annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hun er min engel, min engel!

Siden det er såpass lenge siden jeg har vært innom her, og sånn helt ut av det blå fikk jeg veldig lyst til å fortelle dere litt om Sylvelin 599. Hun som står i fjøset her 20 meter fra meg :)

Den 21.09.2012 kom en skjønn liten skapning til verden. Sylvas første kukalv, vesle lille Sylveros som hun da het. Hun var noe for seg selv fra første stund. Kos og tull var det fra starten av. Når våren kom reiste Sylveros til Viken og kom tilbake om høsten. Da var det klipping og insiminering som sto på planen. Alt det kom Sylveros seg kjempefint gjennom. Vi tar turen til Smørlia, sommeren 2014. Jeg har vært på Brimi og blir plukket opp fordi Sylveros og gjengen er på Nåvårsætra. Vi går opp bakkene, jeg først, så Sylveros og deretter resten. Sylveros går hak i hel hvor en jeg går, og jeg tenkte bare: "Herregud, jeg tror du har fått feil navn jeg!" Hun var så lik bestemora si, Sylvelin 393. Og jeg sa høyt til henne, du må nok hete Sylvelin. Og Sylvelin ble det. Vi fikk så mange minner allerede da. Vi kom ned fra fjellet og i oktober kom kalven din, Sølve. Du var så god og snill, og jeg ble så forferdelig glad i deg! Vi gikk en nervepirrende tid i møte, det store spørsmålet om hun skulle bli med meg til fjellet en sommer til, der jeg skulle bo hele sommeren sammen med henne. Og ja, det gjorde hun. Vi hadde en så fin sommer som jeg aldri kunne drømt om. Vi fikk melding på Instagramen vår om vi hadde Nyt-Norge kua.. Jeg la ut bilde av Sylvelin og tenkte jaja, vi har kanskje ikke noen sjans, men det hadde jo vært gøy allikevel! Og først ble vi ukesvinner og det var jo stort bare det! Men så plutselig en kveld når jeg kom inn fra fjøset, sjekket jeg tilfeldigvis instagram, og der stod det; Sylvelin var Nyt-Norge kua 2015! Jeg var stolt som en hane og Sylvelin fikk kraftfor i premie. Vi har hatt en fin vinter sammen og vi klarte jammen å bli med kalv igjen, så jeg og Sylvelin er så klare for sommeren at dere skulle bare visst!

Dette skrev jeg i fjor, og det er like sant i år, som i fjor:

"Men det var dette å ha en Sylvelin ku. Sylvelin skal ha bjelle. Sylvelin skal være glad i mennesker. Sylvelin skal være glad i meg. Sylvelin skal melke bra. Sylvelin skal ta kalv. Sylvelin skal stå stille. Sylvelin skal alt. Sylvelin er ingen robot og kan ikke klare alt, men hun skal prøve å gjøre så godt hun kan, og det er godt nok for meg. Jeg kan ikke bestemme at Sylvelin skal stå stille å melke 40kg om dagen, for det er opp til Sylvelin selv. Men jeg kan være med å prøve og gjøre dagen hennes bedre, og vise at jeg er glad i henne, for det er jeg!"

11951277_1619040108377372_7553647193231000462_n.jpg

Nå kommer jeg sterkere tilbake håper jeg :) Kanskje dette fine været er med å gire meg opp litt? Uansett, vi er kjempeklare for sommeren!

- Er du glad i kuer?

- Tips for hvordan blogge fast?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Verdens beste jobb :)

  For en helg! Har vært i fjøset på Brimi hele helga, så har ikke tenkt over å sjekke innom her. Men i dag har jeg tatt bilder med kameraet av de herlige dyra på Brimi. Det har kommet 4 kalver der i helgen og de er like søte alle tre :) 
  Uken som gikk kommer i morgen :) Håper dere alle har hatt en fin helg og får en fin kveld videre!

  - Har dere hatt en fin helg?

  - Klar for en nye uke?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Oppdateringen

  Hei alle sammen! Nå har jeg endelig fått tatt bilder og skal gi dere litt nytt fra fjøset. Vi har nå fått 36 kalver og vi har 32 som melker. Alle kalvene våre er friske og fine, og i går fikk det mer areal de kan være på! Ellers er det veldig bra borti der, alle mann alle er klippet og Sylvelin er til og med klippet 2 ganger:) Lillemor fikk total makeover, og vart egentlig ikke særlig pen, haha.  Her under ser dere vertfall noen bilder :-D

  Sylvlein

  Vi liker å gå på hverandre :)

  Dagfinn koser seg:)

  Her koser han seg også :)

  Birgitte :)  Avril :)

  Myrtel

  Vakreste Sylvelin :)  Ja her er Lillemor, ahhaha :)


  Rosa og Fagerlin :)

  Ja, da har jeg egentlig ikke så mye mer å dele for i dag :) Må spare noe til i morgen eller torsdag :) I morgen vet jeg rett og slett ikke om jeg får tid, for etter skolen i morgen er dagen min full, så det blir mest sannsynlig ikke noe for torsdag :)

  - Har du hatt en fin dag?

  - Hva synes du om den nye sveisen til Lillemor?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Du vet at...

  ... du er glad i kalvene dine, når du ikke klarer å holde kjeft når du ser de.

  I dag har vi endelig hatt hjem igjen de kjære åringene mine. Lillemor, Myrtel, Avril osv. Har savnet de sååå mye, at det var var skikkelig godt å ha de her igjen! Nå er alle kuene, kvigene og kalvene på plass, så nå kam bare vinteren komme for min del :-)  Jeg skrev for noen dager siden om det var de siste "sommerbildene", men eg kan vel erklære att disse er det siste som er blitt tatt. 

  Tusen takk for alle som er innom bloggen min! Får mye mer motivasjon av å se statistikken så høy, og da skal det komme et bedre innlegg i morgen! :)

  Håper alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen :-)

  - Er du glad i dine dyr, hvis du har?

  - Hvis du ikke har dyr, er det ett dyr du kunne tenkt deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Den følelsen når...

  ... når en ku dytter deg over ende, for så å trampe på deg og løpe videre.

  Det å jobbe med kuer er verdens beste ting, men sånn som jeg er har jeg lett og ta noen ting som en selvfølge. Som for eksempel det som skjedde i går, har jeg aldri tenkt på. Jeg skulle ha kuene ut, og når en av de siste mangler så velter hun meg, trakker meg på armen og låret med framføttene og hopper over med bakføttene. Alt skjedde jo så fort at jeg var jo kjempeheldig at hun ikke traff hodet mitt. Som jeg har sagt hele uka nå, så har jeg hatt flaks i uflaksen. Jeg var litt skjelven etter på, men herregud det gikk jo bra, så får bare det ikke skjer igjen :-)

  Ellers har dette vært en fin helg egentlig. Jeg har kjørt bil med onkel og vært i fjøs, og da blir det ikke tid til så mye annet. I morgen skal vi ha hjem åringene fra Viken, noe jeg gleder meg veeeeldig masse til! :-) Har ikke sett de på veldig lenge nå, så det skal bli godt å få de hjem.

  Da blogges vi i morgen :-)

  - Har dere hatt en fin helg?

  - Skole i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Di siste "sommerbildene"?  Hei dere! Nå har vi så og si satt inn alle dyra utenom kalvene i Viken. Så da har jeg kanskje noen ku utebilder av de :-P Men det ser vi. Skal vertfall bli veldig godt med helg igjen kjenner jeg nå. Men det er nå ikke sååå veeeeldig lenge til jul nå da.

  Da blogges vi i morgen, med ett bedre innlegg håper jeg, ahha.

  - Gleder dere dere til jul?

  - Hva gjør dere da?

  VI blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Trøsten i dyra

  Det er en ting som alltid kommer til å gjøre meg glad, og det er kuene og kalvene våre. De er en enorm trøst, og de får meg til å tenke på andre ting. Det høres kanskje rart ut, men sånn er det.  Gardslykke  Gyda, Salros og Liv


  Liv og Gyda  Her har vi kalv nr 700 :-)

  Birgitte  Hans-Ola  Dagfinn, Fjellmøy og Kvitmons  Dagfinn og Birgitte

  Vi blogges i morgen eller noe :-)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Finner dere trøst i dyra deres?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Endelig skjer det noe positivt!

  Etter noen innlegg jeg har brukt lang tid på, vanskelige å skrive, blir lei meg osv,  har det endelig kommet en liten opp tur nå! Jeg sjekket meg tilfeldigvis inn på instagram etter jeg var i fjøset i dag. Og det første som møter meg er at Sylvelin har blitt Nyt Norge kua 2015! Jeg ble så rørt, og så glad at jeg visste ikke hva jeg skule gjøre!   Og jeg finner veldig mye trøst i Sylvelin også, for hun er jo alltid der. Det høres kanskje rart ut, men sånn føler jeg det. Jeg ble vertfall veldig glad og vart tenkt på å skrive at jeg håper Sylvelin også ble det, men det skjønner jo ikke hun en dritt av hahah.

  - Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått!

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Sommer en dag, så var det over

  Jeg er så skuffa over været at dere aner ikke! Vi har hatt noen fine dager, men så kommer det regn og vind igjen.. Vi hadde en fin dag da, for noen dager siden der jeg fikk tatt noen skikkelig fine bilder av kuene :-)  I morgen skal jeg til Viken og hilse på kalvene :-) Gleder meg så veldig mye til det, savner de sååå veldig mye! :-)

  Håper dere alle har hatt noen fine dager og får noen fine dager :-)

  - Hva synes dere om bildene?

  - Hva gjør dere for tiden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Nå er vi lykkelige!

  Måten kuene våre oppførste seg i dag på, tror jeg er definisjon på lykke! Tror dette er noe av det fineste og morsomste jeg ser! :-) Synes synd på alle dere som går glipp av sånne ting, haha

  Om noen dager reiser de til fjells, og er nok ikke bare jeg som gleder meg til det! :-) Har gledet meg veldig på denne dagen, men uheldig vis så melker Sylvelin enda, så hun fikk ikke være med ut.. Men men, det blir jo snart hennes tur også! :-)

  - Hva synes du om bildene?

  - Har du sett kuer som får komme ut for sommeren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Maja, Fjellros og Lykke ute på tur

  Hei alle sammen! Det har vært så deilig med en avspasseringsdag! Nå sitter jeg hos Eldri og vi har vært ute og utforsket naturen. Neida bare kødder, vi har kjørt scooter. Har aldri ledd så mye som da, hahahah! Så har vi hilst på de skjønne kvigene hennes!

     I morgen er det som sagt kappleik, men kommer kanskje ett innlegg før vi drar :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag!

  - Hva synes du om bildene?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenter ALLTID tilbake <3

 • "Årets sommerlook"

  Halloen! Nå sitter jeg nede litt, før jeg drar igjen, for jeg skal være med Eldri. I går ble det ikke tid til blogg, pga fjøs og så var pappa med meg og øvelseskjørte :-) MEN jeg tok noen herlige bilder til dere daaa 
  Turte prøver ny stil, hhahaha


  I morgen har vi halvdagsprøve i matte og torsdag har vi fri, så jeg aner ikke hva jeg skal gjøre torsdag, men finner vel på noe :-) Er helt kjørt i hodet for tiden, gleder meg til sommerferie nååååååå!!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! :-)

  - Fikk ikke Turte finn "sommerlook"?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Forkjølelse, søte kalver og Mai

  Denne uka har gått alt for fort! Har nesten glemt at jeg har en blogg jeg skal oppdatere! Men dagene har vært så like hverandre at, det har ikke vært så mye å skrive her.. Jeg har vært på Brimi hele uka, og der har jeg hatt det fint :-)

  Som dere ser har jeg noen herlige dyr rundt meg!

  Men i slutten av uka har jeg begynt å bli rammet av en forkjølelse... Er tett i nesen, vondt i halsen, hoster og litt vondt i hodet.. Håper det gir seg, for jeg har ikke planer om å bli sengeliggende!  Nå skal jeg bli mye flinkere på bloggfronten, blir mye gøyere også når vi har kommet til mai!

  - Hva har du gjort denne uka?

   - Har du blitt rammet av vårforkjølelsen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Verdens beste jobb!  Det er ikke utentvil at jeg har en av verdens beste jobber! Jeg synes nå vertfall det selv da.. Koser meg kjempemye med disse, og det føles rett og slett ikke som en jobb å jobbe hos disse :-) Håper dere alle har hatt en super dag, og takk for mange fine kommentarer i forrige innlegg! Kommer nok en spørsmålsrunde med det første :-)

  - Hva har du gjort denne helgen?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Ta meg tilbake...  Åååå, gleder meg til å kjenne at det er varmt ute og nyte dagene med disse skjønne!

  Jeg har begynt på praksis nå, men jeg skal prøve å holde dere så oppdatert jeg bare klarer :-)

  - Gleder du deg på sommer og varmere vær?

   - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tiden flyr..

  I dag fikk jeg en skikkelig aha opplevelse i fjøset! Herregud kalvene har blitt så forferdelig store! Jeg blir jo dyttet hit og dit, og Avril hun fikk et skikkelig tak på meg. Skulle ønske de var bittesmå igjen :-P

  Myrtel

  Avril

  Lillemor

  Lillemor

  Vakre Sylvelin <3

  Sylvelin koser med tanten (!!!) sin :-) Herregud ble så glad når disse to gjorde dette!

  Det som er litt flaut, er at jeg ikke har vært med i fjøset hjemme på kjempelenge! I påska var jeg på Brimi og etter det hadde jeg litt fri fra fjøs. Så når jeg koste med Sylvelin i dag, kjente jeg virkelig hvor mye jeg har savnet henne!

  Håper dere alle har hatt en fin lørdag ! :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Påska på Brimi del 2

  Håper dere alle nyter de siste dagene av påska!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Nyter du påska? 

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Påska på Brimi del 1

  Det ble en del bilder jeg vil dele med dere, så del 2 kommer i morgen :-)

  Håper dere alle får en fin påskeaften, så blogges vi i morgen! :)

  - Synes om bildene?

  - Hva skal du i dag?

  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • Hehe, hallo

  Uff, dette er nesten rart.. Nå har jeg ikke blogget siden lørdag. Jeg har ikke glemt dere, jeg har bare ikke orket (og jeg har ferie, haha). Jeg er i fjøset sent og tidlig og da orker jeg rett og slett ikke å sitte og se rett inn i dataskjermen. Macen har altså ikke vært brukt siden sist jeg blogget.. Men jeg kan da fortelle litt hva jeg har drevet med da!

  Helt siden fredagsaften har jeg vært på Brimi og hatt fjøset der sammen med Synne. Jeg stortrives og har det så koselig sammen med både kalvene, kuene og Synne :-) I morgen tenkte jeg at jeg skulle ta med kameraet og ta noen fine bilder av den lille kalven jeg har blitt så glad i :-) Det er ikke noe problem å stå opp halv 7 for å være sammen med de skjønne dyrene på Brimi :-)

  I morgen er siste dagen da, så da må jeg vel prøve å være litt i fjøset her hjemme. Har nesten ikke sett Sylvelin i ferien, huff. Men henne ser jeg når jeg vil uansett da, og hun er nå det samme hun, haha.

  I morgen så kommer det et innlegg med bedre bilder, enn de i dag. Håper dere alle har hatt en så fin påske så langt, så blogges vi i morgen! :)

  - Hva gjør du denne påsken?

  - Flyr tiden av for deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Avril er hyper!!! #video

  Her er videoen jeg pratet om! den ble litt forsinket, for opplastningen klikka i går.. 

  Håper dere liker den, og jeg lover dere, det er nesten bare Avril som oppfører seg sånn! Hun er så glad i mennesker! :-)

  Håper dere alle får en fin fin dag :-)

  - Synes om videoen?

  - Har du en sånn kalv eller har du møtt en sånn?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Herlig start på vinterfeiren!

  Da har vi endelig fått vinterferie! Etter skolen i går, reiste jeg hjem, spiste, ordnet meg, før jeg kjørte scooter til Lom for å møte venninnene mine. Hadde det superkoselig med dem! Vi dro på "Fifty Shades of Grey" klokka 22.00.  Etter filmen var jeg med til Synne, og overnattet hos henne. Har savnet henne kjempemasse!!! 

  I dag kjørte jeg scooter hjem igjen, før jeg har sett på VM selvsagt og vært i fjøset. Hver gang jeg er Sylvelin nå blir jeg så glad, for jeg vet at jeg skal ha henne vertfall 1 år til :-)

  Jeg aner ikke hva ferien bringer, men håper det ikke blir alt for galt vær, og så håper jeg selvsagt at Petter skal ta flere medaljer :-)

  I forrige innlegg glemte jeg og takke for gratulasjonene jeg fikk, så da takker jeg her, TUSEN TAKK, det var kjempekoselig! <3

  Håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin fin kveld! :-)

  - Har du sett Fifty Shades of Grey?

  - Har du hatt eller har du vinterfeire nå?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Kjedelig, vanskelig, kos kos

  Dette har vært en utrolig kjedelig dag! På skolen i dag har det bare vært kjedelig eller noe sånt tull med e-post, brukernavn og passord. Men etter skolen var jeg i fjøset og det er koselig og morsomt, heldigvis!

  hehe, jeg og Bella koser oss!

  Jeg håper at morgendagen ikke blir fullt så kjedelig, vi skal nå blant annet ta vaksine og jeg skal hente noee :-) Men vi har fagdag da, så jeg kan ikke håpe for mye..

  Håper dere alle får en fin fin kveld!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du sprøyter?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenteer ALLTID tilbake <3

 • Morsdag for mange her i Hammerdalen

  Da har vi feiret morsdag her i Hammerdalen. Hvis man faktisk tenker over det er det VEEEELDIG mange her som har morsdag. 28 kuer har morsdag, samt purkene og selvsagt mamma selv! Håper hun har hatt en fin morsdag, og at hun likte kaka søsteren min laget til henne! :-)

  Ellers i dag så vi har vi ikke gjort så veldig mye. Vært i fjøset i aften da. Det var min morsdagsgave, for jeg glemte å kjøpe morsdagsgave fredag.. Eller jeg hadde lagt igjen kortet hjemme, men det kom jeg jo ikke på før jeg vart tenkt til å reise å kjøpe... Men hun har bursdag neste helg, så da får hun få en ekstra fin ting da!

  Kalvene var vertfall i veldig godt humør i aften, og det samme var kvigene, haha!

  Gyda, Kvitlin og Liv

  Staslin

  Sylveros og så ser man litt i Staslin

  Kalven til Vesle-Sylva, som kommer til å få navnet Fjellmøy :-)

  Lillemor

  Lillemor

  Avril

  Lillemor

  Lillemor

  Myrtel

  Myrtel

  Myrtel

  Myrtel

  Rosa

  Rosa

  Da er helgen overstått og vi begynner med tidlig dag i morgen. Jeg håper IKKE det blir kaldt nå, for da kommer det til å bli veldig glatt. Og gjett hvem som kommer til å falle på isen da..

  Håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin avsluttning på helgen!

  - Har du feiret morsdag i dag?

  - Hvordan er været hos deg nå?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • "Jeg kan ikke miste Sylvelin nå!"

  Hei! Da tenkte jeg å skrive historiene om Sylvelinene mine. Mens jeg har hatt denne bloggen har jeg hatt 3 stykker og det er så mange jeg har hatt totalt også.

  Min første Sylvelin var Sylvelin 393. Hun var så god! Når hun var kalv var jeg ikke så veldig gammel, så jeg husker faktisk ikke Sylvelin som kalv. Men hun utmerket seg jo fort når hun ble kvige, for det var jo hun som fikk bjella! Når hun var kvige var det liksom inne på et jorde i Smørlia hele sommeren. Vi hadde de av, men de gikk bare innpå igjen. Men de hadde det jo godt da, haha :-) Når Sylvelin kom hjem etter sommeren utmerket hun seg bare enda mer! Hun var så glad i selskap at jeg ble overveldet! Jeg var en tur inni i fjøset hele tiden bare for å hilse på henne. Jeg husker spesielt godt når hun fikk sin første kalv, for da hadde vi avspasering på skolen. Hun ble mor til Sylva, som vi har den dag i dag :-)

  Oppturene og nedturene med Sylvelin var mange. Først var probleme med den ene spenen hennes. Hun ble først trespent og så firespent igjen. Jeg husker pappa sa noe om at vi ratt ikke kunne ha henne mer og da gråt jeg med en gang! Jeg kan ikke miste Sylvelin nå! Men Sylvelin klamret seg fast og jeg klamret meg fast i henne og hun ble med videre :-)

  Det var ingenting som stoppet Sylvelin. Hun var den beste, hun alltid litt kraftor av meg når jeg gikk forbi henne og hun flyttet hodet mot meg når jeg snakket til henne. Hun hadde alle de gode egenskapene jeg likte hos en ku. Alle historiene jeg skrev handlet om Sylvelin, alt jeg tegnet skulle være henne, ja alt. Men så etter mange fine sommere og vintere sammen, tok det plutslig slutt. Sylvelin tok ikke kalv. Jeg prøvde ikke å tenke så veldig mye på det, for jeg skulle ha henne en stund til, bare at hun skulle ikke til fjellet. Siste dagen vi hadde henne, var siste skoledag i 8.klasse. Før jeg reiste på skolen den morgen var jeg innom i fjøset og ga henne en siste neve med kratfor. Det var siste gang jeg så henne. Jeg prøvde og tenke minst mulig på henne den dagen. Men om kvelden kom det. Mamma sa det at når dyrebilen kom og hentet henne var det som at hun trodde at hun skulle til fjellet. Da braste det sammen for meg, jeg gråt i en time etter jeg hun fortalte det. Jeg så for meg de livsglade øynene hennes og den røde bjella rundt halsen. Plutslig var hun her ikke mer. Jeg tror ikke jeg har tatt det så tungt noen gang å miste en ku, som jeg gjorde da.

  Jeg laget også to videoer til denne snuppa her, som dere kan se under:

  Dermed ble Sylvelin´s siste kalv hetende Sylvelin. Og henne ble jeg også fort glad i. 

  Jeg rakk dessverre ikke å få så mange minner sammen med denne Sylvelinen her. Hun hadde veldig dårlig fruktbarhet og tok dessverre ikke kalv. Hun fikk en kalv, som fikk navnet Kong Sølve. Selv om jeg bare hadde henne som ku en vinter, ble jeg glad i henne, men jeg tok det ikke så tungt når hun reiste. Det var selvsagt trist at Sylvelins siste kalv måtte forlate meg også, og at jeg skulle miste enda en Sylvelin. Men jeg overlevde, igjen..

  Så i sommer ble jeg betatt av en kvige som hette Sylveros. Hun er dattera til Sylva, Sylvelin´s første kalv. Sylveros var verdens herligste å gå sammen med opp den lange bakken inn i Smørlia. Hun var rett og slett så lik min første Sylvelin at jeg døpte henne om til Sylvelin. Og henne har jeg enda. Sommeren 2014 sammen med Sylvelin er en av de beste sommerene jeg har hatt noen gang! Hun er så god og snill! Etter hun kalvet, så er hun faktisk en av de beste kvigene vi har i år! Det er en stor opptur for meg, for Sylvelinen jeg hadde før denne, var nesten den dårligste! Hun jeg har nå, håper jeg at jeg får ha like lenge om ikke lengre, enn den første jeg hadde! Sylvelinen jeg har nå gir meg glede og hun gjør meg stolt! Tar hun kalv, kommer jeg til å gråte av glede! Sylvelin 599 vil jeg ikke miste!! Hun gir meg alt for mye glede!

  Sylvelin beit meg på kneet, haha!

  Det å ha en favoritt ku og så miste akkurat henne er helt jævlig, men du finner jo alltid en ny en. Når jeg miste min første Sylvelin, var det som å miste min andre halvdel. Jeg følte at jeg ikke hadde favoritt ku på et år, men det var jo andre jeg var glad i. Men det var dette å ha en Sylvelin ku. Sylvelin skal ha bjelle. Sylvelin skal være glad i mennesker. Sylvelin skal være glad i meg. Sylvelin skal melke bra. Sylvelin skal ta kalv. Sylvelin skal stå stille. Sylvelin skal alt. De er ikke roboter og kan ikke klare alt, men de jeg har hatt har vært suvere på noen måter og helt rompa på noen andre. Jeg kan ikke bestemme at Sylvelin skal stå stille å melke 40kg om dagen, for det er opp til Sylvelin selv. Men jeg kan være med å prøve og gjøre dagen hennes bedre, og vise at jeg er glad i henne, for det er jeg!

  Takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget. Dette ble også på en måte historien bak bloggnavnet mitt også, haha :-)

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi!

  - Synes om innlegget?

  - Kanskje du også fikk litt lyst på en Sylvelin?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Lørdagsstell og kos  Jeg orker ikke skrive noe særlig nå, har ikke så mye og dele i dag, så håper dere likte bildene av disse skjønningene <3

  Håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin kveld! :-)

  - Hva skal du i kveld?

  - Hva synes du om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • En nervepirrende tid!

  Nå er det serriøst en nervepirrende tid i vente! Det er nemlig i disse månedene vi får vite hvilken av kuene som får bli med på neste års sesong. Jeg vet allerede en ku som får bli med, så det er jeg glad for. MEN jeg har fortsatt en ku som jeg dør av nervøsitet av. Nemlig Sylvelin. Tar ikke hun kalv, kommer jeg til å gråte i et år. Men hun skal komme i disse dager, så vi krysser fingrene enda :-)

  Sylvelin skal gå fremst her til sommeren også.

  Nå begynner jeg og bli ganske så sliten, men det er nå ikke lenge til helg da! I helga skal jeg definitivt sove, men gjøre andre ting også, haha. Jeg ble forresten med i ungdomsrådet i dag.. Jaja, blir sikkert morsomt det! :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin kveld!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Ikke sant det er nervepirrende å gå og vente på noe?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Vi som lengter til sommer..

  Nå er det så kaldt ute, jula er over og jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre.. Gleder meg så sykt til sommer nå! Varme dager, sene kvelder, fjellet.. Alt er så mye medre om sommeren..  Jeg liker vinteren jeg, det er ikke noe med det, men nå gleder jeg meg til å kjøre scooter og ha fint vær!

  I aften har jeg vært i fjøset, derfor har jeg ikke fått tatt noen bilder til bloggen idag. Vet ikke helt hvordan det blir i morgen heller, for skal på fele og så kommer fjuken.

  Håper dere alle får en fin kveld!

  - Gleder du deg til sommer?

  - Hva er din favoritt årstid?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Historien om Staslin: En vanlig ku som kom på melkekartongen

  Hei alle sammen! Det ble ikke blogging i går allikevel, var i Lom sammen med Synne og de andre jentene, og så ble jeg med til Synne. Jeg føler jeg skylder dere et innlegg som jeg legger litt arbeid i, så da skal dere få lese litt om kua som er med meg på melkekartongen! Nemlig, Staslin 498, Hammerdalen.  Det som er med Staslin, er at jeg hadde ikke noe stort "bånd" til henne før hun ble kvige. Jeg viste selvsagt veldig godt hvem hun var, for hun var jo av den "beste" melkekua vi hadde. Som kalv var Staslin egentlig veldig plagsom. Hun stanga meg og veldig glad i oppmerksomhet. Ikke at det er plagsomt, men hun var veldig voldsom!

  Hun begynte jo å bermerke seg som kvige, på grunn av sytingen hun drev med. Alltid når vi skulle melke begynte hun å syte og små raute, fordi hun hadde melkepress. Pappa sa faktisk den gang at det kom til å bli en god ku. Da hadde vi ingen anelse om hva som kom DENNE kua i vente!

  Det hele begynte i januar i 2013. Jeg meldte på Staslin + noen til på Vandreutstilling. Jeg hadde en veldig godt følelse når det gjaldt Staslin, for hun hadde et utrolig nydelig jur! Men jeg var jo ikke sikker, for det kunne jo selvsagt være noen andre som hadde enda finere jur enn Staslin!

  Dagen før var et evig stress. Jeg kom hjem fra skolen og da brast det i fjøset for å klippe disse kuene jeg hadde meldt på! Mens jeg ventet på at batteriet skulle lade seg opp, leste jeg på prøve som vi skulle ha i samfunnsfag neste dag. Man kan vel si at både prøven og vandreutstillingen gikk veldig bra! Så kanskje skulle begynt med det fast, å lese på prøver i fjøset?

  Men resultat på vandreutstilligen fikk vi ikke vite før noen dager senere. Og det ble mye glede det! Alle kuene jeg hadde meldt på ble 1.premie kuer og STASLIN HUN BLE BESTE KU! Da var jeg så stolt, at jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde aldri i verden trodd at alle kuene jeg hadde meldt på var så bra, og at en av de var den beste!

  Jeg var jo stolt av Staslin kjempelenge og er det fortsatt. Og samme år som Staslin ble beste ku, tok vi også bilder som skulle komme på melkekartongen! Jeg tenkte vel som så at nå kommer alle til å se denne fine kua mi!  Hun var en ku, du slettes ikke ville miste, men som til slutt måtte gi tapt. Hun tok ikke kalv og da fikk jeg ikke beholde henne lengre. Høsten 2014 reiste hun.. Jeg har mange øyeblikk med Staslin som jeg ikke kommer til å glemme, og hennes siste kalv ble en kukalv som nå heter Staslin. Hun minner meg om Staslin på veldig mange måter, så jeg håper hun har mange av de gode egenskapene som hun hadde!   Dette er de siste bildene av Staslin som jeg tok. Hun vil alltid bli husket hos meg, for hun har jeg veldig gode minner med! Jeg var så glad i henne og at hun skulle dra var ikke morsomt. Men jeg fant også en sang som heter "Visa hennes Staslin". Den minner meg akkurat om vandreutstillinga jeg hadde med Staslin og alt klaffer bare sammen! Her er den sangen hvis du vil høre:

  Som dere skjønner var Staslin en spesiell ku for meg, men jeg har også hatt mange andre spesielle kuer. Mens jeg skrev dette innlegget, tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg om Sylvelinene mine også! Jeg har byttet Sylvelin 3 ganger etter denne bloggen ble opprettet. Og også de tre har jeg mange gode minner med :-)

  - Har du et dyr som har betydd veldig mye for deg?

  - Hva har du gjort i helgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Fjøsbudeia på plass

  Hei sann! Hvordan er det med dere? Om to dager begynner skolen, uff. Hadde nå vært herlig å ha litt ferie til! Er snart vinterferie da :-) I aften var jeg i fjøset igjen.

  Sukkerroer. Som dere ser Sylvelin er ikke så glad i det.

  Lillemor vet hvor det gjør vondt!  Se på tunga hennes!!
  Lillemor er en skikkelig villbass for tiden. Hun er der når du kommer ut i bingen, og vet akkurat hvor hun skal bite. Det er stor forskjell på oppførselen hennes nå, og den hun hadde noen uker tilbake. Hun er større og enda mer glad i folk, haha!

  Nå sitter vi og ser på Mesternes mester, så da blogges vi i morgen :-)

  - Hva har du gjort i aften?

  - Når begynner du på skolen, hvis du går på skolen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Myrtel og Lillemor har kommet i trassalderen..

  .. Og det er heller ikke så enkle å ta bilder av for tiden.

  Ja, så var det dette med dyr. Har de egentlig noe trassalder i det hele tatt? Jeg tror kalvene våre har det, vertfall noen av de. Lillemor elsker for eksempel å stange hode i flisbøtta, noe som begynner og bli litt slitsomt nå som hun har blitt så sterk. UANSETT hva jeg gjør slutter hun ikke, haha.

  Vi har også en kalv som heter Avril, og hun ER i trassalder, det skal jeg garantere. I går kveld skulle jeg hjelpe Dagros med å drikke fra automate, og Avril sto bak meg hele tiden og dytta i meg. En gang dytta hun så hardt, at jeg slo hodet rett i automaten. Det var vondt.. Hun også er på samme måte som Lillemor, hun kutter aldri ut.

  Håper dere alle får en super kveld, så blogges vi i morgen!

  - Tror du dyr kan være i en slags trassalder? haha

  - Hva skal du gjøre i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DET ER LENGE SIDEN

  Det er så lenge siden, men det føles som at det var i går!

  Disse bildene er fra 2007 og til 2009.

  - Synes du tiden går fort?

  - Hva synes du om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BONDE SKAL JEG BLI  Jeg nyter virkelig dagene nå, det er så herlig å ha praksis!!

  Ble ikke blogging i går, for jeg orket rett og slett ikke. Tror dere ikke at når jeg skulle til fjøset i går ettermiddag, så var det en ku løs? T.Y.P.I.S.K når mamma og pappa er borte..

  - Hva gjør du om dagen?

  - Er ikke kalvene søte?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DET ER HER JEG HØRER HJEMME!


  Sammen med disse gode sjarmørene her!

  I dag har jeg vært på første praksis dag, og det gikk kjempebra :-) Praksis er mye bedre enn skole, haha!

  - Hvor liker du deg best i hele verden?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • HEI PÅ DERE :-D

  Hun her stakkar var så oksegal i aften!  Staslin :-)

  Raudyr

  Vi fikk kalv i natt :-) Er hun ikke søt?

  Vakreste Myrtelmor<3

  Sølve :-)  Her er Avril :-)

  Hei alle sammen! Da var det helg igjen, og jeg er vel plantet i fjøset, hehe :-) I dagtidlig var jeg på Brimi, og i aften var jeg i fjøset hjemme! Har ikke vært i fjøset her hjemme siden onsdag forrige uke :-0 

  Nå sitter jeg i sofaen og ser på Skal vi danse. Veldig herlig og slappe av, og nå har jeg fått blogget også, så nå er jeg tilfreds, hihi :-D

  - Hva har du gjort i dag?

  - Ser du på Skal vi danse?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SJARMØREN!!  Her er den ferskeste kalven, Sølve :-) Er han ikke søt? Smelter bare av å se på han jeg..

  Håper alle gar hatt en fin dag, så blogges vi i morgen! :-)

  - Synes om bildene?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GRATULERER SØTESTE :-*

  Bitteliten 

  Fjor høst

  Sylvelin leder an!

  Tørst :-)  Smørlia i sommer :-)

  nuss nuss :-*

  Sylvelin fikk sin første kalv i natt! Synes ikke det er lenge siden hun var bitteliten.. Dere ser jo på det øverste bildet, hvor søt hun var!! Jeg er så glad i deg snuppa mii ♥

  Bilder av kalven skal dere få se i morgen :-)

  - Er ikke Sylvelin søt? :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OM JEG ER GLAD I DE? GJETT OM..

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥  Dere vet, disse kuene her er så gode og koselige at dere skulle bare visst! Har vært sammen med disse morgen og kveld i hele helga, og du blir ikke akkurat i dårlig humør av det! Jeg skal jobbe oppå der litt til uka også, og neste uke.

  Så i går vasket jeg TL´n da :-) Den ble nå ikke så verst da, haha :-)

  Men nå skal jeg se på Farmen, og gjøre meg klar til en ny skoleuke og en ny uke med fjøs, og en ny uke med alt.. haha

  - Er du glad i dyr?

  - Hva har du bedrevet helga med?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HERLIGE HØSTDAGER

  Her har vi noen som nyter høstsolen fullt ut!  Nå har jeg babblet litt om video, og jeg har 2 nye idéer, allerede filmet den ene. Den Common White Girl Tag, kommer ikke så tidlig som jeg hadde planlagt, men den kommer i løpet av helga!

  Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen!

  - Hva synes du om bildene?

  - Hvordan er været hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • HVA SIER KUA?

  Hei alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Tok noen bilder av både kuene og kalvene i kveld, herregud Lillemor er så utrolig søt <3

  Dette som er Lillemor :-)
  Nora strekker ut foten haha  I morgen skal vi ha hjem kukalvene fra Viken! Det blir koselig å få de hjem også :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SØTESTE MYRTEL <3

  "Hei på duu" - Myrtel  Bulle er en hjerteknuser ?

  Svartlåt vi ha mer mat

  Bliros er på plass

  Her har vi Skoglin :-)

  Si hei til Kisbee :-)

  Sliten etter en lang dag.

  Sløv uten dop..  Myrtel vil ut å utforske verden.. Har forelsket meg helt i henne, hun er så søt!!

  Hei på dere! Ble litt senere innlegg enn planlagt, for var med til fjøset og så har jeg vært hos bestemor & bestefar og skrevet ut noe. Så var jeg hos onkel og skrev ut noe, siden jeg ikke fikk åpnet det ene dokumentet hos bestemor.

  Ellers har vel dagen vært grei. Gleder meg så sykt på helg nå!

  Kommer innlegg i morgen, kanskje det blir outfit, får seeeeee. SÅ SKAL JEG FORRESTEN SPILLE INN EN VIDEO I MORGEN!! For det har jeg glemt....

  - Synes om bildene?

  - Gleder du deg til helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TEORIEN PÅ MANDAG OG VERDENS SØTESTE KALVER

  Hei alle sammen!! Tror det er lenge siden det har vært så godt med helg som nå! Hadde en kjempetrivelig jentekveld i går kveld, merker virkelig hvor mye jeg savner de ♥

  Så i aften har jeg vært i fjøset hos disse goingene her :-)  På mandag skal jeg ta teorien på moped. Gleder meg til det er overstått. Har også funnet scooter jeg vil ha, en Peugeot Kisbee. Vet ikke helt hvordan det blir enda, men kan hende vi skal hente den på mandag, hvis de har den på lager. Gleder meg, haha :-)

  Håper dere alle får en super kveld videre, så blogges vi i morgen :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TITT TEI!  - Er de ikke skjønne?

  - Hva  har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅRETS FØRSTE KALV HAR KOMMET!

  Se på denne søte kalven her da! Denne kom til verden i dagtidlig, en liten kukalv. Årets første kalv i år har vært litt speseilt, siden de to første var døde. Men nå har vi endelig fått en levende en! 

  Var med i fjøset i aften, stelte grisene og ga dette nurket her melk ♥

  Drar på kanotur i morgen, kommer hjem lørdag, men da drar jeg til sætra og skal melke der lørdagsaften og søndag. Men skal ta med macen så jeg kan blogge der ;-)

  - Var ikke kalven søt?

  - Gleder du deg på helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NÅ ER DE HJEMME!

  Vertfall noen! I aften mens jeg var i fjøset, kom det hjem 12 kuer. Den følelsen når de kom inn i fjøset er ubeskrivelig! Endelig er de hjemme igjen :-)  Som sagt var jeg i fjøset i aften, siden både mamma og pappa var med og hadde ned kuene. Grisene er vel ikke akkurat favoritt dyret mitt, og liker egentlig ikke så godt å stelle de heller siden de lager så mye bråk og det lukter ikke godt. Men var så snill å gjorde hele fjøsstellet i kveld da..

  Nå så må jeg se på noe naturfag, for vi skal ha en prøve i morgen. Har også tenkt å begynne og rydde ut litt av rommet mitt. Gleder meg alt til jeg er ferdig haha.. Så skal jeg se på "Kampen for livet" eller "Kampen om livet", husker aldri om det er for eller om, haha.

  Vi blogges i morgen! Har fagdag i morgen, så kanskje det kommer outfit..

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du å få hjem personer/dyr som har vært borte lenge?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KALVENE PÅ SOMMERBEITE

  Gleder meg til å få disse hjem nå!! Var så koselig og se de i kveld :-) Enda morsommere er det at de kommer løpende bort til meg, selv om jeg ikke har sett de i hele sommer! Blir nesten rørt jeg haha!

  - Synes om bildene?

  - Er du klar for høsten nå?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HERLIGE SOMMERDAGER

  Hei alle sammen!! Jeg er vel ikke den eneste som nyter sommerværet nå? Herregud det er så nydelig! Farge på kroppen og alt er bare velstand!

  Jeg fikk en kommentar om jeg kunne skrive litt hva sommerjobben min dreier seg om, og det skal jeg gjøre :-) Men ikke i dette innlegget her, kommer i løpet av helga.

  Her er noen bilder fra de siste dagene :-)

  Sylvelin beit meg på kneet, haha!

  Jeg skal være hjemme til i aften, så drar jeg opp i Smørlia igjen. Er ikke sånn superlyst, for jeg sover aller best hjemme, haha.

  Da blogges vi i morgen eller noe, så håper jeg dere alle får en super dag videre!! Nyt været så lenge det varer!

  - Er det fint vær der du bor?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NUSS NUSS OG SÅPEBOBLER

  Hei alle sammen!! Har dere hatt en fin dag? Her er det helt nydelig vær, som dere ser på bildene under :-) Kvigene våre hadde selvsagt gått ned igjen, så vi måtte ha de inn igjen i dag. Fikk også tatt noen bilder, så legger med en del av de haha. Dere ser forresten veldig godt at jeg har gått myyye i singlet :-P

  Sylvelin i spissen

  Fjellros og meg  Fineste Sylvelin ♥

  Sylvelin og meg

  Sylvelin og meg

  Gulldokk og meg

  Her ser dere hvor slitsom Sylvelin kan være, haha  Haha, ser ut som at hun prøver å dra ned tube-BHen min haha  Sylvelin vil ha kraftfor!

  Nuss nuss :-*

  Såpebobler er alltid gøy :-)

  Da blogges vi snart igjen, skriver ikke mer nå, for da blir det bare kjedelig og lese, haha.

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Synes om bildene?

  - Bonderomantikk? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JEG HAR FÅTT EN NY SYLVELIN

  Hei på dere :-)

  Først vil jeg bare si tusen takk for alle fine kommentarer jeg har fått i det siste! Koselig at dere er innom og leser det jeg skriver.

  I dag har vi vært på fjellet og gått med kuene til hytta igjen. De hadde gått veldig langt nedover, og vi måtte følge de tilbake. Så ble det også et navnebytte i dag. Sylveros ble omdøpt til Sylvelin. Jeg liker henne veldig godt, og den jeg har kallt for Sylvelin nå, minner meg ikke så veldig mye om den Sylvelinen jeg hadde. Så nå er jeg tilfreds, haha :-) Var veldig koselig også og gå med henne, for hun gikk bak meg nesten hele turen og snusa i gronbytta! Da ble Sylveros, Sylvelin med en gang!

  De tre første bildene er den nye Sylvelin :-)


  Blinkskudd!!  I morgen tenkte jeg å ha outfit til dere, så håper den faller i smak :-) Får se for tilfreds jeg blir med antrekket, haha!

  Håper dere alle får en super kveld videre!

  - Synes om bildene?

  - Er ikke den nye Sylvelin fin?

   Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KVIGENE UTE OG VIDEOER PÅ VEI!  Hei alle sammen!! Nå er jeg hjemme en tur. Skal være hjemme til i morgen, før jeg skal til fjøset igjen i morgen aften og onsdagsmorgen, så har jeg fri til lørdag :-)

  Akkurat nå har jeg spilt inn videoer med svar på spørsmålsrunden til dere :-) Må redigere først, men del 1 kommer om ikke så alt for lenge.

  Siden sist har jeg vært i Lom, fjøs, hatt besøk  og fjøs, haha. Er ikke så veldig mye som skjer.

  - Hva gjør du for tiden?

  - Gleder du deg på video?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • IKKE ALT ER BRA

  Hei alle sammen!!

  Huff, vi har en ku nå som virkelig ikke er frisk. Det er så vondt å se henne, så jeg ville ikke være med til fjøset i kveld. Jeg klarer å se på henne og sånt, men jeg vil ikke være borti der og stelle de andre når hun ligger der sånn som hun gjør. Vi er ikke helt sikre på hva som feiler henne heller, så det er ikke så greitt dette her!

  Håper virkelig du blir frisk, Tora! Dette er bilder fra i sommer.

  I går kveld var jeg i fjøset, "belønnet" meg selv med et fjøsstell. Var egentlig ikke lyst til å være med, men det ble morsomt allikevel :-)

  Vi reiser forresten til Oslo på mandag på klassetur, gleder meg kjempemasse!! 

  - Har du vært borti syke dyr?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BAK EI KU

  Staslin tror jeg har verdens fineste jur, haha. Melker mye gjør hun også :-)

  Håper alle sammen får en fin kveld!

  - Synes om bildet?

  - Hva gjør du i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MEMORIES ARE SWEET, SO CHERISH IT

  Har vært en super dag med 2 (!!!) OL medaljer og fjøs. Jeg er så stolt over Ole Einar Bjørndalen som tok gull i dag, og håper virkelig at han får flere oppturer i løpet av OL!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HVA SKULLE JEG GJORT UTEN DERE?

  ♥ Cow protection is not just to not slaughter the cows, but to make them happy from the moment they are born till they naturally leave their bodies - Radhanath Swami ♥

     Hei! Var i fjøset i aften, og dere ser jo hvilken sjarmører vi har! Det var dessverre en ku som fikk jurbetendelse da, og jeg klarte og klemme fingeren min til blods, haha. Hadde jeg vært litt lengre hadde det ikke skjedd!! Uansett, alltid koselig i fjøset 

  Nå har jeg satt siste finish på sminkelooken, så den er helt klar nå! Mangler bare og spille den inn.

  - Hva er ditt favorittdyr?

  - Ikke sant det er vondt og klemme fingeren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VERDENS BESTE FINNES BARE I HAMMERDALEN!


  Sylvelin er så søt for tiden! Klapper henne og hun har ett av verdens søteste blikk :-* Anna Hammerdalens solstråle ??

   

  Vesle-Sylva er jo min gode nr 2 :-) Hun er søt, delvis (haha) snill og rett og slett pen. Dere ser jo det på bildet!

  Jeg var jo i fjøset i aften, og lo meg jo nesten skakk av Staslin.. Hun klør på halen, og når jeg klør henne biter hun på liggematta og på innreingen, haha :-)

  Skulle egentlig ta med bilde av Staslin også men får ikke kontakt med server :-)

  - Hva er ditt favoritt dyr?
  - Hva skal du i kveld?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake

 • ET NYTT FAMILIEMEDLEM

  Eller vet ikke om jeg kan kalle det familie medlem da, men for meg er alle her hjemme familie ♥

  Vi har nemlig kjøpt en ny ku, siden vi skal slakte en ku med driter noe helt jævligt, om jeg kan stave det på den måten. 

  I morgen har vi skrivedag i nynorsk, uff. Håper det går bedre nå eller det det gjorde i vår, for i vår så gikk det jo rett til huttiheita, haha.

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du nynorsk eller bokmål?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KU, KALV OG KVIGE

  Ja, har vært mye i fjøset i dag. Har klippet 5 åringer, som vil si kukalver som er 1 år og 2 kuer. 
  Har att og klippe 7 kukalver og 1 ku & 1 kvige, så skal bli utrolig godt å bli ferdig! Kjenner jeg er lei kuhår nå, haha.

  Nå sitter vi foran tven og ser på Skal vi danse og venter på pizza. Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SKUMMLET? NEI

  Hei alle sammen! Har fått noen spørsmål om det er skummelt å klippe kuer og hvordan jeg gjør det. Å klippe en ku er ikke vanskelig i det hele tatt, men noen ganger kan det være skummelt hvis kua er sint eller gal.. Vil jo ikke ha en fot i fjeset heller..

  Bilde fra i fjor. Bruker ikke hørselvern og støvmaske nå, for det er så varmt, haha.

  Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hvordan jeg klipper en ku da.. Jeg bruker en klippemaskin fra Delaval. Hvis dere har klippet med en barberermaskin noen gang, så er det på samme måten liksom :) Det er veldig morsomt og klippe kuene hvis de har mye hår, for da ser man at håret blir mindre og de blir renere :) I kveld har jeg klippet 8 stykker. 5 igjen som står inne.

  - Kunne du tenkt deg og klippet en ku?

  - Hva gjør du denne lørdagskvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MY BEAUTIFUL COWS <3  Tenkte bare og dele noen sommerbilder av kuene fra i sommer! Mange minner bak disse bildene! Savner sommer.. 

  I dag har jeg klippet 3 kuer og vært på besøk hos farfar. Sitter og venter på pizza nå, skal bli godt :-)

  - Synes om bildene?

  - Ikke sant pizza er godt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅRETS FØRSTE KALV ER KOMMET!!

  Hei alle sammen! Sorry for null blogging på to dager, men her skal dere få forklaringen!

  På tirsdag hadde jeg laaang dag. Var på leksehjelp og fele etter skolen, og på idrettsbanen og så på at lillebror spilte fotball på kvelden. Men hovedgrunnen til at jeg ikke blogget tirsdag var at årets første kalv kom! Nora fikk sin 5.kalv, og han heter AK, som står for Arne Kristian. Han er så søt! Var i fjøset til klokka var nesten 00.00 om kvelden, og sovnet ikke før etter klokka 01.00..

  Så i går var Ida med meg hjem fra skolen :) Vi skulle egentlig ordne noe, men vi fikk ikke gjort deet. Men vi fikk gjort lekser! Faen, USBen min klikket så jeg mistet matteleksa, norsken og engelskleksa! Hater lekser på data, bokstavelig talt. Og grunnen til at keg ikke blogget var fordi i hadde ikke nett i går.

  Vet ikke hvordan det blir med blogging de neste dagene, for etter skolen i morgen drar jeg på jobb.

  - Har du kuer?
  - Liker du lekse på data?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FINE KVIGER

  Hei dere! Akkurat i skrivende stund, er jeg sur. Men humøret gikk litt opp når jeg så på disse bildene:  Sylvelin <3  Ja jeg fikk akkurat ansvaret for 2 purker, selv om jeg egentlig ikke er så veldig lyst. I morgen skal jeg og Synne til Lom og handle. 

  Har liksom ikke den sommerferie følelsen enda jeg.. Tenker litt for mye på skolen, og ja.. Gleder meg til jeg begynner og jobbe for da detter det bare ut av hode på meg. Jeg og Eldri hadde det forresten kjempefint i Smørlia!  Jakke fra Stormberg og shorts fra Lindex.

  Men da blogges vi i morgen!

  - Har du sommerfølelse?

  - Likte du bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ET ÅR SIDEN ..

  I dag er det et år siden Sylvelin reiste fra gården. Tenk jeg har vært et helt år uten henne.. Kjenner jeg får klump i halsen når jeg skriver dette innlegget, så det er ikke bare bare. Uansett var jeg utrolig glad i deg lille venn <3 http://annasylvelin.blogg.no/1340307385_hun_er_borte_for_allt.html

  - Er du glad i dyr?

  - Har du noen dyr?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SNART ET ÅR SIDEN!

  Om litt under en måned er det et år siden Sylvelin sa takk for seg.. Jeg så på så på denne videoen og leste dette innlegget ->http://annasylvelin.blogg.no/1340307385_hun_er_borte_for_allt.html og gråt! 

  Savner deg søte kua mi ♥

  - Mistet noe/noen du er glad i?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • VISA HENNES STASLIN

  Jeg må bare si, FOR EN SAMMENTREFF! Alf Prøysen har skrevet en sang om en ku, som heter Staslin, som skal på utstilling, hun vinner er sløyfe og kommer i avisa. Akkurat det skjedde med min Staslin! Kjente jeg nesten fikk tårer når jeg hørte sangen! Den stemte jo så bra, uten om siste linja :P Og det er egentlig enda morsommere, fordi jeg har hørt så mye på Alf Prøysen i det siste! 

  - Synes om sangen?

  - Har du vært borti noe lignende?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • FLYTTET INN I NYFJØSET!

  Her var det nesten ferdig

  Haha Liv nyter utsikten. De flyttet inn i nybygget i går! Endelig :) PS: de var ikke så lette og ta bilder av..

  Ble ikke mer blogging i går, fordi vi reiste og skulle prøve bunaden, og kom ikke hjem før sent!

  I dag har jeg ikke vært på skolen, men på Otta. Er meningen at Synne kommer i kveld. Skal til Gausdal på kappleik i morgen.

  Kommer flere innlegg i kveld, håper jeg. Var i fjøset i dagtidlig, og skal dit i kveld også.

  - Synes om bildene?

  - Skal du til Gausdal i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • NOEN SOM HUSKER DENNE?

  Haha elsker den der!!! Den er så sykt bra!

  - Har du sett den?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • "MINNEMARKERING" PÅ EN MÅTE

  Tenk det dere, hvis Sylvelin hadde levd i dag, hadde hun blitt 7 år! Gratulerer henne her litt jeg da, for det er liksom en dato jeg ikke glemmer!

  Får klump i halsen enda når jeg både ser og hører på denne!

   

  Nå må jeg gjøre lekser og litt sånt, så blogges vi senere!

  - Synes om bildet og videoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ANNA HAMMERDALEN HAR BESTE KUA I LOM& SKJÅK!

  Hallo alle sammen!!

  Ja i går kveld var jeg på premieutdelinga til vandreutstillinga! Og det gikk kjempebra!! Hvem skulle tro at den yngste som hadde meldt seg på, vant hele greia?

  Men den kua jeg er stoltest av er Staslin

  Hun vant nemlig beste ku klasse 2 og ble OGSÅ beste NRF-ku!! Fy faen jeg var så stolt! Er det enda, smiler bare jeg tenker på det! Staslin var også den eneste som fikk 5 på jur. 5 var det beste!

  Bilde 1: Sløyfa Staslin fikk for beste NRF- kuBilde 2: Sløyfene alle 5 fikk til sammen!! Alle var 1.premies kuer!! *stolt*kremt*

  Bilde 3: Dommerkortet for Staslin. Ser dere? BEST.Bilde 4: Et krus jeg fikk :)  Tina jeg fikk :D  På slutten intervjua Hans Storlien meg, og jeg kommer i neste buskap:) Så dere som bor på gård får sjekke buskap når det kommer!

  - Synes om innlegget?

  - Er vil litt kult ha ha beste kua i bygda si? :D

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • ER SÅ STOLT AV DERE!!

  Ja som sagt i dag har det vært vandreutstilling! Og jeg er så stolte av kuene mine! Er ikke sikkert dere skjønner så mye av dette, men dere med hest har kanskje vært borti noe lignende. I dag fikk de "karakter" på rygg, bein eller kan vel si "kroppen" deres og juret. På kroppen kunne de få 10poeng og juret kunne få 5 poeng. Kuene mine fikk overraskande karakterer! Ene kua mi, Staslin fikk faktisk 5 på jur!! Da er det en stolt hønemor på gården her:) Gleder meg til mandag, for da skal det være et møte eller noe på en gård i bygda for de som har deltat!

  Her undersøker vi!!

  Beste kua mi!! *stolt* kremt*

  Men mamma fikk ikke bilde av Skjønnborg da, men har jo et bilde av henne fra før :D

  Sikkert et veldig kjedelig innlegg for dere, men en kjempeartig opplevelse for meg vertfall!

  - Synes om innlegget?

  - Høres det morsomt ut? ( det er det!!)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SOM TIDEN FLYR!

  Begynte og tenke på dette en dag:

  Tenk det er snart et år siden, min verdens vakreste ku ble borte.. Før hun reiste så tenkte jeg at jeg skjønte ikke hva vitsen med å være i fjøset og sånn etter at Sylvelin ble borte. Og i høst har jeg ikke vært så mye i fjøset heller. Men jeg har jo så mange kuer i fjøset jeg er glad i, men det er liksom ikke en ku som skiller seg sånn skikkelig ut i mengden! SYLVELIN VAR SPESIELL.

  sang - diamonds

  everytime - britney spears

  Kjenner fortsatt at det er en liten klump i halsen når jeg ser disse videoene.. Den dagen hun reiste klarte jeg ikke å se den nederste..

  Herregud, vet at dette var et dumt innlegg, men det var liksom bare noe jeg tenkte på, som jeg måtte få ut!

  - Synes om videoene?

  - Synes om innlegget?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • VANDREUTSTILLING

  Hallo alle sammen!! Har dere hatt en fin dag? Nå tenkte jeg skulle skrive litt om noe som mamma har meldt meg på :-)

  Den 11. februar 2013 skal det være noe som heter "vandre-utstilling". Vi fikk brev om dette i posten en dag, og jeg var selvfølgelig gira! Som oftest når det er utstillinger må man ta med dyra, men denne ganger kommer det rundt 2 stykker som skal se på istedet. 

  Ja, som sagt så har mamma meldt på meg. Og det synes jeg er kjempemoro, så tuuusen ganger mange takk! Så har jeg plukket ut 4 kuer, som jeg vil skal bli vurdert. Det er Nora, Skjønnborg, Staslin og Lykkeros.

  Om kvelden skal det være et møte eller noe på en gård her et sted, der det blir premieutdelig og sånt.

  Så fram mot dette må jeg få klipt, kjempt og gjort kuene mine kjempeflott i stand! Gleder meg!!! Det eneste jeg synes er veldig (!!!!!!!!) dumt er at jeg må på skolen når det folka kommer og ser på.. Skulle ønske at det var en liten sjans i havet for å være hjemme, men da tror jeg det må skje et under med mamma.. 

  Gleder meg kjempemasse til den dagen kommer :-) 

  - Synes om dette?

  - Hørtes det spennende ut?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • YOU ARE BEAUTIFUL

  Eeelsker dette bildet av Sylvelin!

  - Synes om bildet?

  - Er ikke Sylvelin fin?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ER IKKE SAK, NÅR MAN HAR SÅNNE GOINGER!!

  Vet dere hva? Neei, hvordan i all verden skal dere vite det.. Jeg var oppe først av alle sammen i dag, for å være med til fjøset :-) Haha, fikk også prøvd hørselvernene mine :-) Jeg må bare si, kalvene mine de er verdens skjønneste! De er så søte, at det er til å dø av!

  Disse bildene er tatt for en liten stund siden da :-)

  Nå etterpå skal jeg til Lom en tur, før vi får besøk :-) I aften blir det fjøset igjen :-)

  Tenkte jeg skulle legge ut nyttårsforsettene mine snart også.

  - Synes om bildene?

  - Har du gjort noe i dag? Er kanskje litt tidlig enda?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • I MISS YOU SO MUCH ...

  Don't wait until it's to late

  to tell somebody

  how much you love,

  how much you care.

  Beacause

  when they're gone,

  no matter how loud

  you shout and cry,

  they won't hear you anymore.

  - Synes om bildet?

  - Mistet et dyr du var glad i?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SYLVELIN VIDEO :-)

  God kveld alle sammen!! Først vil jeg si tusen takk til alle som leser bloggen min og kommenterer!! Elsker dere alle!!

  Nå har jeg laget en ny Sylvelin video til dere, ble kanskje litt dårlig, siden det er første gang jeg bruker det nye redigerningprogrammet. Men håper dere liker den allikvel!

  Håper dere liker videoen! Synes egentlig den sangen passet veldig bra til sånn jeg føler det ovenfor Sylvelin :-P

  - Synes om videoen?

  - Skal jeg ha flere videoer framover?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • I HATE YOU

  Hei alle sammen! Da har jeg klippet alle åringene som jeg klarer. Det er to stykker jeg rett og slett ikke tørr. Det er Bliros og FREDLIN. Jeg vart virkelig frustrert over henne. Skulle ønske alle var like snille som Sylvelin, Morlik og Liv.  Så har jeg ryddet ut av skrivebordspulten min, og hatt den ut, for på tirsdag eller onsdag(?) kommer antagligvis hyllen min inn ♥ Gleder meg som en liten unge ♥♥

  Nå skal jeg kommentere og litt sånn, før jeg går til fjøset!

  - Hatt en fin dag?

  - Har du noen dyr?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake ♥♥


 • GODE VENNER :-)

  God dag alle sammen!! Kommer jammen innlegg før klokka 11! Er rart når man har flyttet klokka:-) Da pleier jeg å si at vi flytter klokka mot Juuuul:-)

  I fjøset i går kveld tok jeg bilder av noen søte kalver. Vi har en kalv da, skjønner dere, som er nesten helt hvit! Veldig kul :-)

  Søteste kalvene mine :-)

  Nå tror jeg at jeg skal ut å ake meg og klippe noen åringer. Må gjøre lekser og sånn også i dag :-)

  - Synes om bildene?

  - Du skal i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LIVET PÅ EN BONDEGÅRD

  God kveld alle sammen!! Fikk et spørsmål en dag, om jeg kunne skrive om hvordan det er å bo på en bondegård. Så det har jeg tenkt å gjøre nå:-)

  Jepp, jeg er født og bor på en bondegård. Jeg kan ikke tenke meg hvordan det hadde vært hvis jeg f.eks hadde bodd i byen, eller lignende. Mye av fritiden min går til ting man gjør på gården og sånt. Om kveldene er jeg med i fjøset, hvis jeg ikke har altfor mye lekser, jeg klipper kuer, er med å kjører traktor, liker å snekre osv. Hobbyen er sånt. Jeg liker jo selvsagt å shoppe og sånt, men alt det jeg gjør her hjemme.
  Jeg har også dyr her på gården. Dere som leser bloggen min har kanskje skjønt det. Jeg har kuer, griser og en katt. Grisene er kanskje de som interesserer meg minst, men jeg blir på en måte opptatt av de også. Når det er grising synes jeg det er morsomt å være med. Det er jo nytt liv! Så elsker jeg jo også å sparke fotball med slaktgrisene! De er såååå dumme!! Vinner alltid! Hadde jeg ikke vunnet hadde jeg heller ikke spilt...


  Så har jeg jo Bella. Dette høres sikket veldig rart ut, men hadde det ikke vært for meg hadde hun ikke vært her. Eller meg og Kristian da, for å være nøyaktig. Kan ikke huske hvordan det var uten henne!♥ Når vi fikk henne var hun ikke så god og ha med å gjøre. Hun tok sats og hoppa rett oppi blomsten, klatret i gardina, gikk på bordet og alt det der... Følte at hver gang hun gjorde noe galdt var det min skyld, men hun er blitt mye flinkere nå! Eller hun kom med en mus inn på rommet mitt i vår, da var jeg sinna! Link til det innlegget >HER< Men jeg er selvsagt, veldig, veldig glad i henne!!

  Så over til kuene! De betyr vel aller mest for meg! Vet ikke hvor lenge jeg har vært så glad i kuer, men den aller første favorittkua jeg hadde het Maia. Så var det Nora, Nora, Maia, Skjønnborg og SYLVELIN. Sylvelin har betydd mest. Jeg har aldri grått så mye i hele mitt liv, tror jeg, den dagen hun reiste! Jeg har aldri hatt en ku som henne. Hun var spesiell. Og det å miste henne var helt umulig. Tanker rundt det var fæle.. Hvordan ville jeg reagere? Kom jeg til å gråte? Vil jeg få en sånn ku igjen? Kommer jeg til å glemme henne? Det vil jeg ikke.  Vet at dette skulle være litt om alle kuene men det er Sylvelin som står i fokus. Her er et innlegg om de andre kuene mine (link)
  Man opplever veldig mye av å bo på en bondegård! Jeg har både opplevd fødsel av dyr, at dyra ikke er friske, så dyrlegene kommer en tur, traktor og masse mer! 

  Noe er litt mere dramatisk enn andre ting, men man har opplevd det. Noen ting vil man ikke oppleve igjen for å si det sånn... Men konklusjonen er at å bo på gård er ikke mindre kjedelig enn å bo i et vanlig hus. Jeg for min del hadde ikke overlevd uten kuene, grisene, fjøset og traktorene! Hobbyen min er det , og vil alltid være det! Bonde skal jeg bli!!!!!


   

  Håper dere likte innlegget. Er ikke så lett å skrive om hvordan det er å bo på en bondegård, for det er så perfekt! Har nesten alt jeg kunne tenke meg! Eneste jeg mangler nå er juleballkjole og hørselvern:-P

  - Synes om innlegget?¨

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN POSITIV TING OM MINE KUER ( mye rart )

  God dag kjære lesere! Den klippinga av åringene gikk veldig dårlig! Håper den klippemaskina kan bli bedre!

  Men nå kommer det et innlegg jeg har gledet meg til å lage. Tar den positive først, siden jeg ikke har funnet en negativ side ved alle kuene :-P

  VESLE-SYLVA: Hun er veldig trivelig. Når jeg prater, så snur hun hodet sitt mot meg, det varmer et mors hjerte det :-)

   

  MAIA: Står stille mens jeg klipper henne! Det er et stort + i margen!

  LYKKEROS: Du er veldig søt og uskyldig der du står!

  GULLMØY: Veldig god og dressere! Har man pølse i lompe og ridepisk går dette som smurt!

  MYRKØY: Du står vist veldig rolig mens du blir melket! BRA

  GULLA: Sjelden du sparker og sånt, når vi melker deg! Stakkars deg, melker bare på to spener nå!

  SANDRA: Vet dere hva? Finner ikke noe postivt ved Sandra! Gleder meg til jeg skal finne negativt om henne!! Jeg mener det, ikke noe positivt fra meg:-P

  RIKKE: Du også, er veldig snill når man skal klippe deg! Rolig og bedagelig!

  INGEBJØRG: Du har veldig fin farge!! Sånn skikkelig lys!

  GARDSFRU: Du er så søt! Veldig lett å ta bilde av:-)

  LINNEA: Gal etter gronbøtta! På en positiv måte da:-)

  LYKKE: Du melker mye :-)


  HJERTROS: Du er en god morsfigur (?) og veldig søt!

  FAGERLIN: Veldig snill, til å være en kjøpt ku!

  NORA: Du melker utrolig mye, er pen og veldig veldig snill!

  GARDSLYKKE: Veldig søtt jur!

  DAGROS: Får veldig søte kalver! Lykkeros  f.eks.

  SVARTSI: Veldig lita og søt:-)

  ROSELIN:  I fjor drakk du melk av prøvemjølkekoppen min :-)

  FJELLROS: Du er en av verdens mest koselige kuer! Du er virkelig en favoritt!

  RAULIN:  Du melker bra

  STASLIN:  Før vi skal melke deg, så små rauter du, og når man skal melke deg, kommer du bak med hodet og lukter på en <3

  TORA: Veldig snill til kvige å være!

  AVRIL: Trivelig, melker bra og veldig søt da <3

  SKJØNNBORG:  Du er skjønn, og står så stille når jeg melker deg, at jeg blir forundert! ELSKER DEG <3

  FJELLMØY: En av verdens søteste kuer! Du har det lille eksta i fjeset!

  SYLVA: For det første, du er Sylvelins første kalv, du er veldig vakker, minner meg om Sylvelin og elsker å bli pusset!

  Det var alle som var båset det! Kommer snart et negativt også, men ikke riktig enda. Så fikk jeg et spørsmål i kommentarfeltet om jeg kunne lage et innlegg om hvordan det er å bo på gård. DET SKAL JEG GJØRE!

  Atm hører jeg på musikk og venter på at det skal bli fjøstid, og etter det skal jeg dusje og SOVEEE!! Er sliten etter jentekvelden! Helvete å stå opp i dagtidlig!

  - Synes om innlegget?

  - Hvilken av kuene likte du best?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HER ER HUN !!

  God dag alle sammen! Hatt en fin dag? I dag har det jo vært skolee da:-P Vi har hatt prøve i dag da... Gikk ikke så veldig bra, egentlig. Så fikk vi igjen matteprøva da.. Å herregud, har aldri gjort en så dårlig matteprøve.. MEN MÅÅÅ GJØRE DET BEDRE PÅ OPPFØLGINGSPRØVA!!! Så var det en slags konsert på skolen i dag. Elsker å høre på amerikanere prate norsk!! Det er underholding i seg selv! Så hadde vi byggfag:-) LOVE IT!! Selv om det ble litt kluss i dag. Når jeg kom hjem så var det disse to skjønnhetene jeg møtte på :¨


  Ny vasket og fin!


  Her er kalven til Vesle-Sylva :-) ER hun ikke skjønn?

  Siden det skal være jentekveld her i morgen kveld, skal jeg bake cupcakes og sånt nå:-) GLEEEEDER MEG!!!!

  - Har dere jentekvelder?

  - Hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


 • GRATULERER MED DAGEN SYLVELIN!

  I dag har min skjønneste Sylvelin bursdag! Da er det nøyaktig et år siden hun kom til verden! Jeg var selvsagt overlykkelig, fordi jeg hadde fått en kukalv, men fokuset mitt var kanskje mere på mora hennes:-P Sylvelin fikk først navnet sitt først i vår, for det var jo en liten sjanse til at Sylvelin skulle ta kalv. Men sånn ble det ikke, så Sylvelin fikk en datter med navn Sylvelin. 


  Første bildet jeg har av Sylvelin ♥
  GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, KLOMPEN MIN! KJEMPEGLAD I DEG! HÅPER VI FÅR MANGE FINE ÅR SAMMEN! TA KALV OG GJØR MEG STOLT!

  Det kommer flere innlegg i kveld:-)

  - Ikke sant Sylvelin er søt?

  - Vil du gratulere henne?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer alltid tilbake <3

 • JEG HAR KYSSET HARRY!!

  Heihei!! Tusen takk til alle som leser bloggen min og kommenterer! Setter kjempestor pris på det! Kommenterer TILBAKE, ALLTID <3 

  Nå har jeg redigert sammen noen bilder fra i dag og i går! Håper dere liker det:-) Dere ser litt lengre nede at jeg kysser Harry :-)


  Ble masse bilder da men:-) 

  Håper alle får en fin kveld!! Kommenter, så jeg får noen blogger og lese!!

  - Synes om bildene?

  - Har du høstferie nå?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Hos Anna

  Hei! Nå er det Eldri som blogger! Nå sitter jeg og Anna i senga hennes å slapper av etter å ha vært i fjøset!! :D Jeg skal ligge hos henne til imorgen. 

  Nå skal jeg legge ut noen bilder av kuene mine for jeg har OGSÅ kuer hjemme! 

  Bella, katten til Anna...like søt som alltid <3 

  Fjellmøy <3 

  Gardsrfru <3 

  Frøya <3 

  Juli <3 R.I.P. 

  Det var noen av kyrne mine <3 Jeg og Anna har samme interessen :) Vi begynte å drive sammen når vi gikk i 4. og 5.klasse og etter det har vennskapet vårt blitt bare sterkere og sterkere <3 kjempeglad i deg vennen!! 

  - Eldri <3 

 • Photos from the day <3

  God kveld alle sammen!! Tenkte jeg skulle legge ut bilder jeg tok av åringene ute idag:-) 


  Veslemøy  Heimkjær og Veslemøy

  Liv

  Heimkjær

  Sylvelin 

  Sylvelin

  Sylvelin

  Bliros

  Blomros

  Godlin  Sylvelin

  Blomros

  Redigert bilde av Sylvelin ♥

  Nå er det Secret Life, så da blogges vi senere!! TUSEN TAKK TIL ALLE SOM KOMMENTERTE I FORRIGE INNLEGG ♥

  - Synes om bildene?

  - Er ikke Sylvelin verdens skjønneste?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID TILBAKE <3

 • En økt unna gjort!

  Da er alle kuene klippet!!! Mangler to da, men de er i binge, så jeg får ikke gjort det!:-P
  haha, ser ikke ut!

  Det er dette hjulgrabben her blir brukt til!! Henge klær med MASSE kuhår på!!

  Nå etterpå må jeg vel ut å jogge en tur, før det er fjøs igjen..

  Nå må jeg vel snart få prøve og gjort noe!

  Har brukt langt tid på dette innlegget for skyper med Eirunn og Malin. Gleder meg til morgen dagen er overstått for da er rommet ferdig!!

  TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR KOMMENTERT I DET SISTE!! BLIR KJEMPEGLAD<3 DERE FÅR ALLTID EN TILBAKE <3

  - Gjort noe spennende hit til i dag?

  - Jogge?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HØSTFERIE

  Hei alle sammen!! Endelig høstfeire!!  Tenk så herlig! En uke fri. Ja, sorry for null blogging i går, men har overnattet hos Ida i natt, skjønner dere! Vi har jobbet med framføring og så har vi laget video til dere, som Ida må få lastet opp:-) Det er en sånn BESTEVENN TAG:-) Kjempemorsomt! Vi var veldig useriøse, men vi klippet bort det meste av det tullet... Hehe.. Men ble masse godis, får må jo feire at det er ferie!

  mye godis hehe

  Mamma hentet meg ca kvart over 2 idag. Var i Grov en tur, før vi reiste hjem. GRATULERER TIL GARMO SOM VANT DE SISTE KAMPENE SINE!! BÅDE DE STORE OG DE SMÅ GJORDE EN KJEMPE INNSATS! JEG HEIER PÅ DERE!! <3

  Når jeg kom hjem var det fjøs:-) Vi  har fått 3 kalver siden sist :-) 

  Morlik
  Harry og Tommy

  Harry

  Harry og Tommy

  Tommy

  Rose

  Har ikke fått namn, Fjellmøy er mora:-)

  Har ikke fått navn, Gardslykke er mora:-)  Denne er så søt!! Fjellros er mora:-)

  Roger og Jesus

  Louis og Zayn

  Kalven til Sylva

  Gulldokk og kalven til Sylva


  Kalven til Fjellros

  Kalven til Skjønnborg. Har nr, 600!!

  Nå sitter vi og ser på Skal vi danse? og spiser pizza:-) Kommer teenagerposts senere!!

  - Godt med feire?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

 • BILDER AV SYLVELIN DEL 2

  Da kommer siste del av bildene av Sylvelin  Mange bilder, men det var de siste!

  - Synes om bildene?

  - Er ikke Sylvelin vakker?

  Vi blogges!!

  - ANNA <3

 • ÅRETS FØRSTE KALV ER KOMMET!!

  Og det ble en kukalv! Hun er brun med en liten hvit prikk i panna♥ Tenk, endelig er det igang! Har liksom ventet et halvt år nå, på at det skal starte igjen! MEN det er litt rart og ikke vente på at Sylvelin skal kalve daaa:-P

  Her er det bilder av kalven: Hun er litt våt enda, men de første bildene ER de første bildene

  Første kalv: FØDT 09.09.2012♥

  - Noen som har tips til navn? Blir glad for alt som kommer!

  Vi blogges!!

  - ANNA <3

 • BILDER AV SYLVELIN

  God kveld! Da kommer det bilder jeg har funnet igjen av Sylvelin! Var litt rørende og se de igjen!  Hun er jo helt fabelaktig! Elsker deg <3

  - Synes om bildene?

  - Hadde det ikke vært godt med litt sommer til?

  Vi blogges!!

  - ANNA <3

 • SYLVELIN

  I natt drømte jeg det, jeg har vært aller mest redd for å drømme.

  Sylvelin ble gjenopplivet. Jeg fikk være med på den siste melkinga hennes en gang til. Det var helt forferdelig. Trodde jeg hadde kommet meg skikkelig over dette med min vakreste, skjønneste, fineste, søteste ku, men nei, i natt drømte jeg om henne. Jeg ser henne for meg, hun står der på båsen sin, glad og lykkelig. Melker akkurat det hun gjorde siste kvelden jeg var med. 12,2 kg. På sine tre spener. Uff nei, jeg vil ikke skrive mere om det.
  Sylveliiiin ♥ Savner deg, ikke engang det å ikke se deg i Smørlia er forferdelig..

  - Mistet noen du er glad i?

  - Drømmer du vonde drømmer?

  -ANNA <3

 • Hun er borte, for alltid

  I dag reiste hun. Hun er borte. Jeg får aldri se henne igjen. Sylvelin er borte for alltid. Jeg har aldri likt en ku så mye som henne. Trodde at jeg skulle klare å holde tårene tilbake, men når mamma pratet om henne i sted kom de. Sakte men sikkert, en etter en. Så her sitter jeg, og gråter.

  Sylvelin var fødd den 11.mars 2006. Hun hadde sin første eller andre(husker ikke) sommer i Viken. Jeg startet og tenke på Sylvelin når hun kom opp i fjellet. Hun hadde bjelle, og var veldig lett og komme inntil. Hun var rett og slett vakker. Når hun kom hjem, var hun veldig "kjælen", og det er jo noe jeg elsker. Hun elsket og bli klappet og alt det der. Den 19. september fikk hun sin første kalv. Sylva. Hun er helt lik Sylvelin. Svart med hvite sokker. Det gikk et år, og Sylvelin fikk kalv nr. 2. Silkeblank. Jeg ble bare mere og mere glad i Sylvelin. Tanken på at hun kunne bli borte var helt forferdelig og tenke på. Hun begynte å få problemer med en spene, så den ble behandlet. Men hun tok kalv og kom til fjellet atter en gang. Om høsten fikk hun Vesle-Sylva. Det såg ut til å være hennes siste kalv. Jeg husker pappa sa at dette sikkert var hennes siste vinter, siden hun var trespent. Jeg gråt med en gang han sa det. Men Sylvelin var frisk, så de para henne en gang til og hun tok kalv. I høst fikk hun sin siste kalv. Sylvelin melket på alle fire igjen! Vertfall for en stund. Fjerde spenen fikk verk igjen, så det ble bare 3 igjen. Men de prøvde og få kalv i henne igjen. Tusen takk for det. Men Sylvelin klarte det ikke. Jeg prøvde ikke å tenke for mye på det, men til lengre ut på våren vi kom til vanskeligere var det å ikke tenkte på det. Og da vart det bestemt. Siste kalven til Sylvelin skal hete Sylvelin. Før jeg reiste på skolen idag, fikk hun siste neve med gron av handa mi. Det var det siste jeg såg av Sylvelin. Det vil jeg alltid huske. I love you my beautiful cow <3

  Dikt jeg skrev på barneskolen. Som var til Sylvelin.

  Sylvelin

   

  Syvelin er veldig vakker

  Når ho går så klauvane klakker

   

  Sylvelin mjølkar mykje

  Det må å pappa tykje

   

  Sylvelin er eit koseleg dyr

  Sidan ho er blandt mjølkekyr

   

  Ho skal til fjellet i sommar

  Se der ho Sylvelin kommar

   

  Om sommaren eg skarvlar

  Se der kommer det kalvar

   

  Men se der kommer det jamen kalvar

  I ein drøs dei kravlar

   

  Der vinteren kommer

  Da venter vi bare på sommer

   

  Sidan Sylvelin er verdig

  Er nå diktet ferdig

  Var så glad i den kua.

   

  Tok litt lang tid å lage dette innlegget, for har sittet og grått en del. Er helt rød rundt øynene.. ikkkjeee bra.

  - Syntes om innlegget?

  - Har du mistet noe/noen som har betydd mye?

  Vi blogges!

  - ANNA :'( I'm sad...

 • Sylvelin my favorite cow (video)

  Sylvelin video! Kos dere med den!

   

  som dere skjønner, jeg er veldig glad i kua mi<3

 • annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

  Hei! Jeg heter Anna og bor på verdens beste sted! Jeg blogger om hverdagen min, outfit, kuene mine og masse masse mere! Kommenterer alltid tilbake, så bare legg igjen en kommentar!!!<3 Håper bloggen faller i smak:-)

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits