annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Vi stemmer for helg!

Her er jeg, litt bedre enn forrige uke. Herregud vi har jo hatt 2 innleveringer, og jeg har vært litt i siste liten, men jeg kom jo noe under i mål disse gangene også.

Jeg har ikke så mye å meddele i dag, gleder meg på helg er vel det eneste. Jeg skal prøve å få tatt noen kamera bilder til dere, men nå er det 14 kuldegrader ute og da er det litt for kaldt, hahha.Ellers håper jeg dere har hatt en fin dag og får en fin dag i morgen. Har egentlig mye jeg skulle gjennomført her, men er ikke alltid tida strekker til.

Ha en fin kveld alle sammen!

- Skjer det lite hos dere?

- Flere som gleder seg på helg?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Allerede over....

  Da var vi kommet til siste feriedag. Juleferien er over og det samme er jula snart. Jeg er så glad i jula og skulle ønske den kunne vart helt til påske! I går var jeg ute på årets første "treningstur". Skal ut på den andre i dag, men må psyke meg opp først, ahhaha. Det er -16 grader her også, så jeg må finne noen varme hansker. 

  Ja, som sagt så begynner skolen igjen i morgen. Vi har prøve i morgen, og den gleder jeg meg ikke til! Gleder meg egentlig bare til denne uka er over, for etter en uke er man som regel litt innkjørt igjen og da går det bedre de andre ukene.   Planen min i går var at jeg skulle sminke meg og ta bilder til dere, men det orker jeg ikke. Klarer nok ikke å sminke bort udyret i dag, haha. Men i morgen kan der håpe på noe, jeg vet fortsatt ikke om det er fele eller ikke, så når blogginnlegget kommer i morgen er ikke godt å si enda..

  Håper dere alle får en fin mandag og så blogges vi i morgen!

  - Når begynner dere på skolen igjen?

  - Hva er dere planer for dagen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tårer og juledager...

  Hei alle sammen!! Har dere hatt noen fine juledager? Det har i allefall jeg. Jeg tok jo bilder til dere lille julaften, men jeg har ikke hatt tid til å poste dem før nå. Så nå før året nærmer seg de siste dagene, må jeg begynne med tilbakeblikk på året. Dette året har det jo skjedd kjeeempemye, så jeg gleder meg til å skrive litt om det viktigste.

  Noen av bildene er heeelt hemma, for skulle springe og hente noe og da renner øynene mine med en gang, haahha  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen! Skal på Brimi først på dagen, og så får jeg besøk av Eldri, men vi to kommer til å gi lyd fra oss :-)

  - Har dere hatt noen fine juledager?

  - Jobber du i juleferien?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • God jul fra meg :-)

  Da titter jeg innom for å ønske dere alle en riktig god jul! Håper dere får det fint, tar vare på hverandre og rett og slett koser dere! Dagen her begynte allerede klokka halv 6, for har vært i fjøset. Men det er jo herlig med en laaang juleaften :) 
  Og så må dere nesten få se kjolen på, som jeg skrev i går :-)

  Da håper jeg dere alle får en fiin fin kveld, GOD JUL!

  - Er du klar for jula nå?

  - Synes du julaften går aaaltfor fort?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Grisen selv er tilbake..

  Herregud, jeg begynner å bli håpløs her nå. Vi er allerede ute i desember og ja. Tenkte kanskje jeg skulle prøve bruke mobilblogging litt mer, for da trenger jeg ikke finne macen osv. Og så ser jeg ut som en dass for tiden så ja, eehhehe.

  Jeg må jo snart vise julebordskjolen jeg skal bruke, men har ikke bestemt jeg huuundre prosent :)

  Men vi blogges om ikke så alt for lenge håper jeg!

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  - Har du juleball/julebord kjole i boks?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Siden sist..

  Da er jeg her igjen, noen dager siden sist.. Jeg egentlig hatt noen fine dager siden sist, noen bedre enn andre selvsagt. Jeg har vært på Brimi hele helgen og rett og slett ikke tenkt på bloggen. Men jeg skal prøve å få tatt noen nye bilder, og blogge litt fastere. Det har veldig lett for å skli litt ut hos meg..  Det som er så drit nå, er at de blir mørkt med en eneste gang, jeg liker allerbest å ta bilder ute, så vi får se:) Jerg tenkte på videoblogg om noen dager også, så vi får se!

  Håper dere alle får en fin kveld!

  - Har dere hatt en fin helg?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Da var vi gang

  Hallo alle sammen! Da var første dag på skolebenken igjen unnagjort. Jeg liker praksis bedre enn skolebenken for å si det sånn!


  Jeg har egentlig ikke så mye å skrive i dag, utenom at i morgen kommer det en oppdatering som det er lenge siden dere har hørt fra :-)

  Men da blogges vi i morgen! :)

  - Noen som vil gjette hva oppdateringen i morgen er?

  - Har dere hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Smil til bloggen!!

  I dag fikk jeg hjelp av min kjære lillebror, som ville være med og ta noen bilder til bloggen :-) Synes jeg har vært flink nå for nå har jeg blogget 2 dager på rad.. Trodde seriøst at det var flere men, jajaj. Tre dager i dag da:)  I dag har jeg egentlig ikke gjort så særlig, hahah. Har nå vært på skolen da og fele.Så gjør egentlig ikke så veldig mye spennende.. Kanskje jeg skal begynne å trene nå? Synes egentlig ikke at det er noe gøy å trene, så kanskje noen av dere har noe motivasjon for hvordan? 

  Da håper jeg dere alle får en fin fin kveld, så bloggæs vi i morra!

  - Har dere hatt en fin dag?

  - Flere som sliter med motivasjon for å trene? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Kanelsnurrens dag...

  ... var på søndag. Da fikk jeg plutselig ett kikk og måtte lage det! Jeg er ikke akkurat særlig glad i å bake, og det merket jeg også, for etter 4 snurrer begynte jeg å bli lei, hahha  Nå holde ikke jeg det jeg lovte, fordi jeg laget snurrer søndag i går og på mandag var jeg i fjøset, og etter fjøset var vi med en venninne som nylig har fått katet! :-)

  I morgen lover jeg og holde tida, for jeg har noen bilder på vent. I kveld har jeg forresten øvelskjørt og det går heldigvis bare bedre og bedre, hahah.

  Da kommer jeg sterkere tilbake i morgen, og håper dere alle får en fin kveld! :-)

  - Bakte du snurrer på kanelsnurrens dag?

  - Hva gjør dere denne uka?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Vianvang, ku og kalv

  Ja nå er det en stund siden jeg har blogget, kremt kremt.. Hele forrige uke var jeg på Brimi Sæter. Eller fra søndag til søndag da. Hadde vertfall en veeeeldig fin uke! Der gikk det i melking og litt tegning osv. Jeg elsker jo å melke, så jeg skal ikke klage jeg :-D

  Så i går var jeg først i fjøset og gav kalver melk! For siden sist jeg blogget har vi nemlig fått 8 kalver! Så det var en herlig start på dagen før skolen. På skolen gjorde jeg vel egentlig ikke så mye, hehe husker ikke helt faktisk :-P Så i går kveld var de ansatte på Brimi Sæter på Vianvang. Det var kult, og det var så utrolig fint der. Hadde en superfin kveld og det var så koselig :-) Hadde vertfall en fin kveld, og i dagtidlig fikk jeg melding om at jeg skulle få fri fra skolen i dag. Så jeg har ikke gjort noe særlig i dag, bare vært på fele :-)

  Her er litt blder fra den siste uka  Skal bli flinkere nå, lover ahhahha

  - Hva har dere gjort den siste uka?

  - Har du vært på Vianvang noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Liten gnist av sommer enda og Sylvelin er hjemme!!

  Halloen der :-) Er ikke alltid alt går etter planen. Tenkte jeg skulle blogge litt når jeg var på sætera. men jeg glemte det. 

  Men i dag har jeg vært på skolen og tegna. Ikke sånn blå himmel og grønt gress, men en vegg på en måte. Er litt vanskelig å forklare. Men jeg regner med att det vil ikke dere høre noe om, så da legger jeg ut noen bilder fra di siste dagene jeg :)

  Bilde fra mandag, vi hadde kuene inn på jordet


  Her skal jeg og Brimi kuene gå til feltet :-)


  Ferdig inne i fjøset :-)

  Var så fint tirsdagskveld!

  Sylvelin er endelig hjemme!!

  Meg og Tatri :-)

  Pildur


  Den nye kalven :)


  Pildur :-)

  Hildur :-)

  Har egentlig ikke så veldig mye mer og utrette nå. I morgen begynner jeg med kuklipping, så da blir det fullt kjør med det. Herregud det er 35stk som skal klippes, men alle er ikke kommet inn enda. Men jeg regner med att vi blogges i morgen :-) Er så jævlig til vær, at det er ikke så særlig med bra bilder man får tatt..

  Håper alle får en fin kveld!

  - Har dere hatt en fin start på uka?

  -  Ikke sant kattungene var søte? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Marco Elsafadi!!!

  Halloen alle sammen! I dag har vi vært på foredrag til Marco Elsafadi. Han hadde et veldig relevant foredrag, egentlig noe alle bør tenke over. Det gikk for på det meste på å være imøtekommende og si hei, inkludere alle osv. Etter foredraget fikk vi fri, så jeg var hjemme mye tidligere enn vanlig. 

  Nå etterpå skal jeg på møte. Det blir vel gøy. I morgen må jeg prate med en på kommunen, for jeg er "med" i ungdommens fylkesting, men det er rett og slett noe jeg ikke har tid til og jeg har heller ikke så særlig interesse av det. Det får være nok at jeg er i ungdomsrådet.

  hahahha, har jeg fortalt at på slutten av sommerferien så gikk jeg meg til ett gjerde? Falt rett over på noen steinheller, haha. Det er det lille såret jeg har på armen. Det store er etter scooteren hahah.

  Men da håper jeg dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morra! :-)

  - Har Marco Elsafadi hatt foredrag for dere?

  - Gleder dere dere på heeeelg? :-D

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Flettemette

  Hallo alle sammen!! I dag ble det en laaang dag :-) Skolen begynte 07.20, etter skolen var det fele og så var jeg på kafe med Ragnhild. Herregud, var jo ikke hjemme før klokka var nesten 18.. Men det har jo vært en fin dag da, etter klokka 12, haha.

  I går skrev jeg att jeg ikke hadde så mange planer denne uka, men i dag ble det plutselig noen fler. Jeg kom på at jeg skal på ett møte i morgen. Og torsdag til fredag har jeg planer og fra fredag til søndag. Men jeg skal oppdatere dere også!


  I morgen skal vi til Otta på et foredrag. Så er vi faktisk så heldige att vi slipper å dra på skolen etterpååå :-D Det er herlig det!

  Håper dere alle sammen har hatt en fin dag og får en fin kveld! :-)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Liker dere foredrag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Vi har faktisk fiiin vær!

  Heiia alle sammen!! Jeg hadde ikke trodd det, men det er faktisk gøy å blogge igjen! I vår hadde jeg ikke særlig til motivasjon, men nå begynner det å komme seg veldig! :-) Som jeg skrev i går, skulle jeg legge ut litt bilder fra helga. Det har vært en helt utrolig helg med masse fint vær og jeg fikk se Sylvelin igjen.. Gjennsynsglede delux  Er så glad i Sylvelin!!

  Kuene på Brimi Sæter

  Tatrii<3

  Dokka<3

  Irene <3

  verdensbeste sommerjobb<3

  I morgen skal jeg på fele ellers skjer det ikke så mye denne uka :-) Gleder meg til helga da, for da skal jeg og Eldri ha Full House maraton :-)

  Men da blogges vi i morgen!

  - Synes om bildene?

  - Har dere hatt en fin dag i dag?

  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tidelig helg

  Hallo alle dere!

  Da var endelig første uke av skoleåret unna gjort. I morgen skal jeg ikke på skolen, siden jeg skal i gravøl. Etter det drar jeg til fjells og da kommer jeg ikke ned igjen før søndagskveld. Men før jeg drar i morgen skal jeg legge ut innkjøpsvideoen som jeg spilte inn i kveld :-)

   


  Men da kommer det en video i morgen :-) Håper dere alle har hatt en fin dag!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har dere sommervær?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Scooterfall og Sylvelin

  Hei alle sammen! Nå begynner det jammen å bli en stund siden sist! Jeg har det jo helt konge med sommerjobb og kuene mine :-)  Men så har det skjedd andre ting også. Lørdag for snart to uker siden falt jeg så lang jeg var på scooter. Jeg fikk jo panikk og tenkte herregud nå ser ikke scooteren bra ut. Jeg kjente jo at jakka jeg hadde på meg hadde blod på armen, men jeg ville helst ikke se. Det var jo også godt vær, så jeg kjørte i shorts, så blodet fra kneet så jeg, men ikke at jeg hadde rispa meg opp på låret. Det så jeg når sårene ble rensket. Heldigvis ble det ikke verk eller noe annet i sårene, så de har grodd fint. Mye av det takket være Ola som rensket sårene :-)  Hahah, jeg som nesten ikke klarer å se i speilet når jeg har inn øredobber, ville helst ikke se på sårene heller. Men nå er det skorpe så da er det ikke så ille :-)


  Ellers har vi ikke vært så heldige med været i det siste. Det blåser og regner, så jeg synes veeeeldig synd på kuene nå. Stakkars, de har det veldig fint når det er fint vær, men når det er sånn som nå, da tror jeg de savner båsen hjemme..

  Så er det Sylvelin som er så heldig å få bildefrua her i dag. Hver gang jeg tar bilder av henne poserer hun nesten som en model, hahaha. Derfor legger jeg ut bilder av denne herlige tugga her <3  Da håper jeg dere alle koser dere, og at dere har noe bedre vær, enn det det er her :-)

  - Har dere falt på scooter noen gang?

  - Hvilket vær har dere?

  - Går det bra med dere? :-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • I morgen er det avreise! :-)

  Ja i morgen er dagen kommet! Vi flytter til fjells for sommeren! :-) Har gledet meg siden jul til denne dagen og nå begynner det endelig. Med tanke på bloggen vet ikke hvor ofte det skjer noe her, men jeg skal gjøre mitt beste for at det blir oppdatert her, hvertfall med bilder!   I dag har jeg som sagt vært hos frisøren og klippet håret. Tok bare det slitte så er ikke så veldig stor forskjell bare litt kortere enn på bildene her.

  Da håper jeg dere alle får en fin start på ferien, så blogges vi så fort jeg kan! :-)

  - Skal du ha sommerjobb?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Bobblegum og avsluttning

  Halloen!! Litt forsinket med alt, men skal spille inn spørsmålsrunden etterpå. 

  I går var vi på Rudshøgda, og kom ikke hjem før halv 8 - 8, og så hadde jeg så vondt i hodet at jeg rett og slett ikke orket å blogge.. Nå i dag så har jeg vært på møte, beisa med mamma, fjøset og så var vi på avsluttning til Garmo skole. I morgen skal vi til Dovre, så det blir ikke gøy. Gleder meg minimalt for å si det sånn... Men får trøste meg med at det bare er igjen 3 skoledager av året! :-)  Da skal jeg komme med et mye bedre (bilde) innlegg i morgen.. hahaha har sagt det i en uke så nå må jeg jaggu gjøre det også! 

  Men vi blogges!! Håper alle har hatt en super kveld :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har dere sommeravsluttninger?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Ølgjæret og JEG KOM IKKE OPP MUNTLIG!! :-D

  Hei alle sammen! 

  Først tenkte jeg at jeg ville svare på et par spørsmål. Fikk noen spørsmål om ølgjæret, og hva det skulle hjelpe mot. Det skal hjelpe mot hår, hud, negler osv. Etter det jeg har lest skal vertfallet håret bli sterkere og vokse fortere. Så da måtte jeg selvsagt prøve, selv om det smaker dass. Jeg pleier å blande det ut med appelsin juice, og så drikker jeg et glass med juice like etterpå, for da får jeg skylt vekk det meste av smaken :-)

  Så i dag hadde vi årets siste gymtime og muntlig trekk. JEG KOM IKKE OPP, så jeg er superlykkelig! Herregud, nå kan vi liksom ta ferie :-)

  I løpet av helga skal jeg prøve å få spilt inn siste runde av spørsmålene og så må jeg prøve å få bytt header og litt sånn også :-) Nå etterpå skal jeg og onkel ut å kjøre og i morgen har jeg egentlig ikke så mange planer. Gleder meg masse til neste helg da, for da skal det festes!! :-D  Da blogges vi i morgen, med bedre bilder! :-) (hahah det sa jeg i forrige innlegg også...)

  - Kom dere opp i muntlig?

  - Fikk du svar på ølgjæret?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • Kommer dette til å virke da..??

  Hallo! Beklager for at jeg ikke var innom her i går, men vi var hos bestemor og bestefar en tur i går kveld. Hadde en ganske chill skoledag i går, var hos doktoren og i dag har jeg heller egentlig ikke gjort så veldig mye. Etter skolen var jeg på kafe med Ragnhild, før vi var på Rema 1000 og kjøpte ølgjær. Så jeg er spent på om ølgjæret får noen effekt på håret mitt :-)

  Vi har en ganske rolig skoleuke og neste uke er heller ikke så verst. Gjelder å se om noen kommer opp muntlig.. Kommer jeg opp, da dør jeg hahah. Og så er det snart midtsommerfest og sommerfeire!!! :-)

  I morgen kommer det et bedre innlegg, med bedre bilder! Herregud er skikkelig ræva på å blogge nå! 

  . Hva har dere gjort idag?

  - Har du prøvd ølgjær?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tidlig helg!

  Vooohoo dette er herlig, fikk helg i dag! :-) Gleder meg så sykt til skolen er over nå, og vi har faktisk bare igjen 2 uker, så er det hele over. Ellers så er det egentlig ikke så mye igjen heller. Det som kanskje står mest i hodet er muntlig trekk, men det er nå bare og krysse fingrene for ikke å komme opp!  Så gleder meg veldig til i morgen for eg skal overnatte hos Eldri! Vi har det alltid gøy, så det blir gøy, haha. Lover at det blir bedre bilder i neste innlegg, hahaha.

  Da håper jeg alle får en fin kveld, og at dere har hatt en fin dag!

  - Har dere mye å gjøre på skolen den siste tiden?

  - Gleder du deg på helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Flinka, eller ikke..

  Nå fikk jeg tid til et blogginnlegg fordi jeg forsov meg i dag.. Husker ikke at mamma vekte meg i dag, og plutselig roper hun at jeg skal være på skolen på 5 minutter. Med scooter tar det 20-25min og kjøre, så jeg var her på skolen til 10 over 8, mens de andre har gym. Men men, alle kan da forsove seg noen ganger :-P

  Nå går vi inn i en ny konfirmasjonshelg. Søsteren min skal konfirmeres på søndag, så hos oss skjer det nok denne helga. I kveld er det bilbingo og pizzakveld, så det kommer til å bli en laaaaaaaaaang dag! I morgen er det Flåklypa Grand Prix, så må vel til Lom en tur da også :-)

  Vi blogges nå vertfall igjen i morgen! Jeg har vært så dårlig på å ta bilder den siste tiden og jeg har vært dårlig på å stelle meg selv også. Så har jeg som sagt vært veldig trett(igår sovnet jeg på sofaen igjen) og da ble bloggen glemt. 

  Men da blogges vi!

  - Hva er dine planer for helga?

  - Har du forsovet deg til skolen noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Nå har jeg bestemt meg

  Nå nærmer vi oss kanskje snart den fineste tiden i mai, men også kanskje nervepirrende. Eksamen står for tur, og jeg går og krysser alt jeg har for at jeg ikke skal komme opp. Jeg har ikke tenkt så mye på muntlig, men i dag gikk det opp for meg at vi faktisk kan komme opp i det også! Jeg har egentlig tenkt at det er skriftelig som gjelder, men i dag gikk alvoret opp for meg.. Jeg kan nå håpe at jeg er så heldig at jeg ikke kommer opp i det hele tatt, haha. Nei nå har jeg andre ting jeg skal dele med dere :-)

  Nå har jeg endelig bestemt meg for hva som skal komme på bloggen i løpet av de neste ukene. Det blir nemlig noen videoer! I helgen skal jeg lage en video som jeg fikk spørsmål om her for noen dager siden, så skal jeg lage vlog onsdag har jeg tenkt, og så skal jeg kjøre i gang en spørsmålsrunde onsdag. Da kommer nok svarene på video, og jeg blir ikke forundret om det blir enda en video i løpet av de neste ukene! Hvor mange videoer det blir avhenger også av hvor mange spørsmål som kommer inn til spørsmålsrunden, men det ser vi :-)

  Jeg er vertfall klar for det som kommer i møte!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, og at noen av dere er tilfreds med innlegget for i dag :-)

  - Hva er dine planer for de neste dagene?

  - Vil du ha videoer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Spilt for biskopen

  Hallo alle sammen! I går såg jeg ut som en dass og følte meg som en dass, så da ble det ikke blogging. Men i dag er jeg back on track og klar for nye utfordringer! Neida, joda. I dag har jeg vært på skolen, fele og nå for litt siden var vi i kirken og spilte for biskopen. Syntes ikke jeg spilte noe særlig bra, men heldigvis var ikke kirken full haha.

  I mattetimen i dag ble jeg jo helt hjernedød, klarte ikke rekne ut noen ting haha. Men det er også en del ting som snurrer rundt i hodet når vi har matte nå og da.. Onsdag 13. får vi vite om vi kommer opp i matte eller ikke. Krysser alle fingrer jeg har for at jeg ikke gjør det!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morra! :-D

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har du spilt for biskopen noen gang? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Vakker dag i Smørlia!

  I går var jeg og Mali i Smørlia på skitur. Skitur og skitur, det var ikke så veldig med snø, men vi fikk jo gått litt på ski :-) Hadde det vertfall utrolig trivelig og det var godt med litt avkobling :-)

  Vakreste Billy! Hunden til Mali

  Dessverre var det vell lite snø inni der, så det var ikke sånn kjempevakkert..

  I dag har det bare vært en vanlig dag ;-)

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Kvikk Lunsj kake for bursdagsbarnet!

  Min allers kjære pappa har bursdag i dag! Og derfor har jeg bakt en kake til han :-P Det er faktisk grunnen til at jeg ikke blogget i går, for jeg bakte selve kaken i går, og pyntet den i dag.  Pappa har ikke kommet inn enda, så han har ikke sett den og vet heller ikke hvilken kake som venter han. Krysser fingerene for at han liker den!

  Håper dere alle har hatt en super dag :-)

  - Har du laget Kvikk Lunsj kake noen gang?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 3 ukers ferie, eller..

  Nå er jeg så glad for at det snart er praksis i 3 uker. Praksis blir jo rene ferien i motsetning til skole! Er så slitsomt med skole fortiden.. Og så savner jeg påska, hahahaaa. I helga vet jeg ikke helt hva vi skal, men jeg må på butikken og kjøpe minnebrikke i morgen for mobilen min er full. Får ikke tatt flere bilder før det er ordnet, hehe.

  Ellers håper jeg dere alle har hatt en fin dag! Jeg føler at jeg bare kommer innom her og klager, men det blir snart bedre håper jeg, hehe. En positiv ting da, jeg har bestemt meg for å kjøpe ny mobil, haha! Håper jeg får gjort det snart, før jeg ødelegger den jeg har. Jeg gleder meg vertfall :-)

  Håper dere alle får en fin kveld :-)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Skal dere ha praksis?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Hvor blir den av?

  Hellooooen! Da har skolen begynt igjen, men vi har bare en uke før det braker løs med praksis. Det var ikke sånn supermotiverende på skolen i dag, men det er kanskje ikke så rart like etter ferien, haha.

  Etter skolen var jeg på fele, spist middag og så har jeg ryddet rommet. Jeg har lovet romvideo en stund nå, og jeg skal prøve og få ordnet med den snart! Hahahaha, klarer jeg det da?

  Håper uansett at dere alle har hatt en fin dag i dag, så blogges vi i morgen! :-)

  - Begynte du på skolen i dag?

  - Hva er dine planer for kvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Blogger´s day off

  I går hadde jeg en blogger´s day off, for jeg var både på fele og måtte være med pappa til fjøset, siden mamma skulle til Lom. 

  Ellers dagen i dag har vært helt grei, gleder meg sykt til påske nå!

  Vet ikke hvordan blogginga blir morgen, men det ser vi :-) Vi får gjøre det beste ut av det :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen! (kanskje)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Spiller du noe instrument?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Vertfall ikke mandagsbarn..

  Hater mandag, er serriøst verste mandagen på lenge, men ny uke, nye muligheter! Nå er det ikke lenge før jeg drar, for jeg og noen av jentene skal på russerevy i kveld! Gleder meg kjempemasse, selv om jeg er så sliten i dag... Gleder meg masse til påske, for skal jobbe litt da og så håper jeg at det blir knallvær!

  Jeg ser ut som en dass i dag, derfor er det bare ett arkivbilde.. 

  Jeg håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Har du hatt en fin start på uka?

  - Er det russerevy der du bor?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Veldig nære helg nå :-)

  Torsdagen over, og helga nærmer seg med stormskritt! Gleder meg masse på helg nå :-) Dagen i dag har det ikke skjedd så mye, og i aften har vi veid melka i kuene. Det samme skal vi gjøre i morgentidlig.

  Jeg har ikke så mye mer og komme med, så da håper jeg dere alle har hatt en fin dag og får en fin kveld!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Gleder du deg på helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Hei på dere!

  Lenge siden dere har sett disse skjønningene her! Er faktisk en liten stund siden jeg har vært med i fjøset også, men i kveld var det på tiden igjen :-)  Ellers har dagen i dag gått til skole. Gleder meg masse på helg nå!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen! :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Scootertrøbbel

  Her ser dere grunnen til at jeg blogger litt sent i dag..  Vi har sett på blinklyset til scooteren, for det tar så lang tid før det reageren, noen som vet hvorfor? Vi tror kanskje at det kan være at det er lite strøm på batteriet, så vi får se når jeg har kjørt den litt. Håper det ordner seg hvertfall!  Så har jeg og Tor lekt oss med lafteteknikken! Hvertfall prøvd da, haha. 

  Skoledagen har vært helt grei, tror onsdagen blir verre. Liker ikke onsdager......

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du hatt problem med blinklys? Eller vet du hva det kan være?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


 • Ready for weekend!

  Nå er jeg så klar for helg! Denne dagen har vært så slitsom! Jeg har vært sååå sliten og alt jeg har gjort har blitt gjort tusen ganger tregere. Vi hadde prøve i dag, og jeg brukte såååå lang tid! Jeg visste akkurat hva jeg skulle skrive, men jeg klarte ikke å få opp hastigheten! Fikk en pangstart på dagen da, for jeg har kjørt scooter i dag og det var jaggu kaldt i dagtidlig! Måtte stanse å varme meg på hendene, for jeg mistet helt følelsen i de...

  Tror jeg har godt av denne helga, for jeg hadde ikke hatt mye å gi viss det hadde vært skole i morgen.. I morgen er det et møte og ellers skal jeg ikke så veldig mye. Orker ikke, haha.

  Vært dårlig blogging noen dager, men håper det blir bedre etter helga, får håpe jeg får ny og mer energi!

  Håper alle får en fin fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort idag?

  - Godt med helg? :-D

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Jævla norsk og hun hadde blitt 9 år...

  Hallo! I går ble det ikke blogging, for jeg drev med andre ting.. Hehe.. og jeg beklager for stygt or i overskriften..

  Dagen i dag har vært helt grei, men jeg var ganske oppgitt etter skolen idag. Jeg vet at det helt sikkert står i læreplanen og alt det der, MEN jeg skjønner ikke at vi skal lære om reklame EN gang til! Vi hadde jo om det både i 9.klasse og 10.klasse, og nå skal vi liksom "lære" det en gang til? Nei vet du hva, noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg skal gå på videregående for å lære noe jeg alt kan..

  Meen nok om det, skal ikke plage dere med disse tankene her, haha.

  Ellers i dag har det ikke skjedd noe spesielt, vi var og så på noen bruer da. Nå etterpå skal jeg og Tor ut, sist kastet vi noen slags kuler, men vi kastet bort en, hehe.

  MEN det er en litt spesielt dag i dag, for Sylvelin (min gamle) hadde nemlig hatt bursdag i dag. Always and forever, Sylvelin <3 Savner deg..

  Dronninga sjææl, hihi <3

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Hvis du går på videregående, føler du at dere "lærer" mye dere alt kan?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

 • Bustetroll og smil!

  Helooo everybody! Jeg blogget ikke i går, og i videoen som kommer til helgen ser dere hvorfor :-p

  I dag har det vært en helt normal, vi var på en forestilling i dag. Falt ikke helt i min smak, men. Så etter matfri beiset vi. Og det er det dagen har gått i. Nå etterpå skal jeg og Ingebjørg ut å gå en tur, og da er dagen straks unna gjort. 

  Jeg kan desverre ikke beklage at jeg er bustete på håret, for det er jeg nesten alltid :-P 

  I morgen kan jeg love et bedre innlegg, for da skal jeg pynte meg, siden det skal være bursdag her :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Hvordan er du på håret i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Blogg og beis

  Uheldig for meg er vinterferien over for denne gang... Men det er jo bare 4 uker eller noe til påskeferie! :-) Dagen i dag har vært helt grei, vi har tegnet og beiset hytta vår på skolen. Herregud hvor mye det lukter av den beisen, haha. Kjente når jeg kom ut av garasjen der vi beiset inne, at jeg ble nesten svimmel av det, haha.

  Etter jeg kom hjem har jeg spist middag, rodd en tur på romaskinen og nå skal vi straks ut å gå en tur :-)

  Nå har jeg et "videoprosjekt" på gang til dere, den kommer mest sannsynlig i løpet av helga :-) Det tar litt tid skjønner dere, haha..

  Håper dere alle har hatt en fin dag!!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du å beise?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Scooter og PETTER NORTHUG ER VERDENSMESTER!

  Skyter inn et raskt innlegg her i alt som skjer! Jeg fikk enda et ønske oppfylt, PETTER NORTHUG ER VERDENSMESTER I SPRINT! Jeg er så glad, har egentlig ikke landet helt enda, men herregud så herlig! Jeg var så redd, etter at Petter kjørte i fylla at han ikke skulle bli den samme, men jeg har alltid holdt ved mitt og det var jammen meg bra jeg gjorde! Petter er den samme!  Og gratulere også til Marit som tok Norges første VM gull :-)

  Ellers i dag så har jeg vært på skolen, gjort unna to prøver og sett at Petter og Marit vant, så har jeg vært ute og kjørt scooter. Det gikk veldig fint, men kom meg ikke opp Bjørgebakken. Blir nok scooter til skolen i morgen! :-)

  Dette er ikke bilde fra i dag :-P

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Så du på sprinten?

  - Har du prøvd å kjørt med scooter/moped enda?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • SWEET 17

  Da var jeg også blitt 17år! Om et år er jeg 18, og det gleder jeg meg sykt til! Kan endelig bestemme nesten alt selv og jeg kan ta lappen og ja. Hehe, jeg har kommet til det året da, at jeg er 17 år 17. februrar og det er bare en gang i livet, haha. Så nå har jeg opplevd det, og det var egentlig ikke noe med spennende med det.

  Ellers dagen i dag har vært grei. Litt kjedelig, men etter skolen hadde jeg fele og så hadde jeg det veldig morsomt sammen med Eldri :-)

   

  Var så heldig og fikk kamerastativ og fjernutløser hos mamma og pappa! :-)

  Håper dere alle har hatt en fin fin dag, så blogges vi i morgen!!

  - Når har du bursdag?

  - Har du kamerastativ og fjernutløser?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Mitt nyttårsønske ble oppfylt!

  Nå er jeg så glad, for i dag ble nyttårsønske oppfylt! Uten at jeg har visst det, bare gått og håpet i 6 uker at Sylvelin ikke skulle vise noe tegn til brunst. Og det har hun heller ikke gjort. Og siden det er 6 uker siden hun har blødd i dag, kjente de på henne. Og hun er med kalv! (altså gravid) Jeg ble så så glad! Sylvelin får være med meg til Smørlia i sommer også, og jeg kan få enda flere gode minner sammen med henne!

  Ellers har dagen i dag vært ok. Vi har tatt vaksine idag, og hatt en nokså kjedelig dag på skolen. Herregud, det faget jeg faktisk føler at vi lærer noe nå er i matte! Norsk og engelsk er gørrkjedelig for tiden. Kjeder jeg nesten til døde!
  Spilte inn innkjøpsvideo til dere i stad, så den kommer i løpet av et par dager!
  Håper dere alle får en fin kveld!
  - Hadde du noe nyttårsønske?
  - Hvilket fag synes du er kjedeligst for tiden?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 
 • Bustetroll og unnskyldninger

  Heia alle sammen! Føler jeg begynner hvert innlegg med å beklage for at jeg ikke har blogget dagen før.. Men i går var jeg sliten og nettet her var så veldig dårlig.

  Det har ikke skjedd så veldig mye heller, hatt to helt vanlige skoledager og fele i dag. Jeg tenker desperat på å rydde rommet, men har desverre ikke kommet så langt enda...  I morgen blir det et bedre innlegg, jeg lover. Skal ta bilder til dere også. Har bare ikke ork til det nå og ser ikke ut heller.. Buster meg bare til, haha. Gleder meg til sommer, for da får man så masse fine bilder!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Hvem andre gleder seg til sommer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 3, 2 nesten helg!

  Ja, først må jeg bare unnskylde for at jeg har vært litt fraværende disse dagene, men jeg har ikke hatt overskudd til bloggen. Tirsdag var et fele, og i går var jeg med til fjøset. I dag var det jr.øving så derfor er bloggingen litt sen igjen.

  I morgen lover jeg at det blir outfit, for jeg skal bort å da må jeg nesten pynte meg litt. Jeg er ganske lei av denne uka her nå, så det skal bli veldig godt med helg nå!

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  -  Gleder du deg på helg?

  Vi blogges!!

 • Skolelei, hei på deg!

  Da var vi igang med ny uke igjen. Jeg har vært så trøtt i dag! Trodd jeg skulle ryke med når jeg sto opp i dagtidlig! Men det gikk bra til slutt det også :-) 

  Etter skolen i dag har bestefar vært her, så vi har faktisk spilt fele. Han skulle egentlig være med Ingebjørg, men på slutten ble jeg med også. Var veldig koselig det da. Så har jeg vært ute to ganger og startet scooteren. Gleder meg så mye til jeg kan kjøre på den igjen og all snøen er borte hahhaha. Tror faktisk dette er første vinteren jeg gleder meg til snøen skal bli borte!


  I morgen er det fele etter skolen, og tirsdager er jeg som regel (og som jeg er ellers også) sliten. Men kanskje vi kan få til et outfit antrekk i morgen, vi får se hva tiden bringer :-) 

  Som dere ser er det lite inspirasjon i dag, for det er så tåpelige bilder! Ingebjørg sa at jeg ikke kom til å legge ut sånne bilder, så da jeg jo selvsagt motbevise at hun tar feil. Igjen. Hadde det ikke vært for henne, hadde det ikke vært sånne bilder her for å si det sånn!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen! :-)

  - Har du vært på skolen i dag?

  - Er du skolelei?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Jeg og Staslin er på MELKEKARTONGEN!

  Hei alle sammen! Vet ikke om dere husker at jeg nevnte det, men nå har det vertfall skjedd:  Vi har kommet på melkekartongen! Bor dere på Østlandet nå og kjøper helmelk ser dere nok meg og Staslin! Og de to andre søskene mine også :-) Var så rart når jeg var på butikken i dag, for da så jeg meg selv i melkehyllene, haha..

  Ellers har det vært en normal dag og det samme er det i morgen. Kan hende jeg tar med kameraet til fjøset i morgen, for nå er det lenge siden dere har sett sussebassene mine :-)

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen!

  - Drikker dere Tine Melk fra Østlandet?

  - Hva har dere gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Ulykkesfugl...

  Hei alle sammen! Da er det onsdag allerede! Jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å blogge i går, for jeg følte ikke for å publisere et meningsløst innlegg. Jeg prøvde MAST VOL.1 i går da! Er super tilfreds, likte resultatet veldig godt! Bilder under her. Jeg har ikke "arbeidet med krøllene da, så det ser ikke så "normale" ut, haha

  Ellers har dagen i dag vært ok. Gleder meg til helg nå, haha. Jeg har litt bedre planer for blogginnlegg fremover, men ikke akkurat i dag, for jeg må gjøre ferdig en instruks! Det innebærer at jeg må til fjøset og ta bilder, for jeg klarer det seriøst ikke uten. 

  Forresten så skar jeg meg idag, haha. Eller først fikk jeg flis, så der begynte det å blø, og etterpå skar jeg meg. Jeg er en ulykkesfugl, haha... Hver gang jeg rører en tollkniv skjærer jeg meg, haha!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva har dere gjort idag?U

  - Har du prøvd MAST VOL.1?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Bilder på veggen og mandag allerede

  Da var det pån igjen med ny uke. Jeg tror ikke jeg er den eneste som har hatt en trøtt dag i dag. Jeg har sånn serriøst vært så sliten i dag. Men sånn er det. 

  Nå er det snart klart til romvideo, mangler å henge opp noen bilder og RYDDE!!! 
  Nå sitter jeg og skyper med Ida, venter på Synne og ja.. Gjøre seg klar til en dag i morgen, tenker jeg.

  - Hva pynter du veggene dine med?

  - Hva har du gjort i helga?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Veldig nære helg, og rett hår!

  Hei alle sammen! Da er denne uka snart omme, og helga kommer med stormskritt! 

  Torsdag er vel ukas kjedeligste dag, men i dag vant Petter Northug 3. siste etappe i Tour de Ski, så da ble ikke dagen så aller verst, allikevel.

  Så i går så prøvde jeg rettetangen fra MAST. Den var helt nydelig! Ble fort varm og resultatet var kjempefint! Beste rettetanga jeg har hatt noen gang :-)

  Nå har jeg spilt inn video til dere, og så må jeg rydde litt og øve på fele. I morgen begynner vi med tidlig dag, gym. Det er ikke gøy, men vi må bare. Får tenke at når morgen dagen er over så er det helg!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Hvilken video tror du det er?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • The coolest girl <3

  Hei alle sammen! Innlegget skulle komme før, men jeg har rett og slett ikke hatt peiling på hva jeg skal blogge om. Jeg har en ting å fortelle dere og så fikk jeg tips for noen minutter siden som passer bra sammen, for da blir ikke innlegget super kort :-)

  Først så vil jeg si at i løpet av uka så kommer det en video tag. Jeg har ikke bestemt meg helt for hvem jeg skal velge, men den kommer mest sannsynlig i løpet av uka. Skal få prøvd og spilt den inn så fort som mulig.

  Så har dere kanskje merket at noen ganger så er det en person som får litt oppmerksomhet en gang i blant. Sist var det Åsta og i dag er det IDA!

  Ja hvor skal jeg begynne? Ida er en helt herlig, snill, omtenktsom, søt og pen jente. Jeg ble kjent med henne via turn og har kjent henne siden. Jeg gikk jo på skole i Garmo, mens hun gikk i Lom, men på ungdomsskolen kom vi i samme klasse! Etter alt som skjedde så ble jeg veldig avhengig av Ida, og jeg hadde ikke kommet gjennom ungdomsskolen uten henne! Hun har hjulpet meg alt for mye og jeg skylder henne så masse! Hun er bare best, og jeg håper hun får et nydelig liv med masse glede for det fortjener denne jenta her! 

  Jeg er super duper glad i deg og savner deg kjempemye! Ser deg på ball til helga da <3 :-*

  - Hva har du gjort i dag?

  - Venner er alt, ikke sant?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Romjula i gang!

  Hei alle sammen!! Og god jul! I går ble det ikke blogging, for i går kveld var vi hos tante og onkel.

  Men hadde dere en fin julaften? Julemat og julepresanger. Jeg fikk veldig mye fint og er veldig glad for alt :-) Julematen er jo også alltid en inner tier! Jeg har nå alt bestilt noe fra makestyle også jeg, som dere skal få se når det kommer :-)


   

  Jeg har også begynt og ordnet i stand bilder på rommet mitt nå. Har ordnet klart to rammer, så må jeg kjøpe et par til. Jeg har bare hvite, men jeg vil ha svarte, for det er det som blir finest. Da blir det også romvideo i løpet av de neste ukene!

  Kan hende jeg også lager noen tilbakeblikk innlegg i løpet av de neste dagene også! 2014 er trosalt ved veiens ende..

  - Hadde du en fin julefering?

  - Fikk du noe av det du ønsket deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Kvelden før kvelden i kveld

  Denne dagen har vært lang. Lille julaften, dagen før dagen, kvelden før kvelden! Jeg har ikke gjort så veldig mye i dag egentlig. Har vært innom noen fra slekta i dag da. I aften tok jeg en runde med smileLab, og ble veldig tilfreds! Dere skal få et innlegg om det senere :-) Jeg tok noen bilder av Bella i sted for hun satt foran juletreet, er hun ikke skjønn? hihi  Nå er det ikke lenge før mamma og pappa kommer inn fra fjøset, og da blir det lille julaften mat og grevinnen og hovmesteren om en stund! 

  - Flere som ser Grevinnen og Hovmesteren?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • White Christmas  Fy søren, får man ikke bare maks julestemning når det er snø ute? Jeg er så glad denne dagen her er unnagjort! Lille julaften i morgen og så kommer hele jula :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag :-)

  - Er det snø hos deg?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Siste innspurt før jul

  God kveld i stua, haha :-) Tusen takk for så mange kommentarer på forrige innlegg! I går ble det rett og slett ikke overskudd til å blogge. Jeg har ikke hatt overskudd til så veldig mye i det siste, jeg har rett og slett vært sliten..  Men nå er det igjen 3 dager av skoleåret i 2014, og vi har igjen 2 halvdagsprøver. Jeg gleder meg så til vi er ferdige med alt, og bare kan ta ferie! Det skjer nå litt dagene før helg også, i morgen skal jeg på juletrefest, torsdag etter skole skal jeg ordne håret til lillesøster igjen og så har jeg en rapport som skal leveres på fredag som jeg ikke har begynt med enda.. Jeg kan vel bare si at jeg gleder meg helt sykt på feire nå!

  Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva gjør du om dagen?

  - Når får du juleferie?

   Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Montering av ny sofa!

  Nå har det endelig blitt ny sofa! Og nå er det heller ikke lenge før det blir romvideo! Jeg og lillebror monterte denne nå i kveld, og ble veldig tilfreds med hvordan det ble! Mangler bare å henge opp litt på veggene nå, så blir dette braa :-D

  I morgen skal Ragnhild være med meg hjem fra skolen, gleder meg suuuuper masse! :-)

  Håper dere alle får en super kveld, så blogges vi i morgen♥

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes du det er gøy å montere ting?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Endring igjen, og sånn blir det ut jula!

  Hei på dere! Da var det første desember! Jeg elsker jo desember, og alt som har med jul å gjøre hehe :-) I dag var det skole igjen, og det var jo ikke så morsomt å være tilbake på skolebenken.. Men det er jo snart juleferie da!

   

  Så har jeg laget ny header og sett inn nytt profilbilde. Ble ikke akkurat sånn jeg ville ha det, men det er jo bare ut jula, haha :-) Det KAN hende det blir endring hvis jeg tar noen andre bilder jeg vil bruke, men mest sannsynlig ikke.  Håper dere alle får en fortsatt fin 1.desember, så blogges vi i morgen :-)

  - Synes om nye headeren?

  - Har du åpnet kalenderen i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULEN NÆRMER SEG MED STORMSKRITT!!

   

   

  Og mandag er det 1.desember, som betyr at julekalendere på TV begynner :-) Jeg elsker alt som har med jul å gjøre, og julekalendere er ikke noe unntak. Men jeg skal også se Sirkus Northug - Veien tilbake på mandag, haha

  - Pleier du å se på julekalendere på TV?

  - GLEDER DU DEG TIL JUL?

   Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • PRAKSIS NESTE!

  Først vil jeg bare beklage helt ræva blogging denna uka. Skal prøve å komme med noen godbiter i helga.

  Etter helga begynner jeg i praksis, så da vet jeg ikke helt hvordan bloggingen blir, men jeg skal gjøre mitt for at det blir så bra innlegg som mulig!

  Linkerunden er åpen til søndag :-)

  - Har du vært i praksis noen gang?

  - Hva skal du i helga?

 • JA TIL LEVENDE BYGDER!!

  Hei! I går kveld var jeg som sagt i Lom en tur :-) Jeg er jo med I Bygdeungdomslaget i Lom, og vi har utenfor kommunehuset og hengte opp ballonger og plakter. Det ble jo veldig fint daa :-)

   

  JA TIL LEVANDE BYGDER!! :-)

  - Er du medlem av et bygdeungdomslag?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OPERASJON DAGSVERK = KLIPPING

  Hei alle sammen!! I dag har skolen jeg går på hatt noe som heter Operasjon Dagsverk. Jeg har aldri vært med på det før, men det var jo ikke dumt! Jobbe i stedet for å reise på skolen! Jeg har klippet 10 kviger i dag, mangler 5 og vært med til fjøset. Er veldig morsomt å klippe, men i dag ble jeg veldig sliten i ryggen, haha :-)

   

  I kveld skal jeg ut på noe, men jeg skriver mer om det i morgen :-) Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen :-)  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du begynt å høre på julesanger?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INSTAGRAMKONTO MED "SJEFSBUDEIA" :-)

  Hei alle sammen! Unnskyld for null blogging i går, men jeg var så sliten og klarte ikke å komme på noe fornuftigt å blogge om.. Ikke at jeg har så mye fornuftig å komme med i dag heller..

  Jo, så tenkte jeg å si det at jeg har laget en Instagram-konto der jeg legger ut bare bilder av kuene, kalvene mine og osv. Har jo en "hovedkonto" også, men der tenkte jeg at jeg ikke skulle overdrive bruken av kubilder så mye :-P Her er vertfall en liten smakebit av hva som blir utlagt på den kontoen!

  budeia_anna

  FØLG MEG GJERNE :-)

  Det kommer innlegg med sko snart, tror ikke det blir i morgen eller torsdag, for jeg har fjøs da :-) Håper alle har hatt en fin start på uka, så bloggs vi!! :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Hva synes du om instagramkontoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK

  God kveld på dere! Føler at tida løper litt fra meg for tiden! Er litt sliten og har litt mye å gjøre, og da er det ikke mye krefter til overs.. I helga har jeg fjøs, morgen og kveld, men tror ikke det kommer til å skje så mye på dagtid, for å si det sånn, haha. I aften var jeg også med til fjøset her hjemme, for mamma og pappa skulle på lyrikkveld.

  Elsker dette bildet her, haha :-) Bella ser så feit ut haha!

  Nå runder jeg av kvelden med "Gift ved første blikk" :-) Håper dere alle har hatt en super dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva gjør du om dagen?

  - Hvordan har du det?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LILLE LØRDAG, ELLER SURRER DU HAMMERDALEN?

  Tirsdag igjen.. Jeg har surret så fælt med dagene i det siste! I dag har jeg hatt onsdagsfølelse, og var faktisk tenkt og kalle innlegget bare Lille Lørdag. Men jeg tror det er onsdag som er det dessverre..

   I dag har det vært en dag utenom det vanlige. Vi var ferdige på skolen klokka 11 i dag, så da reiste jeg hjem. Hjemme la jeg GAMLE puslespill av alle ting, kjørte litt scooter her ute, før jeg reiste til Lom igjen på feleøving. Etter det reiste jeg naturligvis hjem, spiste middag, hentet posten, innom og hilst på de i fjøset, og nå sitter jeg her og blogger.

  Hahaha, jeg har reagert sånn på Glava i går, at jeg har sår ved øye idag.... Har klødd det, dessverre. Jaja, det blir jo borte igjen.

  Men dere vet at nå har jeg begynt å komme i julesteming! Nå sitter jeg og hører på julemusikk, og det er alt for tidlig! Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen! Kommer snart Sweather weather tag også :-)

  - Surrer du med dagene?

  - Får du tidlig fri noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 3 VIDEOER PÅ VEI!

  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en fin dag, og jeg håper vertfall dere har hatt en bedre dag en meg humørmessig. :-P

  Men nå har jeg 3 videoplaner til dere. Har ikke så veldig mye å blogge om i dag, så tenkte og dele det. Skal spille inn den ene i morgen, en i helga og den siste når jeg får tid :-) De tre videoene er en Common White Girl Tag, Sweather Weather Tag og Romvideo. Håper det blir videoer som faller i smak :-)

  Ble et litt traust innlegg dette da, men kom akkurat inn fra fjøset, og har vel egentlig litt andre ting jeg skal gjøre nå!

  Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen!

  - Hva synes du om video valgene mine?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DETLJER FRA DET "FERDIGE" ROMMET MITT

  Nå er rommet mitt nesten ferdig, mangler bare å sette inn noen ting til, henge opp litt ting på veggene, og sove der igjen :-)

  Jeg tror Bella likte det også :-)

  Tenkte kanskje å lage romvideo når rommet er helt ferdig, men vi får se, haha :-)

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen :-)

  - Hva synes dere?

  - Vil dere ha romvideo når jeg er ferdig?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JEG BESTO!!!!

  Ååå jeg er så glad! Besto teorien på mopeden i dag :-D  Det verste var at jeg var ferdig etter 9 minutter.. Synes det var litt tidlig å levere da, så jeg gikk over en gang til da, så det ble 14 minutter, haha.

  Så kom vi hjem, og da reiste jeg og pappa til Smørlia og skulle hjelpe naboen vi har der borti. Tror det er siste gang jeg går opp der med kuer/kalver/kviger i år :-)  Ble dagens trimtur, haha :-)

  I aften måtte jeg være med til fjøset, for mamma skulle kjøre på noe fotballgreier. Når vi kom borti fjøset hadde det kommet en kalv. En stor okse! Ellers gikk alt greitt i fjøset. Herregud, kalvene er så søte! Jeg smelter bare av å se på de :-) Tok ikke noen bilder i dag da, for i kveld var jeg liksom på jobb, haha!

  Men over til en annen ting, merker virkelig at den tørre høstluften kommer nå! Er så tørr på leppene for tiden, så Carmexen blir godt brukt nå, haha :-)

  Så siste tingen jeg skal fortelle, er at det ble ikke Peugeot Kisbee allikevel. Det ble en annen, men bilde skal dere få se i morgen, for pappa skal hente den da :-)

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Er dette din siste uke før høstferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MOPEDKURS I DAG

  Hei alle sammen!! Et kjapt innlegg i matfri, haha.. Skal på mopedkurs etter skolen i dag, og blir borte resten av kvelden. I morgen etter skolen har jeg oppkjøring, så er redd det blir lite blogging i morgen også. Men på fredag er jeg vertfall tilbake! :-)

  Tusen takk til alle dere som er innom bloggen min, og legger igjen så fine kommentarer :-) Håper dere alle får en fin dag, så blogges vi!!

  - Hva gjør du i dag?

  - Har du hatt mopedkurs?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NY UKE OG KVIGENE HJEMME

  Hei på dere! Da var mandagen nesten unnagjort, og uka begynt. Klassen min har vært og sett på noe greier på E6 i dag, men det var ikke så mye for meg. 

  I dag har også disse goingene her kommet hjem!

  Sylvelin

  Turte fremst, og Bulin bak. Turte fikk en dødfødt kalv hun, så henne har vi melket i kveld.

  Så etter vi var ferdige i fjøset, var jeg med pappa ut for å prøve og kjøre demtraktoren vi har på prøve. Den var god å kjøre, men liker ikke helt de øverste lyktene på den haha!  I morgen etter skolen skal jeg og noen til på mopedkurs, så hvis det blir blogging, blir det nok litt sent. Men vi får seeee..

  Håper dere alle får en super kveld, så blogges vi kanskje i morgen :-)

  - Synes om bildene?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FØRSTE SKOLEDAG OVERSTÅTT

  Hei alle sammen!! Var det godt å være tilbake på skolebenken?  Spør dere meg, så synes jeg vel egentlig ikke det. Var så nervøs på starten, men heldigvis har jeg noen VELDIG snille personer rundt meg! Jeg er jo nokså blug, og tørr ikke å ta meg til så mye, så det er godt å ha kjentfolk rundt seg :-) Om jeg kommer til å trives på byggfag er et annet spørsmål, men jeg håper det, hvis ikke blir det et slitsomt skoleår. Det er noen ting jeg gruer meg til, hospitering blant annet. Men det er en stund til, så jeg får ikke grue meg allerede nå, haha.

  Etter jeg kom hjem har pratet en time og 11 minutter med Synne. Var så godt å høre stemmen hennes! Savner henne allerede, men ser henne på lørdag da :-)

  Her snakker jeg med Synne, haha, mens jeg rigger opp kameraet til en innkjøpsvideo. Fikk spilt inn ny ;-)

  Men da blogges vi i morgen, skal få redigert videoen til dere, men nå er jeg veldig sliten, så må nok vente til i morgen..

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Synes du det var godt å begynne igjen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 10 DAGER TIL HELVETE BRYTER LØS

  10 dager igjen til skolen begynner, og jeg gruer meg noe veldig.. Får krysse fingre og håpe at alt går bra. Det er jo bare vidregående, eller..? :-(  Passer ikke med smilebilde egentlig, men smiler mest fordi jeg gleder meg til Oslotur! Gleder meg sånn til å komme vekk fra bydga haha!

  - Gleder du deg til skole?

  - Hvilken klasse skal du begynne i?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SOMMERPLANER 2014

  Hei alle sammen! Hvordan går det med dere? :-)

  Har vel egentlig ikke skjedd så veldig mye siden jeg blogget sist. Jeg har vært på jobb, som vil si fjøs. Det har vært et helt utrolig nydelig vær, så det har vært så koselig å stå opp om morgenen! Kvelden jeg kom tilbake hit var jeg i fjøset og oppvask, og når jeg var ferdig var jeg og Synne ute på en ridetur :-) Jeg brukte Speedy da, og hun er nokså liten, men funker helt perfekt til meg, haha. Blir ikke så høyt ned..

  De aller fleste prater jo en del om sommerplaner.. Jeg har faktisk ikke sånne veldig store planer men dere kan jo høre de jeg har!

  • Jeg skal til Oslo en tur. Blir i august en gang tenker jeg,  er ikke helt sikker enda.
  • Jobbe. Det kom vel ikke som noe sjokk? 
  • Så har jeg og noen til planlagt en telttur, men aner ikke når det blir.

  Har ikke så mange flere planer enn dette, men kan hende det kommer flere. Hvem vet?

  Håper dere alle får en super dag videre!

  - Hva er dine sommerplaner?

  - Er det fint vær der du bor?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MESTERKOKKA HAMMERDALEN

  Hei på dere! Har dere godt vær eller? Her har været vært veldig varmt, pluss at det regnet litt i går kveld. Utover kvelden var det varmt og veldig mye mygg, og store deler av natta har det også vært varmt, haha. Men nok om været.

  Nå har jeg vært nede siden tirsdag og reiser oppover igjen i aften. Hvis jeg husker rett, så skal jeg være i fjøset i hele helga. Det blir moro :-D Håper været er like fint på fjellet som det er nede her, for det er så trivelig på fjellet når det er fint vær!

  I går på dagen så var jeg i Lom en tur, og handlet noe småtteri. Var på kafé med Ragnhild :-). Jeg skulle jo lage pizza i aften, men så er ikke jeg verdens beste kokk.. Er bra det ikke er så ofte jeg lager mat, haha. Men pizzaen ble veldig god da, om jeg skal skryte litt, haha.

  Da håper jeg at alle får en super dag videre, så blogges vi om ikke så alt for lenge! Jeg har noen småting jeg må gjøre før jeg drar så ja, haha :-)

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  - Er du en flink kokk?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BACK ON TRACK IGJEN HAHA

  Hei alle sammen!! Da var jeg hjemme igjen et par dager :-) Fikk fri etter fjøset i dagtidlig, og har fri frem til fredag fjøs aften. 

   

  I aften/kveld har vi kjørt kalvene til Viken, så nå er fjøset nesten så og si tomt for kuer. Er bare oksene, noen kviger og en ku igjen. Skulle egentlig ta bilde av kalvene til dere, men jeg rørte bort mobilen min, så jeg fikk ikke gjort det..

  Så vil jeg bare takke for alle de fine kommentarene jeg fikk på spørsmålsrunden og ikke minst på svarene! Tusen takk ♥


  Må bare fortelle dere en ting. De siste dagene har jeg sett ut som en sau. Grunnen er at jeg har hatt en flette, så har det falt ut små hår. Regnet kom sakte men sikkert, og da blir jeg en sau, får de små hårene og alt det andre håret som faller ut krøller seg opp hahaha.

  Men da blogges vi vel i morgen, kanskje det blir outfit i morgen??

  - Hva gjør du disse dagene?

  - Krøller håret ditt seg, når det blir vått?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SMIIIIIIL !!

  Hei alle sammen!! Den tredje delen av spørsmålsrunden er litt forsinket, for jeg har hatt problemer med å laste den opp. Den ville ikke laste seg opp via iMovie, så jeg tar det via youtube nå, og det tar en del lengre tid.   Vi skal også lufte kalvene i kveld, og så får jeg besøk :-)

  Håper dere alle får en super kveld, så blogges vi i morgen eller noe :-)

  - Hva skal du i kveld?

  - Har du hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MELKINGA I GANG!

  Hei alle sammen! Tenkte jeg skulle gi en liten lyd fra meg da :-) Hadde tenkt å blogge i går, men det orket jeg rett og slett ikke. Kuene kom i går, så jeg har tenkt på de. I dagtidlig var jeg i fjøset, nå har jeg fri frem til fjøset i aften. Er så herlig å være igang! 

  //bilder fra i fjor

  Jeg vil også takke for alle spørsmålene jeg har fått til spørsmålsrunden! Skal svare på den når jeg kommer ned til Garmo en tur :-)

  Da håper jeg at det ikke blir altfor lenge til vi blogges igjen, så håper jeg dere alle får en fin dag videre!

  - Synes om bildene?

  - Hva skal du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SUPER DAG, REISER I MORGEN

  Hei alle sammen! I dag har jeg hatt en veldig fin dag i dag :-)  Etter jeg kom hjem har tiden for det meste gått til å pakke. Uff, hater å pakke, og det tar så lang tid! Så klarer jeg ikke å bestemme meg for hva jeg skal ta med, så ender som oftest opp med alt for mye.. Har pakket ned i 2 bagger nå, og enda så mangler jeg både jakker, sko, fjøsklær og toalett-og sminkesaker.. Haha

  Vet ikke når det blir blogging igjen nå, men det tar nok ikke så lang tid! Tenkte kanskje og starte en spørsmålsrunde i morgen :-)

  Håper dere alle får en fin start på sommerferien, så blogges vi i morgen eller noe :-)

  - Liker du å pakke?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • AVSLUTTNING NESTE

  Hei alle sammen!! I dag har jeg vært og levert de siste skolebøkene, og vært med noen venner, så vi har hatt det veldig morsomt! Når jeg kom hjem, så har jeg dusjet og ordnet meg til avsluttning. Uff, jeg gleder meg egentlig ikke til avsluttning, kommer til å bli trist. Er veldig rart at jeg allerede har gått 3 år på ungdomsskolen..  Vet ikke hvordan det blir med blogging i morgen, for jeg skal i begravelse til farfar.

  - Er du ferdig på skolen?

  - Synes du det er trist?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NORSK MUNTLIG

  Med min gode uflaks kom jeg opp i norsk muntlig.. Var jo det jeg ikke ville komme opp i, og jaggu gjorde jeg det.. Sånn egentlig vil jeg bare hyle ende ut, men kan nesten ikke gjøre det.. Tårene trillet selvsagt når vi fikk vite det, men jeg får jo ikke gjort noe med det. Får vel egentlig bare krysse fingrene for at det går bra på fredag. Skal inn klokka 09.00 så jeg blir ferdig tidlig, heldigvis!

  Orker ikke ta bilder i dag, så er bare arkivbilde..

  Blogges i morgen, hvis jeg får tid :-) Noe jeg sikkert gjør.. Jobber ikke akkurat livet av meg, for det klarer jeg ikke :-P

  - Skal du opp til muntlig?

  - Har du vært oppe i norsk noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • CASUELLE NAILPOLISH  Noen av bildene som egentlig skulle komme i går. Har ikke så mye å si, bare at jeg er sykt solbrent, og hadde litt problemer med og sove i natt.

  I dag har jeg vært på skolen, tenkt bedrift, vært på kafé og spist middag og vært på jr.øving. Etter jr.øving spilte vi på helsehjemmet. En fin dag og kveld alt i alt :-)

  I morgen vet jeg ikke hvordan bloggingen blir, men det kommer en video om ikke alt for lenge.

  - Liker du og lakke neglene?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SLÅ HJUL OG FRI I MORGEN!

  Hei alle sammen!! Fy søren så nydelig vær ute! Har egentlig ikke tid til å blogge når man ser været ute, haha! Har fått hekta på å slå hjul, skal få til det skikkelig:-P

  Tror jeg skal bort i kveld, hvis jeg får ordnet meg med skyss. Hvis ikke får jeg sykle haha. Får ta en tur bort i fjøset og høre med mamma etterpå.

  I morgen har vi fridag, og det er så herlig! Håper bare det blir fint vær! Blir det dårlig drar jeg på skolen, haha! Skal også prøve og få tatt noen nye bilder til bloggen i morgen, for har brukt opp de jeg hadde på lager.

  - Har du fri i morgen?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TAP OG VINN MED SAMME SINN

  Hei alle sammen! Da var denne dagen over også. Vi har vært på idrettsdag i Skjåk, og det gikk vel egentlig veldig greitt :-) Vi tapte friidretten, men vi vant fotballkampene. Bare vi vant de der fotballgreiene så var jeg tilfreds, friidretten bryr meg ikke så veldig mye :-P Men det hadde jo vært morsomt å vinne også da, haha.

  I aften var jeg med til fjøset, siden det var fotballkamp for lillebror. Gikk greitt det, utenom at jeg nesten ble trakket ned av kalvene, haha. Ble klempt i et hjørne, og da hadde jeg ikke noe annet valg enn å hyle. Da stirret de bare rart på meg, så det hjelpte ikke akkurat..

  Nå må jeg skrive naturfagsrapport som skal leveres i morgen. Skjønner ikke så veldig mye, men får nesten prøve litt allikevel. Vi får krysse fingrene og håpe på det beste!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du naturfag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LANG DAG MOT ENDE + NYTT DESIGN

  Hei! Sorry for at det ble sen blogging, men har hatt nok å gjøre i dag.. Først var jeg på skolen. Der fikk jeg vite at jeg skal være med å spille fotball på idrettsdagen i morgen.. Og jeg som er så flink i fotball da(not). Liker egentlig og spille fotball, men ikke når det er så seriøst!! Satse på at vi vinner! Så var jeg og Synne ute og trente, jr. øving og middag. Etter det fikk jeg med meg lillebror ut, så han spilte fotball med meg, og vi kastet liten ball. Må lære meg og kaste høyre, så vi kastet den over rundballene og stabburet. Er ikke det smart, så vet ikke jeg!

  Så nå har jeg sittet med header og design en god stund. Fy jeg hater det, haha. Har strevet og strevet, men nå gidder jeg ikke mer. Får være sånn enn så lenge, si fra hvis dere ser feil!

  Ønsk meg lykke til på idrettsdagen i morgen!

  - Liker du å spille fotball?

  - Synes om det nye designet?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BAKEMESTER ANNAPUS

  Hei! Skal si det har vært godt med en fri dag i dag! Har ikke vært det været jeg håpet på, men har fått gjort litt forskjellig da. Etter vi hadde spist frokost var jeg og pappa i Honn og dro ut vatningsvogna.

  Når vi kom hjem igjen hadde jeg ikke så mye å gjøre, så jeg laget kaker faktisk! er ikke særlig glad i å bake, men i dag laget jeg krydderkake i muffinsformer. Ble faktisk ikke så aller verst haha! De fikk litt rar form da haha  Så etter det var jeg og mamma på idrettsplassen og tok noen grussekker, før vi spiste middag og jeg har rodd på ro maskinen. Lakket neglene og nå sitter jeg her. Har ikke noe særlig med planer for kvelden, bare å kommentere tilbake på bloggene som har kommentert hos meg :-)

  I morgen tenkte jeg jeg skulle vise dere en ny flette som jeg har blitt utrolig glad i :-) veldig fin, og enkel og lage!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du å bake, eller er du som meg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • ER DET IKKE DET ENE, SÅ ER DET DET ANDRE..

  Hei alle sammen! I dag har jeg vært på skolen. Var så deilig å komme dit, å se at alle i A har igjen eksamene sine (haha), og vi er ferdige!! Ellers har det vært en grei dag, bare at jeg var utrolig kvalm og sur de siste timene ..  Vet ikke om jeg har sagt så mye om det her på bloggen, men viste dere at jeg er allergisk mot ku? Og katt, og gress, og høy, og pollen.. Og de siste dagene har det vært litt verre. På mandagsmorgen hovnet ene øyet mitt opp, og nå er det sårt og tørt der.. Haha, jeg så og ser ut som en komplett idiot haha!


  Mandag til venstre og i dag til høyre? L to the O to the L!

  I morgen har vi frii! Vet ikke helt hva dagen bringer enda, men tror jeg og mamma skulle på idrettsplassen og ta noen sekker. Blogge skal jeg nå, og mer vet jeg ikke enda :-)

  - Har du allergi?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ENGELSK EKSAMEN OVER!!!!

  Jehuu nå er endelig engelsk eksamen over!!!  Det er så herlig å være ferdig! Gikk faktisk bedre enn jeg noen gang hadde håpet og trodd :-) Men om jeg føler at det gikk noe under bra, kan det jo hende det var helt forferdelig alt jeg skrev, men er vel tilfreds selv :-D

  Skal på skolen i morgen, så har vi i B fri på torsdag. Været er helt nydelig nå, så jeg skal bare få kommentert tilbake og så skal jeg og lillebror ut å spille høne.

  - Ferdig med eksamen?

  - Hvordan er været hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ENGELSK SKRIFTLIG EKSAMEN

  Ja, jeg kom opp i engelsk skriftlig. Æsj, er mitt eneste ord på det. Trodd jeg kom til å gråte, men jeg ble faktisk mer sint. Har jo ikke noe å være sint på, men uff jeg haaaaater engelsk!! Får trøste meg med det at jeg ikke kommer opp til engelsk muntlig da ;-) Alltid sagt at torsdag er djevelens dag, haha!  Men hvis jeg skal se det positive i denne dagen da; jeg fikk 5+ på naturfagprøven og 5 på histrorieprøven!! Da ble jeg glad!!! Så selv om det er mye som går i mot en, så er at alltid noen lys punkt.

  Nå skal jeg se over litt tysk, og pakke ned bunaden, siden jeg skal være med Synne hjem i morgen. Blir spennende og se om jeg glemmer noe! Er jo veldig likt meg å gjøre det, haha.

  - Kom du opp skriftlig i dag? I så fall, hva?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • MÅTTE BARE PRØVE DEN!

  Måtte bare prøve bunaden min i går. Elsker den drakta oveer alt på jord haha. Skal jo feire 17.mai i Lom i år, så skal pakke med ned bunaden i morgen aften, for jeg skal overnatte hos Synne fra fredag til lørdag. Spennende å se om jeg husker alt da, haha. Skal prøve og få blogget fredag allikevel, med det kan jeg skrive litt mer om i morgen. 

  Nå må jeg øve på prøve vi har i morgen.. Vi skal skrive artikkel, og det er ikke jeg så flink til. Vi får også vite hva vi kommer opp i skriftlig i morgen, så ønsk meg lykke til, haha!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Prøvd bunaden enda?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • PRØVER OG POKAL

  Hei! Da var uka i gang, og dette er en nervepirrende uke.. Vi får vite hva vi kommer opp til i skriftlig og vi har 2 prøver.. Overlever vel. 

  Jo, jeg var jo på basar i går kveld! Tror dere ikke at jeg vant en pokal i pilkasting! Den var fin da, haha. Var også 2p unna å vinne pokalen på luftgevær.. Da var jeg ganske stolt for har aldri skytt med luftgevær før, og så klarte jeg å få 36 poeng!!  Da blogges vi i morgen! Tror det kommer outfit i morgen, siden jeg ikke har såå god tid i morgen ;-)

  - Har du hatt en fin dag?

  - Har du prøvd pilskyting eller luftgevær før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LYKKERUS; SÅ GLAD SÅ GLAD!!

  Hei alle sammen!!!!

  Ååå, jeg er så glad! Tror aldri jeg har vært mer glad for å ha matte enn jeg var i dag! Den rette læreren vår var tilbake, og jeg har savnet ham så mye! Sitter her og smiler for meg selv over hvor fint det var at han var tilbake :-) Så fikk vi igjen mattetentamen, selv om det ikke gikk så veldig bra, er jeg likevel tilfreds, siden jeg ble så glad, haha!  Hvem skulle tro at en person, kan påvirke humøret så mye, haha. Dere ser jo i videoen her hvor glad jeg er :-)


  Ellers har jeg ikke så mye mer og komme med. Været her er helt forferdelig. Regner og fysj. Skal se på pressekonferansen med Petter Northug etterpå, krysse fingrene for at jeg ikke begynner å gråte.. 

  Håper dere alle har hatt en like fin dag som meg, så blogges vi i morgen! 

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Hvordan er humøret ditt i dag? :-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HELLO MAY
  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en super start på mai :-) Jeg var med Synne hjem fra skolen, og senere kom de andre jentene. Hadde en kjempemorsom kveld, med gåtur ut og masse moro. Jeg og Synne sovnet i sofaen under filmen "Marley and Me". Så i dag har jeg, Marit, Synne og Lars vært og testet ut den nye restaurantet i Lom. "Amore" hette den, og den hadde utrolig godt pizza! Alt i alt det har vært en super morsom og bra dag! 

  Skal prøve og komme med noen skikkelig blogginnlegg disse dagene nå, for har vært litt slurvi i det siste :-)

  - Har du hatt en fin 1.mai?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NESTEN HELG

  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Jeg har vært på skolen og fele, og nå er jeg hjemme. Er veldig fint vær ute, så tenker jeg tar en tur ut når jeg er ferdig med å blogge.   Har egentlig ikke så mye mer og dele med dere i dag. I morgen er jo siste dag for helg, siden vi har fri både torsdag og fredag! Det er så herlig! Vet ikke hva som kommer til å skje de dagene, men det skal bli skikkelige blogginnlegg vertfall :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du fri torsdag og fredag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HEKLE TOPP, BITT OG SOLBRENT

  Hei alle sammen! Ble et veldig brått innlegg i går kveld, men det måtte jo komme haha. Jeg ble ikke grisebudeie allikevel for purka begynte ikke før jeg skulle legge meg. Tror det har kommet 26 grisunger hittil :-)

  Men over til dagen i dag. Ble jo litt skuffet når jeg kom på skolen i dag, for det har jo ikke akkurat vært en kjeeempemorsom dag. Var litt morsomt i matte når jeg og Ida spilte stress, men vi måtte gjøre noen andre ting også som ikke var såå veldig morsomme. Så de to siste så vi på Gutten i den stripete pyjamasen, og den er så trist :-( Har sett den før da, så ble ikke så trist i dag. Ellers hadde jeg panikk når jeg skulle gå hjem fra skolen, for jeg var så innmari nødd på do! Løp siste delen, haha.

  I aften var jeg med til fjøset, for mamma skulle på møte etter fjøset. Jeg fikk jo bank av kalvene igjen.. Var en kalv, som heter Liv som beit meg på armen og det var vondt! Jeg ropte au, og hun bare stirrer på meg, haha.

  Siden jeg var ute i skogen og tok et par bilder av outfiten i dag til dere, kan dere jo få se det også :-) Jeg er jo veeeldig solbrent, helt rød flere steder. Er jo ikke pent i det hele tatt og det svir litt også, men det får bare kule haha ;-)
  Håper alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen!! :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du hekla topper?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MATTETENTAMEN I MORGEN!

  Hei alle sammen! Jeg har ikke så veeldig blogglyst i dag, men tenkte jeg skulle komme innom for å si at jeg lever enda.. Har så utrolig mange tanker i hode akkurat nå. To av de er at vi har mattetentamen i morgen og jeg savner kontaktlæreren vår noe veldig akkurat nå. Håper han kommer tilbake fort som rakkern! Er så godt å ha bloggen og skrive ut tankene noen ganger :-)  Jeg og Synne skal vel trene etter skolen i morgen da. Har noe og glede meg på der :-) Tror kanskje jeg skal sykle til Lom i morgen, det har jeg bare hatt godt av..

  Okey, men over til noe annet, litt mer positivt! Jeg tenkte kanskje jeg skulle lage en vlog gjennom dagen i morgen. På skolen blir det ikke filming da, siden vi skal ha mattetentamen, men morgen, aften og kveld kan det bli litt :-) Vi skal til bygdahuset og spille fele i morgen kveld, så det blir morsomt :-)

  Men da takker jeg for meg, så blogges vi morgen med bedre humør :-)

  - Er det noe du vil fortelle?

  - Har du hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HEI, HALLO, HA DET!

  Hei! Tidlig innlegg til å være meg? Jeg skal bort skjønner dere, så i morgen blir det ikke blogging fra her, men på fredag er jeg tilbake. Håper dere alle får en fin dag, og så får dere kose dere kjempemasse de neste dagene ♥
  - Nyter du påska?

  - Har du noen spesielle planer for de neste dagene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SÅNN GÅR NO DAGAN

  Hei! Ja det skjer ikke så veldig mye her for å si det sånn. Er dessverre forkjølet.. Tett i nesen, trykker oppover mot øynene og litt vond i halsen. Men det går vel over regner vi med!

  I dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg og søster var ute og gikk en tur. I aften skal jeg til fjøset, så skal vi feire litt bursdag her i dag. Pappa har jo bursdagen sin i dag! Han blir 45år, gratulerer så mye :-) kjempeglad i deg <3

  Skal ta igjen den forferdlige bloggen i kveld, for tenkte dere kanskje ville ha outfit? Må vel pynte jeg litt i kveld :-)

  - Hva gjør du i dag?

  - Gratulere pappa med dagen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HELT OK

  Hei! Kort innlegg nå, for har prøve i morgen, som jeg må øve på.. USA - det mektigaste landet i verda. 

  Dagen i dag har vært helt grei. K&H var egentlig morsomt, historie helt ok, så naturfag og matte. Fikk heldigvis en enklere mattelekse! :-)

  Håper dere alle får en fin kveld videre :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Hva var ditt favorittfag på skolen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ENGELSK TENTAMEN ENDELIG OVER

  Hei! Åå jeg er så glad for at engelsk tentamen er over nå! Det var så vanskelig, så det er helt sykt deilig at det nå er over. Er jo litt synd også at det skulle gå så dårlig, men er ikke noe jeg får gjort med det..

  Skulle jo egentlig bruke de klærne der i dag også, men jeg falt to ganger på idrettsplassen i søla, så de ble klissvåte og lortete. Men siden jeg hadde noen bilder fra i går jeg ikke publiserte, så ble det disse i dag da :-)

  Håper dere alle får en fin kveld videre! 

  - Liker du engelsk? (på skolen)

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • HALVEIS GJORT, HALVEIS IGJEN

  Hei! Blir et litt kjedelig innlegg i dag også, for har rett og slett ikke tid til noe annet.. Må gjøre noe heftegreier i historie, dusje og sånt så deeet.. Tror kanskje jeg skal spille inn video til dere i morgen, hvis jeg får gjort unna leksene mine :-)  Da får jeg bare komme i gang så jeg blir ferdig i løpet av dagen! I morgen blir det bedre blogging, lover.

  - Har du mye lekse?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • UNNSKYLD OG APRILSNARR

  Hei alle sammen!! Sorry for mitt lille fravær.. I går så ble dagen helt full, for jeg var med Ida hjem fra skolen. Så i dag har jeg vært på skolen, leksehjelp, fele og ventet på bussen sammen med Eldri. Føler jeg har hatt så lite tid til bloggen, og ikke holdt det jeg har lovet, men det kommer snart! Nå er det jo snart påske også! På lørdag skal jeg på kappleik, men søndag har jeg ikke noen store planer tror jeg. Ikke som jeg vet om vertfall. Såå har jeg fått sommerjobb!! Jeg er så glad og lykkelig, haha! Men så har jeg blitt lurt noen ganger i dag også da, haha. Har ikke klart og lurt noen selv da..

  Får se hvilken blogging det blir i morgen, har ikke bestemt meg enda.. Bare si fra om det er noe dere vil jeg skal blogge om! Setter veldig stor pris på tips :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Er det noe du vil se på bloggen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SKRIVEDAG OG JOGGETUR

  Hei alle sammen! I dag har vi hatt skrivedag i norsk, hovedmål, som vil si nynorsk for meg. Vi skulle skrive en sakprega tekst, og det er jeg så utrolig dårlig i.. Det var veldig vanskelig, så skrev ikke så veeldig mye. Ble ferdig til halv 2, så da var jeg og Synne ute og jogget en tur. Flinke damata, haha :-)

  Bildet til venstre ser dere hvor overlegen jeg faktisk er, haha, neeida. Det er bare to screenshots av bilde Anette tok av meg i går.

  Det er jo fint da :-)

   

  Flink, flink!

   

  ♥ Så har verdens beste Ida bursdag i dag! Utrolig glad i deg snuppa, og håper du har hatt en superdag og får en super kveld :-) Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten deg, du er alltid der når jeg trenger deg og du er virkelig verdens beste, loooove youu ♥

  Krøllevideoen er litt forsinket. Den kommer snart. Anna er bare ikke så veldig flink til å planlegge som hun tror..

  - Hva har du gjort i dag?

  - Ikke sant det er herlig å jogge i finværet? :-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GJØR KLART TIL VIDEOER

  Hei! Har ikke så mye og blogge om i dag. Har ikke lekser til i morgen, så nå har jeg tenkt og forberede videoene som kommer :-) Det er 3 videoer til sammen, men to stykker som jeg skal lage selv. Karoline har det siste som sagt. Det er en TMI-tag, som jeg har blitt utfordret av Ida, så er det Annas hastverkkrøller.

  Var egentlig ikke mer da, håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du hørt om TMI-tag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VELLYKKET SKIDAG

  Hei alle sammen :-) Ja da var enda en uke unnagjort! Dagen min startet med å ta bussen til Lom, og få tak i noen bøker, før vi reiste på skidag til Lemonsjøen. Har hatt en utrolig fin dag sammen med Eldri og vi fikk snakka gjennom en hel del, haha. Vi var veldig heldige med været da, uten været hadde det nok ikke vært så fint, og JEG klarte og smøre ganske bra ski! Landslaget neste haha :-) Skjedde en liten "ulykke" oppi trekket da, god bedring ♥  I morgen skal jeg til Vågå, men tror det kommer et innlegg før jeg drar fra hjemme. Fy hvor mye jeg gleder meg til i morgen, haha!

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • TILBAKE IGJEN

  Hei ♥

  Unnskyld for at jeg ikke blogget i går, men det ble en litt lenger dag en jeg hadde tenkt. Skole, var med til Synne etter skolen, så var vi på felespilling klokka 19.00. Fytti katta jeg har aldri vært mer nervøs noen gang jeg! Fikk hjerneteppe på en melodi jeg har kunnet i over et år nå.. Det var flaut. haha  Ja, torsdag er jo egentlig kjent for å være den værste dagen i uka mi. Men i dag har jeg egentlig hatt en ganske fin dag. Vi har hatt tysk, historie, norsk, engelsk og naturfag. Når jeg rensker opp fagene, så tenker jeg egentlig hvordan dette kunne bli fint, men hadde jo en morsom studietime i dag da, haha. Husker dere fremføringen jeg pratet om som jeg skulle ha på tirsdag? Det ble ikke noe av, skulle egentlig ha på onsdag,  jeg kom litt sent og vi glemte rett og slett av det, så jeg skal ha det i morgen.. 

  I kveld skal vi feire litt bursdag her, så da blogges vi i morgen! 

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  - Blir du nervøs når du skal fremføre noe?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HELDIG ELLER IKKE HELDIG?? HELDIG

  Hei alle sammen! Blir et sånn bobbob innlegg i dag, for jeg har lekser jeg må gjøre ;-) Kommer outfit i morgen, for skal mest sannsynlig bruke en genser jeg ikke har brukt før! Nå har jeg akkurat ordnet en framføring om dialekta til Petter Northug! Fikk til og med bruk for boka jeg har om han ♥  Da håper jeg dere alle får en fin kveld så blogges vi i morgen! Ønsk meg lykke til på fremføringen i morgen!! :-)

  - Har du denne boka?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BLOGG, PRØVER OG ROSA PENN

  Hei alle sammen! Tusen takk for alle kommentarene jeg fikk i forrige innlegg! Jeg blogget ikke i går, for jeg kom sent hjem, måtte øve på matteprøve og var rett og slett litt sliten etter dagen. I dag har humøret vært bedre, vanskelig matteprøve men ellers en grei dag. Men nå må jeg dessverre øve på RLE-prøve vi har i morgen (sukk). Tror ikke det kommer til å gå så bra, for jeg kan jo ingenting! Eller litt da, men ikke nok til å få den karakteren jeg vil, haha. Da får jeg vel bare pugge meg opp til den karakteren, og håpe på at det går.  Det er sånn delvis letesjau gjennom sekken, for jeg har rørt bort både kalkulatoren min og linjalen min.. Tenker på det hele tiden, hvor jeg la det drittet hen, men det kommer vel til rette igjen.   HALLELUJA!  Da får jeg bare øve jeg da, og så får dere alle ha en fin kveld! Vi blogges i morgen! Tror det blir outfit i morgen, for er det som står på planen ;-)

  - Har du mye prøver denne uka?

  - Ikke sant det er irriterende når ting blir borte?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNKJØPSVIDEO PÅ VEI OG BURSDAGSFEIRING

  Hei! Takk for alle kommentarer i det siste! Det kommer bare et innlegg i dag, for jeg drar snart! Skal på bursdag til ei venninne. I morgen kommer det mest sannsynlig innkjøpsvideo. Når på dagen den kommer vet jeg ikke, men den kommer! Her kan dere få få en sniktitt da :-)  Men da blogges vi i morgen! Håper dere alle får en fin dag videre og en fin kveld :-)

  - Hva gjør du i dag?

  - Synes om det du fikk se av innkjøpene? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SHOPPING TUR I MORGEN

  Hei! Ble ikke mer blogging i går? Tenkte jo på å blogge, men jeg glemte det rett og slett. Så spilte vi monopol med pappa, og han vant, så det var vel godt som full jubel her, haha. Men i aften/kveld reiser jeg til Synne for vi skal til Lillehammer i morgen! Gleder meg til å reise bort enn tur, og selvsagt sammen med Synne! Vi to er egentlig ofte på en tur i ferier, så det er morsomt!

  Jeg skal lage linkerunde innlegget på litt, så det kommer forhåndsinnstilt eller noe. 

  - Hva gjør du i dag?

  - Liker du å dra på "shopping" turer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 16 ÅR I DAG, OG VIDEO PÅ VEI!

  Hei alle sammen! Håper alle har hatt en fin dag i dag! Jeg har hatt en veldig fin dag egentlig, bare at jeg puster tungt, tett og hoster :-) Så har jeg jo bursdag i dag da, og jeg to veldig fine vindbukser hos mamma og pappa! og takk for alle gratulasjoner i dag :-)  Så har jeg spilt inn en video. Skal kanskje redigere den i kveld, så den kommer kanskje i kveld eller i morgen :-). Der er det tre blogger jeg utfordrer, og det er noen av dere som har kommentert her på bloggen, så dere kan bare glede dere :-)

  Håper alle har hatt en super dag, så blogges vi senere! 

  - Når har du bursdag?

  - Har du hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NÅ GÅR ALT SÅ MYE BEDRE!

  Først vil jeg si tusen takk til Ida, som blogget her i går. Jeg hadde så lite blogglyst og ikke så veldig godt humør, så da er det godt å ha min trofaste reddende engel :-)

  Akkurat nå er jeg kjempeglad! Vi har hatt historieprøve i dag, og jeg er så glad! Jeg fikk 5+(!!!!) noe jeg ikke hadde trodd i det hele tatt! Vi skulle greie ut om Vietnamkrigen og Cubakrisa, og jeg fikk jammen full pott på de! Kjeldeoppgaven stresset jeg veldig på for jeg fikk dårlig tid, så jeg bare skreiv noe, haha Superglad med andre ord!

   

  Embedded image permalink
  Så fikk vi igjen en naturfagsprøve og det gikk vel egentlig også bra! Bedre enn det jeg hadde trodd selv også. Litt skuffet fordi jeg hadde rotet litt på første oppgaven, men okey. Læreren virket tilfreds og da er jeg tilfreds også!


  Linkerunden kommer i morgen, fordi jeg var så glad i dag at jeg måtte bare dele dette med dere! Sorry for at jeg setter ut og setter ut, men uka ble ikke helt som planlagt.. Men nå er den litt mer på fote igjen :-)
  Nå har jeg noen negler jeg skulle lakket for negllakken begynner og falle av..
  Men da blogges vi i morgen! Viste dere forresten det at jeg har bursdag på mandag? 16år :D
  - Hvordan har du det i dag?
  - Ikke sant det er/var morsomt og få gode karakterer?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • ÅÅÅ, UFF

  Hei ♥

  Jeg er så sliten. Skjønner ikke noe. Nå har jeg hatt 2-3 fine uker og så får jeg denne smellen nå da. Var så sliten i går, og dagen i dag begynte jo ikke akkurat perfekt. Først i gymmen så tapte laget mitt. Så kom vi til finalen fordi vi spilte en god kamp. Deretter tapte vi i finalen.. Både oppturer og nedturer. Så etter gymmen hadde jeg jo selvsagt på meg andre klær. OG da hadde jeg glemt igjen strikkajakken jeg skulle ha på meg, så jeg hadde ikke jakke. Jeg er så surrete at jeg blir helt gal!! Fikk låne en jakke av Livø da, som er super snill <3 Så resten av dagen gikk det sånn bobbob. Prøve da som var vanskelig, Petter fikk ikke gull, og så har det vært mye vanskelig lekse. Perfekt dag (not)


  Ja, så var det den linkerunden. Jeg skal ta den når jeg har skikkelig tid til å skrive et skikkelig innlegg. Jeg tror det blir torsdag, fordi jeg har ikke prøve på fredag, men det har jeg torsdag, så da får jeg ikke gjort det i morgen. Håper det er greit :-)

  Men da blogges vi i morgen!

  - Hvordan har dagen din vært?

  - Er du surrete?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OG FJELLA STÅR, MED SNØKVITE ELV, KVAR MORGON KVAR KVELD

  Hei alle sammen! Som det kanskje er kjent her på bloggen, så er ikke akkurat torsdag favoritt dagen min. Dagen i dag har vært så utrolig kjedelig og jeg er så sliten. Gleder meg helt utrolig masse på helg nå! Husker forrige uke gledet jeg meg så på fredag, fordi da kom favorittlæreren min tilbake, men denne uka har han jo vært på skolen, så da blir det best med helg!

  Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra idrettsbanen fra tirsdagskvelden. Skulle egentlig gjøre det i går, men jeg glemte det, haha. De er ikke så klåre da, siden det bare er mobilbilder.

  Fikk skikkelig lyst til ut på skøyter nå, men jeg er stiv og sliten så får heller vente til i morgen eller noe..  Jeg er forresten ferdig med den artikkelen min nå, fy så vanskelig det var. Uansett veldig glad jeg er ferdig!

  - Synes om sangen og bildene?

  - Gleder du deg på helg nå?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • IPHONE, SURRETE OG LEKSER

  Hei! Vært en kjedelig dag i dag egentlig så er ikke så veldig mye å skrive. Jeg så litt nedover på bloggen i sted, og jeg har jo skrevet om mobilen min, men har jeg skrevet hvilken mobil det er? Neidaaa... Satt lekte meg med photobooth men ikke alt egner seg her.. Mobilen var med da så dar ser dere den!

  Nå må jeg gjøre lekser, og jeg fant akkurat bøkene mine og jeg har glemt igjen historiebøkene mine!! Var så sikker på at jeg la dem i sekken, men det har jeg tydligvis ikke. Sa jo ved flere at det var lekse i historie, og så har jeg ikke bøkene selv? Typisk Anna.

  Men da får jeg gjøre leksene som jeg har med, så blogges vi senere. Ha en super kveld alle sammen! 

  - Glemmer du igjen bøker på skolen?

  - Har du hatt en fin dag?

  - Hvilken mobil har du?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SAFE AND SOUND

  Hørte denne sangen på radioen en dag, og jeg ble helt forelsket! Superfin!!

   

  I dag har det vært en helt ok dag. Vi så på en film i dag om Mandela. Herregud, jeg trodde det var Mandela som spilte i filmen, men det var det jo ikke. Jeg har vært så dum i dag at det er ikke til å fatte og begripe, haha. Jeg satt med hjertebank og frysninger under hele filmen, fordi den var så "skummel" om man kan kalle den det og trist på samme tid. Verste filmen jeg har sett sånn sett med hjertebank og det, uff uff.   

  Tenkte egentlig at jeg skulle ha outfit til dere i dag, men her skal dere få se hvorfor det ikke ble det:

  En rød genser fra H&M og et tubeskjert, og det er jo ikke så veldig spennende, så da orket jeg ikke og stille opp til outfitbilder ;-)

  Men nå skal jeg gjøre noe lekser, for jeg og Lillebror skal på idrettsbanen og stå på skøyter med Thomas og noen til! Gleder meg kjempemasse :-)

  Kanskje vi blogges senere i kveld, hvis ikke kommer det i morgen :-) Ha en super kveld alle sammen!

  - Har du sett filmen om Mandela?

  - Hva synes du om sangen safe and sound?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • HUN HAR SNART MOBIL IGJEN...

  Da var vi her igjen da. Her er det lekser og tenking på høyeste nivå! Skal skrive artikkel (noe jeg aldri har fått til) på skolen nå. Vi kan velge mellom sosiale nettverk og om å vokse opp i en liten bygd. Tror det blir sosiale nettverk, fordi begynner jeg på liten bygd, så klarer jeg ikke å finne noe negativt :-P Men på sosiale nettverk er det mye negativt og får se om jeg finner noe positivt. Haha, jeg sliter!

   

  Så har jeg en ting å fortelle. Nå har mobilen min kommet til Lom, så jeg skal hente den i morgen. Nå har jeg vært uten den i 3 uker, og jeg lever jo. For meg kunne den egentlig vært borte litt til, for jeg savner den ikke. Det har vært tatt opp et par ganger dette med snapchat og sånt på skolen vår nå, etter jeg sendte mobilen min, og da klarer jeg ikke annet enn å flire, fordi jeg har ingenting med det å gjøre når jeg ikke har telefon! Men jeg har funnet ut det at jeg trenger ikke ha med meg mobilen overalt, fordi jeg har rett og slett ikke bruk for den.   

  Dagen i dag har vært helt ok. Jeg liker egentlig ikke torsdager så særlig godt, fordi vi har så mange kjedelige fag og vi i B har ikke studietime likt med de i A. Men i dag gikk egentlig alt greit. Trodde at RLE prøva gikk helt forferdelig, men jeg fikk en ganske bra karakter så jeg er fornøyd. Haha, jeg hadde levert feil. Levert en RLE prøve vi hadde i fjor eller noe. Så sendte jeg pennen min i været. Den er litt rar eller lettere sagt ødelagt, så jeg skulle "fikse" den. Kjørte den ned i pulten og da flyr det deler! Jeg skvatt, og måtte prøve og holde igjen latteren, siden det var mitt i en time.. hahaahaahahah tar det igjen nå!

  Bilde dedikert til Åsta, haha.

  Gleder meg faktisk litt til i skolen i morgen, fordi da kommer ene læreren vår tilbake! Vi har ikke hatt han på nesten en uke nå, så jeg savner faktisk undervisningen hans og hjelpa jeg får hos han :-) Herregud det hørtes helt teit ut, men jeg gjør faktisk det, haha. Men nå må jeg blir ferdig med det norsk arket mitt.

  - Hva synes du er positivt og negativt med sosiale medier?

  - Tror du at du har kommet til å savne mobilen din?

  - Gleder du deg til i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SMIL, FRØKEN HAMMERDALEN!

  Hei alle sammen! Da var denne dagen unnagjort også da. Har jo egentlig hatt en kjempefin dag, hvis man ser i bort fra at jeg holdt på å glemme igjen klokka mi i hallen og at jeg ødelegger alt på volleyball. Pleier ofte og bli sur på tirsdager siden den er så forbaska lang, men i dag har det utrolig nok gått veldig greit! Var så utrolig tett på skolen, haha så jeg hørtes jo nesten ut som jeg hadde pusteproblemer for jeg var så tett i nesen!


  Nå skal jeg egentlig bare ta kvelden med ro. Kommentere tilbake til alle dere som kommenterte i forrige innlegg! Tusen takk for det, kjempetrivelig med sånne kommentarer! Tror det kommer outfit i morgen.

  Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Liker du volleyball?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • ENDELIG KOM DET!


  I dag kom det jeg bestilte fra H&M. Bestilte 8 plagg, så det kommer på video i morgen eller noe. 

  Fy flate jeg gleder meg til lørdag for da skal jeg og Ragnhild (og kanskje en til, vet ikke helt) på NM!!! Det blir så morsomt!

  Men nå må jeg dessverre gjøre ferdig engelsken min, så dere får ha en fin kveld videre!

  - Ikke sant det er morsomt med noe nytt?

  - Har du innleveringer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HALVVEIS GJORT, HALVVEIS IGJEN

  Hei ♥

  Dagen hos meg startet med dusjing og være stiv, haha. Bussen vår kom heller ikke til rett tid i dag, så jeg og 4 stykker til kom for sent på skolen. Noen ganger hater jeg busser mer enn noe annet! Men jeg har egentlig hatt en fin dag i dag, bare det at vi fikk to timer norsk (sukk). Jeg er ikke så fryktelig flink i norsk, og jeg blir så fort lei! Jaja men nok om det.


  Men så er det dessverre bare onsdag da, to dager igjen med skole, og jeg har to innleveringer som må være ferdige til fredag.. Har ikke kommet skrevet noe på data enda, men jeg har en del stikkord så det er jo bare og begynne. Henge i, så skal det nok gå dette her!    

  haha jeg lo så godt når jeg tok dette bildet!

  Men da blogges vi i morgen! Bare si fra hvis det er noe innlegg dere vil ha! Kan være alt mellom himmel og jord :)

  - Synes du det har vært en lang dag?

  - Har du masse innleveringer og sånt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • "TELEFONLAUS"

  Hei alle sammen! Er dessverre bare torsdag i dag, er det meg eller har det vært en veldig lang uke? Føles ut som at vi har gått på skole i 2 uker allerede, men er jo egentlig bare 4 dager. Jeg er personlig utrolig sliten og utmattet etter disse dagene. Har ikke hatt matlyst, heller så tror kanskje jeg kan brygge på noe ;-( De to siste timene i dag ble jeg egentlig dårlig, men holdt nå ut. Bare pliiis ble bedre til i morgen!

   

  Men over til overskrifta! Mobilen min reiste til Trondheim på eplehuset  idag. Den er litt klikk med den låseknappen, så da tok vi og sendte den. Jeg er egentlig ikke sånn avhengig av telefonen min, enest med klokke, men tror disse dagene skal gå utrolig fint :-) Har jo iPaden da, som jeg bruker til Snapchat istedet for meldinger :P

  - Hvordan har du det i dag?

  - Har du sendt inn mobilen din noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 2. NYTTÅRSDAG ELLER NOE?

  Hei! Tenk det er torsdag allerede.. På mandag begynner det normale igjen.. Skal på en måte bli litt godt, men det frister jo ikke akkurat med skole heller da, haha. I kveld får vi besøk, og så skulle jeg få laget den romvideoen, men vet ikke helt når.

  Hehe, var faktisk flink og ordnet håret i dag, det er ikke ofte jeg gjør! Jeg og søskena mine har støvsugd og ryddet på et rom i dag, mens mamma og pappa er på Otta. Er ikke vi flinke? haha. 

  Men vi prates så fort som mulig!

  - Hva gjør du denne torsdagen?

  - Når begynner du på skolen igjen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GOODBYE 2013, WELCOME 2014!

  Hei alle sammen, og godt nytt år til dere alle! Håper dere alle hadde en fin feiring i går, og at dere er klare for et nytt år. Har jo sett på mange blogger med nyttårsforsetter og sånn, men hos meg i år, så er det ikke så mange nyttårsforsetter. Bli flinkere på skolen, er kanskje det eneste. Men dette innlegget kommer mest for å ønske dere et GODT NYTT ÅR!

  Nå skal jeg rydde rommet mitt, for det er rett og slett en katastrofe inne der. Skal også rydde i klesskapet mitt, siden der ser det ut som at det er noen som har lett etter karneval kostyme, haha.

  - Hadde du en fin kveld i går?

  - Hva bruker du første dagen i 2014 til?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LILLE JULAFTEN!

  Dette er vertfall en dag jeg har ventet lenge på! Egentlig dagen på lille julaften er vi bare rolig hjemme, men i dag har vi vært på besøk hos farfar en tur.

  Akkurat nå har vi vært på låven med grøt til nissen, og i kveld skal vi vel se på grevinna og hovmesteren og litt sånt :) Herregud, alt er så koselig nååå ♥

  - Hva har du gjort i dag?

  - Skal du se Grevinnen og hovmesteren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SMINKEVIDEO KOMMER I KVELD!!

  Sminkevideoen kommer om et par timer, skal bare redigere og laste opp ;) Så håper den vil falle i smak!

  Da blogges vi om ikke alt for lenge!

  - Gleder du deg?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KOMMER (NESTEN) SOM PLANLAGT!

  Jeg skulle egentlig spille inn video til dere i dag, men sånn ble det ikke. Jeg har gjort lekser nå, og så har jeg rett og slett ikke overskudd til å begynne med det nå. Jeg skal på juletrefest i morgen kveld, så det kan hende jeg spiller inn da, og da kommer videoen på onsdag. Men mest sannsynlig leggerjeg bare ut selve øyenskygge og mascara greia, for ellers blir det så veldig mye redigering. Og hvis dere vil se hva jeg gjør før øyenskyggen og sånn, kan dere jo bare se på en annen sminkevideo jeg har.

  Kommer forresten en annen video før julaften eller på julaften, til en helt spesiell :) Kan dere gjette hvem det er? 

  Men da avslutter vi for i dag :) Kommer et innlegg i morgen, med oppdatering om hvordan det blir med den sminkegreia. Kan hende temaet i morgen bil kvelden outfit!

  - Har du mye å gjøre?

  - Liker du videoer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • JULEKONSERT I UTGARD

  Hei dere! Ja i kveld er det konsert igjen, men i kveld skal vi synge. Blir vel koselig det. Hadde en framføring på skolen i dag, og det er kjempemange flinke solister! 

  Nå har jeg ordnet invitasjon til juleballet, skulle egentlig gjort bordkortene nå også, men får vente til senere i kveld(etter konserten) eller i morgen tidlig.

  - Har dere juleball?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BLÅGUTTEN

  Hører på sanger fra Jul i Blåfjell i ett kjør!

  Har ikke så mye og fortelle egentlig. Vi har øvet på en julekonsert i dag, og i morgen er det konsert først på dagen og om kvelden, hvis jeg husker rett.

  Nå skal jeg ut og prøve å finne noen kongler. Skal prøve noe til bordkortene, haha.

  - Har dere julekonserter på skolen?

  - Har du hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • STOPP TIDEN!

  Hei dere! Håper dere alle har hatt en super dag, for det har egentlig jeg :) Prøven vi hadde i dag, gikk egentlig helt greit, og matteprøva i går gikk ikke så galt heller! I morgen har vi geografiprøve, så da får vi håpe at det går bra også :) 

  Noen som lurer på overskriften? Jo, dere skjønner at på fredag får vi vite hva vi kommer opp i i muntlig.. Jeg gruer meg noe veldig, og blir ikke akkurat bedre av å tenke på det, hehe. Jeg har et par fag jeg håper jeg skal komme opp i, og ganske mange jeg overhodet ikke har lyst til! Men dere skal få høre på fredag, hva det ble ;-)

  - Har dere prøve muntlig?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SURRETE SIER DU?

  Hei dere! Har dere hatt en fin dag? Skjønner ikke helt, men jeg trodde serriøst det var onsdag i dag! Så, hehe, trodde vi hadde naturfagprøve i dag jeg, men det var vist i morgen vi har den. Prat om å være surrete! Jaja, har hatt en kjempefin dag, utrolig nok, så skal ikke klage på at jeg er surrete da

  Nå ser jeg på Jul i Svingen, så da blogges vi i morgen!

  - Trodde du det var onsdag i dag?

  - Er du surrete?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • STILLE SENKER NATTEN SEG...

  Da er endelig den siste tentamenen overstått! Vi hadde engelsktentamen idag, og jeg kan med handa på hjertet si at det gikk ikke så bra som jeg hadde håpet.. Men det kan vel ikke gå verre enn mattetentamen, så ja.. Etter skolen var jeg på jr. øving for vi skal spille i Utgard på torsdag. Det blir morsomt :)

  I går kveld var det så koselig! Så på Jul i Svingen, Den unge Fleksnes og Nissene over skog og hei :) Hehe, og på iPaden ser jeg på Jul i Blåfjell, så det er maksimalt med julestemning!

  Kvelden i kveld, går vel omtrent til det samme, samt lekser.

  - Liker du den sangen?

  - Er du ferdig med alle tentamene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MATTETENTAMEN OVER

  Lite kreativ overskrift, haha. I går var det "mattetentamen i morgen" og i dag var den. Det gikk ikke så veldig bra, ble egentlig mange oppgaver jeg ikke svarte på. Men vi får krysse fingrene, og håpe jeg fikk rett på det jeg svarte på.

  Ja, når jeg våknet i dagtidlig var det masse snø ute!! Er jo veldig morsomt med snø, men jeg skulle jo aldri syklet til bussholdeplassen idag. Bruker som oftest 5 minutter hvis jeg er rask, men i dag brukte jeg 20 minutter!! Og så tryna jeg, så to blåe kne, here we goo! Men som takk da, så har jeg og noen til vært ute og akt i kveld, og det var super morsomt!! Lenge siden jeg har hatt det så morsomt på en kveld. Håper virkelig snøen blir nå!

  - Snø hos deg?

  - Liker du å sykle i snøen? anbefaler ikke

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MATTETENTAMEN I MORGEN -_-

  Okey dere, da er det mattetentamen i morgen. Det blir ikke bra. Gruer meg veldig, for føler ikke at jeg kan noe.. Kan vel redde meg inn hvis jeg klarer og holde konsentrasjoen, men jeg vet rett og slett ikke om jeg klarer og ha fokus så lenge, når jeg ikke klarer og konsentrere meg gjennom en hel skoletime... Men vi får krysse fingra og håpe på det beste!


  Nå må jeg begynne og øve, leser bare på det letteste, vist ikke blir motivasjoen min dratt ut av meg med en gang! På mandag har vi forresten engelsktentamen, sukk. Så får dere andre som har mattetentamen, norsk - eller engelsktentamen ha lykke til dere også!

  - Har dere hatt mattetentamen?

  - Mangler du mange tentamner?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ENERGISENTERET + BRA JEG IKKE ER KOKK

  Hei hei! Da var helga over og en ny skoleuke er igang. Vi har vel ikke hatt vanlig skoledag i dag, for vi har vært på Energisenteret på Hunderfossen. Det var vel helt ok det. Hehe vi hadde sånn avstemningsgreie, der vi skulle stemme på hva vi skulle gjøre når det begynte og brenne på komfyren. 1. Kvele flammene med vann eller 2. Legge på et lokk. Hehe, jeg var den eneste som tok nr 1, og det var også feil. Bra det ikke har skjedd her hjemme, for da har ikke kjøkkenet vårt sett sånn ut som det gjør nå :p

  Blinkskudd -_-

  Akkurat nå så jeg at vi har innlevering i et hefte i morgen, så jeg må få rompa i gir å få gjort det! Herregud.

  Forresten Farmen i kveld, det er morsomt :) HA EN FIN KVELD ALLE SAMMEN!

  - Har du vært på Energisenteret før?

  - Ser du på Farmen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ITS COLD OUTSIDE...

  Begynner og kjenne at det er vinter nå! Var -15 grader når jeg reiste fra hjemme i dagtidlig, så angrer på at jeg ikke hadde på meg stillongs. Men det har gått greitt det, helt til jeg skulle gå hjem igjen :p Har hatt en helt ok dag, ikke mer enn det. I morgen kveld skal jeg på Vinstra og spille fele, så aner ikke hvordan blogginga blir i morgen. Vi får se ;-) Tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen min de siste dagene ♥

  - Hvor kaldt er det hos deg?

  - Har du hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HIMMEL PÅ JORD

  Hei dere! Først vil jeg dele en kjempefin sang med dere! Kjempefin når Kurt Nilsen synger den ♥

  I dag har det vært en heilt grei dag. Vi hadde prøve i naturfag da, og det gikk helt ok. Blir nok ikke toppkarakter. Men vi fikk igjen skrivedagen i nynorsk, og selv om jeg fikk 3+, så er jeg så tilfreds at jeg smiler når jeg ser på det! Målet var å få bedre enn i vår (som var 2+) og det greide jeg! Hahha. Etter skolen var jeg på leksehjelp og fele. Gjett en gang da, hvem som glemte igjen fela si hjemme idag.. Men jeg har heldigvis en søster også, som går på fele, hehe.

  Jeg var så glad for å se Synne igjen i dag, siden hun var på hospitering i går :) I aften (haha) har jeg vært i stråååålende humør! Dere skjønner det at jeg har konkurranse med meg selv; skal ikke være sur på godt over en uke! Lykke til, sier jeg haha.

  - Har du hørt sangen før? Likte du den?

  - Hvordan er humøret ditt for tiden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENE GÅR NÅ

  Da var det torsdag da. Denne uka har vært så utrolig treig, hvis man kan si det på den måten... Vi hadde prøve i dag, og det gikk ikke så bra. Er så slitsomt, for alt skal være så vanskelig og gå i mot meg for tiden. Men jeg lo veeeldig mye på jr. øving i dag, haha.

  Jeg kan vel ikke si at jeg gledet meg spesielt til å begynne med lekse i aften. Men det hadde jeg faktisk ikke grunn til, for det var så lett! Er så herlig og ikke sitte i en evighet med leksene. Men tørket noen tårer i sted, da jeg så geografiprøva, haha. I morgen har vi vel en helt vanlig skoledag tror jeg. Skal være med i fjøset i helgen, for må lære vasken og litt sånt, siden jeg og Synne skal ha fjøset neste helg :D Det blir så moro! 

  I kveld skal jeg ikke gjøre så veldig mye, har en haug med folk jeg må kommentere tilbake til, så skal jeg se på One Tree Hill tror jeg. Kommer forresten en video i helga, men hva det er, sier jeg ikke enda.

  - Har du hatt en fin dag?

  - Synes du dagene går sakte?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • TIL UNGDOMMEN

  Hei mine kjære lesere! 

  Er vel ikke bare meg som har vært på skolen idag?  Vi har ikke hatt en helt normal dag, siden vi har vært i Vågå på dokumentaren "Til Ungdommen". Det var en helt ok, film. Synes den var kjempekjedelig i starten, men det er kanskje fordi jeg ikke interesserer meg for politikk, men etter smellet var den veldig fin, men litt treg i slutten. 

  Når vi kom på skolen igjen var det geografi og matte. Fy, så vanskelig. Etter skolen var jeg på leksehjelp. Hadde jo egentlig tenkt og bli ferdig med matteleksa, men jeg arbeide med det vi drev med i timen i stedet. Fyttikatta jeg ble så lei! Skjønner ikke så veldig mye av det heller, og da går konsentrasjon over et annet sted..

  Sorry for fæle bilder, men ja..

  Nå skal jeg spise og gjøre lekser, i morgen er det Valle på hospitering eller hva det heter. Ha en fin aften og kveld videre alle sammen!

  - Har du sett "til ungdommen"?

  - Hva har du gjort?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TUSEN TAKK :)

  Tusen takk for kjempefine kommentarer i forrige innlegg :) 

  I dag har jeg hatt en helt grei dag, egentlig. Har flira en del, haha. Sikkert veldig slitsomt og forklare meg ting, siden jeg sitter i en helt annen verden :p

  Blogga ikke i går, siden vi har hatt naturfag prøve i dag, og da måtte jeg nesten øve på den. Gikk ikke så veldig bra, men får håpe at det blir bedre enn 2-.

  Har ikke så mye mer og skrive, så da blogges vi i morgen eller noe ;)

  - Har du hatt en fin dag?

  - Liker/likte du naturfag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TRAFIKKSENTERET I MORGEN

  Hei dere! Sorry for null blogging i går, men hadde skole, leksehjelp, fele og trafikalt grunnkurs. Jeg og Synne var på kafé etter det, til mamma hentet oss. Så selvsagt så vi på Farmen :)

  I dag har jeg hatt ein ok dag. Kunne vært bedre men det gikk. Hadde RLE prøve i dag da.. -_- Åsta redda dagen min da, for hun ble med meg hjem fra skolen, etter vi hadde vært på kafé. Er så lenge siden hun har vært her, så det var på tide :) Love you sweetiee <33


  Åsta mi♥

  Åsta skal ligge her til i morgen bare så dere vet det..... :D

  - Hatt en fin dag?

  - Har dere vært på trafikksenteret?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • VINTERDAGEN

  Hei alle sammen! Er dere klar over at det er vinterdagen i dag? Gleder meg på at snøen kommer nå! Dagen i dag har vært helt grei i bunn og grunn. I kveld er det konferansetime (..). Har ikke før klokka er halv ni da men. Blir vel Farmen når jeg kommer hjem :)

  Men nå har jeg fele jeg skal øve på! Så har jeg fått et bord jeg skal ha på rommet, men jeg må male det først. Det blir bra vet dere, haha :p Den skjortegreie kommer i løpet av uka en gang.

  - Viste du at det var vinterdagen i dag?

  - Har dere samtaletimer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • IN MY HEAD; 93% OF THIS WEEK IS ALREADY DONE

  Bøver jeg og si mer? Er så klar for høstferie nå at, jeg klarer ikke konsentrere meg om noe. Glemte også igjen engelskbøkene som vi har prøve i i morgen, så sliter litt der. Får krysse fingra og håpe på det beste. I morgen er det også trafikalt grunnkurs, etter skolen så blir nokså sen hjem. Kommer kanskje innlegg sent i morgen kveld.

  - Har du hatt en fin dag?

  - Har du hatt trafikalt grunnkurs?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SMINKEVIDEO PÅ VEI!

  Gidder ikke skrive noe langt innlegg, men det er sminkevideo på vei. Kommer kanskje sent i kveld eller i morgen. Skal redigere den nå :) 

  Jeg er utrolig sliten og trøtt i dag, og kald, så mamma tror kanskje jeg brygger på en forkjølelse, håper ikke det!! Men nå må jeg begynne og redigere, så ha en fin dag videre mine søte lesere :)

  - Hvordan er din mandag?

  - Hvordan er været hos deg? her blåser det 

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KJEMPEFIN ORIENTERINGSDAG!

  ååå, gårdagen var kjempefin! Elsker virkelig orienteringsdager! Jeg var på gruppe med Synne, og vi fant alle postene på 2timer og 7 minutter. Kjempefin dag, med fint vær og "perfekt" form, haha.

  Dagen i dag har heller ikke vært så verst.. Kunst og handverk, hvor vi skal lage film. I studietimen hadde jeg en prøve, gikk helt greit. Så har vi hatt naturfagprøve som ikke gikk så greit. Matte til slutt, vart noe rart også. 

  Så har vi fått 3 kalver i dag! 1 okse og to tvillingkukalver! Skulle gjerne vært med til fjøset i kveld, men har masse lekser å gjøre... Fuck my life haha

  - Har du hatt noen fine dager?

  - Har dere masse prøver?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • LEITE ETTER LYKKA

  Hei alle sammen! Jeg fikk ikke tid til å blogge i går, fordi jeg var på jobb. Skulle egentlig blogge når jeg kom hjem, men hadde ikke bloggmotivasjon..

  I dag var det skole igjen da. Hardt å begynne igjen etter helg, haha. Har vel egentlig ikke noe spesielt og fortelle.. JO fikk en kukalv i går! Sylva ble mamma 3. gang og hun heter Svartlin. Helt svart og hun er så søt!♥ 

  I morgen er det orienteringsdag og jeg gleder meg kjempemasse!! I år skal vi gjøre det kjempebra, så det kommer til å bli en god treningsøkt tror jeg, haha. I aften skal jeg gjøre unda noe lekse, og begynne og øve så vidt på prøve. Har to prøver på onsdag, så det er bare og henge i!

  - Hardt å begynne igjen?

  - Har dere orienteringsdag på skolen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FJØSET ALENE!

  Hallo alle sammen! Fikk dessverre ikke tid til å blogge i går, fordi jeg var i fjøset og i fjellet om kvelden. Fikk hilst på Sylvelin! Hun er så søt ♥

  Først på dagen i dag, var jeg på Otta, før jeg kom på skolen. Var vel på skolen ca 12.40. Norsk, engelsk og naturfag. I aften var jeg i fjøset alene! Gikk veldig fint :) Stelte grisene, rensket hos kuer, kalver og kviger, melket to kuer og ga to kalver melk av tåteflaske. Jeg elsker fjøøøset! haha  I morgen er det endelig gym igjen! Gleder meg til orientering! Får se, kanskje jeg skal lage en video til dere i morgen? Prøve og ta igjen den tapte bloggingen! Forresten null hull hos tannlegen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du gym?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN TIL!!

  Hallo alle sammen :) jeg lovet og komme med et innlegg og her kommer det! Dagen i dag har vært lang og mye vanskelig stoff osv. Men jeg skal bli flinkere til å spørre, så kanskje det vil gå litt bedre. Men jeg gjorde dagen litt bedre ved å kjøpe med meg pizza hjem og det har kommet en oksekalv til!!

  Uff imorgen skal jeg til tannlegen.. Håper på null hull! Atm sitter jeg og ser på OTH, og venter på Asbjørn Brekke Show :)

  - Hatt en fin dag?
  - Liker du tannlegen?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FANTASTISK KONSERT!

  Konserten med Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland var kjempefin! Mange fine sanger og de sang utrolig bra! Masse folk og været var fint, så det var ingen verdensting og klage på :) De sang til og med Olav Olav!!!  Nå må jeg finne meg noe mat, for er sulten :):)

  - Var du på konserten?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JOBB I MORGEN!

  Hei alle sammen! Har dere hatt en fin dag? Dagen min har vært uuuutrolig kjedelig, og litt vanskelig :) Men nå er dagen slutt, så da er det på´n igjen i morgen. Uff.. Men det er en ting i morgen da jeg gleder meg utrolig til! Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland skal ha konsert på Brimi Sæter i morgen, så jeg skal jobbe!! Første opptur etter at skolen startet... 

  Kommer en outfit i kveld, tenker jeg :) Tror jeg skal på idrettsplassen en tur og se på fotballkamp om litt, så det blir ikke før etter det.

  - Har du hatt en fin dag?

  - Jobber du selv om skolen har begynt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • LILLEHAMMER NESTE!

  Hei dere! Vet at dette innlegget kommer sent, men er hjemme nå og skal til Lillehammer i morgen med Synne!! Vi skal ta bussen fra her klokka 06.00, og er på Lillehammer ca klokka 09.00. Kommer innkjøpsvideo etter den turen :) 

  Ja er vel egentlig ikke så mye mer og si.. Tusen takk til alle dere som er innom bloggen min og kommenterer selv om jeg har vært helt "ræva" til å blogge i sommer.. Fy flate er jo bare en uke til skolen begynner igjen!! Hjeeeeelp! Gruer meg og har motivasjon helt på bakken..

  Forresten, GRATULERER TIL SYNNE SOM HADDE BURSDAG DEN 12. AUGUST! KJEMPEGLAD I DEG, OG HÅPER DU HADDE EN KJEMPEFIN DAG ♥

  - Skal du på shopping i dag?

  - Hva synes dere om video?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • TIDEN FLYR..

  Hei dere! Akkurat nå er jeg hjemme. Hadde fri i dag, så er hjemme en tur. Sitter og ser på The Lying Game og skal straks dusje. Blogger fra dataen nå, og den nye har fått leveringsdato den 14. august, så det er bare og vente!

  Uff, jeg begynner for alvor og grue meg til skolen begynner igjen.. Så begynner det og gå inn at vi ikke skal ha Ingrid i norsk, noe som er forferdelig dumt.. VIL HA HENNE! Hun var blid hele tiden og har hjulpet meg med så masse! Får klump i halsen når jeg tenker på det;-(

  Jeg skal vel egentlig bare jobbe og en tur til Lillehammer de siste dagene før skolen starter. Kunne tenkt meg og klippet håret og tatt permanent igjen, haha den setningen passet virkelig ikke inn. Må forresten kjøpe meg ny iPhone lader, for den er litt ødelagt.. haha.

  Tror bare at jeg avrunder før innlegget blir altfor kjedelig. Er bare en måned til det begynner og kalve også!!

  - Har dere hatt en fin sommer?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 14 DAGER TIL SKOLE..

  .. Jeg dør.. Vil ikke begynne på skolen igjen! Sommeren har gått altfor fort! Gruer meg allerede til første skoledag;( Men for å få tankene over på noe annet legger jeg ut litt bilder fra de siste dagene :)

  Ene kvelden var jeg så trøtt!! Og det fikk jeg svi for.. Synne og Emilie hadde på meg den fæle lua, la vitaminbjørner i fanget på meg og snudde solbrillene mine..

  Jeg og Synne var ute på en ridetur på Dina. Det var koselig :):)

  Såå blid med New Holland jakke- og caps!

  Fine Nyros <3

  Jeg har forresten ridd på Vågåfru! 2 ganger til og med! Haha jeg falt ikke av! Synne sa at jeg kom til å falle av og brekke armen.. IKKE DENNE JENTA!!

  Her er fina selv<3

  - Gleder du deg til skole?
  - Har du ridd på en ku noen gang?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTIDD tilbake <3

 • HER ER JEG HAHA!!

  Hei dere! Lenge siden dere har hørt fra meg? Har ikke blogget selv siden 12.juli.. Jaja men Synne har jo steppet fint inn for meg:)

  Jeg har fått gjort en god del siden sist! Har vært i Smørlia to ganger, hjemme, jobbet, vært fin vær og fått bestemt meg for å kjøpe ny data! Er så dritta lei den samsung greia jeg har, så blogger fra ipaden nå også.. Kanskje dere vil se bilde av hvilken data jeg har bestemt meg for?

  Macbook air :) Gleder meg til jeg får bestilt!!

  Ja så hadde jeg plastret handa som dere kanskje fikk med dere? Jeg hadde nemlig skåret meg av et knust norgesglass så det var derfor.. Veldig vondt de første dagene, men det gikk fort over. 4 fingrer til også fordi huda sprakk pga alle såpene jeg brukte, så det tørka ut og sprakk.. Men borte nå, bare litt tørr ;)

  Tok noen bilder av fjorårets kviger som jeg slenger med :)

  Fikk slag i dag også for det er bare 19 dager igjen til skolen begynner.. SMIL TIL SOLEN, DRIT I SKOLEN!!

  Håper dere nyter de siste feriedagene, så blogges vi så fort som mulig! Vertfall når jeg får ny data :)

  - Hatt noen fine dager?
  - Synes om bildene?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENE GÅR..

  Heihei alle sammen! En liten stund siden jeg har blogget sist, men det har ikke skjedd så mye, så det har liksom ikke vært vits.

  Siden sist, har foreksempel de to siste valpene reist.. Det var litt trist. Den siste reiste i dag. Hos meg og Synne fikk den kallenavet "Pingla" fordi den hadde hjerteband :)

  Vi har bada hverdag utenom en, fordi det ble så dårlig vær og klokka hadde blitt så mye. I går var det veldig kaldt.. Kom nesten ikke utti!

  I dagtidlig var første fjøsstellet jeg ikke var med på siden kuene kom opp. Var godt og sove litt ut, selvom jeg ikke sov så godt etter Synne hadde stått opp.. Har fri til det er fjøsstell i kveld, også tror jeg at jeg skulle være med i oppvasken etter fjøsstellet.

  Da avrunder jeg her, for har litt kommentering og ta igjen. Håper dere alle får en fin dag, blogges vi om ikke altfor lenge!

  - Gjort noe morsomt de siste dagene?
  - Har du bada mye i sommer?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BRIMI SÆTER

  Hei alle sammen!! Blogger fra ipaden nå, og er oppå Brimi Sætra. Begynte på jobb i dag, så fikk ikke blogga før jeg reiste fra hjemme. Jeg og Synne var i Lom før vi reiste oppå, og jeg fikk kjøpt meg noen ting som jeg kan vise i innlegg senere.

  Men men, det er en ting. Jeg vet ikke hvor mye jeg får kommentert tilbake, siden jeg har jobb osv. Men jeg skal gjøre det beste ut av det ;)

  Håper dere alle får en fin kveld, så snakkes vi!

  ? Har dere sommerjobb?
  ? Hatt en fin dag?
  Vi blogges!!
  ? annasylvelin - skal gjøre mitt beste haha

 • LOVE WEDDING MARRIAGE

  Hei på dere! Sitter og ser på film nå. Regner utrolig mye akkurat nå! Æsj! Ser på filmen Love Wedding Marriage.

  Dag 3 kommer senere, som er 8 ting som irriterer meg!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du sett denne filmen noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FINT VÆR!

  Hei alle sammen!!

  Nå er det så utrolig fint vær, så dette blir bare et kort innlegg.   I kveld skal det være "dugnad" på gjordet her, så blir kanskje et innlegg etter det! Vurderer og ha en challenge før ferien, hvis det er interesse for det?

  - Intresse for challenge?

  - Fint vær hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • IKKE I DAG

  Hei dere! Jeg sa at jeg skulle lage video/innlegg om iPaden i dag, men måtte være med til fjøset og vært ute på en liten runde med noen søsken, så jeg har ikke hatt tid. Skal prøve og lage i morgen eller på søndag. Tiden flyr litt fra meg!

  Tenk dere, idag var siste vanlige skoledag for oss i 9.klasse!! Det er så herlig! Sommeren nærmer seg virkelig.

  - Har dere hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HVA SKJER MED VERDEN?

  Bildene i dette innlegget, er snapchatbilder, for har ikke fått tatt noen skikkelige bloggbilder..

  Dagen i dag har vært... ja, vet ikke hva jeg skal kalle det jeg.

  Jeg ble sjokka i mattetimen, egentlig. Fikk jammen meg 4- på mattetentamen! Hadde jeg aldri trodd, ikke engang drømt! Men liiitt flaks hadde jeg for, det var noen oppgaver jeg tippet på, når det var avkrysning, så karman var tydeligvis på min side denne gangen!

  Så på byggfagen i dag skulle vi støype. Ble egentlig et fint resultat(tror jeg). Var ikke ferdig før halv 4, så ringte til Ragnhild og lurte på om hun ville holde meg med selskap. Vi dro på Kuba og kjøpte iiiis! Var hjemme igjen litt over halv 5, spiste og dro på kirkegården for og plante blomster. Ble fint om jeg må si det selv, haha. Kan kanskje legge ut bilde i morgen eller noe.

  Ha en fin kveld videre alle sammen!

  - Har dere hatt mattetentamen?

  - Liker du is?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GJØRE NOE FINT!

  Hei alle sammen! Blir et kort innlegg, nå for skal til kirkegården om en time, og plante på grava til Bestemor, og en slektsgrav. 

  Kommer et innlegg til i kveld, med litt hva som har skjedd i dag. Men nå må jeg kommentere, før jeg drar!

  - Hatt en fin dag?

  - Skal du på blomsterplanting? :)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • REGN OG VANN ALLE STEDER

  Uff nå regner det! Er så lei av regn nå! Blir så vått og sånt alle steder! Tenkte egentlig og ha en outfit denne uka, men i dag går det ikke fordi jeg har gått i regnbukse i hele dag. Får ikke tro det blir flom da, selv om det er bittelitt fasinerende! MEN JEG VIL IKKE HA REGN SØNDAG FOR DA ER DET KONFIRMASJONEN MIN!

  Dagen i dag har vært grusomt kjedelig! Vi hadde kunst og handverk der vi skulle tegne folk, og jeg fikk det ikke til.. Er det en ting jeg ønsker meg så er det og klare og tegne! Vi hadde også mat & helse og jeg trodde jeg skulle "ruke mæ". Eddikk lukter helt j*vlig! Kunne få meg resten av salaten hjem. Den gikk rett i søpla. Jeg vil ikke ha sånn lukt i sekken min! Blææ

  Unnskyld for at det ikke kom flere innlegg i går, men jeg ble med pappa og fikk ikke tid.

  - Regner det hos deg?

  - Hva synes du om eddik?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN!  Gratulerer med dagen alle sammen! Fikk det litt stresset i dagtidlig så ble ikke noe innlegg, før jeg tok på feiring!

  - Hva gjør du på 17.mai?

  - Har du hatt det fint hittil?
  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • SHARE A COKE WITH ANNA!  Dette var morsomt da! Navnet mitt på en Colaflaske! Synne fikk den når vi var på Eidefoss i dag, så det var morsomt :)

  Vi var på Eidefoss på sånn besøkgreie i dag. Var egentlig kjedelig. Regnet en del også. Ble våt på de STOOORE føttene mine!! Haha, det var ironi da.

  Ida ♥ Bloggen hennes er iid4.blogg.no

  Livø ♥ 

  Har vært innom noen blogger, og ser at det er noen som ikke vet hva de skal ha på seg og sånt. Glad jeg slipper det problemet! Går for rondastakken i morgen jeg, festdrakta får jeg ikke lov til å bruke før på konfirmasjonen. Tenk på litt over en uke så er jeg konfirmert! Gleder meg til "festen" eller hva det nå kalles etterpå, men gruer meg litt til kirka.

  - Har du navnet ditt på colaflaska?

  - Hvilken antrekk går du for i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LANGHELG IGJEN!

  Langhelg! Har fri til tirsdag nå, så da skal det bli bedre bloggen en det har vært denne uka. Blir ikke noe i aften da, for skal til Brimi på fjøsopplæring. 

  Bilde fra 17. mai i fjor. Skal prøve og få tatt bilder i morgen, og så kommer det et innlegg med noen bilder fra i dag:)

  - Har langhelg du og tenker jeg?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NÅ ER SYNNE HER

  Hehe dårlig blogging to dager på rad. Synne er her, så det er derfor.

  Kommer kanskje et innlegg til senere, med teenager posts eller noe. Akkurat nå sitter jeg med en rondastakk på meg, og Synne rydder i klærne mine. Snill hun er!

  - Hatt en fin dag?

  - Har du besøk?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • IKKE SÅ MYE Å SKRYTE AV

  God kveld ♥

  Tenkte og si litt om overskrifta. Jeg regner med at mange av dere har hatt norsktentamen og engelsktentamen, så det gidder jeg ikke å forklare til dere. I bunn og grunn så fikk jeg ikke til noen av tentamene i språk i år. Jeg syntes det var vanskelige oppgaver og fikk kanskje en liten skrivesperre. I norsken var det ikke så fritt som jeg var vandt til, så der ble det bare helt katastrofe. Og jeg ljuger ikke når jeg sier katastrofe..

  Jeg er egentlig ikke noe flink til skrive fortjeljinger og sånt, og i hvertfall ikke til å skrive sakprosa der jeg må argumentere, og se saker fra begge sider. Vi hadde tentamen i bokmål, som gikk på sakprosa. Det ble nesten så dårlig som det går ann. Fikk 2.. Skrev ikke en side en gang, fikk dårlig tid og bare elendighet alt sammen.. Vi hadde også nynorsktentamen som er "hovedmålet". Oppgavene var vanskelige, hadde ikke noe særlig bra dag. Viste ikke hva jeg skulle skrive om, og ingenting gikk. Der fikk jeg 2+. Jeg sutrer ikke, for jeg viste selv at jeg ikke kom til å få noe bra karakter, fordi jeg svarte egentlig ikke på noe av det oppgavene spurte om.

  Men en ting som dro humøret mitt litt opp, var at jeg var sikker på at norsktentamene gikk dårlegere enn engelsktentamene. Og det gjorde de! Fikk liksom endelig rett der for engang skyld. Men engelsktentamen min er heller ikke så mye og skryte av. Fikk bare 3 der også. JEG ER SÅ GLAD JEG BARE GÅR I 9. KLASSE ENDA! Hadde tatt det tyngre hvis det var 10. klasse, hvis dere skjønner.

  Dette var sikkert et kjempekjedelig innlegg, men det var liksom det jeg hadde på hjernen akkurat nå. 

  - Har du fått igjen tentamene dine?

  - Misliker du også tentamen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • IQ LIK NULL

  hei♥

  Nå er jeg endelig hjemme igjen! Skolen i dag har vært både bra og ikke fullt så bra. Fikk igjen to prøver. En gikk egentlig bra, en gikk dårlig. Etter skolen var jeg på leksehjelp. Herregud, prat om å være dum. Var jo ikke vanskelig når jeg først skjønte det! Uansett tusen takk for hjelpa, til læreren som hadde tålmod!  Nå skal jeg lese Aftenposten jr, for vi vil vinne quizen i morgen!! Ida skal være med meg hjem fra skolen i morgen og ligge over til torsdag. Gleder meg :):)

  - Hatt en fin dag?

  - Mye lekser til i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 2 DAGER TIL HELG!

  Blir en fin uke dette her! Bare i morgen og onsdag så er det helg igjen! 

  Karoline og meg. Bloggen til Karoline -> kisteinli.blogg.no :)

  Dagen i dag, har ikke vært morsomt i det hele tatt! Engelsken i dag var bare fæl, di to neste timene hadde vi prøve i geografi. Det sier vel seg selv? Gymmen hoppa vi lengde, men det ble fra feil side, så det gikk ikke så bra heller.. Norsken hadde vi selvstudium, og det er vanskelig. I tysken hadde vi muntlig prøve, og det gikk ikke så bra heller. Herregud for et syte innlegg! Håper på en bedre dag i morgen! Tirsdager har faktisk vært ganske bra i det siste!

  Nå må jeg gjøre lekser. Har noe engelsk jeg skulle ønske jeg kunne kastet ut vinduet, men da får jeg problemer tenker jeg..

  - Hatt en fin dag?

  - Liker du engelsk?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 1 ÅR SIDEN..

  I dag er det ett år siden Alexander Dale Oen gikk bort. Er helt sykt å tenke på! Husker så godt at søstra mi kom springende ut i skogen til meg og Synne, og sa det. Uff a meien!

  Det er også veldig stor forskjell på været i år, og i fjor! I fjor var det kjempefint, men i år er det nesten regn og overskyet.. 

  Nå skal jeg straks se på Amazing Race! Har øvd på naturfagen vi har på fredag, så skal bli godt med en pause! I morgen er det matteprøve, tror jeg, men jeg føler FAKTISK at jeg har kontroll! Bare jeg ikke er negativ, så skal det nok gå ;)

  - Hatt en fin dag?

  - Har du mange prøver denne uka?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EDDERKOPP!! HJELP!

  Hei igjen ♥

  Ble et kort innlegg i sted, fordi jeg måtte være med til fjøset. Fikk helt hetta når jeg skulle gå inn igjen, fordi jeg så en edderkopp! Skal si jeg sprang fort inn igjen! Dusjet med en gang, for å være sikker på at det ikke var noen edderkopp på meg.. 

  Gidder ikke å skrive noe om skoledagen, for den har vært så kjedelig.

  Nå straks skal jeg se Amazing Race Norge, så da blir jeg opptatt resten av kvelden! Elsker Omar og Bilal. Spesielt når de krangler litt :)

  - Hatt en fin dag?

  - Liker du edderkopper?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ONE LONG DAY

  Dagen i dag har vært så ufattelig lang! Engelsktimen i dag varte i evigheter, det samme gjorde RLEN! Vi har hatt skrivedag i norskhovedmål i dag også, og jeg er veldig skuffet over meg selv. Skjønte ikke oppgavene helt, så følte at det jeg skrev var helt borti natta.. Om jeg er førnøyd? NEI

  I aften har jeg vært lite motivert for lekser, as always. Skjønner ikke når vi får bruk for Buddhismen.. Hvis jeg skal reise til Burma kanskje, men det skal jeg ikke. Liker meg best i Norge

  Nå skal jeg sette meg ned, og spille Quizkampen. Skal se på 71 grader nord i kveld også. I morgen er det lang dag, så blir sikkert ikke blogging før 17. tida. Ha en fin kveld videre alle sammen!

  Føler at jeg ser veldig sliten ut på dette bildet? Jaja

  - Hatt en lang dag?

  - Kommer du til å få bruk for Buddhismen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SNAAART HELG!

  Å skal bli så godt med helg nå! I morgen skal vi ha 1200meters test, og jeg gruer meg! Må virkelig gjøre det bedre enn det jeg gjorde i høst..

  Dagen i dag har vært et mareritt. Vi har hatt tysk og matte. I matten følte jeg meg som en idiot, for jeg skjønte ikke så mye.. Så resten av dagen har vi hatt norsk. SKRIVEDAG.. Jeg fikk selvsagt Visa hennes Staslin på hjernen, så jeg tenkte nesten bare på den! Og skrivinga gikk heller ikke så bra. Var vanskelig, og fikk liksom ikke skrevet det jeg håpte på. Men det som var mest stressende var at jeg nesten ikke rakk bussen! Rakk den på hengende håret! Det hadde ikke vært noe problem da, hvis jeg ikke hadde rukket den, fordi læreren vi hadde i siste time, bor i samme bygd som meg, så hvis jeg ikke rakk bussen, skulle jeg få sitte på med henne sa hun. Snille folk i bygdene her skjønner dere!

  Fikk et ønske i kommentarfeltet om jeg kunne vise hvordan jeg får inn flere småe bilder i innlegget. Skulle egentlig komme idag, men jeg orker rett og slett ikke å gjøre det! Men nå kommer det gjester her!

  - Synes om bildene?

  - Gleder du deg på helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • PAPPA HAR BURSDAG!

  Gratulerer med dagen, pappa!! Håper du har hatt en fin dag, og får en fin dag videre :)

  Dagen i dag har vært kjempekjedelig. Eneste morsomste var gymmen! Men jeg fikk en enorm lettelse også da! Norskoppgaven jeg hadde levert på nynorsk, som egentlig skulle være på bokmål, vil bli rettet på nynorsk! Fredagskvelden skrev jeg en e-post til norsklæreren, om at jeg ikke hadde fått det med meg, og at kanskje hun hadde sagt det når jeg var borte. Uansett, oppgaven blir rettet på nynorsk, and I am happy!!!

  Haha, håper dere leste denne!

  Kommer outfit senere i kveld.

  - Hatt en fin dag?

  - Var ikke denne kineser greien genial?

  - Gratulere pappa med dagen? :)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 • LANGFREDAG BLE I DAG

  Dagen i dag har vært proppa full, så er derfor det ikke kommer innlegg før nå.

  1. Skitur til Smørlia. Fjerde dagen vi er der, og mest sannsynlig den siste også. De neste helgene etter påske skjer det nok allikevel.
  2. Når jeg kom hjem var det fjøs. Klarte ikke å lure noen ku heller.. Hadde en liten kamp med Gulldokk som vanlig da.
  3. I kveld har vi vært hos tante Karin og onkel Knut. Møtte Karoline ♥ Nå har vi bestemt oss for å gjøre alvor av de besøkene våre! Om litt under en måned så håper jeg du kommer hit, Karoline!!!♥  "Spionen sjøl"

  Nå skal jeg bare kommentere tilbake, og legge meg. Siste feriedag i morgen... Triste saker.

  - Synes om bildene?

  - Har du hatt en lang dag?

 • ENDA EN FIN DAG I SMØRLIA!

  Hei alle sammen!! Unnskyld for at det ikke blir blogging før nå.. haha føler jeg skriver akkurat det samme som i går. Uansett har hatt en fin dag i Smørlia i dag også, men det ble kaldt på slutten. Og når vi kjørte ned "Baksælabakken" på ski, datt jeg og slo foten min! F*** det var vondt! Men kjenner ikke så mye nå, så det var bare da, haha

  Setra di Eldri :)

  Fjøset ditt Eldri :)

  Kommer flere innlegg i kveld! Vertfall et!

  - Hatt en fin dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FIN FIN DAG I SMØRLIA!

  Hei alle sammen! Unnskyld for at det ikke ble blogging før nå, men i dag har jeg vært i Smørlia hele dagen. Vi har hatt knall vær og det har vært kjempemorsomt! Her kommer det bilder fra dagen.  Jeg måkte fra døra som dere ser :)  Kommer flere innlegg senere!

  GRATULERER MED DAGEN IDA!! ENDELIG ER DU 15 :) ER KJEMPEKJEMPE GLAD I DEG<33 HÅPER DU HAR HATT EN KJEMPEFIN DAG! LOVEU SO MUCH ♥ iid4.blogg.no

  - Hatt en fin dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • ILLUMINATE THE SKY

  Har fått en ny "favoritt" sang nå! Det er Illuminate the Sky av Martin Halla. Han er sykt flink til å synge, så håper dere hører på denne sangen:

  Den er så fin!!

  I kveld blir det nok ikke blogging, for skal på hyggekveld på Brimi, så skal jeg til fjøset hjemme her. Skal nemlig teste en ting. Kan fortelle om det i morgen.. I hate it..

  - Du skal resten av dagen?

  - Synes du sangen var fin?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • PÅSKEFERIE!

  Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har vertfall jeg! Hvis dere vil se humøret mitt i fjøset, se på videoen!

  Glad i deg Eldri <3

  - Hatt en fin dag?

  - Synes om bildene og videoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • KOM IGJEN PETTER!!

  Sitter og ser på sprint nå! Petter skal gå nå.. Nervepirrende.. Uffja. 

  Dagen i dag har vært anerledes. Går ikke inn på detaljer. Laget omelett i mat & helse da. Påskelunsj, og det var egentlig trivelig!

  Kommer snapchat bilder ikveld! Nå skal jeg straks ut og spille ishokey med lillebror. Gleder meg egentlig.. Bare jeg ikke faller eller noe..

  - Hatt en fin dag?

  - Ser du på sprint?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • YOU'VE GOTTA GET UP AND TRY, TRY..

  Denne sangen er sykt fin!

  Hei alle sammen!

  Vet dere hva? Denne tirsdagen har ikke vært så verst! Tirsdagen pleier å være slitsom, lang osv, men i dag så gikk det egentlig unna! Okey Anna, nå må du ikke overdrive. Gikk kanskje ikke så fort, men fikk bedre orden på matten på leksehjelp i dag, og da letter det hele dagen! haha

  Etter denne fine skoledagen (det var da svært nå da) var jeg på fele. Det var morsomt det! Men når jeg gikk hjem, blåste det, og det er ikke alltid like godt..  Ser ut som en polarfarer haha,

  Akkurat nå har jeg spist hamburger, naaam, så skal jeg gjøre engelsk leksa mi til i morgen... Uff hater engelsk. Der var dagen ødelagt.  Studerte øynene mine i sted. Synes de ser så rare ut!

  - Hatt en fin tirsdag?

  - Har jeg rare øyne?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


 • GLAD DET BARE ER EN GANG DETTE HER!

  Hei ♥

  Nå er jeg endelig ferdig med hjemmedagen! Ble skikkelig lei tilslutt! Har gjort forskjellige ting i dag, ordnet frokost, lunsj, støvsugd, vasket kjøkkengulvet, lagt sammen klær, laget lunsj og middag. Desserten min var god! Som om jeg skulle ha laget det selv. Ops, det var jo jeg som laget det, haha.

  Frokost

  Omelett til lunsj

  Pizza til middag

  Pavlova til dessert  Kommer flere innlegg i kveld! Nå må jeg gjøre lekser vi har til i morgen!

  - Liker du å kokke og gjøre husarbeid?Det gjør egentlig ikke jeg..

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • HJEMME I DAG

  God morgen alle sammen!! De fleste ville vel trodd at jeg var syk eller noe, men vi skal ha hjemmedag i Mat & helse i dag, så da blir jeg hjemme hele dagen. Nå har jeg ordnet lillesøskene mine på skolen, og tatt en dusj. Skal straks lage "mårgåvæl" eller frokost som dere sikkert sier. Det eneste kjipe her nå, er at det er sykt fint vær ute! Og jeg må være inne og støvsuge og kokke.. Trist.

  //arkiv// Gadd ikke finne overføringskabelen, uansett er jeg sminkefri og fææl.

  Vi blogges senere i dag, eller aften!

  - Har dere hjemmedag på skolen?

  - Er du på skolen eller hjemme idag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BLIR HELG I MITT I UKA!

  Hallo alle sammen! Har dere hatt en fin dag i dag? Forresten god bedring til dere som var syke i dag :)

  Dagen i dag har vært.. interesant. Vi har hatt MYE matte i dag. 1. time skulle vi arbeide på data. Haha var sånn sekund greie, men jeg for for treig til å svare nesten alle gangene... Så det var ikke noe morsomt. 2. time hadde vi tysk, og da fikk jeg vite av Synne at vi har fått sommerjobb på Brimi i år også! Og jeg ble så glad at jeg ropte JA!! YES!! høyt! Tenkte meg ikke om i det hele tatt... Det var flaut det. 

  Så var vi på teater, og det var ikke så allerverst det!! Var egentlig nokså morsomt! De neste timene hadde vi matteprøve, matte og naturfag. 

  Etter skolen var jeg på fele. Ventet litt sammen med Eldri og haha.

  Bilde tatt på lørdagen.

  Nå er jeg hjemme og blogger... I kveld skal vi til Lom en tur, og handle til i morgen,for da er det hjemmedag! Gleder meg egentlig ikke i det hele tatt.. Og så skal vi se på På hjul med Dag Otto.

  Veldig uinteresant innlegg, men håper dere likte det allikvel.

  - Hatt en fin dag?

  - Har dere hatt matteprøve?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • REKLAME..

  Ja som overskrifta, må lage en reklame til i morgen... Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal gjøre det, men det blir vel noe. Tenkte kanskje jeg skulle legge ut om Osloturen i kveld også, hvis jeg får tid.  Skal bruke disse bildene tror jeg, kanskje begge eller bare et.

  - Hatt en fin dag?

  - Mye skolearbeid?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ANNA HAMMERDALEN ER TILBAKE!

  Da er endelig nettet i Hammerdalen tilbake! Herregud det er en uke siden jeg blogget!! Har jo vært i Oslo siden sist, og det kommer innkjøpsvideoer senere i kveld! Skal også skrive om Osloturen, men det gidder jeg ikke i dag, så stay turned!

  Lite bilde sorry..

  Da blogges vi senere! Skal kommentere tilbake nå, så kommer til å ta litt tid!

  - Hatt en fin uke?

  - Tungt med skole igjen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FRISØREN NESTE

  Hei kjære søte små 

  I dag er det frisøren. Reiser om en time eller noe. Skal bare klippe tuppene tror jeg så, blir ikke så stor forandring. Må pakke og sånt i dag også, og så tenkte jeg og lage en videoblogg til dere!

  - Lenge siden du klippet håret?

  - Du skal idag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 1 DAG TIL VINTERFERIE!

  Hallo alle sammen!! Nå er det bare en dag til vinterfeire!! Gleder meg så sykt masse!! Kommer mer om planer for vinterferien senere :)

  Dagen i dag har vært helt grei egentlig! Faktisk nesten den beste dagen i uka hittil! Vi begynte med tysk, så hadde vi matte. Jeg var med en "eksta" lærer i matten i dag alene, og jeg fikk mye godt ut av den timen! Føler meg ganske så sikker på det vi drev med, enn det jeg gjorde før timen! Det tar jeg som et veldig godt tegn:) 3. timen hadde vi engelsk. I 5. timen hadde vi norsk, og gruppa mi vant Aftenposten jr. quizen med alle rette :D 2 siste var det byggfag. ELSKER BYGGFAG :) Vi er bare 2 stykker, og vi har det egentlig veldig fint :) Etter skolen var det jr. øving :)

  I aften har jeg gjort lekser og sett på TV. Så på en gammel episode av Sirkus Northug og en gammel episode av VM-kveld.

  I kveld har jeg vært ute på en joggetur med Line :) Kjempekoselig og morsomt!! Håper det skjer flere ganger, Line! ♥

  Haha var mange fæle bilder i dette innlegget! Nå skal jeg straks ringe til tante og dusje :)

  - Hatt en fin dag?

  - Liker du å jogge?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DA ER DET IGANG!

  Da er VM i Val di Fiemme i gang! Og Marit Bjørgen tok Norges første gull! Petter Northug tok sølv:) ELSKER SKI!!!!! Denne sangen er her ganske morsom:

  Hahaha Petter Northug er så genial!

  Nå skal jeg gjøre litt lekser, så blogges vi om litt :) Eller senere er kanskje mer nøyaktig:P

 • JEG HADDE DET SÅ FINT!!

  selv om jeg klagde på været...

  Jeg er håpløs!! Været gjør liksom at dagen blir dårlig.. Er så typisk, men jeg hadde det jo veldig fint! Regn, regn, regn... Haha er egentlig veldig latterlig..

  Nå har jeg fått gjort unna alle leksene til i morgen tror jeg! Gleder meg veldig til Sirkus Northug i kveld! Og mat, for vi hadde sei til middag...

  - Savner dere sommeren?

  - Synes om videoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VERDENS SØTESTE!

  Hallo alle sammen! Nå har jeg besøk av Synne ♥ Bare elsker å ha besøk! I morgen skal Ragnhild være med meg hjem og ligge over :D Har forresten glemt og si til mamma at hun skal ligge over :O 

  Søte lille jenta mi <3<3 Kjempeglad i deg <3

  Okei hun er kanskje ikke så søt allikevel, for hun leser dagbøkene mine.. haha

  Det kommer flere innlegg senere, men nåå blar vi i gamle minner og må vel gjøre lekser om vi har :-PHar d

  - Har du besøk?

  - Ikke sant Synne er søt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • S.I.C.K

  Er syk i dag.. Kvalm og det der.. Hater virkelig å være syk, for det er ikke en eneste ting å gjøre!! Det jeg har gjort til i dag er å sove, spille spill, snapchate og nå ser jeg på Gossip Girl.   Det dummeste med å bli syk i dag, er vel egentlig at vi hadde både matteprøve og noe tyskgreier... Uflaksen er alltid på min side...

  Går også glipp av fele i dag.. Men nå skal jeg se gossip girl :D

  - Er du syk?

  - Liker du Gossip Girl?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • AND NOW ITS MONDAY AGAIN..

  Ja hallo alle sammen!! Fy flate, mandager er verste dagen i uka!! Men dagen min i dag har ikke vært så verst allikevel, egentlig. Gymmen var jo helt idiotisk! Laget mitt tapte, og jeg er verdens dårligste taper! Vel vil ikke skrive mere om det, for blir sur bare av å tenke på det! Heehee

  Samtale mellom meg og Gunhild... haha

  Nå må jeg øve på matteprøve og alle de andre leksene, såå kan hende det kommer en video senere, får se

  - Liker du mandager?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BORTE

  Hei my sweeties! Dette er tidsinnstilt innlegg.

  Skal sove over hos Åsta i natt, så derfor blir det ikke mere blogging. Men hadde så god tid i dagtidlig at, jeg fikk laget et par som dette. Var vel bare dette og outfit som kommer senere, var tidsinnstilt for i dag:-P  Håper alle har hatt en kjempefin dag, og at dere får en kjempefin kveld :D:D

  - Synes om bildene?

  - Hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • UFF A MEG..

  Ja som overskriften sier, prøveøving, hvis dere ikke skjønte det... Jødedommen..... 

  Viste dere det at i dag er det akkurat en måned til jeg har bursdag? :D:D Gleder meg!

  Etterpå kommer det innkjøpsvideo, for fikk noe i posten idag:D Ikke dekselet, men det andre jeg bestilte:-)

  arkivbilde..

  Da kommer det video senere, så hold dere oppdatert!

  - Hatt en fin dag?

  - Har du prøve i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • AND I WILL WAIT, I WILL WAIT FOR YOU <3

  God kveld alle sammen ♥

  Har dere hatt en fin dag? Jeg, helt ærlig, hater mandager.. Har nesten aldri en bra dag på mandager, såå jaa.. Men nok fra min syting!

  I sted bestilte jeg og mamma noe på nettet, som dere får vite når det kommer :-) Er ikke lenge til dekselet mitt kommer heller :D 

  I kveld har jeg bare øvd på naturfagprøve, så skulle jeg skrive at jeg har skypet med 2 sexy gutter, haha :) Men de er snille da ♥ Var morsomt da♥

  Hun ville jo selvsagt hjelpe den stakkars moren sin ♥♥

  Det er et ork dette her...

   Var ikke alt jeg skjønte like godt, ehee...

  Nå resten av kvelden, skal jeg bare slappe av og se på Sirkus Northug :-)  Gleder meg allerede på helg, haha

  - Har du skype?

  - Synes om sangen og bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KISS YOU

  Hilllllloooo :-)

  Da var tirsdagen over, endelig! Tirsdag er desidert den lengste dagen i uka, pga både leksehjelp og fele på samme dag, så er ikke hjemme her igjen før klokka kanskje er kvart på 5, varierer litt :-P

  But, but, its not only, only! haha

  Bilde Ida tok av meg i går --> iid4.blogg.no ;-)

  I aften har jeg gjort lekser, skyypet med Ida, og spilt wii :-)

  Mee in action! mohaha, vinner alltid! not

  Så over til overskrifta! One Direction har kommet med musikk video på Kiss You, og sangen er sykt fin! Videoen var fin den også da :-)

  Da håper jeg alle sammen får en kjempefine kveld videre!

  - Hatt en fin dag?

  - Synes om bildene?

  - Synes om sangen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JAJA, DA VAR FERIEN OVER.... ;(

  Ååå, tenk hvor herlig det hadde vært å ligget under dyna nå, og drømt om noe koselig? Nei, Anna, ikke tenk på det en gang.. Haha, for sove på bussen istedet.

  Men jeg håper alle får en kjempefine dag, og husk når morgen dagen er over, er det HELG :D

  - Skole i dag?

  - Kunne du tenkt deg litt til feire?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 01.01.2012, NEI, 2013!!

  Tenk, da er det 2013! Hadde en kjempefin feiring i går, men fikk nesten ikke et eneste fint bilde av rakettene.. Syntes det var vanskelig jeg, siden det var så kort tid å ta bilder på..

  Men uansett da, GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!! Håper dere får et fint 2013 :-)  Godt nyttår Bella :-)

  Kommer flere innlegg senere i dag, kaaaanskje videoblogg er ikke sikker :-P

  - Hadde du det fint i går kveld?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DET ER JUL :-D

  God morgen!! Ja, som sagt var jeg hos bestemor og bestefar, og hadde det kjempetrivelig! Hehe, så så du kanskje ringen jeg fikk i julegave. Det var en sånn stor kule på den, og den klarte jeg selvfølgelig og rive av..... Jaja, men for meg var den like fin uten, for da ble den ikke så stor :-P

  Nå snart skal jeg til kirka(...) for jeg trenger 8(?) messer, for å konfirmere meg, så etter denne mangler jeg 1 på egenhånd :-D

  - Du skal i dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 21. DESEMBER & JULEFERIE!!!

  God morgen alle sammen!! Aaa, ENDELIG JULEFERIE!!! Var på juleball i går kveld, så var derfor det ikke ble mere blogging. Kommer noen bilder av det senere :-) 

  Da kommer det innlegg senere i dag :-)

  - Har du juleferie?

  - Hatt skoleball?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 20. DESEMBER 2012

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!!

  - Synes om bildet?

  - Siste dag før ferie for deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 19. DESEMBER 2012


  Hallo alle sammen!! Hatt en fin dag?

  eeeeeeee, vet ikke hva jeg skal skrive! Skal til fjøset i kveld, for har "syke", så jeg skal være flink og hjelpe dem:-) Er jeg ikke flink? haha

  - Synes om bildet?

  - Har du syke foreldre?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 18. DESEMBER 2012

  Hei alle sammen!! Hatt en fin dag?

  Akkurat nå sitter jeg og Eldri på rommet mitt:-) Vi skal lage bestevenn tag til dere :-D Så skal vi på juletrefest, så kommer sikkert bilder skjønner dere!

  - Hatt en fin dag?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KOMMER I MORGEN, HÅPER JEG...

  God kveld alle sammen!! Nå hadde jeg tenkt at det skulle komme en videoblogg, men selvsagt, så bruker den 100601 år på å laste seg opp, så den kommer i morgentidlig i stedet :-) Håper ikke det går noe.. HATER AT ALT SKAL VÆRE SÅ VELDIG TREIGT!!! Kan hende det er litt rart å se den da, siden jeg spilte den inn i aften og prater som at det er mandag... eheee

  haha her ser du, startet og laste opp klokka 19, og har ikke kommet lengre!! BLÆÆÆ

  haha

  Gleder meg til i morgen egentlig jeg!! Skal på dekorasjon på juleverkstedet, og toving. Okey tovinga gleder jeg meg ikke så veldig mye til daaaa, haha.

  Da får dere ha en fin kveld videre alle sammen!! Takk for at dere leser bloggen min!

  - Hatt en fin dag?

  - Har dere juleverksted på skolen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 17. DESEMBER 2012

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!!

  - Skole?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


 • 14. DESEMBER 2012

  God morgen alle sammen!! Prøve muntlig i dag.. Skal på julehandel etter det, så blir blogging når jeg kommer hjem! 

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!

  - Har du prøve muntlig?

  - Tatt julehandelen enda?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 13. DESEMBER 2012 = SANTA LUCIA

  Hallo alle sammen!! Hatt en fin dag? Dagen min har ikke vært så verst, but not perfect... Er også forkjølet, men det går vel snart over håper jeg! I morgen er det muntlig tentamen, og jeg har endel og gjøre. Gruer meg, for er veldig dårlig i alt som heter grammatikk, literære(?) virkemiddel og rettskriving... hehe. Får håpe på det beste!

  Day 24 (?) kommer senere :-)

  - Hatt en fin dag?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 12. DESEMBER 2012 = 12.12.12

  Haha er en morsom dato i dag. 12.12.12 klokka 12 minutt over 12!! Og 12 dager igjen til jul! haha

  uff, begynner og bli syk jeg.. Har vondt i halsen og er fryktelig tett.. Håper jeg ikke blir syk til fredag da, siden det er muntlig tentamen da. Gruer meg.., Er liksom ikke helt sikker på hvordan jeg skal gjøre det.. blææ

  Nå etterpå skal jeg gjøre lekser, ut og trene, og se på julekalendere. Legge ut day 23. Tar den kanskje på video :-)

  - Hatt en fin dag?

  - Begynner du å bli syk?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • 11. DESEMBER 2012


  bildet lånt her: http://www.lom.kommune.no/foerjulsmarknad-i-presthaugen.5140642-42902.html

  Budeiun AS i helga :-)

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!!

  - Synes om bildet?

  - Skole?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 10. DESEMBER 2012

  day 21 kommer senere i kveld :-)

  - Synes om bildet?

  - Hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 7. DESEMBER 2012

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!!

  PS: Er hjemme fra skolen idag

  - Du skal i dag?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • UTEN HVERANDRE

  Hei mine kjære lesere! Nå har jeg vært i fjøset på Brimi og dusjet.. Nå skal jeg straks se på Pakten tenker jeg :-)

  I morgen skal jeg være hjemme, for jeg har tenkt og skulke.. Nei da, har produksjonsdag, så da skal Budeiun AS være hjemme hos meg. Vi skal bake snickerskake og brownies og pakke ned ting osv. Vi får forresten besøk av søskenbarnet mitt i helga :-) Det blir koselig!

  - Synes om sangen?

  - Frister tanken "skulking" deg? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KALDT...

  Uff, det er kaldt i dag! Veldig! 

  I dag fikk vi vite hva vi kom opp i i muntlig prøve... NOOOORSK!! Var det jeg minst ville opp i.. Jaja, får håpe på det beste!

  hehe

  Nå skal jeg straks jogge opp på Brimi, for vi skal på noe der i kveld.. Skal fortelle om det senere!

  Tropper challenge, for vet ikke om det er greit for the family her at de blir lagt ut på bloggen :-P

  - Hatt en fin dag?

  - Skal du opp til muntlig prøve?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 6. DESEMBER 2012

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!!

  - Har du skole idag?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 5. DESEMBER 2012

   

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!!

  - Synes om bildet?

  - Fikk du noe fint i kalenderen i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 4. DESEMBER 2012  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!

  - Skole?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 3. DESEMBER 2012

  Nilson, katten på Brimi ♥

  - Synes om bildet?

  - Du skal i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HYMNA TIL BLÅFJELL

  God morgen alle sammen! Jaa, hvis dette hadde vært en vanlig fredag, hadde jeg sittet på skolen nå og hatt mattee. MEN DET GJØR JEG IKKE!!! Har produkjsonsdag i dag, så skal være hjemmeå bake, gjøre i stand til i morgen og til fjøset på Brimi. Day 11 kommer senere i dag, Har video på den, så tenker jeg legger ut den :-P

  Bestemor kommer til klokka er 10. Haha, ble vekket så fint i dagtidlig jeg også. Var noen som ringte til meg.. haha, hører ikke hvem det er en gang!

  - Likte du sangen?

  - Har du produksjonsdag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • I'M TIRED...

  God kveld alle sammen! Happy life, oh yeah..

  Har akkurat kommet hjem fra konsert, og er glad jeg er hjemme. Er uaftelig sliten og rar nå. Glad jeg ikke skal på skolen i morgen! Har elevbedriftsdag, så da skal vi være hjemme.. Heeerlig!

  Håper alle sammen får en kjempefin kveld! Tusen takk til alle som leser bloggen min <3

  - Hatt en fin kveld?

  - Skal du på skolen i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGEN ER KOMMET!

  I kveld er lyrikk kvelden!! Gleder meg til å få det overstått, men gleder meg litt til å se noen fjes i kveld også! I dagtidlig har jeg dusjet, og nå fikk jeg godt tid, så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut et innlegg :-)

  arkivbilde.

  Er nesten sikker på at det kommer et innlegg før jeg drar på lyrikkveld. Day 9 kommer da, tenker jeg :-)

  Ønsk meg lykke til på øvingene i dag!

  - Skole i dag?

  - Har dere lyrikkprosjekt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • I LIVE FOR A REASON..

  og den grunnen er skolen.. uff ja, nye uke, nye muligheter... Vi har mattetentamen denne uka, som jeg mååå gjøre det bra på! Vist ikke dør jeg før 24.desember!


  Etter skolen i dag skal jeg og Synne handle til Budeiun AS, så kommer ikke hjem rett etter skolen. Men det kommer innlegg når jeg kommer hjem:-) Har nesten ikke lekser denne uka, så blir ikke helt borte på bloggfronten :-)

  - Gleder du deg til desember?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SKAL TRENE!!!

  Hallo alle sammen!!! Hihi, jeg skal ut og trene om 40 min eller noe. Skal trene intervall med Torstein! Gleder meg! Blir sikkert kjempemoro det! Haha, veldig mye utropstegn nå!

  Dagen i dag har vært helt grei i grunn. Vi har hatt prøve i naturfag, tysk og engelsk. Jeg brukte hele studietimen på å arbeide med matte. Og det angrer jeg ikke et sekund på! Det ble rett! I 5.time hadde vi norsk. Bestemte litt hvilken kostymer vi sakl bruke på lyrikkvelden. Mohaha, jeg skal bruke New Holland dress og New Holland caps :-D De to siste timene hadde vi byggfag. Jeg har beiset i dag også! Morsomt det også :-) Etter skolen var jeg på jr.øving. Torsdag neste uke skal det være konsert. 

  Når jeg kom hjem spiste jeg wienerpølse... nammm! Jeg har lagret day 3 i utkastet, men må bare prate med noen før jeg postet det! hehe, spente nå eller?

  Nå må jeg nesten skifte før jeg drar på trening.. Har matteprøve i morgen også, så må øve på den i kveld også!! Haha, har litt av hvert og gjøre jeg!

  - Hatt en fin dag?

  - Skal du ut å trene i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TURTES SANG TIL ERKE

  Hallo alle sammen! Var det godt å starte på skolen igjen? Hvis dere spør meg, var det ikke det.. Har hatt matte, RLE, gym, norsk og tysk idag. Veldig kjedelig dag i dag. Var på banken en tur da, med penger til Budeiun AS. Så er det masse prøver denne uka!! Synes jeg da Har prøve i både RLE, naturfag og matte.... uff. RLE i morgen, så da er det bare og øve på prøve, med julemusikk på full guffe!  <param

  Elsker denne sangen! Gleder meg så masse til 1. desember!
  Men da blogges vi senere i kveld! Ønsk meg lykke til med prøveøvingen!

  - Hatt en fin dag?

  - Har du masse prøver?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • REMEMBER THE GOOD THINGS FROM THE DAY!!

  Haha, prøver og oppmuntre meg selv! Funker dårlig.. Kom på at jeg har noe Mat og Helse greier som skal være ferdig (?) til en eller annen gang.

  Skolen i dag har vært helt grei. Ble egentlig veldig glad på leksehelp i dag, for jeg greide og konstruere de domme trekantene og firkanten!!! Var så redd for at jeg hadde glemt det! Men det hadde jeg ikke! Det er et stort skritt for ANNA HAMMERDALEN det! Hehe, nei da, bare tuller. Gjorde noe annet feil først, men fikk retta det rett igjen, så matteleksa ble levert med god samvittighet :-) Det er lenge siden!  Allerede mørkt ute! shit

  Skulle egentlig ha vært ute og trent også, men får vente til i morgen. Så da blir det trening i morgen, torsdag, lørdag og/eller søndag :-) Good girl!

  - Hatt en fin dag?

  - Har dere egentrening?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FUCK THIS!!

  Herregud, vet det! Er negativ allerede, men har mye lekse!! Så har vi startet med egentrening, så jeg må begynne og trene også, så må gjøre en del i dag, så jeg får trent på onsdag, torsdag og ja mange andre dager av uka!

  Kommer flere innlegg senere i kveld!! 

  - Hatt en fin dag?

  - Mye lekse?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


 • FUCKING TUESDAYS..

  God kveld! Nå må jeg virkelig beklage at det ikke kom innlegg før, men dagen min har vært  proppafull! En litt slitsom dag, helt ærlig. Vi har hatt naturfag, tysk og samfunnsdag. Hadde en liten prøve i samfunnsfag, som vi ikke viste noe om.. Gikk egentlig bra. 11,00 poeng av 12,00 poeng= 6- :-) Studietimen begynte jeg på en sånn bok i K&H som skal være ferdig til torsdag. Sååå hadde vi to timer matte...Hypofyse og katet og det der er det vi driver med nå... Så siste timen så vi på film igjen. Æsssjjj!! DEN ER SÅ EKKEL!!!!!

  Etter skolen var jeg på leksehjelp. Tusen takk for hjelpa :-) Så var jeg på fele. Kom meg hjem i rekordtid! Sprang hele veien hjem, for måtte skynde meg til fjøset. Nå er jeg ferdig i fjøset, og er nødt til å få kommet i gang med den boka, hvis jeg finner noe lim her et sted :-P 

  Tror jeg begynner og bli forkjølet også, for hoster og er tett i nesa... Nooo, jeg vil ikke bli syk nå!

  - Hatt en fin dag?

  - Liker du tirsdager?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • UNDERMÂN

  Hallooo alle sammen! Nå snør det ute :-D

  Tatt for et par dager siden, men det er sånn akkurat nå! 

  Ja, idag har vi vært på Otta en tur, på noe som hette "Undermän". Jeg hadde ikke så store forventinger, og gledde meg egentlig ikke heller, men jeg ble positivt overrasket! De var kjempe flinke!

  Anbefaler dere og se denne :-)

  Klokka 18.00 skal jeg på basar og vinne gjevinster... Ja særlig, kommer ikke til å vinne en dritt!

  Har jeg ikke fin lue ?? :D

  Nå er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal nå, men må ordne meg litt og kanskje spille litt fele :-)

  Skal prøve og få tatt bilder på basaren :-)

  - Synes om bildene?

  - Har du sett Undermän?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OM HUNDREDE ÅR ER ALTING GLEMT <3

  God morgen alle sammen! Jepp, da er det tirsdag. Tenkte jeg skulle legge ut et innlegg nå, siden tirsdagene er så veldig lange! Har både skole, leksehjelp og fele. Gleder meg til å lære siste delen av Den lure nissen :-) Så har vi også prøve i dag, dobbelt time med matte og to timer naturfag.... Heerlig dag! not 

  ØNSK MEG LYKKE TIL PÅ PRØVEN I DAG :-D

  - Skjer det noe spennende hos deg i dag?

  - Har du prøve?

  HA EN FIN DAG !!

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HATE MONDAYS ...

  Mandag er desidert den verste dagen i uka! På'n igjen etter helg, er slitsomt det. Skoledagen i dag har vært kjedelig. Engelsk, historie, RLE, gym med intervall!! Fyssjjj! Jeg gledet meg til gymmen i dag jeg, for trodde vi skulle ha joggetur, men så ble det endringer i planene, så vi fikk intervall... Det er ikke morsomt! De to siste hadde vi norsk og tysk. Haha, jeg og Ida hadde verdens beste diskusjon i norsktimen! "nei!Jo! Nei! Jo! Nei! Jo! NEI!"

  Når jeg gikk hjem fra skolen i dag, kan jeg vel si at jeg ble våt... Ikke alltid det lønner seg å gå med gutter ...

  Prøveøving og det er kaldt ute !!!!

  "You got that, one thing!"

  Nåå skal jeg straks se på Secret Life, og nyte kvelden! Må lese litt til på prøven, å se på Asbjørn Brekke Show også da :-)

  Kos dere i kveld :-)

  - Liker du mandager?

  - Liker du intervall?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SHIT LA GÅ!

  Hello! Vet dere hva? Nå snør det ute!! IGJEN!! Aaa elsker det! Gleder meg til jul! Er enda mere snø nå en det var sist det snødde :-) jeee:-)  Dette innlegget ble litt sent, fordi like etter skolen var jeg op jr.øving. Vi hadde forresten nasjonal prøve i matte idag.. Kunne gått bedre! Det stanset ofte opp, og kom meg liksom aldri av flekken, hvis dere skjønner hva jeg mener! Jr.øvinga var helt ok,og etter øvinga var det litt snøballkrig selvsagt :-) eeelllsssskkkeeeerrr snø!
   Elsker denne earcuffen!

  Nå må jeg skrive et meg selv dikt... Kommer ikke til å gå bra, for jeg er et null på alt som heter dikting! Fikk tips av min "ektemann" i sted:

  E æ fødd i vårdale

  å gift mæ kjækkaste karn i dale! haha:-P

  - Snør det hos deg?

  - Hatt nasjonal prøve?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • SUCKER --_--

  Heeey everybody! Er såå glad at jeg er hjemme nå! Denne skoledagen har vært rar? Vet ikke hva jeg skal kalle den. Vi hadde jo ny norsk lærerer idag da:-) Den "rette" norsklæreren vår har gått av med permisjon(?) for hun skal ha baby. Kan si at første inntrykket av den nye, var veldig bra! Og vet dere hva? Tanten min er filletanten hennes og filleonkelen min er onkelen hennes! Sammentreff:-P haha, det var litt morsomt da! Så hadde vi engelsk "framføring". Jeg framførte til læreren etter timen. Uff, studietimen var ikke morsom...... De siste timene hadde vi Kunst og handverk. Starte og trykke.. Herregud så mislykket de trykka mine bli...

  Men nå er jeg hjemme igjen. Vi har fått en okse!

  Han var litt spesiel skjønner dere, for han var nesten helt hvit!

  Men nå må jeg vel gjøre norsk leksa mi, og øve på litt tysk.... Har forresten nasjonal prøve i matte i morgen :-O HERREGUD, gruer meg!

  Må dusje også, får håret begynner og bli fett .. æsj

  - Hatt en fin dag?

  - Har dere nasjonal prøve?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DEN LURE NISSEN

  Hei hei alle sammen!! Herregud, sorry for VELDIG dårlig blogging, men lover at det skal bli bedre nå! Okey, kanskje når det kommer til helga, for har så masse skolearbeid nå:-P

  Ja i dag har vi hatt matteprøve.. Kunne gått bedre, men fikk til noe, og det er jeg vel tilfreds med:-) Marit lånte telefonen min litt i dag, så her er det litt bilder! :
  Har mark i rompa, klarer ikke å sitte stille.. :-P  Jepp, jeg hadde bordvask i kantina i dag.. Er ikke jeg flink??

  Og her har vi verdens beste fotograf, MARIT!!! Så søt du er <3

  Og ikke nok med det, før jeg gikk inn på fele i dag, så fikk jeg meldig fra søsteren min om at VESLE-SYLVA har kalvet!!!!!!!! Kukalv! Jeg ble så glad!  Ikke så bra bilder, men det var mørkt, kalven var våt og det sier det meste!

  Nå må jeg gjøre selvstudium... Det er ikke morsomt! Skal leverest torsdag, og har hatt det vanskligste tror jeg! Eller jeg føler det sånn da!

  FORRESTEN: GLEDER MEG SYKT TIL FREDAG, FOR DA SKAL DET VÆRE JENTEKVELD MED DE BESTE <3 GLEDER MEG MASSEEEEE!!! <3<3

  Denne skal jeg lære på fele! Gleder meg masse, for eeeeelssssskeeeeerrr den!!

  - Hatt en fin dag?

  - Synes om bildene?

  - Hørt sangen før?

  Vi bloggess!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

 • DAGEN JEG HAR VENTET PÅ <3

  Jehuuu!! Om noen minutter kommer ELDRI!!! Gleder meg!! Vi har det alltid så morsomt og hun er en av mine aller bestevenner!! Kjenner jeg oss rett, skal vi sikkert til fjøset, ut og se på film osv♥  Og i går ble det ny rekord her på bloggen!! Har ALDRI hatt så mange kommentarer, lesere og sidevisninger før!!

  Men statistikken har blitt høyre og høyere for hver dag også da:-) TUSEN TAKK ALLE SAMMEN:-)

  Nå må jeg innom og ta et innlegg på bloggen til Ida, så sjekk ut den også!! xidalIfe.blogg.no:-)

  - Hva du skal i dag?

  - Liker du å ha besøk? Det gjør vertfall jeg:-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Skal lage muffins :-)

  Hei alle sammen!! Hatt en fin dag hittil?? Kan si at det er skikkelig dritvær her i dag.. Regner sånt vondt regn.. 

  Etterpå nå skal jeg lage muffins, og skrive framføring. SÅ skal jeg være gjesteblogger på bloggen til Ida♥

  Eldri kommer forresten i morgen og skal ligge!! Gleder meg utrolig mye!!!!!¨

  Ble et kort innlegg, men må starte med muffinsene nuu:-)
    Kommer flere innlegg senere i dag!!

  - Skal du noe spennende i dag?

  - Liker du å lage mat?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommeneter ALLTID tilbake <3

 • snart ferdig!!!

  Mangler bare og ha innpå tingene på rommet, så er jeg ferdig!! Gleder meg!!!!!  hva skjedde med bildestørrelsen?

  Kommer video av rommet når det er ferdig!!

  - Gjort noe spennende i dag?

  - Høstferie eller skole?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Høstrengjøring...........

  Jepp i dag er det høstrengjøring i 2. etasje!! Vaske ned både rommet til søteren min og mitt. Jeeehuuu gleder meg!!! (ikke i det hele tatt) Men jeg har bestemt meg for noe så det skal bli morsommere. Ommøblere:-) Er vel kanskje første gang senga skal stå en annen plass enn der den pleier. Må ha ned nattbordet også og da, blir den ikke flyttet tilbake med det første!

  rette weben er litt klikk så måtte bruke noe annet...

  Men vi blogges senere! Kommer video når jeg er ferdig med rommet:-)

  - Liker du å vaske?

  - Tatt årets romvask?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Planer for uka

  God morgen kjære lesere!! Tidlig innlegg eller hva? Har allerede vært i fjøset skjønner dere! Var oppe litt over 6, og var KJEEEMPE trøtt!! Men det er over nå da:-) Vi har veiet melka i kuene, og da var jeg med:-) Hadde ikke noe valg:-P Kalvene er så søte at, jeg blir glad bare jeg ser dem:-) 


  Gulldokk og kalven til Sylva:-) Er så glad i de to:-)

  Ja, så over til PLANER FOR UKA. Det blir sånn ca som følgende:

  • Mandag: I dag skal jeg prøve og få klippet de 6 siste kuene.
  • Tirsdag: Da blir det romvask!! Skal prøve og få ommøblert, og prøve og få tatt før og etter bilder:-)
  • Resten av uka er jeg ikke helt sikker enda. Skal prøve og få vært med venner også, Eldri! Så blir det sikkert fjøs og jogging. 
  • OG SKRIVE FRAMFØRING!!!!!!

  Men vi blogges senere! I dag lover jeg at det kommer flere innlegg! Klarte ikke det i går!!

  - Skal i dag?

  - Noe morsomt i ferien?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

 • SKAL PÅ TUR

  God kveld alle sammen!! Dette blir mest sannsynlig det siste innlegget før jeg drar på tur. For i morgen reiser vi nemlig til Årdal og skal være der til torsdag. Det blir spennende! Har pakket og sånn i kveld, og jeg er verdens verste pakker så mamma hjelper meg. Jeg finner, hun pakker. Blir veldig fort lei også da:-P Akkurat nå sitter jeg og ser på The Secret Life. Kjempemorsomt!

  Hvis dere lurer, iPhonenen blir ikke med til Årdal, da blir den gamle med. Vil ikke risikere og ødlegge den!

  Jeg er forresten verdens mest glemske person!! Glemte igjen bagen min på skolen i dag, og der har jeg toalettmappa mi!! Vis dere ikke skjønte min krise, så er mascaraene og sånt nedi der!! Så den mappa blir med til Årdal!

  Ønsk meg en god tur og GODT VÆR!!

  - Har du vært i Årdal?

  - Har du noen anelse om hvor det er? Det går nemlig ikke jeg...

  Vi blogges!!

  - ANNA <3

 • BESTILT!!

  ENDELIG ENDELIG!!! NÅ HAR JEG FÅTT BESTILT MEG NY MOBIL!! Okey av med caps lock... En iPhone 4S, et beskyttelselag som skal ligge over skjermen og noe silikongreie jeg skal ha på den!! Aaaa, endelig!! Fyttigrisen jeg gleder meg til det kommer!! Tror det kommer om 4-5 dager, så det blir syyykt spennende!

  iPhone 4S

  Xqisit Silicon case iPhone 4/S et sånt rundt

  Sånn til displayet

  - Synes?

  - Er ikke jeg heldig?:-D

  Vi blogges!!

  - ANNA <3

 • Utan ein

  Det var eventyret om å finna ein skatt... ops, feil sang! Utan ein er en sang vi skal danse til i morgen! Den er sykt fin!

   

  Skal du sjå meg glad! Kanskje finn du ein skatt til oss to! Ok, slutt på sang nå, over til noe jeg elsker!!!!! Det har akkurat kommet 15 kuer hjem!!!!! ENDELIG!! HAR GLEDET MEG KJEMPEMYE!!! Så nå er det ikke lenge før det kalver! Vesle-Sylva er dessverre på Søre Uppistugu.

  Skoledagen i dag har gått til (naturligvis) skole og øving til Peer Gynt. Off, det var kaldt i presthaugen!! Lånte verdens fineste lue av Thomas da:

  Liverpool <3

  I kveld skal jeg til fjøset og hjelpe pappa. Har NUUUUULLLL lekser, og det er så herlig og tenke på!

  Sorry for at det ikke ble mere blogging i går kveld, men nettet klikka helt! Uansett hva jeg gjorde, hjelpte det ikke, så da slo jeg sammen dataen og gadd ikke bry meg mere med det:-P

  I

  I kveld LOVER jeg at det kommer teenagerposts!!!

  - Hatt en fin dag?

  - Hørt sangen før?

  - Synes om quoten?

  Vi blogges!!

  - ANNA <3

   

 • FJØSVOKTER

  Heihei alle sammen!! Sorry for lite blogging de siste dagene, men har vært dårlig nett, og har vært med til viken en tur. Skulle jo hilse på Sylvelin! Men det vart jo veldig mislykket, for hun og følget hennes hadde rømt... Jaja. Men fikk hilst på noen andre daaa.  I dag har det vært skole, igjeeen. Vi danset i en time, for vi skal være med på noe den 6. og 7. september. Husker ikke. SÅ HAR VI HATT BYGGFAG! Jeg, Synne og Livø er jentene:-) Vi fikk lov til å skru fast fjøler på gjerdet i dag. Moorsomtt:-)

  I efta har jeg vært i fjøset. Lenge siden jeg har vært med hjemme! Haha, sparket fotball med grisene! Nå er alle folka borte, så jeg skal passe på Fru Volvo, min kjære purke, som skal ha grisunger. Er litt morsomt å ha ansvaret når det kommer grisunger! Mange tror sikkert det er kjempeekkelt og alt det der, men det er faktisk mest koselig! Grisungene blir jo så fort tørre, at de blir søte med en gang! Så det skal bli gøy :-)

  Har tenk å ta bilder og sånn da, så dere får en smakebit av hvor søte de faktisk er! Elsker grisunger, boksatavelig talt!  Vesle- Sylva


  Bella som sikkler..

  Da blogges vi senere!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du grisunger?

  ANNA <3

 • Bjørnsund Leirskole

  Da kommer det et innlegg om hvordan uka mi har vært ♥

  Mandag

  På mandagsmorgen hentet Synne meg ca klokka 08.10. Vi hadde avreise fra Lom klokka 09.00.  På bussen sat jeg ved siden av Synne. Vi sat nokså langt bak i bussen, men plassene var helt perfekte! Første stopp var ved Trollveggen. Det var litt tåkete, så det var ikke så lett og ta bilder av Trollveggen, dessverre.

  Etter vi hadde stanset der, var det ikke så lenge før vi hadde stopp der vi kjørte ferje til en plass utenfor Molde. Husker aldri hva det het der..

  .

  Når vi kom til Molde hadde vi en times stopp. Da fikk vi gå rundt på kjøptesenteret og handle hvis vi ville det. En time er veldig lang tid, så jeg og Synne var ved bussen litt før, men da satt vi ute og kosa oss i sola.

   

  Vi kjørte ikke så lenge fra Molde til vi kom til brygga der Øybjørn ventet på oss. Det er båten vi var med til Bjørnsund. Når vi kom til Bjørnsund ble vi møtt av rektoren der. Han viste oss hvilken hus vi skulle bo i og litt sånn. Jeg bodde på rom med Synne, Ragnhild og Livø, men etter hvert ble det Synne, Ragnhild og Åsta. Når vi hadde fått bagasjen på rommet, skulle vi møtest ved internatet, og gå til isbjørnen. Det var en statue kan man si.


  Han fortalte også om noen jenter som hadde omkomet her for lenge siden.

  Etter vi hadde gått turen, var det middag. Etter middagen gjorde vi ikke så mye tror jeg. Vi gjorde sikkert ikke noe spesielt, siden jeg ikke husker det. JO, nå husker jeg det! Vi skulle ut i robåt.. Men det ville ikke jeg, så jeg slapp. Vi hadde sånn at klokka 23.00 skulle det være ro på rommet. Vi på rommet mitt, var ikke så flinke til det, så vi ble "hysja" på.. hehe... Beklager for det, Tove.

  TIRSDAG

  Vi hadde på alarm til klokka halv 8, siden vi skulle være nede i matsalen til klokka 08.30. Da fikk vi også informasjon om hvordan dagen skulle bli. Vi ble delt A og B. Klokka 10.00 staret undervisningen. Vi i B hadde Gro. Hun var veldig grei og ha, og vi lærte masse av henne. Vi startet med havfiske. Etter det jeg har opplevd anbefaler jeg det ikke, for jeg ble kvalm og jeg liker ikke å være på båter. Men vi fikk fisk!! Etter vi hadde hatt havfiske, var det natursti. Det var utlagt poster på øya, som vi skulle finne. Når klokka 13.00 var det lunsj. Etter vi hadde hatt lunsj, hadde vi fri til klokka 15.00. Da var det roing. Vi skulle sette ut fiskegarn og krabbeteiner. Jeg tordest ikke ut i robåt, så jeg var med i en motorbåt. Når alle garnene og krabbeteinene var sett ut, var det middag. Hver kveld etter middag skulle vi ha romvask. Når alle rommene var godkjent ble kiosken åpnet. På kvelden hadde vi kyss, klapp og klem. Ble ikke noe kyss, HELDIGVIS! Klokka 23.00 måtte det være stille igjen da.. I dag så lå mobilen igjen på rommet, så det ble et lite bilde fra dagen.

  ONSDAG

  Det var som vanlig frokost klokka 08.30. Men i dag hadde vi liksom et kvarter lengre tid til å gjøre oss klare til undervisning. For klokka 10.15 reiste vi med Øybjørn til Bud. Der såg vi på ganger under jorda, som var brukt under krigen og sånn. Når vi hadde fått undervisning av en guide, fikk vi fri. Da gikk alle ned til sentrum av Bud og handlet litt godteri og is. Fra Bud tok jeg mange bilder!  Her forteller Gro om hva vi skal gjøre
  Det er her måkene hekker

  Tyske våpner
  søtaa mi<3  For meg, så ble det litt kjedelig, så da tok jeg et bilde av skoene mine jeg...

  Vi var tilbake på Bjørnsund til klokka 13.00. Da var det lunsj som vanlig. Etter lunsj hadde vi fri til klokka 15.00. Da startet vi først med fiskeundervisning. Lærte litt om fisker og sånn. Etter det var vi ute og tok opp garnene og krabbeteinene. Klokka 18.00 var det middag. Det var fisk til middag. Den fisken var hvit, med et lag av noe rundt. Hadde ikke det laget vært der, hadde jeg sikket spist den fisken jeg! Men nei da... Etter middag hadde vi romvask. Klkka 20.00 i kveld viste Gro og Magnus oss litt om fisk og krabber. Så var det den berømte krabbesmakinga. Jeg var selvsagt redd for å smake, så jeg fikk vridd meg unna det. Men jeg er jo sta da, så det er jo ikke råd og tvinge meg til noe. Resten av kvelden satt vi på brygga. Einar fant toraderen sin, så han spilte musikk, nei alt var rett og slett veldig koslig den kvelden. Men i kveld fikk vi virkelig trøbbel, for at vi bråket. Jeg ble veldig sur etterpå, men DS'en min reddet meg fra og surne helt! haha
  TORSDAG

  Dagtidlig låg jeg i senga til klokka 07.50. Klokka 08.30 var det frokost, som vanlig. Etter vi hadde spist frokost, gjorde vi oss klare til vi skulle ut på Hammerøya. Der skulle vi finne småkryp. D.v.s krabber, snegler, maneter osv. Vi var delt inn i grupper etter hvilken robåter vi var i. Jeg var aldri i noen robåt, så jeg ble med på gruppen til Synne. Vi fann mange krabber og snegler. Det var en gang det var så morsomt, for en i klassen fikk fylt skoen sin med vann! Når han helte på skoa bare fosset det ut vann! Etter en stund gikk vi gjennom alt vi hadde funnet. Ja, så kunne de som ville smake på snegle.. Nei takk. Så tilbake til Nødre Bjørnsund. Vi fikk litt tid til å sitte på kaia. Regnbuksen min rivna på låret og kneet.. jaja.. Vi gikk opp og skiftet klær før lunsj. Etter lunsj satt vi også på kaia, så var vi på rommet og gjorde oss klare til vi skulle på fyret. Det blåste veldig mye, så var veldig redd for å miste lua. Vi i B hadde Gro med på tur. Vi såg fyret, fugler og larver. Ja etter turen fikk vi fri en time før middag. Vi startet og vaske og sånn, så vi skulle slippe så mye etter middag. Klokka 20.00 i kveld hadde vi historieforteljinger! Vi fikk først høre et hørespill, så fortalte Erling om Bua - Marit. Han ropte BØØ! en gang og da tror jeg alle ble redde! Noen sa " jeg viste det" når han ropte det, men var det bare noe de sa tro? Etter historieforteljinga var vi på brygga. Pratet i 20 minutter med mamma, lillebror og pappa. Ellers en koslig kveld. I går kveld var eneste kvelden vi ikke fikk kjeft fra Tove. Vi var faktisk roligere enn de under oss! I dagboka mi står det: "Oss æ rolege!!!!!!"    

  FREDAG

  I dag tidlig våknet vi klokka 06.30, for frokosten var klokka 07.30. Etter vi hadde spist frokost ordnet vi ferdig huset før vi gikk ned på brygga og ventet på Øybjørn. Turen hjem var veldig lang! Vi stanset i Åndalsnes en time da. Jeg og Synne fikk selvsagt god tid. Ulempen var at vi fikk ikke gått av i Garmo, for vi hadde lagt bagasjen vår så langt bak! Vi er typiske garmoinger!! Men uansett, det var kjempegodt å komme hjem igjen! Vesle-Sylva, Lykkeros, Gardslykke og Biola har tatt kalv, så bøver ikke å bekymre meg over det mere!
  De siste bildene er av Trollveggen.

  Ja det var uka mi i bilder og tekst! Jeg har brukt hele kvelden på dette innlegget, så håper dere likte det! Håper også dere har sett på de to videoene jeg har lagt ut, og kommentert på spørsmålsrunden! Tusen takk til alle som har stilt der da!

  - Synes om innlegget?

  - Kunne du tenkt deg og dratt til Bjørnsund? (anbefales)

   

  Vi blogges!! God natt søtinger!

  - ANNA <3 

  

  

  

 • annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

  Hei! Jeg heter Anna og bor på verdens beste sted! Jeg blogger om hverdagen min, outfit, kuene mine og masse masse mere! Kommenterer alltid tilbake, så bare legg igjen en kommentar!!!<3 Håper bloggen faller i smak:-)

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits