annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

HUN HAR SNART MOBIL IGJEN...

Da var vi her igjen da. Her er det lekser og tenking på høyeste nivå! Skal skrive artikkel (noe jeg aldri har fått til) på skolen nå. Vi kan velge mellom sosiale nettverk og om å vokse opp i en liten bygd. Tror det blir sosiale nettverk, fordi begynner jeg på liten bygd, så klarer jeg ikke å finne noe negativt :-P Men på sosiale nettverk er det mye negativt og får se om jeg finner noe positivt. Haha, jeg sliter!

 

Så har jeg en ting å fortelle. Nå har mobilen min kommet til Lom, så jeg skal hente den i morgen. Nå har jeg vært uten den i 3 uker, og jeg lever jo. For meg kunne den egentlig vært borte litt til, for jeg savner den ikke. Det har vært tatt opp et par ganger dette med snapchat og sånt på skolen vår nå, etter jeg sendte mobilen min, og da klarer jeg ikke annet enn å flire, fordi jeg har ingenting med det å gjøre når jeg ikke har telefon! Men jeg har funnet ut det at jeg trenger ikke ha med meg mobilen overalt, fordi jeg har rett og slett ikke bruk for den. 

Dagen i dag har vært helt ok. Jeg liker egentlig ikke torsdager så særlig godt, fordi vi har så mange kjedelige fag og vi i B har ikke studietime likt med de i A. Men i dag gikk egentlig alt greit. Trodde at RLE prøva gikk helt forferdelig, men jeg fikk en ganske bra karakter så jeg er fornøyd. Haha, jeg hadde levert feil. Levert en RLE prøve vi hadde i fjor eller noe. Så sendte jeg pennen min i været. Den er litt rar eller lettere sagt ødelagt, så jeg skulle "fikse" den. Kjørte den ned i pulten og da flyr det deler! Jeg skvatt, og måtte prøve og holde igjen latteren, siden det var mitt i en time.. hahaahaahahah tar det igjen nå!

Bilde dedikert til Åsta, haha.

Gleder meg faktisk litt til i skolen i morgen, fordi da kommer ene læreren vår tilbake! Vi har ikke hatt han på nesten en uke nå, så jeg savner faktisk undervisningen hans og hjelpa jeg får hos han :-) Herregud det hørtes helt teit ut, men jeg gjør faktisk det, haha. Men nå må jeg blir ferdig med det norsk arket mitt.

- Hva synes du er positivt og negativt med sosiale medier?

- Tror du at du har kommet til å savne mobilen din?

- Gleder du deg til i morgen?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #29.01.2014

  Hei ♥

  I dagtidlig levde jeg i min egen verden, haha. Blir vekt og jeg skjønner ingenting. "Kåte dag æ d i dag?" "Onsdag." "Uff." Trodde det var helg eller noe. Sov så godt i natt, med ny hodepute og var vel også trøtt i går kveld. 

  Dagen i dag har vært helt ok. Etter kunst og håndverk var den gørrkjedlig. I aften har jeg sett på One Tree Hill og øvd på RLE prøve. Har egentlig en god følelse så håper det går bra!!


  Genser: B-youngSkjerf: H&MBukse: BikBokUllsokker: De er ikke mine
  Nå vet jeg egentlig ikke hva jeg skal. Kan jo alltids lese litt mer på RLE´n da, så må jeg gjemme noen klær. Men vi blogges i morgen, og da skal jeg blogge om noe annet en outfit.. Har jo lagt ut det hver dag denne uka!

  - Synes om dagens outfit?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGNES ANTREKK #28.01.2014

  Hei! Blir outfit i dag også, for jeg vet rett og slett ikke hva annet jeg skal blogge om. Dette har vært en utrolig lang dag, og etter jeg var ferdig på fele var jeg så sliten, trøtt og sulten at jeg trodde jeg skulle dø. Veien hjem føltes som 50 mila i OL, men kom nå hjem og fikk spist, så nå er humøret bedre igjen. Dere skjønner, jeg tar først buss fra Lom, så går jeg i 5-10 minutter fra bussholdeplassen og hjem.

  Ser jo egentlig ut som at jeg har på meg en nattkjole idag, haha.

  Jeg har vært så flink i dag, og gjort leksene på skolen, så jeg har liksom fri i aften, skal bare levere en norskoppgave. Må dusje og sånt i kveld, og så skal jeg felle noen tårer for Marit Bjørgen på det programmet hennes, haha. 

  - Synes om antrekket?

  - Tar du buss eller går du til skolen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #27.01.2014

  Hei alle sammen!! Fikk ikke tid til å lage video i går, men skal få prøve og gjort det i løpet av uka. Har en RLE prøve på torsdag, så kan hende jeg spiller inn på torsdag, får se. Men i dag kommer det antrekk, IGJEN. Vet ikke om dere liker outfit jeg, men det er liksom det det har gått i det siste nå..   

  Elsker virkelig buksen jeg bruker i dag! Har også i svart og blå og de er så gode!

  Men nå må jeg nesten avslutte, fordi jeg har en naturfagrapport og skrive, så ønsk meg lykke til! det er ikke akkurat enkelt!

  - Liker du outfits?

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du skrevet naturfagrapport noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #26.01.2014

  Hei alle sammen! Jeg er ikke så veldig kjapptenkt da, for at jeg skulle blogge før jeg reiste idag, det var jo bare tåpelig. Jeg var jo altfor trøtt og måtte ordne meg, så det er bare og glemme! Men nå kommer dagens outfit :-)
  Det er en super enkel outfit i dag. En olabukse fra KappAhl, en genser fra B-young og klokka fra Next2

  Det var utrolig koselig messe i dag, synes det er litt trist at presten vår drar jeg.. Vet ikke helt når jeg får spilt inn neste video, men tror ikke jeg rekker det i dag. Jeg har noen småklipp på iPaden jeg alltids kan mikse sammen også da, haha, de klippa ler jeg av!

  Men vi blogges kanskje senere i kveld?

  - Liker du enkle outfits?

  - Hva gjør du denne søndagen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FJAS OG PAS #video

  Hei dere! Jeg miksa sammen en video til dere, vet ikke hva jeg skal si om den, men håper nå dere liker den da :-)

  Skal til fjøset om en times tid, så jeg vet ikke om det blir så mye mer i dag. Er jeg heldig så kommer det outfit og video i morgen, får se hva jeg får tid til! Men jeg skal gjøre mitt beste!

  - Synes om videoen?

  - Har du video tips?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HVA HAR EGENTLIG SKJEDD?

  Hei alle sammen!! Jeg har hatt en veldig fin uke, og vet egentlig ikke helt hvorfor. Jeg har smilt mye, og har ikke hatt så mange sånne "slitsome" øyeblikk om man kan kalle det det. Jeg har gjort veldig mye feil i f.eks matte, men det har ikke dratt ned på humøret. Okey, kanskje litt i dag da, og på mandag, men var ikke langsur haha. Jeg ble superglad i går kveld, når jeg så hvilken karakter jeg fikk på historieprøva mi, så det er ikke så mye som skal til for at jeg skal smile. Jeg vil ikke være en sur person, vil heller smile så ofte som mulig være glad. For meg er det ikke alltid like lett, fordi jeg er veldig nervøs i enkelte timer på skolen og det gjør at ikke alt blir fullt så morsomt. MEN DENNE UKA HAR DET GÅTT FINT!  Har også veldig mye bloggmotivasjon nå, så derfor prøver jeg og komme med noen morsomme og kanskje litt spennende innlegg. Skal prøve og få planlagt litt i helga hvordan jeg skal blogge utover uka, kommer mest sannsynlig en video i løpet av helga også. Tenkte kanskjee på en sminkelook jeg har på lur, men er ikke helt sikker enda. 

  Tenker jeg avrunder innlegget her. Må kommentere tilbake og så har jeg en norskoppgave jeg må skrive. Vet ikke om jeg skal begynne på den i kveld eller om jeg venter. Kjenner jeg meg selv rett venter jeg.. Men jeg skal dusje også, så kanskje etter dusjinga da, haha.

  - Hvordan har du det?

  - Hva slags innlegg liker du?

  - Er det noe spesielt ønske til video dere vil ha?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TEENAGER POSTS #23.01.2014

      

  Hei! Legger ut noen sånne i dag jeg, for jeg vet ikke hva annet jeg skal blogge om. Tenkte kanskje og lage en video eller noe i helga, men får se hva jeg får tid til. På lørdag skal vi kanskje på ski og søndag skal vi til en sånn avskjedsmesse til presten vår. Haha må bare si det igjen, jeg har hatt en så fin uke! Kan smile for meg selv, har ikke vært like sur når jeg gjør lekser, utenom en gang tirsdagskvelden for da fikk jeg raserianfall når jeg gjorde historieleksa! Men nå er jeg ferdig med den prøva, så nå er alt bra igjen, haha.

  - Liker du teenager posts?

  - Skjer det mye hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #22.01.2014

  Hei alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin dag, dagen hos meg har vært fin, så jeg skal ikke lage noe klage innlegg haha. Eneste at jeg må bruke aften på å øve på sånn dum historieprøve, men jeg sier meg straks ferdig :-) Skal ro i kveld også og børste håret, det er så klurete nå, etter å ikke ha børstet det på noen dager -_-


  Klærne er fra H&M.

  Da får jeg nesten bare fortsette så jeg blir ferdig. Tror det er noe sånn OL drøm jeg skal se på i kveld også.. Må bare si at jeg er så forelska i Petter Northug haha!

  Ha en fin kveld videre alle sammen!

  - Synes om dagnes antrekk?

  - Har du prøve i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SMIL, FRØKEN HAMMERDALEN!

  Hei alle sammen! Da var denne dagen unnagjort også da. Har jo egentlig hatt en kjempefin dag, hvis man ser i bort fra at jeg holdt på å glemme igjen klokka mi i hallen og at jeg ødelegger alt på volleyball. Pleier ofte og bli sur på tirsdager siden den er så forbaska lang, men i dag har det utrolig nok gått veldig greit! Var så utrolig tett på skolen, haha så jeg hørtes jo nesten ut som jeg hadde pusteproblemer for jeg var så tett i nesen!


  Nå skal jeg egentlig bare ta kvelden med ro. Kommentere tilbake til alle dere som kommenterte i forrige innlegg! Tusen takk for det, kjempetrivelig med sånne kommentarer! Tror det kommer outfit i morgen.

  Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Liker du volleyball?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • DAGENS OUTFIT #20.01.2014  Hadde en enkel outfit i dag. Genser fra H&M, skjorte fra KappAhl, bukse fra Bikbok og klokke fra Next2.

  Har egentlig hatt en kjempefin dag i dag. Ferdig med leksene nå, og har skypet med Thomas og Sara i hele aften haha. Skal kommentere og ro nå etterpå, så fa blogges vi senere :-)

  - Synes om outfiten?

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNKJØPSVIDEO FRA H&M

  Ja dere hørte jo det med mobilen. Mamma tror jeg skulle sjekke det med reiseforsikringen, så det blir spennende å se hvordan det går.  Hehe, det morsomste med alt er at jeg ikke savner mobilen i det hele tatt.

  - Synes om innkjøpene?

  - Har du vært borti noe sånt med mobilen før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNKJØPSVIDEO PÅ VEI

  Hei! Nå driver det og laster seg opp en innkjøpsvideo, så den kommer om en time eller noe. Tenkte jeg skulle øve litt på fele nå. Har også en annen ting å tenke på men det får dere vite i videoen som kommer :-) Tenkte egentlig bare jeg skulle informere, siden jeg ikke har blogget før i dag. Har forresten hatt en suuuper helg :-D

  Men da blogges vi om litt :-)

  - Har du hatt en fin helg?

  - Gleder du deg på video?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JEG HAR SETT PETTER NORTHUG!

  Herregud jeg er helt i ekstase nå, for jeg og Ragnhild har vært på NM i dag, og vi så Petter Northug! Her er noen bilder fra dagen :)  Det har vært en super dag, selv om vi ikke fikk vært der så lenge. Jeg er mer forelsket enn noen gang, haha ♥ Vi så jo mange andre kjente også, men herregud, det er jo Petter vi er betatt av ♥  Reise på noe sånt, er definitivt noe jeg skal gjøre igjen!!

  PS: innkjøpsvideoen kommer i morgen eller noe, har ikke hatt tid til å spille den inn skjønner dere.

  - Har du vært på NM i dag?

  - Har du sett Petter Northug før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ENDELIG KOM DET!


  I dag kom det jeg bestilte fra H&M. Bestilte 8 plagg, så det kommer på video i morgen eller noe. 

  Fy flate jeg gleder meg til lørdag for da skal jeg og Ragnhild (og kanskje en til, vet ikke helt) på NM!!! Det blir så morsomt!

  Men nå må jeg dessverre gjøre ferdig engelsken min, så dere får ha en fin kveld videre!

  - Ikke sant det er morsomt med noe nytt?

  - Har du innleveringer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HALVVEIS GJORT, HALVVEIS IGJEN

  Hei ♥

  Dagen hos meg startet med dusjing og være stiv, haha. Bussen vår kom heller ikke til rett tid i dag, så jeg og 4 stykker til kom for sent på skolen. Noen ganger hater jeg busser mer enn noe annet! Men jeg har egentlig hatt en fin dag i dag, bare det at vi fikk to timer norsk (sukk). Jeg er ikke så fryktelig flink i norsk, og jeg blir så fort lei! Jaja men nok om det.


  Men så er det dessverre bare onsdag da, to dager igjen med skole, og jeg har to innleveringer som må være ferdige til fredag.. Har ikke kommet skrevet noe på data enda, men jeg har en del stikkord så det er jo bare og begynne. Henge i, så skal det nok gå dette her!    

  haha jeg lo så godt når jeg tok dette bildet!

  Men da blogges vi i morgen! Bare si fra hvis det er noe innlegg dere vil ha! Kan være alt mellom himmel og jord :)

  - Synes du det har vært en lang dag?

  - Har du masse innleveringer og sånt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS OUTFIT #14.01.2014  Håper alle har hatt en fin dag, for det har egentlig jeg :-)

  Norsk, gym, matteprøve, naturfag, historie og matte. Leksehjelp og fele. One Tree Hill og Bloggerne. Dagen min i ord, haha.

  - Synes om antrekket?

  - Har du hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JEG "SMEKKA I HOP" EN VIDEOBLOGG!

  Hei dere! Håper alle har hatt en fin dag :-) Jeg har egentlig hatt det, hvis man ser bort fra visse ting, men skolen i dag har egentlig vært morsom, haha. Nå har jeg øvd på fele, rodd og redigert video til dere. Videoen er klippet og ihop satt, så jeg sitter liksom ikke og prater i et kjør, haha.

  Haha, jeg har vært litt rørete i dag da og falt på isen et par ganger. Rørt bort ukeplanen min 2 ganger. Skulle til med lekser her og fant den ikke igjen. Har sikkert lagt den igjen på skolen eller noe..

  Nå gleder jeg meg helt sykt til SIRKUS NORTHUG! Petter, Petter, Petter :):)

  - Synes om videoen?

  - Ser du på Sirkus Northug?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FANTASY??

  Hei alle sammen!! I dag hadde jeg egentlig store planer for bloggen, men jeg har ikke fått gjennom ført noen av de.. Skulle egentlig ta noen bilder til dere og sånt, men ble opptatt med litt annet, blant annet å vinne over Ingebjørg i Wii! Bra dere ikke hørte meg for jeg ropte når jeg vant og når det ikke gikk fullt så bra. Tror det kommer innkjøpsvideo i løpet av uka, fra det jeg bestilte, skal prøve bli flinkere på outfit og mer spennende innlegg :-) Men må bare passe meg så jeg ikke lover mer enn  jeg kan holde. 

  Nå skal jeg opp å ro på romaskinen vår, for jeg må serriøst bli sterkere og få bedre kondis. Det er alltid noe man kan gjøre noe med, og der er gudsjulov kondisen nevnt!

  Overskrifta er forresten med engelsken og gjøre. Jeg har aldri lest en fantasy bok og vet faktisk ikke om jeg har sett en fantasy film heller.. Vi skal skrive en fantasy tekst på skolen og jeg aner ikke hvordan jeg skal gjøre det! Kom gjerne med tips om fantasy filmer! Jeg og Ida skal ha maraton på Harry Potter da, for jeg har aldri sett Harry Potter. Herregud jeg er så ute av det virkelige liv, haha!

  Men nå skal jeg opp og ro, så blogges senere! Skal kommentere tilbake asså, ingen fare, haha

  - Vet du om noen fantasy filmer?

  - Har jeg ikke en søt lillebror? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VERDENS BESTE FINNES BARE I HAMMERDALEN!


  Sylvelin er så søt for tiden! Klapper henne og hun har ett av verdens søteste blikk :-* Anna Hammerdalens solstråle ??

   

  Vesle-Sylva er jo min gode nr 2 :-) Hun er søt, delvis (haha) snill og rett og slett pen. Dere ser jo det på bildet!

  Jeg var jo i fjøset i aften, og lo meg jo nesten skakk av Staslin.. Hun klør på halen, og når jeg klør henne biter hun på liggematta og på innreingen, haha :-)

  Skulle egentlig ta med bilde av Staslin også men får ikke kontakt med server :-)

  - Hva er ditt favoritt dyr?
  - Hva skal du i kveld?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake

 • EN FRISK, EN SYK

  Hei! I dag er jeg heldigvis myyye bedre, så da blir det ikke noen forjævlig helg :-) Men det er en annen her i huset som ikke har det så bra akkurat nå. Bella, katten min, føler seg ikke helt bra.. Hun pleier å få sånn hermetikkmat hver dag, men de siste dagene har hun engang ikke mast etter det.. Så er hun litt "dauere" enn vanlig, men hun blir vel snart frisk får vi håpe :-)


  Dette bildet er tatt for en stund siden ;-) Her var vi bare slitne, haha.

  Ellers i aften skal jeg vel til fjøset, til KUENE MINE!! Er også utrolig morsomt nå, får det snør, og håper så veldig mye ay snøen blir!

  - Hva skal du i dag?

  - Har du noe kjæledyr?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HEEEELG!

  Jeg fikk egentlig på en måte helg litt tidligere enn planlagt, for har vært hjemme fra skolen i dag. Er heldigvis bedre nå, men i dagtildlig var jeg ikke god. En annen ting jeg er glad for er at jeg ikke spydde. Hater spy, så da er det mye bedre å heller bare være kvalm. 

  Lever livet med iPaden haha. 

  Vet ikke helg hva denne helga går til enda. Venter jo enda spent på klærne jeg bestilte for en stund siden. Jeg har vertfall veldig lyst til å være med i fjøset. Kuene mine :-) Skal lage video av Sylvelin snart også, så derfor tar jeg bilder av henne med jevne mellomrom.

  - Har du vært syk i løpet av denne uka?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • "TELEFONLAUS"

  Hei alle sammen! Er dessverre bare torsdag i dag, er det meg eller har det vært en veldig lang uke? Føles ut som at vi har gått på skole i 2 uker allerede, men er jo egentlig bare 4 dager. Jeg er personlig utrolig sliten og utmattet etter disse dagene. Har ikke hatt matlyst, heller så tror kanskje jeg kan brygge på noe ;-( De to siste timene i dag ble jeg egentlig dårlig, men holdt nå ut. Bare pliiis ble bedre til i morgen!

   

  Men over til overskrifta! Mobilen min reiste til Trondheim på eplehuset  idag. Den er litt klikk med den låseknappen, så da tok vi og sendte den. Jeg er egentlig ikke sånn avhengig av telefonen min, enest med klokke, men tror disse dagene skal gå utrolig fint :-) Har jo iPaden da, som jeg bruker til Snapchat istedet for meldinger :P

  - Hvordan har du det i dag?

  - Har du sendt inn mobilen din noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FAVORITT SERIE!

  Jeg har den siste tiden forelsket meg i en TV-serie på nytt. Nemlig One Tree Hill. Har bare sett de siste sesongene og noen av de første i ny og ne, men nå har de begynt på nytt. Kommet til episoden der Dan dreper Keith. Det var så utrolig trist, og jeg satt seriøst med tårer i øynene. Har gjort det en del ganger gjennom de 2,5 første sesongene nå, haha. Blir så utrolig lett påvirket, haha.

   

  Denne videoen her er veldig fin, men episodene er myye finere :-*

  - Hva er din favoritt serie?

  - Ser du på One Tree Hill?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


  Blogga ikke i går fordi jeg hadde mye lekser (synes jeg), skole, leksehjelp og fele + at bussen ikke stanset på bussholdeplassen min, så jeg var hos bestemor og bestefar en tur i samme slengen.

 • ROOM TOUR #06.01.2013

  tror det skal bli bedre hvis dere setter på 720p

  Håper dere liker den! Den er ikke av beste kvalitet men :p

  - Synes om videoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ROMVIDEO KOMMER OM NOEN STRAKSER!

  Hei! Romvideoen kommer senere i kveld! Skal bare redigere og laste den opp. Ville bare komme med en liten varsel, haha.


  Jeg tok helt feil i går da, var i dag vi var i Vågå på konsert, så ja, haha.. Den var helt ok, ikke mer enn det. Så ble egentlig lite skole i dag.

  Men da blogges vi i kveld godt folk!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Gleder du deg til romvideo?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BESTILT FRA H&M

  Hei alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin dag. Dobbelt norsk i Tour de Ski er vel ikke noe å klage på? Synd at Petter ikke klarte 3. plassen men, han kommer vel til OL! 

  Men over til hva jeg gjorde i sted :-) Har bestilt noen klær fra H&M, så gleder meg til de kommer i posten!


  Tror det bare var dette :-) Kommer video når de kommer! :-D

  - Synes?

  - Har du bestilt noe nylig?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DA VAR DET OVER..

  Ja da har vi kommet til siste dag i ferien. Skole igjen i morgen. Slik jeg husker så tror jeg ikke det skjer noe spesielt i morgen. Helt vanlig skole hvis jeg ikke tar heelt feil! Var oppe lenge i går kveld, og fikk ikke sove med en gang når jeg la meg, men sov vel godt den stunda jeg sov, haha. Var også full diskusjon her i går natt om Petter Northug. Haha, liker Petter Northug uansett jeg ♥

  Dagen i dag går for det meste til skiskyting og Tour The Ski! Herregud det blir så utrolig spennende å se hvordan det går! Moonsterbakken :-) Jeg har også en romvideo jeg skulle fått spilt inn, men jeg skal ommøblere noe før jeg får spilt inn. Skulle egentlig i helga, men jeg har liksom bare glemt av det.. uffameg Anna :P

  Aften blir det fjøs, men kan hende det kommer et innlegg senere i kveld.

  - Begynner du på skolen i morgen?

  - Har du hatt en fin juleferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SÅNN ER DET FAKTISK..

  Jeg fant en tekst på twitter. Den er helt utrolig! Den er så sann, og sånn er det faktisk. Verden i dag er sånn. Første gang jeg leste den teksten fikk jeg tårer i øynene. Jeg kjente meg jo igjen i den første setninga i noen av versene, ta matteprøven da. Jeg føler selv at jeg er kjempeheldig når matteprøven går fint, men det er jo bare en filleting i forskjell. Det er jo ikke engang alle som faktisk har matteprøve.. Her er teksten:

   

  Verden i dag:

  To barn løper;

  Den ene for skolen er slutt,

  den andre for ikke å bli skutt.

   ♦

  To barn smiler;

  Den ene fordi matteprøven gikk lett,

  den andre fordi den er mett.

  To barn skjelver;

  Den ene for at det har tordnet og lynt,

  den adnre for at krigen har begynt.

  To barn gråter;

  Dene ene fordi skrubbsåret blør,

  den andre fordi foreldrene dør.

  To barn i verden;

  Den ene er 10,

  den andre ble bare 9..

   

  Jeg kan sånn egentlig ikke klage på hvordan jeg har det, fordi jeg har det egentlig fint. Jeg har mitt og slite med som mange andre, men i den store verden er det bare en liten filleting. Hvis i tar dette bildet er da;

  Her smiler jeg fordi mattetentamen endelig var over. Et annet barn kan ha same smilet som meg, ta utgangspunkt i teksten, fordi den er mett. Det er helt forferdelig trist..

  - Har du tenkt over dette noen gang?

  - Har du lest den teksten før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

   

 • DÆM HAR ITJ SJANS!

  Vet egentlig ikke hvor mye jeg har nevnt Petter Northug her på bloggen, men han har leeenge vært min nummer 1 ♥ Uansett hva han er med på, så må jeg få det med meg på en eller annen måte og spesielt skirenn håper jeg at han vinner. Er jo håpløst, sitter jo ratt på youtube og ser på klipp av han til jeg gråter :p

  Her ler jeg bare :p

  RÅSTERK: Petter Northug vartet opp med en fantastisk avslutning og vant i Val di Fiemme foran Martin Johnsrud Sundby, Chris Jespersen og Sjur Røthe. Foto: Mattis Sandblad, VG

  NM er flyttet til Lillehammer nå, og jeg har så lyst til å dra! Prøve få med meg Ragnhild eller noe og se på Petter :):):) I går kveld sa jeg bare: " Ååå herregud Petter, e ælska de!"

  - Liker du Petter Northug?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • NYTTÅRSINNKJØP #03.01.2013

  Hei! I dag har jeg vært i Lom sammen med Ragnhild. Det var kjempemorsomt, og så var det jo litt salg på B-young så jeg kjøpte meg tre gensere :-) Veldig tilfreds med de, så gleder meg til å begynne og bruke de!  kr 100,- ( halv pris tror jeg)

  kr 150,- ( halv pris her også tror jeg) Denne her er litt mørkere enn det ser ut til

  Dette er samme genseren bare i hvit.

  Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen!

  - Synes om innkjøpene?

  - Liker du sånne strikkegensere?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TEENAGER POSTS #03.01.2013

  hahaha, så sant!!!

  Elsker og lese sånne :-) Ble noen få nå, siden jeg straks reiser til Lom for og møte en venninne! Gleder meg, har jo egentlig ikke sett noen av de i ferien, så ja..

  Romvideo skal jeg prøve og få spilt inn i morgen. Dere skjønner at det ble satt en barneseng inn på rommet mitt, så jeg må få med meg søsteren min til å bære den ut og være med og filme, haha.

  Men vi blogges i aften eller noe! Lykke til til Petter Northug i dag også ♥

  - Likte du teenagerpostene?

  - Hva skal du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 2. NYTTÅRSDAG ELLER NOE?

  Hei! Tenk det er torsdag allerede.. På mandag begynner det normale igjen.. Skal på en måte bli litt godt, men det frister jo ikke akkurat med skole heller da, haha. I kveld får vi besøk, og så skulle jeg få laget den romvideoen, men vet ikke helt når.

  Hehe, var faktisk flink og ordnet håret i dag, det er ikke ofte jeg gjør! Jeg og søskena mine har støvsugd og ryddet på et rom i dag, mens mamma og pappa er på Otta. Er ikke vi flinke? haha. 

  Men vi prates så fort som mulig!

  - Hva gjør du denne torsdagen?

  - Når begynner du på skolen igjen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • I EN HYLLE

  2 Avril Lavigne parfymer, sett med Calvin Klein parfymer under, Christina Aguilera parfyme.

  Bruno Banani parfymeAvril Lavigne Body Lotion, Bruno Banani Body Lotion, Raylis & Harding Body Lotion og Raylis & Harding Body Wash

  Begynner og få veldig mye sånt dill her. Vet snart ikke hvor jeg skal gjøre av alt! Må bli flinkere til å bruke sånt, så jeg får brukt opp noe av det, haha.

  Tenkte kanskje det skulle komme en romvideo i løpet av ferien, siden jeg fikk ryddet rommet mitt i dag. Får se hva jeg får til ;-)

  - Har du noe av dette?

  - Høres romvideo interessant ut?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • GOODBYE 2013, WELCOME 2014!

  Hei alle sammen, og godt nytt år til dere alle! Håper dere alle hadde en fin feiring i går, og at dere er klare for et nytt år. Har jo sett på mange blogger med nyttårsforsetter og sånn, men hos meg i år, så er det ikke så mange nyttårsforsetter. Bli flinkere på skolen, er kanskje det eneste. Men dette innlegget kommer mest for å ønske dere et GODT NYTT ÅR!

  Nå skal jeg rydde rommet mitt, for det er rett og slett en katastrofe inne der. Skal også rydde i klesskapet mitt, siden der ser det ut som at det er noen som har lett etter karneval kostyme, haha.

  - Hadde du en fin kveld i går?

  - Hva bruker du første dagen i 2014 til?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits