annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

FLÅKLYPA GRAND PRIX 2014

Hei alle sammen! Ja i dag har jeg vært i Lom på Flåklypa Grand Prix med Synne og Marit. Var veldig morsomt og se alle de forskjellige bilene, og det var veldig nydelig vær :-) 

Jeg og Synne kjøpte også en vannballongpumpe, som vi har hatt det veldig morsomt med :-) Er man ung, så er man ung haha!

Er egentlig bare inne en kjapptur nå for og blogge, skal ut igjen etterpå og kaste piler :-)

Håper dere alle har hatt en fin dag!

- Var du på Flåklypa?

- Har du hatt en fin dag i dag?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FORNØYD JENTE!

  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en like fin dag som meg i fin været :-)

  Jeg begynte dagen med å sykle til skolen. Gikk helt greit det, bare at bakbremsen kobla seg ut halvveis. Var værre hjem igjen for da var jeg sliten etter gymmen og utrolig sulten haha!  Så det jeg er fornøyd med i dag er 1200m testen. Jeg kunne selvsagt vært mer fornøyd, men nå er jeg overlykkelig over at jeg klarte det. Trodde det kom til å gå rett rart fordi jeg fikk "hell" før vi begynte. Heldigvis gikk det over før vi begynte, så jeg ble så glad! Sprang vertfall det jeg var god for :-)  I morgen skal jeg til Lom tenker jeg, og så på gamle biler haha!

  - Har dere hatt en fin dag i dag?

  - Liker du å sykle?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VEPSEDRAMA I HAMMERDALEN!

  Hei alle sammen!!

  Jeg fikk en veldig brå start på dagen i dag. Våknet av at det gikk en veps i ansiktet mitt! Herregud, jeg skvatt, kastet puta og alt som var! Så gikk jeg jo ned og ut på veranden og da hadde pappa blitt stukket av veps på ryggen.. Det var dagens drama her i Hammerdalen, haha.

  Etter "dramet" reiste vi en tur til Smørlia, for å se hvordan det så ut der. Var nesten ikke igjen noe snø, men det var litt klinete på jordet og noe av veien opp til hytta hadde reist. På tur ned igjen var innom og så på dammen til den nye kraftstasjoen. Skal si det var fint der!

   

  Når vi kom hjem, var jeg og Ingebjørg ute og spilte dart og jeg laget noe vannballonger. Haha, jeg og lillebror kastet en mellom oss, og når jeg skulle ta den imot sprakk den i hendene på meg og jeg ble klissvåt.. Små barn, små gleder :-)

   

  I aften har jeg vært i fjøset. Jeg kunne skildret hele fjøsstellet til dere, men det gidder jeg ikke.. Er så mange morsomme, og søte øyeblikk når jeg er der. Måten kuene og kalvene ser på meg, og alt det de gjør. Her er noen bilder av de da :-)

  Fjellros og Bella, to av åringene

  Sylveros

  Vesle-Sylva var veldig majestetisk i kveld!

  Liv, Staslin og Linnea. Liv og Linnea er to slitsomme kalver når man skal renske.. Liv biter deg i armen, og Linnea dytter og stanger deg noe veldig!

  Min nye Staslin

  Sylvelin ♥

  Min aller fineste Staslin ♥

  Det var dagen min i både ord og bilder, håper dere alle har hatt en like fin dag som meg! I morgen er det skole igjen, 1200m test som jeg skal springe på til jeg dør! Ikke dør da, men nesten :-)

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Synes om bildene?

   Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SLÅ HJUL OG FRI I MORGEN!

  Hei alle sammen!! Fy søren så nydelig vær ute! Har egentlig ikke tid til å blogge når man ser været ute, haha! Har fått hekta på å slå hjul, skal få til det skikkelig:-P

  Tror jeg skal bort i kveld, hvis jeg får ordnet meg med skyss. Hvis ikke får jeg sykle haha. Får ta en tur bort i fjøset og høre med mamma etterpå.

  I morgen har vi fridag, og det er så herlig! Håper bare det blir fint vær! Blir det dårlig drar jeg på skolen, haha! Skal også prøve og få tatt noen nye bilder til bloggen i morgen, for har brukt opp de jeg hadde på lager.

  - Har du fri i morgen?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TAP OG VINN MED SAMME SINN

  Hei alle sammen! Da var denne dagen over også. Vi har vært på idrettsdag i Skjåk, og det gikk vel egentlig veldig greitt :-) Vi tapte friidretten, men vi vant fotballkampene. Bare vi vant de der fotballgreiene så var jeg tilfreds, friidretten bryr meg ikke så veldig mye :-P Men det hadde jo vært morsomt å vinne også da, haha.

  I aften var jeg med til fjøset, siden det var fotballkamp for lillebror. Gikk greitt det, utenom at jeg nesten ble trakket ned av kalvene, haha. Ble klempt i et hjørne, og da hadde jeg ikke noe annet valg enn å hyle. Da stirret de bare rart på meg, så det hjelpte ikke akkurat..

  Nå må jeg skrive naturfagsrapport som skal leveres i morgen. Skjønner ikke så veldig mye, men får nesten prøve litt allikevel. Vi får krysse fingrene og håpe på det beste!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du naturfag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LANG DAG MOT ENDE + NYTT DESIGN

  Hei! Sorry for at det ble sen blogging, men har hatt nok å gjøre i dag.. Først var jeg på skolen. Der fikk jeg vite at jeg skal være med å spille fotball på idrettsdagen i morgen.. Og jeg som er så flink i fotball da(not). Liker egentlig og spille fotball, men ikke når det er så seriøst!! Satse på at vi vinner! Så var jeg og Synne ute og trente, jr. øving og middag. Etter det fikk jeg med meg lillebror ut, så han spilte fotball med meg, og vi kastet liten ball. Må lære meg og kaste høyre, så vi kastet den over rundballene og stabburet. Er ikke det smart, så vet ikke jeg!

  Så nå har jeg sittet med header og design en god stund. Fy jeg hater det, haha. Har strevet og strevet, men nå gidder jeg ikke mer. Får være sånn enn så lenge, si fra hvis dere ser feil!

  Ønsk meg lykke til på idrettsdagen i morgen!

  - Liker du å spille fotball?

  - Synes om det nye designet?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BILDER AV FOLK I FIN STASEN

  Mamma og meg  Pappa og meg

  Var kjempetrivelig i konfirmasjonen til Thomas! Savnet min egen, haha :-) Kommer ny header i morgen og kanskje det blir forandringer i designet også? Hvem vet? 

  Håper alle har hatt en fin søndag og får en fin start på uka som kommer :-)

  - Har du hatt en fin dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KONFIRMASJON NESTE

  Hei alle sammen!! Gratulerer til alle dere som konfirmerer dere i dag ♥

  Jeg har akkurat krøllet håret og sminket meg, og venter egentlig bare på å komme meg inn i bunaden. Skal på konfirmasjonskaffe etterpå, og jeg gleder meg! Skal ta nye bilder til headeren i dag også, og så kommer det sikkert litt bilder i kveld :-)  Vi skal straks spise taco, gud så sulten jeg er haha!

  Håper alle sammen får en fin dag videre, så blogges vi i kveld! :-)

  - Er du konfirmert?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DET HAR FORANDRET SEG

  Hei alle sammen!! Sat akkurat og så over sminkevideoene jeg har hatt, og forskjellen fra den første til den siste. Kan vel si at det har forandret seg litt.. Både bedre lys, og kanskje bedre redigering også, men øvelse gjør mester haha!

  På den første var jeg veldig sliten også da, men på den siste er jeg litt blidere haha!


  I dag har jeg ikke gjort så mye, vært i Lom en tur, hatt besøk, øvd på å kastet liten ball og syklet. Var ute og syklet en tur i går kveld også, og tenkte jeg skulle sykle elvekrona. Men det gikk ikke det, var veldig mye vann, men tenkte jeg måtte prøve allikevel. Men da kjørte jeg rett inn i en stubbe, og hadde plutselig vann opp til knærne.. Var bare å snu og komme seg der i fra haha! Er ikke greit når man skal prøve alt? :-)

  - Hvem var best, den første eller den siste? siste håper jeg

  - Har du syklet i vann noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 4 VEIS FLETTE

  Hei alle sammen!! Har forelsket meg helt i denne flettet her! Er en flette med firedeler, jeg kaller den 4 veis flette, selv om den heter 4 Beinsflette tror jeg haha. Bare hoye ut hvis det er noen som vil ha forklaring på hvordan man gjør den! Veldig enkel :-)

  Dagen i dag har vært helt grei, selv om humøret har vært noe svingende. Kan vel si at humøret ble dårligere og dårligere til lenger ut på dagen det gikk. Men herregud, først slo jeg ryggen i stanga, det var vondt. Så fikk jeg en liten opptur for jeg klarte og hoppe over 1,15m i høyde. Etter det var det liten ball, der jeg kasta de første kasta mine skikkelig dårlig.. Ene gangen gikk den rett ned, og jeg blir så frustrert. Skal legge meg i hardtrening i helga haha.  Man ser det ikke så godt på bilder, men i virkligheten ser det rett og slett ut som at jeg har blitt slått ned. Er jo sår over høyre øye, og på dette bildet under ser dere det litt bedre, haha.

  Haha, jeg døør! Får tro det er borte til søndag, for da skal vi på kaffe i en konfirmasjon.

  Dere kan forresten følge meg på instagram, for der legger jeg som regel ut når jeg har blogget ;-) @annahammerdalen

  - Kan du denne fletten?

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du høyde og liten ball?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BAKEMESTER ANNAPUS

  Hei! Skal si det har vært godt med en fri dag i dag! Har ikke vært det været jeg håpet på, men har fått gjort litt forskjellig da. Etter vi hadde spist frokost var jeg og pappa i Honn og dro ut vatningsvogna.

  Når vi kom hjem igjen hadde jeg ikke så mye å gjøre, så jeg laget kaker faktisk! er ikke særlig glad i å bake, men i dag laget jeg krydderkake i muffinsformer. Ble faktisk ikke så aller verst haha! De fikk litt rar form da haha  Så etter det var jeg og mamma på idrettsplassen og tok noen grussekker, før vi spiste middag og jeg har rodd på ro maskinen. Lakket neglene og nå sitter jeg her. Har ikke noe særlig med planer for kvelden, bare å kommentere tilbake på bloggene som har kommentert hos meg :-)

  I morgen tenkte jeg jeg skulle vise dere en ny flette som jeg har blitt utrolig glad i :-) veldig fin, og enkel og lage!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du å bake, eller er du som meg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • ER DET IKKE DET ENE, SÅ ER DET DET ANDRE..

  Hei alle sammen! I dag har jeg vært på skolen. Var så deilig å komme dit, å se at alle i A har igjen eksamene sine (haha), og vi er ferdige!! Ellers har det vært en grei dag, bare at jeg var utrolig kvalm og sur de siste timene ..  Vet ikke om jeg har sagt så mye om det her på bloggen, men viste dere at jeg er allergisk mot ku? Og katt, og gress, og høy, og pollen.. Og de siste dagene har det vært litt verre. På mandagsmorgen hovnet ene øyet mitt opp, og nå er det sårt og tørt der.. Haha, jeg så og ser ut som en komplett idiot haha!


  Mandag til venstre og i dag til høyre? L to the O to the L!

  I morgen har vi frii! Vet ikke helt hva dagen bringer enda, men tror jeg og mamma skulle på idrettsplassen og ta noen sekker. Blogge skal jeg nå, og mer vet jeg ikke enda :-)

  - Har du allergi?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ENGELSK EKSAMEN OVER!!!!

  Jehuu nå er endelig engelsk eksamen over!!!  Det er så herlig å være ferdig! Gikk faktisk bedre enn jeg noen gang hadde håpet og trodd :-) Men om jeg føler at det gikk noe under bra, kan det jo hende det var helt forferdelig alt jeg skrev, men er vel tilfreds selv :-D

  Skal på skolen i morgen, så har vi i B fri på torsdag. Været er helt nydelig nå, så jeg skal bare få kommentert tilbake og så skal jeg og lillebror ut å spille høne.

  - Ferdig med eksamen?

  - Hvordan er været hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TEENAGER POSTS #19.05.2014

  Engelsk eksamen i morgen, og har sittet med engelsk i hele dag, så ble bare et kort innlegg.. Gidder rett og slett ikke mer data nå, haha :-) Må øve på fele og skal ut med lillebror.

  - Har du hatt eksamen enda?

  - Kjente du deg igjen i noen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ANTREKKET FRA 17.MAI

  Hei alle sammen!! Håper dere alle hadde en super dag i går!! :-) Dagen min var veldig fin, bortsett fra at jeg hadde vondt i ryggen etter høyden vi hadde i gymmen på fredag.. Veldig mye pent pyntet folk! Er så utrolig morsomt å se! :-)  I dag har jeg ikke gjort så mye enda.. Synne kom og vekket meg, og jeg skjønte ingenting! Jeg har oljet en boks til en K&H oppgave, ellers er så skal jeg til fjøset tenker jeg. I morgen er det forberedelse til engelsk tentamen (sukk), og så er det tentamen på tirsdag.

  Kommer forresten ny header etter søndag om en uke :-)

  - Hadde du en fin 17.mai i går?

  - Brukte du bunad?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN!!

  Hei!! Kommer bare innom for å ønske dere alle sammen en super duper 17.mai!! 

  God 17.mai fra budeiun!

  - Håper du får en fin 17.mai!

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LET IT GO

  Skikkelig elsk på denne filmen her! Den er superfin! En av favorittsangene mine fra filmen:-)

  Ja i skrivende stund har jeg akkurat dusjet og lakket neglene, og venter egentlig på at Synne skal komme. Tenkte jeg skulle gi litt lyd fra meg til dere da! Ønske dere en god 17.mai i morgen og håper at dere får en superfin dag! Kommer bilder i morgen kveld tenker jeg, kanskje et innlegg i morgen tidlig, får se ;-)

  Håper alle får en fin kveld, og en fin 17.mai i morgen!! <3

  - Har du sett Frozen?

  - Gleder du deg til i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ENGELSK SKRIFTLIG EKSAMEN

  Ja, jeg kom opp i engelsk skriftlig. Æsj, er mitt eneste ord på det. Trodd jeg kom til å gråte, men jeg ble faktisk mer sint. Har jo ikke noe å være sint på, men uff jeg haaaaater engelsk!! Får trøste meg med det at jeg ikke kommer opp til engelsk muntlig da ;-) Alltid sagt at torsdag er djevelens dag, haha!  Men hvis jeg skal se det positive i denne dagen da; jeg fikk 5+ på naturfagprøven og 5 på histrorieprøven!! Da ble jeg glad!!! Så selv om det er mye som går i mot en, så er at alltid noen lys punkt.

  Nå skal jeg se over litt tysk, og pakke ned bunaden, siden jeg skal være med Synne hjem i morgen. Blir spennende og se om jeg glemmer noe! Er jo veldig likt meg å gjøre det, haha.

  - Kom du opp skriftlig i dag? I så fall, hva?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • MÅTTE BARE PRØVE DEN!

  Måtte bare prøve bunaden min i går. Elsker den drakta oveer alt på jord haha. Skal jo feire 17.mai i Lom i år, så skal pakke med ned bunaden i morgen aften, for jeg skal overnatte hos Synne fra fredag til lørdag. Spennende å se om jeg husker alt da, haha. Skal prøve og få blogget fredag allikevel, med det kan jeg skrive litt mer om i morgen. 

  Nå må jeg øve på prøve vi har i morgen.. Vi skal skrive artikkel, og det er ikke jeg så flink til. Vi får også vite hva vi kommer opp i skriftlig i morgen, så ønsk meg lykke til, haha!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Prøvd bunaden enda?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS ANTREKK #13.05.2014

  Fant ut at jeg måtte rydde litt klær haha ↑ ↓  Dere skulle likt og visst hva jeg og Bella snakker om, haha.

  Ja det var dagens antrekk :-) Har ikke så mye mer og dele med dere i dag. Blir nok outfit i morgen også, for har prøve på torsdag? Håper det er greeeeit.

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Synes om antrekket?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • PRØVER OG POKAL

  Hei! Da var uka i gang, og dette er en nervepirrende uke.. Vi får vite hva vi kommer opp til i skriftlig og vi har 2 prøver.. Overlever vel. 

  Jo, jeg var jo på basar i går kveld! Tror dere ikke at jeg vant en pokal i pilkasting! Den var fin da, haha. Var også 2p unna å vinne pokalen på luftgevær.. Da var jeg ganske stolt for har aldri skytt med luftgevær før, og så klarte jeg å få 36 poeng!!  Da blogges vi i morgen! Tror det kommer outfit i morgen, siden jeg ikke har såå god tid i morgen ;-)

  - Har du hatt en fin dag?

  - Har du prøvd pilskyting eller luftgevær før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS ANTREKK #11.05.2014

  Hei alle sammen!! Hadde tenkt og blogge litt tidligere, men har vært på messa til Einar Gelius. Vi spilte fele, og var på kirkekafé. Hvis dere så på VGTV så så dere kanskje meg, for jeg har fått snapper med bilder av meg selv haha! Sat ved orgelet. 

  Men tenkte å vise dere dagens antrekk!  Reiser snart oppi bygdahuset på basar :-) Spennende og se om jeg vinner noe da, haha.

  Håper dere alle får en fin kveld videre!!

  - Hva synes du om antrekket?

  - Så du på da Gelius ble satt inn i Lomskirka?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 17. MAI OG SKRIFTLIG EKSAMEN LIKE RUNDT HJØRNET

  Hei ♥

  Om en uke er det 17. mai da folkens! Høydepunktet i mai for meg er jo 17. mai, så jeg gleder meg :-) Bruke bunad igjen og ha en trivelig dag sammen med venner. Vi får håpe at det blir fint vær også, er jo ikke morsomt med regn!

   

  Så er jo skriftlig eksamen like rundt hjørnet? Vi får vite hva vi kommer opp i på torsdag. Uff, jeg gruer meg! Vi kommer jo enten opp i matte, norsk eller engelsk, jeg er ikke så særlig flink i noen av de fagene.. Engelsk er det faget jeg absolutt ikke vil komme opp i, og helt ærlig kommer norsk like under der. Er helt sykt å skrive det, men matte er det jeg har mest lyst til å komme opp til. Jeg synes hvertfall det er enklere og forberede seg til matte, enn til både norsk og engelsk, for i matte har man jo alt i reglpermen. Men vi får se på torsdag hva det blir. Bare jeg ikke begynner å gråte, slik som jeg gjorde like før jul, haha.

   

  Nå skal jeg gå gjennom litt naturfag, for vi har visst prøve denne uka, og jeg kan det ikke i det hele tatt! Håper ikke det er alt for mye, og at det er logisk haha!

  Håper dere alle får en fin dag videre, så blogges vi kanskje senere i dag!

  - Gleder du deg til 17.mai?

  - Har du skriftlig eksamen i år?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • WANTS FROM SHEINSIDE

  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en fin dag, og er klare for helgen. Jeg har ikke så masse å blogge om akkurat nå, så laget et par kollasjer med klær jeg fant på sheinside. Håper dere liker det!  Da blogges vi senere!!! Tusen takk igjen for alle som er innom bloggen min :-)

  - Likte du noe av dette her?

  - Hva skal du bruke kvelden på?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 3 TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

  Hei alle sammen!! Først må jeg bare si tusen takk for alle kommentarer og lesere denne uka her! Setter veldig pris på at dere stikker innom, og legger igjen en kommentar ;-) I dag har det vært en lang dag, med både skole, fele og fjøs. Har derfor ikke fått tatt bilder, så ble en litt enkel løsning i dag, nemlig 3 ting dere kanskje ikke visste om meg :-)

  1. Jeg hater føtter! Det er seriøst noe av det ekleste jeg vet! Hjemme her har jeg fått gjennom gå ett par ganger, særlig av pappa.
  2. Jeg kan få dårlig samvittighet av å se på serier og filmer. Hvis noen i en film eller serie gjør noe dumt, og de får dårlig samvittighet etter på, føler jeg så med de! Får den samme følelsen som om det var meg selv som gjorde det. Det er nok også ene grunnen til at jeg gråter av filmer som alt bare blir galt, haha.
  3. Jeg bryr meg og tenker på ting som det ikke er noe mening i og som jeg føler at ingen andre bryr seg om. Sånn som i fjøset i kveld. Vi har en ku som har kastet kalven sin. Så da spurte jeg pappa når vi skulle melke den kua og Lykke: "Når kua kaster kalven, blir det det samme som å spontanabortere? Kua planlegger jo ikke abort." Den andre tingen fra i dag er melkemaskinene. Vi har melkemaskiner med nummer fra 1-4 på. I dag så fikk jeg først inn 1 og 2 i rett rekkefølge, og da gjorde jeg det jeg kunne for at 3 og 4 skulle komme etter hverandre også.. Helt unødvendig, men jeg måtte ha det sånn, haha.

  Da håper jeg dere likte innlegget, kan nok hende det kommer flere sånne fremover! Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Kjenner du deg igjen i noe?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS ANTREKK #07.05.2014

  Hei alle sammen!! Tenkte og dele dagens outfit med dere, for har ikke så mye annet og komme med. Tror dere ikke at når jeg kom opp på rommet med hadde det rast ut bukser fra klesskapet? Uflaks

   

  Men her er dagens outfit!! Ganske enkel, og skjorten er flere år (kremt) gammel ...  Krøllet håret i dag, ble virkelig hastverkkrøller i dag, for jeg forsov meg haha!
  Da håper jeg dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi igjen i morgen! Skal til fjøset i morgen aften, så har ikke bestemt meg for innlegg enda, men vi får se :-) Vi blogges vertfall i morgen haha

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har du ryddig klesskap?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LYKKERUS; SÅ GLAD SÅ GLAD!!

  Hei alle sammen!!!!

  Ååå, jeg er så glad! Tror aldri jeg har vært mer glad for å ha matte enn jeg var i dag! Den rette læreren vår var tilbake, og jeg har savnet ham så mye! Sitter her og smiler for meg selv over hvor fint det var at han var tilbake :-) Så fikk vi igjen mattetentamen, selv om det ikke gikk så veldig bra, er jeg likevel tilfreds, siden jeg ble så glad, haha!  Hvem skulle tro at en person, kan påvirke humøret så mye, haha. Dere ser jo i videoen her hvor glad jeg er :-)


  Ellers har jeg ikke så mye mer og komme med. Været her er helt forferdelig. Regner og fysj. Skal se på pressekonferansen med Petter Northug etterpå, krysse fingrene for at jeg ikke begynner å gråte.. 

  Håper dere alle har hatt en like fin dag som meg, så blogges vi i morgen! 

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Hvordan er humøret ditt i dag? :-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS ANTREKK #05.05.14

  Hei alle sammen!! Igjen, tusen takk for alle fine kommentarer i går! Et litt enklere innlegg i dag da, med dagens antrekk. Jeg skulle egentlig bruke noe helt annet, men jeg fant ikke igjen den genseren jeg skulle bruke i går kveld. Det viste seg det at jeg har gidd den bort, haha. Men det husket jo ikke Anna!

  Måtte prøve noe nytt, haha!
  I dag har jeg hatt en helt ok dag. Vi skulle lære noe nytt i et program som hette "prezi". Det skjønte ikke jeg så veldig godt da, men jeg har Ida som er så flink! Ellers hadde vi 3(!!) timer med norsk. Jeg trodde jeg skulle døøø.. Det er så kjedelig og det er ikke råd å skjønne hva alt vi driver med handler om.. Men jeg overlevde.

  Så fikk jeg et problem når jeg kom hjem fra skolen. Mobilen min ville ikke slå seg på.. Prøvde alt, både å lade den, holde inne av/på knappen og koble den til macen. Ikke noe liv og få.. Så da sendte jeg en mail til eplehuset og da fikk jeg beskjed om å holde inne hjemknappen og av/på knappen likt. DA BLE DET LIV! Vel kan ikke si at jeg var så redd for at det ikke skulle være liv, for jeg har vært uten mobil før og det også gikk fint ;-)

  Men ellers håper jeg dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes om antrekket?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ANBEFALING: GOSH COSMETICS

  Hei alle sammen!! Tusen takk for alle fine kommentarer i går. Nå tenkte jeg å komme med bloggens første anbefaling, med video med et tips til hvordan man kan sminke seg med disse produktene.  Dette er et sett fra GOSH COSMETICS som inneholder en mascara, lipgloss og øyenskygge. Det er nokså mørke farger både på lipglossen og øyenskyggen, så en litt mer mystisk stil blir det.

   

  Øyenskyggen innholder to farger; en lys og en litt mørkere. Jeg synes disse to fargene passer veldig fint sammen. Som dere ser lengre ned i innlegget er det en sminkevideo. Jeg bruker den mørke øverst, og så den lyse mer på øyelokket. Den gir ikke så veldig mye farge, så det blir ikke sånn skikkelig mørkebrun. For min del så blir det et veldig naturlig resultat.

   

  Denne mascaraen er utrolig god! Svart farge og børsten er kjempegod. Dere ser børten i videoen. Den gir ikke så lange og voldsomme vipper, så hvis man vil ha litt mer volum kan jeg anbefale og bruke en mascara til over. Men den er helt klumpefri og vippene blir veldig fine. Hvis jeg ikke husker helt feil, så tror jeg kanskje denne mascaren er vannfast også.  Lipglossen her lukter veldig godt, haha. Den gir en lys brunfarge på leppene og er veldig lett å påføre. Det er innebygd lys(!!), så når man trykker på toppen lyser det. Dere ser også det i videoen. Det er vel ikke så veldig mye mer og si, bare at jeg anbefaler den veldig sterkt!

  Og så her kan du se hvordan du eventuelt kan sminke deg med disse tre produktene. Hudsminken er allerede tatt, så dere ser bare disse tre produktene + noen andre børster.

   

  - Liker du sånne innlegg?

  - Synes om videoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HVERDAGSSMINKE VÅREN 2014 - SMINKEVIDEO

  Håper dere liker den!

  - Hva synes du om videoen?

  - Bruker du noe av det samme?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DETALJER; SMYKKEHOLDER

  Hei alle sammen! Tenkte jeg skulle vise fram det lille prosjeket jeg har drevet med i dag. Fikk en smykkeholder for ikke så lenge siden, og i dag var det på høy tid at jeg fikk hengt på noen smykker også. Kommer helt sikkert på flere smykker etterhvert :-)

  Nå har jeg tenkt og lage en sminkevideo til dere. Vertfall spille den inn. Siden den forrige hverdagsminkevideoen min ble litt misslykket og at jeg har ikke helt det samme nå, tenkte jeg og lage en ny. Den kommer i løpet av helga!

  Håper dere alle får en fin kveld videre♥

  - Hva har du holdt på med i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HELLO MAY
  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en super start på mai :-) Jeg var med Synne hjem fra skolen, og senere kom de andre jentene. Hadde en kjempemorsom kveld, med gåtur ut og masse moro. Jeg og Synne sovnet i sofaen under filmen "Marley and Me". Så i dag har jeg, Marit, Synne og Lars vært og testet ut den nye restaurantet i Lom. "Amore" hette den, og den hadde utrolig godt pizza! Alt i alt det har vært en super morsom og bra dag! 

  Skal prøve og komme med noen skikkelig blogginnlegg disse dagene nå, for har vært litt slurvi i det siste :-)

  - Har du hatt en fin 1.mai?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits