annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sommeren i Smørlia over

Hei! 

Nå er det altså ikke Anna som skriver, men venninnen hennes Eldri siden Anna er på ferie. Vet ikke helt hva jeg skal skrive for å være helt ærlig, men satser på å snakke litt om sommeren..:-P 

Denne sommeren har både jeg og Anna bodd i Smørlia og det har vært veldig gøy! Merker at jeg kommer til å savne det når skolen starter på igjen. Haha..på starten av ferien bodde jeg i hytta til Anna siden jeg ikke hadde starta å jobbe ennå og koste meg med late dager der, mens Anna sto opp 6 om morgenen :D Ellers så har vi ikke gjort  så mye egentlig. Sommeren i Smørlia innebærer litt tråkking etter kyr og sånn, men det går jo greit. Denne sommeren har vi faktisk gått bare 1 gang opp Bakksælabakkjen (vet det er fint å skrive dialekt og bokmål om hverandre) med kvigene til Anna. Ellers så har jeg vært i Oslo et par ganger på Norway Cup og Real Madrid kamp. Man merker at det er litt godt å komme se fra også. Og så har vi fått to skjønne okskalver på sætra der jeg er! Har desverre ikke bilde, men de er to hjerteknusere♥  


Slenger med et bilde fra ifjor som jeg fant. 

Jeg beklager for at dere fikk et dårligere innlegg nå enn det dere er vant til, men jeg håper det går for en gang. ;-)

- Hva har dere gjort i  sommer? 

- Gleder dere dere til skolestart? 

- Kom du inn på den skolen du ville? 

-  Eldri :)♥

 • takket være turn

  Heihei! Akkurat nå er det Ida som blogger. Anna lurte på om jeg kunne skrive et innlegg siden hun ikke hadde noe å blogge om og det sa jeg selvfølgelig ja til :-) Jeg spurte om hun hadde tips til hva jeg kunne blogge om og da var det blant annet om hvordan vi ble venner. Og det vil jeg gjerne skrive om!

  Vi gikk ikke på samme barneskole sammen så vi kjente ikke hverandre før vi begge begynte på turn. Begge var egentlig veldig sjenerte så det var veldig morsomt at vi klikket så bra sammen! Det som gjorde at vi begynte å snakke sammen var at vi skulle hoppe på en sånn lang trampoline (hugser ikke hva det heter) to og to og klappe hendene til hverandre. Da ble det oss to sammen. Og etter det så begynte vi bare å være mer med hverandre hver gang vi var på turn. Så begynte vi å snakke sammen på MSN og etter bare noen uker besøkte vi hverandre. Vi bor jo ikke langt fra hverandre i det hele tatt så vi var en del på besøk hos hverandre. Mødrene våres kjenner hverandre veldig godt også så det var bare utrolig morsomt at vi skulle bli så gode venner som vi er nå! Nå går vi på samme skole, i samme klasse, sitter ved siden av hverandre og er masse med hverandre. Savner deg forresten massemasse!! Håper jeg ser deg fredag eller i morgen ♥

  Dette ble kanskje et litt klisje innlegg, men det er jo bare koooos :-PpppPPPppP

  -Ida

  Hvordan ble dere kjent med bestevennen deres?

   

 • kafe og fotografering - ida

  Halo! Nå skal jeg på kafe for å møte ei venninne og vi skal prøve å ta noen bilder ute idag :-) Legger kanskje ut noen om jeg får noen bra.

 • nyter høstferien - ida

  Heihei! Nå er det Ida som blogger for Anna er jo i Stavanger og koser sikkert ræva av seg der :-) Det er utrolig lenge siden jeg har blogget så unnskyld for at det ikke blir så veeeldig interresange innlegg. Jeg kan vel egentlig bare fortelle litt om hva jeg har gjort i høstferien? Idag har jeg gjort INGENTING, eller jeg var i fjøset en liten tur idag, men ellers, INGENTING. Men etterpå så skal jeg rydde og henge opp noen nye ting jeg kjøpte på IKEA igår. Var i Trondheim fra søndag til onsdag og jeg savner den byen allerede. Kan se for meg å bo der i fremtiden :-) 

  Visst det er noe dere lurer på sså er det bare å spørre :-) (og bare kjeft på meg med den dårlige bloggingen min, men jeg gjør mitt beste)


  Et njuuudeligt gammelt bilde av meg og Anna

  Men vi snakkes sikkert senere i kveld, og i morgen :-)

 • Hun lever fortsatt altså!

   

  Anna lever fortsatt altså, det er bare det at hun ikke har hatt noe særlig tid til blogging. Nå er det Synne som blogger, fordi jeg synes at det er for lenge siden hun har blogget nå! Har akkurat hjulpet henne med og kommentere tilbake til 49 blogger! Er ikke jeg snill?? neida ;P  Haha, Anna synes jeg oppfører meg som ei mor for henne, fordi jeg alltid går og passer på henne. Men hun hadde ikke klart seg uten meg, da hadde hun frøset ihjel oppe ved dammen, fordi jeg ikke hadde vært der for å hjelpe henne med å ha igjen jakken hennes! haha, lurer på hva dere tror om henne?? Neida, hun klarer en del ting selv altå, bare ikke alt... Hun kan melke, stå i oppvasken hele dagen og ikke minst vekke meg om morgenen! Hadde ikke klart meg jeg heller uten henne, for da hadde jeg sovet enda! Haha, våkner aldri av alarmen selv, så hjemme er det mamma som vekker meg... Det er veldig slitsomt for da er jeg avhengig av at noen må vekke meg...  Dette er da meg! Jeg er 14 år, (blir 15 i august) altså like gammel som Anna :) Jeg er veldig glad i dyr! Har kyr, hester og hunder hjemme og elsker dem! Har egen hest, Laingens Dina som er ein dølahest etter Vår Ilva og Vår Dølen! Hun er 6 år, men ser mye eldre ut p.g.a hun har grå hår i manen... Har også ei dølahoppe til, Vår Ilva, altså mor til Dina, som er mamma si :D Så har søstera mi 2 shettiser som heter Nicoline og Speedy og de er virkelig noe for seg selv... Tanta mi har også hesten sin hos oss. Hun er ei blanding mellom Oldenburger og Quarter og heter Isabella! :D  Vi har også to hunder. Ei BorderCollie tispe som heter Santhi, og ei Schæfertispe som heter Shakira! Og så har vi mange kyr, så jeg gidder ikke å nemne alle de... haha!

  Så da  veit dere alt om meg liksom! :D

  Dette er Dina! (Ikke se på dekkenet, for på dette bilde har dekkenet sklidd litt bak og bretta seg framme så det er veldig stygt...)

   

  Over til hva vi har gjort i sommer :D

  Vi har jobba veldig mye, men også hatt det VELDIG moro! Vi har bada, sett på film, hatt besøk og mye, mye annet! Jeg har ridd, og Anna har faktisk sagt at hun skal prøve! :D Siv har vært her to ganger, Liv har vært her og kommer tilbake også (gleder meg veldig!), Emilie har kommet, og vi fikk besøk av Marit, ei som gikk i 10. klasse i fjor! Veldig koselig ^^ Kan ikke skryte av at vi har vært sunne altså :/ Godteri, potetgull, brus,burn... ja, trenger jeg å si mer? Vi hadde planer om at vi skulle trene i sommer, men har ikke gjort det EN eneste gang... Eller på en måte, jeg har jo ridd, og det er veldig god trening i det! :D Vi har vært i fjøset mye i sommer, både morgen og kveld! Det er ikke noe som her så koselig som å stå opp med kubjeller og rauting overalt <3 Emilie har også med seg hesten sin, så vi rir mye sammen. Vi har også barneridning og det er stas å få sitte oppå en hest for de små barna som er på besøk her om sommeren!  Anna sammen med Petter! så søte de er <3

     F.v. Søte Lambi og Milo! 

      Anna er svært fotogen! søt du æ!

   

  Dina og meg, og rosa skal det være! haha, jeg elsker rosa!! :D  Hun er på "slankeleir" i sommer, fordi hun er så feit....

   

  Så da håper jeg dere liker innlegget mitt, så ka+nskje vi snakkes en annen gang Anna ikke har tid til å blogge :) Er det noe dere lurer på om meg, så kjenner Anna meg ganske godt, så hun kan sikkert svare på det!

   

  - Noe du lurer på?

  - Har du dyr?

  - Synes om bildene?
   

 • Årets første bad!

  Hei! Nå er det Synne som skriver fordi Anna skriver dagbok! Jeg ble med Anna hjem etter feleøving og skal ligge til imorgen.  Dagen idag har egentlig vært kjempeslitsom. Vi har hatt to prøver idag, Naturfag og RLE. Naturfagen følte jeg at det gikk kjempebra, men RLE syntes jeg det gikk mye dårligere enn forventet. Jeg så på den prøven istad, og da viste det seg det at det jeg bare hadde gjettet på var der jeg fikk mest rett. HAHA, hadde ikke forventet at det skulle gå så bra, så jeg er egentlig kjempeglad, selv om det kunne vært bedre om jeg hadde øvd på den... Men jaja. 

  Etter feleøvinga skulle som sagt jeg bli med Anna hjem. Når vi gikk kom jeg på at mobilen min lå igjen på ladning på skolen, så da la vi fra oss sekkene, bagen og felene og måtte gå tilbake. Når vi kom til Anna spiste vi middag og dessert. Etter det gikk vi ned til elven. IDAG TOK VI ÅRETS FØRSTE BAD!! Det var veldig kaldt med en gang, men ikke så veldig etterpå. Vi har hatt plan om å bade før første Mai veldig lenge nå, siden vi badet første Mai ifjor og da måtte vi gjøre det før det i år. Ikveld har vi ikke gjort stort egentlig. Spist og sett på ett opptak av "på hjul med Dag Otto". HAHA det er så morsomt.   Herregud, ser jo ikke ut på det bilde da, men vi hadde akkurat badet.

   

  - Noen andre som har badet enda i år?

  - Noen som spiller noe slags instrument?

   

 • tusen takk - ida

  God Morgen!! Jeg må bare si hvor takknemmlig jeg er for alle kommentarene jeg har fått på innleggene jeg har skrevet. Det har vært gøy å være en del av denne bloggen i to dager, haha. Tusen takk alle sammen ♥ Nå sitter Anna på bussen vei hjem, MEN de har ikke internett så det blir ikke blogging her til tirsdag. Men kanskje jeg putter inn et lite innlegg? Jaja. håper dere fortsetter å lese bloggen for Anna kommer tilbake tirsdag! :-)

  Tusen takk ♥

 • teenager posts - ida

  Anna pleier å legge ut sånne teenager posts, men det har kommet mange nye så jeg tar og oppdaterer dere litt :-)  Jeg kjenner meg igjen i alle. Gjør dere?

 • dyrene mine - ida

  Jeg fikk en kommentar om at jeg kunne skrive litt om dyrene mine og det kan jeg :-) Jeg bor på gard med kuer, en hund og en katt. Kuer har vi alltid hatt og katten i 8-9 år (?), men hunden fikk vi for 1 og et halvt år siden. Jeg har ikke bilder av kuene, men av katten og hunden. 

  Pus, som han heter, har vi hatt siden jeg var 6-7 år gammel. Kan hende jeg tar helt feil. Han er en utrolig god katt som alltid er glad (ikke når har ser hunden). Jeh er utroolig glad i han ♥


  Dette her er hunden vår, Solan som er 1 og et halvt år gammel. Har egentlig aldri vært spesielt fan av hunder, men etter vi kjøpte han er jeg heelt obsessed med dem. Han er veldig glad i å leke, nesten for glad. Men jeg er utrolig glad i han for det om ♥ 

  Dette er da husdyrene her på gården. Som sagt har vi kuer også.

  Har dere dyr?

  Forresten så kommenterer ikke jeg tilbake her på bloggen til Anna nå som jeg er gjesteblogger. Hun kommer nok til å gjøre det når hun kommer tilbake :-)

 • gjesteblogger

  Heihei! Nå er det ikke Anna som blogger, men Ida (iid4.blogg.no) som blogger. Anna sendte meg en melding når hun var på vei til Oslo og lurte på om jeg ville være gjesteblogger torsdag og fredag. SÅklart vil jeg det så da er det innlegg fra meg, visst det ikke står noe annet, som kommer idag og i morgen. Det blir ikke noe superblogging, for vi får familie på besøk så har ikke så mye tid. Men jeg skal gjøre mitt beste! 

  Er det noe spesielt dere lurer på eller ønsker så er det bare å skrive det i kommentarfeltet :-)

  this is me

  anna ♥

  Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Skjult reklame: iid4.blogg.no, haha
 • hits