kommer tilbake :-) Og da er det jo 17.mai og greier!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen! :-)

  - Får dere langhelg i morgen?

  - Gleder du deg til 17.mai?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Frisyre til 17.mai

  Hei alle sammen! Nå synes jeg at jeg har vært flink for nå har jeg blogget flere dager på rad :-) Nå i aften har jeg øvd på noe engelsk og så har jeg testet ut den hårfrisyren jeg skal ha på 17.mai. Den er super enkel, men den blir nok penere 17. mai for da skal jeg krølle det bedre :-P

  Gleder meg så sykt til onsdag nå! Komme meg vekk fra her og bare ha det moro! :-)

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen! :-)

  - Har du bestemt det for frisyre til 17.mai?

  - Hva har dere gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Min iPhone 6 og hva som er på den - VIDEO

  Hei alle sammen! Beklager for sen blogging, men her under på bildene ser dere hvorfor:


  Vi har nemlig beisa på huset i dag! :-)

  Men over til det innlegget handler om! Her er videoen som jeg spilte inn i går! Nå går det egentlig hakk i hakk med videoer fremover, men det sier jeg mer om i slutten av videoen.

  Håper dere alle har hatt en fin dag, og at dere likte videoen! :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes om videoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Spilt inn!

  Halloen alle sammen! Da var vi inn i helga kommet :-) I går var jeg med i fjøset, beisa og var på møte. Fikk ikke tatt bilder eller noe i går, så da blogga jeg ikke.

  Men i dag har jeg både fått beisa, vært med pappa og snekra, spilt inn video og fått att bilder! Videoen skal jeg redigere i kveld, så den kommer på bloggen i morgen :-)


  Da blogges vi i morgen, med video :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag og får en super kveld :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Er det sol hos dere eller?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Nå har jeg bestemt meg

  Nå nærmer vi oss kanskje snart den fineste tiden i mai, men også kanskje nervepirrende. Eksamen står for tur, og jeg går og krysser alt jeg har for at jeg ikke skal komme opp. Jeg har ikke tenkt så mye på muntlig, men i dag gikk det opp for meg at vi faktisk kan komme opp i det også! Jeg har egentlig tenkt at det er skriftelig som gjelder, men i dag gikk alvoret opp for meg.. Jeg kan nå håpe at jeg er så heldig at jeg ikke kommer opp i det hele tatt, haha. Nei nå har jeg andre ting jeg skal dele med dere :-)

  Nå har jeg endelig bestemt meg for hva som skal komme på bloggen i løpet av de neste ukene. Det blir nemlig noen videoer! I helgen skal jeg lage en video som jeg fikk spørsmål om her for noen dager siden, så skal jeg lage vlog onsdag har jeg tenkt, og så skal jeg kjøre i gang en spørsmålsrunde onsdag. Da kommer nok svarene på video, og jeg blir ikke forundret om det blir enda en video i løpet av de neste ukene! Hvor mange videoer det blir avhenger også av hvor mange spørsmål som kommer inn til spørsmålsrunden, men det ser vi :-)

  Jeg er vertfall klar for det som kommer i møte!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, og at noen av dere er tilfreds med innlegget for i dag :-)

  - Hva er dine planer for de neste dagene?

  - Vil du ha videoer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Spilt for biskopen

  Hallo alle sammen! I går såg jeg ut som en dass og følte meg som en dass, så da ble det ikke blogging. Men i dag er jeg back on track og klar for nye utfordringer! Neida, joda. I dag har jeg vært på skolen, fele og nå for litt siden var vi i kirken og spilte for biskopen. Syntes ikke jeg spilte noe særlig bra, men heldigvis var ikke kirken full haha.

  I mattetimen i dag ble jeg jo helt hjernedød, klarte ikke rekne ut noen ting haha. Men det er også en del ting som snurrer rundt i hodet når vi har matte nå og da.. Onsdag 13. får vi vite om vi kommer opp i matte eller ikke. Krysser alle fingrer jeg har for at jeg ikke gjør det!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morra! :-D

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har du spilt for biskopen noen gang? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Fin dag ute :-)

  I dag har det vært veldig fint vær ute! Selv om jeg låg en stund før jeg orket å komme meg opp av senge, var det skikkelig godt å komme ut! Har nytt finværet med favoritt bokserien min, Fjellroser. Så tok jeg også noen herlige bilder av Bellapusen :-)  Nyter været hun også! :-)

  Jeg gleder meg minimalt til å begynne på skolen igjen, men jeg håper at disse siste ukene på skolen går fort! Så krysser jeg fingrene for at vi ikke kommer opp skriftelig og muntlig. Men for å være ærlig, hvis jeg må velge mellom skriftlig og muntlig, håper jeg ikke på muntlig! Æsj, hater muntlig.

  Håper dere alle har hatt en super dag, og får en fin start på uka som kommer! :-)

  - Har dere hatt fint vær i dag?

  - Kan dere komme opp skriftlig eller muntlig?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Forkjølelse, søte kalver og Mai

  Denne uka har gått alt for fort! Har nesten glemt at jeg har en blogg jeg skal oppdatere! Men dagene har vært så like hverandre at, det har ikke vært så mye å skrive her.. Jeg har vært på Brimi hele uka, og der har jeg hatt det fint :-)

  Som dere ser har jeg noen herlige dyr rundt meg!

  Men i slutten av uka har jeg begynt å bli rammet av en forkjølelse... Er tett i nesen, vondt i halsen, hoster og litt vondt i hodet.. Håper det gir seg, for jeg har ikke planer om å bli sengeliggende!  Nå skal jeg bli mye flinkere på bloggfronten, blir mye gøyere også når vi har kommet til mai!

  - Hva har du gjort denne uka?

   - Har du blitt rammet av vårforkjølelsen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits