annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ferien snart over, og enda et bursdagsbarn

Hei alle sammen! Da er ferien for min del nesten over, desverre. Men jeg har enda igjen i dag og i morgen. Jeg har egentlig ikke fått gjort så veldig mye denne feiren. Jeg har sett på VM og vært i fjøset. I går tidlig var vi i Lom en tur, for lillebror skulle til tannlegen. Og i går kveld, var jeg og lillebror på rulleskøyte tur til bestemor & bestefar. Det ble litt av en tur, for vi hadde ikke akkurat beste veien å gå etter, så vi gikk litt i riksveien når det ikke kom bil :-PSå så vi selvsagt på HERRESTAFETTEN! Gutta gjorde en kjempeinnsats, og tok med gullet hjem. For en Northug fan som meg, var det mitt i blinken :-D
Nå gjør vi oss klare til tremila til jentene, og håper på norsk gull der også :-)

Søstera mi har bursdag i dag, så gratulerer med dagen til henne :-D Håper du får en fin dag :-)

Håper også at alle dere andre får en fin dag! :-)

- Er du snart ferdig med ferie?

- Hva gjør du i dag?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Avril er hyper!!! #video

  Her er videoen jeg pratet om! den ble litt forsinket, for opplastningen klikka i går.. 

  Håper dere liker den, og jeg lover dere, det er nesten bare Avril som oppfører seg sånn! Hun er så glad i mennesker! :-)

  Håper dere alle får en fin fin dag :-)

  - Synes om videoen?

  - Har du en sånn kalv eller har du møtt en sånn?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Innkjøp og en video på vei!

  Hei på dere! Da har jeg kommet i gang med vinterferien, noe som er skikkelig godt! I går var jeg i Lom. Var først hos Synne, før vi var på Fossberg og feiret bursdagen til beste Åsta! Jeg hadde det kjempemoro og det var koselig å se alle igjen :-)

  I dag så har vi vært først på Otta og hentet den nye sofaen vår, og jeg fikk kjøpt noen småting jeg trenger. Her ser dere hva det var:

  CC crem fra Viva La Diva, Cherry Carmex, Loreal Telescopic Mascara, Nivea Refining Clear-up Strips.

  Pudder fra Viva La Diva, Koster fra UBU og Pore Strips. Kjøpte også en slags krem fra Garnier, men den var nede når jeg tok bildene....

  Nå sitter jeg og skal rediere en video til dere, om noe jeg aldri trodde jeg skulle vise til dere. Den kommer kanskje i morgen :-)

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Hva synes du om innkjøpene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Svarthvit søndag  Min aller fineste Sylvelin

  Sylva like så  Og herlige Livø

  Veldig rolig søndag, sett at Petter Northug og Finn Hågen Krogh har vunnet team sprint, samme med jentene. Så var vi i fjøset og koset med Sylvelin, Sylva og Livø :-)

  Nå fikk vi akkurat besøk av Gunhild og Tord, så det er koselig!

  I morgen skal jeg bort, men regner med at det kommer kanskje et antrekksinnlegg i morgen! :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du svarthvit bilder?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

   

 • Herlig start på vinterfeiren!

  Da har vi endelig fått vinterferie! Etter skolen i går, reiste jeg hjem, spiste, ordnet meg, før jeg kjørte scooter til Lom for å møte venninnene mine. Hadde det superkoselig med dem! Vi dro på "Fifty Shades of Grey" klokka 22.00.  Etter filmen var jeg med til Synne, og overnattet hos henne. Har savnet henne kjempemasse!!! 

  I dag kjørte jeg scooter hjem igjen, før jeg har sett på VM selvsagt og vært i fjøset. Hver gang jeg er Sylvelin nå blir jeg så glad, for jeg vet at jeg skal ha henne vertfall 1 år til :-)

  Jeg aner ikke hva ferien bringer, men håper det ikke blir alt for galt vær, og så håper jeg selvsagt at Petter skal ta flere medaljer :-)

  I forrige innlegg glemte jeg og takke for gratulasjonene jeg fikk, så da takker jeg her, TUSEN TAKK, det var kjempekoselig! <3

  Håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin fin kveld! :-)

  - Har du sett Fifty Shades of Grey?

  - Har du hatt eller har du vinterfeire nå?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Scooter og PETTER NORTHUG ER VERDENSMESTER!

  Skyter inn et raskt innlegg her i alt som skjer! Jeg fikk enda et ønske oppfylt, PETTER NORTHUG ER VERDENSMESTER I SPRINT! Jeg er så glad, har egentlig ikke landet helt enda, men herregud så herlig! Jeg var så redd, etter at Petter kjørte i fylla at han ikke skulle bli den samme, men jeg har alltid holdt ved mitt og det var jammen meg bra jeg gjorde! Petter er den samme!  Og gratulere også til Marit som tok Norges første VM gull :-)

  Ellers i dag så har jeg vært på skolen, gjort unna to prøver og sett at Petter og Marit vant, så har jeg vært ute og kjørt scooter. Det gikk veldig fint, men kom meg ikke opp Bjørgebakken. Blir nok scooter til skolen i morgen! :-)

  Dette er ikke bilde fra i dag :-P

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Så du på sprinten?

  - Har du prøvd å kjørt med scooter/moped enda?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • SWEET 17

  Da var jeg også blitt 17år! Om et år er jeg 18, og det gleder jeg meg sykt til! Kan endelig bestemme nesten alt selv og jeg kan ta lappen og ja. Hehe, jeg har kommet til det året da, at jeg er 17 år 17. februrar og det er bare en gang i livet, haha. Så nå har jeg opplevd det, og det var egentlig ikke noe med spennende med det.

  Ellers dagen i dag har vært grei. Litt kjedelig, men etter skolen hadde jeg fele og så hadde jeg det veldig morsomt sammen med Eldri :-)

   

  Var så heldig og fikk kamerastativ og fjernutløser hos mamma og pappa! :-)

  Håper dere alle har hatt en fin fin dag, så blogges vi i morgen!!

  - Når har du bursdag?

  - Har du kamerastativ og fjernutløser?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Innkjøpsvideo fra H&M #16.02.15

  Hei på dere! Er dere oppe og går igjen?

  I dag har jeg vært så sliten og trøtt, men på samme tidspunkt ikke. Var ikke så verst når jeg sto opp i dagtidlig, men når jeg kom til bussen da! Dessverre så er Bella inne i sin verste røyte sesong nå, så nå er det bare å dope seg ned med allergitabletter! :-)

  Her er innkjøpsvideoen jeg pratet om, ferdig redigert og hele pakka!

  Jeg skal straks ta meg en dusj og øve på fele. Sitter her med solbriller og nyter min siste dag som 16åring, haha :-)

  Håper dere alle har hatt en fin fin dag!

  - Synes om innkjøpene?

  - Har du kjøpt deg noe fra salget på H&M?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Bursdags antrekk #15.02.15

  I kveld tenkte jeg at jeg skulle bruke min allers kjære Petter Northug t-skjorte. Kanskje aller mest fordi bestefar kommer hit i kveld, og han er ikke så veeeldig fan av Petter. Men jeg elsker Petter, så det får være grunn god nok :-)

  T-skjorte har jeg bestilt fra Fotoknudsen og skjørtet er fra H&M. 

  Jeg redigerte videoen til dere i stad, driver og laster seg opp nå, så den kommer i morgen. 

  Da må jeg gå, for nå er det ikke lenge før feiringa her starter, haha :-) Vi blogges i morgen!

  - Har du Petter Northug t-skjorte? haha

  - Hva skal du i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Soloppgang, besøk og Avril!

  Hei alle sammen! Nå har vi fått gjort unna både fredag og lørdag! På fredag fikk vi fri klokka 11, så da dro jeg hjem, var hjemme i 5 min og reiste til Lom igjen fordi jeg skulle på et møte. Etter møte handlet vi litt, før jeg var på kafe med Ragnhild og Ida og så var jeg på møte igjen. Var litt bittert at det skulle være så mange møter når jeg fikk tidlig fri... Men men. Eldri har vært hos meg fra fredag til lørdag og vi har hatt det supermorsomt! Vi så på The Fault in Our Stars til vi gråt begge to, og vi minntes om barneskolen til vi lo så det sang begge to, haha!

  Er ikke så mange bilder som ble tatt, men jeg har et par bilder fra en morgen her, soloppgangen var helt nydelig!  I går etter at Eldri dro hjem, så gjorde jeg ikke så veldig mye før fjøset. I fjøset ble jeg kastet rundt som aldri før. Avril var helt kokos i går, og jeg holdt på å falle flere ganger! Jeg var litt stiv fra før og Avril gjorde det på ingen måte bedre! Og mamma hadde bursdag i går! Håper hun hadde en fin fin dag!

  Jeg har spilt inn en video til dere, mangler bare og redigere! Den skal komme i løpet av de neste dagene. Så kommer det nok et innlegg til i aften, for vi skal feire bursdagen til meg og mamma ikveld, så da blir det vel et outfitinnlegg, som avsluttning på helga! I dette sekund sitter jeg og venter på at Northug skal komme frem på skjermen! :-)

  - Hva har du gjort i denne helga?

  - Har du hatt fine soloppganger denne uka?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Mitt nyttårsønske ble oppfylt!

  Nå er jeg så glad, for i dag ble nyttårsønske oppfylt! Uten at jeg har visst det, bare gått og håpet i 6 uker at Sylvelin ikke skulle vise noe tegn til brunst. Og det har hun heller ikke gjort. Og siden det er 6 uker siden hun har blødd i dag, kjente de på henne. Og hun er med kalv! (altså gravid) Jeg ble så så glad! Sylvelin får være med meg til Smørlia i sommer også, og jeg kan få enda flere gode minner sammen med henne!

  Ellers har dagen i dag vært ok. Vi har tatt vaksine idag, og hatt en nokså kjedelig dag på skolen. Herregud, det faget jeg faktisk føler at vi lærer noe nå er i matte! Norsk og engelsk er gørrkjedelig for tiden. Kjeder jeg nesten til døde!
  Spilte inn innkjøpsvideo til dere i stad, så den kommer i løpet av et par dager!
  Håper dere alle får en fin kveld!
  - Hadde du noe nyttårsønske?
  - Hvilket fag synes du er kjedeligst for tiden?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 
 • Kjedelig, vanskelig, kos kos

  Dette har vært en utrolig kjedelig dag! På skolen i dag har det bare vært kjedelig eller noe sånt tull med e-post, brukernavn og passord. Men etter skolen var jeg i fjøset og det er koselig og morsomt, heldigvis!

  hehe, jeg og Bella koser oss!

  Jeg håper at morgendagen ikke blir fullt så kjedelig, vi skal nå blant annet ta vaksine og jeg skal hente noee :-) Men vi har fagdag da, så jeg kan ikke håpe for mye..

  Håper dere alle får en fin fin kveld!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du sprøyter?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenteer ALLTID tilbake <3

 • En uke igjen og dagens antrekk #10.02.2015

  Heia alle sammen! Da var helgen overstått og det er tirsdag allerede. I dag er det akkurat en uke til jeg er 17 år, og da er det bare et år til jeg er 18! Det gleder jeg meg til, men nå gleder jeg meg aller mest på sommer! :-)

  Siden jeg ikke har fått att andre bilder til dere, så ble det antrekket for i dag til dere :-)  Ser litt feit ut i dag, haha


  Og bustete som alltid..

  Det blir blogging i morgen, men jeg skal til fjøset også, for mamma skal på møte. Har tatt bilder, så jeg vet godt som hva det blir til innlegg :-P

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes om dagens antrekk?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Morsdag for mange her i Hammerdalen

  Da har vi feiret morsdag her i Hammerdalen. Hvis man faktisk tenker over det er det VEEEELDIG mange her som har morsdag. 28 kuer har morsdag, samt purkene og selvsagt mamma selv! Håper hun har hatt en fin morsdag, og at hun likte kaka søsteren min laget til henne! :-)

  Ellers i dag så vi har vi ikke gjort så veldig mye. Vært i fjøset i aften da. Det var min morsdagsgave, for jeg glemte å kjøpe morsdagsgave fredag.. Eller jeg hadde lagt igjen kortet hjemme, men det kom jeg jo ikke på før jeg vart tenkt til å reise å kjøpe... Men hun har bursdag neste helg, så da får hun få en ekstra fin ting da!

  Kalvene var vertfall i veldig godt humør i aften, og det samme var kvigene, haha!

  Gyda, Kvitlin og Liv

  Staslin

  Sylveros og så ser man litt i Staslin

  Kalven til Vesle-Sylva, som kommer til å få navnet Fjellmøy :-)

  Lillemor

  Lillemor

  Avril

  Lillemor

  Lillemor

  Myrtel

  Myrtel

  Myrtel

  Myrtel

  Rosa

  Rosa

  Da er helgen overstått og vi begynner med tidlig dag i morgen. Jeg håper IKKE det blir kaldt nå, for da kommer det til å bli veldig glatt. Og gjett hvem som kommer til å falle på isen da..

  Håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin avsluttning på helgen!

  - Har du feiret morsdag i dag?

  - Hvordan er været hos deg nå?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Da tar vi helg vi også!

  Siden mamma og Ingebjørg er på UKM, så jeg måtte være med til fjøset. Men det gjør jo ikke noe, når man har sånne søte her!  Men det er jo et helt jævligt vær ute! Føler at vi snør inne! Håper det roer seg snart, vil ikke ha mer snø nå hahah!

  - Har uværet kommet til deg?

  - Hva gjør du i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • I mammas fang

  Søte Bella! Føler hun kommer litt i skyggen her på bloggen, for det er som regel kuene som står i fokus. Men denne skjønne her er jeg også veldig veldig glad i!

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Har du katt?

  - Hva er dine planer for kvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Dagens antrekk og smil da vel!

  Hei alle sammen! I dag er jeg flink og pliktoppfyllende blogger, haha. Regner med at dere begynner og bli lei disse hverdagsinnleggene mine, men i dag er det faktisk nesten et "antrekksinnlegg". I morgen regner jeg med at jeg skal til fjøset, er vertfall det jeg har tenkt. Men jeg gleder meg IKKE til i morgen. Det er torsdag og hodet må funke gjennom hele skoledagen, ingenting å koble av med ;-(  Men her ser dere dagens antrekk da :-)  Bukse fra Bikbok

  Skjorte fra Hampton Republic

  Jeg elsker serriøst klærne fra HR, de er helt nydelige! Har tre skjorter, en bukse, en bluse og en shorts, og alt er så herlig å gå med!

  Nå tror jeg at jeg skal finne frem fele, så jeg får øvd litt. Er ikke jr.øving i morgen heller, så da passer det perfekt med et fjøsstell! 

  Håper dere alle har hatt en super dag, så blogges vi i morgen! Kommer snart video igjen også! :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du noen klær fra HR?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Bustetroll og unnskyldninger

  Heia alle sammen! Føler jeg begynner hvert innlegg med å beklage for at jeg ikke har blogget dagen før.. Men i går var jeg sliten og nettet her var så veldig dårlig.

  Det har ikke skjedd så veldig mye heller, hatt to helt vanlige skoledager og fele i dag. Jeg tenker desperat på å rydde rommet, men har desverre ikke kommet så langt enda...  I morgen blir det et bedre innlegg, jeg lover. Skal ta bilder til dere også. Har bare ikke ork til det nå og ser ikke ut heller.. Buster meg bare til, haha. Gleder meg til sommer, for da får man så masse fine bilder!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Hvem andre gleder seg til sommer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Helgens festligheter over

  Da er enda en helg over. Ble ganske opptatt allikevel.. Jeg trodde ikke at jeg skulle bli så mye borte som jeg vart. I går var jeg på fest og var ikke hjemme før klokka var nesten 3.  Jeg hadde det veldig morsomt, supert vors med vennene mine og selve festen var også morsom! Ble ganske trøtt da, merker at jeg ikke har så mye overskudd som jeg skulle ønske! Skal bli godt med en rolig helg igjen snart haha :-)

  Ellers denne helga har jeg sett på Petter Northug da, som har vist maktdemostrasjoner til det like! Blir så glad og nesten rørt når han gjør det så bra! Nå kan VM bare komme!

  I aften var jeg i fjøset. Hehe, Sylva var helt vill i aften og Sylvelin hun sto og rautet når jeg tørket henne :)

  Håper dere alle har hatt en fin helg, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort denne helga?

  - Motivert til en ny uke?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits