annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Folkemusikktreffen = Antrekk!

Da var vi endelig klare for helg! Dagen i dag har egentlig vært veldig fin, for først hadde vi innebandy i gymmen og det er jo gøy! Etter gym hadde vi en liten prøve, som ikke var fullt så gøy, men så i matfri kom Synne! Hun har vært på besøk på skolen hos oss resten av dagen. Det var så morsomt å ha henne med! 

Nå i aften har jeg dusjet og ordnet meg til jeg skal bort i kveld. Det er jo alltid morsomt å spille til dans, men jeg gleder meg ikke, haha. Gleder meg til å sove hahaha!

Kjørte et ganske enkelt antrekk, og et som ikke var for varmt, for det pleier å være varmt å spille til dans :-)

Jeg håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin kveld, så blogges vi i morgen! :-)

- Har du hatt en fin dag?

- Synes om antrekket?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 

 • 3, 2 nesten helg!

  Ja, først må jeg bare unnskylde for at jeg har vært litt fraværende disse dagene, men jeg har ikke hatt overskudd til bloggen. Tirsdag var et fele, og i går var jeg med til fjøset. I dag var det jr.øving så derfor er bloggingen litt sen igjen.

  I morgen lover jeg at det blir outfit, for jeg skal bort å da må jeg nesten pynte meg litt. Jeg er ganske lei av denne uka her nå, så det skal bli veldig godt med helg nå!

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  -  Gleder du deg på helg?

  Vi blogges!!

 • Skolelei, hei på deg!

  Da var vi igang med ny uke igjen. Jeg har vært så trøtt i dag! Trodd jeg skulle ryke med når jeg sto opp i dagtidlig! Men det gikk bra til slutt det også :-) 

  Etter skolen i dag har bestefar vært her, så vi har faktisk spilt fele. Han skulle egentlig være med Ingebjørg, men på slutten ble jeg med også. Var veldig koselig det da. Så har jeg vært ute to ganger og startet scooteren. Gleder meg så mye til jeg kan kjøre på den igjen og all snøen er borte hahhaha. Tror faktisk dette er første vinteren jeg gleder meg til snøen skal bli borte!


  I morgen er det fele etter skolen, og tirsdager er jeg som regel (og som jeg er ellers også) sliten. Men kanskje vi kan få til et outfit antrekk i morgen, vi får se hva tiden bringer :-) 

  Som dere ser er det lite inspirasjon i dag, for det er så tåpelige bilder! Ingebjørg sa at jeg ikke kom til å legge ut sånne bilder, så da jeg jo selvsagt motbevise at hun tar feil. Igjen. Hadde det ikke vært for henne, hadde det ikke vært sånne bilder her for å si det sånn!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen! :-)

  - Har du vært på skolen i dag?

  - Er du skolelei?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • "Jeg kan ikke miste Sylvelin nå!"

  Hei! Da tenkte jeg å skrive historiene om Sylvelinene mine. Mens jeg har hatt denne bloggen har jeg hatt 3 stykker og det er så mange jeg har hatt totalt også.

  Min første Sylvelin var Sylvelin 393. Hun var så god! Når hun var kalv var jeg ikke så veldig gammel, så jeg husker faktisk ikke Sylvelin som kalv. Men hun utmerket seg jo fort når hun ble kvige, for det var jo hun som fikk bjella! Når hun var kvige var det liksom inne på et jorde i Smørlia hele sommeren. Vi hadde de av, men de gikk bare innpå igjen. Men de hadde det jo godt da, haha :-) Når Sylvelin kom hjem etter sommeren utmerket hun seg bare enda mer! Hun var så glad i selskap at jeg ble overveldet! Jeg var en tur inni i fjøset hele tiden bare for å hilse på henne. Jeg husker spesielt godt når hun fikk sin første kalv, for da hadde vi avspasering på skolen. Hun ble mor til Sylva, som vi har den dag i dag :-)

  Oppturene og nedturene med Sylvelin var mange. Først var probleme med den ene spenen hennes. Hun ble først trespent og så firespent igjen. Jeg husker pappa sa noe om at vi ratt ikke kunne ha henne mer og da gråt jeg med en gang! Jeg kan ikke miste Sylvelin nå! Men Sylvelin klamret seg fast og jeg klamret meg fast i henne og hun ble med videre :-)

  Det var ingenting som stoppet Sylvelin. Hun var den beste, hun alltid litt kraftor av meg når jeg gikk forbi henne og hun flyttet hodet mot meg når jeg snakket til henne. Hun hadde alle de gode egenskapene jeg likte hos en ku. Alle historiene jeg skrev handlet om Sylvelin, alt jeg tegnet skulle være henne, ja alt. Men så etter mange fine sommere og vintere sammen, tok det plutslig slutt. Sylvelin tok ikke kalv. Jeg prøvde ikke å tenke så veldig mye på det, for jeg skulle ha henne en stund til, bare at hun skulle ikke til fjellet. Siste dagen vi hadde henne, var siste skoledag i 8.klasse. Før jeg reiste på skolen den morgen var jeg innom i fjøset og ga henne en siste neve med kratfor. Det var siste gang jeg så henne. Jeg prøvde og tenke minst mulig på henne den dagen. Men om kvelden kom det. Mamma sa det at når dyrebilen kom og hentet henne var det som at hun trodde at hun skulle til fjellet. Da braste det sammen for meg, jeg gråt i en time etter jeg hun fortalte det. Jeg så for meg de livsglade øynene hennes og den røde bjella rundt halsen. Plutslig var hun her ikke mer. Jeg tror ikke jeg har tatt det så tungt noen gang å miste en ku, som jeg gjorde da.

  Jeg laget også to videoer til denne snuppa her, som dere kan se under:

  Dermed ble Sylvelin´s siste kalv hetende Sylvelin. Og henne ble jeg også fort glad i. 

  Jeg rakk dessverre ikke å få så mange minner sammen med denne Sylvelinen her. Hun hadde veldig dårlig fruktbarhet og tok dessverre ikke kalv. Hun fikk en kalv, som fikk navnet Kong Sølve. Selv om jeg bare hadde henne som ku en vinter, ble jeg glad i henne, men jeg tok det ikke så tungt når hun reiste. Det var selvsagt trist at Sylvelins siste kalv måtte forlate meg også, og at jeg skulle miste enda en Sylvelin. Men jeg overlevde, igjen..

  Så i sommer ble jeg betatt av en kvige som hette Sylveros. Hun er dattera til Sylva, Sylvelin´s første kalv. Sylveros var verdens herligste å gå sammen med opp den lange bakken inn i Smørlia. Hun var rett og slett så lik min første Sylvelin at jeg døpte henne om til Sylvelin. Og henne har jeg enda. Sommeren 2014 sammen med Sylvelin er en av de beste sommerene jeg har hatt noen gang! Hun er så god og snill! Etter hun kalvet, så er hun faktisk en av de beste kvigene vi har i år! Det er en stor opptur for meg, for Sylvelinen jeg hadde før denne, var nesten den dårligste! Hun jeg har nå, håper jeg at jeg får ha like lenge om ikke lengre, enn den første jeg hadde! Sylvelinen jeg har nå gir meg glede og hun gjør meg stolt! Tar hun kalv, kommer jeg til å gråte av glede! Sylvelin 599 vil jeg ikke miste!! Hun gir meg alt for mye glede!

  Sylvelin beit meg på kneet, haha!

  Det å ha en favoritt ku og så miste akkurat henne er helt jævlig, men du finner jo alltid en ny en. Når jeg miste min første Sylvelin, var det som å miste min andre halvdel. Jeg følte at jeg ikke hadde favoritt ku på et år, men det var jo andre jeg var glad i. Men det var dette å ha en Sylvelin ku. Sylvelin skal ha bjelle. Sylvelin skal være glad i mennesker. Sylvelin skal være glad i meg. Sylvelin skal melke bra. Sylvelin skal ta kalv. Sylvelin skal stå stille. Sylvelin skal alt. De er ikke roboter og kan ikke klare alt, men de jeg har hatt har vært suvere på noen måter og helt rompa på noen andre. Jeg kan ikke bestemme at Sylvelin skal stå stille å melke 40kg om dagen, for det er opp til Sylvelin selv. Men jeg kan være med å prøve og gjøre dagen hennes bedre, og vise at jeg er glad i henne, for det er jeg!

  Takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget. Dette ble også på en måte historien bak bloggnavnet mitt også, haha :-)

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi!

  - Synes om innlegget?

  - Kanskje du også fikk litt lyst på en Sylvelin?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Lørdagsstell og kos  Jeg orker ikke skrive noe særlig nå, har ikke så mye og dele i dag, så håper dere likte bildene av disse skjønningene <3

  Håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin kveld! :-)

  - Hva skal du i kveld?

  - Hva synes du om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Skjeggeby neste!

  Nå drar jeg snart til Skjeggeby aka Lom. Hahaha, nei da jeg bare tuller, men ja jeg skal til Lom. Skal møte jentene og det gleder jeg meg til! :-) 

  Jeg kommer sterkere tilbake i morgen med både bedre innlegg og bilder. Håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin kveld!

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har du planer for kvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • En nervepirrende tid!

  Nå er det serriøst en nervepirrende tid i vente! Det er nemlig i disse månedene vi får vite hvilken av kuene som får bli med på neste års sesong. Jeg vet allerede en ku som får bli med, så det er jeg glad for. MEN jeg har fortsatt en ku som jeg dør av nervøsitet av. Nemlig Sylvelin. Tar ikke hun kalv, kommer jeg til å gråte i et år. Men hun skal komme i disse dager, så vi krysser fingrene enda :-)

  Sylvelin skal gå fremst her til sommeren også.

  Nå begynner jeg og bli ganske så sliten, men det er nå ikke lenge til helg da! I helga skal jeg definitivt sove, men gjøre andre ting også, haha. Jeg ble forresten med i ungdomsrådet i dag.. Jaja, blir sikkert morsomt det! :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin kveld!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Ikke sant det er nervepirrende å gå og vente på noe?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Vi som lengter til sommer..

  Nå er det så kaldt ute, jula er over og jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre.. Gleder meg så sykt til sommer nå! Varme dager, sene kvelder, fjellet.. Alt er så mye medre om sommeren..  Jeg liker vinteren jeg, det er ikke noe med det, men nå gleder jeg meg til å kjøre scooter og ha fint vær!

  I aften har jeg vært i fjøset, derfor har jeg ikke fått tatt noen bilder til bloggen idag. Vet ikke helt hvordan det blir i morgen heller, for skal på fele og så kommer fjuken.

  Håper dere alle får en fin kveld!

  - Gleder du deg til sommer?

  - Hva er din favoritt årstid?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Historien om Staslin: En vanlig ku som kom på melkekartongen

  Hei alle sammen! Det ble ikke blogging i går allikevel, var i Lom sammen med Synne og de andre jentene, og så ble jeg med til Synne. Jeg føler jeg skylder dere et innlegg som jeg legger litt arbeid i, så da skal dere få lese litt om kua som er med meg på melkekartongen! Nemlig, Staslin 498, Hammerdalen.  Det som er med Staslin, er at jeg hadde ikke noe stort "bånd" til henne før hun ble kvige. Jeg viste selvsagt veldig godt hvem hun var, for hun var jo av den "beste" melkekua vi hadde. Som kalv var Staslin egentlig veldig plagsom. Hun stanga meg og veldig glad i oppmerksomhet. Ikke at det er plagsomt, men hun var veldig voldsom!

  Hun begynte jo å bermerke seg som kvige, på grunn av sytingen hun drev med. Alltid når vi skulle melke begynte hun å syte og små raute, fordi hun hadde melkepress. Pappa sa faktisk den gang at det kom til å bli en god ku. Da hadde vi ingen anelse om hva som kom DENNE kua i vente!

  Det hele begynte i januar i 2013. Jeg meldte på Staslin + noen til på Vandreutstilling. Jeg hadde en veldig godt følelse når det gjaldt Staslin, for hun hadde et utrolig nydelig jur! Men jeg var jo ikke sikker, for det kunne jo selvsagt være noen andre som hadde enda finere jur enn Staslin!

  Dagen før var et evig stress. Jeg kom hjem fra skolen og da brast det i fjøset for å klippe disse kuene jeg hadde meldt på! Mens jeg ventet på at batteriet skulle lade seg opp, leste jeg på prøve som vi skulle ha i samfunnsfag neste dag. Man kan vel si at både prøven og vandreutstillingen gikk veldig bra! Så kanskje skulle begynt med det fast, å lese på prøver i fjøset?

  Men resultat på vandreutstilligen fikk vi ikke vite før noen dager senere. Og det ble mye glede det! Alle kuene jeg hadde meldt på ble 1.premie kuer og STASLIN HUN BLE BESTE KU! Da var jeg så stolt, at jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde aldri i verden trodd at alle kuene jeg hadde meldt på var så bra, og at en av de var den beste!

  Jeg var jo stolt av Staslin kjempelenge og er det fortsatt. Og samme år som Staslin ble beste ku, tok vi også bilder som skulle komme på melkekartongen! Jeg tenkte vel som så at nå kommer alle til å se denne fine kua mi!  Hun var en ku, du slettes ikke ville miste, men som til slutt måtte gi tapt. Hun tok ikke kalv og da fikk jeg ikke beholde henne lengre. Høsten 2014 reiste hun.. Jeg har mange øyeblikk med Staslin som jeg ikke kommer til å glemme, og hennes siste kalv ble en kukalv som nå heter Staslin. Hun minner meg om Staslin på veldig mange måter, så jeg håper hun har mange av de gode egenskapene som hun hadde!   Dette er de siste bildene av Staslin som jeg tok. Hun vil alltid bli husket hos meg, for hun har jeg veldig gode minner med! Jeg var så glad i henne og at hun skulle dra var ikke morsomt. Men jeg fant også en sang som heter "Visa hennes Staslin". Den minner meg akkurat om vandreutstillinga jeg hadde med Staslin og alt klaffer bare sammen! Her er den sangen hvis du vil høre:

  Som dere skjønner var Staslin en spesiell ku for meg, men jeg har også hatt mange andre spesielle kuer. Mens jeg skrev dette innlegget, tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg om Sylvelinene mine også! Jeg har byttet Sylvelin 3 ganger etter denne bloggen ble opprettet. Og også de tre har jeg mange gode minner med :-)

  - Har du et dyr som har betydd veldig mye for deg?

  - Hva har du gjort i helgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Propellen Lillemor!

  Da fikk vi endelig en etterlenget helg! Jeg er utkjørt og veldig klar for helg! Dette har vært den verste dagen på leeeeenge! Jeg avsluttet dagen i fjøset og Lillemor er så søt! Herregud, tror hun har en slags sykdom, hun er jo helt propell noen ganger!
  Myrtel  Sylvelin <3  og Sylva :-)

  Vet ikke hvilken blogging det blir i morgen enda. Jeg fant ut det når jeg var i fjøset da, at jeg skulle lage en video til dere når jeg er i skikkelig dårlig humør! Jeg sier så veldig mye rart når humøret ikke er topp, og plutselig eksploderer det bare for meg! I fjøset gikk det utover meg selv og kalvene, jeg hyla når de stanget meg av liggepallen, hahahaha! Det var vondt.

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Synes du det er godt med helg?

  - Hva er dine planer for kvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Jeg og Staslin er på MELKEKARTONGEN!

  Hei alle sammen! Vet ikke om dere husker at jeg nevnte det, men nå har det vertfall skjedd:  Vi har kommet på melkekartongen! Bor dere på Østlandet nå og kjøper helmelk ser dere nok meg og Staslin! Og de to andre søskene mine også :-) Var så rart når jeg var på butikken i dag, for da så jeg meg selv i melkehyllene, haha..

  Ellers har det vært en normal dag og det samme er det i morgen. Kan hende jeg tar med kameraet til fjøset i morgen, for nå er det lenge siden dere har sett sussebassene mine :-)

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Drikker dere Tine Melk fra Østlandet?

  - Hva har dere gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Ulykkesfugl...

  Hei alle sammen! Da er det onsdag allerede! Jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å blogge i går, for jeg følte ikke for å publisere et meningsløst innlegg. Jeg prøvde MAST VOL.1 i går da! Er super tilfreds, likte resultatet veldig godt! Bilder under her. Jeg har ikke "arbeidet med krøllene da, så det ser ikke så "normale" ut, haha

  Ellers har dagen i dag vært ok. Gleder meg til helg nå, haha. Jeg har litt bedre planer for blogginnlegg fremover, men ikke akkurat i dag, for jeg må gjøre ferdig en instruks! Det innebærer at jeg må til fjøset og ta bilder, for jeg klarer det seriøst ikke uten. 

  Forresten så skar jeg meg idag, haha. Eller først fikk jeg flis, så der begynte det å blø, og etterpå skar jeg meg. Jeg er en ulykkesfugl, haha... Hver gang jeg rører en tollkniv skjærer jeg meg, haha!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva har dere gjort idag?U

  - Har du prøvd MAST VOL.1?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Bilder på veggen og mandag allerede

  Da var det pån igjen med ny uke. Jeg tror ikke jeg er den eneste som har hatt en trøtt dag i dag. Jeg har sånn serriøst vært så sliten i dag. Men sånn er det. 

  Nå er det snart klart til romvideo, mangler å henge opp noen bilder og RYDDE!!! 
  Nå sitter jeg og skyper med Ida, venter på Synne og ja.. Gjøre seg klar til en dag i morgen, tenker jeg.

  - Hva pynter du veggene dine med?

  - Hva har du gjort i helga?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • The Throwback Tag - Video

  Hei alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Det har vertfall jeg! Hadde det super morsomt på fest i gårkveld/natt, og hadde det kjempekoselig sammen med jentene mine!

  Denne videoen skulle komme i går, men så ble det kommunikasjonsfeil, og det tar 8 timer å laste opp så ja.. Her er den vertfall!

  Håper dere likte videoen, og at dere får en fin kveld alle sammen! Jeg må serriøst prøve og hente meg inn igjen, for jeg er stiv i alle ledd i dag haha!

  - Har dere hatt en fin dag?

  - Hva synes du om videoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Veldig nære helg, og rett hår!

  Hei alle sammen! Da er denne uka snart omme, og helga kommer med stormskritt! 

  Torsdag er vel ukas kjedeligste dag, men i dag vant Petter Northug 3. siste etappe i Tour de Ski, så da ble ikke dagen så aller verst, allikevel.

  Så i går så prøvde jeg rettetangen fra MAST. Den var helt nydelig! Ble fort varm og resultatet var kjempefint! Beste rettetanga jeg har hatt noen gang :-)

  Nå har jeg spilt inn video til dere, og så må jeg rydde litt og øve på fele. I morgen begynner vi med tidlig dag, gym. Det er ikke gøy, men vi må bare. Får tenke at når morgen dagen er over så er det helg!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Hvilken video tror du det er?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Innkjøp #07.01.15 - Endelig er de kommet!

  Endelig kom Northug klærne! Jeg har vært i helt ekstase etter de kom! De er kjempefine! Bildene ble ikke så veldig bra, og de sitter mye bedre på! Men dere skal nok få se det en gang også, for disse blir nok brukt en del!  Vest  T-skjorte  Jakke

  Bukse

  Ellers i dag så har jeg vært på skolen, sett på Petter Northug og Marit Bjørgen, så har jeg rodd og trent styrke i aften. Nå skal jeg ordne noe småtteri og blogge ferdig. Jeg spiller inn video i morgen, så den skal komme i løpet av uka, planlagt fredag. I morgen hadde jeg tenkt å vise resultat av et av mast produktene :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Er det flere en meg som shopper på nyåret?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin -  kommenterer ALLTID tilbake <3

 • The coolest girl <3

  Hei alle sammen! Innlegget skulle komme før, men jeg har rett og slett ikke hatt peiling på hva jeg skal blogge om. Jeg har en ting å fortelle dere og så fikk jeg tips for noen minutter siden som passer bra sammen, for da blir ikke innlegget super kort :-)

  Først så vil jeg si at i løpet av uka så kommer det en video tag. Jeg har ikke bestemt meg helt for hvem jeg skal velge, men den kommer mest sannsynlig i løpet av uka. Skal få prøvd og spilt den inn så fort som mulig.

  Så har dere kanskje merket at noen ganger så er det en person som får litt oppmerksomhet en gang i blant. Sist var det Åsta og i dag er det IDA!

  Ja hvor skal jeg begynne? Ida er en helt herlig, snill, omtenktsom, søt og pen jente. Jeg ble kjent med henne via turn og har kjent henne siden. Jeg gikk jo på skole i Garmo, mens hun gikk i Lom, men på ungdomsskolen kom vi i samme klasse! Etter alt som skjedde så ble jeg veldig avhengig av Ida, og jeg hadde ikke kommet gjennom ungdomsskolen uten henne! Hun har hjulpet meg alt for mye og jeg skylder henne så masse! Hun er bare best, og jeg håper hun får et nydelig liv med masse glede for det fortjener denne jenta her! 

  Jeg er super duper glad i deg og savner deg kjempemye! Ser deg på ball til helga da <3 :-*

  - Hva har du gjort i dag?

  - Venner er alt, ikke sant?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MASTPAKKEN; krøllstav, rettetang, hårbørste og klyper

  Hei alle sammen! Da var det tilbake til normalt. Jeg skal ut å jogge en tur, når jeg er ferdig med bloggarbeidet, haha. Men nå tenkte jeg å vise frem MASTpakken jeg bestilte i romjula! Jeg fikk alt utenom ene krølltstaven nyttårsaften, og i dag hentet jeg siste krøllstaven. Jeg betalte 2042kr for hele pakken, men da hadde jeg en rabattkode :-)

  Pent plassert i hyllen

  MAST Vol. 1 Conical Curler

  MAST Vol.2 Conical Curler

  MAST Gizmo Straigjtener-Hair Care Styling

  MAST Ricci Grande - Hair Brush

  MAST Alligator Hair Clips

  Så var det en liten gave med, nemlig to negelakker!

  Tenkte at jeg kanskje kunne vise i senere innlegg hvordan resultatet blir og hva jeg synes om de forskjellige tingene, men vi får se.

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Har du noe fra MAST?

  - Hvilken merker har du på rettetang og krølltang/stav?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Skitur, skiglede og fjøsstell

  Da var siste dag i ferien overstått... Sånn er det bare, men da er det nå bare og se frem til neste ferie! Jeg har hatt en veldig fin dag i dag. Det hele begynte med at PETTER NORTHUG vant andre etappe i Tour de Ski! Jeg ble så glad jeg :-) Helt skjelven og varm, hehe. Så da gikk jeg og lillebror en skitur ute i skogen. Vi følgte en skogsvei, men så gikk vi av den og da var vi ikke helt sikre på hvor vi var, men vi kom nå hjem igjen! Veldig fint ute var det vertfall! Så avsluttet jeg ferien med et fjøsstell og en økt på romaskinen :-)  I løpet av kvelden kommer juledesignet til å bli borte, for nå er ikke jeg i noe særlig julestemning lengre. Nå har jeg begynt å gjøre meg klar til sommer hahah! Eller det mangler noen skiturer først da :-)

  - Hva har du gjort denne søndagen?

  - Gleder du deg til sommer? hihih

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Fjøsbudeia på plass

  Hei sann! Hvordan er det med dere? Om to dager begynner skolen, uff. Hadde nå vært herlig å ha litt ferie til! Er snart vinterferie da :-) I aften var jeg i fjøset igjen.

  Sukkerroer. Som dere ser Sylvelin er ikke så glad i det.

  Lillemor vet hvor det gjør vondt!  Se på tunga hennes!!
  Lillemor er en skikkelig villbass for tiden. Hun er der når du kommer ut i bingen, og vet akkurat hvor hun skal bite. Det er stor forskjell på oppførselen hennes nå, og den hun hadde noen uker tilbake. Hun er større og enda mer glad i folk, haha!

  Nå sitter vi og ser på Mesternes mester, så da blogges vi i morgen :-)

  - Hva har du gjort i aften?

  - Når begynner du på skolen, hvis du går på skolen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tilbakeblikk; oktober, november & desember

  Da kjører vi på med siste del av tilbakeblikk :-) Kommer et til innlegg i løpet av dagen/kvelden med noe annet

  OKTOBER

   I starten av oktober var det høstfeire da. Jeg var i fjøset hjemme, et par ganger på Brimi, kjørte scooter og Eldri var her en tur. Var også i oktober at rommet mitt ble ferdig malt. Det kommer romvideo snart :-)

  Ellers i oktober så skjedde det ikke så veldig mye. Jeg hadde tatt på meg arbeid i noen uker, og da ble det ikke tid til så mye annet :-)

  jeg følte at jeg ble litt kort..

  Sylvelin ble mamma for første gang!

  Og hun ble mamma til lille Sølve :-)

   

  NOVEMBER

  November begynte jeg med fjøs på Brimi og fjøs her hjemme. 

  Vi i bygdeungdomslaget var i Lom og pyntet på Midtgard

  Så var det praksis, de 3 herligste ukene av skoleåret hittil

  Jeg var superheldig med været, for når jeg var ferdig med praksis begynte det og snø :-)

   

  DESEMBER

  I tida før jul var det mye juleting som måtte ordnes. Julegaver, jeg monterte ny sofa på rommet og litt fjøs var det også. Jeg var veldig sliten etter 3 uker med praksis, og var vel ikke akkurat super motivert for de ukene med skole før jul. Men nå sitter jeg er og skriver dette så jeg overlevde jo.

  Vi fikk grisunger!

  Jeg laget min første fine hårfrisyre 

   

  Så var det endelig juleferie! Jeg begynte helga sammen med Synne med fjøs på Brimi. Bedre start på en ferie går det ikke ann å få!

   

  Så var det julaften og jul og da har dagene gått slag i slag frem til nyttårsaften.

  Så var det nyttårsaften. Jeg var i fjøset om aften, for jeg måtte nå være med den siste gangen i 2014 sammen med Sylvelin. Kvelden feiret jeg sammen med mamma & pappa, Ingebjørg & Tor, Bestemor & Bestefar og Tante & Onkel.

  Og her i Hammerdalen sparer vi ikke på noe. Jeg var borti fjøset med finstasen for å ønske Sylvelin Godt nyttår. Håper jeg får med meg henne så lenge som mulig, og aller helt inn i 2016.

   

  Da var alle tilbakblikk innleggene gjort! Det kommer et innlegg senere som sagt, men nå skal jeg se på Petter Northug! :-)

  - Hva er ditt beste minne fra 2014?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tilbakeblikk; august & september

  Hei alle sammen! Hvordan går det med dere på nyåret? Her går dagene som normalt, egentlig. Har vært i fjøset i aften, så derfor ble innlegget litt senere en planlagt. Men nå tar vi litt mer tilbakeblikk!

  AUGUST

  Jeg begynte august med en Otta tur, der jeg kjøpte noen nye ting. Hadde vel ikke noe særlig bruk for de da. Det var Ragnhild jeg var med da :)

  Så gikk det slag i slag frem til Osloturen. Jeg hadde fjøs, fri, fjøs, så siste morgen før vi reiste til Oslo var jeg, Synne og jente i klatreparken. Det var så morsomt!  Så gjorde jeg og Synne oss klare for Oslotur! Før vi reiste da, så klarte flinke Synne teorien på scooter og hadde bursdag :-D

  I Oslo hadde vi det kjempemorsomt! Vi shoppa, var på omvisning inne i slottet og gikk på Karl Johan osv. Jeg fikk blant annet kjøpt nytt kamera. En tur jeg sent vil glemme :-)

  Så etter Osloturen var det midtsommersfest, noe som var kjempemorsomt og siste dag i ferien var jeg på jobb. Ingebjørg Bratland hadde konsert den dagen da, så det var ikke akkurat en dårlig dag å ha jobb på :-)

  Så begynte skolen igjen. Jeg grudde meg noe så veldig! Jeg savnet Synne så fælt, og alle de andre vennene mine også! Jeg pratet med Synne da etter skolen på mobilen. Jeg gikk jo bare og ventet på helg jeg, for da skulle jeg se Synne igjen! Gleden jeg hadde da jeg møtte henne igjen tror jeg jeg aldri har hatt før!

  Jeg hadde også fjøs på Brimi Sæter i helgene litt, som regel søndagene. Var også i Viken og hilste på kalvene og vi feiret bursdagen til bestemor og gammeltante.

   

  SEPTEMBER

   I september kom kuene hjem igjen! Det var godt det!  Den dagen de 12 første kom, hadde jeg fjøset selv for å være snill, hihih

  Så begynte oppussing av rommet mitt.

  Jeg møtte Synne

  Vi fikk årets første kalv!

  Jeg hjelpte Ingebjørg med en skoleoppgave

  Så var det fullt opp med fjøs, og jeg begynte på MOPEDKURS!!!

   

  Jeg besto teorien på moped, og hadde endelig scooterlappen!

   

  Jeg var også på Ottamartna og Lillemor & Myrtel ble født :-)

   

  Da kommer de tre siste måndene i løpet av helga! Den siste tingen jeg bestilte har også kommet til Lom og Northugklærne mine ble sendt fra Tsjekkia i dag! :-)

  - Begynte du på ny skole i høst?

  - Hva er dine beste minner fra høstmåndene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • The Humming Challenge ft. Åsta!

  Hei alle sammen! Og godt nyttår! Nå er det 2015, og det er nytt år nye muligheter.

  Når Åsta var her laget vi en video sammen. Jeg har hatt litt problemer med den, for har redigert den tre ganger. Den ble best første gangen, men den siste utgaven er det klippet ut veldig mye. Det var vertfall veldig morsomt å lage video igjen, så det kommer det nok flere av nå fremover!

   

  Jeg vet hvilken blogginnlegg som kommer de neste dagene her på bloggen. Det er selvsagt tilbakeblikksinnlegg og så er det et som er litt hemmelig. Men jeg må hente den siste delen før det kommer innlegg om det.

  Håper dere alle hadde en fin feiring i går og at dere likte videoen, så blogges vi i morgen! 

  - Synes om videoen?

  - Hadde du en fin feiring i går?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   
 • hits