annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Frisyre til 17.mai

Hei alle sammen! Nå synes jeg at jeg har vært flink for nå har jeg blogget flere dager på rad :-) Nå i aften har jeg øvd på noe engelsk og så har jeg testet ut den hårfrisyren jeg skal ha på 17.mai. Den er super enkel, men den blir nok penere 17. mai for da skal jeg krølle det bedre :-P

Gleder meg så sykt til onsdag nå! Komme meg vekk fra her og bare ha det moro! :-)

Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen! :-)

- Har du bestemt det for frisyre til 17.mai?

- Hva har dere gjort i dag?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tips til frisyre juleball 2014

  Hei alle sammen! Nå nærmer det seg juleballstider, og mange har kanskje alt hatt juleball. Lillesøsteren min skal ha juleball på torsdag, og i år var det jeg som fikk oppdraget med å stelle hår. Dette er en frisyre jeg har hatt veldig lyst til å lage lenge, men ikke klart på meg selv. Dette er jo første gang jeg laget den på noen andre, men ble litt tilfreds. Beste gang skal den ikke være så rufsete. Nå ble den rufsete da fordi jeg måtte ta opp igjen noen fletter. Inspirasjonen er hentet fra ei som heter zolvi1 på youtube og en frisyre fra tre nøtter til Askepott.

  På bildene under her får dere forklaring på hvordan dere gjør det.

  Først setter man alt håret opp i en høy hestehale, sånn som på bildet over.

  Så setter man på en dounuthårstrikk (aner ikke hva man kaller det, men det er sånn hårstrikk man lager dounut med). Jeg delte også av en liten del som jeg får bruk for senere.

  Deretter fletter jeg små fletter av det resterende håret. Det er flere fletter en på bildet, for jeg måtte ta opp å gjøre flere. Har du tykt hår trenger du ikke så mange, som hvis du har tynt. 

  Så utvider jeg flettene så de blir større, og ruller flettene innover og fester de med fliseklemmer. Sånn gjør jeg hele veien rundt, til dounuten er dekt av hår, sånn som på bildet under.  Så deler jeg den resterende hårbiten, deler den i to og krøller den. Og da ble resultatet sånn :-)

  Det tok litt tid å lage den, men øvelse gjør mester. På torsdag blir den ikke så rufsete for å si det sånn.

  Håper dere likte innlegget, og at noen av dere fikk tankene i sving, hihi :-)

  - Har du klar hårfrisyre til juleball/julebord?

  - Hva synes du om denne frisyren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ANNA´S HASTVERKKRØLLER - VIDEO

  Hei! Da kommer endelig hastverkkrøller videoen! Håper virkelig dere liker den, og at dere kanskje vil gjøre det samme når dere har hastverk :-) Er jo veldig lettvindt og tar lite tid.

  SETT PÅ 360! DA BLIR DEN LITT BEDRE!

  Så må jeg  bare fortelle dere en ting til. Jeg fikk nemlig 4+ på skrivedagen i hovedmål!! Jeg ble så glad at fytti katta!! Hadde aldri trodd det når jeg leverte det. Læreren vi har i norsk sa noe om at det vår litt sånn kåseri i det, og det var jo ikke meningen i det hele tatt, men er det positivt så kvitter jo det :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag og at dere likte videoen!

  - Synes om videoen?

  - Har du krøllet håret på denne måten før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • CURLS

  Hei! Sorry for at det ikke ble blogging i går, men hadde nok med skole og prøveøving. Skal øve på prøve nå også, men tenkte jeg måtte gi lyd fra meg her først. Humøret har ikke vært på topp, men det blir vel bedre får vi håpe :-)  I morgen skal jeg kjøpe meg ny jakke, så kanskje det kommer en liten video i samme slengen? Lenge siden sist nå!

  - Har du mye å gjøre?

  - Liker du krøller?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KRØLL, KRØLL & KRØLL

  Brukte nesten en time på å lage dette her! Og hvis dere ser på bildet, der jeg ser inn i kamera, ser det ut som ene øyet mitt er mindre enn det andre! Har skjedd før også! 

  I morgen kommer det til å bli en lang dag, men jeg gleder meg faktisk! Kan vel med handa på hjertet si at jeg gleder meg til tirsdag! :-O Vi har egentlig helt greie fag i morgen, leksehjelp er midt i blinken, fele, og så trening etter det. Skal sende en melding til Synne etterpå, og høre om hun vil være med.

  - Synes om krøllen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • RESULTAT = HÅRKLIPP

  Halloen alle sammen!! Da har jeg vært hos frisøren. Ble egentlig førnøyd jeg. Jeg tok jo permanent for et år siden, men i dag så rettet hun det, så det ble egentlig en forskjell!

  Nå skal jeg pakke og lage videoblogg til dere. Ha en fin dag videre!

  - Synes om resultatet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DAGENS HÅRFRISYRE#05.11.2012

  God morgen! Mandag da ... Uff vi har engelsk skrivedag i dag ... ØNSK MEG LYKKE TIL!! Men over til det innlegget skulle handel om: DAGENS FRISYRE!

  Mamma flettet det på meg, og jeg ble veldig tilfreds! Kult ikke sant?

  - Skole på deg også?

  - Synes om frisyren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • hits