annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

21.09.2017

19.05.2016. 

Det var sist gang jeg var innom her. Siden den gang har det skjedd så utrolig masse. Da begynte det å skje masse. Jeg har tenkt, hvorfor gadd jeg å blogge og skrive. På såå mange måter var det egentlig bare et eneste stort ork, men nå som jeg ikke har blogget på over et år så merker jeg at jeg savner og skrive ned tankene mine og opp-og ned turene et sted. 

Juni i 2016 besto jeg kjøreprøven på bil. 14.juni for å være presis. Det var en lykkedag og plutselig var det ingenting som buttet imot. Alt var bra!

Så først i 2016 ble jeg kjent med verdens mest fantastiske fyr. Lars. Ingen er så god som han. Jeg klarer virkelig ikke å forestille meg et liv uten han. Han er den store gleden og det trygge i hverdagen min, og jeg elsker han så utrolig masse! I januar 2017 like etter jul, reiste vi til Fuerteventura på ferietur. Min første tur i fly, min første tur til Syden og varmere strøk. Og på Fuerteventura der ble vi forlovet ♥ Tenk, og så på fingeren sin hver eneste dag og vite at du har en hjertevenn, kjærste, gutt som elsker deg så masse at han kjøpte ring, satte den på fingeren din og sa at han bare vil ha deg! Det er helt utrolig.

Siden sist har jeg også flyttet to ganger. Flyttet fra hjemme til Lars. Bare 10min fra hjemme med bil, men allikevel.. Og så nå i mai i år flyttet vi til Brimi hvor jeg jobber. Her bor vi i et lite hus med våre to katter, Tussi og Pissi. Pissi er fortiden borte og vi venter på at hun skal komme hjem. Jeg håper hun kommer hjem snart, for det tærer skikkelig på at hun er der ute et sted og vi ikke har sett henne på snart en måned.. De er barna våre di to kattene ♥

Kanskje det bare blir med dette innlegget, eller kanskje blir det fler. Kankje jeg begynner å blogge igjen, jeg vet ikke. Men akkurat nå var det fint og sette seg ned å skrive litt. Noe jeg ikke har gjort på veldig lenge. 

 • Min Focus :D

  Hei alle sammen! Nå har jeg ikke vært innom her på kjempelenge... Det skjer jo litt av hvert hele tiden. Jeg har hatt besøk, masse besøk, vært på Brimi og i fjøset  her hjemme. Tanken å gå inn på pcen er ikke den mest fristende, men nå må jeg nesten gi et lite pip fra meg :) Vi går nå mot lysere tider nå og vi var på skitur torsdag og det er sånne ting som gir meg bloggmotivasjon, haha.

  Men jeg har jo kjøpt meg bil :) Siden jeg ikke har blogget så særlig siden det, tenkte jeg at jeg kunne vise bilder av min Ford Focus :D Hahahha, elsker allerede Otto nummer 2 :)

  Det er så gøy å kjøre, så jeg gleder meg til førerkortet for å si det sånn :)

  Håper dere alle får en fin lørdag, så blogges vi :)

  - Har dere bil?

  - Synes om denne?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

   

      

 • Endelig 18år!

  Ja da var Anna også 18 år. Jeg har ikke hatt tid til å blogge for jeg har øvd som en gal på teori på bil, og den gikk heldigvis i boks fredag. Da var jeg glad :)
  Det er var onsdag jeg haddde dagen min, og da "feiret" jeg den på skolen med Dagfinn og hjemme i fjøset. Ble en veldig fin dag det. I gårkveld feiret vi litt og hadde en veldig koselig kveld med jentene :) Så jeg har hatt noen fine dager etter jeg ble 18 og dagen jeg ble 18. Nå er det straka vegen mot førerkortet!

  Men da kjører jeg mest sannsynlig på med uken som gikk i morgen. 

  - Har dere hatt en fin helg?

  - Noen flere som ble 18 denne uka?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Hehe, hallo..

  Uff.. Denne uka har jeg glemt helt bort bloggen. Det har vært litt av en uke og det har skjedd litt av hvert. Jeg har blant annet hatt kjøretime, fele, ball i går og så har onkel vært med meg og kjørt noe :-) Men nå skal jeg legge fram macen og kameraet et sted jeg ser det, så skal jeg bli flinkere.

  Humøret mitt har ikke vært på topp i det siste heller, så kanskje er det like greit at jeg har holdt meg unna. Jeg har vært sliten og utladet denne uka.

  Kommer sterkere tilbake uka som kommer og så får dere smikke meg på fingrene viss jeg ikke gjør det :-)

  - Har dere hatt en fin uke?

  - Hvordan har dere det for tiden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Juleferie, lille julaften og julekjolen!

  Herregud som tida har flydd av sted, har tenkt på å blogge hver dag siden sist, men jeg har hatt så ufattelig mye å gjøre og stresset som bare pokker for å rekke alt. Jeg måtte være ferdig til i går da vet dere, for da var det mange jeg sa god jul til, så jeg la meg ikke før klokka halv 3 natt til tirsdag. Så nå er det skikkelig herlig med juleferie, for da får man stresset ned igjen :) I dag tidlig var jeg oppe kvart over 6, for jeg var med til fjøset og melka.  Så var det julekjolen da. Jeg fikk tak i en rød blondekjole fra H&M og er veldig tilfreds med den. Jeg har ikke bilde av den på, men det får dere i morgen :)  Det er også veldig rart å tenke på at det allerede er 23. desember. Jeg har sendt en snap hver eneste dag i desember, der det står hvilken dag det er og hvor mange dager det er igjen til jul. I dag er det 23. desember og 1 dag igjen til jul. I morgen klokka 17.00 ringer kirkeklokkene, og da er det jul!  - Har dere stresset før jul? 

  - Er du klar for jula og gleder du deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Det er fortsatt så nært...

  Nå er det over to månder siden vi mistet en av dem som har betydd mye for meg det siste året. Og jeg sitter her i dag, to månder senere, og venter fortsatt på at han skal komme tilbake. Det er noen ting som man nesten ikke tror på.  Når jeg blar nedover bloggarkivet mitt her, ser jeg jo at det er en stund siden jeg skrev det, selv om det føles som at det var i går.  Jeg kan gråte over det som har skjedd fortsatt, og jeg vil heller aldri glemme han.  Nå er det snart helg igjen, og en skoleuke er over. I går var jeg hos doktoren og sjekket meg. De fant ut at jeg hadde hvilepuls på 130, noe som er nokså høyt, når normalt er 60-70. Jaja, jeg skal få tabletter, så jeg overlever nå.

  Vi blogges kanskje i morgen, før jeg drar på kino :)

  - Savner dere noen?

  - Hvordan har dere det?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

 • Å sette tankene på plass..

  .. Er det egentlig mulig.

  Noen ganger er det bare så mange tanker som surrer rundt i hodet på en gang. Nå tenker jeg egentlig på alt som skal skje fremover. Jeg gleder meg ikke til vi skal inn igjen på skolen og ha vanlige fag igjen. Du føler kanskje at du må begynne to ganger. Og hvordan blir det å ha fellesfag etter alt som har skjedd? Men det er egentlig ikke bare det. Det er så mye man ikke klarer og sette fingeren på.

  Nå har jeg sett litt gjennom bloggen, spesielt fra desember 2012. Hvor lik jeg fortsatt er i tankegangen, hva jeg var opptatt av og rett og slett for mye jeg husker fra den tida. Og det er sikkert, tida fra ungdomsskolen er en tid jeg aldri vil glemme. Noen ganger kjenner jeg på savnet av lærerene jeg hadde der, spesielt kontaktlæreren vi hadde. At jeg hadde han som jeg kunne føle meg trygg på. Det tenkte jeg ikke på før de siste måndene av 10. klasse, men nå tenker jeg veldig ofte på det. Og da tenker jeg også hvor heldig jeg var i fjor. Den suuupre kontaktlæreren jeg hadde og også den supre assistenten. De også var snille som dagen var lang, og de som har gjort at jeg begynte på andre året på bygg. Og han som jeg liker å kalle "kontaktlæreren" min han er egentlig bare god som gull. Han er supersnill, har har alltid godt humør, jeg føler jeg kan fortelle alt til ham og vi sender meldinger i helgene og på kveldstid til hverandre. Jeg har aldri hatt en lærer jeg kan gjøre sånt med. Og selv om du ikke tror det selv, så blir du jo glad i lærerene dine. Jeg har alltid blitt glad i de lærerene jeg har hatt, og noen selvsagt mer enn andre. Så på en måte vil det bli veldig rart den dagen man slutter forgått på skolen. Men en liten fantasi inni meg gjør at jeg håper at det skal gå ann og ha kontakt med de aller beste :-)

   

  Dette bildet er tatt før jeg reiser på avslutting i 10.klasse. Når jeg begynte i 8.klasse hadde jeg aldri trodd jeg skulle gråte så mye som jeg gjorde den kvelden. Ungdomsskolen var veldig veldig trygt.

   

  Når jeg begynte å blogge var det kanskje for å få litt mer orden på tankene men også for å dele. Jeg vil ikke vri om sannheten, selv om jeg noen ganger har gjort det, når ting blir altfor vanskelig. Men jeg er jo ikke den eneste som kan ha en dårlig dag. Livet er livet, og egentlig er mange av vi like. Kanskje noen av dere som leser bloggen meg er lik meg på en måte? Jeg tror jeg kan satse en del på at det er ikke mange som har det perfekt hele tiden og ikke har problemer i det hele tatt. Men det er bare å stå på, for det kommer en ny dag.

  Jeg vet ikke hvor lenge hver og en av dere har følgt med her, men tusen takk for alle kommentarer og tilbakesvar på alt jeg har lagt ut. Dere er gull verdt. Jeg har ikke vært verdens flinkeste blogger i det siste, og jeg kan heller ikke si at jeg at jeg pluteslig blir myyye bedre, for det blir jeg ikke, men jeg tar det sakte, steg for steg. OG plustelig en dag er jeg tilbake for fullt. Men sånn jeg er nå, er jeg ikke flink nok til å disponere tiden min så jeg får tid til alt.

  Jeg finner mye glede i bloggen, så jeg kommer nok ikke til å slutte med dette med det første :-)

  - Har du mange tanker i hodet?

  - Hvis du er ferdig på ungdomsskolen, husker du tiden som noe positivt eller negativt?

  Vi blogges!!

   - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Tomrommet..

  Nå har vel det verste sjokket gått over, selv om alt er helt uvirkelig enda. Det å gå på skolen er ikke gøy. Det er trist og rart. Nå har jeg bare vært på skolen to dager etter jeg fikk vite det og de to dagene var to mental harde dager.  Hadde det ikke vært for han, hadde jeg aldri gått andre året på bygg. Bare fordi han og en til tok seg bryet med å ordne så jeg slapp å ut i en snekkerbedrift. Og bare de sier om hvor snill og god han var. Når jeg begynte på VG1 var jeg verdens største pingle og det er jeg fortsatt, men Semon gjorde så jeg ble tøffere. Jeg fant tidlig ut at det ikke var farlig å gå til han, om det var noe. Du kunne liksom fortelle alt sånn som det var, fordi han forsto og ville gjøre ting bedre. Når jeg begynte på skolen igjen nå i høst var jeg nervøs og egentlig redd for hvordan ting kom til å bli. Men så hadde jeg en prat med Semon og da ble plutselig alt mye lettere med en gang, for jeg visste att han ville være der og da var det bare prate med han og ting ville ikke føles så vanskelig lengre. Det savner jeg allerede, og vi har bare gått noen uker på skolen enda. Men for Semon skal jeg gjøre det jeg kan for å bestå VG2. Kanskje er han der ett eller annet sted.. ♥

  Tomrommet etter han kommer aldri til å bli fyllt og jeg kommer heller aldri til å glemme alt han far gjort for meg. Vi blir alltid satt på prøve, men nå må det snart være nok..

  - Anna ♥

 • Hvorfor skjer sånne ting? hvil i fred♥

  Gårdagen ble plutselig snudd på hodet. Når jeg våknet i dagtidlig håpet jeg at alt sammen bare var en drøm. Men det var det ikke.. Det kom som et sjokk og det har egentlig ikke gått helt opp enda. Er det virkelig sant? Kan han ikke bare komme kjørende i bilen sin og si at alt bare var en forferdelig drøm? Nei, desverre. En av verdens beste lærere det går ann å få er borte. Alle sier at vi skal ta vare på de gode minnene, og om han er det bare gode minner.  Alt han har hjulpet meg med. Uansett hvilket problem jeg har kommet med til ham, har han alltid sagt:  "Dæ skas få te, Anna", "Jammen dæ ska åss e ordne, så slæpp du tænkje på dæ" og sist med ikke minst " Åss æ hær får å hjølpe de". 

  Men i sånne situasjoner blir ord så små. Nå virker alt bare håpløst og fælt. Hvordan vil resten av skoleåret bli når han ikke er der? Vite at han ikke kommer tilbake uansett hvor lenge vi venter. 

  Han var en gledesspreder og han så alle. Jeg kommer aldri til å glemme han og alt han har gjort for meg. Hvil i fred, kjære deg♥

  Denne kalven fikk i går navn etter han♥

  - Anna♥

 • Nå er jeg tilbake!!

  Hei alle sammen!! Nå er det jammen lege siden jeg har skrevet noe her..Jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått blogget mer, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Nå har skolen begynt igjen, og jeg skulle virkelig ønske vi hadde noen uker til med ferie. Sommeren har vært så veldig bra og jeg har kost meg kjempemasse med både kuer, jobb og venner :-) Men nå som sommeren er over skal jeg bli flinkere til å blogge igjen! Det kommer faktisk snart en innkjøpsvideo, for vi har vært i Sverige og Oslo!!

  Ellers har det ikke skjedd så mye i sommer :-) Nå har jeg noen ting jeg skal ordne opp i, i helga skal jeg på jobb og så var det videoen, hahahah.. Gleder meg allerede til neste sommer jeg!!  En ting til da, jeg og Sylvelin har vært med i bondebladet en gang i sommer, :-D  Da håper jeg dere alle får en fin kveld videre, også blogges vi i morgen! :-)

  - Hva har dere gjort i dag?

  - Synes dere det var greit å begynne på skolen igjen?

  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Konfirmasjon over!

  Da var søstera mi konfirmert! Var en morsom dag i går, men herregud, jeg har aldri hatt så vondt i hodet noen gang! Kjenner det litt i dag også, så håper ikke atpålaget blir alt for mye styr, for det er ikke sikkert hodet mitt klarer, hahaha. Men uansett, her er noen bilder fra gårdagen!

  Nå er det ike lenge før det er sommerferie og det gleder jeg meg sykt til!!! :-) Gleder meg også til denne skoleuka her er over, er ikke motivert, haha. I morgen skal onkel være med meg å kjøre da, så det gleder jeg meg til :-)

  Håper dere alle har hatt en fin helg og en fin dag! :-)

  - Har du vært på konfirmasjon i helga?

  - Gleder du deg på sommerferie?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Godt nyttår alle sammen!!

  Da nærmer 2015 seg med stormskritt! Jeg har "avsluttet" dagen med å være med i fjøset. Jeg så på Sylvelin og tenkte at jeg er veldig heldig som fikk en så fin, kosete og god melkekvige som henne! Det er veldig morsomt at hun er den kviga som melker mest!

  Og nå sitter vi her og bare venter og venter på det nye året :-)  Da håper jeg dere alle får en fin feiring, så blogges vi på nyåret ??

  - Hvordan feirer du i kveld?

  - GODT NYTTÅR!

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake

 • Nytt juledesign på bloggen!

  Hei alle sammen! Da har jeg byttet design på bloggen til jultida og jul. Jeg skulle egentlig bare skifte header og profilbilde, men sånn ble det ikke da. Ny header og profilbilde kommer til uka, men jeg må ta noen nye bilder først :-)

  Sorry for at jeg har blogget så dårlig, men nå det har vært praksis har jeg liksom ikke fått tatt bilder eller noe..

  - Synes om det nye designet?

  - Hva driver du med for tiden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DU ER BEST, VENNEN!!

  Jeg fikk i oppfordring av Åsta  og legge ut dette bilde av henne, så da kan jeg like godt skrive noen ord om henne også :-)   Ja, hvor skal jeg begynne? Åsta er en av bestevennene mine, og det kommer hun alltid til å være. Hun er snill,  omtenksom, støttende, sprudlende og ærlig. Hva jeg skulle gjort uten henne vet jeg rett og slett ikke. Tiden gjennom ungdomsskolen uten henne, hadde nok ikke gått. Du kan fortelle alt til henne og hun forstår deg. Jeg har hatt det veldig morsomt sammen med henne, og Åsta er jo supermorsom haha! Jeg er vertfall super duper glad i deg, Åsta og ingenting kan forandre det!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Er du glad i vennene dine? (selvsagt, håper jeg :-) )

 • LINKERUNDE, ER DU MED?

  Hei alle sammen! Har ikke så mye å blogge om i dag, og heller ikke så god tid siden vi har en prøve i morgen.. Så da setter jeg i gang en linkerunde!!

  Du øker sjansen til å bli linket, hvis du liker facebooksiden til bloggen, som du finner >HER< :-) Skriv i kommentarfeltet om du har likt siden, så får jeg litt bedre oversikt :-9

  Lykke til alle sammen!

  - Er du med?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DEN FØLELSEN..

  • Når du besto teorien  • Når du var ferdig med skriftlig eksamen
  • Når du klarte muntlig eksamen også  • Når du innser hvor mye du elsker jobben din
  • Nåt du skal til skolen

  • Når skoa fyller seg med snø
  • Når du klarer å slo hodet i ett eller annet
  • Når kuene ser på deg, når du snakker til de  • Når mobilen din faller ned i bakken
  • Når sminken din er helt perfekt
  • Når du hater mobilen din  • Når du innser at du har forsovet deg
  • Når du våkner lørdagsmorgen
  • Når du ikke har sett bestevennen/ene din på en stund..

  - Noe du kjenner deg igjen i?

  - Har du hatt en fin helg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HUN SMILTE JO!!

   Se hvor glad jeg var på det største bildet! Husker den dagen så utrolig godt!   Poenget mitt med dette innlegget, er kanskje at jeg må prøve og bli litt blidere igjen. Jeg savner vel ungdomsskolen litt, og når jeg ser hvor glad jeg var enkelte dager på ungdomsskolen, så håper jeg jo selvsagt at det skal bli sånn på videregående også! Men nå bør det snart skje, får jeg mister håpet :-P

  - Blir du fort glad?

  - Alle liker vel å være i godt humør?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BESTEJENTA BLIR 16 ÅR!

  I dag fyller verdens beste jente 16 år, nemlig Synne! Gratulerer så mye med dagen snuppa miii ♥

  Synne er jo min bestevenninne, og har vært det veeeeldig lenge nå! Jeg er utrolig avhengig av henne, og hun er alltid der når jeg trenger henne. Hun er snill, morsom, omsorgsfull, ansvarlig, ja rett og slett verdens beste :-)

  De 3 siste årene har Synne vært veldig stor hjelp for meg. Hun har vært med meg når jeg trengte hjelp med skolearbeid, hvordan hun var før vi skulle opp i muntlig alle tre årene, ja rett og slett alt. Vi har jobbet sammen på Brimi Sætra i tre år nå, og jeg blir like glad hver gang jeg ser henne :-)

  Vi har gjort veldig mye helsprøtt sammen haha og mye morsomt. Vi planla og ha lange, store ballkjoler på juleballet, som ingen viste noe om. Vi har vært i Oslo sammen, Stavanger og i dag så drar vi til Oslo igjen. Turer med deg er like morsomme hele tiden og jeg gleder meg til å dra til Oslo med deg igjen :-)

  Men nå drar du snart til Valle, og jeg kommer til å savne deg kjempemye! Vil egentlig ikke at du skal dra, men jeg kan jo ikke være egoistisk heller.. Det er bare så rart, at nå drar du faktisk, vi skal ikke gå på samme skole lengre, og jeg kan ikke løpe til deg når det er noe jeg ikke skjønner.. Kommer til å savne deg kjempemasse, så du må nok forberede deg på besøk i helgene :-P

  " Best friends? No, more like sisters ♥"

  Håper du får en super dag, selv om du skal være sammen med meg, og gratulerer med teorien :-*

  - Har du en bestevenn som betyr alt for deg?

  - Gratulere Synne med dagen? :-)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TUSEN TAKK FOR 3 SUPRE ÅR!

  Kommer til å savne hver og en av dere♥

  I går kveld var jeg på skoleavsluttning, og det var så utrolig trist. Når lærerene begynte å holde taler for oss, gråt jeg resten av kvelden. Er så trist og tenke på at denne gjengen på bildet over ikke kommer til å være samlet i et klasserom mer, og at vi ikke skal ha de samme lærerene mer. Kontaktlæreren vår kommer jeg til å savne kjempemye! Han har gjort så mye for meg og vært så snill, og uten han hadde jeg nok ikke kommet meg gjennom ungdomsskolen!

  I dag har jeg vært i gravel til farfar. Veldig fin gravel, presten var superflink til å prate, men det var selvsagt veldig trist.

  - Synes du det er trist å forlate klassen?

  - Ditt beste minne fra grunnskolen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • REST IN PEACE FARFAR ♥

  I høst, andre uka etter vi hadde begynt på skolen ble farfaren min sendt på sykehus. Han bodde langt fra her, og han var jo så syk at han ble sendt på helsehjemmet i Lom. Han hadde både dårlige og gode dager, i jula syntes jeg det var greit og besøke han, for da var han bedre. Men etter han hadde hatt bursdag, har det bare gått nedover og siste gang jeg besøkte han var 17.mai.

   

  Farfar var en veldig god og snill person, og det vil jeg alltid huske. Jeg har veldig mange gode minner fra både fjellet og den gangen jeg og pappa var kjøpte ny bil. Husker farfar var helt "låk" som vi sier, til å få meg med hjem til ham og Eli, og hvor glad jeg var når jeg satt i bilen hans på vei hjem til han. Jeg hadde jo nesten aldri vært der før, som jeg kunne huske vertfall. Og hvis det var noe jeg lurte på hvordan det var i gamle dager, så var det bare og spørre ham. Han hadde alltid et svar :-)

  Men i dagtidlig sovnet han inn.. Jeg vet hvor syk han var, men samtidig ville jeg jo ikke at han skulle dø. Men sånn syk som farfar var, har han det mye bedre nå, enn han har hatt det den siste tiden. Jeg er veldig glad i deg, farfar og du kommer alltid til å bli husket ♥

  Kua fra forrige innlegg døde i natt også, så har vært en tung dag her i dag. Er ikke ofte man mister to stykker på samme natt/morgen..

  Jeg drar forresten til Oslo i morgen på klassetur. Blir nok ikke blogging før på onsdag, og kanskje jeg lager noen forhåndsinnstilte innlegg, vet ikke enda.

  RIP farfar & Tora 

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • POSITIV UTFORDRING DEL 3 OG UTFORDRER 2 NYE!

  Hei alle sammen!! Har dere hatt en fin dag hittil? Været her har vært litt dårlig i dag, regner i skrivende stund, får tro det blir bedre til både i morgen og mandag :-) Men da var det siste del av denne utfordringen, og jeg har likt denne utfordringen veldig godt!

  1. The Fault In Our Stars. Vet ikke om man kan ta den med, men elsker virkelig den boka. Første boka jeg leser på lenge, og den er veldig fin!
  2. Smørli-tur. Vi var i Smørlia en tur i dag, og det var jo en fin tur det :-)
  3. Vi fikk tak i nye stoler ute. Vi var veldig heldige, siden det var flere som ville ha sånne stoler vi skulle, men vi var først og fikk de siste haha.

  Ja da skal jeg utfordre to nye da. Da utfordrer jeg tattavkvinnene.blogg.no og odarenate.blogg.no til å legge ut 3 positve ting i tre dager :-) Håper dere tar utfordringen!

  - Hva har du gjort i dag?

  - Noe positivt som har skjedd?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • POSITIV UTFORDRING DEL 2

  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en fin dag :-) Da kommer del to av den postive utfordringen ♥

  1. Studietimen. Hadde en veldig morsom studietime i dag, for vi var på Bergom og hadde det bare gøy. Var på en lekeplass og litt sånn. Uansett, det var veldig morsomt!
  2. 5- på qupertest. Jeg vet ikke om dette er positivt enda, for tror jeg skal springe den en gang til på tirsdag. Var ikke helt i toppform, men jeg er tilfreds også. Men til mer og mer jeg tenker på det, til mer og mer skulle jeg ønske at jeg hadde sprunget litt bedre, haha.
  3. Vi får besøk av byfolket i kveld. I kveld kommer søskenbarnet mitt med familie, og de har en liten guttunge som ble født for ikke så lenge siden. Har en på snart 3 år også, og de er noen sjarmører hele gjengen :-)

  Konserten i går var forresten veldig fin, veldig mye bra, og jeg synes det gikk bra med gruppa jeg var med på også. Jeg falt vertfall ikke av noen gang, så jeg er tilfreds :-)

  - Hva har du gjort i dag?

  - Noe positivt som har skjedd hos deg?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • POSITIV UTFORDRING DEL 1

  Hei alle sammen!! For et par dager siden ble jeg utfordret av ritamarita.blogg.no til å gjøre en positiv utfordring. Hele greia går ut på at jeg skal skrive 3 positive ting som har skjedd den dagen, i 3 dager. Siste dagen utfordrer jeg en ny en. Håper dere liker denne utfordringen! :-)

  1. Jeg hadde mattefremføring. Vet at dette her ikke er så positivt, men jeg klarte og prate, og læreren hørte hva jeg sa, så jeg synes det var en positiv ting :-)
  2. Musikkskolekonsert. Skal på musikkskolekonsert i kveld, og gleder meg! Skal spille fele sammen med jr.laget og bare felene, så det blir morsomt!
  3. Jeg er ikke så solbrent lengre. Blemmene på ryggen min har sprukket, og det svir ikke så veldig mye lengre!! DET ER SÅ POSITIVT, haha! :-)  Håper alle sammen får en fin dag videre!

  - Hva synes du om denne utfordringen?

  - Hva positivt har skjedd deg i dag? 

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • KONTAKT

   

  Hei alle sammen!! Jeg har helt glemt av denne kontakt knappen, så dette innlegget er til den ;-) Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg er solbrent, og skal mest sannsynlig være grisebudeie i kveld, så ha en super kveld videre!

  ♥ HER FINNER DU MEG 

  • Instagram: @annahammerdalen
  • Twitter: @annasylvelin
  • Youtube: annasylvelin blogg
  • E-post: annasol@live.no eller annahammerdalen@hotmail.com

  Kan hende denne blir påfylt siden :-)

  Håper alle får en finfin kveld videre!

  - Hvor kan jeg finne deg?

  - Hva har du gjort i dag?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SISTE DAG I SOLA

  Hei alle sammen!! Håper dere alle har hatt en like fin påske som det jeg har! Har fått vært en del på fjellet, og da kan man jo ikke finere ha det. Fjøset har jeg vært i når jeg har vært hjemme, og der har jeg jo det helt supert :-) Det eneste som har vært "problemet" denne påska er søvnen. Jeg har ikke klart og sovne om kvelden og våkner tidlig og får ikke sove igjen.. Er så typisk når det er ferie.. Så har jeg blitt solbrent haha

  Her er noen bilder fra dagens tur mot Soleggen :-)


   

  Jeg falt jo i går, så jeg har vondt oppover venstre armen og opp mot nakken. Så er jeg øm i høyre armen, haha.. Men i morgen er det skole igjen, så da får man vel bare drømme om å dra på fjellet.

  Håper dere alle har hatt en fin påske, og takk til alle dere som leser og kommenterer bloggen min :-)!

  - Har du hatt en fin påske?

  - Har du blitt solbrent?

  - Beste minne fra denne påsken?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BLOGGEN 2 ÅR I DAG!

  03.03.2012 opprettet jeg denne bloggen. I dag 03.03.2014 er den 2år! Er helt sykt at den allerede er 2år! Hadde ikke trodd selv at jeg kom til å holde på så lenge. Jeg er som oftest sånn at jeg begynner med en ting, og så blir jeg lei og glemmer av det. Men bloggen har jeg klart og holde på med. Det har jo ikke vært blogging hver dag i 2 år, får for meg så går det ikke. Jeg har hatt sommerjobb på fjellet, og arbeidd mye og da blir ikke bloggen prioritert. Men samtidig tenker jeg på hva jeg skal blogge om, når jeg ikke kan blogge. Bloggen har blitt en hobby på en måte.

  Etter jeg begynte og blogge, ble jeg egentlig mer interessert i sminke, klær, hår osv. Sminkevideo kom det jo på bloggen, noe jeg aldri hadde trodd da jeg begynte for 2 år siden. Det er jo bare det siste halvåret det har kommet sminkevideo da, men allikevel! Jeg kan vel si at jeg har et par på lur til dere :-) 

  Det finnes jo en veldig positiv ting for meg når det jeg gjelder bloggen. Rettskrivinga mi på bokmål har blitt mye bedre! Jeg er ikke flink på rettskriving, men på bokmål etter jeg begynte med bloggen har det rettet seg en del, og det er da bra.  Jeg har også lært hva som er lurt og dele og hva som er best og holde for seg selv. Men noen meninger må man bare dele. Er det en dag man har det helt forjævlig, er det lett og sette seg ned og skrive akkurat det man vil til bloggen. Bare få det ut. Jeg vet ærlig talt ikke hvor mye klaging jeg har hatt på bloggen, men det er sikkert en del? Men det jeg elsker mest er og få fram for glad jeg er noen ganger ♥ Ikke alt er lett og utrykke ved bare og skrive, så i fjor var det en del videoblogger på bloggen min. Etter jeg fikk Mac har det egentlig bare blitt mindre, for jeg har blitt så opptatt av kvalitet. Jeg skal med handa på hjertet si at det stikker litt når jeg bare poster Photo Booth bilder, haha.

  Da kan jeg vel egentlig bare avslutte med og takke alle dere som leser bloggen min, kommenterer og gir tilbakemeldinger! Uten dere hadde jeg nok ikke blogget i dag og bloggen hadde ikke vært den den er i dag. Blir spennende og se hvor lenge jeg faktisk kommer til å blogge! Hvem vet, kanskje det blir to nye år?

  GRATULERER MED DAGEN, ANNASYLVELIN.BLOGG.NO!    

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  - Hvis du har blogg, hvor lenge har du blogget?

  - Hva gjør du denne mandagen?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VIDEO KOMMER I KVELD!

  Hei! Innkjøpsvideoen kommer i kveld, når den har lastet seg opp. Tenkte bare jeg skulle varsle, siden det ble litt senere enn planlagt.


  Da blogges vi om en time eller noe, hvis det ikke blir kommunikasjons feil igjen.. Kommenterer tilbake etter jeg har lagt ut innkjøpsvideoen

  - Hva har du gjort i dag?

  - Ikke lett og gjøre alt til rett tid hele tiden?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ROMVIDEO KOMMER OM NOEN STRAKSER!

  Hei! Romvideoen kommer senere i kveld! Skal bare redigere og laste den opp. Ville bare komme med en liten varsel, haha.


  Jeg tok helt feil i går da, var i dag vi var i Vågå på konsert, så ja, haha.. Den var helt ok, ikke mer enn det. Så ble egentlig lite skole i dag.

  Men da blogges vi i kveld godt folk!

  - Har du hatt en fin dag?

  - Gleder du deg til romvideo?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BESTILT FRA H&M

  Hei alle sammen! Håper dere alle har hatt en fin dag. Dobbelt norsk i Tour de Ski er vel ikke noe å klage på? Synd at Petter ikke klarte 3. plassen men, han kommer vel til OL! 

  Men over til hva jeg gjorde i sted :-) Har bestilt noen klær fra H&M, så gleder meg til de kommer i posten!


  Tror det bare var dette :-) Kommer video når de kommer! :-D

  - Synes?

  - Har du bestilt noe nylig?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SÅNN ER DET FAKTISK..

  Jeg fant en tekst på twitter. Den er helt utrolig! Den er så sann, og sånn er det faktisk. Verden i dag er sånn. Første gang jeg leste den teksten fikk jeg tårer i øynene. Jeg kjente meg jo igjen i den første setninga i noen av versene, ta matteprøven da. Jeg føler selv at jeg er kjempeheldig når matteprøven går fint, men det er jo bare en filleting i forskjell. Det er jo ikke engang alle som faktisk har matteprøve.. Her er teksten:

   

  Verden i dag:

  To barn løper;

  Den ene for skolen er slutt,

  den andre for ikke å bli skutt.

   ♦

  To barn smiler;

  Den ene fordi matteprøven gikk lett,

  den andre fordi den er mett.

  To barn skjelver;

  Den ene for at det har tordnet og lynt,

  den adnre for at krigen har begynt.

  To barn gråter;

  Dene ene fordi skrubbsåret blør,

  den andre fordi foreldrene dør.

  To barn i verden;

  Den ene er 10,

  den andre ble bare 9..

   

  Jeg kan sånn egentlig ikke klage på hvordan jeg har det, fordi jeg har det egentlig fint. Jeg har mitt og slite med som mange andre, men i den store verden er det bare en liten filleting. Hvis i tar dette bildet er da;

  Her smiler jeg fordi mattetentamen endelig var over. Et annet barn kan ha same smilet som meg, ta utgangspunkt i teksten, fordi den er mett. Det er helt forferdelig trist..

  - Har du tenkt over dette noen gang?

  - Har du lest den teksten før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

   

 • NYTT DESIGN!

  Hei alle sammen! Har dere merket at jeg har byttet design? Fikk skikkelig lyst til å gjøre noe med bloggen i aften. Har også smekka inn en ny header og profilbilde, men det kommer nytt om ikke alt for lenge, skal ta nye bilder og lage en skikkelig header for en gangs skyld;)

  Trenger vel ikke skrive mer, bloggdesignet er av Ina Anjuta, og jeg seriøst digger designene hennes!!

  - Hva synes du om designet?

  - Forandring fryder eller?

   Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ENDELIG BESTILT!

  Ville bare oppdatere og si at jeg har bestilt meg Macbook Air!! Bestilte i går, men mamma må betale får de starter og produsere den. Kommer bilder og litt mer spesefikt om hva s om er på den, når den kommer :)

  Nå er jeg akkurat ferdig for dagen, så sitter og slapper av. Skal spise pavlova senere!!

  - Har du mac?
  - Hva synes du om mac?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BESTILT

  Hei alle sammen!! Går satt jeg og Synne på Stormberg sin nettside, og fant fire ting jeg klikket hjem :)

  Diamant fleecejakke

  Steindaleb college hettejakke

  Lindholmen bikinioverdel- og bukse

  Synne bestilte seg også dette, så det blir kjempemoro når det kommer :)

  - Har du bestilt noe nytt i det siste?
  - Hva skal du i dag?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • HVA VIL DERE HA FØRST?

  Vil dere ha innkjøpsvideo eller iPad video først? Var i Lom og brukte gavekort i dag, så er derfor det blir en innkjøpsvideo også. Den eventuelle videoen kommer i kveld!

  //arkiv

  Har ikke blitt blogging før nå, for har vært i Lom på konsert og vært i fjøset. Skulle egentlig på bursdag i kveld, men har ikke så mye energi og gå på, og er forkjølet.. 

  - iPad eller innkjøp?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • TWITTER!

  Følg meg! @annasylvelin :) Følger tilbake ♥

  - Har du Twitter?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BESTILT!

  Hei alle sammen!! Jeg blogga ikke i går, fordi jeg har hatt mattetentamen i dag, og var på atpålag hos Synne igår. Var også sliten, så bloggen hadde rett og slett fri i går! Tirsdag bestilte jeg en smart case! Skal kjøpe iPad i butikk på lørdag,så bestilte casen på tirsdag!

  Har også bestilt med gravering,

  "Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid.." Sitat av Dag Otto Lauritzen.

  Konfirmasjonsbilder del 2, kommer i kveld tror jeg.. Tørr ikke å love noe, for da går det ratt ikke!

  - Synes om Smart Casen?

  Vi blogges!!

  -annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Blogger fra iPad

  Hei alle sammen! Tror ikke det kommer bilder i kveld allikevel fordi mamma bruker dataen min! De kommer i morgen, så jeg har ikke glemt de :)

  Ha en fin kveld videre alle sammen!
  - Har du hatt en fin dag?
  Vi blogges!!
  - annasylvelin.blogg.no

 • EN LITEN ENDRING

  Laget en ny header i går. Vet ikke hvor lenge denne blir varende, men en stund, kjenner jeg meg selv rett.

  - Synes om den nye headeren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VINNERE AV LINKERUNDEN!

  GRATULERER!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3
 • SISTE SJANS, VINNER TREKKES 23.30!!

  Vinnere på linkerunden trekkes klokka 23.30 i kveld! Det du må gjøre er:

  1. Kommentere på bloggen iid4.blogg.no  Dette blir sjekket
  2. Skrive at du har gjort det, så er du med!  4-5 blogger som blir trekt!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SJANSEN TIL Å BLI LINKET!

  Hei alle sammen!! Nå skal jeg hjelpe Ida med å komme tilbake til "bloggverden"! OG dere er også nødt til å hjelpe! Alle dere som er innom og kommenterer på bloggen hennes, har en sjans til å bli linket! Kommer til å linke 4-5 blogger, og jeg sjekker på bloggen hennes om dere har kommenteret ;) 

  iid4.blogg.no

  HÅPER DERE BLIR MED! KOMMENTER PÅ BLOGGEN TIL IDA FOR Å VÆRE MED, OG LEGG IGJEN EN KOMMENTAR OM AT DERE HAR GJORT DET!

  - Er du med?

  Sjekker om dere har kommentert hos Ida, bare da dere har sjansen til å bli linket!

  Vi blogges!!
  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3 

   

   

   

 • HVORDAN JEG HAR FLERE SMÅ BILDER I INNLEGGET

  Halloen alle sammen! Var på konfirmant greier etter skolen, så ble sen hjem. Nå kommer innlegget om det tittelen sier.

  Jeg bruker Photoscape, det kan du laste ned gratis fra internett.

  Først trykker du på montasje.

  Fikk ikke hele bildet, men du trykker ved siden av der det står 400x400, for å velge ny størrelse.

  Så velger du bredde og høyde. Når jeg har teenager posts, pleier jeg og bruke 800 på bredde og 280 på høyde.

   

  Så setter du inn bilder akkurat sånn som du vil! Du kan velge forskjellige montasjer til høyre, og høyde og bredde må du også tilpasse sånn du vil ha det :)

  Håper dere skjønte det! Kommer outfit senere i kveld! Tante og Onkel kommer en tur i kveld også, blir ikke blogging på topp!

  - Var dette nyttig for deg?

  - Skjønte du det?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • NY HEADER, IGJEN

  Nå har jeg endelig fått ordnet headeren sånn ca slik jeg vil ha den. Ble ikke så stor forandring, bare litt redigering og sånn.

  Nå har vi gjester, så blir ikke mer blogging før senere!

  - Synes om den nye headeren?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • WHAT'S ON MY IPHONE

  Hei alle sammen! Tenkte og lage et innlegg om hva som er på iPhonen min. Er ikke for å skryte eller noe, er bare for å ha noe å blogge om :P Da begynner jeg bare!  Sånn her låst-skjermen :)

  På første siden er alle standar appene.  Bruker de fleste, utenom Aviskiosk og videoer. iTunes er også lite brukt. Så i verktøy mappen har jeg:

  Kalkulator: Kalkulatoren har alltid kjekk og ha! Veldig fin, om man ikke finner igjen skolekalkulatoren :)

  Kompass: Det bruker jeg nesten aldri! Bare noen ganger om jeg skal leke smart.

  Flaslight: Lommelykt. Hvem trenger vel ikke det? Er det mørkt, er den velig kjekk og ha.

  Calculator: Denne kalkulatoren kan løse likninger og andre vanskelige mattestykker! Elsker den, for den hjelper meg når en vanlig kalkulator ikke kan!

  Taleopptak: Haha, her er det mange rare opptak. Taleopptakeren kan jo bli brukt til litt av hvert.

  Kontakter: Alle kontakter, alle mobiler har vel sånn

  Aksjer: Bruker den aldri, har ikke helt skjønt hva den er til heller

  Passbook: Den bruker jeg heller ikke, skjønner ikke hva den er til.

  Draw: Denne måtte jeg laste ned, så det skulle bli lettere for meg å forklare ting. Da kan jeg tegne i stedet for å bruke hendene, som jeg aaaaalltid gjør

  Days Until: Her legger jeg inn ting som skjer, og ting jeg må huske på forskjellige dager. Fin for meg som er så glemsk :)

  Wallpapers HD: Denne lastet jeg ned for å finne noen bakgrunner. Er sykt mange fine bilder der! Er egentlig nesten so We♥it.

  Capture: Hehe, jeg trodde jeg kom til å bruke den til videoblogger, men den var så treig at det gjør jeg ikke. Skal egentlig slette den

  Snapchat: Elsker snapchat! Er sikkert mange som har det, men dere som ikke har det og ikke vet hva det er, så sender man bilder, kan velge for lenge du vil at folk skal se de osv. Vertfall morsomt!

  Har en mappe med bare logo quiz spill. De med flag er jeg sykt dårlig på, og den med kjendiser er jeg heller ikke så flink på. Men det er morsomt da!

  Happy Jump: Det spillet har jeg ikke spilt på lenge.. Er jo bare en geleklump som skal hoppe, så kommer det sånne dumme bier å ødelegger alt!

  Candy Crush: Det har jeg heller ikkke spilt på en stund, fordi man må ha facebook for å komme videre, noe jeg ikke har.. Kjipt.

  Subway Surf: Har ikke spilt dette på en stund, bare noen ganger, når jeg ikke har noe å gjøre. Rekorden min er 2 millioner å noe:P

  Gjett?: Dette er det samme som Gjett hvem. Det er egentlig morsomt, og haha, jeg er veldig god. Det er desverre ikke ann å lyge på spillet, så er ikke alltid like lett å vinne

  Jet Worm: Bare en dum meitemark som ikke skal kræsje i postkasser. Egentlig kjedelig

  Mr. Melk: Skal sprette noe sprettballer på sixpacken til Mr. Melk. Jeg får det ikke helt til, men har ikke spilt det så mye heller.

  Mr. Melk WG: Det spillet der er kjempemoro!! Elsker å høre på Mr. Melk når han prater! Spillet handler om å frakte Mr. Melk ned på enten ski eller snowboard.

  TAMAGO: Alle vet vel hva det er.. haha. Kan jo si hvor langt jeg har kommet da: 99 994 trykk igjen

  0.02s: Det spillet der er egentlig vanskelig, for det er ikke alt jeg skjønner. Kunne egentlig tro det er et IQ spill

  Jewel Mania: Det spillet der er egentlig nokså likt Candy Crush, bare at det er juveler i stedet. Er vertfall morsomt!

  Ja det var alle appene det! Håper dere likte innlegget! Tok en liten stund å lage, så nå er jeg egentlig lei data..

  Skal se Sara & Selma om litt

  - Synes om innlegget?

  - Hva slags mobil har du?

  - Har du noen like apper?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


   

 • GRATULERER MED DAGEN BABYEN MIN!!!

  I dag har min skjøneste Bella bursdag! Hun blir nemlig 2 år i dag! Tenk, har snart hatt katten her i to år. Hun kom hit den 7.mai, og da var hun så liten!

  GRATULERER MED DAGEN!! ER KJEMPEGLAD I DEG, LILLE VENN :) Kommer forresten video i kveld :)

  - Har du husdyr?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • ER IKKE SÅ LENGE TIL!

  Ååå, nå gleder jeg meg så sykt til sommeren! Er ikke så lenge til, men lenge nok! Jeg og Synne pratet om sommeren i sted, og da blir jeg bare enda mer utålmodig! 

  Hulder minner.. haha

  Vågåfru :) 

  Dere kan jo se på videobloggene jeg laget i sommer også, som jeg sikkert har lagt ut tusen ganger nå! Haha, har ikke sett på dem selv på en stund, for da savner jeg sommeren enda mer!

  Kjedelig innlegg, men jeg er vel ikke den eneste som gleder meg på sommer?

  - Gleder du deg til sommer?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • SKAL ORDNE DET BEDRE

  Har bare en foreløpig header nå. Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal ha den enda, men her er en liten start hvertfall.

  Nå skal jeg høre på Astrid Smeplass! Elsker stemmen hennes!

  - Ser du på Idol?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VI KAN JO ALLE DRØMME..

  Jeg er egentlig alltid sånn, at plutselig er det en ting jeg ønsker meg! Og akkurat nå er det ipad! Du vet.. Men denne gangen er det egentlig ikke et sånn tulleønske, men et skikkelig ønske! For ca et år siden ønsket jeg meg også iPad, men jeg slo fra meg tanken fordi jeg syntes det var litt for dyrt. Men nå jobber jeg av og til og tener penger, og da blir fristelsen for stor! Så målet er å få kjøpt en iPad til sommeren, for da blir det mye tid på fjellet. Haha, her er planene klare, som om det er litt forskrudd... Mammaen min og lillebroren min har også planer om å kjøpe seg en iPad sammen, og da kommer jeg vertfall til å bli fristet! Farlig dette her!

  Et skikkelig kjedelig innlegg, men var liksom bare noe jeg ville dele med dere!

  - Har du det sånn noen ganger?

  - Har du/ ønsker du deg iPad?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NOEN SOM VIL LAGE HEADER?

  Ja, som overskriften sier, er det noen som vil lage header? Har lagt inn headerønske på headerpleace.com, og hadde blitt kjempeglad om noen ville laget en! Alle som lager header får en linking på bloggen, hvis dere har blogg selvfølgelig :) Størelsen må være 1005xp bred og 450xp høy :) Her er bilder dere kan bruke!

  Dere bestemmer selv hvilken bilder dere bruker :)

  LINKING TIL ALLE SOM SENDER INN EN HEADER PÅ annasol@live.no OG LEGGER OGSÅ UT ALLE HEADERENE!

  - Vil du prøve?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

   

 • GRATULERER MED DAGEN x2!!!

  Kjære Åsta! Gratulerer så mye med dagen! Håper du har og får en kjempefin dag, og jeg er kjempeglad i deg! Stor klem fra meg ♥

  Så gratulerer til Marit Bjrøgen som tok VM-gull! GRATULERER KJEMPEMASSE!!

  Nå drar jeg straks på bursdag, så blogges kanskje senere i kveld!

  - Gratulere de? :)

  - Så du på Marit?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


   

   

 • PLANER FOR VINTERFERIEN!

  Hallo igjen mine kjære lesere! Tenkte jeg skulle skrive ned planene for vinterferien! Er ikke helt bombesikkert hvordan det blir enda, men her er hvertfall sånn ca.

  • I morgenaften skal jeg i bursdag til en venninne. GLEDER MEG!
  • På søndag skal jeg ikke så mye tror jeg! Jeg og Synne skal til fjøset på Brimi om morgenen. Er ski-VM også som står høyt på lista!! Petter Northug og Marit Bjørgen ♥
  • Mandag skal jeg klippe håret mitt :O Og se siste episode av Sirkus Northug, det blir trist :( Men episoda ser sikkert morsom da! Pakke tenker jeg til tur :)
  • Er nesten helt sikker på at det er på tirsdag jeg og Synne drar til Oslo!
  • Dagene der blir det tid med tanten min & co, og shopping :)
  • Kommer hjem enten lørdag eller fredag, håper egentlig lørdag.
  • Søndagen går til naturfag tror jeg!

  Er veldig lenge siden jeg har hatt en så planlagt uke!! Er egentlig litt morsomt! 

  Kvelden i kveld går til Idol og Senkveld (?) Er så sykt deilig med ferie!!!!!!!!!!!

  - Hva er dine planer for ferien?? (hvis du har ferie denne uka som kommer)

  - Du skal i kveld?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • 10 FAKTA OM DEG!! LOVER, ALLE KJENNER SEG IGJEN!

  Haha denne er så genial! Hvis du leste den så skjønner du hvorfor!

  KOMMER VIDEOBLOGG SENERE!!

  - Leste du den?

  - Synes? haha

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LINKERUNDEN! BLE DET DEG?

  Hallo alle sammen!! Da er jeg hjemme igjen!! Holdt på en time lengre enn det jeg trodde.. haha. Så gidder ikke å spille inn video nå. Skal prøve og få gjort det i morgen:)

  MEN OVER TIL LINKERUNDEN!!

  Vinneren ble hjpernille!! Trykk >HER< for å komme til bloggen hennes!

  ♥♥♥♥♥♥

  Kvelden i kveld går til lekser desverre...

  - Hatt en fin dag?

  - Har du besøkt denne bloggen før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • VINNER AV BLOGGANBEFALING

  aaand the winner is...........................MARTINE JOHANSEN!

  Martine er en kjempesøt jente fra Nittedal. Hun er adoptert fra Kina og er syk flink til å ta bilder! Hun har et veldig fint og enkelt design, og jeg har besøkt bloggen hennes mange ganger!! Elsker bloggen hennes!

  Bilder hun har tatt ♥

  Så noen spørsmål til dere!

  ♥ Vil dere ha sånne blogganbefalinger oftere?

  ♥ Har dere besøkt bloggen hennes?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BLOGGANBEFALING!! MELD DEG PÅ!

  God morgen alle sammen!! Gjennom dagen i dag, tenkte jeg å ha oppe en blogganbefaling! Dere melder dere bare på i DETTE innlegget, bare skriv at dere vil være med, så plukker jeg ut 1-2 blogger, som jeg skriver litt om :-) Trekker i kveld.

  Men det hadde vært fint om du IKKE vil være med, at du kommenterer et annet innlegg da :-) Tusen takk

  - Vil du være med?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NY BAKGRUNN<3

  my girls♥

  Mamma måtte avinstallere java i sted, så nå tar det litt(....) lengre tid å laste opp bilder...

  Denne sangen er så morsom!

  I aften skal jeg til fjøset, så blir ikke mere blogging før i kveld :-)

  - Synes om bakgrunnen?

  - Hva har du til bakgrunn?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BESTILT :D:D

  Rosa Diamant iPhone 4 Deksel

  Dette er på vei hjem til meg :-) Gleeeder meg :D:D

  HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!

  - Synes om dekselet?

  - Skole på deg også?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommentere ALLTID tilbake <3

 • VIL DU HJELPE MEG?

  Hei alle sammen! Jeg lurer på en ting jeg :-) Hva er det dere vil lese på bloggen min? Har liksom aldri hatt dette spørsmålet før, og tenkte at jeg ville høre hva DERE vil lese! Kan jo vise litt da, hva jeg har blogget om ♥

  Outfit♥

  Bilder av kalvene, kuene osv ♥

  Hverdag ♥

  Videoblogger ♥

  teenagerposts, before i die, shit i love osv ♥

  Kommer du på noe annet du vil se på bloggen min, så bare legg igjen en kommentar i kommentarfeltet! Håper dere "gidder" å gjøre det, for det betyr mye for meg at jeg VET hva dere vil se :-)

  - Hva vil du at jeg skal blogge om?

  - Vil du hjelpe meg? 

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NY HEADER!! (igjen)

  Gamle

  nye

  Likte egentlig ikke den gamle så veldig, så da satte jeg med ned i sted, og prøvde og lage en ny.. Ble ikke så fin, men for holde for en stund :-P

  Nå skal jeg snart spise middag og til fjøset :-) Kommer et innlegg senere i kveld også :D:D

  - Synes om den nye headeren?

  - Hvem likte du best? Gamle eller nye?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • NY HEADER OG LITT SÅNT

  God dag alle sammen!! Ser dere litt endring eller? Har laget ny header, så håper dere liker det :-) Har også byttet ut profilbilde, siden det ble nye header :-) Morsomt med litt forandring, hehe.

                                                                                                GAMLE HEADEREN

   

                                                                                                  NYE HEADEREN

   

  Kan jo vise profilbildene også da :-)

                                                                                               DET GAMLE PROFILBILDET

                                                                                           DET NYE PROFILBILDET

  Nå sitter jeg og ser på Charlie og sjokoladefabrikken :-) Har vært i kirka også. Var egentlig koselig, for det var barnedåp der, og da skjer det liksom litt mer!

  - Synes om nye headeren og profilbildet?

  - Er du i kirka en tur i jula?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • INNLEGG NR. 550 !!

  Haha, nå legger jeg ut innlegg nr. 550! Viste dere at det er ørenummeret til Vesle-Sylva? Ja, legger vel egentlig bare ut dette innlegget fordi det er nr. 550 og har ikke noe annet og blogge om.

  Kan skrive litt om dagen kanskje: 1.time hadde vi tysk. Noe om noe geitkillinger. 2. time hadde vi naturfag. 3. time hadde vi engelsk. Så i 5. timen hadde vi norskprøve. De to siste hadde vi byggfag. VI ER ET GODT FØLGE :-)

  I aften har jeg øvet på prøve.... Haaater og øve, for har liksom øvet på en prøve hver aften denne uken!

  Kan ikke si hvor mye jeg gleder meg til helg nå!!

  Men da blogges vi senere! Blogg.no og blogsoft.no er nede i en gang i morgen, så da blir det ikke blogging i de tidene! Tror kanskje det er om natta da men, hugser ikke :-P

  - Hatt en fin dag?

  - Hørt sangen før?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • DETTE VANT JEG PÅ BASAR!!

  Hei igjen! Da er jeg hjemme fra basar. Og vet dere hva? Jeg vant jammen meg noe også! Vant DESSVERRE ikke fruktkorg eller middag for to ... Haha, jeg og Torstein prøvde og vinne det, men det gikk ikke:(

  Ja, jeg vant en LITEN sekk, en matboks med kjøleelement(?) og en drikkeflaske. Håper jeg får en liten guttunge en gang da :-P

  Da får dere ha en fin kveld videre ♥

  - Har du vinnerlykke?

  - Synes om gevinsten? ( jeg synes den er LITT barnslig:-P)

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • BILDET JEG FIKK FRA TYSKERNE :D

  God kveld alle sammen!! Har dere sett på Skal vi danse eller? Herregud, er så stolt av deg Eldar! Håper virkelig at du slipper danseduell i kveld! Han fikk mest poeng av alle sammen, med 37 poeng! 10'er fra selveste TOR FLØYSVIK!!

  Men over til det dette innlegget skulle handle om. Når vi hadde Bondebryllup i vår, møtte jeg, Ida og Synne noen tyskere. De var så pratsomme, og de ville ta et bilde av oss, siden vi hadde på bunad og sånn. Først trodde de at bunad var skoleuniformen vår:-P Hehe, men vi hadde jo bare vært i bryllup! Når vi hadde tatt bildet, ville de ha e-post adresse så de kunne sende bildet til oss når de kom tilbake til Tyskland. Så sa de at JEG MÅTTE SVARE :-P Og det har jeg gjort:-) 

  Ida, meg og Synne ♥ Kommer aldri til å glemme denne dagen!

  Tusen takk til alle som leser bloggen min og kommenterer !! Setter kjempestor pris på det!

  - Har du møtt turister som er gale etter å ta bilder?

  - Synes om bildet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • LINKERUNDEN

  Da tenkte jeg at jeg skulle legge ut linkerunden. EN HEL UKE FORSINKET! Men bedre sent enn aldri!

  http://katarrina.blogg.no/

   

  http://adrianeh0pland.blogg.no/  http://sofasofie.blogg.no/

  http://susiworld.net/

  Det var 5 blogger det :-)

  Nå ser jeg på Tre menn og en liten dame. Morsomt det :-)

  Linke meg selv også haha, http://annasylvelin.blogg.no/

  Kos dere resten av kvelden!

  - Leser du noen av disse?

  - Ser du på film?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • STEM OG FÅ LINKING AV BLOGGEN DIN OG KOMMENTAR:-)

  Hei hei alle sammen!! Dere vil ikke gjøre meg en tjeneste? Jeg har sendt inn bilde til en nettside, og lurte på om dere ville stemme på bildet mitt? 

  Dere kan stemme >HER<

  Når dere har stemt skriver dere i kommentarfeltet at dere har gjort det, så de blir lettere for meg og trekke ut når jeg skal linke blogger:-) Jeg velger 5 blogger, så det er bare og stemme!

  - Synes om bildet?

  - STEM!!!

  Vi blogges!!

  - annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 • Kan du ikke vær så snill og åpne deg?

  Det er så slitsomt!! HATER at Movie Makeren ikke åpner seg!! Skal spille inn en liten film til dere etterpå, der jeg sier litt mer om det, for det er så vanskelig og forklare! Og jeg har skikkelig blogglyst og motivasjon nå, og da er det så slitsomt når det ikke fungerer!  Sorry for webcam bilder..

  Haha, nå hadde akkurat videoen konvertert seg, men da var det jammen meg bare 4 sekunder av filmen!! SÅ IRRITERENDE!!

  - Har du samme problemet?

  Vi blogges!!

  - annasylvelin.blogg.no

   ( blir ikke film allikevel, for nettet ble så treigt!! Sorry AGAIN)

 • Bella, I will always love you (video)

  God kveld! Nå kommer videoen av Bella, som jeg skrev om før jeg reiste på leirskole. Kommer snart med Bjørnsund, når bildene får lastet seg opp, og Sylvelin video :-D

  Enjoy!

   

  - Synes om videoen?

  Vi blogges!!

  - ANNA <3

   

 • annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

  Hei! Jeg heter Anna og bor på verdens beste sted! Jeg blogger om hverdagen min, outfit, kuene mine og masse masse mere! Kommenterer alltid tilbake, så bare legg igjen en kommentar!!!<3 Håper bloggen faller i smak:-)

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits