annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

 • Jeg har nesten alltid et sår av ett eller annet slag. Jeg klarer å slå borti det mest utrolige. Sparker borti ting, slår hodet i ett eller annet, faller, risper meg opp osv. Blåveiser er også ofte et resultat av alt det rare jeg er borti.
 • Jeg elsker fart. Ble faktisk litt sjokka selv hehe. Skulle ønske scooteren gikk forterte, for det er så moro med fart! Men på en annen side, er det nok bra at de ikke går fortere enn 45km/t.

 
 • Jeg har små føtter. Bruker bare 34-35..
 • Jeg er skogal!! Selv om jeg har små føtter, betyr ikke det at ikke liker sko!! Jeg har veldig mange par sko! Kan kanskje lage et innlegg med alle skoa jeg har en dag :-)
 • Jeg bruker alltid henda til å forklare noe. Selv når jeg prater i telefonen. Står veiver med henda og ja.. Hahaha
 • JEG ER ALLERGISK MOT KU. Og gress, pollen, katt osv. Det er sykt irriterende.. Jeg tar allergitablette hver dag da.

  • Av allergitablettene blir jeg veldig trøtt. En gang i sommer, var det en som pratet med meg, og plutselig holdt jeg på og sovne!
 • Jeg er altfor glad i jula. Søker alltid på hvilken julekalender som skal på NRK siste uka i sommerferien, og julesangene er allerede på plass :-)

- Noe dere ikke visste?

- Hva gjør du denne torsdagen?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 3 TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

  Hei alle sammen!! Først må jeg bare si tusen takk for alle kommentarer og lesere denne uka her! Setter veldig pris på at dere stikker innom, og legger igjen en kommentar ;-) I dag har det vært en lang dag, med både skole, fele og fjøs. Har derfor ikke fått tatt bilder, så ble en litt enkel løsning i dag, nemlig 3 ting dere kanskje ikke visste om meg :-)

  1. Jeg hater føtter! Det er seriøst noe av det ekleste jeg vet! Hjemme her har jeg fått gjennom gå ett par ganger, særlig av pappa.
  2. Jeg kan få dårlig samvittighet av å se på serier og filmer. Hvis noen i en film eller serie gjør noe dumt, og de får dårlig samvittighet etter på, føler jeg så med de! Får den samme følelsen som om det var meg selv som gjorde det. Det er nok også ene grunnen til at jeg gråter av filmer som alt bare blir galt, haha.
  3. Jeg bryr meg og tenker på ting som det ikke er noe mening i og som jeg føler at ingen andre bryr seg om. Sånn som i fjøset i kveld. Vi har en ku som har kastet kalven sin. Så da spurte jeg pappa når vi skulle melke den kua og Lykke: "Når kua kaster kalven, blir det det samme som å spontanabortere? Kua planlegger jo ikke abort." Den andre tingen fra i dag er melkemaskinene. Vi har melkemaskiner med nummer fra 1-4 på. I dag så fikk jeg først inn 1 og 2 i rett rekkefølge, og da gjorde jeg det jeg kunne for at 3 og 4 skulle komme etter hverandre også.. Helt unødvendig, men jeg måtte ha det sånn, haha.

  Da håper jeg dere likte innlegget, kan nok hende det kommer flere sånne fremover! Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi i morgen :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Kjenner du deg igjen i noe?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • AND THATS WHO I AM

   

  ♥♥♥

  - Hvem likte du best?

  - Kjente du deg igjen i noen av de?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • OM MEG

  Hei alle sammen! Tenkte jeg skulle skrive et innlegg med litt fakta om meg, fordi jeg nytt design med en "om meg" knapp. Siden jeg ikke har noe særlig til faktainnlegg fra før, så kan jeg jo ramse opp litt nå :)

  Jeg heter Anna (som dere kanskje skjønner;p) og bor i Lom kommune.

  Jeg bor på en gård med kuer, kalver, griser og en katt

  ♥ Har verdens beste venner, og hadde ikke klart meg uten de


  ♥ De siste årene har jeg hatt sommerjobb på Brimi Sæter

  ♥ Har alltid hatt ku som favorittdyret mitt. Som oftest på skrivedager skriver jeg om ku, på barneskolen tegnet jeg ku og lekte ku. ALT HANDLER OM KU!

  ♥ Jeg spiller fele og er med i Lom Juniorspelmanslag.

  ♥ Har vel egentlig alltid likt matte, men de siste årene har jeg ikke fått det til!! Og da blir det litt ork på en måte, men jeg jobber veldig med matte, for å få det til!

  ♥ Jeg valgte bloggnavnet "annasylvelin" fordi jeg har en yndlingsku som her Sylvelin. Er faktisk noen som har trodd at jeg heter Anna Sylvelin, haha


  ♥ Elsker og gå på ski, og være på fjellet :)

  ♥ Jeg er veldig glemst og surrete! Kan si noe til meg, og har glemt det 5 minutter etterpå.

  ♥ Det går helt fint og prate til meg, men noen ganger tror jeg det er lurt å forsikre seg om jeg faktisk følger med. Er flink til å jatte med og etterpå har jeg faktisk ikke fått med meg noen ting..

  ♥ En av de tingene jeg kanskje er litt kjent for er at jeg er sta og egen! Vil ha rett, gjøre som jeg selv vil og ikke diskuter med meg, for jeg tror at jeg selv har rett :p

  ♥ Får dårlig samvittighet veldig fort


  ♥ Etter jul kommer jeg og familien på melkekartongen :)

  Mister fort konsentrasjonen. Det er slitsomt med lekser og skolearbeid generelt. Får jo ikke gjort noe, siden jeg sitter i heeelt andre tanker!

  ♥ Kommer alltid i julestemning veldig tidlig, og elsker julen mer enn noe annet!

  ♥ Hehe, jeg har Macbook Air, iPad retina og iPhone 4S

  ♥ Elsker å gjøre ting, som ingen liksom har forventet! mohaha

  Ja det var litt om meg, kan hende jeg fyller på dette innlegget senere, men da er det bare og trykke på "om meg" knappen hvis du vil skjekke det ut!

  - Hva synes du om sånne innlegg?

  - Har vi noe tilfelles?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • FAKTA OM ANNA

  Heihei! Nå er det Ida som blogger. Fikk en melding hvor det stod at Anna ikke hadde tid fordi hun er jordmor for grisunger og har ikke tid til å skrive noe nå. Da kan jeg vel skrive noen fakta om Anna :-)

  * Hun er veldig sta, ikke litt, men veldig! Er ikke vits i å diskutere med hun en gang

  * Når hun først blir sint, blir hun veldig sint (og sta selvfølgelig)

  * Er veldig rolig i timene, men som oftest er hun glad og kan prate veldig mye

  * Når hun først får en sang på hjernen, synger hun på den hele tiden

  * Ler seg nesten skakk når hun ser på skrekkfilmer

  * Hun er veeeldig forelsket, ouu ;-)

  * Guttene i klassen tuller nesten bare med henne, tegner og dynker hun med snø

  * Tenker nesten hele tiden på andre før seg selv

  Det ble noen dette her, men kanskje det kommer flere fakta i fremtiden? 

  Anna med veslejenta som hun passer godt så hun overlever ♥
 • hits