Nyttårsforsetter? Nyttårstanker? Takknemlig. (annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nyttårsforsetter? Nyttårstanker? Takknemlig.

Ja, da var siste dagen i 2015 kommet. Dette året har virkelig inneholdt litt av hvert, både positivt og negativt. Men det er vel det som er livet. Og kanskje akkurat i år, har jeg tenkt veldig over dette. Jeg setter mer pris på hva jeg har og hvem jeg har rundt meg, spesielt etter jeg begynte på skolen og innså hvor mye folk gjør for meg. Jeg er kjempeheldig for at det er så mange som vil hjelpe meg og støtter meg. Hjelp har jeg fått, og hjelp får jeg. Jeg står i gjeld til mange når man tenker på alle som har hjulpet meg, så jeg har mer enn nok med å finne måter å takke folk på. Og den som hjulpet meg mest det siste halvåret er verdens beste lærerer. Jeg kan fortelle alt til han, og da mener jeg alt! Vi hadde praksis sammen, det takket være en annen en som har hjulpet meg, som dere som har lest bloggen min vet at jeg mistet nå i høst. Og kanskje derfor har den andre læreren betydd så mye for meg, fordi da har jeg hatt en jeg kan snakke og gråte med. Sorg tar tid, og det er ikke mange måndene siden, og derfor er det ganske nært enda. Noen dager bedre enn andre. Men som jeg skrev lenger opp, det er vel det som er livet.

Så nå som det nærmer seg nyttår, er det jo myyye snakk om nyttårsforsetter. Tror faktisk ikke jeg har hatt noen forsetter siden 2012, og de forsette kan jeg for så vidt prøve meg på igjen i år. Det går jo i å trene, ikke gi opp med engang, ikke bli så fort sur og bli flinkere på skolen.

Jeg har ikke tatt meg tid til å ta bilder i kveld, men jeg har bilder med akkurat samme antrekk. Jeg har jo ikke forandret meg siden august 2014, så da hahha. Bare at i kveld har jeg ikke på høye hæler...Håper dere alle får en kjempefin kveld og jeg vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år! Takk til dere alle som har fulgt bloggen min i år og håper dere kanskje vil følge med i 2016 også. Og så skal jeg bli flinkere til å blogge i 2016 også. Ikke legge macen under sofaen og la den ligge der i 2 uker.. heheh.

Godt nyttår alle sammen!

- Hvordan feirer dere i kveld?

- Er dere klare for 2016?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3

 

 


 • 01.01.2016 kl.08:05
  God morgen vakre deg :-D Takker for de fine og sprudlende innleggene du har delt her på bloggen din. Ønsker deg alt godt i det nye året og gleder meg til å fortsette å følge deg videre på bloggens sti <33 Jeg har også kommet til et veikryss om jeg skal fortsette å blogge... :-))

  Ønsker deg en fin og herlig 1. nyttårsdag Anna :-)) Klem <3
  01.01.2016 kl.12:45
  Stille og rolig feiring ble det hos meg, men delig.

  GODT NYTTÅR FINE DU!


  Skriv en ny kommentar

  annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

  Hei! Jeg heter Anna og bor på verdens beste sted! Jeg blogger om hverdagen min, outfit, kuene mine og masse masse mere! Kommenterer alltid tilbake, så bare legg igjen en kommentar!!!<3 Håper bloggen faller i smak:-)

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits