annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Vakre Smørlia!Rett og slett en helt nydelig dag i dag <3 Gleder meg til sommer, for da skal jeg tilbringe mesteparten av tiden her <3

- Er du glad i fjellet?

- Gleder du deg til sommer?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 

 • Scootergirls <3

  Hei alle sammen! En liten stund siden sist. Jeg orker ikke forklare hvorfor jeg ikke har blogget og alt det der. Jeg har tenkt litt gjennom det og jeg skal blogge når jeg har tid. Kanskje lage en rutine eller noe så det blir litt fast det herre her. Det som er litt synd er at bloggmotivasjonen min er relativt høy på sommeren men da har jeg ikke nett. Men nå skal jeg gjøre det beste frem mot sommeren og så tar vi det derfra :)

  I helga har jeg vært hos Eldri. Vi har kjørt scooter, spilt kort og herregud vi så på Annabelle. Vi var så redde, hahha. Og vi har for så vidt gjort det samme i dag.  Jeg har hatt en fin helg og håper at dere har hatt det samme :) Vi blogges om ikke så alt for lenge og da skal jeg prøve å komme med noen skikkelige bilder til da :)

  - Hva har dere gjort i helga?

  - Har du kjørt eller kjører du scooter?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

  Hei! Jeg heter Anna og bor på verdens beste sted! Jeg blogger om hverdagen min, outfit, kuene mine og masse masse mere! Kommenterer alltid tilbake, så bare legg igjen en kommentar!!!<3 Håper bloggen faller i smak:-)

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits