annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Scootergirls <3

Hei alle sammen! En liten stund siden sist. Jeg orker ikke forklare hvorfor jeg ikke har blogget og alt det der. Jeg har tenkt litt gjennom det og jeg skal blogge når jeg har tid. Kanskje lage en rutine eller noe så det blir litt fast det herre her. Det som er litt synd er at bloggmotivasjonen min er relativt høy på sommeren men da har jeg ikke nett. Men nå skal jeg gjøre det beste frem mot sommeren og så tar vi det derfra :)

I helga har jeg vært hos Eldri. Vi har kjørt scooter, spilt kort og herregud vi så på Annabelle. Vi var så redde, hahha. Og vi har for så vidt gjort det samme i dag.Jeg har hatt en fin helg og håper at dere har hatt det samme :) Vi blogges om ikke så alt for lenge og da skal jeg prøve å komme med noen skikkelige bilder til da :)

- Hva har dere gjort i helga?

- Har du kjørt eller kjører du scooter?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 

 • Hvorfor har vi advent..?

  Er jeg den eneste som ikke vet hvorfor vi feirer advent? I dag er det første søndag i advent, og første lyset er tent, og sånn holder vi på til 4 lys er tent. Uansett hva vi tenner for, så kommer jeg i år til å tenne lys for Semon, hver søndag frem til jul. Nå tenker jeg på alle som må feire jul alene, og de som har mistet noen.

  I kveld kommer det uken som gikk, og jeg håper dere alle får en fin dag videre :) 

  - Tenker du på noen i dag?

  - Vet du hvorfor vi har advent?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Langhelg <3

  hehe, ja.  Jeg skal ikke beklage meg, for ikke å ha vært innom. Onsdag kveld var jeg på konsert i Utgard, der jeg og Eldri klarte å prestere med å komme lenge etter de andre ut på scenen. Vi følger ikke med, haha

  I kveld for jeg besøk av Eldri, som skal overnatte hos meg i helgen. I kveld skal vi se Hunger Games; Mokingjay part 1, og sist i november skal vi på kino på 2´ern. Så det gleder jeg meg til!

  Noen bloggbilder har jeg ikke tatt enda, men kan hende jeg gjør det etter Petter Northug har kommet i mål. Det er jo veldig fint ute:) Jo, vi har forresten langhelg , så er derfor jeg blogger nå!

  - Har dere langhelg?

  - Deres planer for helgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Nei nå!

  Huff, nå har jeg ikke blogget siden søndag, og jeg er så dom. Legger planer og lover ut, men fullfører aldri. Det har egentlig skjedd "mye" denne uka, jeg har vært sliten og rett og slett ikke hatt motivasjonen på topp.  Men i dag har jeg sett Andre Villa, Johann Koss, Daniel Franck, Andreas Håtveit og Trude Dybendahl i Vågå. Og etter det var det konsert, så i dag har det vært en veldig fin dag! :-)

  Men da kommer jeg sterkere tilbake i morgen, så da blogges vi da!

  - Hva har dere gjort denne uka?

  - Har dere sett kjendiser i det siste?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Hva sier dere???

  I morgen tenkte jeg gjøre et innlegg som ALDRI har blitt gjort her på bloggen før. "Et plagg, tre antrekk." Kunne det vært spennende? Men det blir ikke før i morgen ettermiddag, for først på dagen kommer innkjøpsvideoen. Den laster seg opp nå, så da får vi håpe på det beste :-)

  Jo så skjønner dere det, husker dere at jeg hadde fem i en videoblogg? Tenkte og ta en sånn :-) Så fast mandager skal det bli et innlegg som heter "Uken som gikk".

  Da blogges vi i morra! :-)

  Håper dere alle får en fin dag og kveld!

  - Hva gjør dere denne lørdagen?

  - Vil dere ha "et plagg, tre antrekk" og "fem i en videoblogg"?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Dett var dett...

  Denne høstferien har virkelig gått i ett, og nå er den snart over også..! Og så jeg har som alltid vært flink til å blogge... Beklager men jeg har sett ut som en dass hver dag og jeg har vært i fjøset sent og tidlig. Men i dag har jeg tatt meg sammen, "sminka" meg og tatt bilder til dere!

  Nå er det praktisk talt snart tilbake til normalen. Jeg gleder meg ikke sånn supermye til det, men det må nå bare gå. Det er jo ikke lenge til jul og jeg har allerede begynt å hørt på julesanger...

  Så skal jeg lage video til dere snart! :-) Det gleder jeg meg til, men jeg må vente litt. Så lover jeg at jeg skal bli flinkere nå. På alt med blogg. Jeg blir fort sløv og tenker "æsj, jeg tar det i morgen" Dag etter dag.. Men nå fikk jeg litt motivasjon etter vi var ute og tok bilder for det er så fine farger nå!

  Men da blogges vi i morgen! :-)

  Håper dere alle får en fin i dag og kveld :-)

  - Har dere gjort noe gøy den siste uka?

  - Liker dere høstfargene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Hvor lenge holder det..?

  .. seg ryddig??

  Beklager, men nå har jeg glemt bloggen litt igjen. Men nå er jeg tilbake, haha. Nå har vi endelig fått høstferie, og det er så godt :-) De første dagene av ferien har jeg ryddet og vasket rommet mitt og så har jeg vært på Brimi. I morgen skal jeg til Lom på kafe og fjøs da. Her er noen bilder av det "ryddige" rommet mitt. En så lenge..  Og så hvor fin månen er i kveld!! :-)
  Håper dere alle får en fin fin ferie :-)

  - Har dere høstferie nå?

  - Har du planer for høstferien?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • Wow, jeg gleder meg til en mandag!!

  Det er jenta si det, som ikke holder det hun lover... Jeg har rett og slett glemt bloggen jeg. Men jeg kan jo fortelle litt fra de siste dagene. 

  Torsdag var jeg med Ragnhild hjem fra skolen og overnattet til fredag. Vi hadde det supergøy, og Ida & Marit kom også. Skoledagen fredag var den siste før vi skal ut i praksis. Siden jeg har verdens beste lærere fra i fjor og han nye i år, så kommer jeg meg gjennom praksis perioden jeg også. 

  Så fra fredag og til i dag har jeg overnattet hos Eldri. Og herregud vi har hatt det så gøy. Vi skulle egentlig ha Full House maraton, men det har vi nesten ikke sett på. Vi har sett Tina og Bettina, Fanthomas, One Direction.. Og så har vi vært mye ute og spilt Hay Day.

  Ja i morgen drar jeg som sagt til fjells, for har fjøs i morgen tidlig. Og i går fikk jeg en melding fra Niels Henrik med ett veldig søtt og et bilde som gjør at jeg gleder meg enda mer:

  Se da, det har kommet kalv!! :-) Gud som jeg gleder meg :-)

  Det blogger jeg mest sannsynelig i morgen, for jeg må føre logg også, så da blir det to fluer i en smekk :-)

  Håper alle får en fin dag og en fin kveld!

  - Hva har dere gjort i helga?

  - Gleder dere dere til i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Nå har sommeren begynt!  Pernille :-)  I går kom kuene!! :-)  Nå har vi endelig fått fint vær og kuene har kommet til fjells. Jeg aner egentlig ikke hva jeg skal skrive, men jeg er fryktelig glad nå :-) Bare at akkurat nå kjeder jeg meg. Gleder meg til jeg kommer på plass i Smørlia for da får jeg litt å fordrive dagene mine med :-) 

  Så gleder jeg meg veldig til jeg ser Sylvelin igjen, haha. Har da ikke sett henne på kjempelenge, haha.

  Men da blogges vi kanskje allerede i morgen. Siden jeg skal hjem etter rene klær i morgen, så da tar jeg meg kanskje tid til et blogginnlegg også :-)

  Håper dere alle har noen fine dager nå!

  - Har du sommerjobb?

  - Har du fått "sommerværet"? :-)

   Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Sooommerfeire og partyhard!

  Endelig har vi fått sommerferie! Ble et kort innlegg sist, men nå har vi endelig fått sommerferie! I går så var det fest og i dagtidlig var jeg i fjøset. Hadde aldri i verden trodd at fjøs skulle hjelpe mot fyllesyke, hahaha.  Begynner på jobb tirsdag, så da blir det så som så med blogging, men kommer snart med sommerbilder av kuene. ÅÅ det er så herlig å endelig ha fått sommerferie. I morgen skal jeg til frisøren og litt sånt :-)

  Håper dere alle sammen har hatt en fin helg, og at dere får en fin kveld :-)

  - Nå har vel dere også fått sommerferie?

  - Skal du jobbe i sommer?

  Vi blogges!!

  - annnasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 3, 2, 1 nesten sommer!!

  Herregud, vi er ikke akkurat overøst med godt vær! Var ute i sted, og da gikk jeg med bobblejakke, hahaha. I fjor denne tiden gikk jeg med shorts og skjørt, men den tanken har ikke falt meg inn enda.. Men nå er det en uke igjen og så er det ferie og kaaanskje godt vær! :-)

  I morgen skal vi på tur, og tirsdag har vi fri. Jeg skal prøve å få spilt inn siste del av spørsmålsrunde for det har jeg glemt i dag. 

  Men da blogges vi i morgen!

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Er det noe tegn til sommer der du bor?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 1.plass på G-kappleik!!

  Jooohuu vi vant lagspel jr!! Det var så morsomt å vinne, haha :-) Var en kjempefin dag på Rudi, herregud det var jo så fint der! Selv om det ble litt forsinket, så var det ikke sånn at du ble sur og grinete over det. Nei det var rett og slett gøy :-D

  Nå skal jeg straks ut å kjøre med onkel, så det blir gøy! Vi har hatt besøk av tante og onkel i dag også, og så har jeg tatt en ørliten runde på scooteren...

  I morgen er det skole igjen, så da.. ja, vet ikke hva jeg skal skrive jeg. Skal klippe håret neste mandag da, og i morgen skal jeg til doktoren. Gleder meg til denne uka er over, for da er det bare en igjen og så er det ferie!!!

  Håper dere alle har hatt en fin helg og får en fin kveld! :-)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har du vært med på G-kappleik noen gang?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • Spilt inn!

  Halloen alle sammen! Da var vi inn i helga kommet :-) I går var jeg med i fjøset, beisa og var på møte. Fikk ikke tatt bilder eller noe i går, så da blogga jeg ikke.

  Men i dag har jeg både fått beisa, vært med pappa og snekra, spilt inn video og fått att bilder! Videoen skal jeg redigere i kveld, så den kommer på bloggen i morgen :-)


  Da blogges vi i morgen, med video :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag og får en super kveld :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Er det sol hos dere eller?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Fin dag ute :-)

  I dag har det vært veldig fint vær ute! Selv om jeg låg en stund før jeg orket å komme meg opp av senge, var det skikkelig godt å komme ut! Har nytt finværet med favoritt bokserien min, Fjellroser. Så tok jeg også noen herlige bilder av Bellapusen :-)  Nyter været hun også! :-)

  Jeg gleder meg minimalt til å begynne på skolen igjen, men jeg håper at disse siste ukene på skolen går fort! Så krysser jeg fingrene for at vi ikke kommer opp skriftelig og muntlig. Men for å være ærlig, hvis jeg må velge mellom skriftlig og muntlig, håper jeg ikke på muntlig! Æsj, hater muntlig.

  Håper dere alle har hatt en super dag, og får en fin start på uka som kommer! :-)

  - Har dere hatt fint vær i dag?

  - Kan dere komme opp skriftlig eller muntlig?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Festligheter og ny mobil er bestilt!

  Hei alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin fin dag, og en fin fin helg! Jeg har jo helt glemt at jeg har en blogg å oppdatere, så derfor har det vært stille fra meg de siste dagene. Kaken jeg lagde på onsdag, ble heldigvis vellykket, men veldig mettende! På torsdag hadde jeg en skikkelig dritt dag, men rettet seg opp mot kvelden heldigvis. På fredag var jeg på Brimi til halv 7 om morgenen for å ta fjøset. Var der også om aften. For noen herlige kalver og kuer :-) 

  I går så var jeg oppe halv 7, og til Brimi klokka 7. Etter fjøs var jeg oppi bygdahuset og var med å ordnet til til fest. Og klokken halv 6 var  vi der igjen og klokka 19.00 åpnet dørene. En vellykket fest, og morsom fest :-) Var hjemme halv 4, så det ble en lang dag på frøken Hammerdalen..


   Og i dag har vi ryddet og vasket opp igjen. Det var jammen herlig å bli ferdig med!

  Så gjorde jeg en annen ting i går også... Jeg bestilte meg endelig ny mobil! Så om en uke eller noe kommer denne skjønnheten hjem til meg:

  Jeg håper at jeg blir bedre til å blogge uka som kommer, enn det jeg har vært denne uka her.

  Håper dere alle har hatt en fin dag og helg, så blogges vi i morgen :-) (oppskrift på kvikklunsjkake kommer)

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  - Hvilken mobil har du nå?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Back on track for 10000000. gang

  Beklager, beklager for at jeg ikke har blogget siden onsdag, men jeg har hatt en del ting på programmet! Torsdag etter skolen var jeg på Brimi og var ikke hjemme før klokka var nesten 22.30. I går var det skole, vi fikk fri halv 11, jeg brukte resten av dagen til å hente meg inn igjen og så var det fjøs på Brimi om kvelden. Og når klokka var litt på syv i dag tidlig så var jeg på Brimi igjen. Skal jobbe en del denne påska, noe som er bra! Kalvene er så utrolig søte og små! Blir helt kalvelåk jeg når jeg går sammen med alle de søte små :-)  På torsdagen kom det faktisk en kalv mens vi var der, og den er så søt! En liten kukalv med verdens vakreste øyne!

  Mest sannsynlig kommer blogginnleggene om dagene nå, og ikke om kvelden. Håper dere alle har hatt en fin dag så langt og at dere får en fin kveld!

  - Skal du jobbe noe i påska?

  - Hva skal du gjøre i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Helgens festligheter over #2

  Dette har vært en veldig fin helg! Må bare beklage for at jeg ikke har blogget, men har rett og slett glemt det. I går så gikk tida fra meg, for plutselig var klokka nesten fem, og da måtte jeg bare dra. Hadde det veldig morsomt sammen med gojentene mine, og festen vi var på om kvelden var også veldig morsom! Fjæra holdt seg ikke oppe så veldig lenge, så jeg og Livø ble ikke så veldig sene. Når vi kom til henne, fant vi oss like godt en banan, haha :-)

  Ellers har helga ikke gått til så veldig mye annet. På fredag vasket jeg scooteren da, og først på dagen i går var jeg og noen av jentene på kafé :-)

  Denne uka skal blogginga mi bli mye bedre enn den har vært denne uka her. Huff, bare tull fra meg hahha. Men nå gleder jeg meg så til påske at jeg klarer snart ikke å tenke på noe annet!

  Håper dere alle har hatt en fin helg! 

  - Hva har du gjort denne helgen?

  - Gleder du deg til påske?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Vakker fjelldag!

  Herregud for en fin dag vi hadde i Smørlia i går! Var super knallfint vær i går, men føret var ikke akkurat sånn det var i fjor. Det var mye mindre snø, og det var mange steder vi så både veien og jordet vårt var det store flekker det ikke var snø. Her ser dere et bilde fra i fjor:

  Og her er det bildet fra i år:

  Var hvertfall kjempefint! Var på møte etter skituren, og Synne var med hit og prøvde sofaen! Hahaha, hun ville flytte inn på sofaen her, og da sa jeg at jeg kom til å komme på besøk.. hahaha.

  Dagen i dag vet jeg ikke hva går til, prøve hente meg inn igjen hvertfall og ut en tur i fin været :-)

  Håper alle får en fin fin dag :-)

  - Trives du i fjellet?

  - Er det fint vær hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Så langt unna snø, og så langt unna vår.....

  Da var en kjempekoselig helg over! Vi nærmer oss påske enda mer, men påskefølelsen her er ikke akkurat der den skal være.. I helga har det blåst og regnet, og det er ikke så veldig koselig. Vår, hvor er du? Nå håper jeg vertfall at all snøen blir borte så jeg kan kjøre scooter igjen!  Videoen kommer litt senere enn tenkt, for jeg har ikke redigert den enda, men satser på å få gjort det i løpet av kvelden. Da kommer den i morgen eller på tirsdag.  Håper dere alle har hatt en fin helg, så blogges vi i morgen! Håper jeg har litt mer inspirasjon da!

  FORRESTEN gratulerer til alle kvinner der ute! Der er jo Kvinnedagen i dag :-)

  - Hva har du gjort i helga?

  - Er du klar for ny uke?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Vårslepp og endelig helg!

  Nå er jeg klar for Vårsleppen! Skal ikke reise før fem på 10, men nå er jeg vertfall klar. Dagen i dag har vært helt grei til fredag å være. Ble så glad når det var bandy vi skulle ha å ikke noe annet.  I dag så ble videoprosjektet ferdigfilmet, så det kommer i løpet av helga, håper jeg.

  Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen! :-)

  - Synes du det er godt med helg?

  - Hva er dine planer for kvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Ferien snart over, og enda et bursdagsbarn

  Hei alle sammen! Da er ferien for min del nesten over, desverre. Men jeg har enda igjen i dag og i morgen. Jeg har egentlig ikke fått gjort så veldig mye denne feiren. Jeg har sett på VM og vært i fjøset. I går tidlig var vi i Lom en tur, for lillebror skulle til tannlegen. Og i går kveld, var jeg og lillebror på rulleskøyte tur til bestemor & bestefar. Det ble litt av en tur, for vi hadde ikke akkurat beste veien å gå etter, så vi gikk litt i riksveien når det ikke kom bil :-P  Så så vi selvsagt på HERRESTAFETTEN! Gutta gjorde en kjempeinnsats, og tok med gullet hjem. For en Northug fan som meg, var det mitt i blinken :-D
  Nå gjør vi oss klare til tremila til jentene, og håper på norsk gull der også :-)

  Søstera mi har bursdag i dag, så gratulerer med dagen til henne :-D Håper du får en fin dag :-)

  Håper også at alle dere andre får en fin dag! :-)

  - Er du snart ferdig med ferie?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Svarthvit søndag  Min aller fineste Sylvelin

  Sylva like så  Og herlige Livø

  Veldig rolig søndag, sett at Petter Northug og Finn Hågen Krogh har vunnet team sprint, samme med jentene. Så var vi i fjøset og koset med Sylvelin, Sylva og Livø :-)

  Nå fikk vi akkurat besøk av Gunhild og Tord, så det er koselig!

  I morgen skal jeg bort, men regner med at det kommer kanskje et antrekksinnlegg i morgen! :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du svarthvit bilder?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

   

 • Soloppgang, besøk og Avril!

  Hei alle sammen! Nå har vi fått gjort unna både fredag og lørdag! På fredag fikk vi fri klokka 11, så da dro jeg hjem, var hjemme i 5 min og reiste til Lom igjen fordi jeg skulle på et møte. Etter møte handlet vi litt, før jeg var på kafe med Ragnhild og Ida og så var jeg på møte igjen. Var litt bittert at det skulle være så mange møter når jeg fikk tidlig fri... Men men. Eldri har vært hos meg fra fredag til lørdag og vi har hatt det supermorsomt! Vi så på The Fault in Our Stars til vi gråt begge to, og vi minntes om barneskolen til vi lo så det sang begge to, haha!

  Er ikke så mange bilder som ble tatt, men jeg har et par bilder fra en morgen her, soloppgangen var helt nydelig!  I går etter at Eldri dro hjem, så gjorde jeg ikke så veldig mye før fjøset. I fjøset ble jeg kastet rundt som aldri før. Avril var helt kokos i går, og jeg holdt på å falle flere ganger! Jeg var litt stiv fra før og Avril gjorde det på ingen måte bedre! Og mamma hadde bursdag i går! Håper hun hadde en fin fin dag!

  Jeg har spilt inn en video til dere, mangler bare og redigere! Den skal komme i løpet av de neste dagene. Så kommer det nok et innlegg til i aften, for vi skal feire bursdagen til meg og mamma ikveld, så da blir det vel et outfitinnlegg, som avsluttning på helga! I dette sekund sitter jeg og venter på at Northug skal komme frem på skjermen! :-)

  - Hva har du gjort i denne helga?

  - Har du hatt fine soloppganger denne uka?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Da tar vi helg vi også!

  Siden mamma og Ingebjørg er på UKM, så jeg måtte være med til fjøset. Men det gjør jo ikke noe, når man har sånne søte her!  Men det er jo et helt jævligt vær ute! Føler at vi snør inne! Håper det roer seg snart, vil ikke ha mer snø nå hahah!

  - Har uværet kommet til deg?

  - Hva gjør du i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Helgens festligheter over

  Da er enda en helg over. Ble ganske opptatt allikevel.. Jeg trodde ikke at jeg skulle bli så mye borte som jeg vart. I går var jeg på fest og var ikke hjemme før klokka var nesten 3.  Jeg hadde det veldig morsomt, supert vors med vennene mine og selve festen var også morsom! Ble ganske trøtt da, merker at jeg ikke har så mye overskudd som jeg skulle ønske! Skal bli godt med en rolig helg igjen snart haha :-)

  Ellers denne helga har jeg sett på Petter Northug da, som har vist maktdemostrasjoner til det like! Blir så glad og nesten rørt når han gjør det så bra! Nå kan VM bare komme!

  I aften var jeg i fjøset. Hehe, Sylva var helt vill i aften og Sylvelin hun sto og rautet når jeg tørket henne :)

  Håper dere alle har hatt en fin helg, så blogges vi i morgen!

  - Hva har du gjort denne helga?

  - Motivert til en ny uke?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Skjeggeby neste!

  Nå drar jeg snart til Skjeggeby aka Lom. Hahaha, nei da jeg bare tuller, men ja jeg skal til Lom. Skal møte jentene og det gleder jeg meg til! :-) 

  Jeg kommer sterkere tilbake i morgen med både bedre innlegg og bilder. Håper dere alle har hatt en fin dag og får en fin kveld!

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har du planer for kvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Skitur, skiglede og fjøsstell

  Da var siste dag i ferien overstått... Sånn er det bare, men da er det nå bare og se frem til neste ferie! Jeg har hatt en veldig fin dag i dag. Det hele begynte med at PETTER NORTHUG vant andre etappe i Tour de Ski! Jeg ble så glad jeg :-) Helt skjelven og varm, hehe. Så da gikk jeg og lillebror en skitur ute i skogen. Vi følgte en skogsvei, men så gikk vi av den og da var vi ikke helt sikre på hvor vi var, men vi kom nå hjem igjen! Veldig fint ute var det vertfall! Så avsluttet jeg ferien med et fjøsstell og en økt på romaskinen :-)  I løpet av kvelden kommer juledesignet til å bli borte, for nå er ikke jeg i noe særlig julestemning lengre. Nå har jeg begynt å gjøre meg klar til sommer hahah! Eller det mangler noen skiturer først da :-)

  - Hva har du gjort denne søndagen?

  - Gleder du deg til sommer? hihih

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Christmas is so close...

  Hei alle sammen! Det ble dessverre ikke noe særlig med blogging denne helga. Fjøset på Brimi har vært første prioritet selvsagt og så overnattet Synne her, og da tar jeg meg ikke tid til bloggen.

  Mellom fjøsstellene i dag kom det opp ca 120 nisser her hjemme.
  De neste dagene har jeg ikke så mye på programmet, så bloggingen skal bli bedre enn den har vært. 

  Denne tiden før jul er så koselig! Nå snør det ute, nissene har kommet opp og alt er bare bra!

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Har dere pyntet noe til jul?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Nå tar vi juleferie!

  Nå er det endelig juleferie! I dag har jeg egentlig hatt en veeeldig fin dag, for jeg Synne har vært med meg på skolen & Ida og Åsta kom også :-) Kunne ikke fått en bedre siste skoledag før jul. Nå er jeg sliten og litt vondt i hodet, aner ikke hvorfor, har jo ikke gjort noen ting i dag.. 

  MEN det er så herlig for nå er jeg ferdig med alt som heter julegaver, og i helga skal jeg begynne juleferien på det perfekte vis med fjøs på Brimi! Jeg gleder meg, for jeg savner kuene oppå der, hihi ♥

  Jeg har en tag på lur til dere, jeg må bare fikse noen ting først :-)

  Håper dere alle hatt en fin dag, og får en fin kveld, så blogges vi i morgen!!

  - Har du juleferie nå?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Dropla med Garmoskirken i bakgrunnen :-)

  Jeg bare elsker dette bildet! Fant det igjen for en stund siden, og redigerte det bare litt for det var så himmla mørkt.

  Uka som kommer skal jeg prøve å få laget en video, som jeg egentlig skulle laget for leeenge siden. Skal prøve i morgen, hvis jeg får tid.

  Håper dere alle har hatt en fin helg, og får en super start på uka som kommer!

  - Hva synes du om bildet?

  - Hva har du gjort i helga?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • Adventstida har kommet!

  Nå har adventstida kommet, og det er jo en av de mest trivelige tidene vi går inn i tenker jeg :-) Her har jo det hele toppet med at det snør ute nå! Jeg skulle borti fjøset i sted å hjelpe den ene kalven vår inn i drikkeautomaten, og da ble jeg møtt av snø! Det er trivelig det. 

  I morgen er det skole igjen (sukk), men det er jo også første desember! Lillesøster ville være med og ta nye headerbilder til bloggen i morgen, så da blir det nok endret i løpet av noen dagers tid. 

  Ellers håper jeg dere alle får en fin dag videre, og får en super start på desember! :-) Jeg gleder meg vertfall til Jul på Månetoppen og Pakten, hihi.

  - Har du pyntet til adventstida?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Weeeeeeeeeeeeekend!!!

  Hei alle sammen! Da var det endelig helg igjen, hehe :-) I dag har jeg tilbringt dagen sammen med Synne! Herregud det var superherlig å se henne igjen, og jeg er superglad i henne <3 

  I går ble det ikke blogging, for først var det fjøs, så fikk vi besøk av lærere, etterpå reiste jeg og mamma til Otta, der jeg blandt annet bestilte sofa :-) Mamma og pappa skal hente den neste uke, så da får dere se bilde da. Når vi kom hjem var det middag og fjøs, og i går kveld var jeg rett og slett litt sliten.  Nå håper jeg dere alle får en super lørdagskveld, så kommer jeg sterkere tilbake i morgen! Blir nok litt adventsbilder i morgen, hihi <3

  - Hva har du gjort i dag?

  - Gleder du deg til adventstiden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VINTER PARADIS ELLER KANSKJE IKKE

  I dag har jeg hatt en kjempefin søndag! Dagen begynte helt herlig med at Petter Northug vant sprinten! Jeg ropte og klappa i hendene, og ble så varm at jeg og Ingebjørg gikk til bestemor, haha. Hos bestemor ordnet vi noe hemmelig som jeg ikke kan skrive noe om på bloggen, men dere får snusa i det når julaften er over, hihi :-)  Så kom det jo snø i dag. Viss det ikke hadde kommet snø, hadde det sikkert ikke kommet nye bilder på bloggen, for da hadde jeg kjørt scooter i dag, haha.

  Nå har jeg faktisk en del bloggmotivasjon, så det er bare og si fra hvis det er noe dere ønsker på bloggen! Romvideo kommer, men alt er ikke klart enda.. Mangler å henge opp litt på veggene og så skal jeg kjøpe ny sofa.

  Håper dere alle får en super søndagskveld! Her går kveld til Farmen :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Ser du på Farmen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EVIG SØNDAG...

  - Har du lest "Evig søndag" av Linnea Myhre?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GRATULERER MED FARSDAGEN, PAPPA´N MIN!

  Gratulerer så mye med farsdagen, pappa! Du er både snill, god, morsom og grum :-) Håper du har hatt en superdag og likte gaven du fikk!

  //arkiv bilde fra i vår

  Farsdag er jo en veldig fin dag, men for noen er den kanskje litt trist også.. Er jo ikke alle som er like heldige som noen av oss, og har kanskje mistet faren sin. Så det er jo kjipt, men jeg sender allikevel en tanke til alle dere som har mistet faren deres, og håper dere har masse masse gode minner sammen!

  I morgen begynner jeg i praksis, men jeg har tatt noen bilder i kveld, som jeg kommer til å dele med dere i morgen. Så har jeg den linkerunden også, hihi :-)

  - Har du feiret farsdag i dag?

  - Er du glad i pappaen din? :-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HEI OG HÅ!

  Hei og hå! Deilig med lørdag?

  Har ikke så mye å blogge om i dag.. Jeg er bare i fjøset på Brimi i helga, og da er det ikke så mye annet jeg får tid til eller orker å gjøre. I dagtidlig var jeg ikke hjemme før 11, for jeg klippet rompene på kuene :-) Ble veldig trivlig da!

  I aften kommer også Synne til Brimi, noe jeg gleder meg helt syyykt til!! Har ikke sett henne på år og dag! Og jeg savner henne

  - Hva gjør du i helgen?

  - Jobber du?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JOBB, JOBB OG BESTEMORMIDDAG I DAG

  Hei! Hehe, jeg skulle blogge i går, men så plutselig glemte jeg det bare. Jeg har fjøset på Brimi denne helga, og i går ettermiddag dro jeg 1,5 time tidligere, for jeg skulle klippe noen kuromper. Kom hjem 3 minutter på halv 8, og da hoppet jeg i dusjen, og dusja på 3 minutter, så jeg fikk sett skal vi danse. Jeg hadde tatt bilder som jeg skulle publisere her, men jeg glemte hele greia. De bildene kommer i kveld, sammen med noen til!  I dag skal vi til bestemor å spise middag. Etter det skal jeg til fjøset igjen :-) Nei nå koser jeg meg!

  Da kommer det innlegg i kveld, så da blogges vi da! Ha en fin søndag alle sammen!

  - Hva skal du i dag?

  - Liker du å ha noe å gjøre?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HELGA OVER, OG KUENE FERDIG KLIPPET!!

  Hei alle sammen!!

  Da var enda en helg unnagjort, og jeg har vel ikke akkurat vært den flinkeste her på bloggfronten.. I går så ryddet jeg inn noe av det siste til rommet, så kom bestemor og bestefar. Var også i Lom en tur, og hilste på Synne. Aften gikk jo til fjøs.

  I dag har jeg klippet fra meg kuene! Det er så herlig å tenke på! Nå mangler jeg bare kukalvene :-) Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye annet, var i fjøset i aften og i kveld har mamma klippet håret mitt.  Nå sitter jeg og ser på Farmen og gleder meg ikke til skole i morgen.. Kunne vært helg et par dager til..

  Håper alle har hatt en fin helg, så blogges vi i morgen!!

  - Hva har du gjort i helgen?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ET ÅR SIDEN, OG I MORGEN KOMMER DET EN NY!

  Tenkt, det er et år siden jeg laget denne videoen.. Nå er de store alle som en av de, og vi har en drøss med mange nye kalver :-) Den nye videoen skulle komme i kveld, men så har jeg litt problemer med å laste den opp, så den kommer i morgen i stedet. Dette er videoen fra i fjor.

  I går ble det ikke blogging, for først var jeg hos bestemor og bestefar og hentet en list, så begynte jeg å rydde litt på plass igjen på rommet. Ved 14 tida kom Eldri, og hun har overnattet hos meg i natt. Vi har hatt det veldig moro, så det må vi ta opp igjen en gang :-) Haha, vi skulle se på The fault in our stars, men vi sovna begge to..

  Bilde fra lenge siden, haha :-)

  I morgen er det dessverre skole, og her er det ikke akkurat mye motivasjon for det.. Men det går vel. Gleder meg sykt til jul nå, for da er det ferie igjen haha!

  - Hva har du gjort i helga?

  - Har du ferie nå, eller har du hatt denne uka?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GOD FREDAG FRA OSS :-)

  Håper alle har hatt en fin fin fredag, og får en fin start på helga som kommer! Kos fra Myrtel og meg ♥

  - Hva gjør du denne fredagskvelden?

  - Hva er dine planer for helga?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FJØS OG SKOLEBILDE 2014

  Hei og hå alle sammen!! Jeg vet at jeg skrev at jeg skulle lage video til dere. Og det skal jeg. I morgen tror jeg. Så kommer det en senere i ferien. Hvilken det er, får dere vite i morgen :-)

  Ja, som sagt har jeg vært litt fraværende fra bloggen de siste dagene. Hadde tenkt og blogge på dagen i dag, men så kalvet det, så jeg var med på det. Var også i Lom og fylte bensin. I dagtidlig og i aften har vi hatt fjøset på Brimi. Er koselig, og ekstra koselig er det å ta det sammen med Synne!  Så har vi fått skolebildene våre da. Vet ikke om mine var lykket eller misslykket, men de kunne vel vært bedre for å si det sånn. Haha

  Men nå skal jeg se på Farmen, så vi blogges i morgen! :-)

  - Hva har du gjort i helga?

  - Ser du på Farmen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MITT LILLE PROSJEKT

  (eller mamma kanskje)  Snart er hele rommet grynnet ferdig, gleder meg til malingen og alt er ferdig! Skal også kjøpe noen nye ting til rommet, og kanskje lage romvideo til dere når det er helt ferdig :-)

  Så i morgen skal jeg som sagt ta teorien, og kanskje branse hente scooter. Dere kan jo se et bilde av den da, jeg synes den er superfin!

  Peugeot Kisbee :-)

  I morgen ettermiddag/kveld, har jeg tenkt og lage en video til dere. Hvis jeg får tid da selvsagt, hvis ikke blir det på tirsdag.

  Håper uansett at dere har hatt en fin helg, så blogges vi i morgen :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du hatt en fin helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MOPEDKURS BESTÅTT OG ET LITE INNKJØP!

  Hei alle sammen!! 

  Nå var det endelig helg, og jeg er ferdig med mopedkurs!! Besto, heldigvis! Hehe, men kræsja på onsdag når vi skulle øve :-/ Ingen døde, så det er ikke så mye mer og si, haha.

  Kjøpte også noen småting på Otta onsdag, som jeg tenkte jeg skulle vise dere.  Eyeliner fra Loreal

  Telescopic mascara fra Loreal

  Så har jeg fått et bilde jeg skulle dele fra "my biggest blogfans" haha :-) Disse to snuppene her:

  I kveld skal jeg og noen av jentene ha jentekveld! Gleder meg kjempemasse, litt synd at ikke alle kunne komme, meeen.. Gleder meg allikevel :-)

  Ha en fin kveld dere <3

  - Hva har du gjort i dag?

  - Synes om innkjøpene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • FULLMÅNE OG FULLT OPP

  Hei alle sammen!! Sorry for mitt lille fravær, men har hatt fullt opp med skole og fjøs. Var jo på kanotur fra fredag til lørdag. Kom hjem fra turen, dusja, spiste og reiste på Brimi Sætra for å melke. Var ferdig klokka 21.00 i går kveld, så var vel nokså sliten etter en lang uke og lite søv haha :-) Men det var veldig morsomt å melke igjen! Så var jeg våken klokka halv 6 i dagtidlig, reiste fra hjemme kvart over 6 og har melket på sætra igjen. Har fjøs i aften også, men skal begynne litt tidligere så jeg blir ferdig litt før, haha.

  Her er noen bilder jeg og Ingebjørg tok på onsdag. Hun skal bruke et av de til et prosjekt, så er derfor vi var ute og tok de.

  Og selfie med kirka haha :-P

  Skal være flinkere til å blogge denne uka her, selv om det skjer veldig mye. Kanskje det blir en del bilde innlegg, for vi har noen veldig søte nurk hjemme nå!

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN DAG MED BESTE

  Hei på dere! Har dere hatt en fin lørdag? Jeg har hatt en kjempefin lørdag sammen med Synne. Når jeg er sammen med henne merker jeg virkelig hvor mye jeg savner henne! Er ikke bare bare at bestevenninnen din bor flere timer unna i uka..

  For et bilde, haha!

  Resten av kvelden skal vi bare se på TV og spise pizza. I morgen skal jeg vertfall på kino, ellers så har jeg vel ikke så mange planer.. Det blir vel noen planer etter hvert haha!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Er du glad i bestevennen din?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OPPUSSING LIKE RUNDT HJØRNET

  Hei!! Så var det meg og mine løfter da.. Jeg sa jeg skulle ta outfit til dere i går, men det gikk litt skeis det.. Var jo synn også, for jeg hadde pyntet meg spesielt for bloggen i går, haha! Ragnhild ble med meg hjem fra skolen, så det er grunnen til at jeg ikke blogget i går.

  Men i dag har jeg fått gjort veldig mye rart. Begynte på skolen 07.20 med gym, bygg hele dagen, kom hjem, spiste, sett på One Tree Hill og så har jeg vært i fjøset. Der fikk jeg klippet 7 kuer. Var morsomt å komme igang igjen!

  Så det dette innlegget skulle handle om, rommet mitt. Nå har jeg fått ryddet ut mesteparten, mangler å skruve ned to hyller, speilet, nattbordet, gardinfestet, nattlampen og ha ut madrassen.

  Og nesten alt som var på rommet mitt er flyttet inn hit:

  Gud som jeg gleder meg til det blir ferdig :-D

  Vet ikke helt hva helga går til enda, men søndagskvelden skal jeg vertfall på kino. Blogging blir det vertfall :-D

  - Pusser du opp rommet?

  - Hva skal du i helga?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LITT NYTT

  Hei alle sammen! Nå ble det litt sent innlegg, men har vært på fjellet i hele dag. Har vært i fjøset både morgen og kveld, og hjulpet Hans med litt forskjellig på dagtid. Men jeg begynner jo dagene på beste måte når jeg her på sætra. Melke og være sammen med kuene. Jeg snakker jo som en foss når jeg er sammen med kuene, så de hører veldig mye rart i løpet av de timene jeg er sammen med de. Jeg har på en måte 27 bestevenner til, som jeg kan fortelle alt til ♥  Så har jo noen ting jeg må fortelle dere. Har huket seg opp en del i løpet av denne uka, for jeg har bestemt jeg for så mye haha!

  1. 9.september begynner jeg på mopedkurs. På onsdag bestemte jeg meg for at jeg skulle ta lappen på scooter. Så på torsdag meldte Ragnhild og jeg oss på mopedkurs, sammen med 3 til. Gleder meg til den lappen er i boks :-D

  2. Jeg har blitt nestleder i Lom Bygdeungdomslag. Gleder meg til å begynne med det :-) Fikk noen meldinger om det, og virket veldig morsomt!

  3. Jeg skal "pusse opp" rommet mitt. Skal male veggene i en hvitfarge, og senga skal males hvit. Vi begynner fort som rakkern! Kommer til å komme bilder etter hvert, nå vi begynner.

  4. Jeg har opprettet en egen FACEBOOKSIDE til bloggen!! Der legger jeg ut link til innleggene, når de blir publisert på bloggen. Lik gjerne siden >HER<

  Da tror jeg ikke det var mer, ikke som jeg kommer på nå hvertfall. Begynne på skolen 07.20 i morgen, så vet ikke hvordan humøret er i morgen..    Da håper jeg dere alle får en fin start på uka som kommer, så blogges vi i morgen :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du mye på programmet for tiden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • T.G.I.F

  Hei alle sammen!! Ååå, det er så herlig med helg :-D I dag har vi vært på Galdhøpiggen, og det var jo en veldig fin tur det. Var jo veldig synd at det var tåke når vi var på toppen, så vi så ingenting.. Men ellers var det en fin tur, hadde det vertfall trivelig med de jeg gikk sammen med!

  Her ser dere den tåkete Galdhøpiggen, haha

  Så har jeg ikke sagt så mye om skolen enda her på bloggen. Nå har jeg gått på skolen i to uker, og jeg trives vel ikke helt enda. Er veldig uvant og ikke ha alle venninnene mine rundt meg, og ikke ha de samme lærerene. Men jeg håper alt går seg til etterhvert.

  Så har jeg en siste ting å fortelle dere; jeg skal nemlig begynne på mopedkurs! Den 9.september begynner jeg på kurs, så da er det ikke lenge før jeg har scooterlappen! Skal kjøpe meg scooter også, så har noen ting å se frem til :-) 

  Kommer et innlegg på søndag, med litt hva som skjer, for kom på at det er myyyye mer! Haha :-) Ønsker dere en fin helg!

  - Har du vært på Galdhøpiggen noen gang?

  - Har du scooterlappen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • JEG LEVER FORTSATT

  Hei sann!! Nå må jeg virkelig beklage at jeg ikke har blogget siden onsdag, men jeg har liksom hatt nok å drive med. På torsdag måtte jeg pakke til turen jeg var på fra fredag til lørdag. Var en fin tur det, men det var litt dårlig vær.. Ble veldig kald, men jeg overlevde!

  Etter turen så var jeg sammen med Synne! Og jeg var så glad for å se henne igjen!! Merker at det er veldig rart og ikke ha bestevenninnen sin, like rundt hjørnet lengre.. 

  Jeg overnattet hos Synne i natt, mamma hentet meg i dagtidlig, vi var på kamp der jeg møtte Åsta. Så dro vi hjem og jeg fikk ordna kjolen min.

  Love youu ♥


  Dere får ikke bedre bilde, før lørdag, for da skal jeg bruke den :-)

  I aften har jeg vært på Brimi Sæter. Fjøs. Var så koselig å se alle kuene igjen! Har savnet de, så jeg har jo skravla i ett sett i hele aften..

  Men nå må jeg nesten avrunde. Vi skal på Sognefjellet i morgen, så da må jeg nesten være utkvilt! Kommer innlegg i morgen, med bedre bilder enn i dag :-P

  - Hva har du gjort de siste dagene?

  - Har du vært på Sognefjellet før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tllbake <3

 • SOMMERFERIEN OVER

  Ja, da skriver jeg siste innlegget i sommerferien 2014. Kjenner at jeg virkelig ikke vil tilbake på skole. Var på jobb i dag, og kommer til å savne alle sammen kjempemye!! De er så snille alle sammen :-)

  Jeg har hatt en veldig fin sommerferie, det er helt sikkert og vist! Selv om det for meste har gått i å  jobbe, sove, jobbe, og vært i Oslo en tur, så kunne den ikke vært bedre :-)

  I går kveld var jeg på fest da. Hadde det veldig morsomt! Koselig å se igjen så mange kjente fjes, og alle venninnene mine! Var ikke hjemme før klokka 3, og sovna ikke før 4, så har vært litt trøtt i dag. Var på jobb til klokka 10, så var ikke beste kombinasjonen haha!

  Men nå runder jeg av her, får har ikke så mye mer og fortelle. Skal redigere innkjøpsvideo nå, blir ikke den beste, for det ble litt dårlig lys. Men jeg orker ikke og har ikke tid heller til å spille inn en ny.. ( jeg må spille inn ny, klarer ikke å redigere noe som er så dårlig..)

  Vi blogges i morgen! Da skal dere få høre hvordan min første dag på bygg og anlegg gikk haha :-)

  - Er du tilfreds med sommerfeiren?

  - Gleder du deg til skole i morgen? (hvis du begynner da)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HJEMME OG BORT IGJEN

  Hei alle sammen! Da er jeg hjemme igjen, og tilbake på rett jord igjen haha. Jeg og Synne hadde det kjempefint i både på torsdag og i går. Vi var jo på slottet, og det var jo en opplevelse uten like! Etter vi var på slottet gikk vi til Aker Brygge som dere ser på bildene under. Vi var også på Storo en tur når vi kom tilbake.  Så i går kveld kom jeg hjem igjen. Men jeg reiser til Lom om ikke så alt for lenge, for skal på midtsommersfest. Ååå jeg gleder meg sånn til å møte Lars <3

  Jeg er ikke hjemme i morgen, for skal på jobb til klokka 10. Men det blir blogging i morgen kveld. Har spilt inn innkjøpsvideo til dere, men må redigere den først.

  Da håper jeg dere alle får en fin dag videre, så blogges vi i morgen!!! Nyt de siste fridagene nå!

  - Hva er dine planer for dagen?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MIN SOMMERJOBB

  Hei alle sammen!

  Fikk et spørsmål her en dag, hva sommerjobben min egentlig går ut på. Jeg jobber på Brimi Sæter, aller mest som budeie. Brimi Sæter er en sæter ved Tesse, som også er et serverings- og overnattingssted. Det er innom folk her daglig, noen ganger er det nesten helt kaos her, haha :-) Hvis dere googler på Brimi Sæter kommer det fram både bilder og informasjon om stedet her :-) Det er vertfall veldig fint her, og verdens beste plass og ha sommerjobb!


  Det jeg som oftest gjør når jeg er på jobb er og melke kuene, fore de to grisene, kalvene, geitene, hønene, kalkunene, endene og gåsene. Jeg rensker og flytter strømgjerde. Det blir jo også mye annet småtteri også, men det kan variere fra dag til dag. Noen ganger er jeg også i oppvasken og gjør litt andre ting enn bare fjøs. Jeg trives vertfall veldig godt!

  Dere skulle vært her i går kveld! Det var torden og lyn, nei fysj! Liker virkelig ikke torden og lyn når det blir så nære? Sov ikke så godt i natt heller, siden jeg liksom var på "vakt" haha!

  Håper dere alle får en super dag videre! Jeg skal snaaart til fjøset igjen :-) Gleder meg, haha :-)

  - Har du sommerjobb?

  - Har du vært på Brimi Sæter noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JOBB PÅ TIRSDAG

  Hei alle sammen!! Har dere hatt en fin dag?

  I dag har jeg ikke gjort så mye, byfolket reiste i dag og jeg har begynt og forberedt meg på å flytte på fjellet. Reiser oppå på tirsdag. Og som dere kanskje husker fra tidligere år, så er ikke bloggingen på topp om sommeren. Hvordan bloggingen blir i sommer vet jeg ikke enda, men det skal prøve og bli litt bedre enn den har vært før!

  I morgen skal jeg til Lom og kjøpe nye arbeidsbukse og litt sånn. Den jeg bruker har jeg brukt i snart 4 år! Så må jeg få pakket i løpet av kvelden og litt sånn.

  Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen!

  - Skal du jobbe i sommer?

  - Hvor lenge er det lengste du har hatt en bukse?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • MUNTLIG EKSAMEN OVERSTÅTT!

  Åå nå er jeg så glad og blid her jeg sitter, for muntlig eksamen er overstått! Fikk ikke blogget i går for hadde nok og tenke på.. 

  I går klokka 09.00 så fikk vi tema. Jeg var veldig heldig for fikk "Språkhistorie og dialekter & sosiolekter". Da slapp jeg heldigvis å sammenligne tekster, noe jeg er helt forferdelig til, haha. Dagen begynte greitt, fikk hjelp til å komme i gang med presentasjonen og vi hadde en studietime. Etter studietimen skulle det være rettleiing. Da kom nervøsiteten frem med en gang. Begynte nesten å gråte under rettleiingen, men holdte det så vidt inne. Så litt etterpå gikk ikke alt som planlagt. Jeg begynte og gråte, og klarte ikke å stoppe. Jeg gikk og snakket med læreren oss hadde, og hun var så snill :-) Man kan vel nesten si at jeg gråt meg vekk fra en presentasjon. Fikk masse tips og sånt, og skulle slippe å ha presentasjon. Gud så godt det var å reise fra skolen den dagen :-)

  Så i dag da begynte jeg dagen veldig fint for jeg forsov meg.. Er så typisk, den ene dagen i året jeg helst ikke skal gjøre det, så gjør jeg det. Men jeg kom meg på skolen i god til før jeg skulle inn. Det var nesten verst like før jeg skulle inn, da var jeg nervøs da! Men jeg gråt heldigvisikke! Selve utspørringen gikk egentlig greit, mye bedre enn jeg hadde trodd. Så var utrolig glad når jeg gikk ut av det rommet og det hjelpte også på at læreren var så glad! :-)

  I mellomtiden til vi fikk vite karakterene våre, var jeg med Synne, Ragnhild og Lars. Vi så på litt av bondebryllupet, spiste litt og følgte Synne til skolen. Mens hun var inne var vi i ballbingen og sånn før vi fikk karakterene våre. Og jeg er supertilfreds!! Ble så glad og blid jeg, selv om jeg bare fikk 3. Men for meg er det beste som kunne hendt, for jeg var redd får at kjeften min skulle låse seg! Uansett er jeg glad :-)

  Håper alle som har hatt muntlig er tilfredse, så blogges vi i morgen!

  - Er du ferdig med muntlig?

  - Ikke sant det er herlig å vere glad og blid? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SOLBRENT OG NEGLLAKK

  Hei alle sammen!! Skal si det er et nydelig vær ute nå! Har hatt sol i hele dag, og nesten vindstilt :-) Sovnet i stolen en gang i dag, så har blitt solbrent på låra (-_-) og har laget vassballongen med ryggen mot sola, så er litt sår på ryggen ja, haha! 

  Nå har jeg dusjet og lakket både tåneglene og fingerneglene, så jeg er bokstavelig talt klar for sommeren!!

  Nå hadde jeg tatt nye bilder til dere, men på en eller annen måte får jeg ikke lastet de opp!!!!! Jaja, da får dere se de når jeg får lastet de opp ;-)

  Håper alle har hatt en fin dag, og at dere får en fin start på uka som kommer!!

  - Har du hatt fint vær i dag?

  - Funker bildeopplasteren hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FLÅKLYPA GRAND PRIX 2014

  Hei alle sammen! Ja i dag har jeg vært i Lom på Flåklypa Grand Prix med Synne og Marit. Var veldig morsomt og se alle de forskjellige bilene, og det var veldig nydelig vær :-)   

  Jeg og Synne kjøpte også en vannballongpumpe, som vi har hatt det veldig morsomt med :-) Er man ung, så er man ung haha!

  Er egentlig bare inne en kjapptur nå for og blogge, skal ut igjen etterpå og kaste piler :-)

  Håper dere alle har hatt en fin dag!

  - Var du på Flåklypa?

  - Har du hatt en fin dag i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FORNØYD JENTE!

  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en like fin dag som meg i fin været :-)

  Jeg begynte dagen med å sykle til skolen. Gikk helt greit det, bare at bakbremsen kobla seg ut halvveis. Var værre hjem igjen for da var jeg sliten etter gymmen og utrolig sulten haha!  Så det jeg er fornøyd med i dag er 1200m testen. Jeg kunne selvsagt vært mer fornøyd, men nå er jeg overlykkelig over at jeg klarte det. Trodde det kom til å gå rett rart fordi jeg fikk "hell" før vi begynte. Heldigvis gikk det over før vi begynte, så jeg ble så glad! Sprang vertfall det jeg var god for :-)  I morgen skal jeg til Lom tenker jeg, og så på gamle biler haha!

  - Har dere hatt en fin dag i dag?

  - Liker du å sykle?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KONFIRMASJON NESTE

  Hei alle sammen!! Gratulerer til alle dere som konfirmerer dere i dag ♥

  Jeg har akkurat krøllet håret og sminket meg, og venter egentlig bare på å komme meg inn i bunaden. Skal på konfirmasjonskaffe etterpå, og jeg gleder meg! Skal ta nye bilder til headeren i dag også, og så kommer det sikkert litt bilder i kveld :-)  Vi skal straks spise taco, gud så sulten jeg er haha!

  Håper alle sammen får en fin dag videre, så blogges vi i kveld! :-)

  - Er du konfirmert?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DET HAR FORANDRET SEG

  Hei alle sammen!! Sat akkurat og så over sminkevideoene jeg har hatt, og forskjellen fra den første til den siste. Kan vel si at det har forandret seg litt.. Både bedre lys, og kanskje bedre redigering også, men øvelse gjør mester haha!

  På den første var jeg veldig sliten også da, men på den siste er jeg litt blidere haha!


  I dag har jeg ikke gjort så mye, vært i Lom en tur, hatt besøk, øvd på å kastet liten ball og syklet. Var ute og syklet en tur i går kveld også, og tenkte jeg skulle sykle elvekrona. Men det gikk ikke det, var veldig mye vann, men tenkte jeg måtte prøve allikevel. Men da kjørte jeg rett inn i en stubbe, og hadde plutselig vann opp til knærne.. Var bare å snu og komme seg der i fra haha! Er ikke greit når man skal prøve alt? :-)

  - Hvem var best, den første eller den siste? siste håper jeg

  - Har du syklet i vann noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 4 VEIS FLETTE

  Hei alle sammen!! Har forelsket meg helt i denne flettet her! Er en flette med firedeler, jeg kaller den 4 veis flette, selv om den heter 4 Beinsflette tror jeg haha. Bare hoye ut hvis det er noen som vil ha forklaring på hvordan man gjør den! Veldig enkel :-)

  Dagen i dag har vært helt grei, selv om humøret har vært noe svingende. Kan vel si at humøret ble dårligere og dårligere til lenger ut på dagen det gikk. Men herregud, først slo jeg ryggen i stanga, det var vondt. Så fikk jeg en liten opptur for jeg klarte og hoppe over 1,15m i høyde. Etter det var det liten ball, der jeg kasta de første kasta mine skikkelig dårlig.. Ene gangen gikk den rett ned, og jeg blir så frustrert. Skal legge meg i hardtrening i helga haha.  Man ser det ikke så godt på bilder, men i virkligheten ser det rett og slett ut som at jeg har blitt slått ned. Er jo sår over høyre øye, og på dette bildet under ser dere det litt bedre, haha.

  Haha, jeg døør! Får tro det er borte til søndag, for da skal vi på kaffe i en konfirmasjon.

  Dere kan forresten følge meg på instagram, for der legger jeg som regel ut når jeg har blogget ;-) @annahammerdalen

  - Kan du denne fletten?

  - Hva har du gjort i dag?

  - Liker du høyde og liten ball?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN!!

  Hei!! Kommer bare innom for å ønske dere alle sammen en super duper 17.mai!! 

  God 17.mai fra budeiun!

  - Håper du får en fin 17.mai!

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LET IT GO

  Skikkelig elsk på denne filmen her! Den er superfin! En av favorittsangene mine fra filmen:-)

  Ja i skrivende stund har jeg akkurat dusjet og lakket neglene, og venter egentlig på at Synne skal komme. Tenkte jeg skulle gi litt lyd fra meg til dere da! Ønske dere en god 17.mai i morgen og håper at dere får en superfin dag! Kommer bilder i morgen kveld tenker jeg, kanskje et innlegg i morgen tidlig, får se ;-)

  Håper alle får en fin kveld, og en fin 17.mai i morgen!! <3

  - Har du sett Frozen?

  - Gleder du deg til i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 17. MAI OG SKRIFTLIG EKSAMEN LIKE RUNDT HJØRNET

  Hei ♥

  Om en uke er det 17. mai da folkens! Høydepunktet i mai for meg er jo 17. mai, så jeg gleder meg :-) Bruke bunad igjen og ha en trivelig dag sammen med venner. Vi får håpe at det blir fint vær også, er jo ikke morsomt med regn!

   

  Så er jo skriftlig eksamen like rundt hjørnet? Vi får vite hva vi kommer opp i på torsdag. Uff, jeg gruer meg! Vi kommer jo enten opp i matte, norsk eller engelsk, jeg er ikke så særlig flink i noen av de fagene.. Engelsk er det faget jeg absolutt ikke vil komme opp i, og helt ærlig kommer norsk like under der. Er helt sykt å skrive det, men matte er det jeg har mest lyst til å komme opp til. Jeg synes hvertfall det er enklere og forberede seg til matte, enn til både norsk og engelsk, for i matte har man jo alt i reglpermen. Men vi får se på torsdag hva det blir. Bare jeg ikke begynner å gråte, slik som jeg gjorde like før jul, haha.

   

  Nå skal jeg gå gjennom litt naturfag, for vi har visst prøve denne uka, og jeg kan det ikke i det hele tatt! Håper ikke det er alt for mye, og at det er logisk haha!

  Håper dere alle får en fin dag videre, så blogges vi kanskje senere i dag!

  - Gleder du deg til 17.mai?

  - Har du skriftlig eksamen i år?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VLOG PÅ VEI!

  Hei alle sammen!! Har dere hatt noen greie dager? Blogget ikke i går for dagen var liksom helt full. Dere får snart et video bevis på det, for jeg vloget gjennom dagen! Den driver og laster seg opp nå, så er jeg heldig så kommer den i løpet av kvelden, eller i morgen!

  Dagen i dag har vært gaaanske grei for å si det sånn. Jeg vant en sånn quizgreie, noe som var kjempemorsomt haha! Elsker og vinne :-) De neste timene var kjempekjedlige helt til vi kom til gym. Vi hadde 1200m test, og jeg hadde en veldig dårlig følelse. Tenkte før jeg fikk høre tida mi, at dette måtte da være mye dårligere enn i høst. MEN jeg sprang på akkurat samme tid som i høst. Skal springe den en gang til og da skal jeg springe til jeg dør!!

  Da kommer det kanskje en video i kveld, hvis alt går etter planen :-) Ha en super kveld alle sammen, og husk hvis du smiler til verden, så smiler verden tilbake :-)♥

  - Liker du vloger?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • PÅSKEAFTEN

  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en fin påskeaften så langt, for det har egentlig jeg :-) Har syklet, spilt amerikaner og vært i fjøset i dag. Jeg har ikke så veldig mye å blogge om, men i morgen tror jeg det blir skitur så da blir det kanskje noen fjellbilder? :-)

  Håper dere alle får en fin kveld! Kanskje det kommer fler innlegg, eller et i mrogen tidlig :-)

  - Har du hatt en fin dag?

  - Liker du deg på påskefjellet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NY HEADER OG PÅSKEFERIE

  Hei alle sammen! Da var det endelig påskeferie da! Jeg begynte påskeferien min veeldig bra, for jeg og jentene var på russerevy! Det var veldig morsom, så det angrer jeg ikke på. Men påskeferien har ikke begynt helt på topp heller, for i dag har jeg veeeldig vondt i halsen.. Vondt både å snakke og svelge, men får virkelig tro det retter seg før påska virkelig begynner :-)

  Så ser dere kanskje at jeg har fått nye header på bloggen? Den er bare midlertidig til jeg får skaffet meg noe annet. Men følte liksom at det var på tide og bytte siden den jeg hadde har jeg hatt utrolig lenge nå, haha.

  Vi blogges nok senere i dag, skal til fjøset og rive av meg der, så skulle jeg ha trent også, hvis formen blir bedre. Dere kan jo følge meg på instagram, legger som oftest ut der når jeg har blogget og litt sånn :) @annahammerdalen :-)

  Håper dere alle får en fin dag!

  - Synes du det er godt med påskeferie?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VELLYKKET KAPPLEIK OG RYDDE SØNDAG

  Hei! I går var det en helt super kappleik! Lom jr.spellmannslag vant klassa si, og jeg må bare si at jeg eeeelsker og vinne!! Jeg vet også at jeg egentlig lovet å komme med outfit i går, men jeg var trøtt og det ble sent så jeg gadd rett og slett ikke. Fikk heller ikke tatt så mange bilder i går, men Julie ville at jeg skulle legge ut et bilde av meg og henne da :-)

  I dag har jeg sovet lenge, haha og nå står tida for å rydde rommet for tur. Spennende og se hvor lenge det er ryddig her.. Noen dager kjenner jeg meg selv rett. 

  I aften skal jeg til fjøset og har vel egentlig ikke flere planer utover dagen.

  Ha en fin dag videre alle sammen!!

  - Hva har du gjort i helga?

  - Har du vært på kappleik noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN STK VELLYKKET HELG!

  Hei! Ble ikke mer blogging i går, for jeg kom så sent hjem, og fikk ikke tatt så særlig med bilder heller. Men jeg og Karoline spilte inn en video til dere som kommer om ikke så alt for lenge! Det er Karoline som skal redigere den, så jeg vet ikke helt hvordan det ligger ann. Vi får bare vente i spenning, haha! Den "krølle-videoen" jeg snakket om i forrige videoblogg, kommer kanskje i løpet av uka den også. Jeg skulle spille den inn i går før jeg reiste, men kom aldri så langt. Den kommer senest fredag, tror jeg. I aften har jeg bare vært i fjøset så slenger med to bilder fra den vellykka browniesen til meg og Karoline, og noen bilder fra fjøset i kveld :-)  Oksene reiser i morgen.. Her er Kong Olav :-)

  Se så store de har blitt!

  Ei som trodde hun var majestetisk i kveld :-)  - PASS DEG!  Haha, jeg og Karoline gjør jo alltid noe dumt når vi er sammen. Vi sto stirra kjempelenge etter godteposene på Kiwi i går, og så var de rett framfor nesen på oss! Så når vi var hjemme hos Karoline hadde vi på full guffe med musikk, og da kom ordføreren i Vågå inn døra, og skulle se etter katten! Haha, smiler bare jeg tenker på det..

  - Har du hatt en fin helg?

  - Gleder du deg på video?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • VÅGÅ NESTE

  Hei alle sammen! Uff jeg føler jeg begynner alle innleggene mine med "hei alle sammen" eller noe i den duren.. Jeg synes nesten det er litt uhøfelig å ikke begynne med "hei" også da, haha.

  Ja men nok om det. I dag skal jeg til Vågå til ei venninne :-) Gleder meg kjempemasse, er så lenge siden jeg har sett henne! Hun er jo den bestevenninna jeg har hatt lengst av alle, vi har alltid noe å snakke om, og spesielt når det er så lenge siden jeg har sett henne!

  Bilde fra konfirmasjonen min :-)

  Kommer vel et innlegg i kveld, med bilder fra dagen. Skal prøve og få tatt noen bilder vertfall, hvis jeg ikke glemmer det helt bort!  Men da blogges vi senere! Håper dere alle får en superduper lørdag :-)

  - Hva skal du gjøre i dag?

  - Ikke sant det er koselig å være med venninner?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SUNDAY IS NOT FUNDAY..

  God søndag alle sammen! I dag har vi vært hos bestemor og bestefar en tur. Tenkte egentlig å gjøre masse lekser og sånt i dag, men vi ble lenger hos bestemor enn jeg trodde, haha. Skal prøve og gjøre litt i kveld, etter jeg har vært i fjøset også. Flink damata :-)  Denne uka blir det veldig mye å gjøre på skolen. Lekser og prøver. Er jo derfor jeg har prøvd og gjort unna noe i helga, men ikke lyktes helt. Er det helg så er det helg. Men jeg skal lage en bloggplan for denne uka, og gjøre masse lekser på skolen, så det ikke blir så masete for meg. I morgen kveld har jeg foreldresamtale også, men det er ikke før 20.30, og da er bøkene pakket ned for lengst, haha.

  Håper uansett at dere alle får en fin søndag, så blogges vi i morgen! Outfit kanskje? :-)

   - Hva gjør du denne søndagen?

  - Er du flink til å planlegge, eller blir du i litt i siste liten sånn som meg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • PUT OUT A BEATING HEART

  Hei! Håper alle har hatt en fin søndag i dag :-) Jeg har ikke gjort så veldig mye. Har sett på sport og ryddet rommet, noe som virkelig måtte gjøres! Så rett og slett ut som at det hadde vært en barnehage inne der.. Så i aften har jeg vært i fjøset. Staslin var så morsom i kveld, haha!

  I går kveld var jeg på dansespilling da! Var egentlig mye morsommere enn jeg hadde trodd, var rett og slett morsomt og spille i går :-) 

  Haha, vi tok litt bilder i går, og måtte jo selvsagt prøve noe rart! Ikke sant bildene blir myyyye bedre ute enn inne?

  Skole igjen i morgen da. Tror ikke det skjer noe spesielt denne uka, så det blir godt :-) Null prøve (tror jeg), men det er vel en del lekser? Haha jeg husker ikke jeg. Da håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen.

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Er det ellers noe dere vil fortelle?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN LITEN FORTELLING

  Hei alle sammen!! Da var det endelig helg igjen da :-) Har vært en uke med mye skolearbeid (synes jeg da). Skal bli godt å ikke tenke på skole i et par dager, for det braker løs igjen haha. 

  Men over til overskrifta. Jeg var med søsteren min og laget en "adjektivfortelling" en gang i høst. Da skulle jeg bare si en haug med adjektiv, og hun fyllte de inn i en tekst. Veldig morsomt å høre hvor rart det faktisk blir, haha. Så i sted, spurte jeg henne hva jeg skulle blogge om. Da sa hun: "Du kan legge ut den morsomme fortellinga vi laget i høst!" Så da ble det til det da. Håper dere liker den;-)

  ADJEKTIVFORTELLING

  Ei flekkete jente i 9.klasse kom gående nedover den oppkastsyke sentrumsgata. Da så hun med et en grisete gutt med kvalmende hår og klær som hun ville kjent igjen om det så var midt på klissete natta. - Han er bare helt slukende, sa hun stille ut i den mongo høstlufta. Den klysete unggutten hørte det selvsagt ikke. Men i en himmelsk drøm hadde hun lurt på om han en melkesprengt gang i en av de hikkstende skoletimene hadde sett litt ekstra på henne. - Hei, sa han i det dei to fete ungdommene passerte hverandre. Unggutten så på henne med et gulpende smil i munnviken og med de mest trønderske øynene i verden. - Du er jammen den mest rapkjeftet jenta jeg vet om! For en helt fantastisk dag!


  Haha, håper dere likte den. Den var veldig morsom der og da, meen ler ikke så mye når jeg ser den nå..

  Dagen i dag har vært helt grei. Vi hadde styrke i gymmen. Vi brukte sånne apparat og sånn. Det var egentlig morsomt det, når jeg skjønte hva jeg skulle gjøre. Var ikke alt jeg fikk til da. Var en gang jeg ble så forundret, fordi det gjorde ikke vondt eller noen ting, så da gjorde jeg det selvsagt feil, haha.

  Haha, viste dere at jeg hadde en tvilling?

  Men da håper jeg dere får en fin kveld videre, så blogges vi snart!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Synes om fortellingen?

  - Har dere hatt noe lignende på skolen noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OL, FJØS OG PETTER NORTHUG

  Hei alle sammen! Haha, er litt morsomt for forrige helg så sov jeg på dette tidspunktet, men i dag er jeg våken. Vi var i fjøset i dagtidlig, og Staslin var så morsom! Ble kamp også om hvem som melket mest, men det var Hjertros som tok seieren med 23 kg.

  Nå er det tremila i OL som tar oppmerksomheten! Vi får nok både gull, sølv og bronse hvis det ikke skjer noe! Veeldig morsomt dette her, haha!

  Så grunnen til at det står Petter Northug i overskrifta er at jeg fikk en bok hos Synne i går. Den heter Alt om Northug, og jeg elsker den allerede! Har ikke lest den skikkelig enda, men bildene er supre :-)

  Vi blogges sikkert senere i dag/aften/kveld!

  - Ser du på OL?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GOOOD VINTERFERIE!!

  Hei alle sammen! Jeg blogget ikke i går, for jeg hadde ikke så mye og dele og var i fjøset. I dagtidlig hadde jeg vondt i hodet, men tok en paracet så det ble bedre i løpet av dagen. Hadde ikke gym da, men hadde det veldig morsomt allikevel :-) Så ble jeg superglad når jeg gikk hjem fra skolen ♥  Jeg og Lars laget en mann sammen, ble den ikke fin? haha

  Men nå er det endelig vinterferie! Har ikke så store planer for ferien, skal ta fjøset her noe sammen med Synne og møte venner kanskje? Vi får se hva tiden bringer. Skal vertfall bli skikkelig frisk igjen!

  - Har du eller har du hatt vinterferie?

  - Hvordan har du det i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BEGYNNE PÅ BURSDAGSFERINGA

  Hei! Da må jeg dessverre utsette linkerunden litt til, for vi får snart gjester..

  Bestemor og bestefar kommer senere for vi skal feire litt bursdag. Jeg har jo bursdag i morgen, så de kommer i kveld :-) Håper det er MYE smak i kakene, for jeg har så lite smak, haha. Ellers har dette vært en grei dag. Var ute og testa forme, før jeg dusja og sånt, og den var nok ikke på topp. Gikk den vanlige veien til bussholdeplassen og hjem igjen, og jeg ble så sliten og hostet, og jeg sprang jo ikke heller. Pusta som et esel haha! Får tro det retter seg!

  Antrekket for kvelden med hvit bukse.

  Tusen takk for alle fine kommentarer i helga! Det har virkelig gjort at humøret mitt har blitt bedre :-)

  Det som er litt morsomt nå, er at neste gang jeg blogger så er jeg 16år :-O haha

  - Hva gjør du i kveld?

  - Hva er din favoritt kake? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KARMAEN ER ALLTID PÅ MIN SIDE

  not

  Jeg skriver om hvor fint jeg hadde det i går, men i dag ble nesten alt snudd på hodet! Forkjølet. Ikke nok med at jeg hostet, jeg var iskald og ja.. Jeg ville jo holde ut dagen, men så hadde vi gym i di to siste, og jeg var helt utslitt. Jeg orket knapt og springe, så jeg fikk gå tidlig. Kom hjem og la meg på sofaen, så her er jeg.

  Så har jeg sikkert sprukket en blodåre i langfingeren for den er blå, etter jeg fikk en basketball der i dag. Ser det ikke så godt på bilde, men fy det er vondt!

  Håper bare at jeg blir frisk til mandag, for da er det nemlig bursdagen min!! Ikke faen om jeg skal være syk da! Vi skal ha bandyturnering på skolen neste uke, og jeg gleder meg egentlig! Blir morsomt med noe annet!

  Gratulerer med dagen mamma! Håper du har hatt en fin dag og får en fin kveld!

  Vi blogges i morgen! Linkerunden kommer i morgen tenker jeg. Hadde ikke ork til å begynne med det nå ;-)

  - Er du syk?

  - Er karmaen på din side?

  - Godt med helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

 • SKUFFET, NATURFAG OG FJØS

  Hei! Da har jeg akkurat sett på gutta gå 30km, og er litt sur og skuffet over Petter, for å si det sånn.. Jeg hadde håpet så utrolig mye at han skulle få det til.. Men det er jo flere distanser igjen så får håpe på det beste da! Hørte et intervju med han etter rennet og han hadde en god følelse så det er bra :-) Gratulerer til Martin da med bronse!

  Nå så har jeg to (...) naturfagsrapporter jeg skal skrive. Håper det er enkelt så det ikke tar lang tid. Skulle ha ryddet rommet også for det er rene svinestien!! Er jo klær alle steder, haha. I aften så skal jeg til fjøset, til fineste Syyylvelin og de andre kuene. I går kveld så ble jeg så sint på en okse som heter Kåre, for han plager meg bare. Stanger meg fra bakfra så jeg fyker framover. Et ord: "idiot".

  Kommer mest sannsynnlig linkerundeinnlegg senere i aften/kveld. Så da får dere stikke innom igjen en tur da, og melde dere på! Har du ikke blogg, kan du jo alltids melde deg på med instagrammen din, så kan jeg legge ut den i stedet for ;-) Men vent til i aften så får dere nærmere beskjed :-)
  - Hva gjør du i dag?
  - Ikke sant naturfagrapport er vanskelig?
  - Kommer du til å melde deg på linkerunden som kommer i aften?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • JAAAA, HUN KLARTE DET!!

  Marit Bjørgen tok Norges første gull!! Gratulerer så kjempemye til henne, og håper det blir flere sånne øyeblikk! Ble noen tårer her i huset :-)

  Kommer et innlegg senere i dag. Den sminkevideoen jeg har pratet om kommer snart, så bare vent! 

  - Så du på Marit Bjørgen?

  - Hva gjør du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SLITEN OG ENDELIG HELG!

  Hei! Det er så utrolig godt med helg nå! Jeg var så sliten i dagtidlig og alt har liksom vært et ork idag. Var litt morsomt med gym i dag da siden vi hadde bandy, og så fikk jeg 5 på en norsk innlevering! Jeg fikk helt sjokk jeg, tror ikke jeg har fått det før!! Nå i aften har jeg vært ute på skøyter med Ingebjørg og Sara. Veldig morsomt :-)
  I løpet av helga må jeg prøve og få skrevet 2 rapporter til naturfag, så jeg ikke har igjen alt det til mandag. Har prøve allerede på tirsdag, så derfor er det nokså lurt tror jeg. Tenkte kanskje jeg skulle ha en linkerunde eller noe i løpet av helga hvis det er interesse for det ;-)

  - Er du sliten etter uka?

  - Vil du ha linkerunde?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • T.G.I.S = THANK GOD ITS SUNDAY

  Uff, egentlig er det ikke noe som er så kjedelig som helg. Hvis man har noe å gjøre er det greit, men ellers er det bare kjedelig. Vi hadde lekse til mandag denne helga her, og jeg er jo alltid litt i siste liten. Så dessverre en trist beskjed på ukeplanen -> skal skrive 2 rapporter denne uka -_-. Jaja

  Det kommer vel et innlegg til i kveld. IKKE OUTFIT, fordi i dag  er det bare stilongs og stormberg hettejakke. Jeg skal til fjøset i aften, så kanskje det blir litt bilder fra der, vi får se! Har forresten gjort klar en sminkelook til dere! Mangler bare og spille den inn :-)

  - Hva gjør du denne søndagen?

  - Gjør du lekser i siste liten?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TRIVELIG JENTEKVELD + MOBIL

  Hei! I går kveld var det en kjempetrivelig jentekveld hos Synne. Vi overnattet også, men det ble vel ikke så veldig mye søvn. Jeg var egentlig ikke klar over at det ble noe av så er derfor jeg ikke blogget i går. Ble ikke akkurat bilder som jeg kan legge ut på bloggen, så dere får nøye dere med det dere får, haha.

  Var egentlig en fin skoledag i går. Var bare en kjempekjedelig engelsktime fordi vi skulle lese hele timen. Etter skolen var jeg på Kiwi og hentet en mobil. Det er ikke samme mobilen som jeg sendte inn, fordi det er ikke en eneste ripe i den nye og jeg driver og oppdaterer den til iOS7 nå. Det var litt morsomt og åpne esken med en splitter ny mobil, men det var liksom ikke mer enn det. 

  Her ser dere litt av outfiten også :-P

  Har ikke så mye mer og dele med dere akkurat nå, kommer kanskje en video i løpet av helga, som egentlig skulle komme før helga og et innlegg til i kveld...  Kommer mest sannsynlig en sminkelook snart også, siden det er lettere å filme med mobilen i stedet for iPaden.

  - Liker du jentekvelder? Eller guttekvelder da, hvis du er gutt ? :-)

  - Synes du det er godt med helg nå?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HVA HAR EGENTLIG SKJEDD?

  Hei alle sammen!! Jeg har hatt en veldig fin uke, og vet egentlig ikke helt hvorfor. Jeg har smilt mye, og har ikke hatt så mange sånne "slitsome" øyeblikk om man kan kalle det det. Jeg har gjort veldig mye feil i f.eks matte, men det har ikke dratt ned på humøret. Okey, kanskje litt i dag da, og på mandag, men var ikke langsur haha. Jeg ble superglad i går kveld, når jeg så hvilken karakter jeg fikk på historieprøva mi, så det er ikke så mye som skal til for at jeg skal smile. Jeg vil ikke være en sur person, vil heller smile så ofte som mulig være glad. For meg er det ikke alltid like lett, fordi jeg er veldig nervøs i enkelte timer på skolen og det gjør at ikke alt blir fullt så morsomt. MEN DENNE UKA HAR DET GÅTT FINT!  Har også veldig mye bloggmotivasjon nå, så derfor prøver jeg og komme med noen morsomme og kanskje litt spennende innlegg. Skal prøve og få planlagt litt i helga hvordan jeg skal blogge utover uka, kommer mest sannsynlig en video i løpet av helga også. Tenkte kanskjee på en sminkelook jeg har på lur, men er ikke helt sikker enda. 

  Tenker jeg avrunder innlegget her. Må kommentere tilbake og så har jeg en norskoppgave jeg må skrive. Vet ikke om jeg skal begynne på den i kveld eller om jeg venter. Kjenner jeg meg selv rett venter jeg.. Men jeg skal dusje også, så kanskje etter dusjinga da, haha.

  - Hvordan har du det?

  - Hva slags innlegg liker du?

  - Er det noe spesielt ønske til video dere vil ha?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNKJØPSVIDEO PÅ VEI

  Hei! Nå driver det og laster seg opp en innkjøpsvideo, så den kommer om en time eller noe. Tenkte jeg skulle øve litt på fele nå. Har også en annen ting å tenke på men det får dere vite i videoen som kommer :-) Tenkte egentlig bare jeg skulle informere, siden jeg ikke har blogget før i dag. Har forresten hatt en suuuper helg :-D

  Men da blogges vi om litt :-)

  - Har du hatt en fin helg?

  - Gleder du deg på video?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JEG HAR SETT PETTER NORTHUG!

  Herregud jeg er helt i ekstase nå, for jeg og Ragnhild har vært på NM i dag, og vi så Petter Northug! Her er noen bilder fra dagen :)  Det har vært en super dag, selv om vi ikke fikk vært der så lenge. Jeg er mer forelsket enn noen gang, haha ♥ Vi så jo mange andre kjente også, men herregud, det er jo Petter vi er betatt av ♥  Reise på noe sånt, er definitivt noe jeg skal gjøre igjen!!

  PS: innkjøpsvideoen kommer i morgen eller noe, har ikke hatt tid til å spille den inn skjønner dere.

  - Har du vært på NM i dag?

  - Har du sett Petter Northug før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FANTASY??

  Hei alle sammen!! I dag hadde jeg egentlig store planer for bloggen, men jeg har ikke fått gjennom ført noen av de.. Skulle egentlig ta noen bilder til dere og sånt, men ble opptatt med litt annet, blant annet å vinne over Ingebjørg i Wii! Bra dere ikke hørte meg for jeg ropte når jeg vant og når det ikke gikk fullt så bra. Tror det kommer innkjøpsvideo i løpet av uka, fra det jeg bestilte, skal prøve bli flinkere på outfit og mer spennende innlegg :-) Men må bare passe meg så jeg ikke lover mer enn  jeg kan holde. 

  Nå skal jeg opp å ro på romaskinen vår, for jeg må serriøst bli sterkere og få bedre kondis. Det er alltid noe man kan gjøre noe med, og der er gudsjulov kondisen nevnt!

  Overskrifta er forresten med engelsken og gjøre. Jeg har aldri lest en fantasy bok og vet faktisk ikke om jeg har sett en fantasy film heller.. Vi skal skrive en fantasy tekst på skolen og jeg aner ikke hvordan jeg skal gjøre det! Kom gjerne med tips om fantasy filmer! Jeg og Ida skal ha maraton på Harry Potter da, for jeg har aldri sett Harry Potter. Herregud jeg er så ute av det virkelige liv, haha!

  Men nå skal jeg opp og ro, så blogges senere! Skal kommentere tilbake asså, ingen fare, haha

  - Vet du om noen fantasy filmer?

  - Har jeg ikke en søt lillebror? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN FRISK, EN SYK

  Hei! I dag er jeg heldigvis myyye bedre, så da blir det ikke noen forjævlig helg :-) Men det er en annen her i huset som ikke har det så bra akkurat nå. Bella, katten min, føler seg ikke helt bra.. Hun pleier å få sånn hermetikkmat hver dag, men de siste dagene har hun engang ikke mast etter det.. Så er hun litt "dauere" enn vanlig, men hun blir vel snart frisk får vi håpe :-)


  Dette bildet er tatt for en stund siden ;-) Her var vi bare slitne, haha.

  Ellers i aften skal jeg vel til fjøset, til KUENE MINE!! Er også utrolig morsomt nå, får det snør, og håper så veldig mye ay snøen blir!

  - Hva skal du i dag?

  - Har du noe kjæledyr?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HEEEELG!

  Jeg fikk egentlig på en måte helg litt tidligere enn planlagt, for har vært hjemme fra skolen i dag. Er heldigvis bedre nå, men i dagtildlig var jeg ikke god. En annen ting jeg er glad for er at jeg ikke spydde. Hater spy, så da er det mye bedre å heller bare være kvalm. 

  Lever livet med iPaden haha. 

  Vet ikke helg hva denne helga går til enda. Venter jo enda spent på klærne jeg bestilte for en stund siden. Jeg har vertfall veldig lyst til å være med i fjøset. Kuene mine :-) Skal lage video av Sylvelin snart også, så derfor tar jeg bilder av henne med jevne mellomrom.

  - Har du vært syk i løpet av denne uka?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DA VAR DET OVER..

  Ja da har vi kommet til siste dag i ferien. Skole igjen i morgen. Slik jeg husker så tror jeg ikke det skjer noe spesielt i morgen. Helt vanlig skole hvis jeg ikke tar heelt feil! Var oppe lenge i går kveld, og fikk ikke sove med en gang når jeg la meg, men sov vel godt den stunda jeg sov, haha. Var også full diskusjon her i går natt om Petter Northug. Haha, liker Petter Northug uansett jeg ♥

  Dagen i dag går for det meste til skiskyting og Tour The Ski! Herregud det blir så utrolig spennende å se hvordan det går! Moonsterbakken :-) Jeg har også en romvideo jeg skulle fått spilt inn, men jeg skal ommøblere noe før jeg får spilt inn. Skulle egentlig i helga, men jeg har liksom bare glemt av det.. uffameg Anna :P

  Aften blir det fjøs, men kan hende det kommer et innlegg senere i kveld.

  - Begynner du på skolen i morgen?

  - Har du hatt en fin juleferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BITTE LILLE JULAFTEN!

  2 dager igjen til julaften! Klarer snart ikke vente mer! Dagene går så utrolig sakte, men i morgen skal vi på besøk til farfar en tur, så får håpe at den dagen går litt fort! Kvelden på lille julaften er jo alltid koselig da, med hovmesteren og grevinna og tv-programmet Kvelden før kvelden. 

  Til nå så har jeg ryddet rommet og litt sånn. Har ikke så veldig mye mer og fortelle, så tenkte jeg skulle dele denne morsomme videoen med dere!

  Vi blogges senere i kveld! Ha en fin dag videre folkens!

  - Synes du dagene før julaften går sakte?

  - Hva gjør du de siste dagene før jul?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULEFORBEREDELSE, ALT I BOKS

  Hei alle sammen! Kan ikke beskrive hvor deilig det er med feire nå! Men fyttikatta hvor stiv jeg er i føttene etter julballet! Må rigge ned trappa og klarer knapt og bøye meg ned på huk, haha.

  I dag har jeg fått klippet kujura og halene, så juleaften kan bare komme for meg! Mamma har pyntet med nisser i dag og i morgen skal vi ha inn juletreet :) I romjula tenker jeg kommer det noen sånne tilbakeblikk-innlegg.  Håper dere synes det er morsomme innlegg! :) Vi blogges igjen i morgen, får se hvilket innlegg det blir.

  - Det fleste har vel juleferie nå?

  - Er du ferdig med juleforbredelsene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SISTE UKA FØR FERIE

  Søndag igjen da. Skole igjen i morgen. Faktisk i dag, så er det ikke sånn at "uff i mårgå æ d skule at". Er faktsik mer: " Bli løle å bynde mæ bordkorte, haha." Er jo siste uka før ferie, så skal jo bli godt å få unna gjort den.

  I løpet av de første dagene, så kommer det en video med sminke til juleballet. Må bare få bestemt det siste av looken, og bestemme meg får når jeg skal få spilt det inn.

  Akkurat nå har jeg sett på Johannes Thingnes Bø. Han er jo utrolig flink og sjarmerende! Håper han får til myyye fremover!

  Håper dere får en fin dag i dag, så blogges vi kanskje i kveld?

  - Gleder du deg på skole i morgen?

  - Hørt om Johannes Thingnes Bø?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BELLA I WILL ALWAYS LOVE YOUUUUU

  Bella var så søt i går kveld, for hun låg og koste seg sammen meg meg, haha. Hun har blitt en skikkelig lat katt, men hun er jo sukker søt ♥


   

  Legger også med en video jeg laget av henne for en stund siden. Da var hun bare en liten kattunge :) Hun var så søøøt♥

  Kommer mest sannsynlig et innlegg senere i kveld, ha en fin dag alle sammen!

  - Er ikke Bella søt?

  - Har du noen dyr?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SANTA LUCIA OG FREDAG DEN 13.

  Heeelg♥

  Santa Lucia var litt uheldig i år, siden den ble på en fredag, men jeg har egentlig ikke hatt noen stor ulykke i dag. Bare att jeg falt og sikkert har to blåe knær igjen..

  Til at dette faktisk har vært fredag den 13., har jeg hatt en veldig fin dag :) Takk Gud, for at juleballinvitasjoen ikke ble en katastrofe! Egentlig trodde jeg at den ikke kom til å bli så godt likt, men det ble den heldigvis. Da blir Frøken Hammerdalen glad! Og det gjorde at dagen min ble så fin ♥

  Hehehehehehe, vet at jeg ikke smiler på bildet, men er sliten nå og orker ikke lage et falsk smil i dag.. haha

  Denne sangen måtte jeg ta med i dag. Synes den fra Jul i Svingen er mye finere enn den rette :-)

  - Har du hatt ulykke i dag?

  - Liker du best rette Santa Lucia sangen eller den fra Jul i Svingen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULEMUSIKK I FJØSET

  Hei alle sammen! Har dere hatt en fin søndag? Ragnhild har vært hos meg i dag, så vi har øvd på tyske gloser. Jeg syntes vi var flinke jeg, haha. Var et ord vi sa veldig mye, men som vi ikke viste hva betydde, men vi fant det nå ut til slutt. Lykkelig var ordet haha. Så i aften har jeg vært med til fjøset. Jeg og mamma hadde det alene, fordi pappa er i Skjåk tror jeg. Vi hadde med CD-spiller så vi har hært på julemusikk :) Odd Nordstoga og Sissel Kyrkjebø. Haha, kuene var litt skremte med en gang..

  Dere får ønske meg lykke til i morgen, for da får vi vite hvilket tema vi får..

  - Hører du mye på julemusikk?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • TYSK I PRØVE MUNTLIG

  Heeeelg!!♥

  Ja som dere ser, kom jeg opp i tysk i prøve muntlig.  Og jeg gråt. Og gråt. Tårene trillet gjennom hele den rettleingstimen. Jeg hadde overhodet ikke trodd at jeg skulle reagere sånn. Jeg tenkte at viss jeg noen gang kom opp i tysk, skulle jeg bli litt glad siden det ikke er engelsk. Men tanken på at jeg faktisk må prate tysk, gjør meg nervøs, redd og skjelven. Men jeg har noen supre venninner som stilte opp for meg i dag, og det er jeg super takknemlig for

  I helga skjer det ikke så stort. På søndag kommer Ragnhild, så vi skal lese på tysk sammen. Ellers skal jeg vel se på Petter Northug vertfall og ut, siden det har kommet så mye snø!! :)

  - Har du tysk?

  - Gode venner er godt og ha, ikke sant?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DET ER 1. DESEMBER I DAG!

  Endelig er det 1. desember! Nå kan man høre på julesanger, uten at man ikke trenger å tenke på at det er for tidlig. Dere som leste bloggen min i fjor, husker kanskje at jeg la ut et bilde hver dag til 24. desember og tenkte jeg skulle gjøre det samme i år. Før i dag var jeg og søster ute og bygde en snømann i all snøen :)

  Så har jeg vært i Lom en tur, ned i Utgard og sett på fotball. Vi skulle egentlig rekke og se Lillebror spille, men det gjorde vi ikke. Ble nå veldig fint nedi der, STORT! 

  Akkurat nå er jeg veldig usikker på om jeg skal til fjøset i aften eller gjøre unna noe lekser. Men i kveld skal jeg vertfall se på julekalendere!! :)

  - Er du glad for at det endelig er desember?

  - Ser du på noen julekalendere?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • CUPCAKEEVENING  I går kveld så bakte jeg og Synne cupcakes. Ble de ikke fine? :) haha

  Tror dere ikke at når jeg skulle blogge i går kveld, så gikk sikkringen i gangen, oppe og kjelleren, så nettet ble utkoblet og da fikk jeg ikke blogget.. Haha dere skulle sett meg og Synne når vi prøvde og fikse fanskapen.. Men siden den ikke hadde gått i stua, så fortsatte vi og se på TV vi. 

  - Liker du cupcakes?

  - Hva gjør du når sikkringen går?

  Vi blogges!! 

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • STORM

  Hei alle sammen!! Så bra at det var så mange som likte innlegget jeg la ut i går :) I dag skulle det egentlig komme en romvideo, men æsj, det ble ikke noe av. Har klippet den siste kua(!!!) og sett på at Ole Einar Bjørndalen vant! Jeg ble så glad, skulle vært her, ropte så det sto etter. JA!

  I helga har jeg jo vært under opplæring, så neste helg braker det løs! Det skal bli morsomt. Siste kua kalvet på fredagskveld også, og kalven hennes heter Storm, siden det blåste så den kvelden, haha. I kveld har jeg dusjet og krøllet håret, og nå er det Robinson og Farmen.

  Håper dere alle har hatt en fin helg, så skal det komme noen skikkelig innlegg til uka. Video kommer det nok, kanskje antrekk og noe til ;)

  - Har du hatt en fin dag?

  - Blåser det mye hos deg?

  - Noe ønsker til innlegg på bloggen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN ETTERLENGTET HELG...

  Hei alle sammen! Da var den endelig fredag! Har gledet meg siden tirsdag på denna dagen nå, hehe. I dag har det vært en helt ok dag, om jeg kan si det sånn.   Akkurat nå er jeg veldig tilfreds, for nå har Synne fått ordnet noe, og da trenger vi ikke tenke mer på det :) Fy flate jeg gleder meg!!!!!!!

  I aften var jeg med til fjøset, lært skylling og vask. Og tro det eller ei, Vesle-Sylva melket 20,7kg i kveld!! Guud, så stolt jeg ble :D

  I  morgen skal jeg vel oppi bygdahuset på julemarked en tur, så har jeg litt andre ting å gjøre også, tenker jeg.

  - Godt med helg?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • JULESTEMING <3

  Hei alle sammen! Har dere hatt en fin dag hittil? Jeg har vært i Lom på Nille og spilt fele sammen med jr. laget. Begynner jo og bli veldig mye jul i butikkene nå, og jeg kommer i mer og mer julestemning for hver dag som går! Men klager ikke, er så koselig at ♥ Har akkurat sett på Jul i Flåklypa, bakomfilmen :)

  I aften skal jeg og Synne på Brimi. Vi har forresten vare igjen en ku her hjemme som skal kalve! Tenk, da har det kommet 31 kalver! Neste helg, blir det vel litt opplæring av diverse, siden jeg og Synne (hvis hun kan) skal ha fjøset hjemme den 23.november. Det blir morsomt!

  Men da blogges vi kanskje i kveld eller i morgen. Kan hende jeg kjører igang en linkerunde, så følg med!

  - Har du kommet i julestemning?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SISTE INNSPURT

  Hei alle sammen! Ble ikke blogging i går, siden vi var på noe felegreie i går kveld. Var ikke hjemme før klokka var halv 12, så da orket jeg ikke å blogge. Vi hadde forresten qupertest på skolen i går, og jeg er ikke tilfreds.... 

  I dag skal jeg male ferdig bordet mitt, øve på fele, ordne noe som jeg ikke sier og til fjøset tenker jeg ;) Jeg har jo et innlegg til dere som jeg har glemt og publisert! Det kommer kanskje i løpet av helge, hvis det ikke skjer noe ekstra ordinært. 

  Og forresten, GRATULERER TIL RAGNHILD SOM HADDE BURSDAG I GÅR!! Håper du hadde en kjempefin dag, og jeg er utrolig glad i deg ♥

  Jeg satt og så gjennom arkivet mitt for november i fjor, og det gjorde at jeg fikk veldig masse bloggmotivasjon! Skal bli flinkere, bedre bilder og mer interessante innlegg, kom gjerne med tips hva dere vil ha mer av!

  - Hva vil du ha mer på bloggen/ hva liker du å lese/se?

  - Hva skal du i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FORANDRING FRYDER :)

  Hei alle sammen!! Dette har vært en veldig rar lørdag på en måte, siden jeg ikke har vært i fjøset og klippet kuer hele dagen lang :p 

  I dag har bestemor vært her en tur, så jeg fikk gjort ferdig siste hælen på strikkinga mi, så har jeg ryddet rommet og "grynna" et bord. Har et brunt bord som skal inn på rommet mitt, men skal male det hvitt først ;) Kommer bilder av rommet når jeg har fått ordnet det ;)

  I aften var jeg med til fjøset. Vi fikk to kalver i kveld! Frøya og premiekua STASLIN fikk kalv i kveld! Staslin fikk en søt kukalv og Frøya fikk en okse :) Kommer bilder av de søte i morgen. Skal også lage video i morgen, fikk ikke tid i dag, så skal gjøre det i morgen :)

  Da håper jeg alle får en fin kveld, så blogges vi i morgen :) Gled dere eller noe sånt, haha

  - Hva har du gjort i dag?

  - Har du vært med på en dyrefødsel noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FREDAG?

  Sorry asså folkens for så lite blogging denne uka! Har vel så og si ikke blogget noe? Mandag var vel sist.. Har ikke skjedd så veldig mye denne uka. Har hatt matteprøve, og fikk utrolige 2+! Hva skjer med verden? Har også hatt RLE prøve. Kunne gått litt bedre, men skjønner man ikke alt, så er det vanskelig og gjøre. I dag hadde vi gym, og sprang skolejogg for siste gang. Er så irritert over at vi ikke vant! Men jeg gjorde mitt beste, så da kan jeg nesten ikke gjøre mer. 

  På onsdag, haha, så falt jeg på sykkelen på vei til skolen. Resulterte bare til blått kne og blå ankel.. Haha, er egentlig typisk meg så fort det blir snø..

  I helga har jeg ikke så store planer, tenkte jeg skulle lage en liten videoblogg til dere, ellers er det vel fjøs? hihi

  Håper dere alle får en fin kveld! Kommer innelgg i morgen :)

  - Hatt en fin uke?

  - Har dere planer for helga?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • THANK GOD ITS FRIDAY..

  Var så deilig og ta helg nå. Har hatt en heilt grei dag egentlig! Åå, det er så godt når skoledagen ikke blir nervepirrende eller noe.. I norsken skal vi forresten ha et sånn poplyrikk prosjekt om norske sanger, og jeg fikk favorittsangen min OLAV OLAV av Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga!! Ble så glad♥

  Så i gymmen i dag, sprang jeg og Lars 8 runder, en bedre enn sist, så det er jeg tilfreds med :)

  Vi fikk besøk  i aften som skal være her hele helga, så det blir koselig :) Jeg har igjen og klippe 1 kvige, 3 kuer og 12 åringer, så må vel begynne i morgen, så jeg blir ferdig. Skal også lage en video fra Stavanger til dere, hihi. Ha en fin kveld alle sammen!

  - Syntes du det var godt med helg?

  - Hva skal du i helga?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • STRIKKING

  Hei dere! I dag har jeg ikke gjort så særlig mye. Bestemor har vært her og lært meg og strikke hel på sokkene mine. Husker ikke såå veldig mye men nå er jeg nesten ferdig!

  I aften var jeg i fjøset.. Haha det er bra at det ikke er folk der når jeg rensker hos kuene, kalvene og åringene, for kjeften min går konstant! Og så ble jeg flyforbanna på Sandra, fordi hun oppfører seg som en idiot.. Hun sparket etter meg i dag, og traff meg så vidt på armen. Da blir jeg sint. Det gjorde ikke vondt eller noe, men det er så irriterende.

  Akkurat nå sitter vi og ser på Skal vi danse og venter på pizza. Er såå deilig med helg :) i morgen kommer det en overraskelse på bloggen ;)

  - Kan du og strikke?

  - Ser du på Skal vi danse?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommentere ALLTID tilbake <3

 • HJEMME!

  Nå er jeg hjemme igjen. Vil først takke Ida som har blogget for meg mens jeg har vært borte! Er kjempetakkenemlig for det :)

  Nå skal ikke jeg skrive noe om turen og legge ut bilder før i morgen. Rett og slett fordi jeg gidder ikke nå.. haha. Har kjøpt kjempemasse(...) og har hatt det superduperfint!

  Der ser dere jo hvordan jeg har hatt det :)

  Håper dere alle får en fin kveld videre, og så snakkes vi i morgen!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Har du hatt eller har du høstferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DA SITTER JEG HER...

  Hei dere! Dette blir vel siste innlegget før jeg drar til Stavanger. Må pakke og sånn, så blir ikke tid til flere. Har spilt inn en video til dere som jeg skal redigere senere, og forhåndspublisere i morgen eller på tirsdag. Jeg drar til Synne i kveld, og vi drar tiiiidlig i morgen. Skal kanskje prøve og blogge på toget, men jeg skal ta med kamera og ta masse bilder, kanskje videosnutter også, som kommer enten lørdagskveld eller søndag.

  Jeg personlig gleder meg litt til å ta litt fri fra bloggen i noen dager nå. Men bloggen blir ikke stående helt alene og forlatt. Ida, en av mine bestevenner, skal blogge her fra torsdag til lørdag! Så det kan dere bare glede dere til. Hun er myee flinkere til å blogge en det jeg er. 

  I dag har jeg ikke fått gjort så veldig mye, sov lenge, gitt vann til kuene, lagde video og dusjet. NÅ MÅ JEG SERIØST BEGYNNE OG PAKKE! Har bare det problemet at jeg vet ikke helt hva jeg skal pakke.. Laste ned apper på iPaden må jeg gjøre også, halleljua det er deilig med ferie!

  Tusen takk for alle fine kommentarer jeg får, setter utrolig stor pris på det!

  - Hvilken video tror du det er?

  - Liker du og pakke?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FIN DAG PÅ OTTAMARTNA

  Hei alle sammen! I dag har jeg vært på Ottamartnaen. Kjøpte ikke så mye, men så veldig mye rart.. haha. Synne og Marit tok også noen bilder av meg i dag, som de ville jeg skulle legge ut på bloggen, haha.

  Meg og Synne på en gravemaskin, som jeg skal kjøpe en vakker dag. (Bare at det skal være New Holland)

  Like ukonsentrert som vanlig haha

  Sånn skal jeg også kjøpe :)

  De stapper i meg sukkerspinn, til ja.. Haha, trenger ikke kjøpe selv, når andre gjør det :p

  I kveld skal jeg bare slappe av, siste kveld hjemme, før jeg drar til Stavanger. Må pakke og sånt i morgen, men skal lage en video til dere i løpet av morgen dagen.

  - Synes om bildene?

  - Har du vært på martna noen gang?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GOD HØSTFERIE!

  Endelig er det høstferie!! 
  Fikk ikke blogget i går, fordi det var først Otta, skole, trafikalt grunnkurs og så var jeg på besøk hos farfar etterpå. Forresten prøven jeg ikke fikk øvd på til i går, gikk rett til "fjøset"... Uff, den blir ikke morsom og få igjen..
  I dag har vi hatt tyskprøve og det gikk heldigvis litt bedre, håper jeg da.. Så har jeg hatt elevsamtale. Kjenner jeg får hjertebank hver gang de sier at jeg skal ha det :( Men det gikk vel ikke så verst, håper jeg selv da. Så hadde vi gym idag, og jeg sprang oppigjen qupertesten. Fikk 5 (!!) og jeg er tilfreds. Kunne ikke fått en bedre måte og ta høstferie på  :)
  I aften har jeg vært i fjøset hos mine skjønne kalver og kuer, og hatt i vann til kuene :)
  - Har du hatt en fin dag?
  - GOD HØSTFERIE!!
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 • UMOTIVERT FOR NY UKE..

  Gleder meg så lite som går ann til denne uka som kommer nå.. Har så mye lekse og prøver at jeg tror jeg døøør! Har en innlevering av et hefte på onsdag, 2 prøver på torsdag og en prøve på fredag + 10 nr i matte denne uka...  Men nå skal jeg slutte og klage, ellers blir dette innlegg bare våås.

  Nå skal jeg se på Robinsonekspedisjoen og grue meg til i morgen haha. Har hatt en fin helg, men er litt glad for at den er over, fordi jeg er sliten. Har klippet 6 kuer i dag som jeg tok et skikkelig kult bilde av! Legger det kanskje ut i morgen. Skal også prøve og lage video enten i kveld, før jeg legger meg eller i morgen.

  - Motivert før siste uka til høstfeire? (hvertfall for meg)

  - Har du hatt en fin helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • FOTBALLTURNERING I GROV

  Skal til Grov og se på lillebror spille fotball i dag, så kommer et innlegg senere i kveld :) Har forresten fjøset på Brimi i helga, så deee :)

  - Hva skal du i dag?

  - Liker du fotball?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SUNDAY IS NOT FUNDAY..

  Vet at jeg har skrevet det før, men jeg er helt sikker på at søndag er den kjedeligste dagen i uka, hvis det ikke er noe spesielt! I dag reiste tante Haldis og onkel Arve igjen. Tante Haldis var så snill og hadde bokpapir på atlaset mitt, fordi ingen her hjemme ville hjelpe meg! TUSEN TAKK :):) Ellers har jeg ikke gjort noe, sett på film og slappet av.. Så har jeg vært i fjøset da for å prøve og gire meg litt opp igjen. Svartlin er så søt!! Har filmet litt fra fjøset i kveld, som jeg skal sette sammen til en film, senere i kveld.  Akkurat nå sitter jeg og koser meg med sjokolademousse, herlig! Uff, i morgen er det skole igjen...

  - Har du hatt en morsom dag?

  - Gleder du deg til skolen i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • VIDEOBLOGG PÅ VEI!

  Hei dere! I dag skal jeg spille inn videoblogg til dere om hverdagsminken min, så den kommer i aften/kveld. 


  Da får dere som også har fin vær nyyte det! I morgen er det dessverre skole igjen.. Forresten, hvis det er noen i bygda som kjeder seg, så er det bare og komme til meg på kaffebesøk! Har kaker og alt det der i kjøleskapet ;)

  - Hva synes du om videobloggen jeg skal lage?

  - Hvordan er været hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GÅTT MED NESTEN 40 KUER!

  Hei dere! I dag har jeg vært i Smørlia, eller gått til Smørlia da, for vi har hatt innover nesten 40 kuer i dag! Har vært varmt, så kuene var ikke så veldig lyst til å gå.. Men jeg har tatt noen bilder til dere da :)


  Dette var noen av de vertall :)

  I morgen tenkte jeg og spille inn en liten video til dere! Skal være sminke jeg bruker til hverdags, så håper den vil falle i smak! Nå etterpå skal jeg og Ingebjørg ut og plukke litt rips, så skal vi ha pizza i kveld tenker jeg.   Tenkte kanskje og komme med teenager posts i kveld, hvis det er noen som ønsker det?

  - Har du hatt en fin dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • DET ER SÅ MORO!

  Hei alle sammen! Da er det endelig helg igjen. Denne uka har vært mye lengre enn alle andre uker! Men i bunn og grunn en helt grei første uke, utenom at vi hadde matteprøve i dag. Fikk helt hjerneteppe, men håper at det gikk bra på det jeg svarte på :)

  Pratet så vidt med Ingrid i dag også, savner henne :( Men over til det som var moro! Vi hadde orientering i gymmen, og det er så utrolig morsomt! Skal ha orientering i gymmen neste uke også, og jeg gleder meg allerede! Morsomste vi har hatt denne uka er faktisk gym.

  I helgen skjer det ikke så veldig mye. Tror kanskje jeg skal til fjellet i morgen og gå med noen kuer, ellers har jeg ikke planer for helga :)

  I kveld skal jeg og søster se på "Til siste hinder". Den filmen er så fiin <3 Kommer kanskje et innlegg til i kveld, får se hva det blir.

  - Liker du orientering?

  - Hva skal du i helgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SISTE JOBBDAG :(

  Herregud denne ferien har gått fort! Var ferdig på jobb for ca en halv time siden, og i morgen har jeg fri. Mandag er det skole igjen, GRUUUER MEG! Skal forresten spille inn innkjøpsvideo i morgen, for reiser fra fjellet først på dagen.

  I aften er det vært nesten 120 mennesker her på slekstreff. Har vært med og hjulpet til, men fikk fri for ikke så lenge siden ;)

  Digger forresten macen!! Blogger fra paden nå da, men skal skrive et lite innlegg om macen i løpet av de neste dagene.

  - Har/hvor har du jobbet i sommer?
  - Hva skal du gjøre de siste dagene av ferien, eller har du begynt på skolen igjen?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TOMORROW I AM BACK

  Hei dere! Har hatt en helt stappet dag i dag, så har ikke blogget. Pizzakveld med beste gjengen, noen som ikke kunne komme da, som var veldig synd. Challengen som skulle komme i dag kommer i morgen, og så kommer det innkjøp, for jeg var på salg i dag :)

  Blogger fra iPaden nå, så er derfor det er dårlig innlegg, haha

  ?Hatt en fin dag?
  ?Liker du trivelige kvelder med venner?
  Vi blogges!!
  ?annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BEAUTY AND A BEAT

  Har blitt helt hekta på denne sangen i det siste! 

  Har ikke gjort noe særlig idag.. GRATULERER TIL ALLE DERE SOM KONFIRMERER DERE I DAG!!  Håper dere får en super dag!

  I dagtidlig var jeg og Synne i fjøset på Brimi. Veeldig koselig :) Nå skal jeg rydde rommet, for det ser ut som det har vært en barnehage inne der!

  - Hva skal du i dag?

  - Synes om sangen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


 • BRIMI I AFTEN

  Hei alle sammen!! Nå har jeg endelig fått kjøpt meg en iPad! Kommer bilder av den i kveld! Skulle engentlig kjøpe i Vågå, men der hadde de ikke igjen sånn jeg ville ha, så vi måtte til Lom og kjøpe der :) I aften skal jeg og Synne ha fjøset på Brimi, så blir borte i aften.

  Da kommer det et til i kveld!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Planer for kvelden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INGENTING ER UMULIG, DET UMULIGE TAR BARE LITT LENGER TID..

  Hei ♥

  Ja i dag har vi hatt idrettsdag da! Gledde meg egentlig ikke, for er ikke så flink i sånt. MEN ble så glad etter vi hadde kastet liten ball, for fikk til 2 av kasta mine! Fikk høre det etterpå også, og ble så utrolig glad innvendig! Hehe, sitter og smiler nå også ;)

  Så det med liten ball, føles som sitatet :"Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid."

  I kveld skal jeg bare slappe av, og i morgen skal jeg kjøpe iPad! Gleder meg!

  - Har dere idrettsdag på skolen?

  - "Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid.."

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FANTASTISK KONFIRMASJON!

  Hei alle sammen!! I dag har jeg hatt en suuper dag! Masse folk, bra vær, feiret på beste plassen i verden, så alt har vært perfekt! Tenker det kommer bilder i morgen eller noe :)

  Håper alle som konfirmerte seg i dag har hatt en kjempefin dag og jaaa.. Vet ikke mer jeg! Nå skal jeg se gjennom korta jeg har fått :)

  - Har du hatt en fin dag?

  - Jaa, skole i morgen? :(

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


 • KONFIRMASJON I MORGEN!

  Hei alle sammen! Nå har jeg fikset sånn at nettet er litt raskere! Gadd ikke å blogge mer i går, for det var sååå treigt!

  Ja i morgen er det konfirmasjon! Har egentlig ikke så mye å gjøre. Var i Lom og ordnet det siste. Har allerede fått noen kjempefine kort, så tusen takk for det :)

  Er forresten kjempefint vær i dag! Har sittet ute i sola en stund, og det var så herlig!

  - Hva skjer hos deg i helga?

  - Skal du konfirmeres?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EUROVISION SONG CONTEST

  Ja i kveld er det finale da! Håper Margaret gjør det bra, og det hadde vært moro og vunnet i SVERIGE!  Nå skal vi snart spise pølse og koose oss! Har også vært på Brimi, og fjøsstellet gikk fint :)

  - Skal du se på Eurovision?

  - Liker du sangen hennes?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BLIR EN FIN HELG!

  Hei alle sammen! Håper dere hadde en kjempefin dag i går, det hadde vertfall jeg! I dagtidlig var jeg og Synne i fjøset på Brimi, og så har vi vært i Lom en tur og kjøpt gave til Freddy. Skal pakke den inn nå og gjøre en ting til som jeg ikke husker! Skal til Brimi kveld også, og i morgen. Ååå, gleder meg så til sommer nå!

  Bilder fra i går.

  Da håper jeg dere får en fin dag videre, så blogges vi senere i dag. Tror kanskje jeg skal gjøre noe lekse også.. Trist.

  - Hva skal du i dag?

  - Hadde du en fin dag i går?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TELLER NED TIL 17. MAI

  Tenk på fredag er det 17.mai! Jeg kan med handa på hjertet si at jeg gleder meg! 17.mai er alltid en koselig dag, og man er sammen med masse kjente folk! Og man slipper skole :)

  Det kommer en liten video, senere i kveld. Nå etterpå tror jeg vi skal på søppelplukking. Jaja.

  - Gleder du deg til 17.mai?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN TUR UT!

  God dag ♥

  Rakk ikke å blogge i dagtidlig, og hadde ikke så mye og skrive da, så ventet heller til nå. 

  Jeg og Synne har vært med Freddy og luftet noen av kuene på Brimi. Er alltid morsomt å se kuene første turen, for da spretter de og er helt "gale"! Så også på hvalpene til Tatri og sauene og lammene!

  Sparkefru♥

  En av hvalpene til Tatri ♥

  Så søte ♥

  De kom når vi ropte! 

  Disse to var jo bare helt skjønne♥

  Vi vart litt etter!

  Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal. Har akkurat dusjet og Gunhild er jo her. Skal kanskje begynne på bordkortene til konfirmasjoen!

  - Synes om bildene?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • JOGGESKODILLA

  Hallo alle sammen! Har vært en tur i Lom, og har kjøpt nye joggesko! Kommer bilde senere! Såg et par til, jeg fikk lyst til å kjøpe.. Haha, har funnet et par på nettet jeg SKAL kjøpe, så har blitt den joggeskofriken!

  Da kommer det et innlegg med skoa senere, så da får dere ha en fin dag videre!

  - Har du joggeskodilla?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BESØK

  Hei alle sammen!! Da kommer det et lite innlegg før det kommer besøk her. Gunhild kom i sted, før jeg gikk til fjøset, og Freddy og Synne kommer om litt.

  Nå har jeg akkurat dusjet og sminket meg, så jeg er klar!!

  - Du skal i kveld?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • LANG, LANGHELG!

  Er det ikke herlig? Nå har i vertfall jeg fri helt til søndag! Gunhild kommer oppover i kveld, og vi får besøk i kveld. I morgen blir det en tur til Lom tenker jeg!  Jeg og Ida har hatt det kjempemorsomt! I går kveld så vi på filmen My Sister's Keeper. Den var kjempefin! Meen vi fikk dessverre ikke sett slutten fordi hele greia klikka..

  Skal til fjøset en tur i aften, dusje og gjøre meg klar til besøk. Men akkurat nå må jeg rydde rommet, for det ser ikke ut!

  Kommer en video i løpet av de neste dagene, tror kanskje det blir svar på noen spørsmål ;)

  - Har du langhelg?

  - Skal resten av dagen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HELGA MED BESTE SNART OVER

  Hei alle sammen!! Unnskyld for lite blogging i helga, men har jo selvsagt prioritert å være med Karoline, i steden for å sitte og blogge. Det håper jeg dere skjønner. Vi var ute og hadde en liten photoshoot i sted, men den ble litt mislykka på grunn av vinden. Kommer bilder senere fra det. 

  Her ser dere jo, haha

  Har jo hatt en kjempefin helg da! I går var vi i Lom hele dagen. Var vel så og si innom nesten alle butikkene, og på hver matbutikk, tok vi en sånn stor vogn, selv om vi ratt bare kjøpte 2 kjærligheter.. Så i gårkveld smelta vi sjokolade, og dyppa jordbær, noe som var kjempegodt! 

  I dag har vi som sagt vært på stranda på en liten photoshoot, og så var vi på piknik.

  Nå har jeg ordnet meg, og er klar til å dra til Lom igjen på messe. Skal si noe om John Deere er meningen, så er derfor jeg har på New Holland t-skjorte.

  Må også gjøre noe geografi til i morgen, og så er det vel Kongsvik i kveld! Helga har uansett vært kjempefin!

  - Hatt en fin helg?

  - Skal du konfirmeres?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DRAR TIL LOM

  Jeg og Karoline drar til Lom om litt. Tror det er åpning på en ny gullsmedbutikk eller noe også, så da får vi sjekke den ut! Håper dere alle får en fin dag, så blogges vi senere!

  Bloggen til Karoline -> HER <- sjekk ut :)

  - Dere skal i dag?

  Ha en fin dag, vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NY DAG, NYE MULIGHETER

  Søndagen er kanskje ukas kjedeligste og tristeste dag. I morgen er det skole igjen, og man synes helga har gått aaaltfor fort! Men men, sånn er nå enda livet..

  I dagtidlig våknet jeg når klokka var 5, fordi jeg skulle være med opp til fjøset. Pappa fikk sove lengre i dag, hvis han inngikk en avtale med meg. Vi skal nemlig ha litt øvelsekjøring her i dag med traktor!! Det blir morsomt :) Men jeg har også noe RLE jeg må gjøre til i morgen, sukk. Tror kanskje vi skal ha prøve i det denne uka, så da får man vel gjøre leksene sine!

  Driver og prøver å lage nye header! Vet ikke om det blir dette, eller om jeg skal ut å prøve og ta noen andre bilder i løpet av uka.

  - Sto du opp tidlig i dag?

  -  Du skal i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • IMPONERT!

  Ja det er jeg! Jeg var i Skjåk på en fotballturnering i dag, og skal si de som spilte var flinke! Virkelig morsomt å se! Laget lillebroren min spiller på, vant alle kampene de spilte. HEIA GARMO!

  I aften har jeg vært i fjøset. Kukalvene, og åringene de blir gale når de ser meg! De rauter, og skal jeg fortelle dere hvorfor? Jeg gir de gron og koser med de ♥ Er så glad i de♥ 

  Redigerte dette bildet av en liten grisunge :)

  Nå skal jeg se Sara og Selma! Kommer kanskje et til innlegg etterpå, får se om jeg orker å sitte på dataen!

  - Synes om bildet?

  - Liker du å se på at de mindre spiller fotball?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NÅ ER HUN DØD :(

  I dagtidlig døde Lillemor. Hun var så liten, og har nok ikke klart og drukket noe heller. Stakkars liten.

  Blogget ikke i gårkveld, fordi jeg var hos en purke, som fikk navnet Fru Liverpool. Mr. United ungen hennes, døde. Og hun som er på bildene her og videoene, kalte jeg Lillemor.

  Men nå drar jeg straks til Skjåk! Tusen takk til Ida, som blogget for meg i går kveld! Jeg skylder deg en <3

  - Synes om videoene?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HELLO, MY NAME IS ANNA

  Hei igjen! Ble ikke fjøs på meg i dag, fordi jeg må gjøre engelsken min. Har akkurat dusja, og gruer meg til å ta fram engelskbøkene mine.

  Neste mandag tror jeg, skal jeg klippe håret mitt, igjen! Er ikke akkurat lyst, men har vist ikke noe valg. Så er bunaden min ferdig! Tror kanskje vi skal avsted å prøve den denne uka, men må prate med bestemor først.

  Da får dere ha en fin kveld videre, så blogges vi senere. Er ikke sikker på om det kommer mer her i dag, men tomorrow.

  - Er du motivert for lekser?

  - Hva skal du ikveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SØNDAG, UKAS KJEDELIGSTE DAG

  Søndag, siste dag i uka. Ja det sier vel sitt. I dag skal jeg ikke gjøre så mye tror jeg. Kanskje trene litt, så tror jeg at vi skal kaste noe rundballplastikk. I morgen er det skole igjen...(sukk) Vi skal ha skrivedag i nynorsk i morgen. Gruer meg! Ingen skrivedag i år, har vært på topp, og jeg må klare å vertfall få en bra karakter!

  Da får dere ha en fin dag videre, så kommer det sikkert et innlegg senere! Har forresten den dumme engelsken som må være ferdig til i morgen!

  - Du skal i dag?

  - Liker du søndager?

  - Har du lekse?

  Vi blogges!!¨

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • AVSLUTTE HELGA!

  Ja, da var siste tiden kommet, til å si farvel. Haha, det høres ut som vi er i en begravlese eller noe!

  Ja jeg har egentlig hatt en fin helg. BoWling og russerevy var kjempemoro! Men så har jeg hatt vondt i ryggen i helga. Jeg har ikke klart å bære noe på høyre sida, og ikke sovet på høyresida. Det høres kanskje ikke så problematisk ut for dere, men jeg sover ALLTID på høyresida.. Håper det går fint å bære sekken i morgen da. Men nok klaging! Vi har fått en ny okse idag, men jeg har ikke tatt bilde av han da! Han var vertfall veldig fin!

  Dere skulle sett meg i fjøset i sted! Gulldokk den gærne kalven, gikk til angrep på meg. Hun gikk rett mot foten min, og stanga skikkelig hardt! Jeg ropte og sprang, og til slutt stengte jeg henne inne, så hun ikke kunne ta meg.

  Hun er større nå da.

  Nå ser jeg på Hvem kan slå Aamodt og Kjus, og så skal jeg selvsagt se på Kongsvik Vidregående! Haha elsker det! 

  Ha en fin kveld videre!

  - Hatt en fin helg?

  - Skal du se på Kongsvik Vidregående?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ROLIG SØNDAG

  Hei igjen!

  Skjer veldig lite i dag. Har vært ute å gått en tur da. Angående det, må legge meg under hardtrening nå! Har surret det bort i 3 måneder nå, men på tirsdag begynner det! Kondisen min skal opp nå, og nå har jeg bestemt meg. Legger jeg meg opp en plan, så går det! Men jeg må bli flinkere til å planlegge for at jeg skal greie og gjøre det akkurat når jeg vil! Men nå må jeg overføre noen bilder til usber.

  Bare tullebilder fra i går.. 

  Kjenner at denne uka, gleder jeg meg ikke til noen ting. I morgen er det mandag, så det sier seg vel selv, tirsdag er kanskje beste dagen denne uka, merkelig nok, På onsdag skal vi ha mye norsk, kartleggeren i norsk, og det gleder jeg meg ikke til. Torsdag skal vi ha skrivedag i norsk, så vi får ikke byggfag, og det drar ned. Fredag skal vi besøke vidregående, og jeg gleder meg egentlig ikke til det heller. MEN pappa har bursdag i morgen, og lillebror på torsdag, så det kommer litt besøk hit, og det gleder jeg meg til.

  - Du har gjort idag?

  - Gleder du deg til denne uka?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DRAR TIL BESTEMOR

  Nå skal jeg til bestemor. Var i fjøset på Brimi i dagtidlig. Var kjempekoselig som alltid :)

  Kommenterer når jeg kommer hjem, for må ordne meg nuu, lukter fjøs av meg

   HÅPER ALLE FÅR EN FIN DAG!

  - Du skal i dag?

  - Var ikke kalven søt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LIVET ER HERLEG, OG FORMEN ER BRA. EN STRÅLANDE MORGON DET HAR ME I DA

  Vi reiste til Smørlia i dag også. I dag tror jeg har vært den fineste dagen! Solen varmet skikkelig! Vi gikk oppå Smørliberget og akte oss ned igjen. Det var skikkelig moro!

  Kommer flere innlegg senere i kveld. Nå må jeg kommentere tilbake :) Er jo påskeaften i dag også! 

  - Synes om bildene?

  - Har du hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • MIN OG ELDRI'S DRØM

  Hah, helt idiotisk overskrift..

  På skidagen fredag, så gikk jeg og Eldri og plana den perfekte påskeferie. Vi har så innmari lyst til å reise til Smørlia i påska, og være der et par dager. Gå på ski inn dit og virkelig nyte at det er feire! Og ikke minst, komme seg litt bort fra bygda. Haha, var ikke så lenge jeg var i Oslo, men å reise til fjellet er noe helt annet på en måte! Å drømmer meg helt bort her jeg sitter. Ser alt for meg, og det virker så morsomt!

  Love you, my sweetie <33

  HÅPER DET GÅR!!!

  - Kunne du tenkt deg en sånn spontan tur?

  - Høres det morsomt?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • HERLIG VÆR!

  God morgen alle sammen! Er så sykt fint vær her i dag! Sola skinner og det snør litt. Skal være ute i dag, kanskje jeg skal utforske låven for det er lenge siden jeg har gjort. Haha, jeg vet, har et fritidsproblem..

  //arkiv

  Da håper jeg dere får en fin dag, så blogges vi senere :)

 • DET VAR TUNGT, MEN GOD FØLELSE ETTERPÅ!

  Hallo alle sammen!! Sorry for at det ikke ble blogging før nå, men har vært på konfirmantgreier, såå kom hjem for et kvarter siden. 

  Dagen i dag har vært helt grei egentlig. Overskriften er rettet til gymmen i dag. Vi jentene hadde 4x4 intervall i gymmen i dag. Det var tungt! Men det var sykt deilig å være ferdig etterpå og så føler man seg ganske "lett" i kroppen etter gymmen! Skjønte dere hva jeg mente? Og som sagt etter skole var det konfirmantundervisning.

  Bildet her er tatt på tirsdag, men i dag er jeg også sminkefri og ser ikke ut, så da ble det dette siden jeg ikke har postet det før :)

  - Hatt en fin dag?

  - Godt med helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NÅ ER DET BESTEMT

  Nå er det bestemt når jeg og Synne drar og kommer hjem fra Oslo. Vi drar tirsdagsmorgen, og kommer hjem på lørdag!! Fy flate jeg gleder meg som et lite barn! Mangler og pakke enda, men det gjør jeg i morgen etter jeg har vært hos frisøren. I kveld skal jeg ikke gjøre en drit! Skal kanskje begynne og lage noen innlegg :)

  Kos dere videre i kveld!

  - Du skal i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • I DAG BLIR JEG 15!! :D

  Eller jeg blir egentlig ikke 15 før i aften klokka 17.01.. Men pytt pytt, det driter vi i! Fikk jo det jeg ønsket meg hos mamma og pappa!

  New Holland jakke!! Den er sykt fin!!! Synes jeg da :P Fikk også en kjempefin genser av Tante Haldis, Onkel Arve og Ann Helen! Den skal jeg bruke i kveld, så kommer bilder da :)

  I dag skal jeg ikke gjøre så veldig mye.. Skal se på sport og gjøre lekser værtfall. Har bestilt Taco til middag, så blir det før jeg går til fjøset :) Og i kveld kommer det gjester.  Da blogges vi senere i dag! Håper dere får en kjempefin dag i dag!

  - Har du bursdag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LOL AND FUN!

  Hallo alle sammen!! Sorry for at det har vært så dårlig blogging i det siste, men det har skjedd så mye i det siste! På torsdag så feiret vi bursdagen til mamma, og i går var jeg jo med til Eldri. Vi fikk laget video til dere da! Har bilder fra di siste dagene da. Største grunnen til at det står Lol i overskrifta er at jeg har brukt det ordet sykt mye det siste døgnet!

  Jeg og Eldri så litt av Tina og Bettina The Movie og LOL! Haha Tina og Bettina er sykt morsomme, men LOL var også veldig bra!

  Håper det er greitt at jeg la ut desse bildene Eldri! Kan jo slenge med videoen vi laget også!

  I fjøset i kveld var det en dame her som tok noen bilder av meg og Staslin. Er så glad i deg Staslin ♥ 

  Kommer sikkert et innlegg til i kveld, men nå er jeg klar på pizza og Hver gang vi møtes!!

  - Synes om bildene?

  - Synes om videoen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


 • HADE FOR EN STUND!

  God morgen alle sammen!! Måtte pelle meg opp noe før i dag, for skal på konfirmantfestival. Festivalen er ferdig klokka 17.30 tror jeg, så blir ikke blogging før etter det. Da kommer spørsmålsrunde del 1 tror jeg :D

  Blogges i kveld!

  - Skal du på konfirmantfestival?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BLIR SPENNENDE!!

  God kveld alle sammen!! Synes jeg har blogget masse i dag jeg! Er tredje innlegget eller noe sånt jeg legger ut nå! Tenkte å ta del 1 av spørsmålsrunden i morgen, og kanskje linkinga i kveld eller morgentidlig.

  Men over til overskrifta!! Er jo finale i Melodi Grand Prix i kveld, og jeg har allerede en favoritt sang!! Det er nemlig sangen Bombo av Adelen:)


  Da håper jeg alle får en kjempefin kveld! Jeg skal bare kose meg framfor TVen. Blir både Hver gang vi møtes og Melodi Grand Prix ooog Tone! Høydepunktet er kanskje MGP, men bare hvis Adelen vinner :P

  - Skal du se på noe av dette i kveld?

  - Synes om sangen og bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • T.G.I.F!!

  Hallo alle sammen! Skrev kanskje ikke i går hvorfor jeg ikke blogget, men i går på skolen fikk jeg melding fra mamma at vandreutstillinga ble i dag! Og jeg hadde jo ikke klippet en eneste ku! Så etter jr. øving måtte jeg klippe de 4 kuene, og øve på prøve, som vi har hatt i dag. I dagtidlig måtte jeg opp å klippe jurene deres, så har hatt det litt hektisk, og kjeeenner nå at det er veldig godt med helg!

  Skolen i dag har vel vært som andre skoledager.. Natufag, historieprøve, RLE-gruppearbeid og gym. Vi jentene hadde basket, noe som er kjempemorsomt! Har kanskje ikke helt teknikken, men hadde det kjempemorsomt allikevel! Slo kneet (igjen), og etter skolen datt jeg igjen, så da er det litt vondt nå.. Haha

  Etter skolen var det bare sånne konfirmantgreier. Er ikke så mye og si om det.

  Haha er ser dere hvordan jeg er når jeg spør en i gangene!! haha

  Det går fortsatt ann og stille spørsmål til spørsmålsrunden og bli linket!! Trykk  >HER< SPØR SPØR SPØR SPØR!! OG BLI LINKET ::D:D

  - Hatt en fin dag?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

 • BESØK IGJEN :D

  Hallo alle sammen!! Jeg har besøk av Ragnhild :D:D Vi har akkurat spist og skal spille Wii :D Haha ble mye :D fjes nå.. Gidder ikke å overføre bilder, så velger bare et gammelt et:-P

  Kommer kanskje innlegg senere :-)

  - Har du besøk?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • THE LAST SONG

  God kveld alle sammen! Nuu sittar jag og ser på The last song :-) Den filmen er sykt fin, så hvis du vil se den, gå på FEM nuuu :D:D

  Skriver også en rapport og snapchatter med noen venner nå:-) Kan vel si at dere IKKE vil vite hva vi prater om!

  HA EN FIN KVELD ALLE SAMMEN!!

  - Har du sett The last song?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SNAP  Haha, hadde det litt moro med Gunhild i går kveld! Bloggen hennes er >her<. Haha hadde det kanskje mer enn litt moro da!

  Dagen i dag går vel til lekser og sånt.. Har MASSE lekser til i morgen! (Synes jeg da)

  Så driver jeg jo med dette Stavanger prosjektet mitt, så er det noen som kan stavangersk, altså hvordan man skriver dialekten, legg igjen en kommentar!

  - Har du snapchat?

  - Kan du noe stavangersk?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KONSERT OG JAAAA..

  Hallo alle sammen!! Sovet godt i natt? Haha, jeg drømte utrolig mye rart i natt! Og ene av de var at jeg hadde et kukostyme! 

  Ja i dag er det konsert i Vågå. Håper ikke det holder på altfor lenge, for vel rett og slett litt sliten og sånn i dag.. Men tenkte det at når jeg kom hjem skulle jeg lage sminkemappevideo til dere :D Høres det bra ut eller?

  Konserten begynner 14.00, men vi skulle være der 13.30, så vi drar litt før 13.00, for jeg tror vi skulle handle litt :-P

  Dere skjønner, er vel "hekta" på Subway Surf, meeen så lurer jeg på om noen av dere vet om noen andre artige apper også? Hadde vært morsomt å prøvd noe annet :D

  - Synes om bildene?

  - Vet du om noen artige apper?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DE ER JO LITT SØTE DA :-)  Her er to av tingene jeg har på "ku-hyllen" min ♥ Er fryktelig mye kuting på den hyllen!! Tenkte at jeg kanskje senere skulle lage et innlegg om den :-)

  I kveld skal jeg se på Hver gang vi møtes, håper ikke det går ut pga den gisselgreia... Sara & Selma gikk desverre ut.. De kunne jo sent det på nyhetskanalen i stedet da!

  Tusen takk for at dere leser bloggen min, kommenterer ++!! Glad i dere ♥ Og tusen takk for de fine kommentarne på forrige innlegg :-)♥♥

  - Du skal i kveld?

  - Ser du på Hver gang vi møtes?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • HATT DET KJEMPEKOSELIG MED VERDENS BESTE

  Hallo alle sammen!! Sorry for null blogging i dag, men har hatt det kjempekoselig sammen med Ida ♥ 

  Dagen i dag har vært helt fantastisk! Er så deilig både å få sovet ut, være usunn og ha besøk av verdens beste♥♥ Vi så på Breaking Dawn part 1, mens vi spiste frokost(eller lunsj da, siden vi sov så lenge), så begynte vi på part 2, men ble mer tull og fas så fikk ikke med meg så mye, meen uansett, har hatt det kjempekoselig! Kjempefin start på helgen, og en kjempefin slutt på uka♥♥

  Vi fikk samme poengsum!  Her var filmkosen vår ♥♥ Vi hadde det så sykt koselig!

  MAMMA MIA :D

  Okeeey, usunn frokost i dagtidlig... eheee

  Etter Ida hadde reist, var jeg og søsteren min ute og gikk en tur. Var 23 kuldegrader, så det var litt kaldt, men det var godt med en varm dusj♥

  Kommer sikkert et innlegg til i kveld :-)

  - Synes om bildene?

  - Ikke sant det er koselig med besøk?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • T.G.I.F <3

  Hallo alle sammen!! Hatt en fin dag på skolen? Denne dagen ble faktisk ikke så verst allikevel :-) Og på toppen av det hele, er IDA her :D Like koselig som alltid ♥ Hei alle sammen! Akkuratt nå er det Ida som skriver. Tenkte bare å si GOD HELG :-)

  Jaa, vi skal kanskje lage videoblogg til dere :-) Så skal vi se på film og bare nyyyte at det er helg!! <3<3

  - Har dere hatt en fin dag?

  - Godt med helg? 

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • LYKKE TIL!

  God morgen alle sammen!! Eller det er snart God dag, men siden jeg ikke vet om dagen blir god enda, så skriver jeg ikke det :-P

  I dag er det finale i Tour The Ski, og jeg ønsker de norske masse lykke til! Jentene vinner nok ikke, fordi den som leder startet over 2 minutter før den første norske... Men Petter Northug har en sjans, og håper han får det til! 


  Mellom løpene, må jeg gjøre lekse vi har til i morgen, så har vi på prøve på tirsdag, som jeg kanskje kal begynne å øve på, for jeg husker ikke noen ting av det!  It's youcam, you know :-P

  Kommer innlegg senere i dag også, soo reeelax :-)

  - Skal du se på ski dag?

  - Lekser til i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • JUL PÅ PROGRAMMET

  God kveld alle sammen!! 

  Håper dere alle har hatt en kjempefin dag! Nå venter jeg egentlig bare på at mamma og pappa skal komme inn igjen, se hovmesteren og grevinna ++. Lille julaften er veldig trivelig, men den er så lang!! Denne dagen har vært den lengste i hele universet! Men nå er alt klart til jul, så da er det bare og glede seg til i morgen :-) I sted gikk vi ut med grøt til nissen, og vi har sett på gamle julefilmer, Donald og sånt, så da er stemningen på topp :-)   Ha en super kveld videre!

  - Hatt en fin dag?

  - Skal du se Hovmesteren og Grevinna?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • LILLE JULAFTEN :-)

  Jeehuu det er lille julaften i dag!! Tenk, bare en dag til julaften!

  Dagen i dag skjer det ikke så mye. Det blåser noe veldig i dag, så det er ikke så fristende å være ute.. De skal jo pynte juletreet her i dag da, og det kan jo hende det går en koslig julefilm på TVen :-)

  - Synes om bildet?

  - Du skal i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BITTE LILLE JULAFTEN!

  Det er jo bitte lille julaften! Det har jeg ikke skrevet i dag! Siden jeg legger ut et bilde hver dag, får jeg vel gjøre det nå også :-)

  I kveld skal jeg bare slappe av tenker jeg! Tenk i morgen er det LILLE JULAFTEN!! Er helt sykt! Var ikke så lenge siden det var 1. desember... Eller når jeg tenker meg om, DET ER EN EVIGHET SIDEN!

  - Synes om bildet?

  - Gleder du deg til jul?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • PLANER FOR UKA

  Okey tenkte jeg kunne skrive litt hva som skjer denne uka her, da. Er jo siste uke før JULEFERIE!!!!!

  • Mandag: Vi skal ha juleverksted på skolen. Er vel ikke så mye mer som skjer den dagen.
  • Tirsdag: Også juleverksted. Eldri skal være med meg hjem, så vi skal gjøre oss klare til JULETREFEST på barneskolen. Hvis vi får tid skal vi lage bestevenn tag som vi har pratet om i snart 2 måneder nå.
  • Onsdag: Helt vanlig tror jeg. Skal ha "julebord" i mat og helse.
  • Torsdag: Siste skoledag. Skal gi ut noen priser til elevbedrifter. Håper vi vinner :-P Synne skal være med meg hjem fra skolen tror jeg. Vi skal ordne oss til JULEBALL på skolen vår. Det blir det siste før vi får juleferie.
  • Fredag: JULEFERIE!!!!!!!!

  Sick girl..

  haha ser dere det?

  jaja, gjorde det ikke da.. hihi

  - Skal du noe spesielt i uka som kommer?

  - haha har jeg ikke et awesome søskenbarn? :-P

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅÅÅ, DET VAR TIDER!!

  Kom akkurat til å tenke på sommerferien.. Gikk gjennom videoene jeg har lastet opp på Youtube, og da møtte jeg på disse to:

  Fineste sommeren jeg har hatt!! Jeg og Synne hadde det kjempemorsomt :-) Var veldig rart å komme ned til bygda å leve "normalt" igjen! Der oppe hadde vi jo ikke vask, så vi måtte koke vann, når vi skulle vakse oss osv. og vi hadde utedo.. haha

  Så i dag fikk jeg melding på blogg om at jeg kunne sende favoritt smykket mitt på epost og så få linking eller hva det nå var.. Uansett så er jeg ikke sikker på om det ble sendt, så jeg leger ut bildet her :-)

  Har faktisk fått det av søskenbarnet mitt, gunhild3d.blogg.no :-)

  - Synes om videoene?

  - Likte du smykket?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 16. DESEMBER 2012

  God morgen alle sammen!! Vel, er vel kanskje snart god dag, men jeg kaller dette et morgen innlegg allikevel jeg, hehe.

  Day 27(?) kommer etterpå, eller noe :-)

  - Du skal i dag?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ALENE HJEMME 2

  Heyy alle sammen!! Nuu skal jeg se på Alene Hjemme 2 og bare slaaaappe av! Blir nok ikke mere blogging i kveld :-)

  HA EN FIN KVELD ALLE SAMMEN!!

  - Hatt en fin dag?

  - Skal du se Alene Hjemme 2?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 15. DESEMBER 2012

  God morgen alle sammen!! 

  Haha, må rydde rommet mitt nå.. Mamma synes det er rotete, men jeg har faktiskhaha system i rotet mitt. Ingen som tror på meg da...

  Skal ut og finne juletre senere i dag :-) 

  Day 26 kommer senere

  - Synes om bildet?

  - Du skal i dag?

  - Funnet juletreet? Vi skal finne UTE tre

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OVER OG UT

  Hallo alle sammen!! Da er muntlig tentamen over og julehandelen over. Muntlig tentamen er jeg egentlig litt skuffet over.. Kunne ha gjort det bedre, hvis jeg hadde øvd litt mer, og ikke vært så nervøs.. Sa en skikkelig stor feil, og er veldig flau over at jeg ikke kan sterke og svake verb. haha klarer jo ikke å bøye drikke på bokmål en gang!  Ser ut som at ene øyet mitt er større en det andre!

  Ja nå skal jeg lage videoblogg til dere, som handler om day 25(?). Skal prøve julekjolen som jeg skal bruke på juletrefest torsdag også :-)

  - Hatt en fin dag?

  - Er det kaldt hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 9. DESEMBER 2012

  God morgen alle sammen!! Det kommer et lite innlegg nå, før jeg og Synne skal ut og selge de siste browniesene og snickerskakene. Vi hadde fått inn 1260 kr i går!! Så regnskapet til Budeiun AS går i +!

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!!

  - Du skal i dag?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 8. DESEMBER og JULEMARKED

  God morgen alle sammen! Har dere sovet godt i natt? Det har egentlig jeg gjort. Synne har sovet her i natt også, siden vi skal på julemarked i dag. Akkurat nå er det -25 grader ute, og det er kaldt! Men det kommer nok til å gå bra, for har både på meg devold og moods of norway genseren min, norheim og ludvig stilongs og så skal jeg bruke termodress. Tror jeg må ut en tur etterpå for har noe med noe skilt meg nå prøve. Er ikke greit dette her nei! haha

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!

  - Er det kaldt hos deg?

  - Skal du på julemarked?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 2. DESEMBER 2012

  God morgen alle sammen! 2. desember i dag da :-) 23 dager igjen til jul! 1. søndag i advent i dag også :-)

  Har allerede vært på Brimi i fjøset, etter fjøset var vi inne hos Willie på te, før jeg jogget hjem. Fy søren, er 20 kuldegrader her i dag! ALT FOR KALDT!

  - Synes om bildet?

   - Har du vært i fjøset i dag? 

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 1. DESEMBER 2012

  Jeehuu! 1. desember i dag!! Jeg og Synne har vært i Lom og solgt varer for over 1000kr! :-) VI ER FLINKE :D:D:D

  Skal til fjøset i aften, så blir bedre blogging i kveld...

  - Synes om bildet?

  - Er det kaldt hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FACE YOUR FEARS AND WIPE YOUR TEARS..

  God kveld alle sammen!! Hatt en fin dag eller?

  Dagen min i dag har vært, på hengende håret, helt grei.. 1. time hadde vi matteprøve. Er nesten helt sikker på at jeg gjorde feil der et sted, for jeg satt og tenkte på den prøva i RLE'en og jeg tror jeg har ganget med 2!!! OG DET ER IKKE BRA! Vi har også øvet på diktet i dag. Haha, Huuu-haaaa! Gymmen i dag var det orientering! Gjett to ganger hvilken to flinke jenter fra Garmo som fant ALLE postene da? Ding ding, du gjettet rett, MEG OG SYNNE!!

  Etter skolen var vi på konfirmantgreier! Kjedeliiiig!

  I kveld har jeg ikke gjort så veldig mye.. Sittet i sofaen og nyter at det er helg!! 

  Nuu skyper jeg med Ida!<3 Vi har så mange fine planer når det gjelder Bilbeistet! Det blir sykt bra!

  - Synes om bildet?

  - Hatt en fin dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SESONGEN ER I GANG!!

  God morgen alle sammen!! Lurer kanskje litt på overskriften? Akkurat ser jeg på sport på NRK, fordi SKI-SESONGEN ER I GANG!! Har vært opning på Beitostølen, og nå er det hopp, og det jeg gleder meg aller aller mest til er SKISKYTING=OLE EINAR BJØRNDALEN!!! Liker han så utrolig godt! Petter Northug også! Og Marit Bjørgen da :-)

  Gull folka mine ♥


   Holdt på på å glemme søte Anders Jacobsen! ♥

  Dagen min i dag kommer til å bli kjedelig. Kanskje lager jeg en videoblogg, men må også gjøre lekser. Trene tror jeg rett og slett ikke at jeg gidder i dag. 

  - Du skal i dag?

  - Liker du noen av disse personene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • GRATULERER MED FARSDAGEN!

  Gratulerer med farsdagen verdens beste pappa ♥♥

  Farsdag i dag da.. Pappa fikk sånn Anton Berg lade, noe han liker veeeldig godt!

  Er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre i dag... Tror kanskje jeg og søskena mine skulle bære noen planker inn i fjøset. Så skal jeg vel prøve og blogge:-) Kanskje lage videoblogg, får se:-P

  ♥♥ Husk og gratuler faren deres med farsdagen da :-)

  - Fikk faren din en farsdagsgave? 

  - Skal du noe spennende i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • GOD MORGEN!!

  God morgen kjære lesere! Sovet godt i natt? Haha sto opp for ca 10 minutter siden, og kjenner at det var virkelig godt å få sovet ut! Tenkte jeg skulle legge ut et par bilder fra uka, som jeg ikke har postet enda ♥

  Okey, ikke for ti minutter siden nå da, for nå har jeg spist frokost :-)

  Kommer flere innlegg senere i dag!

  - Du skal i dag?

  - Godt med helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FY FADER JESUS! Å DU KALLER DEG GUDS SØNN!

  haha, elsker denne!

  Ja, da er det fredag da.. Skulle virkelig ønske at jeg ikke skulle bort i morgen.. GLEDER MEG IKKE! Skal til Sandom på konfirmasjonsgreie i morgen... Uuuhuu, blir litt sur bare av å tenke på det!

  Dagen i dag har vært helt grei egentlig. Vi har hatt historieprøve og ny oppfølgingsprøve i matte. Gikk egentlig bedre i dag en forrige fredag. Blir veldig sur hvis jeg ikke har forbedret meg nå aså!

  Siden det ikke er noe spess på TVen i kveld, tenkte jeg at jeg skulle kommentere på blogger, så legg igjen en kommentar!

  - Hatt en fin dag?

  - Nyter du at det er helg, eller skal du noe skikkelig kjedelig i morgen? :-P

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • EN VELLYKKET JENTEKVELD !!!

  Ja, sorry for at det ikke ble mere blogging i går, men er ikke det som frister når man har besøk:-) 

  Gårdagen vart myyyye morsommere enn jeg hadde trodd, i utgangspunktet! PÅ ALLE MÅTER! På skolen hadde vi kunst og handverk for første gang i år! Skulle egentlig ønske vi hadde Gudrun, slik vi hadde i fjor ... Så var det gymmen da. Jeg gledet meg ikke så veldig mye, for vi skulle ha hinderløype i Presthaugen. Men der tok jeg heeelt feil! Det var kjempemorsomt! Synne and me are a great team! ♥ Etter skolen var jeg, Synne, Åsta og Thomas igjen i Lom. Vi handlet bursdagsgaver og godis:-D Senere kom også Ida og Ragnhild, før vi tok bussen hjem klokka 5. Satt ved siden av en kjempetrivelig dame! 

  Når vi kom hjem til meg da, så laget jeg pizza, vi så litt tv og alt det der! Vi har hatt det kjempetrivelig! Kanskje litt lite søvn, men det er sånn det blir på jentekvelder, SØVN STÅR IKKE I FOKUS! Vi så på en sånn skummel film. Jeg følgte egentlig ikke noe særlig med, for hater skumle filmer.. Så så jeg bare bort på en gang, og da var det et sånt skikkelig skummelt fjes. Jeg lo, lo og lo! Skjønner ikke helt hva som var så morsomt, men jeg lo! Ble bilder, men så masse rart at jeg kan nesten ikke legge ut alle de.. :-P

   

  Ja som dere ser, ikke de beste bildene, men bilder er bilder...

  Og til dere som var her i går kveld, det ligger igjen en parfyme, en hjerte dings, og Ragnhild du glemte gaven du fikk av meg:-P haha

  Nå må jeg få ryddet ut av rommet og litt sånn

  - Har dere jentekvelder?

  - Ler dere av skumle filmer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ÅRETS FØRSTE SNØ :D

  Det er ikke til å tro!! Men her snør det! Tror aldri jeg har vært borti at det snør den 14. oktober! Men det er litt morsomt også da! Så i dag skal åringene inn. Er vel ikke mange andre steder det snør tenker jeg?  Som dere ser, SNØØØ!!! :-D

  Nå senere skal vi ha inn åringene og jeg mæ øve på matteprøve vi har på tirsdag... Morsom ting å bruke søndagen på:-(  Vi blogges senere i dag!

  - Du skal i dag?

  - Snør det hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommnterer ALLTID tilbake <3

 • STILONGS OG HETTEJAKKE

  God kveld kjære lesere! Da var lørdagen gått da.. VELDIG lang dag, for å si det sånn! Men jeg har fått gjort noe og er tilfreds. Etter jeg hadde spist frokost ar jeg ute hos åringene en tur. Det så sikkert veldig komisk ut, for jeg hadde på meg stilongs og hettejakke og sto midt oppi rundballkorga! Søster kom kjørende i bil nedi veien, så hun synes vertfall at det så komisk ut! Haha. Så har jeg startet og øvd på matteprøveeee...  Så har jeg vært med pappa og pløyd. I aften har jeg vært i fjøset. NÅ ER DET IKKE LENGE TIL VESLE - SYLVA KALVER! Det blir spennende! Hun er så søt, for når jeg sier navnet hennes så snur hun hodet mot meg ♥ DET VARMER ET MORS HJERTE ♥


  Bella og Vesle- Sylva:-)

  Så sitter jeg egentlig og venter på at Skal vi danse skal starte.. Skulle egentlig lagt ut linkerunden, men har ikke hatt tid, eller ork til å gjøre det enda. Men den kommer snart. Dere kan fortsatt stemme >HER<

  Vil dere krysse fingrene for at ikke Eldar ryker i kveld? Elsker alt showet han gjør! 

  KOS DERE ALLE SAMMEN!! Nå er helgen kommet det er tid for Lørdagskos!

  - Gjort i dag?

  - Ser du på Skal vi danse?

  - Synes om bildene?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • IF I DIE YOUNG #

  I

  God kveld♥ Hatt en fin dag? Dagen min har vært helt grei. Mamma har malt døra mi, så nå er den også hvit!! Jeg har ikke gjort så mye, egentlig. Har ikke hatt så mye ork til å gjøre noe heller, så har egentlig bare tatt søndagen med ro:-) Men kan vel si at jeg blir MÅLLØS hver gang jeg logger på blogg! Kommentarer og statistikken er høy! Veldig morsomt! Tusen takk, får veldig mye bloggmotivasjon når det er sånn♥
  Disse grisungene her var så morsomme når jeg kom bort i fjøset i sted! De hadde lagt seg til på magen på purka!

  Jaa, tenker veldig mye på skoledagen i morgen! Den framføringen... Hjelp meg! Jammen er det godt med ferie!!

   

  Akkurat nå står Hestehviskeren på♥ Veldig trist film! 

  Tenkte jeg skulle starte på igjen med outfit! Så i morgen kommer det outfit og litt forskjelligt! Linkerunden kommer til helga eller noe sånt♥

  Ha en fin kveld videre alle søte små♥

  - Gjort noe spennende i dag?

  - Synes om bildene?

  - Har du meldt deg på linkerunden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NEEEIIII!!!!!

  Siste dag i ferien er kommet!!! Har ikke gledet meg til denne dagen i det hele tatt:-P I morgen er det skole og framføring og jeg gruer meg noe så veldig!! Sitter og skriver til det nå, skal garantere at hvis dere skulle lest det har dere ikke skjønt en dritt, for skriver på DIALEKT:-) Da er det mye bedre å framføre, når man kan lese sånn man faktisk sier det til vanlig:-) Prøv det, hvis lærerene ikke skal ta inn arket du har skrevet på. Gjør de det, blir det mye røde streker!!! Uansett, siste dag i ferien går til framføring, lekser og fjøs. Skal straks ut og fjerne spiker, fordi mamma ville male døra mi hvit:-) 

  Bella fanget forresten mus i dag, like før jeg sto opp. Søsteren min kom opp på rommet mitt, og sa at jeg måtte ha igjen vinduet for Bella hadde fanget mus! Da hadde jeg hodet ut vinduet og ropte på henne!! Haha, BELLA LEGG MUSA BORTI SYRENBUSKEN!!  Dårlig bilde men har ingen annen innen rekkevidde akkurat nå:-P

  Men da blogges vi senere! TUSEN TAKK TIL ALLE SOM KOMMENTERER OG LESER BLOGGEN MON <3

  - Du skal i dag?

  - Høstferie eller skole i morgen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Er det tilfeldig?

  Ja, jeg begynner nå og lure jeg da.. Sist søndag klippet jeg også kuer, og da spilte de av As Long As You Love Me av Justin Bieber på P3, og de samme gjorde de i dag! Nesten samme klokkeslett også! Spøker det eller? 

  I dag har jeg klippet 9 kuer! Roselin, Gardslykke, Frøya, Vesle-Sylva, Lykkeros, Myrkøy, Hjertros, Ingebjørg og Sandra. Og jeg og Sandra har våre samtaler! Blir skikkelig sint på henne!! Hun denger meg, praktisk talt! Okey, det var litt overdriving, men men... Ingebjørg trakka forresten på foten min.. Selvsagt trakka hun IKKE på tuppen, så det gjorde veldig vondt!!

  Min lille Sylvelin

  Den nye Sylvelin er forresten kommet hjem!!! Hun går rett utenfor vinduet her nå:-)

  Skal til fjøset i aften og på bursdag i kveld, men kommer et innlegg til en gang i dag:-)Ha 


  noe jeg prøvde i PhotoScape:-)

  Ha en fin dag videre allle sammen!!

  - Liker du Justin Bieber?

  - Gjort noe spennende i dag, eller tar du søndagen helt med ro?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake

 • Nettet nede

  Go helg alle sammen!!! Endelig helg! Sorry for at jeg ikke har blogget før i dag men nettet er nede. Men jeg kom innpå med iPhonenen så det er litt mobilblogging at the moment. Dagen i dag har vært helg grei egentlig. Matte, to timer historie, musikk og to timer gym. I gymmen dansa vi bare. Danset med Ragnhild en gang også siden dansepartneren hennes var syk eller noe. Jeg var veldig dårlig til å være gutt!!! Studietimen var vi på biblioteket en tur og lånte filmen, KEEPER'N TIL LIVERPOOL. Hehe, mest fordi det sto Liverpool selvsagt. Ja, vi har fått 4 kalver!!! To stykker kom i natt, en på dagen i dag, og en i kveld. De tre første var okser og den siste var jente. Den var Sylva sin:-) veeldig søt!! Dere skal få se bilder i morgen!! Herregud skal på noe kirke greie i morgen fra klokka 10.00 til 15.00 !! Blir sikkeeert en bortkastet dag! Skal klippe kuer når jeg kommer hjem. Klipte to stykker i kveld! Men nå skal jeg spise is og nyte at det er helg! Blir bedre blogging når nettet er tilbake!! - Hatt en fin dag? - Nettet borte hos deg? - Skal du på kirkegreier? Vi blogges!! - ANNA<3
 • TINA OG BETTINA

  Haha, nå har jeg og Synne vært på Tina og Bettina - The Movie. DEN VAR KJEMPEMORSOM!! Var kjempemasse folk der også! De er så geniale og ja, herregud! Beste filmen jeg har sett på lenge!  Ha en fin kveld videre!

  - Sett tina og bettina?

  - Er du ofte på kino?

  Vi blogges!!

  - ANNA <3

 • Rydding, joggings og død

  Sorry for at det ikke kommer noe innlegg før nå, men har vært på Brimi og tatt fjøset, jogget en tur bak kolden og nå rydder jeg rommet ... Det er virkelig ut som en svine sti! Men det har kommet seg nå. Dere lurer kanskje på hva død i overskrifta skal bety? Jo, dere skjønner det, at den nye kua vår, Fagerlin, som kom for to eller tre dager siden, har kalvet. Og kalven kom død. Det er egentlig veldig trist med dødfødsler og litt synn da siden vi har kjøpt henne, MEN sånn er livet
   

  Så alle sammen her dratt, så jeg er alene hjemme. Og da har jeg ansvaret for fjøset, og det er snart en ku som skal kalve! Nora. Hun får alltid så søte kalver!!

  Men nå må jeg til fjøset en tur!

  Kommer flere innlegg senere!!

  - Gjort noe spennede?

  - Liker du å rydde rommet?

  Vi blogges!!!

  - ANNA <3 
 • hits