Juleferie, lille julaften og julekjolen! (annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Juleferie, lille julaften og julekjolen!

Herregud som tida har flydd av sted, har tenkt på å blogge hver dag siden sist, men jeg har hatt så ufattelig mye å gjøre og stresset som bare pokker for å rekke alt. Jeg måtte være ferdig til i går da vet dere, for da var det mange jeg sa god jul til, så jeg la meg ikke før klokka halv 3 natt til tirsdag. Så nå er det skikkelig herlig med juleferie, for da får man stresset ned igjen :) I dag tidlig var jeg oppe kvart over 6, for jeg var med til fjøset og melka.Så var det julekjolen da. Jeg fikk tak i en rød blondekjole fra H&M og er veldig tilfreds med den. Jeg har ikke bilde av den på, men det får dere i morgen :)Det er også veldig rart å tenke på at det allerede er 23. desember. Jeg har sendt en snap hver eneste dag i desember, der det står hvilken dag det er og hvor mange dager det er igjen til jul. I dag er det 23. desember og 1 dag igjen til jul. I morgen klokka 17.00 ringer kirkeklokkene, og da er det jul!- Har dere stresset før jul? 

- Er du klar for jula og gleder du deg?

Vi blogges!!

- annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake <3


 • 23.12.2015 kl.12:05
  ja det går virkelig fort nå, sprøtt å tenke på at det er lille julaften ja.. Hehe.

  Koselige bilder foresten :-) Jeg er litt småstressa siden jeg har litt å gjøre i hjemmet, må pakke også dusje før jeg og samboer tar med oss kattene og drar til Frosta hjem til min far, vi skal feire julen hjemme hos han med familien min :-)

  Jeg er klar for julen og jeg gleder meg,men føler julestemningen er litt borte siden det ikke er snø ute og det føles litt rart at det er lillejulaften idag å imorgen kveld er det jul. :-)

  Ønsker deg en god jul :-)
  23.12.2015 kl.12:46
  Superfin kjole!! Kos deg masse og god jul søte deg :)
  23.12.2015 kl.13:06
  Har egentlig ikke stresset så mye, mest pga. skolearbeid. Fin kjole!
  23.12.2015 kl.14:28
  Stresset litt, men nå er roen senket seg! Skal å ta i mot min beste venninne på flyplassen i dag..og hun vet det ikke;) Så det blir kjekt!!
  23.12.2015 kl.15:30
  Super fin kjole!

  Ønsker deg en god jul :)
  24.12.2015 kl.13:24
  Julekjolen var utrolig flott <3


  Skriv en ny kommentar

  annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3

  Hei! Jeg heter Anna og bor på verdens beste sted! Jeg blogger om hverdagen min, outfit, kuene mine og masse masse mere! Kommenterer alltid tilbake, så bare legg igjen en kommentar!!!<3 Håper bloggen faller i smak:-)

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits