annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

KARLSON PÅ TAKET!Enda en super dag i Smørlia! Hadde det litt morsomt på taket i dag, haha :-) Har blitt utrolig solbrent i fjeset i dag.. Ser hvor solbrillene har vært, haha. Nesten bra det er mandag i morgen, så vi går tilbake til vanlige trakter igjen. Nå må jeg gjøre historie leksa mi (...) skulle virkelig ønske jeg gjorde det fredag eller noe haha..

Håper dere alle har hatt en like fin dag som meg!

- Synes om bildene?

- Ikke sant det er vondt å være solbrent?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BILDER FRA EN SUPER DAG I SMØRLIA!

  Hei! Har hatt en superfin dag i Smørila i dag! Været har vært topp og det har vært mange fall.. Dere skulle sett meg en gang, skia rett i snøen og jeg trille rundt og snø under solbrillene! Haha!  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen :-)

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BASTILLE

  Har fått helt hekta på Bastille i det siste, og de har utrolig fengende sanger! Den første hørte jeg på radioen i fjøset og det var love ved første hørsel, haha. Første gang jeg hørte de to andre var vel også i fjøset på radio haha.

  I morgen skal vi til Smørlia, så blir nok ikke blogging før i aften.

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen alle sammen!

  - Liker du Bastille?

  - Hva skal du i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SKRIVEDAG OG JOGGETUR

  Hei alle sammen! I dag har vi hatt skrivedag i norsk, hovedmål, som vil si nynorsk for meg. Vi skulle skrive en sakprega tekst, og det er jeg så utrolig dårlig i.. Det var veldig vanskelig, så skrev ikke så veeldig mye. Ble ferdig til halv 2, så da var jeg og Synne ute og jogget en tur. Flinke damata, haha :-)

  Bildet til venstre ser dere hvor overlegen jeg faktisk er, haha, neeida. Det er bare to screenshots av bilde Anette tok av meg i går.

  Det er jo fint da :-)

   

  Flink, flink!

   

  ♥ Så har verdens beste Ida bursdag i dag! Utrolig glad i deg snuppa, og håper du har hatt en superdag og får en super kveld :-) Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten deg, du er alltid der når jeg trenger deg og du er virkelig verdens beste, loooove youu ♥

  Krøllevideoen er litt forsinket. Den kommer snart. Anna er bare ikke så veldig flink til å planlegge som hun tror..

  - Hva har du gjort i dag?

  - Ikke sant det er herlig å jogge i finværet? :-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TEENAGER POSTS #26.03.2014

  Hei alle sammen! Blir bare teenager posts i dag. Vi har skrivedag på skolen i morgen. Jeg og Synne skal trene, og så er det jr. øving. Krøllevideoen kommer snart, men vet ikke helt når. Det skjer litt mer, enn jeg hadde planlagt, men kan hende jeg får spilt den inn i morgen. Men nå skal jeg slutte skravlinga og komme med teenager posts, haha.

  Håper dere likte den! Vi blogges i morgen!

  - Hva har du gjort idag?

  - Synes om teenager posts?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • TMI-TAG // too much information tag

  Hei! Da kommer TMI-tagen. TMI står for "too much information". Videoen er spilt inn og redigert i dag, så er derfor den kommer litt sent, hehe.

  Så utfordrer jeg Sara, fra tattavkvinnene til å gjøre denne videoen, så håper du tar utfordringen! Dere andre kan også ta utfordringen hvis dere vil, si fra da, så jeg får sett videoene!! :-)  Vet ikke hva som kommer i morgen, kanskje outfit eller noe annet. Vi får se :-)

  - Synes om videoen?

  - Si en ting som fikk deg til å smile i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GJØR KLART TIL VIDEOER

  Hei! Har ikke så mye og blogge om i dag. Har ikke lekser til i morgen, så nå har jeg tenkt og forberede videoene som kommer :-) Det er 3 videoer til sammen, men to stykker som jeg skal lage selv. Karoline har det siste som sagt. Det er en TMI-tag, som jeg har blitt utfordret av Ida, så er det Annas hastverkkrøller.

  Var egentlig ikke mer da, håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du hørt om TMI-tag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN STK VELLYKKET HELG!

  Hei! Ble ikke mer blogging i går, for jeg kom så sent hjem, og fikk ikke tatt så særlig med bilder heller. Men jeg og Karoline spilte inn en video til dere som kommer om ikke så alt for lenge! Det er Karoline som skal redigere den, så jeg vet ikke helt hvordan det ligger ann. Vi får bare vente i spenning, haha! Den "krølle-videoen" jeg snakket om i forrige videoblogg, kommer kanskje i løpet av uka den også. Jeg skulle spille den inn i går før jeg reiste, men kom aldri så langt. Den kommer senest fredag, tror jeg. I aften har jeg bare vært i fjøset så slenger med to bilder fra den vellykka browniesen til meg og Karoline, og noen bilder fra fjøset i kveld :-)  Oksene reiser i morgen.. Her er Kong Olav :-)

  Se så store de har blitt!

  Ei som trodde hun var majestetisk i kveld :-)  - PASS DEG!  Haha, jeg og Karoline gjør jo alltid noe dumt når vi er sammen. Vi sto stirra kjempelenge etter godteposene på Kiwi i går, og så var de rett framfor nesen på oss! Så når vi var hjemme hos Karoline hadde vi på full guffe med musikk, og da kom ordføreren i Vågå inn døra, og skulle se etter katten! Haha, smiler bare jeg tenker på det..

  - Har du hatt en fin helg?

  - Gleder du deg på video?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • VÅGÅ NESTE

  Hei alle sammen! Uff jeg føler jeg begynner alle innleggene mine med "hei alle sammen" eller noe i den duren.. Jeg synes nesten det er litt uhøfelig å ikke begynne med "hei" også da, haha.

  Ja men nok om det. I dag skal jeg til Vågå til ei venninne :-) Gleder meg kjempemasse, er så lenge siden jeg har sett henne! Hun er jo den bestevenninna jeg har hatt lengst av alle, vi har alltid noe å snakke om, og spesielt når det er så lenge siden jeg har sett henne!

  Bilde fra konfirmasjonen min :-)

  Kommer vel et innlegg i kveld, med bilder fra dagen. Skal prøve og få tatt noen bilder vertfall, hvis jeg ikke glemmer det helt bort!  Men da blogges vi senere! Håper dere alle får en superduper lørdag :-)

  - Hva skal du gjøre i dag?

  - Ikke sant det er koselig å være med venninner?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VELLYKKET SKIDAG

  Hei alle sammen :-) Ja da var enda en uke unnagjort! Dagen min startet med å ta bussen til Lom, og få tak i noen bøker, før vi reiste på skidag til Lemonsjøen. Har hatt en utrolig fin dag sammen med Eldri og vi fikk snakka gjennom en hel del, haha. Vi var veldig heldige med været da, uten været hadde det nok ikke vært så fint, og JEG klarte og smøre ganske bra ski! Landslaget neste haha :-) Skjedde en liten "ulykke" oppi trekket da, god bedring ♥  I morgen skal jeg til Vågå, men tror det kommer et innlegg før jeg drar fra hjemme. Fy hvor mye jeg gleder meg til i morgen, haha!

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • NY JAKKE OG VERDENS BESTE TORSDAG!

  Hei alle sammen! For 10 minutter siden fikk jeg verdens beste torsdag! Den historieprøva jeg prater om i videoen, fikk jeg 6- på!! Jeg ropte og hyla og sa så mye rart at det er ikke måte på! Men kan vel si, ENDELIG KLARTE JEG DET!!!! FY FAAAAN JEG ER SÅ GLAAAAD :-D

  Tror faktisk det er veeeldig bra at denne videoen er spilt inn før jeg så hva jeg fikk haha. 

  Jeg eeelsker den nye jakke jeg kjøpte! Tror kanskje det er et av mine beste kjøp noen sinne :-) Håper dere likte videoen!

  - Er du glad i dag?

  - Synes om jakka og videoen?

  Vi blogges!!

  - annaHAPPYsylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • CURLS

  Hei! Sorry for at det ikke ble blogging i går, men hadde nok med skole og prøveøving. Skal øve på prøve nå også, men tenkte jeg måtte gi lyd fra meg her først. Humøret har ikke vært på topp, men det blir vel bedre får vi håpe :-)  I morgen skal jeg kjøpe meg ny jakke, så kanskje det kommer en liten video i samme slengen? Lenge siden sist nå!

  - Har du mye å gjøre?

  - Liker du krøller?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #17.03.2014

  Hei! Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Jeg fikk så panikk på skolen i dag, for jeg trodde jeg hadde rørt bort lekseboka mi i matte.. Men læreren vår hadde den... På en måte ble jeg litt sur da, for at han ikke sa noe og så ble jeg irritert på meg selv, for at jeg ikke husket at han hadde den haha.

  Men nå er det ikke så veldig lenge før jeg skal på konferansetime. Var så flink i går kveld og fikk gjort unna veldig mye, så hadde så og si ingenting å gjøre i aften!

  Håper alle sammen får en fin kveld :-)

  - Synes om outfiten?

  - Liker du konferansetime?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SUNDAY IS NOT FUNDAY..

  God søndag alle sammen! I dag har vi vært hos bestemor og bestefar en tur. Tenkte egentlig å gjøre masse lekser og sånt i dag, men vi ble lenger hos bestemor enn jeg trodde, haha. Skal prøve og gjøre litt i kveld, etter jeg har vært i fjøset også. Flink damata :-)  Denne uka blir det veldig mye å gjøre på skolen. Lekser og prøver. Er jo derfor jeg har prøvd og gjort unna noe i helga, men ikke lyktes helt. Er det helg så er det helg. Men jeg skal lage en bloggplan for denne uka, og gjøre masse lekser på skolen, så det ikke blir så masete for meg. I morgen kveld har jeg foreldresamtale også, men det er ikke før 20.30, og da er bøkene pakket ned for lengst, haha.

  Håper uansett at dere alle får en fin søndag, så blogges vi i morgen! Outfit kanskje? :-)

   - Hva gjør du denne søndagen?

  - Er du flink til å planlegge, eller blir du i litt i siste liten sånn som meg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NOEN FAVORITTER (sanger)

  Heart Attack - Demi Lovato

  Safe and Sound - Capital Cities

  Safe and Sound - Taylor Swift

  Let it go - Demi Lovato

  Counting Stars - OneRepublic

  Hei! Tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritt sanger for tiden. Dette er for det meste sanger jeg hører på radioen da. "Radiofavoritter" om jeg kan kalle det det. Det ble ikke blogging i går, for jeg ble med til Synne etter skolen og har overnattet hos henne. Åsta og Ragnhild kom også, så vi så på skrekkfilmer haha. Så skulle vi jo følge de hjem. Fy flate det er det skummleste jeg har vært med på! For det første lyste det i et klasserom på skolen, og Synne tok et bilde og på bildet så det ut som at det var en mann inne i det klasserommet! Vi gikk forbi kirkegården også, og det var ekkelt, haha. Har nok ikke godt av å se på skrekkfilmer, haha.

  - Hva er dine favorittsanger for tiden?

  - Tror du på spøkelser? Uff haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TILBAKE IGJEN

  Hei ♥

  Unnskyld for at jeg ikke blogget i går, men det ble en litt lenger dag en jeg hadde tenkt. Skole, var med til Synne etter skolen, så var vi på felespilling klokka 19.00. Fytti katta jeg har aldri vært mer nervøs noen gang jeg! Fikk hjerneteppe på en melodi jeg har kunnet i over et år nå.. Det var flaut. haha  Ja, torsdag er jo egentlig kjent for å være den værste dagen i uka mi. Men i dag har jeg egentlig hatt en ganske fin dag. Vi har hatt tysk, historie, norsk, engelsk og naturfag. Når jeg rensker opp fagene, så tenker jeg egentlig hvordan dette kunne bli fint, men hadde jo en morsom studietime i dag da, haha. Husker dere fremføringen jeg pratet om som jeg skulle ha på tirsdag? Det ble ikke noe av, skulle egentlig ha på onsdag,  jeg kom litt sent og vi glemte rett og slett av det, så jeg skal ha det i morgen.. 

  I kveld skal vi feire litt bursdag her, så da blogges vi i morgen! 

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  - Blir du nervøs når du skal fremføre noe?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #11.03.2014

  Hei! Da kommer dagens outfit, som lovet! Håper dere liker den :-)

  Sløv i blikket du hl? haha

  Skjerfet er fra Cubus og resten er fra Bikbok.

  Så er det en "litt spesiell" dag i dag da.. Sylvelin har nemlig blitt 8 år i dag. På en måte er hun viktig for bloggen også, hun har jo faktisk navnet sitt i navnet til bloggen. Og hun var den beste kua jeg noen gang har hatt. Ingen kommer til å ta henne fra den plassen. Jeg har selvsagt mange kuer jeg er glad i fjøset nå også, men ingen er som Sylvelin, hun var spesiell.

  Du vil alltid være i hjertet mitt Sylvelin :-)

  Ja, har ikke så mange planer i kveld. Hadde ikke lekse til i morgen (:-D), men må vel dusje og litt sånn. Costa de Kongsvik, er det ikke noe som heter det? Tror jeg skal se på det, haha.

  - Synes om outfiten?

  - Hva har du gjort i dag?

  - Du har hørt om Sylvelin, ikke sant? 

  Vi blogges!!

  - annasylvelin  - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HELDIG ELLER IKKE HELDIG?? HELDIG

  Hei alle sammen! Blir et sånn bobbob innlegg i dag, for jeg har lekser jeg må gjøre ;-) Kommer outfit i morgen, for skal mest sannsynlig bruke en genser jeg ikke har brukt før! Nå har jeg akkurat ordnet en framføring om dialekta til Petter Northug! Fikk til og med bruk for boka jeg har om han ♥  Da håper jeg dere alle får en fin kveld så blogges vi i morgen! Ønsk meg lykke til på fremføringen i morgen!! :-)

  - Har du denne boka?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • PUT OUT A BEATING HEART

  Hei! Håper alle har hatt en fin søndag i dag :-) Jeg har ikke gjort så veldig mye. Har sett på sport og ryddet rommet, noe som virkelig måtte gjøres! Så rett og slett ut som at det hadde vært en barnehage inne der.. Så i aften har jeg vært i fjøset. Staslin var så morsom i kveld, haha!

  I går kveld var jeg på dansespilling da! Var egentlig mye morsommere enn jeg hadde trodd, var rett og slett morsomt og spille i går :-) 

  Haha, vi tok litt bilder i går, og måtte jo selvsagt prøve noe rart! Ikke sant bildene blir myyyye bedre ute enn inne?

  Skole igjen i morgen da. Tror ikke det skjer noe spesielt denne uka, så det blir godt :-) Null prøve (tror jeg), men det er vel en del lekser? Haha jeg husker ikke jeg. Da håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen.

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Er det ellers noe dere vil fortelle?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KVELDENS OUTFIT #08.03.2014

  Hei! Kom et innlegg tidligere enn planlagt, haha. Tenk at det blir to innlegg på en dag, haha. Håper uansett at dere liker outfiten :-)  Topp: KappAhlBukse: BikbokSko: MiaMaja

  Da håper dere får en fin kveld!

  - Synes om outfiten?

  - Hva gjør du i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VINTERFJELLET

  Ååå, det var så fint på fjellet i dag :-)

  - Synes om bildet?

  - Ikke sant det er fint på fjellet om vinteren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN LITEN FORTELLING

  Hei alle sammen!! Da var det endelig helg igjen da :-) Har vært en uke med mye skolearbeid (synes jeg da). Skal bli godt å ikke tenke på skole i et par dager, for det braker løs igjen haha. 

  Men over til overskrifta. Jeg var med søsteren min og laget en "adjektivfortelling" en gang i høst. Da skulle jeg bare si en haug med adjektiv, og hun fyllte de inn i en tekst. Veldig morsomt å høre hvor rart det faktisk blir, haha. Så i sted, spurte jeg henne hva jeg skulle blogge om. Da sa hun: "Du kan legge ut den morsomme fortellinga vi laget i høst!" Så da ble det til det da. Håper dere liker den;-)

  ADJEKTIVFORTELLING

  Ei flekkete jente i 9.klasse kom gående nedover den oppkastsyke sentrumsgata. Da så hun med et en grisete gutt med kvalmende hår og klær som hun ville kjent igjen om det så var midt på klissete natta. - Han er bare helt slukende, sa hun stille ut i den mongo høstlufta. Den klysete unggutten hørte det selvsagt ikke. Men i en himmelsk drøm hadde hun lurt på om han en melkesprengt gang i en av de hikkstende skoletimene hadde sett litt ekstra på henne. - Hei, sa han i det dei to fete ungdommene passerte hverandre. Unggutten så på henne med et gulpende smil i munnviken og med de mest trønderske øynene i verden. - Du er jammen den mest rapkjeftet jenta jeg vet om! For en helt fantastisk dag!


  Haha, håper dere likte den. Den var veldig morsom der og da, meen ler ikke så mye når jeg ser den nå..

  Dagen i dag har vært helt grei. Vi hadde styrke i gymmen. Vi brukte sånne apparat og sånn. Det var egentlig morsomt det, når jeg skjønte hva jeg skulle gjøre. Var ikke alt jeg fikk til da. Var en gang jeg ble så forundret, fordi det gjorde ikke vondt eller noen ting, så da gjorde jeg det selvsagt feil, haha.

  Haha, viste dere at jeg hadde en tvilling?

  Men da håper jeg dere får en fin kveld videre, så blogges vi snart!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Synes om fortellingen?

  - Har dere hatt noe lignende på skolen noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #06.03.2014

  Hei! Da kommer det outfit som lovet! Herregud, jeg har vært så treig med alt i dag, men dette innlegget kommer ikke så sent som jeg fryktet. Eller jeg trodde jeg kunne blogge sånn med en gang jeg kom hjem, men jeg har en engelsk innlevering. Håper dere liker outfiten da!

  Genser fra Gina TricotBukse fra BikbokSkjerf fra Cubus

  Ja, nå er det snart en time siden jeg begynte og skrive dette innlegget, for jeg surrer rundt her som vanlig.  Forresten hvis det er noen som har sett Shakespeare in Love, kan dere bare kome med tips om hva den handler om, for jeg husker nesten ingenting!!! UFFFF!!!!

  (prøven i dag gikk egentlig ikke bra, men jeg fikk mye bedre karakter enn forventet, så jeg er happy!)

  - Synes om outfiten?

  - Skjer det mye rundt deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BLOGG, PRØVER OG ROSA PENN

  Hei alle sammen! Tusen takk for alle kommentarene jeg fikk i forrige innlegg! Jeg blogget ikke i går, for jeg kom sent hjem, måtte øve på matteprøve og var rett og slett litt sliten etter dagen. I dag har humøret vært bedre, vanskelig matteprøve men ellers en grei dag. Men nå må jeg dessverre øve på RLE-prøve vi har i morgen (sukk). Tror ikke det kommer til å gå så bra, for jeg kan jo ingenting! Eller litt da, men ikke nok til å få den karakteren jeg vil, haha. Da får jeg vel bare pugge meg opp til den karakteren, og håpe på at det går.  Det er sånn delvis letesjau gjennom sekken, for jeg har rørt bort både kalkulatoren min og linjalen min.. Tenker på det hele tiden, hvor jeg la det drittet hen, men det kommer vel til rette igjen.   HALLELUJA!  Da får jeg bare øve jeg da, og så får dere alle ha en fin kveld! Vi blogges i morgen! Tror det blir outfit i morgen, for er det som står på planen ;-)

  - Har du mye prøver denne uka?

  - Ikke sant det er irriterende når ting blir borte?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BLOGGEN 2 ÅR I DAG!

  03.03.2012 opprettet jeg denne bloggen. I dag 03.03.2014 er den 2år! Er helt sykt at den allerede er 2år! Hadde ikke trodd selv at jeg kom til å holde på så lenge. Jeg er som oftest sånn at jeg begynner med en ting, og så blir jeg lei og glemmer av det. Men bloggen har jeg klart og holde på med. Det har jo ikke vært blogging hver dag i 2 år, får for meg så går det ikke. Jeg har hatt sommerjobb på fjellet, og arbeidd mye og da blir ikke bloggen prioritert. Men samtidig tenker jeg på hva jeg skal blogge om, når jeg ikke kan blogge. Bloggen har blitt en hobby på en måte.

  Etter jeg begynte og blogge, ble jeg egentlig mer interessert i sminke, klær, hår osv. Sminkevideo kom det jo på bloggen, noe jeg aldri hadde trodd da jeg begynte for 2 år siden. Det er jo bare det siste halvåret det har kommet sminkevideo da, men allikevel! Jeg kan vel si at jeg har et par på lur til dere :-) 

  Det finnes jo en veldig positiv ting for meg når det jeg gjelder bloggen. Rettskrivinga mi på bokmål har blitt mye bedre! Jeg er ikke flink på rettskriving, men på bokmål etter jeg begynte med bloggen har det rettet seg en del, og det er da bra.  Jeg har også lært hva som er lurt og dele og hva som er best og holde for seg selv. Men noen meninger må man bare dele. Er det en dag man har det helt forjævlig, er det lett og sette seg ned og skrive akkurat det man vil til bloggen. Bare få det ut. Jeg vet ærlig talt ikke hvor mye klaging jeg har hatt på bloggen, men det er sikkert en del? Men det jeg elsker mest er og få fram for glad jeg er noen ganger ♥ Ikke alt er lett og utrykke ved bare og skrive, så i fjor var det en del videoblogger på bloggen min. Etter jeg fikk Mac har det egentlig bare blitt mindre, for jeg har blitt så opptatt av kvalitet. Jeg skal med handa på hjertet si at det stikker litt når jeg bare poster Photo Booth bilder, haha.

  Da kan jeg vel egentlig bare avslutte med og takke alle dere som leser bloggen min, kommenterer og gir tilbakemeldinger! Uten dere hadde jeg nok ikke blogget i dag og bloggen hadde ikke vært den den er i dag. Blir spennende og se hvor lenge jeg faktisk kommer til å blogge! Hvem vet, kanskje det blir to nye år?

  GRATULERER MED DAGEN, ANNASYLVELIN.BLOGG.NO!    

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  - Hvis du har blogg, hvor lenge har du blogget?

  - Hva gjør du denne mandagen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TILBAKEBLIKK; STAVANGER & JÆREN

  Denne turen var så utrolig fin! Minne for livet ♥

  Viste dere det at i morgen er det 2 år siden jeg opprettet bloggen? Er helt sykt og tenke på, og hvor mye bloggingen min har forandret seg. I morgen kommer det et innlegg om akkurat "fødselsdagen" til bloggen haha

  - Hva er ditt beste minne fra 2013?

  - Har du vært i Stavanger og Jæren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin  - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BAK EI KU

  Staslin tror jeg har verdens fineste jur, haha. Melker mye gjør hun også :-)

  Håper alle sammen får en fin kveld!

  - Synes om bildet?

  - Hva gjør du i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JUST GIRLY THINGS #01.03.2014

   

   

  always remember this girls! ♥♥

  Elsker virkelig sånne bilder! Vet liksom ikke hva jeg skal blogge om denne helga, men finner vel på noe.. Blir fjøs i aften, men tenker kanskje det kommer et innlegg til i kveld. I går kveld gadd jeg ikke å blogge.

  - Synes om just girly things?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits