annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

BROM BROMNår man bor på en bondegård, har man selvsagt en eller flere traktorerer. Dette er en Fiat 88-94.

Kommer et innlegg senere i kveld, vi skal nemlig feire bursdagen til søstra mi.

- Synes om bildene?

- Har du traktor hjemme hos deg?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNKJØPSVIDEO FRA LILLEHAMMER

  Hei igjen! Da kommer videoen. Den er ikke av beste kvalitet, men jeg håper det holder for denne gang. Haha, det er så urkomisk med den negllakkfjerneren jeg prater om i videoen! Er så typisk meg.

   

  Håper dere likte videoen, så blogges vi i morgen! Ha en super kveld :-)

  - Synes om innkjøpene?

  - Har det med negllakkfjerneren hendt med deg noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VIDEO KOMMER I KVELD!

  Hei! Innkjøpsvideoen kommer i kveld, når den har lastet seg opp. Tenkte bare jeg skulle varsle, siden det ble litt senere enn planlagt.


  Da blogges vi om en time eller noe, hvis det ikke blir kommunikasjons feil igjen.. Kommenterer tilbake etter jeg har lagt ut innkjøpsvideoen

  - Hva har du gjort i dag?

  - Ikke lett og gjøre alt til rett tid hele tiden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNKJØPSVIDEO PÅ VEI OG BURSDAGSFEIRING

  Hei! Takk for alle kommentarer i det siste! Det kommer bare et innlegg i dag, for jeg drar snart! Skal på bursdag til ei venninne. I morgen kommer det mest sannsynlig innkjøpsvideo. Når på dagen den kommer vet jeg ikke, men den kommer! Her kan dere få få en sniktitt da :-)  Men da blogges vi i morgen! Håper dere alle får en fin dag videre og en fin kveld :-)

  - Hva gjør du i dag?

  - Synes om det du fikk se av innkjøpene? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VINNERE AV LINKERUNDE

  Siden det alltid er så vanskelig og velge en, linker jeg tre stykker. Den kommer litt i seneste laget, men bedre sent enn aldri? Jeg er ikke så veldig flink til å skrive sånn anbefaling eller hva man skal kalle det, så skriver ikke så mye ;-) 

  Første bloggen er http://hannahtangen.blogg.no. Hun har en superfin blogg, med ryddig design og skriver veldig bra! Headeren er helt nydelelig!

  Blogg nr 2, er http://linneliassen.blogg.no. Det er jo også en superfin blogg. Lyst og fint design og hun tar utrolig fine bilder! En jenteblogg man bare må like!
  Så den siste bloggen er en av mine favorittblogger, og det er http://tattavkvinnene.blogg.no. Hun blogger utrolig bra, har varrierende og spennende innlegg, og det er umulig og ikke like de! Hun er også superpen :-)
  Alle som meldte seg på var kjempefine, men jeg kunne nesten ikke velge alle for da har det jo ikke blitt noe morsomt! Er ikke lenge før det kommer en ny linkerunde :-)
  - Har du vært innom disse bloggene?
  - Liker du linkerunder?
  Vi bloggges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • SHOPPING TUR I MORGEN

  Hei! Ble ikke mer blogging i går? Tenkte jo på å blogge, men jeg glemte det rett og slett. Så spilte vi monopol med pappa, og han vant, så det var vel godt som full jubel her, haha. Men i aften/kveld reiser jeg til Synne for vi skal til Lillehammer i morgen! Gleder meg til å reise bort enn tur, og selvsagt sammen med Synne! Vi to er egentlig ofte på en tur i ferier, så det er morsomt!

  Jeg skal lage linkerunde innlegget på litt, så det kommer forhåndsinnstilt eller noe. 

  - Hva gjør du i dag?

  - Liker du å dra på "shopping" turer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TEENAGER POSTS #23.02.2014

  Hei alle sammen! Tenkte og legge ut noen teenager posts, så kommer det et mer interresant innlegg senere i kveld.

  Vi blogges senere!

  - Synes om teenager posts?

  - Hva skal du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • OL, FJØS OG PETTER NORTHUG

  Hei alle sammen! Haha, er litt morsomt for forrige helg så sov jeg på dette tidspunktet, men i dag er jeg våken. Vi var i fjøset i dagtidlig, og Staslin var så morsom! Ble kamp også om hvem som melket mest, men det var Hjertros som tok seieren med 23 kg.

  Nå er det tremila i OL som tar oppmerksomheten! Vi får nok både gull, sølv og bronse hvis det ikke skjer noe! Veeldig morsomt dette her, haha!

  Så grunnen til at det står Petter Northug i overskrifta er at jeg fikk en bok hos Synne i går. Den heter Alt om Northug, og jeg elsker den allerede! Har ikke lest den skikkelig enda, men bildene er supre :-)

  Vi blogges sikkert senere i dag/aften/kveld!

  - Ser du på OL?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GOOOD VINTERFERIE!!

  Hei alle sammen! Jeg blogget ikke i går, for jeg hadde ikke så mye og dele og var i fjøset. I dagtidlig hadde jeg vondt i hodet, men tok en paracet så det ble bedre i løpet av dagen. Hadde ikke gym da, men hadde det veldig morsomt allikevel :-) Så ble jeg superglad når jeg gikk hjem fra skolen ♥  Jeg og Lars laget en mann sammen, ble den ikke fin? haha

  Men nå er det endelig vinterferie! Har ikke så store planer for ferien, skal ta fjøset her noe sammen med Synne og møte venner kanskje? Vi får se hva tiden bringer. Skal vertfall bli skikkelig frisk igjen!

  - Har du eller har du hatt vinterferie?

  - Hvordan har du det i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • COUNTING STARS

  Hei! Hatt en grei, samt veldig slitsom. Puster som et helvete, haha. Kommer sterke tilbake i morgen

  - Synes om sangen?

  - Hvordan har du hatt det i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 25 RANDOM TAG - VIDEO

  Hei! Tusen takk for alle gratulasjoene jeg fikk i går :-) I dag har jeg vært på skolen. Fortsatt hoste og litt tett, så hadde ikke gym i dag. Men jeg har hatt en veldig fin dag da! Så har jeg fått redigert sammen 25 random tag til dere! Jeg ble utfordret av Sara, fra tattavkvinnene.blogg.no. En av mine favorittblogger :-) Hope you like it :-)

  Jeg har utfordret tre stykker, elibk.blogg.no, sarai94.blogg.no og licela.blogg.no! Håper dere tar utfordringen! Jeg på slutten av videoen hva dere må gjøre, og spørsmålene finner dere under videoen på youtube :-)

  - Tar dere utfordringen?

  - Likte du videoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 16 ÅR I DAG, OG VIDEO PÅ VEI!

  Hei alle sammen! Håper alle har hatt en fin dag i dag! Jeg har hatt en veldig fin dag egentlig, bare at jeg puster tungt, tett og hoster :-) Så har jeg jo bursdag i dag da, og jeg to veldig fine vindbukser hos mamma og pappa! og takk for alle gratulasjoner i dag :-)  Så har jeg spilt inn en video. Skal kanskje redigere den i kveld, så den kommer kanskje i kveld eller i morgen :-). Der er det tre blogger jeg utfordrer, og det er noen av dere som har kommentert her på bloggen, så dere kan bare glede dere :-)

  Håper alle har hatt en super dag, så blogges vi senere! 

  - Når har du bursdag?

  - Har du hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BEGYNNE PÅ BURSDAGSFERINGA

  Hei! Da må jeg dessverre utsette linkerunden litt til, for vi får snart gjester..

  Bestemor og bestefar kommer senere for vi skal feire litt bursdag. Jeg har jo bursdag i morgen, så de kommer i kveld :-) Håper det er MYE smak i kakene, for jeg har så lite smak, haha. Ellers har dette vært en grei dag. Var ute og testa forme, før jeg dusja og sånt, og den var nok ikke på topp. Gikk den vanlige veien til bussholdeplassen og hjem igjen, og jeg ble så sliten og hostet, og jeg sprang jo ikke heller. Pusta som et esel haha! Får tro det retter seg!

  Antrekket for kvelden med hvit bukse.

  Tusen takk for alle fine kommentarer i helga! Det har virkelig gjort at humøret mitt har blitt bedre :-)

  Det som er litt morsomt nå, er at neste gang jeg blogger så er jeg 16år :-O haha

  - Hva gjør du i kveld?

  - Hva er din favoritt kake? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TEENAGER POSTS #15.02.2014

  Hei alle sammen! Er fortsatt ikke helt i form, så jeg legger ut teenager posts jeg :-) Akkurat nå står Mamma Mø på TVen haha

  Nå får vi bare krysse fingrene for at formen blir bedre, så blogges vi i morgen!

  - Synes om teenager posts?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  -  annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KARMAEN ER ALLTID PÅ MIN SIDE

  not

  Jeg skriver om hvor fint jeg hadde det i går, men i dag ble nesten alt snudd på hodet! Forkjølet. Ikke nok med at jeg hostet, jeg var iskald og ja.. Jeg ville jo holde ut dagen, men så hadde vi gym i di to siste, og jeg var helt utslitt. Jeg orket knapt og springe, så jeg fikk gå tidlig. Kom hjem og la meg på sofaen, så her er jeg.

  Så har jeg sikkert sprukket en blodåre i langfingeren for den er blå, etter jeg fikk en basketball der i dag. Ser det ikke så godt på bilde, men fy det er vondt!

  Håper bare at jeg blir frisk til mandag, for da er det nemlig bursdagen min!! Ikke faen om jeg skal være syk da! Vi skal ha bandyturnering på skolen neste uke, og jeg gleder meg egentlig! Blir morsomt med noe annet!

  Gratulerer med dagen mamma! Håper du har hatt en fin dag og får en fin kveld!

  Vi blogges i morgen! Linkerunden kommer i morgen tenker jeg. Hadde ikke ork til å begynne med det nå ;-)

  - Er du syk?

  - Er karmaen på din side?

  - Godt med helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • NÅ GÅR ALT SÅ MYE BEDRE!

  Først vil jeg si tusen takk til Ida, som blogget her i går. Jeg hadde så lite blogglyst og ikke så veldig godt humør, så da er det godt å ha min trofaste reddende engel :-)

  Akkurat nå er jeg kjempeglad! Vi har hatt historieprøve i dag, og jeg er så glad! Jeg fikk 5+(!!!!) noe jeg ikke hadde trodd i det hele tatt! Vi skulle greie ut om Vietnamkrigen og Cubakrisa, og jeg fikk jammen full pott på de! Kjeldeoppgaven stresset jeg veldig på for jeg fikk dårlig tid, så jeg bare skreiv noe, haha Superglad med andre ord!

   

  Embedded image permalink
  Så fikk vi igjen en naturfagsprøve og det gikk vel egentlig også bra! Bedre enn det jeg hadde trodd selv også. Litt skuffet fordi jeg hadde rotet litt på første oppgaven, men okey. Læreren virket tilfreds og da er jeg tilfreds også!


  Linkerunden kommer i morgen, fordi jeg var så glad i dag at jeg måtte bare dele dette med dere! Sorry for at jeg setter ut og setter ut, men uka ble ikke helt som planlagt.. Men nå er den litt mer på fote igjen :-)
  Nå har jeg noen negler jeg skulle lakket for negllakken begynner og falle av..
  Men da blogges vi i morgen! Viste dere forresten det at jeg har bursdag på mandag? 16år :D
  - Hvordan har du det i dag?
  - Ikke sant det er/var morsomt og få gode karakterer?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • takket være turn

  Heihei! Akkurat nå er det Ida som blogger. Anna lurte på om jeg kunne skrive et innlegg siden hun ikke hadde noe å blogge om og det sa jeg selvfølgelig ja til :-) Jeg spurte om hun hadde tips til hva jeg kunne blogge om og da var det blant annet om hvordan vi ble venner. Og det vil jeg gjerne skrive om!

  Vi gikk ikke på samme barneskole sammen så vi kjente ikke hverandre før vi begge begynte på turn. Begge var egentlig veldig sjenerte så det var veldig morsomt at vi klikket så bra sammen! Det som gjorde at vi begynte å snakke sammen var at vi skulle hoppe på en sånn lang trampoline (hugser ikke hva det heter) to og to og klappe hendene til hverandre. Da ble det oss to sammen. Og etter det så begynte vi bare å være mer med hverandre hver gang vi var på turn. Så begynte vi å snakke sammen på MSN og etter bare noen uker besøkte vi hverandre. Vi bor jo ikke langt fra hverandre i det hele tatt så vi var en del på besøk hos hverandre. Mødrene våres kjenner hverandre veldig godt også så det var bare utrolig morsomt at vi skulle bli så gode venner som vi er nå! Nå går vi på samme skole, i samme klasse, sitter ved siden av hverandre og er masse med hverandre. Savner deg forresten massemasse!! Håper jeg ser deg fredag eller i morgen ♥

  Dette ble kanskje et litt klisje innlegg, men det er jo bare koooos :-PpppPPPppP

  -Ida

  Hvordan ble dere kjent med bestevennen deres?

   

 • ÅÅÅ, UFF

  Hei ♥

  Jeg er så sliten. Skjønner ikke noe. Nå har jeg hatt 2-3 fine uker og så får jeg denne smellen nå da. Var så sliten i går, og dagen i dag begynte jo ikke akkurat perfekt. Først i gymmen så tapte laget mitt. Så kom vi til finalen fordi vi spilte en god kamp. Deretter tapte vi i finalen.. Både oppturer og nedturer. Så etter gymmen hadde jeg jo selvsagt på meg andre klær. OG da hadde jeg glemt igjen strikkajakken jeg skulle ha på meg, så jeg hadde ikke jakke. Jeg er så surrete at jeg blir helt gal!! Fikk låne en jakke av Livø da, som er super snill <3 Så resten av dagen gikk det sånn bobbob. Prøve da som var vanskelig, Petter fikk ikke gull, og så har det vært mye vanskelig lekse. Perfekt dag (not)


  Ja, så var det den linkerunden. Jeg skal ta den når jeg har skikkelig tid til å skrive et skikkelig innlegg. Jeg tror det blir torsdag, fordi jeg har ikke prøve på fredag, men det har jeg torsdag, så da får jeg ikke gjort det i morgen. Håper det er greit :-)

  Men da blogges vi i morgen!

  - Hvordan har dagen din vært?

  - Er du surrete?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #10.02.2014

  Hei! Fy flate jeg er så sliten! Må repetere hele emnet i naturfag for vi har prøve i morgen og det er så vanskelig.. Skjønner det ikke, så får bruke all den tid det trenger fram til i morgen får og lære det! Faaan! Har ikke tid til å ta "skikkelige" outfitbilder så ble litt dårlig kvalitet nå ja, haha. Ser jo ut som et vrak, trang i øynene og hele pakka haha  Toppen er fra BikbokJakken er fra H&M Buksa er fra BikbokKlokke fra Next2Ring fra Jenjenhouse

  Kjempebra at det er så mange som har meldt seg på linkerunden! Trekker vinner i morgen, for da har jeg tid til å se over kommentarene og alle de som har meldt seg på :-)

  ØNSK MEG LYKKE TIL PÅ NATURFAGEN I MORGEN!

  - Synes om outfiten?

  - Har du hatt en grei dag i dag?

  - Ikke sant naturfagprøver er noe herk?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LINKERUNDE - MELD DEG PÅ!!

   

  Hei! Da tenkte jeg og kjøre en linkerunde! Dette er en litt annerledes linkerunde, for du kan vinne med både blogg og instagram! Her er hvordan du skal gjøre det hvis du vil være med:

  1. Melde deg på med bloggen din, ved og skrive bloggadresse og at "jeg er med" eller noe
  2. Melde deg på med instagram, da skriver du instagramnavnet ditt og at du er med.
  3. Du kan også melde deg på med både blogg og instagram, da gjør du akkurat det samme som over her.
  4. Så kan vi jo si det sånn da at du øker vinnersjansene med og ta shoutout på instagram eller følge meg, så det blir litt mer morsomt, haha. Du må ikke, men du ØKER!

  Da ønsker jeg dere alle lykke til! Vinneren blir trukket i morgen eller tirsdag. LYKKE TIL!

  - Har du fulgt kriteriene for å være med?

  - ER DU MED?

  Lykke til og vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SKUFFET, NATURFAG OG FJØS

  Hei! Da har jeg akkurat sett på gutta gå 30km, og er litt sur og skuffet over Petter, for å si det sånn.. Jeg hadde håpet så utrolig mye at han skulle få det til.. Men det er jo flere distanser igjen så får håpe på det beste da! Hørte et intervju med han etter rennet og han hadde en god følelse så det er bra :-) Gratulerer til Martin da med bronse!

  Nå så har jeg to (...) naturfagsrapporter jeg skal skrive. Håper det er enkelt så det ikke tar lang tid. Skulle ha ryddet rommet også for det er rene svinestien!! Er jo klær alle steder, haha. I aften så skal jeg til fjøset, til fineste Syyylvelin og de andre kuene. I går kveld så ble jeg så sint på en okse som heter Kåre, for han plager meg bare. Stanger meg fra bakfra så jeg fyker framover. Et ord: "idiot".

  Kommer mest sannsynnlig linkerundeinnlegg senere i aften/kveld. Så da får dere stikke innom igjen en tur da, og melde dere på! Har du ikke blogg, kan du jo alltids melde deg på med instagrammen din, så kan jeg legge ut den i stedet for ;-) Men vent til i aften så får dere nærmere beskjed :-)
  - Hva gjør du i dag?
  - Ikke sant naturfagrapport er vanskelig?
  - Kommer du til å melde deg på linkerunden som kommer i aften?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • MEMORIES ARE SWEET, SO CHERISH IT

  Har vært en super dag med 2 (!!!) OL medaljer og fjøs. Jeg er så stolt over Ole Einar Bjørndalen som tok gull i dag, og håper virkelig at han får flere oppturer i løpet av OL!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JAAAA, HUN KLARTE DET!!

  Marit Bjørgen tok Norges første gull!! Gratulerer så kjempemye til henne, og håper det blir flere sånne øyeblikk! Ble noen tårer her i huset :-)

  Kommer et innlegg senere i dag. Den sminkevideoen jeg har pratet om kommer snart, så bare vent! 

  - Så du på Marit Bjørgen?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SLITEN OG ENDELIG HELG!

  Hei! Det er så utrolig godt med helg nå! Jeg var så sliten i dagtidlig og alt har liksom vært et ork idag. Var litt morsomt med gym i dag da siden vi hadde bandy, og så fikk jeg 5 på en norsk innlevering! Jeg fikk helt sjokk jeg, tror ikke jeg har fått det før!! Nå i aften har jeg vært ute på skøyter med Ingebjørg og Sara. Veldig morsomt :-)
  I løpet av helga må jeg prøve og få skrevet 2 rapporter til naturfag, så jeg ikke har igjen alt det til mandag. Har prøve allerede på tirsdag, så derfor er det nokså lurt tror jeg. Tenkte kanskje jeg skulle ha en linkerunde eller noe i løpet av helga hvis det er interesse for det ;-)

  - Er du sliten etter uka?

  - Vil du ha linkerunde?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OG FJELLA STÅR, MED SNØKVITE ELV, KVAR MORGON KVAR KVELD

  Hei alle sammen! Som det kanskje er kjent her på bloggen, så er ikke akkurat torsdag favoritt dagen min. Dagen i dag har vært så utrolig kjedelig og jeg er så sliten. Gleder meg helt utrolig masse på helg nå! Husker forrige uke gledet jeg meg så på fredag, fordi da kom favorittlæreren min tilbake, men denne uka har han jo vært på skolen, så da blir det best med helg!

  Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra idrettsbanen fra tirsdagskvelden. Skulle egentlig gjøre det i går, men jeg glemte det, haha. De er ikke så klåre da, siden det bare er mobilbilder.

  Fikk skikkelig lyst til ut på skøyter nå, men jeg er stiv og sliten så får heller vente til i morgen eller noe..  Jeg er forresten ferdig med den artikkelen min nå, fy så vanskelig det var. Uansett veldig glad jeg er ferdig!

  - Synes om sangen og bildene?

  - Gleder du deg på helg nå?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • IPHONE, SURRETE OG LEKSER

  Hei! Vært en kjedelig dag i dag egentlig så er ikke så veldig mye å skrive. Jeg så litt nedover på bloggen i sted, og jeg har jo skrevet om mobilen min, men har jeg skrevet hvilken mobil det er? Neidaaa... Satt lekte meg med photobooth men ikke alt egner seg her.. Mobilen var med da så dar ser dere den!

  Nå må jeg gjøre lekser, og jeg fant akkurat bøkene mine og jeg har glemt igjen historiebøkene mine!! Var så sikker på at jeg la dem i sekken, men det har jeg tydligvis ikke. Sa jo ved flere at det var lekse i historie, og så har jeg ikke bøkene selv? Typisk Anna.

  Men da får jeg gjøre leksene som jeg har med, så blogges vi senere. Ha en super kveld alle sammen! 

  - Glemmer du igjen bøker på skolen?

  - Har du hatt en fin dag?

  - Hvilken mobil har du?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SAFE AND SOUND

  Hørte denne sangen på radioen en dag, og jeg ble helt forelsket! Superfin!!

   

  I dag har det vært en helt ok dag. Vi så på en film i dag om Mandela. Herregud, jeg trodde det var Mandela som spilte i filmen, men det var det jo ikke. Jeg har vært så dum i dag at det er ikke til å fatte og begripe, haha. Jeg satt med hjertebank og frysninger under hele filmen, fordi den var så "skummel" om man kan kalle den det og trist på samme tid. Verste filmen jeg har sett sånn sett med hjertebank og det, uff uff.   

  Tenkte egentlig at jeg skulle ha outfit til dere i dag, men her skal dere få se hvorfor det ikke ble det:

  En rød genser fra H&M og et tubeskjert, og det er jo ikke så veldig spennende, så da orket jeg ikke og stille opp til outfitbilder ;-)

  Men nå skal jeg gjøre noe lekser, for jeg og Lillebror skal på idrettsbanen og stå på skøyter med Thomas og noen til! Gleder meg kjempemasse :-)

  Kanskje vi blogges senere i kveld, hvis ikke kommer det i morgen :-) Ha en super kveld alle sammen!

  - Har du sett filmen om Mandela?

  - Hva synes du om sangen safe and sound?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • FELEØVING MED MASSE TULL #VIDEO!!!!!

  Nå har jeg laget en video til dere, og tror jeg ler meg ihel! Lo så masse når jeg laget denne videoen, så håper dere også liker den, siden det er for dere jeg laget den! haha

   

  I dag har jeg hatt en helt fin dag. Ganske normal, mer normal enn denne videoen her. Vi hadde musikkprøve i dag, og etter det fikk vi gjøre lekser, så jeg har hatt tid til å lage video :-)

  Nå har jeg vært ute på isskøyter og det var supermorsomt! Selv om jeg sikkert har knær blåe som himmelen om sommeren, så var det kjempegøy! Jeg og Thomas var skikkelig flinke til å samarbeide og da ble det jo enda morsommere!! ♥

  - Hva synes dere om videoen?

  - Synes du det er morsomt og stå på skøyter?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HVA SKULLE JEG GJORT UTEN DERE?

  ♥ Cow protection is not just to not slaughter the cows, but to make them happy from the moment they are born till they naturally leave their bodies - Radhanath Swami ♥

     Hei! Var i fjøset i aften, og dere ser jo hvilken sjarmører vi har! Det var dessverre en ku som fikk jurbetendelse da, og jeg klarte og klemme fingeren min til blods, haha. Hadde jeg vært litt lengre hadde det ikke skjedd!! Uansett, alltid koselig i fjøset 

  Nå har jeg satt siste finish på sminkelooken, så den er helt klar nå! Mangler bare og spille den inn.

  - Hva er ditt favorittdyr?

  - Ikke sant det er vondt og klemme fingeren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • T.G.I.S = THANK GOD ITS SUNDAY

  Uff, egentlig er det ikke noe som er så kjedelig som helg. Hvis man har noe å gjøre er det greit, men ellers er det bare kjedelig. Vi hadde lekse til mandag denne helga her, og jeg er jo alltid litt i siste liten. Så dessverre en trist beskjed på ukeplanen -> skal skrive 2 rapporter denne uka -_-. Jaja

  Det kommer vel et innlegg til i kveld. IKKE OUTFIT, fordi i dag  er det bare stilongs og stormberg hettejakke. Jeg skal til fjøset i aften, så kanskje det blir litt bilder fra der, vi får se! Har forresten gjort klar en sminkelook til dere! Mangler bare og spille den inn :-)

  - Hva gjør du denne søndagen?

  - Gjør du lekser i siste liten?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TEENAGER POSTS #01.02.2014

  Hei igjen! Tenkte jeg kunne legge ut noen teenager posts nå, det er jo alltid morsomt og lese :-) Jeg har vært på idrettsplassen på skøyter og det var utrolig morsomt! Jeg falt utrolig mange ganger på isen, så det er en kul på kneet nå haha. Uansett kjempemorsomt og jeg scoret faktisk mål på hockey! (tilslutt)

  Jeg håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Kjente du deg igjen i noen?

  - Hva gjør du i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TRIVELIG JENTEKVELD + MOBIL

  Hei! I går kveld var det en kjempetrivelig jentekveld hos Synne. Vi overnattet også, men det ble vel ikke så veldig mye søvn. Jeg var egentlig ikke klar over at det ble noe av så er derfor jeg ikke blogget i går. Ble ikke akkurat bilder som jeg kan legge ut på bloggen, så dere får nøye dere med det dere får, haha.

  Var egentlig en fin skoledag i går. Var bare en kjempekjedelig engelsktime fordi vi skulle lese hele timen. Etter skolen var jeg på Kiwi og hentet en mobil. Det er ikke samme mobilen som jeg sendte inn, fordi det er ikke en eneste ripe i den nye og jeg driver og oppdaterer den til iOS7 nå. Det var litt morsomt og åpne esken med en splitter ny mobil, men det var liksom ikke mer enn det. 

  Her ser dere litt av outfiten også :-P

  Har ikke så mye mer og dele med dere akkurat nå, kommer kanskje en video i løpet av helga, som egentlig skulle komme før helga og et innlegg til i kveld...  Kommer mest sannsynlig en sminkelook snart også, siden det er lettere å filme med mobilen i stedet for iPaden.

  - Liker du jentekvelder? Eller guttekvelder da, hvis du er gutt ? :-)

  - Synes du det er godt med helg nå?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits